• Nu Hayden Palmer eindelijk klaar is en highschool heeft afgerond is het tijd voor een ander hoofdstuk: De universiteit. Een tijd vol feesten, hard zwoegen en het leren kennen van je nieuwe beste vrienden. Helaas voor Hayden, wanneer ze op de campus aankomt en denkt haar kamer te mogen delen met drie leuke meisjes, blijkt er een kleine fout te zijn gemaakt. Hayden zit ingedeeld met drie jongens en opgescheept met een enorm vieze kamer waarbij Afghanistan nog niets is. Ze besluit er ondanks alle omstandigheden te blijven, maar zal dit haar opleiding goed doen of zal ze deze tijd later herinneren als een letterlijke hel? En hoe zit het met de universiteit zelf, is het echt wat ze altijd al wilde?


    Oh god, ik suck echt zo erg in samenvattingen, maar oké. Heel kort samengevat, dit wordt dus een lekker cliché verhaal. Gewoon omdat ik er zin in heb en niets anders te doen – buiten het leren voor examens om, haha. Nu vroeg ik me dus af, zijn er hier mensen die behoefte hebben om een rolletje in te vullen? Zo ja, zie hieronder en ik ben je voor eeuwig dankbaar.

    Nodig
    # Haar drie kamergenoten, beetje verschillende karakters.
    # Nieuwe goede vriendin Hayden – leeftijd 19.
    # Paar bitches, jongens variant mag ook.
    # Aantal leraren.
    # Overige klasgenoten.

    Hayden is trouwens negentien jaar oud, dus haar klasgenoten moeten ook ongeveer die leeftijd hebben. De universiteit staat in Londen. (:

    In te vullen
    Rol:
    Naam, bijnaam:
    Achternaam:
    Volledige naam:
    Leeftijd, geboortedatum: Voor studenten leeftijd tussen 19 en 24
    Nationaliteit: Verhaal speelt zich af in Londen, maar het kan zijn dat jouw personage bijvoorbeeld uit Ierland komt, Frankrijk of Birmingham?
    Karakter: Wees beetje origineel, peeps. Niet iedereen is perfect, slim, grappig.
    Uiterlijk: Redelijk bekend persoon toch wel, aangezien ik trailer wil. Omschrijving is welkom zoals lengte, etc. Selena Gomez is bezet.
    Opleiding: Ook hierbij wil ik iets origineels. Niet iedereen wilt fotograaf worden of dokter.
    Extra: Alles wat je nog van belang vindt, kamergenoten, beste vrienden, je kamer, familie, religie, etc.
    Waarschuwen? Ja/Nee

    Alvast bedankt, je mag zoveel rollen invullen als je wilt. Ik kies niet de eerste, maar de beste voor de bovenste rollen. Uiteindelijk krijgt iedereen toch wel een rol als klasgenoot namelijk.

    [ bericht aangepast op 17 mei 2012 - 23:05 ]


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Kamergenoot, vriendin, bitch en een leraar ga ik maken. _O_


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Santos schreef:
    Kamergenoot, vriendin, bitch en een leraar ga ik maken. _O_


    Lief, lief, lief.


