• Een groep jongeren word uitgekozen voor een geheim project. Project Morbid. Ze zijn met niet veel maar ze zijn heel verschillend en afkomstig uit bijna alle werelddelen. Op het kleine eiland worden ze getraind en opgeleid zonder dat ze weten waarom, zonder te weten dat ze speciaal zijn, anders zijn. Want iedere mens heeft bepaalde Machten, ze moeten alleen maar tot uiting gebracht worden.



    Invulformulier:

    Volledige naam:
    rol:
    Leeftijd:
    afkomst:
    Karakter:
    Uiterlijk:
    Liefdesstatus:
    Verleden:
    Machten:
    Overig:


    Beschikbare machten:
    Helende krachten, onzichtbaarheid , telepathie, manipulatie van de 4 elementen, etc

    _____________________________
    Regels voor de rollen:
    - Geen perfecte personages.
    - Geen superkrachtige personages
    - Je kan niet meer dan 3 verschillende krachten hebben
    - 2 tot 3 personages per persoon.



    2 Trainers en 1 hoofdtrainer
    - Carolina Maellis Sawyer (Hoofdtrainster|Oprichtster)
    - Rose Victoria Stann
    - Selena Claire Sensorene

    Er zijn trainers genoeg, jongeren zijn nog steeds welkom!

    Onbeperkt aantal jongeren.

    - Juanita Deberez-Mujilla
    - Joachim Nowak
    - Milancé "Mila" Robert
    - Jess(ica) Alexis Lane
    - Jayden Micah Rhodes
    - Tsang Ahn Lynn (dus Ahn Lynn Tsjang)
    - Rosie Kimberley Pearson
    - Valeria Gylliger
    - Thomas Farrel Ligh
    - Otto Darmov
    - Celeste Artemis Dubois



    [ topic verplaatst door een moderator ]

    [ bericht aangepast op 21 jan 2012 - 20:26 ]


    Soms ben ik het sterkste wijf ter wereld en soms ben ik een kwartelei.

    Volledige naam: Juanita Deberez-Mujilla
    Leeftijd: 16
    afkomst: Geboren in Amerika, op 2-jarige leeftijd verhuisd naar Spanje. Ze heeft van haar ouders ook Spaanse namen gekregen.
    Karakter: Juanita is een beetje anders dan de meeste mensen. Ze is een enorme doemdenker. Ook vertrouwd ze niemand en ziet ze nergens het positieve van in. Deze factoren samen maken haar erg egoïstisch; ze verkiest zichzelf altijd boven anderen.
    Uiterlijk:


    Liefdesstatus: Juanita is vrijgezel.
    Verleden: Juanita's verleden is niet echt gecompliceerd. Ze heeft altijd een goed leven gehad: het enige is dat ze het nooit kon waarderen. Haar ouders zorgden goed voor haar, ze heeft een broertje en een zusje: Esteban en Sofiá. Ze is nog bezig met een opleiding die op het niveau HAVO is, zoals we dat hier in Nederland zouden zeggen.
    Overig: Juanita heeft maar één kracht, en dat is telepathie.

    [ bericht aangepast op 29 dec 2011 - 21:56 ]


    It is better to reign in hell than to serve in heaven.

    Volledige naam: Joachim Nowak
    Leeftijd: 21
    afkomst: Warschau, Polen
    Karakter: De aanwezigheid van deze jongeman wordt vaak over het hoofd gezien. Zijn persoonlijkheid kan omschreven worden als asociaal, introvert, observeren. Je zult hem haast nooit een woord horen mengen in een publiek debacle. Onder al dat zwijgen heerst er wel een echte leider, iemand die het zal opnemen voor de minderheid als deze wordt onderdrukt maar dit zal haast nooit boven komen drijven. Hij spendeert haast al zijn tijd in het trainen van de krachten die hem zijn toebedeeld. Het vergt veel van iemand om zich tot een van Joachim zijn vrienden te kunnen rekenen. Vooral veel geduld. Hij weigert interactie met enig iemand en lijkt hier tevreden me te zijn, hoewel velen roddelen dat hij sociaal onbekwaam is.
    Uiterlijk:


    Joachim zijn haar is sneeuwwit en wordt steevast de hoogte in gewerkt. Door al het trainen zijn de spieren makkelijk zichtbaar, ook al weigert hij vaak zonder shirt te trainen bij warme zonnestralen. Hij is ook een stuk langer dan de gemiddelde jongeman met zijn grootte van 1m89. Hij draagt ook een aanzienlijk groot litteken op zijn rug als resultaat van een mislukte uitbarstingen van zijn kracht.
    Liefdesstatus: Joachim had een hele goede vriendin thuis in Polen waar hij weigert over te spreken. De meisjes op het eiland lijken hem op het eerste zicht weinig te doen.
    Verleden: Ook hierover weigert hij te spreken met de trainers en helpers, maar deze hebben reeds hun onderzoek gedaan voordat ze hem op het eiland brachten. Hij woonde samen met zijn jongere zusje en zijn grootvader nadat zijn ouders waren omgekomen tijdens een auto-ongeluk. Joachim had zichzelf aangesteld als de zorgdrager voor zowel zijn zusje als zijn grootouder. Wanneer ze hem aanspraken om naar het eiland te komen weigerde hij, totdat duidelijk werd dat zijn krachten zijn familie ooit nog eens zouden schaden.
    Machten: Joachim heeft de mogelijkheid om vleugels uit zijn schouderbladen te doen ontspringen. Doordat ze glanzend wit zijn en gigant, krijgt hij het uiterlijk van een neergevallen engel. Het veranderen van zijn gehele lichaam kan hij ook tot een van zijn gaven rekenen. Zowel het veranderen van uiterlijk als het veranderen van substantie. Zo kan hij dierlijke vormen aannemen of een metalen vuist reproduceren. Het is makkelijker als hij het gewenste resultaat aanraakt, hij moet nog trainen op het vervormen naar iets wat hij niet voelt of ziet.

    [ bericht aangepast op 29 dec 2011 - 22:13 ]


    I can no longer keep my head up, above me it's empty. There are no kings watching over me

    Volledige naam: Milancé "Mila" Robert
    Leeftijd: 15
    afkomst: Italië, maar is toen ze 12 was verhuisd naar de VS
    Karakter: Mila is een heel uitgesproken meisje, ze zegt alles wat ze denkt en voelt en kent geen schaamte, ze geeft niet zoveel om anderen, niet dat ze arrogant is, maar ze geeft niks om hun mening. Ze is een echte kletskous en heel sportief. Mila geeft eigenlijk alleen om de mensen die dicht bij haar staan, ookal laat ze dat niet vaak zien omdat haar nooit geleerd is om liefde te tonen.
    Uiterlijk:


    Liefdesstatus: Mila is vrijgezel.
    Verleden: Mila is enigst kind uit een rijke familie, ze is niet verwend of arrogant dat is ze nooit geweest. Maar haar ouders waren vaak op reis dus kent ze geen echte ouder liefde, dus vind ze het ook moeilijk om liefde uit te stralen. Haar grootste geheim is dat ze toen ze 13 was depressief werd en nu nog steeds antidepressiva slikt, dit is het enige waar ze zich voor heeft geschaamt in haar hele leven.
    Machten: Mila kan vuur uit haar handen laten komen, en iets zo maar in brand steken of bijvoorbeeld een brandende kaars, daarvan het vlammetje in eens mega groot laten worden.
    Overig: -

    Volledige naam: Rose Victoria Stann
    Leeftijd: 26
    Afkomst: Nieuw- Zeeland.
    Karakter: Rose kan koel en kortaf, uit de hoek komen, maar zal wanneer het nodig is, toch haar best doen om zoveel mogelijk mensen te helpen en zal ze haar zachte kant naar boven laten komen.
    Uiterlijk:


    Liedesstatus: Vrijgezel
    Verleden: Rose groeide op bij haar moeder in Nieuw-Zeeland en heeft een vrijwel goede jeugd gehad.
    Een jaar geleden stierf haar verloofde, ze wil haar verdriet verbergen en praat er vrijwel nooit met iemand over. Ze blijft echter wel trouw aan haar overleden vriend en heeft geen interesse in een andere man.
    Overig: Trainer
    Krachten: onzichtbaarheid en telepathie.


    Don't tell me the sky is the limit when there are footprints on the moon.

    Volledige naam: Carolina Maellis Sawyer
    Leeftijd: 27
    afkomst: Edinburgh
    Karakter: Carolina is een stille opmerkzame vrouw met veel doorzettingsvermogen en het ligt niet in haar aard om snel op te geven. Ze is afstandelijk, koel en nogal mysterieus met een sadistisch kantje. Voor de rest is ze verschrikkelijk koppig en nogal emotieloos, of zo probeert ze toch over te komen op andere mensen.
    Uiterlijk:


    Liefdesstatus: Single
    Verleden: Niemand weet echt veel over haar verleden, het enige wat ze weten is dat ze op haar 22ste project morbid uit de grond gestampt heeft.
    Machten: Zij kan de geest en emoties van anderen gemakkelijk lezen, haar andere Macht is dat ze een heel erg sterk ontwikkelde intuïtie heeft.

