• Zoals jullie zien wil ik een poging doen om terug aan Soccer lockdown te beginnen. De paar hoofdstukken die ik had zullen dan weer herschreven worden in functie van de nieuwe rollen.

    De voetbalwereld staat op zijn kop als de lancering van het programma ‘Soccer Lockdown’ officieel wordt. Vele landen zijn gevraagd om deel te nemen aan dit programma, weinige hebben toegestemd. Twaalf voetballers uit zes landen gaan de strijd aan. Sommige onder hen bijna niet gekend, andere wereldsterren maar alle gaan ze met hetzelfde doel voorogen; geld inzamelen voor het goede doel en hun land de eer bezorgen.
    De twaalf mannen vertrekken met veel media-aandacht naar hun geheime locatie waar ze voor 75 dagen vast zullen zitten samen met 12 onbekende vrouwen. De locatie waar ze terecht komen bevalt hen allen, een groot schip midden op de grote oceaan. De sfeer zit er goed in totdat de eerste opdrachten eraan komen. Al snel moeten er personen vertrekken en de opdrachten die ze van ene mister ‘x’ krijgen, lijken ook steeds zwaarder te worden. Als ze voor een opdracht op een onbewoond eiland gedropt worden slaat de paniek toe bij de rest van de wereld. Er valt geen enkel contact meer te krijgen met de deelnemers, geen sein van leven. De organisatie gaat wanhopig opzoek naar de deelnemers maar een leeg schip is het enige wat ze zullen vinden.
    Ondertussen wordt het leven voor de niets vermoedende deelnemers op het eiland steeds harder. Mister ‘x’ zijn opdrachten worden steeds gevaarlijker en personen raken gewond of verdwijnen spoorloos.
    Het spel wat het zou moeten zijn wordt een gevecht op leven en dood.


    Bij de voetballers zijn en paar jongens veranderd. -Zie cursief.-
    Voetballers
    - Xavi Hernandez (Spain)
    - Fernando Torres (Spain)

    - Cristiano Ronaldo (Portugal)
    - Fábio Coentrão (Portugal)

    - Yoann Gourcuff (France)
    - Cédric Carrasso (France)

    - Benny Feilhaber (USA)
    - Carlos Bocanegra (USA)

    - Dries Mertens (Belgium)
    - Jelle Vossen (Belgium)

    - Aaron Ramsey (UK)
    - Jack Wilshere (UK)



    Een paar rollen voor de meiden blijven behouden, omdat deze rollen nog bruikbaar zijn en ik weet dat de mensen nog steeds op Q zitten.

    De meiden
    -Ryder Lola Harvelle q]Nimis[/q
    -Shanice Rowen Ripoll q]mikechang[/q
    -Lily-Rose McEden q]Horan[/q
    -Michayla Ulster q]Timid[/q
    -Romy Lynn Anderson q]Adored[/q


    Dit wilt zeggen dat ik nog 7 meiden zoek die de 'opgebroken' teams terug aan kunnen vullen.
    Ik zoek heel veel verschillende typetjes zodat het verhaal ook gevarieerd is. Niet elke persoon maakt wat dramatisch mee in zijn leven, sommige personen hebben wel degelijk al een relatie en andere zijn misschien helemaal niet sociaal en richten zich meer op het overleven in de wildernis.
    De beschrijving moet niet super uitgebreid zijn. Je kan eventueel een voorkeur voor een voetballer geven maar ik kan nooit garanderen dat het wat wordt en hoe lang je persoontje het volhoud in het programma.
    Dus als jullie dit even in willen vullen (:

    ~ Volledig naam:
    ~ Leeftijd:
    ~ Nationalteit:
    ~ Uiterlijk+foto:
    ~ Karakter:
    ~ Relatie op dit moment:
    ~ Werk/Studies:
    ~ Hobby's:
    ~ Extra's:
    ~ top drie voetballers:


    Ik kies voor de beste, niet diegene die het snelst reageert.
    Bedankt alvast! (:

    [ bericht aangepast op 4 okt 2011 - 22:43 ]


    THERE IS NO BEAUTY WITHOUT A LITTLE STRANGENESS

    Mag ik vanavond invullen?


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    ~ Volledig naam: Alexia Redilla

    ~ Leeftijd: 25 jaar

    ~ Nationalteit: Portugees

    ~ Uiterlijk+foto:

    Rood haar, bruine ogen, lichtbruine huid.