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Rol: Kamergenoot.
    Naam, bijnaam: Sebastian. Zo wordt hij echter bijna nooit aangesproken, tenminsten wel door leraren omdat dat zijn officiële naam is, maar de meeste mensen kennen hem als Leslie. Hij stelt zichzelf zo ook voor.
    Achternaam: Montgomery.
    Volledige naam: Sebastian Leslie Nathaniel Montgomery.
    Leeftijd, geboortedatum: Leslie is nu twintig jaar oud en is geboren op 11 Juni 1991, wat betekent dat hij dan eenentwintig zal worden.
    Nationaliteit: Leslie is van origine een Schotse, geboren in een klein dorp dat eigenlijk niemand kent. Hij is voor zijn studie verhuisd naar Londen. Zijn familie woont nu nog wel in Schotland, dus in vakanties zal hij daar heen gaan. De reden dat hij in Londen is gaan studeren, omdat Schotland hem weinig te bieden had en hij moest sowieso naar een grote stad voor de universiteit, dus besloot hij om het dan ook meteen goed te doen.
    Karakter: Leslie wordt vaak omschreven als een sukkeltje. Dit zal waarschijnlijk komen omdat hij niet zo'n populaire jongen is die op ieder feestje te bekennen is en met alle meisjes al gezoend heeft. Nee, Leslie houdt zich met hele andere dingen bezig. Zo heeft Leslie een vreemde obsessie voor games en kan je hem echt de hele dag zien gamen, zonder dat je hem hoort klagen. Hierdoor wordt hij vaak omschreven als een Geek en hier kan hij eigenlijk wel mee leven.
          Het is zo dat mensen Leslie eigenlijk nooit een kans geven, omdat hij vaak overkomt als raar en apart, maar eigenlijk is het een hele lieve jongen. Hij doet echt geen vlieg kwaad en is iemand waar je goed mee kan praten. Het is goed aan hem te merken dat hij erg slim is. Hij is erg behulpzaam en is goed in advies geven, gezien zijn advies meestal wel nut heeft.
          Maar dat Leslie omschreven wordt als raar is niet voor niets. Hij heeft ook vaak van die opmerkingen waar niemand iets aan heeft en die ook eigenlijk niemand iets van snapt. Vroeger kreeg hij ook vaak de kans om bij de populaire te horen, maar die kans nam hij natuurlijk niet aan. Hij staat daar totaal boven en gaat liever de hele dag gamen dan dat hij moet gaan sporten of naar een feestje moet gaan.
          Leslie is liever lui dan moe. Hij is totaal niet sportief aangelegd. Al zou je hem ervoor betalen, dan zou hij nog niet gaan sporten. Hij vindt het gewoon verschrikkelijk en vooral ook nutteloos. Daarnaast is Leslie totaal niet muzikaal of creatief. Wat hij dan wel is? Leslie staat bekend om zijn brede fantasie. Het probleem is dat hij dit niet kan verwerken in iets creatiefs of muzikaals, wat erg sonde is. De dingen die door hem gaan, zijn echt raar maar tegelijk zo geniaal.
          Leslie is voor de rest erg vriendelijk, maar kan ook zijn verwaande momenten hebben. Hij irriteert zich vrij snel aan mensen en laat dit altijd heel duidelijk merken. Hij klaagt over het algemeen veel en is een echt ochtendmens. Hij heeft een hekel aan lang opblijven, maar is er wel vroeg uit in de ochtend.
    Uiterlijk:


    Opzich is Leslie helemaal geen lelijke jongen, maar hij geeft er echt helemaal niks om. Het kan hem vrij weinig schelen hoe hij eruit ziet, waardoor hij vaak wel als lelijk wordt beschouwd. Hij is ongeveer 1.75M lang en vrij normaal gebouwd. Het lijkt alsof hij flink wat spieren heeft, maar dat zit gewoon in zijn bouw - het valt allemaal wel mee.
          Zijn kapsel is ook iets opvallends. Zijn haren zijn donkerbruin en staan echt altijd alle kanten op. Hij doet nooit wat met zijn haar, omdat hij daar altijd te lui en te inspiratieloos voor is. Het kan hem niet zoveel schelen en vindt deze net-uit-bed look wel wat hebben, hoewel hij daar de enige in is.
    Andrew Garfield.
    Opleiding: Leslie studeert om programmeur te worden. Hij vond informatica op school altijd al leuk en heeft een obsessie voor computers, programma's en vooral games.
    Extra: Het blijkt nog altijd een raar iets dat Leslie helemaal niet zo sociaal is, want hij komt uit een heel groot gezin. Hieruit zou je toch kunnen zeggen dat hij goed is in delen en dat soort dingen, maar dat is bij Leslie nou juist niet. Hij komt uit het gezellige Montgomery gezin. Leslie's vader, Edward Montgomery, is een sympathieke man die advocaat is van beroep. Hij is getrouwd met de lieve Mackenzie wie op het moment niet werkt, maar lang als muzieklerares heeft gewerkt. Samen hebben ze negen kinderen. Waarom? Dat vonden ze gewoon leuk en gezellig, ze droomden alle twee van een groot, hecht gezin.
          De oudste is Jonah van vijfendertig, wie getrouwd is met Rosalie en een zoontje Edward Jr. heeft van drie. Na hem volgt Bella van tweeëndertig, wie ook getrouwd is. Mariah is nu achtentwintig en degene die na Bella komt. Dan zit er alleen nog Neil tussen Leslie en Mariah van vierentwintig.
          Twee jaar na Leslie komt Finn. Dan heb je de tweeling van vijftien, Aloé en Tommy. De jongste van iedereen is Esmée van twaalf.
    Robert Downey Jr, Gwyneth Paltrow, Jeremy Renner, Leighton Meester, Lea Michele, Cesc Fàbregas, Harry Styles, Sarah Hyland, Jake T Austin en Dani Cimorelli.
    Waarschuwen? Joaaaah. :9~


