• • - T H E R E V E N G E G A M E S - •


    Can you survive 'till the end?

    - U I T L E G -
    Katniss en Peeta hebben de opstand verloren, het Capitool is weer aan de macht gekomen en de genadeloze moorden beginnen weer. Na een tijdje lijkt de stilte en koelte terug te zijn gekeerd, tótdat er bekend wordt gemaakt dat de jaarlijkse Hungergames weer voor de deur staan. Maar plots, één dag vóór de reaping komt er een verplichte uitzending die iedereen moet kijken, waarbij iedereen's hart in zijn keel stokt. The revenge games. Vol afschuw moeten de bewoners te horen krijgen hoe verschrikkelijk de spelen dit jaar zullen worden..


    Inschrijvingen

    WAAR BEGINNEN WE?
    De laatste slopende uren van het normale leventje van de tributen breekt aan. Sommigen gaan door met trainen, anderen rusten liever uit of bespreken in het geheim strategieën met elkaar. Één ding is duidelijk: iedereen is bezig met de laatste voorbereidingen; geestelijk en lichamelijk.


    - R E G E L S-
    ~Strategieën of manieren om te overleven mogen NIET openbaar in het topic worden gepost, doe dit via PB! Zo blijft alles onvoorspelbaar. (de kaart wordt naar alle tributen gestuurd, zodat jullie zelf jullie koers kunnen beslissen)
    ~Noem GÉÉN namen van de plaatsen waar je naar toe trekt, hou het bij 'bos' of 'bergen' of 'grot' 'meer', etc.
    ~Iemand tegenkomen zonder toestemming van de ander mag. Maar ga geen wonderen tafereel uitvoeren waarbij je doet alsof je gelijk al kunt winnen!
    ~Spreek niet voor de ander. Hou het bij je EIGEN personage.
    ~Vermoorden mag alleen met toestemming van de ander.
    ~Alleen de spélmaker mag voor het bovennatuurlijke gevaar zorgen. Hierbij horen ook dingen zoals Mutilaten, vuur, onweer, etc.
    ~De dagen, tijden en nachten worden bepaald door de spelmaker.
    ~Aan het eind van de avond zal er boven aan de lucht, zoals ook in het boek wordt geschreven, te zien zijn wie er zijn vermoord. Dit wordt gepost door de spelmaker.
    ~Over de uitslagen en doden kan niet worden gecorrespondeerd.
    ~Tributen kunnen sponsoren krijgen. Dit wordt beoordeeld door de spelmaker aan de hand van actitiviteit, spraakzaamheid en manier van spelen. Per 5 sponsoren kunnen de mentoren er voor kiezen om een gift te sturen, dit doet de spelmaker.
    ~De spelmaker houdt via PB contact met mentoren.
    ~Vanaf het moment dat de spelen begonnen zijn en de tributen de arena in zijn, kunnen mentoren géén contact met de tributen krijgen.
    ~16+ toegestaan, alleen overdrijf niet.
    ~Blijf realistisch.

    [ bericht aangepast op 14 feb 2012 - 18:52 ]


    "like i'd follow you around like a dog that needs water."

    [Ik ga alleen een abo nemen...]


    Everybody wants forever, I just want to burn up bright...

    [post zodat het in Mijn topics staat]

    [ Mijn topics ]


    The duty of youth, is to challenge corruption.

    [Abbo.]


    Feel the fire, but do not succumb to it.

    IHeartMusicc schreef:
    [ Mijn topics ]


    "I have written you down. Now you will live forever, and all the world will read you."

    Leave schreef:
    [Abbo.]


    Tell her she's beautiful, wonderful, everything she doesn't see

    Abo ;D

    [ bericht aangepast op 14 feb 2012 - 10:43 ]


    "Everything you see exists together in a delicate balance." -Mufasa

    Contostavlos schreef:
    (...)


    Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings.

    Aphrodite Elizabeth Haliburton-district 6
    na een tijdje bedenk ik me dat het beter is om nog even te gaan oefenen. ik loop naar de trainingszaal en pak een paar messen en speren. een tijdje gaat het goed, maar dan zie ik opeens Jonah's gezicht op de dummy. dus stop ik maar met gooien. ik ga naar de plantenhoek en bestudeer de eetbare planten. het duurt even voordat ik me realiseer dat ik de enige hier ben.


    Tell her she's beautiful, wonderful, everything she doesn't see

    Doylee 'Lynx' Benratt || District 4
    De gangen voelden eindeloos en leeg. Mijn lippen weken van elkaar af, en even twijfelde ik om iemand aan te spreken, maar die actie sprong terug. De Beroepstroep zou dit jaar genadeloos zijn, en veel zin om me daarbij aan te sluiten had ik niet. Peinzend gleden mijn ogen een moment naar mijn verstrengelde vingers. Ik dacht terug aan de Boete. Hoe mijn naam werd opgelezen. Hoe ik mezelf naar voren dwong en het breekbare meisje met de eeuwige glimlach werd. Ik miste Lai en Kata. De mensen die vanaf mijn jeugd voor me hadden gezorgd. Ik had heimwee, en toch voelde het goed dat ik dit deed. Ik had het gevoel dat ik hiermee iemand zou ontmoeten. Iemand die ik anderwijs nooit was tegengekomen. Maar wie? Een waterige glimlach speelde met mijn lippen. Ik was te dromerig, te ver heen. Het was tijd voor realiteit.


    Feel the fire, but do not succumb to it.

    {waar zijn we?}

    Alexandria Mellisande Giglia Lukia Viloki
    Langzaam ging ik ergens tegen de muur staan. Ik dacht aan vroeger, toen ik nog onder de plak zat bij mijn broers. Nou ja, niet echt. Ik was nooit de 'perfecte' zus. Waarom niet? Omdat ik het niet leuk vond als ze mijn eten jatte. Op straat, over daken rennen. Dat was wat ik het liefst deed. Maar dat was nu voorbij. Zelfs als ik dit overleefde, zou het dan ooit weer zoals vroeger zijn? Ik kneep mijn vuisten samen. Misschien was het vorige allemaal een nachtmerrie, of een droom. Nu werd ik wakker. Langzaam keek ik op, en ik zag het meisje uit district 4. Ik bleef haar aanstaren.

    [ bericht aangepast op 14 feb 2012 - 16:47 ]


    Tijd voor koffie.

    [als het goed is bij de metor tribuut gesprekken, maar die heb ik allebei nietxD]


    Tell her she's beautiful, wonderful, everything she doesn't see

    Mira Johnson || Mentor District 1 ||
    'Hoor is, ík heb er niet voor gekozen om jou de Arena in te sturen, ik leef met je mee, dus je hoeft niet nors te doen,' bijt ik hem toe. 'Het enige wat ik kan doen is je zo goed en welgemotiveerd genoeg coachen zodat je hier uitkomt, begrepen?' grom ik vervolgens.


    "like i'd follow you around like a dog that needs water."

    [@Desire, ik had al gereageerd :] & Destiny is ook al binnen gekomen.]


    "I have written you down. Now you will live forever, and all the world will read you."

    Contostavlos schreef:
    [als het goed is bij de metor tribuut gesprekken, maar die heb ik allebei nietxD]


    Thanks :P


    Tijd voor koffie.