    ~ Karakter: Alexia is een heel tof en gezellig meisje. Ze kan geheimen bewaren en ze is zeer hyper. Als ze chagrijnig is dan blijf je het best uit haar buurt. Ze houdt ook van reizen. Later als ze getrouwd is wil ze graag als huwelijksreis een wereldreis maken.

    ~ Relatie op dit moment: Geen

    ~ Werk/Studies: Sportinterwiewster. Ze intervieuwt veel sportmensen.

    ~ Hobby's: Intervieuwen, reizen, foto's maken, shoppen, muziek luisteren, en ze heeft/doet ook zelf aan voetbal.

    ~ Extra's:Ze heeft een erg verleden achter de rug. Ze is verkracht en mishandeld door haar vader. Haar moeder is gescheiden van haar vader sinds ze tien jaar was. Ze kan jongens nog niet zo goed vertrouwen nadat haar vriendje en haar allerbeste vriendin. Haar lieten vallen en samen een relatie begonnen. Ze heeft ook een zusje van 23 jaar. Die ook haar allerbeste vriendin is.

    ~ top drie voetballers:

    1.Cristiano Ronaldo
    2. Fernando Torres
    3. Jack Wilshere


    Zou je willen waarschuwen als ik ook een rol heb?
    En je verhaal is nu al goed.

    xx

    [ bericht aangepast op 5 okt 2011 - 16:05 ]


    Life is like a staircase. You have to go up each stair to reach te top.

    IK WIL VOSSENNN of DRIESJJEEEEEE :$

    ~ Volledig naam: Ella Green
    ~ Leeftijd: 23
    ~ Nationalteit: Belgisch
    ~ Uiterlijk+foto:


    Groot,Bruin haar,Bruine huid
    ~ Karakter: Ella spreekt Nederlands,Frans en Spaans. Ze houd van Muziek . Ze is lief als je haar kent anders kan ze soms kittig zijn .
    ~ Relatie op dit moment: Geen Maar ze is wel op zoek .
    ~ Werk/Studies:Mode Reporter/Fotograaf
    ~ Hobby's: Voetbal,Dansen,Lopen,
    ~ Extra's: Ella ziet er misschien tuttig uit maar dat is ze helemaal niet . Ze weet wat ze wil. En heeft haar eigen mening over alles .
    ~ top drie voetballers:
    1) Fernando Torres
    2) Jelle Vossen
    3) Dries Mertens

    Oja Wil je waarschuwen als ik een rol heb ?

    Volledig naam: Lio Elizabeth Bernabéu
    Leeftijd: 23
    Nationaliteit: Catalaans
    Uiterlijk+foto: 