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Ik doe kamergenoot_O_


    all I want is the taste that your lips allow

    Arid schreef:
    Ik doe kamergenoot_O_

    Jaj! (:


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Rol: Vriendin.
    Naam, bijnaam: Frankie. Veel mensen geloven niet dat dit haar voornaam is of denken dat ze dan spreken over een jongen, maar het is toch echt zo. Haar bijnaam is Frank of Franklin.
    Achternaam: Morris.
    Volledige naam: Frankie Elizabeth Morris.
    Leeftijd, geboortedatum: Net zoals Hayden is Frankie negentien. Ze is geboren op 31 December 1992.
    Nationaliteit: Frankie is een volbloeds Engelse die komt uit Liverpool.
    Karakter: Frankie wordt vaak omschreven als een halve jongen, wat dan wel weer toepasselijk is met haar voornaam. Frankie is inderdaad ook niet zo'n meisje waarmee je lekker kan gaan shoppen en de hele dag mee naar jongens kan gaan kijken. Niet dat Frankie niet valt op jongens, want ze kan jongens ook knap vinden en dat soort dingen, maar ze raakt al snel uitgekeken op dingen. Ze is namelijk erg kieskeurig en wanneer iets niet helemaal aan haar eisen voldoet, is het ook niet waard om er de hele dag over te gaan fangirlen.
          Frankie kan erg koppig en bot overkomen en dit is ook precies wat ze is. Frankie doet geen dingen die ze niet wil. Ze kan erg snauwen naar iemand of opzettelijk boos kijken. Er wordt dan gezegd dat ze dat niet zo bedoelde, maar zo bedoelde ze het dus mooi wel. Als Frankie je dus ook niet mag, kun je doen wat je wil, maar ze mag je gewoon niet. Frankie zit namelijk bomvol met vooroordelen en heeft die bij werkelijk iedereen. Ze zullen ook bijna nooit positief zijn.
          Toch zijn er mensen die Frankie mogen en dat heeft ook zo zijn redenen. Frankie heeft namelijk een heerlijke vorm van humor, lekker sarcastisch en een tikkeltje hatelijk afentoe. Ze is erg gezellig in omgang en kan soms je hele dag weer goed maken met één sarcastische opmerking.
    Uiterlijk:


    Emily Osment.
    Opleiding: Niet veel mensen zullen het zeggen, maar Frankie studeert Journalistiek. Ze wil later namelijk columns gaan schrijven voor tijdschriften.
    Extra: Frankie komt uit een vrij hectisch gezin, omdat haar ouders al jaren zijn gescheiden. Ze woonde bij haar moeder doordeweeks en ging in het weekend altijd naar haar vader toe. Al jaren is haar moeder hertrouwd en heeft nu een dochter, Sam van negen. Frankie heeft een echt zusje gewoon van haar vader en moeder Perry van vijftien. Frankie's vader heeft nu wel een vriendin, maar geen kinderen en dat wil Frankie graag zo houden. Ze ziet al genoeg af met Sam.
    Thylane Blondeau en Dakota Fanning.

