• KLIK



    You are a princess.
    Please don't talk shit to me.
    I mean it.


    © Veerleo
    - one direction doesn't exist.
    - a fairy tale.
    - based on anastasia but then different.






    Fynn is geboren als een koningsdochter, maar haar familie werd uitgegroeid toen ze klein was door een boze tovenaar. Alleen Fynn kon met haar grootmoeder ontsnappen. Tijdens hun ontsnappings actie raakte de kleine Fynn haar grootmoeder kwijt en sindsdien woont ze in een weeshuis, ze weet niets meer van haar verleden, waar ze op haar 18e verjaardag uit gaat. Fynn ontmoet op haar reis naar een nieuw leven Louis en Harry. Beide mannen zijn heel er geïnteresseerd in geld en aanverwanten. Harry is overigens zelf ook best rijk. Wanneer Louis erachter komt dat Fynn heel erg op de vermiste prinses lijkt, krijgt hij het idee om Fynn af te leveren bij haar grootmoeder voor veel geld. Louis en Harry gaan met hun rare en vreemde vrienden, Niall, Zayn, Liam en [..], Fynn opknappen tot een echte prinses, maar tijdens dat hele avontuur wordt Louis verliefd op Fynn.


    Oke. slechte samenvatting, maar zo gaat het ongeveer, zover ik het heb bedacht. Dus, ik heb nog rollen nodig, niet veel, maar toch.

    Nodig:
    - een goede vriendin van de jongens die mee helpt met Fynn opknappen en later haar beste vriendin wordt.
    - vriendinnetje van een van de jongens, behalve Louis he.
    - zusje van Harry of zayn
    - andere personages die je kunt bedenken, be crea! <3

    Rol:
    Volledige naam:
    Roepnaam:
    Leeftijd:
    Karakter:
    Uiterlijk [foto verplicht]:
    Familie[geschiedenis]:
    Extra:
    Waarschuwen?:

    Het is een soort sprookje, dus de landen zijn zelf bedacht en de plaatsnamen ook. Ook zijn de jongens allemaal een beetje vreemd en ook een soort mensen die rond dwalen zonder doel. Als jullie begrijpen wat ik bedoel ;s X

    [ bericht aangepast op 29 jan 2012 - 20:48 ]


    I got macdonalds breakfast for you, just for you, drove 2 miles to get it, so better get up and eat it.

    Wat moet er precies bij familie(geschiedenis)? ;$


    Tell me about it, stud.

    Thankful schreef:
    Wat moet er precies bij familie(geschiedenis)? ;$


    euhm. Hoe zijn/haar familie is enzo. Hoe die eruit ziet en hoe het gaat/ging in het gezin, of hij/zij altijd werd vertroeteld door de ouders of werd verstoten ofzo. Snap je het een beetje?


    I got macdonalds breakfast for you, just for you, drove 2 miles to get it, so better get up and eat it.

    Rol: Goede vriendin van de jongens of vriendinnetje van een van de jongens (Het liefste Niall of Liam).
    Volledige naam: Mary Catherine Seymour
    Roepnaam: Mary
    Leeftijd: 17
    Karakter:Mary is heel gemakkelijk in de omgang. Ze is altijd zichzelf en heeft geen muur om zich heen o.i.d. Ze is een lief meisje, die altijd aardig is tegen wie dan ook. Ze gehoorzaamt altijd iedereen en als iemand een probleem heeft, dan is Mary nooit te moeilijk om diegene te helpen. Ze is eigenlijk nog een beetje een klein meisje, omdat ze nog zo weinig heeft meegemaakt. Ze heeft een ideaalbeeld van de wereld en denkt dat dit de juiste is. Ze is erg naïef en laat zich gauw overhalen door anderen. Ze kan niet goed voor zichzelf opkomen, maar voor anderen des te beter
    Uiterlijk [foto verplicht]:


    Mary heeft een opvallend, apart gezicht. Ze heeft hele grote blauwe ogen, die omringt worden door grote, lange wimpers. Ze heeft erg volle lippen en wanneer ze lacht, verschijnt er een klein spleetje tussen haar tanden. Ze heeft perzikkleurige huid en dikke wenkbrauwen, die erg kunnen fronzen. Haar gezicht wordt omringd door lange, blonde haren.
    Familie[geschiedenis]: Toen Mary’s moeder zwanger was van Mary, wist niemand van wie de baby was, behalve Mary moeder zelf. Tot op de dag van vandaag weet niemand wie Mary’s vader is. Ook Mary zelf niet. Vlak na de geboorte stierf Mary’s moeder en zo is Mary bij haar oma terechtgekomen. Ze woont nu al haar hele leven bij haar oma en samen kunnen ze de hele wereld aan. Maar Mary’s oma is inmiddels al erg oud, en is al een tijdje ziek. Mary zorgt gelukkig goed voor haar, want ze vindt dat haar oma dit verdient heeft.
    Extra: Doordat Mary door haar oma is opgevoed, heeft ze zelf ook een redelijk ouderwetse smaak. Zo houdt Mary van breien, klassieke muziek en kijkt ze graag oude, romantische zwart-wit films.
    Waarschuwen?: Graag!

    Is de beschrijving bij familie zo een beetje goed? :')

    [ bericht aangepast op 30 jan 2012 - 18:47 ]


    Tell me about it, stud.

    Rol: vriendin Niall
    Volledige naam: Daisy Isabelle Thompson
    Roepnaam: Daisy
    Leeftijd: 17
    Karakter: Daisy is een meisje met engelengeduld. Ze is erg rustig, behulpzaam, zorgzaam, en vooral erg slim. Als er iets mis is heeft ze daar vaak meteen een plannetje voor. Ze kan zich snel ergens druk om maken, bijvoorbeeld als iemand gewond is. Ze voelt zich dan erg schuldig en geeft zichzelf de schuld ervan. Je kan haar absoluut vertrouwen met al je geheimen, ze zou ze nooit doorvertellen. Zelf vertrouwt ze mensen niet erg snel en kan ze erg verlegen overkomen voor vreemden.
    Uiterlijk [foto verplicht]:

    Het eerste wat je opvalt aan Daisy zijn haar ogen. Ze zijn een mengeling van groen en blauw, en lijken in elk licht een andere tint te hebben. Verder is ze ook trots op haar mooie halflange blonde haar. Ze is best klein, 1,64 en dun gebouwd. Ze lijkt erg tenger maar ze is best sterk.
    Familie[geschiedenis]: Haar moeder is de 40 jaar oude Melinda en haar vader de 43 jaar oude Peter. Ze heeft een zusje van 11 Elizabeth, en een broer van 20 Sean. Daisy's familie is heel arm, en ze leven met z'n vieren in een heel klein huisje. Haar ouders houden van haar, maar kunnen niet goed voor haar zorgen omdat ze geen geld hebben. Daarom is Daisy op haar vijftiende uit huis getrokken en heeft een baantje genomen. Sean is erg ziek, niemand kan uitvinden wat er precies mis is met hem, maar hij zal niet lang meer leven. Daisy's gezin is er kapot van, en het ergste is, het zorgt voor alleen nog meer kosten. Daisy werky extra hard en geeft elke maand een beetje geld aan haar ouders voor Sean.
    Anne Hathaway, Brad Pitt, Elle Fanning, Cody Simpson
    Extra: Daisy heeft Niall leren kennen bij haar werk, waar hij haar baas is. Daisy zou het liefst haar baan opzeggen en als kok gaan werken, want ze is gek op koken en is er ook erg goed in. Niall steunt haar in dat idee, maar Daisy zet het niet door omdat ze bang is om niet genoeg geld te verdienen voor Sean.
    Waarschuwen?: jaah!

    [ bericht aangepast op 31 jan 2012 - 13:44 ]


    It's darkest just before the dawn <3

    Rol: Vriendin van de jongens, kies zelf maar wie (liefst Niall of Harry)
    Volledige naam: Olivia Josiphine Cole
    Roepnaam: Olive
    Leeftijd: 19
    Karakter: Olivia is een spontaan en meelevend meisje dat altijd inzit met wat anderen voelen. Hierdoor is ze heel geliefd door veel mensen, maar heeft ze ook de nodige vijanden. Olivia is erg verstandig en heeft dan ook vaak bijdehante opmerkingen, hoewel deze vaak wel de waarheid bevatten. Toch kan je Olivia best ijdel noemen, ze is erg gesteld op haar uiterlijk en loopt er ALTIJD netjes bij.
    Uiterlijk [foto verplicht]:


    of


    Familie[geschiedenis]: Olivia stamt af van een rijke familie. Zijzelf is nu erfgenaam van het graafschap, en zal moeten trouwen als de tijd rijp is. Haar vader is een gewaardeerde man, altijd netjes en beleefd. Terwijl haar moeder de duivel zelve is. De vrouw is gemeen en moordlustig, schoonheid en macht gaan boven haar eigen familie.
    Extra: wat wil je nog weten? (:
    Waarschuwen?: Als je begint graag (:

    Rol:Vriendin Harry (:
    Volledige naam: Elisábeth Madelon Juliette Billington
    Roepnaam: Liz
    Leeftijd: 17 jaar. Op 2 Juni 1994 is ze geboren.
    Karakter: Elisábeth is heel deftig en streng opgevoed. Daardoor is ze heel ongelukkig, omdat ze nooit iets leuks mag doen van haar ouders. -Daar luistert ze overigens niet naar, als ze iets doet wat niet mag zegt ze dat ze ergens logeert ofzo- Elisábeth is een gevoelig meisje, maar heeft een harde persoonlijkheid. Als iemand gemeen tegen haar doet, doet zie tien keer zo gemeen terug. Na afloop voelt ze zich wel heel gekwetst en loopt er dan soms ook dagen mee rond. Tegenover haar vriendinnen/vrienden is ze heel beschermend. Ze wil niet dat ze zich zo ongelukkig voelen als haar, dus doet ze haar best om er voor te zorgen dat hun het naar hun zin hebben. Ook laat ze altijd iedereen lachen met haar grapjes. life like there's no tomorrow is Elisábeth haar motto, en ze probeert altijd het beste uit mensen te halen. Een slechte eigenschap is wel dat ze altijd zegt wat ze denkt. Ook is ze een enorme flapuit, wat voor ongemakkelijke situaties kan zorgen.
    Uiterlijk [foto verplicht]:


    Elisábeth heeft lichtblond haar, volle lippen en kristalheldere, blauwe ogen. Ze is slank, en houdt ervan om rokjes en jurkjes te dragen. Het liefst draagt ze kleding met pastelkleurtjes, maar heeft ook wel zwarte dingen in haar kast hangen.
    Familie[geschiedenis]:Ze komt uit een rijke familie, en is vernoemd naar haar oma en overgrootoma. Elisábeth is dus heel streng en deftig opgevoedt, waardoor ze nu heel ongelukkig is. Haar vader sloeg haar vroeger af en toe als ze iets fouts deed of bijdehand was, nu nogsteeds maar niet zo vaak meer. De enigste persoon in haar familie waar ze goed mee kon omgaan, was haar oma. Elisábeth vertelde haar alles, en kwam ook heel vaak langs. Na een paar jaar overleed ze ineens, en tot op de dag van vandaag is ze er kapot van. Ze woont samen met haar vader en moeder. Ook heeft ze twee zusjes , Rosalie en Rebecca, die een tweeling zijn. Die krijgen alles wat ze willen, waardoor Elisábeth weinig aandacht krijgt. Het liefst is ze zo vaak mogelijk weg van huis.
    Extra: Als het om jongens gaat, is Elisábeth heel flirterig. In dat gebied is ze absoluut niet verlegen en heel zeker van zichzelf, omdat ze weet dat ze niet lelijk is. Ze heeft dus ook wel vaak vriendjes/bedpartners gehad. Wat niemand weet, is dat elisábeth zelf het één en ander van magie afweet. Ze kan een paar kleine basisdingetjes en probeert het op te bouwen. Ze wilt ábsoluut niet eindigen zoals de tovenaar die de koningsfamilie heeft uitgeroeid. Ze vind zwarte magie verschrikkelijk en het liefst wilt ze alle problemen op de wereld oplossen. Helaas weet ze dat dit er nooit van zou komen.
    Waarschuwen?: yes please (:

    Als je wilt mag je ook het één en ander aanpassen hoor, maakt niet uit :3

    [ bericht aangepast op 30 jan 2012 - 16:28 ]


    "When all of your wishes are granted, many of your dreams will be destroyed.''