    [ bericht aangepast op 13 jan 2012 - 13:36 ]


    Soms ben ik het sterkste wijf ter wereld en soms ben ik een kwartelei.

    Volledige naam: Selena Claire Sensorene
    rol: Trainster
    Leeftijd: 19
    afkomst: Half Spaans een Kwart Italiaans en een kwart Amerikaans.
    Karakter: Selena is een vriendelijk, maar ook een hard persoon. Het ligt eraan hoe ze zich moet gedragen. Ze neemt haar rol erg serieus. Ze is meestal erg zachtaardig, maar put mensen echt uit. Ze vind dat iedereen het beste uit zich moet halen. Ze kan niet tegen verliezen, maar moeten soms wel kunnen. Ze laat niet snel of helemaal niet over zich heen lopen. Ze heeft altijd een masker op. Ze heeft zichzelf gemaakt. Als ze haar masker wegdoet is ze een lief vriendelijk en verlegen persoon. Maar die gaat niet meer af ze zal nooit meer iemand vertrouwen tenzei ze een goede intuietie bij je hebt.
    Uiterlijk: [Foto komt morgen ochtend]
    Liefdesstatus: Ze had een vriendje die heeft haar gebroken. Haar masker was er door hem gebroken en hij heeft haar echte karakter tegen haar gebruikt. Sindsdien vertrouwd ze bijna nooit meer iemand.
    Verleden: Selena was altijd een braaf meisje tot iedereen haar gek vond. Ze werd gepest en ze maakte een masker voor zichzelf. Sindsdien is ze niet meer gepest en heeft haar vriendje haar bedrogen.
    Machten: Selena wordt gezien als moeder natuur. Ze kan de natuur letterlijk besturen. Aarde, vuur, lucht, water, metalen en dieren. Haar gave kost haar super veel kracht. Haar haren laten zien hoeveel energie ze nog heeft. (Wit-Blond-Lichtbruin-bruin-Donkerbruin-Zwart) haar energie gaat erg snel op. Haar ogen veranderen in een andere kleur bij welke soort element ze gebruikt. Aarde: Bruin. Water: blauw Vuur: Rood Lucht: Grijs, wit. Ze is erg sterk qua machten ze heeft, maar als ze ze erg gebruikt gaat haar Energie er ook aan. Als haar haar zwart wordt en dat voor 10 minuten zo blijft kan ze flauwvallen.
    Overig: -

    [ bericht aangepast op 29 dec 2011 - 23:08 ]


    I'm finally back, Finally after a Year break

    Information about Jess(ica) Alexis Lane.
    Volledige naam: Jess(ica) Alexis Lane.
    Rol: Jongere.
    Leeftijd: Jess is geboren op 9 april 1992. Ze is dus 19 jaar.
    Afkomst: Ze is oorspronkelijk geboren in America, maar is opgevoedt in Japan.
    Karakter: Jess is wat je kunt noemen echt een stoere, rebelse meid. Ze zoekt de problemen en gevaar op. Meestal moet ze de consequenties dan ook verdragen, maar soms kan ze er met wat geluk onderuit komen. Als ze ergens haar ogen op heeft of iets wilt hebben gaat ze ervoor. Niemand kan haar zeggen wat ze moet doen, want dat is toch zinloos. Ze is zo koppig als een ezel. Als iemand een grote bek heeft tegen een van haar dierbare is zij de eerste die een grote bek terug geeft. Geen ruzie met haar hebben, want dat is geen goede keuze. ;]
    Uiterlijk:

    Al een hele tijd heeft ze halflang blond haar, maar als ze de kans krijgt om haar haar te verven dan doet ze dit. Haar grote donkerbruine ogen bewerkt ze meestal met make-up en ze vindt het leuk om haar lippen te bewerken met rode lipstick. Ze heeft twee tattoo's. Éen tattoo heeft ze gezet omdat ze zal blijven wie ze is, no matter what. De tweede tattoo heeft ze gezet met de betekenis dat ze een maatje heeft gevonden waar ze alles aan kan vertellen; haar hond, een siberische husky.
    Liefdesstatus: Ze heeft op iemand een oogje; hij weet dit al, maar ze blijven gewoon beste vrienden. Ze wilt deze vriendschap niet opgeven.
    Verleden: Deels van haar familie kent ze niet alleen haar moeder en haar oma en opa. Haar moeder heeft een ernstige ziekte van Alzheimer en Jess moet haar er dan meerdere keren aan herinneren dat haar man niet terug zal komen. Haar broer is lang geleden, toen ze 10 jaar was, overleden aan een auto-ongeluk. Hierdoor is ze totaal veranderd in een echte die-hard, want eerst kon ze geen eens een vlinder pijn doen. Haar broer was haar beste vriend en nu nog steeds; ze denkt nog altijd aan hem. Ze hebben niet veel inkomsten en Jess heeft dan ook meerdere baantjes, zoals; serveerster en soms treedt ze ook op met haar band in een pub; waar ze elke vrijdagavond een gezellige zangavond organiseren. Ze woont in een buurt die je liever niet als tussenweg zou nemen om snel naar huis te gaan. Het gaat daar vooral om geld/drugs(zaken) en sexuele handelingen. Je moet er letterlijk voor jezelf op kunnen nemen. Het liefst zou Jess hier niet willen wonen, maar het is niet anders. Ze heeft haar moeder en oma/opa beloofd om voor ze te zorgen. Dit is dan ook wat ze zal doen.
    Machten: Telepatie, telekinese, en helende krachten.
    Overig: Ze speelt zelf gitaar, zowel akoestische als elektrische. Joan Jett is haar grote voorbeeld. Ze rookt ook.

    [ bericht aangepast op 16 jan 2012 - 14:35 ]


    Don't walk. Run, you sheep, run.

    Ik ga zo een mannelijke rol maken ;)


    I'm finally back, Finally after a Year break

    Volledige naam: Jayden Micah Rhodes
    Rol: Jongere
    Leeftijd: 20 jaren
    Afkomst: Hij is van Griekse afkomst, maar aangezien zijn vader op zijn 7e wegliep met een andere vrouw, kon zijn moeder er niet meer overleven met het kleine jochie en verhuisden ze naar London. Echter was dit in een armzalige buurt, waar ze alleen een klein, krap flatje hadden.
    Karakter: Jayden heeft een uitbundig karakter van zichzelf, dat komt omdat hij de mensen om hem heen graag blij wilt zien met een glimlach op een gezicht. Echter betekend dit niet dat hij zich dan ook echt blij voelt, doordat hij een moeilijke jeugd heeft gehad, wil hij geen pijn en lijden meer zien of meemaken, waardoor hij zichzelf op de laatste plaats zet – iets dat vrij weinig (lees: alleen zijn moeder) mensen weten.
    Uiterlijk: Avan Jogia.


    Liefdesstatus: Hij had een vriendin voor twee jaar, maar zij dumpte hem precies op zijn verjaardag. Door dit gebeuren wil hij liever voor even geen vriendin meer.
    Verleden: Zijn vader liep weg met een andere vrouw, zijn moeder was kapot ervan en moest verhuizen samen met het kleine kind naar London – dit was echter in een armzalige buurt. Verder groeide hij op met net genoeg leerstof, maar verder kon het ook niet. Hij is slim van zichzelf, maar als hij zijn levensverhaal erbij verteld, wilt niemand hem een kans geven, alleen omdat het zo moeilijk is geweest.
    Machten: Doordat hij anderen graag blij wil maken, heeft hij helende krachten. Ook heeft hij de kracht om dingen te bevriezen (en ontdooien).
    Overig: Hij heeft veel in straatgevechten meegedaan, waardoor hij er ook een paar littekens aan over heeft gehouden, dit zijn echter kleine dingen. Hij rookt niet en gebruikt ook geen drugs of alcohol, te veel slechte herinneringen.

    [ bericht aangepast op 18 jan 2012 - 14:13 ]


    Quiet the mind, and the soul will speak.

    HurtedHeart schreef:
    Ik ga zo een mannelijke rol maken ;)


    Kan jij dat dan nog snel doen zodat we zo snel mogelijk kunnen beginnen, we kunnen nog wel wat jongeren gebruiken (krul)


    Soms ben ik het sterkste wijf ter wereld en soms ben ik een kwartelei.