    [ bericht aangepast op 17 mei 2012 - 19:58 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol: Kamergenoot
    Naam, bijnaam: Louis
    Achternaam: Parker
    Volledige naam: Louis James Parker
    Leeftijd, geboortedatum: Louis is net 20 geworden op 11 mei.
    Nationaliteit: Louis is een echte brit. Hij heeft het kleffe accent van zijn vader die uit het hartje Londen komt en zijn moeder komt uit Manchester.
    Karakter: Louis is een echte flirt. Hij weet hoe hij de meisjes moet behandelen. Hij zegt de juiste dingen, tegen het juiste meisje op de juiste plaats en heeft aan elke vinger zeker vier meisjes hangen. Daar maakt hij ook natuurlijk gebruikk van, maar toch is hij smoorverliefd op Leonie Heard die het had to get met hem speelt. Hij gaat vaak met andere meisjes om haar te proberen vergeten. Louis is ook een echte grapjas. Hij haalt grappen uit met iedereen en soms kunnen ze zelf wat spottend overkomen, maar ze zijn gewoon altijd grappig bedoeld. Hij is ook een echt feestbeest waardoor zijn studies een beetje verwaand worden ondanks er van zijn thuis veel van hem word verwacht. Louis is ook een hele lieve jongen alleen word dat een beetje weggestoken door een laagje stoerheid want het is natuurlijk een jongen en jongens moeten stoer zijn. Louis staat graag in de spotlights, maar kan het ook vaak waarderen om even alleen te zijn. Louis is ook wel één van de romantische typetjes. Hij houdt ervan mensen te knuffelen of een beetje affectie af en toe. Louis is een heel onhandige jongen waardoor het hem schattig maakt, dat verklaard misschien ook een deel van zijn populariteit.
    Uiterlijk:


    Channing sexy Tatum[/url]
    Channing is alles behalve een lelijke jongen. Hij zou zo uit een abercrombieboekje kunnen komen. Zijn haren zijn donkerbruin, maar redelijk kort en hij heeft een mooi afgetraind lichaam. Hij is één meter negentig groot waardoor hij ook overal boven uitsteekt. Zijn kledij zijn vaak merkkleding van de iets “chiquere” merken zoals Ralph Lauren, Tommy Hilfinger, etc. Hij draagt hoofdzakelijk hemdjes. Hij besteedt veel tijd aan zijn uiterlijk.
    Opleiding: Louis komt uit een rijke familie van advocaten een notarissen en daarom werd van hem verwacht dat hij natuurlijk ook rechten ging studeren tegen zijn zin natuurlijk. Hij zou liever sport gaan studeren aangezien hij uiterst sportief is. Ondanks zijn feestgedrag gebeurd er ook niet veel studiewerk en daardoor word hij zo’n beetje de ‘schande’ van de familie omdat hij de enige is wie zijn punten niet uiterst goed zijn.
    Extra: Louis houdt van 3 dingen. Eén: feesten natuurlijk. Geen één feestje waar hij niet opduikt. Twee: Sporten. Louis sport elke dag van de week 1 tot 3 uur. Voetbal, Lacrosse, Basketball en hij is ook een uiterst goede loper. En Drie: Muziek. Louis speelt geweldig goed gitaar en zijn stem is ook niet de slechtste. Ze is niet uiterstgoed, maar ook niet vals.
    Waarschuwen? OFCOURSE

    [ bericht aangepast op 5 juni 2012 - 19:58 ]


    all I want is the taste that your lips allow

    Ik vul een kamergenoot en klasgenoot in :]