    Ik ga het vriendinnetje van Niall voor je invullen.

    Rol: Vriendinnetje Niall of anders kun je de rol voor iets anders gebruiken!
    Volledige naam: Juliette Victoire Mavor
    Roepnaam: Julia
    Leeftijd: Ze is 18 jaar.
    Karakter: Julia heeft een prachtige waardering voor schoonheid.
    Of het nu gaat om kleine alledaagse dingen, kunst, wetenschap of natuur, maakt niet veel uit. Ze is in staat schoonheid op te merken en te waarderen. Een uitzonderlijke sportprestatie, een vriendelijk gebaar of een bruid in het wit, alles kan tranen van ontroering bij haar oproepen, al gebeurt dat niet zo heel vaak. Ze is in staat de zon in het water te zien schijnen. Julia is ook gul en vriendelijk en daarbij is ze ook nog ontzettend sociaal vaardig. Ze begrijpt waarom mensen iets doen en wat hun stemming van het moment is. Haar enthousiasme steekt ook nogal eens de kop op maar dat kan ook voor problemen zorgen omdat het uiteindelijk nog vreselijk irritant kan zijn. Julia bezit ook nog eens over een grote dosis humor. Ze maakt mensen aan het lachen en weet altijd speels over te komen. Al kan ze ook nogal een sarcastisch uit de hoek komen, ze bedoelt het dan niet zo. Ze heeft ook een rare obsessie met eten. Ze weet zelf niet precies wat het is, maar ze heeft letterlijk al-tijd honger. Door de rare obsessie heeft ze een grote passie voor koken ontwikkeld. Ze staat altijd open voor nieuwe ervaringen, vindt het geweldig andere mensen te leren kennen en wilt weten hoe alles werkt. Je kunt nog elke dag leren, zegt ze dan ook altijd. Creativiteit, daar heeft Julia ook een flinke dosis van. Ze bent in staat nieuwe manieren te bedenken om dingen voor elkaar te krijgen. Dit kan natuurlijk bij artistieke vormen van expressie, zoals tekenen, dansen of muziek maken, maar deze eigenschap is veel breder. De traditionele manier van aanpak volgt ze niet klakkeloos, maar ze is vindingrijk genoeg om het op een andere manier aan te pakken en op die manier ook je doel te bereiken. Die creativiteit kun je ook terug zien in haar gerechten die ze klaarmaakt. Het zal er altijd spectaculair uitzien, en fantastisch smaken.
    Uiterlijk:


    Raina Hein
    Familie: Julia's vader was vroeger een van de belangrijke adviseurs van de koning. Maar na een ongeluk is haar vader ontslagen als adviseur en sinds dien hebben ze altijd in armoede geleeft. Een jaar daarna is Julia's moeder gestorven. Doodgevroren omdat ze geen fatsoenlijk huis met openhaard kon betalen. Haar vader is sinds dien gaan drinken en werd steeds handtastelijker. Uiteindelijk, op haar 17e is het huis uit gevlucht en heeft ze rondgezworven. Ze kwam terecht in een kleine groezelige bar waar ze werkte voor wat geld en eten. Maar de eigenares van de bar was een uiterst vriendelijke vrouw en vroeg of Julia bij haar in wilde komen wonen.
    Extra: Julia heeft een stem waar iedereen een moord voor zou doen. Daar kwam ze achter toen ze begon te werken in de bar. Daar stond een oude piano. Op een avond, toen ze alleen was, ging ze erachter zitten en begon te spelen. Op de melodie begon ze te zingen. De eigenaresse van de bar hoorde haar zingen en nu zingt Julia bijna elke avond in de bar voor geld.
    Waarschuwen: Zekers!