    Volledige naam: Tsang Ahn Lynn (dus Ahn Lynn Tsjang)
    rol: jongere
    Leeftijd: 18 jaar.
    afkomst: Ze is chinees
    Karakter: Ahn Lynn is naïef. Ze ziet nergens gevaar is altijd enthousiast. Ze blijft behoorlijk kalm in de meeste situaties, omdat ze er wel een avontuur in ziet. Ze is levendig en vrolijk. Je kan moeilijk een hekel aan haar hebben, al ergeren sommige mensen zich wel aan haar omdat ze altijd hyper doet.
    Uiterlijk:


    Liefdesstatus: vrijgezel, al vindt ze flirten heel leuk.
    Verleden: Ze kent allebei haar ouders niet, ze is opgegroeid bij haar grootouders. Haar ouders zijn beide verongelukt toen ze nog maar vier was. Verder is ze veel gepest, omdat ze vaak nogal dromerig was en dus weinig vrienden had. Ze is enigst kind, ooit had ze een broertje, maar ook die is in hetzelfde ongeluk omgekomen.
    Machten: Ze kan dromen zien en beïnvloeden van anderen, bovendien kan ze ook nog "met bomen praten", dit klinkt nogal vaag, maar ze kan dus zien wat de bomen zien.
    Overig: Ze houdt van dansen.


    | Reality is for people that lack imagination |

    Alright, nog 1 iemand voor een jongere en ik open de Rpg (:


    Soms ben ik het sterkste wijf ter wereld en soms ben ik een kwartelei.

    Volledige naam: Rosie Kimberley Pearson
    rol: jongere
    Leeftijd: 14
    afkomst: Ze is Engels.
    Karakter: Ze is erg verlegen en zegt niet veel. Bij een gesprek zie je haar niet snel beginnen et praten. Ook is ze liever allen. Ze zoekt altijd een plaatsje waar ze rust kan hebben en weg kan zijn van de drukte. Ze houd niet van drukte en daarom ook een stille persoon.Ondanks dat ze stil en verlegen is , kan je har niet snel klei maken. Ze is een aardig persoon met een sterk karakter die je niet snel zie.
    Uiterlijk:


    Liefdesstatus: Single, ze heeft nooit een vriendje gehad.
    Verleden:Ze had 2 ouders, maar kende ze niet echt goed. Ze waren omgekomen tijdens een trein ongeluk waar Rosie zelf ook in zat. Zij overleefde het zonder wonden, omdat haar moeder haar beschermde. Als gevolg hun dood. Toen werd ze opgevoed door haar tante en oom die altijd kinderen wilde hebben, maar nooit kregen. Ze was toen maar 3 jaar oud. Soms krijg je herinneringen uit die tijd, maar ziet ze meer als een droom. Op de basisschool was zij altijd doelwit voor pesterij, maar liet duidelijk merken dat zei ertegen kon. Al was het wel zwaar. Op de middelbare werd ze geaccepteerd hoe ze is. Al zat ze liever allen in de pauze iets te lezen of muziek te luisteren.
    Machten: Ze kan verdwijnen en verschijnen op andere plaatsen. Niet simpel gewoon ineens weg, maar het gaat vrij langzaam en ze kan anderen meenemen. Als ze bij een bloeide boom staat gebruikt ze de bloemblaadjes om weg te gaan en weer iets anders om te verschijnen. Ook kan ze elementen besturen. Ze kan het niet goed en heeft daar meer training in nodig.
    Overig: Ze is de jongste van iedereen. Ook is ze goed in vecht sporten. Maar heeft ze niet beoefend. Ze kon het gewoon

    [ bericht aangepast op 8 jan 2012 - 19:45 ]


    “You want weapons? We’re in a library! Books! The best weapons in the world!” ~The Doctor

    Okay, het topic komt er zo aan (:


    Soms ben ik het sterkste wijf ter wereld en soms ben ik een kwartelei.

    Volledige naam: Valeria Gylliger
    rol: jongere
    Leeftijd: 17
    afkomst: Rusland
    Karakter: Ze is nogal sarcastisch maar heel erg in zichzelf gekeerd, ze zal dus niet snel zelf contact zoeken.
    Uiterlijk:


    Liefdesstatus: Single
    Verleden: Haar ouders zijn omgekomen, net zoals haar kleine zusje. Ze weet dat dit niet haar schuld was maar voelt zich toch schuldig, simpelweg omdat zij het overleefd heeft en de anderen niet. Ze draagt altijd een klein medaillon dat redelijk dicht bij haar hals hangt, hierin zitten twee foto's. 1 van haar ouders en 1 van haar zus. Noah is opgegroeid bij haar oma die als genezer/dokter optrad in hun kleine dorpje.
    Machten: Ze kan genezen en kan mensen makkelijk 'lezen.'
    Overig: /


    Soms ben ik het sterkste wijf ter wereld en soms ben ik een kwartelei.