    It's darkest just before the dawn <3

    Rol: Kamergenoot
    Naam, bijnaam: Tyler
    Achternaam: Grey
    Volledige naam: Tyler Andrew Grey
    Leeftijd, geboortedatum: 20, zijn verjaardag is 14 april
    Nationaliteit: Tyler's moeder is Brits en woont al haar hele leven in Manchester. Zijn vader is Frans en is in Engeland komen wonen op zijn tiende. Hij is dus half Brits, half Frans.
    Karakter: Tyler is de populairste jongen op school, en gedraagt zich er ook naar. Hij is best arrogant, een enorm feestbeest en zuipen doet hij ook graag. Tyler is dan toch wel nog redelijk verstandig, hij drinkt nooit teveel en weet wanneer hij niet meer kan rijden, maar de bob zal hij nooit zijn. Tyler is enorm slim, wat je niet zou verwachten. Hij heeft hier wel geluk mee, want hij doet totaal geen moeite voor zijn studie, en haalt elk jaar dus met net voldoendes. Tyler is enorm lui als het om studeren gaat. Hij heeft een hekel aan alleen zijn, en is dus ook altijd te vinden met zijn vriendengroep, die vooral bestaat uit footballers. Tyler is een enorme flirt, tot ergenis van zijn vriendin. Hij zou nooit vreemdgaan, maar fluit nog weleens naar een mooi meisje op straat.
    Uiterlijk:

    Josh Hutcherson Tyler is 1,82 en is erg atletisch. Zijn bruine haren zitten meestal in een Out-of-bed look. Zijn kledingstijl is casual, meestal gewoon een spijkerbroek met een shirt, maar wel altijd met zijn Nikes eronder.
    Opleiding: Tyler is in opleiding om architect te worden.
    Extra: Tyler heeft al 8 maanden een vriendin Jenny Pixie Lott
    Tyler is de aanvoerder van het footballteam en Jenny de captain van de cheerleaders. Mensen denken dat ze daten omdat ze samen de populairste mensen op de campus zijn, maar dat is niet waar. Hij is gewoon erg gelukkig met haar.
    Waarschuwen? Ja
    Hope you like it X

    [ bericht aangepast op 17 mei 2012 - 21:12 ]


    It's darkest just before the dawn <3

    Rol: Kamergenoot Hayden.
    Naam, bijnaam: Callum, vaak afgekort tot Cal.
    Achternaam: Hammerton.
    Volledige naam: Callum Grayson Hammerton.
    Leeftijd, geboortedatum: Callum is 20, bijna 21 jaar en geboren op 1 juni.
    Nationaliteit: Callum is op en top Londons en komt uit het chique Mayfair. Het gebied tussen Buckingham Palace en Trafalgar Square. Hij woont hier in een grote villa in een rustiek straat samen met zijn vader, moeder, zijn twee zusjes en zijn broertje.
    Karakter: Callum is een ontzettend impulsief ingestelde jongen die niet twee keer nadenkt voor dat hij iets zegt of doet. Gelukkig, houd hij het nog wel redelijk onder controle maar soms heeft hij vreemde uitspattingen. Callum is niet op zijn mondje gevallen en durft best zijn mening uit te spreken, tegenover wie dan ook. Hij heeft een scherpe tong waarmee hij venijnig uit de hoek kan komen maar dat is alleen als hij kwaad is, dus als iemand hem, of zijn vrienden, beledigd. Callum heeft een sociaal karakter en kan eigenlijk met iedereen opschieten. Hij is best geliefd op school, omdat hij erg betrokken is bij de activiteiten die er georganiseerd worden. Callum zelf noemt zichzelf 'belangstellend' maar eigenlijk is hij gewoon ontzettend nieuwsgierig. Hij staat altijd open voor nieuwe ervaringen, vindt het geweldig andere mensen te leren kennen en wil weten hoe alles werkt. Callum ziet zichzelf echt als een leider. Hij is in staat activiteiten met een groep zo te plannen en te organiseren dat daadwerkelijk iets van de grond komt. Daarbij heiligt het doel niet alle middelen. Het welzijn van alle groepsleden gaat hem aan het hart en hij onderhoudt prettige relaties met allen. Hierin zie je ook weer zijn sociale en vriendelijke karakter naar voren komen. Al ziet hij zichzelf als een leider, hij is ook een echte teamplayer. Hij bekijkt de gang van zaken vanuit het perspectief van de groep en hij kiest waar mogelijk voor oplossingen waar iedereen beter van wordt. Callum beschikt met andere woorden over gemeenschapszin en loyaliteit. Hij legt zich neer bij groepsbeslissingen, maar niet op een automatische manier.
    Uiterlijk:


    Austin Butler
    Opleiding: Callum studeert Stedenbouwkundig Ontwerper aan de universiteit. Dat is een ontwerper die werkt aan het ontwikkelen van stedelijke opgaven. Hij richt zich nadrukkelijk op het vertalen en vormgeven van stadsontwerpen. Stedenbouwkunde is sterk verwant met (landschaps)architectuur, cultuur en sociologie.
    Extra: Callum is een jongen die flink kan doorfeesten en is spuugt daarom ook niet in een glaasje. Al kan hij goed tegen de alcohol, af en toe moet het ook eens fout gaan. Verder heeft Callum sinds de middelbare school al een heel lief vriendinnetje, Gracie Jones, ze zijn nu ongeveer drie jaar samen en nog steeds zijn ze gelukkig met elkaar. Gracie studeert aan dezelfde universiteit voor binnenhuisarchitecte.
    Omdat Callum ontzettend muzikaal is ingesteld speelt hij wel 6 verschillende instrumenten, waaronder piano, gitaar, trompet, harp, fluit en saxofoon. Zelf schrijft hij ook liedjes maar hij laat ze liever zingen door iemand met een mooiere stem. Verder is hij ook ontzettend sportief en hij doet aan lange afstandslopen, wat zijn lust en zijn leven is.
    Zijn ouders zijn de 47-jarige Natan en de 45-jarige Kate. Natan werkt als belangrijke advocaat en Kate is grafisch vormgever bij een vooraanstaand modeblad. Callum is de oudste thuis. Na hem komt Eva van 18. Daarna komen Peyton en Spencer. Peyton is 15 jaar en Spencer is 13.
    Nathan Fillion, Stana Katic, Emma Watson, Peyton List, Spencer List
    Waarschuwen? Hell yeah!

    [ bericht aangepast op 17 mei 2012 - 21:33 ]


    “A reader lives a thousand lives before he dies. The man who never reads lives only one.” - George R.R. Martin

    Rol: Klasgenoot
    Naam, bijnaam: Ryan
    Achternaam: Henderson
    Volledige naam: Ryan Fredrick Henderson
    Leeftijd, geboortedatum: Ryan is 21, zijn verjaardag is 2 oktober
    Nationaliteit: Ryan is Pakistaans.
    Karakter: Ryan is een lieve jongen. Hij heeft veel vrienden maar gaat ook graag met meisjes om. Maar vooral vriendschappelijk, zodra hij een meisje leuk vind word hij heel zenuwachtig in haar omgeving. Hij is dus ook totaal geen flirt. Ryan is erg ijverig, en zijn studie komt vóór alles. In zijn vriendengroep word hij vaak beschreven als het iets stillere, maar toch grappige type. Rond mensen die hij niet kent slaat hij vaak een beetje dicht, maar rond zijn vrienden gaat hij los ne doet hij heel gek. Ryan stelt niet graag mensen teleur, en zegt dus ook bijna nooit 'nee' als je hem iets vraagt.
    Uiterlijk:

    Zayn Malik Ryan is 1,80 en heeft zwart haar en bruine ogen. Zijn haar zit meestal in een kuif met behoorlijk wat gel. Hij heeft z'n bril altijd op, omdat hij zonder weinig ziet. Hij heeft ook wel lenzen, maar vind zijn bril comfortabeler. Zijn kledingstijl is te beschrijven als sportief.
    Opleiding Ryan doet de studie 'Sound engineering' aangezien hij erg muzikaal ingesteld is.
    Extra: Ryan zit in een band met nog wat andere jongens, in speelt daarin gitaar en is de leadzanger. Ryan heeft ook een crush op Hayden.
    Waarschuwen? Ja :]

    [ bericht aangepast op 17 mei 2012 - 20:56 ]