     
    Lio is een mooi en schattig meisje. Ze heeft lange, golvende haren tot over haar schouders die ze meestal los laat hangen. Ze heeft een redelijk bleke huid hoewel ze van zuiver Spaanse afkomst is. Ze heeft felblauwe ogen die schitteren in het licht van de zon waar ook altijd wel pretlichtjes in branden. Op haar wangen en neus staan een paar schattige verloren gelopen sproetjes en ze heeft een glimlach en lach uit duizenden. Lio is redelijk smal en fijn gebouwd. Ze is redelijk mager door veel te sporten maar toch heeft ze toch nog een goede hoeveelheid vet over haar beenderen zitten. Ze heeft een medium maat van borsten die ze soms weg wenst omdat ze ze ongemakkelijk vind en mensen zeggen vaak dat ze een 'droompoep' heeft. Lio heeft een Colombiaanse grootmoeder en ze denkt dat ze haar kont heeft geërfd. Lio draagt werkelijk nooit make-up en gaat altijd puur natuur door het leven. Ze gruwelt al als een van haar vriendinnen nog maar afkomt met wat mascara. Ze is een grote voorstander van de oude generatie. Waar meisjes niet halfnaakt moesten rondlopen om de aandacht van een jongen te trekken. Of geen tonnen make-up moesten dragen om door een jongen sexy te worden genoemd. Vooral het feit dat een meisje iedere jongen kon krijgen door gewoon een broer, t-shirt en sneakers te dragen, naar die generatie wil Lio terug. Lio draagt dus ook zelden of nooit sexy kleren zoals minirokjes, naveltruitjes, doorschijnende truitjes of eniger vorm van schoenen die niet veilig met hun zool op de grond staan. Het liefst van al loopt ze rond in een voetbaltruitje of een tshirt met leuke opschrift of een lekkere dikke trui met een kap aan. Een normale jeans, of een broek met gaten in, Vans of All Stars. Als het maar niet te veel moeite is om het aan te trekken is alles oké voor Lio. Ze walgt trouwens van Ballerina's en Uggs. Lio heeft nog nooit op hoge hakken rondgelopen omdat ze al misselijk wordt bij het idee alleen al hoe pijnlijk haar voeten zouden zijn als ze ze 's avonds zou uitdoen, iets wat haar moeder verschrikkelijk jammer vindt want, in tegenstelling van wat veel mensen denken, loopt Lio graag rond in de kleedjes die haar moeder voor haar ontwerpt. Daarom vind ze het ook zo jammer dat ze er altijd Vans ofzo onder draagt in plaats van elegante schoenen. Lio heeft thuis drie extra kasten voor haar verzameling Vans, kleedjes en voetbaltruitjes.
    Karakter: Komt morgen, geen tijd meer..
    Relatie op dit moment: Geen. Lio komt net uit een relatie van vijf jaar. Ze vormde vijf lange jaren een koppel met de Liverpoolse Louis Lloyd die een jaar ouder was dan haar. Ze was er bijna zeker van dat Louis de waren was. De breuk kwam hard en onverwacht aan bij Lio. 
    Werk/Studies: Lio studeert Mode in Liverpool. Ze heeft haar eigen website waar ze haar kleren online verkoopt. Madebychicks.com. Verder krijgt ze vaak ook aanvragen van bekende personen die haar spullen dragen. Sinds een jaar geleden lopen Demi Lovato, Cheryl Cole en Natalie Portman iedere keer in haar kleren op een rode loper. Verder krijgt Lio nog van andere bekende een bestelling maar ze weet ondertussen dat ze voor die drie standaard sowieso iets moet ontwerpen. 
    Hobby's: Lio heeft sinds haar derde in het meisjesteam van FC Barcelona voetbal gespeeld. Ze bespeelde zowat iedere positie. Als er iemand afwezig was verving ze graag diens plek. Op haar zevende, toen ze verhuisde stopte Lio totaal met voetbal. Ze voelde het als verraad als ze opeens in het meisjesteam van Manchester City zou gaan voetballen. Daarom zocht Lio een nieuwe sport en kwam ze op turnen en kunstschaatsen uit. Ze hield beide lang vol maar stopte uiteindelijk op haar dertiende met turnen en begon ook haar kunstschaatsen te verminderen. Ze nam niet meer deel aan  wedstrijden en ze kwam alleen nog schaatsen als ze zich verveelde of er zin in had. Tegen die tijd was haar broertje oud genoeg en speelde hij in het junior team van Manchester City. Dus vanaf toen kon ze met hem in het park voetballen. Haar oudste broer was al wat ouder en nam niet echt meer de tijd van zijn jongere zus toen er opeens meer meisjes in zijn leven kwamen die niet zijn zus of moeder waren. 
    Extra's: Lio werd door haar vader altijd Messi genoemd, naar de bekende voetbalspeler. Sinds hij dit ooit op school tegen haar zei toen hij haar op kwam halen noemen al haar vrienden haar Messi. Dit vindt ze absoluut niet erg. Ze is een grote FC Barcelonafan.
    Ze werd letterlijk in het stadion van Barcelona geboren. Haar hoogzwangere moeder was grote Barca fan en ging naar de match Barca - Real Madrid kijken met haar man. In de tweeënzestigste minuut werd de match stil gelegt omdat er een vrouw in de tribune aan het bevallen was. Lio is trots op haar geboorte. Sindsdien gaat ze sowieso naar iedere match kijken die Barca speelt tegen Real Madrid en zij is waarschijnlijk de enigste -buiten zijn kinderen- die kan zeggen dat Pep Guardiola haar als baby heeft vastgehouden.
    Lio is op haar zevende met haar ouders naar Manchester verhuisd en op haar zestiende is ze op haar eentje naar Liverpool getrokken. 
    Top drie voetballers:
    1. Xavi
    2. Nando
    3. Ramsey