    [ bericht aangepast op 30 jan 2012 - 15:41 ]


    “A reader lives a thousand lives before he dies. The man who never reads lives only one.” - George R.R. Martin

    Ik vul er nu wel eentje in (:

    [ bericht aangepast op 30 jan 2012 - 16:18 ]

    Ik ga voor zusje harry (:


    all I want is the taste that your lips allow

    Rol: Zusje Harry
    Volledige naam: Justine Gallagher Styles
    Roepnaam: Veel noemen haar gewoon Justine, maar Harry zegt vaak Juju (op z’n frans) tegen haar, tot haar grote ergernis.
    Leeftijd: Justine is vijftien.
    Karakter: Justine is een heel actief meisje en moet soms zichzelf kunnen beheersen want vaak is ze in een actieve bui wanneer het niet moet. Ze is een echte spring-in-het-veld en floept alles eruit waardoor ze soms zonder de bedoeling mensen kwetst. Wanneer ze dit wel beseft gaat ze natuurlijk onmiddellijk haar excuses aanbieden, maar Justine kan ook best serieus zijn als het moet. Als je met iets serieus erg zit en je wilt met haar praten zal ze altijd voor je klaarstaan. Justine is zo te zien aan haar uiterlijk ook best een beetje jongensachtig. Ze gamed heel graag en is ook heel erg competitief ingesteld. Ze kan absoluut niet tegen haar verlies. Justine is niet bang om haar een beetje vuil te maken. Justine is zeer koppig en wilt vaak echt haar gelijk krijgen. Wanneer je met haar discussieert, kan je wel uren bezig zijn want ze zal echt niet toegeven. Justine is een heel slim meisje. Voor elk probleem zal ze wel een oplossing vinden, maar ze is ook slim op een andere manier. Ze weet wie ze kan vertrouwen en wie niet, met andere woorden ze is absoluut naïef. Justineis eigenlijk heel gevoelig. Ze toont het soms niet, maar eigenlijk is Justineeen fragile poppetje. Ze is snel breekbaar en ze moet vaak op haar lippen bijten om niet te huilen waar mensen bij zijn. Dan doet ze dan ook niet waar mensen bij is, maar liever ’s avonds wanneer ze alleen is. Ze wil namelijk niet gevoelig overkomen, in tegendeel, ze wil heel sterk overkomen.
    Uiterlijk [foto verplicht]:



    Familie[geschiedenis]:
    Extra:
    Waarschuwen?:


    Derest komt nog (:


    all I want is the taste that your lips allow

    Rol: Vriendinnetje van Zayn of Liam. (:
    Volledige naam: Delphine Amaryllis Barents.
    Roepnaam: Iedereen noemt haar altijd; Delphine of Amaryllis.
    Leeftijd: Delphine is geboren op 15 februari, in het jaar 1994. Ze is dus 17 jaar oud.
    Karakter: Delphine is zo'n meisje die zich niet zo snel ergens voor schaamt. Als ze wat 'geks' doet, dan maakt het haar niet uit wat anderen daarvan denken. Meestal kan ze mensen daardoor wel aan het lachen maken en mensen die er wat van zeggen krijgen sowieso een grote bek terug. Dit gebeurt niet vaak, aangezien ze wel een echte schat is en als je vrienden met haar bent ze ook geen nep-vriendin is die je op een gegeven moment zal laten stikken. Delphine heeft een goed gevoel voor humor, waardoor ze snel vrienden maakt. Natuurlijk heeft ze ook minpunten. Iets wat niemand van haar weet is dat ze hartstikke onzeker is. En hoewel ze mensen meestal helpt als ze down zijn, praat ze niet graag over haar eigen problemen. Ze is een soort van gesloten boek, wilt mensen niet irriteren door met haar problemen bij hun aan te komen. Verder denken mensen, omdat Delphine niet snel boos wordt, dat ze alles bij haar kunnen flikken en dat ze niet te ver kunnen gaan- maar dat is absoluut niet waar. Als ze boos is, is ze ook echt boos en laat ze dat ook écht merken.
    Uiterlijk:


    Kim Dash.
    Familie[geschiedenis]:
    Extra:
    Waarschuwen?:

    Ik maak het later af. (:

    [ bericht aangepast op 30 jan 2012 - 19:20 ]

    -

    [ bericht aangepast op 3 feb 2012 - 22:23 ]


    I got macdonalds breakfast for you, just for you, drove 2 miles to get it, so better get up and eat it.

    Ik zag Fairy Tail staan en ik dacht; wooohooow ~!! (fairy tail is een überkoele anime)
    En toen zag ik 1D... sigh.. ):


    | Reality is for people that lack imagination |

    Moet de familiegeschiedenis ook een beetje 'sprookjesachtig' zijn?

    --

    [ bericht aangepast op 4 feb 2012 - 14:06 ]


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old