    It's darkest just before the dawn <3

    Rol: Kamergenoot.
    Naam, bijnaam: Joshua, maar als bijnaam wordt het nog wel eens afgekort tot 'Josh' of 'Joshie' om hem te irriteren, aangezien hij het zelf vreselijk vindt om zo genoemd te worden.
    Achternaam: Davies.
    Volledige naam: Joshua Bradley Davies.
    Leeftijd, geboortedatum: Joshua is pas eenentwintig jaar oud geworden, namelijk op 23 april.
    Nationaliteit: Joshua is een rasechte Engelsman en komt gewoon uit Londen, dus kent het wel in de stad. Het beviel hem prima en besloot ook gewoon in Londen te gaan studeren, ook om contact te blijven houden met zijn kleine zusje.
    Karakter: Joshua kan je benoemen als een ongelooflijke romanticus, hoewel de liefde misschien niet altijd loopt zoals hij gewild zou hebben. Meisjes zijn niet echt zijn number one subject omdat hij nog wel veel andere dingen aan zijn hoofd heeft, maar iedereen weet dat Joshua echt alles zou doen voor zijn vriendin. Hij is niet echt het flirt-type, maar heeft genoeg charmes in zich om met één van zijn grijnzende glimlachjes een meisje haar hart volledig om te laten slaan. Als je Joshua niet zou kennen, zou je denken dat hij regelrecht uit een sprookjesfilm was weggelopen, aangezien hij er precies zo uitziet.
          Het eerste wat je over Joshua zou zeggen als je een karaktereigenschap van hem moest noemen, was het wel 'lui' geweest. Hij is een bankhanger, hij wil er het liefst nog zijn beroep van maken. Hoewel het niet zo ver uitloopt dat hij door zijn vetrollen niet meer van de bank opstaat, zit hij toch het liefst thuis op de bank met een filmpje aan om zijn weekend te besteden. Hij is niet zo van de actieve dingen zoals door de kamer springen en met zijn zusje winkelen omdat ze zonodig nieuwe kleren moest hebben. Nee, dat is echt niks voor Joshua. Hij is echt een huismus en zit het liefst thuis, dus hij mist zijn ouders en zusje ook wel nu hij studeert, ook al heeft hij drie hele gezellige kamergenootjes waar hetzelfde bij geldt.
          Van de jongens is Joshua wel de iets stillere. Hij houdt niet zo van grote gezelschappen, grote menigtes en schreeuwende meisjes bij een Justin Bieber concert. Hij wordt er nogal gek van en de hoofdpijn rent dan met volle snelheid door zijn brein heen. Joshua voert liever een een op een gesprek met iemand, gewoon privé. Hij houdt zich liever op de achtergrond van een vol gesprek en de andere jongens nemen dan ook meestal de leiding als het over groepsopdrachten of iets dergelijks gaat. Joshua stemt overal wel mee in en boeit het niet zo veel, hoewel hij wel een vreselijk sterke mening heeft. Hij is standvastig en is niet van zijn standpunt af te krijgen, wat je ook zegt. Hij kan het best accepteren als iemand anders uiteindelijk gelijk heeft, maar in het begin zal Joshua altijd van zichzelf overtuigd zijn.
          Als het om zelfvertrouwen gaat, moet je niet over Joshua beginnen. Hij is totaal niet zeker over zichzelf en houdt zich er meestal maar buiten als er weer eens een gesprek of ruzie komt over wie hier weer eens de knapste is. Joshua is best tevreden met zichzelf, maar kan niks hebben. Geen stootje, geen opmerking. Het breekt hem binnen één seconde en het duurt dagenlang voor hem om zichzelf weer op te rapen. Je moet voorzichtig zijn met Joshua, want hij is op dit gebied net een porseleinen popje van miljoenen euro's duur.
          Pas als je Joshua echt kent, merk je dat hij een ingewikkeld netwerk is dat je moet uitvogelen voordat je hem volledig snapt. Hij is anders dan anderen en stemt daar volledig mee in. Hij wil dat graag zo houden en kiest dan ook kieskeurig zijn eigen vrienden uit. Als Joshua je al vanaf het begin af aan niet mag, zou dat ook zo blijven, wat je ook doet. Hij is leuk gezelschap als je hem inderdaad eindelijk kent, want dan verbergt hij niks voor je. Hij is niet iemand die dingen geheim kan houden tegenover zijn vrienden en hij vindt dat ook helemaal niet erg.
          Heel erg kenmerkend voor Joshua is dat hij ongelooflijk creatief is. Dan gaat het niet om zijn fantasie, want de ideeën komen meestal vanuit iemand anders, maar het uitwerken gaat tot in de puntjes perfect, waar het ook over gaat. Joshua heeft zéker geen linkerhanden en hoewel hij af en toe nog wel eens ongeduldig is, krijgt hij het toch altijd voor elkaar om zijn creativiteit op één of andere manier te laten zien in alles wat hij doet.
    Uiterlijk:



    Logan Sexy Lerman
    Opleiding: Joshua doet een opleiding Mediavormgeving omdat hij er handig mee is en hij het geweldig vindt om te doen. Hij hoopt dat hij er na zijn studie zijn beroep van kan maken, maar dat betwijfelt hij omdat hij zéker niet de beste is van alle studenten.
    Extra: Joshua is een echt familiemens en kan daarom ook niet over zijn familie ophouden als hij ook maar even de tijd heeft om ze op te zoeken. Zijn vader is de 52-jarige Harold Davies. Zijn vader is advocaat en had hem dan ook eerst gedwongen om 'Rechten' te gaan studeren, maar de creatieve Joshua heeft hem hard geweigerd, om zijn droomstudie hier in Londen te gaan doen. Zijn vader heeft sinds kort een nieuwe vriendin van 39 jaar oud, Penelope. Penelope is eigenlijk de enige reden waarom hij nog niet altijd thuis zit, want de nieuwe vriendin van zijn moeder kan hij niet uitstaan. Ze is precies het tegenovergestelde van Joshua. Luidruchtig, zelfverzekerd en heel erg precies, alles wat Joshua niet is en dus niet uit kan staan. Dan heb je nog zijn zestienjarige zusje Aubree, een highschool diva met een reputatie door haar grote broer. De twee kunnen enorm goed opschieten sinds Joshua zijn examenjaar en zijn haast onafscheidelijk.
          Neil Patrick Harris, Scarlett Johansson, Stella Hudgens.
    Waarschuwen? Ja!!!!!!!/Nee

    [ bericht aangepast op 18 mei 2012 - 10:44 ]


    Just keep your head up. Stick on the ice.

    Rol: vriendin
    Naam, bijnaam: Ronnie, Ron
    Volledige naam: Ronnie Neomi
    Achternaam: Heisastrand
    Leeftijd, geboortedatum: Net 20, 21-07-90
    Nationaliteit: Zweden.
    Karakter: Ronnie is een meisje dat weet wat ze wilt en er alles voor zou doen om het te krijgen. Ze heeft een goed gevoel voor humor en is behoorlijk slim, alleen zal je dat niet zeggen wanneer je haar soms iets wat domme opmerkingen te horen krijgt. Het is een meisje die graag bij leraren slijmt en daardoor toch behoorlijk was voor elkaar krijgt. Ze maakt makkelijk vrienden en is ontzettend spontaan en sociaal.
    Een van de minder positieve dingen over Ronnie is dat ze een enorme feestbeest is en van de eene jongen naar de anderen gaat alleen om die eene "speciale" jongen back home te vergeten.
    Voor de rest is Ronnie echt een kleine dramaqueen en is ze een ster in acteren. Ze heeft ook een goede stem maar is toch te verlegen om dat aan anderen te laten horen. Ook is Ronnie een succesvolle blogster in haar eigen land en heeft ze grootse plannen voor de toekomst.
    Ronnie is echt een dromer en is van plan al haar dromen waar te maken.
    Uiterlijk:

    Ronnie heeft lang blond haar, blauw/grijze ogen, en volle lippen. Ze is niet lang met haar 1.60m en dat is dan ook 1 van de redenen waarom ze voornamelijk pumps draagd.
    Opleiding: Ronnie is druk bezig met haar studie als eventorganisator. Ze vind het heerlijk om dingen te organiseren en daar vervolgens reclame voor te maken.
    Waarschuwen? Ja/Nee


    ed westwick <3

    Nog mensen die wat in zouden willen vullen? (:


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Hoooi ik ga nog invullen. _O_


    Big girls cry when their hearts are breaking