    [ bericht aangepast op 10 okt 2011 - 20:53 ]


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Ik wel Jelle vossen :9~


    all I want is the taste that your lips allow

    ~ Volledig naam: Juliet Parker
    ~ Leeftijd: Juliet is 22 en word 23 op 11 maart.
    ~ Nationalteit: Juliet is Servisch en soms als ze kwaad is durft ze wel eens in het Servisch vloeken zodat niemand haar verstaat.
    ~ Uiterlijk+foto:

    Barbara Palvin
    Juliet is een klein tenger meisje. Ze is 1m65 en weegt amper 53 kilo. Ze heeft ellelange bruine haren die steeds perfect stijl langs haar magere schouders hangen en soms doet ze die, zoals op foto twee, in een hoge knot op haar hoofd. Ze heeft een lichtgebruinde huis en mooie, zalmroze lippen. Haar tanden zijn perfect wit en staan op twee mooie rijen. Juliet heeft mooie glans blauwe ogen en draagt altijd een beetje mascara en oogpotlood, maar overdrijft niet met haar make up. Van kledij gaat ze graag gaan shoppen in de tweedehandswinkel of iets anders retro om oude kleedjes enzo een nieuw leven te geven. Ze is dus totally into retro.
    ~ Karakter: Juliet is een heel dromerig persoon. Ze zit altijd vast in haar eigenwereldje en het lijkt alsof ze nooit oplet. Ze zit altijd te staren naar de meest nutteloze dingen en droomt altijd weg. Daarom lijkt het soms in een gesprek dat ze niet luistert, ze doet het niet expres, ze zit dan gewoon in haar eigen droomwereldje. Juliet is een zeer naïef en onzelfzeker persoon. Ze vertrouwt iedereen veel te snel waardoor ze vaak gekwetst word en ze is ook van principe dat iedereen een tweede, eventueel derde kans verdient. Juliet is heel onzelfzeker. Ze is vreselijk verlegen de eerste keer je haar ziet omdat ze zoveel schrik heeft om een verkeerde indruk na te laten, iets belachelijks te doen of iets verkeerd te zeggen. Ze is een heel voorzichtig persoon. Ze is altijd bang mensen te kwetsen, maar ze probeert wel altijd de waarheid te vertellen ookal komt die hard aan. Juliet is ook een heel vrolijk meisje. Ze vindt altijd overal het positieve in, een ware optimist dus. Haar vrienden komen altijd op de eerste plaats. Ze zou er alles voor doen en als er iemand iets verkeerd over hen zegt zal het zijn beste dag niet zijn.
    ~ Relatie op dit moment: Juliet heeft al twee jaar een relatie met Gregory Greas. De laatste tijd gaat alles slecht, ze heeft eindelijk door dat Gregory haar bedriegt, maar ze ziet hem te graag om te laten gaan. Ze hebben de hele tijd ruzie’s, maar toch kunnen ze niet zonder elkaar. Juliet heeft gewoon iemand nodig die haar toont dat ze veel beter verdiend dan hem.
    ~ Werk/Studies:Juliet is opgegroeid in een relatief arm gezin dus kan ze niet studeren, daarom werkt ze 7 op 7 in een klein restaurantje. Ze doet haar best genoeg geld te verdienen om binnen twee jaar te kunnen studeren om psycholoog te worden. Ze zou graag kinderpsycholoog worden in een ziekenhuis, maar voorlopig blijft ze nog serveerster tot ze genoeg geld heeft. Ook gaat veel van haar geld naar haar moeder die vreselijk ziek is.
    ~ Hobby's: Sinds Juliet’s zesde speelt ze al piano en akoestische gitaar. Ze heeft ook een zachte, mooie stem. Muziek is haar leven. Ze heeft thuis aan haar muren tientallen verschillende gitaren hangen en heeft een mooie witte vleugel thuis staan.
    ~ top drie voetballers:
    Jelle Vossen
    Dries Mertens
    Xavi Hernandez


    all I want is the taste that your lips allow

    ImABlaugrana schreef:
    IK WIL VOSSENNN of DRIESJJEEEEEE :$

    Invullen Schatteke! ;p


    THERE IS NO BEAUTY WITHOUT A LITTLE STRANGENESS

    Haha sinds wanneer zijn mijn Belgische voetballers zo geliefd? ^^


    THERE IS NO BEAUTY WITHOUT A LITTLE STRANGENESS

    Esperanzah schreef:
    Haha sinds wanneer zijn mijn Belgische voetballers zo geliefd? ^^

    Sinds dat Jelle een beest is :9~
    en dries is schattig :'D


    all I want is the taste that your lips allow

    ~ Volledig naam: Céline Lefèvre.
    ~ Leeftijd: 21 jaar, ze wordt 22 op 26 december.
    ~ Nationalteit: Frans.
    ~ Uiterlijk+foto:


    Céline heeft lang, blond haar dat krult. Haar huid is eerder bleek dan bruin getint en haar groene ogen trekken meteen de aandacht. Qua gestalte heeft ze lange, smalle benen en daar is ze best trots op. Ze is van het grote, magere type en de rondingen die ze heeft, accentueert ze goed.
    ~ Karakter: Céline is eerder een stil type. Als ze problemen heeft, loopt ze er niet mee te koop en ze probeert z dan ook altijd zelf op te lossen. Als dit echter niet lukt, kropt ze alles op. Ze is niet iemand die veel over haar gevoelens praat. Voor anderen is ze iemand die altijd zal luisteren en helpen waar nodig is. Ze houdt ervan om geknuffeld en geliefkoosd te worden, daar ze vroeger geen leuke jeugd gehad heeft. Céline vecht voor wat ze wil. Sommige beschrijven haar als koppig, wat ook waar is.
    ~ Relatie op dit moment: Céline komt uit een relatie van 2,5 jaar. Ze waren heel gelukkig, dacht ze. Haar vriend had haar al meermaals bedrogen en is anders dan hij zich voordroeg. Céline is er kapot van. Sindsdien vertrouwt ze jongens niet meer zo hard. 'Diegene die haar vertrouwen wint, wordt haar pins' zo zegt ze zelf ^^
    ~ Werk/Studies: Céline houdt ervan om kleren te ontwerpen en te showen. Ze studeert Mode aan de hogeschool en wil vroeg of laat bekend worden om haar kleding. Als bijbaantje werkt ze in een architectenbureau, waar ze mag helpen inrichten.
    ~ Hobby's: Céline deed ballet van haar 5 jaar. Ze is er nog steeds mee bezig, maar minder. Ze speelt ook graag piano, ookal krijgt ze daar de kans niet echt voor.
    ~ Extra's: Haar broer betekent heel veel voor haar. Samen hebben ze een moeilijke jeugd doorstaan, waar ze veel steun van hem kreeg.
    ~ top drie voetballers:
    Fabio Coentrão
    Cristiano Ronaldo
    Xavi Hernandez
    -Wil je melden als ik een rol krijg? (':

    [ bericht aangepast op 5 okt 2011 - 16:06 ]


    Luck is an attitude ~

    Belgische voetballers zijn gewoon goed !!En ik wil Nando Dries of Vossen van voorkeur (H)(K)(Y)

    ~ Volledig naam:
    Joann-Jojo- Willow Gonzales
    ~ Leeftijd:
    Net 21 jaar geworden
    ~ Nationalteit:
    Amerikaans-Spaans
    ~ Uiterlijk+foto:


    Joann heeft een ondeugend en schattig gezichtje, dat van blanke huidskleur is. Haar ogen zijn wat bijzonder omdat ze wat weg hebben van sleetogen, wat raar is voor een non-asian. Joann heeft van zichzelf bruine haren, maar verft ze vaak blond of lichtbruin. Ze heeft donkerbruine ogen, en is klein van stuk. Ze beschrikt altijd wat foundation en mascara, maar daar houdt het ook mee op. Soms zou ze wel eens wat meer make-up op doen voor speciale gelegenheden. Haar kleding bestaat vaak uit ; jasjes, hempjes, skinny's, joggingsbroeken en haar collecie vans.
    andere foto,nog een andere foto,de laatste foto
    -Same person-
    ~ Karakter:
    Joann wordt vaak Jojo genoemd, omdat het lekker in de mond klinkt en omdat ze net als een echte jojo op en neer gaat. Ze is behoorlijk druk en aanwezig, ze loopt dan weer daar heen en dan weer daar heen. Ze zit nooit stil en ze houdt ook niet echt haar mond, Jojo is dus een echte flapuit. De reden dat ze zo druk is, is omdat ze ADHD heeft. Dat is bij haar vastgesteld toen ze 5 jaar was, maar wat niet veel mensen weten is dat ze best slim is. Ze studeert op een hoog niveau en is goed in wiskunde, maar soms zit het in de weg vanwege haar gedrag. Jojo lacht de hele dag en gedraagt zich soms nog echt als een puber, ze schaamt zich nergens voor en leeft zich echt uit. Veel mensen noemen haar gestoord of een geval apart, maar Joann weet beter. Ze weet wel dat ze soms stontvervelend is maar ze is blij met zichzelf, ze houdt van haar vrienden en vriendinnen en doet alles voor ze. Ook is ze een sportgek en doet aan surfen, golfen en aan skydiving. Ja Jojo is een echte durfal, ze doet ook eerst iets voordat ze nadenkt. Maar dat kan ook in sommige gevallen best handig zijn, ze luisterd altijd na haar hart. Joann is erg afhankelijk en heeft moeite om op eigen benen te staan, ze kan niet tegen stilte of eenzaamheid en er moet altijd iemand om haar heen zijn. Jojo is een grappig meisje en heeft humor voor 10, en lacht (bijna) altijd. Ze heeft namelijk een aanstekelijke lach en daardoor lachen er vaak mensen mee ookal slaat het nergens op, en als Joann eenmaal lacht kan ze ook niet echt meer ophouden. Jojo is ook erg romantisch ingesteld en houdt van kusjes geven en knuffels uitdelen, vaak doet ze ook baby- of kindergeluidjes na en lacht vervolgens om zichzelf. Ja zo is Joann !
    ~ Relatie op dit moment:
    Jojo heeft al 15 maanden een relatie met Shiro, hij is afkomstig van Azië en ze hebben elkaar ontmoet op de highschool. In het begin liep het nog niet echt gesmeerd tussen hun, totdat Joann een kriebel door haar maag voelde toen Shiro door de gangen liep. Ze heeft er een paar maanden mee rond gelopen, totdat ze hopeloos verliefd op hem werd. Maar Jojo was Jojo niet geweest als ze haar mond niet had open getrokken en een grapje vertelde, Shiro begon te lachen en zij begon een gesprek. Toen heeft ze nog een week gewacht en heeft toen een memo op zijn kluisje gehangen met 'If you found love, follow the memo's and you will see a crazy girl who's like you'. Joann had overal gekleurde memo's opgeplakt en een soort spoor gemaakt, uieindelijk stond ze vol spanning bij een boom met een memo op haar voorhoofd geplakt 'can i be the lucky girl today?'. Shiro waarderde haar actie en nu zijn ze al een hele poos bij elkaar, Ze kunnen niet zonder elkaar en zijn bijna aan elkaar vast geplakt. Shiro is net zo gek als Jojo en samen halen ze de raarste dingen uit, Daarbij zijn ze ook nog eens erg klef jek !
    ~ Werk/Studies:
    ze zit nu op de universiteit en doet de dansopleiding en wetenschap.
    ~ Hobby's: Skydiving, Golfen, Foto's maken, Dansen, Zwemmen en winkelen
    ~ Extra's: Jojo woont sinds kort op zichzelf, omdat haar ouders vonden dat dit niet langer kon. Ze is al jaren volwassen en dan nog bij haar ouders wonen, ze kreeg een apartement samen met haar 2 jaar oudere zus Gigi. In het begin had ze heimwee maar nu ziet ze in dat dit eigelijk één groot pretpark is, niemand zeurt dat ze haar kamer moet opruimen en ze kan al haar vriendinnen laten slapen. En Shiro uitnodigen zonder dat er twee bezorgde ouders beneden zitten die om de tien minuten komen kijken. Joann heeft altijd een ring om en een enkelbandje, voor de rest heeft ze geen tattoo's of piercings.
    ~ top drie voetballers:
    -Fernando Torres
    -Cédric Carrasso
    -Benny Feilhaber


    Ik ben echt lang bezig geweest maar ik weet niet of het wat is ..
    x

    [ bericht aangepast op 7 okt 2011 - 19:14 ]


    Listen to your heart and your dreams come true ~

    Mag ik nog een invullen ? (:


    all I want is the taste that your lips allow