• Married In Vegas



    Wanneer Meghan na zwaar gefeest wakker wordt en merkt dat ze getrouwd is met een vreemde, is ze helemaal in paniek. De kater van haar en haar vriendinnen is zo groot, dat alles wat de avond ervoor is gebeurt één zwart gat is. Meghan wil kost wat kost de jongen vinden waarmee ze getrouwd en probeert alle puzzelstukjes samen te leggen. En wanneer ze hem vind, komen de vragen op haar af. Wie is hij? Is hij wel wie hij zich voordoet? Van waar is hij en waarom en hoe hebben ze elkaar ontmoet?



    Gezocht 3 vriendinnen:
    X Meisje 1 is een beetje een ‘badass’. Ze deinst niet rap terug en haar motto is dan ook ‘young, wild & free’, maar ze is zeker geen bitch.
    X Meisje 2 is een heel voorzichtig en fragil meisje. Ze heeft altijd het eerste en het meeste schrik en is heel zorgzaam
    X Meisje 3 is een heel erg meisje-meisje. Alles draait om uiterlijk, maar is ook een heel grappig en amusant meisje.


    Naam:
    Voornaam:
    Bijnaam:
    Geboortedatum:
    Uiterlijk:Bekend iemand, niet Leighton Meester
    Hobby’s:
    Extra:


    all I want is the taste that your lips allow

    Awesome, ik vul straks iets in!


    Tell me about it, stud.

    Goldenblatt schreef:
    Awesome, ik vul straks iets in!

    thankss (:


    all I want is the taste that your lips allow

    Meisje 2
    Naam: Rio Samantha Heavens
    Voornaam: Rio
    Bijnaam: Angel, vanwege haar achternaam en innerlijk
    Geboortedatum: 18, haar verjaardag is 15 augustus
    Uiterlijk:

    Ashley Benson
    Rio is een klein meisje van 1,65 en erg slank gebouwd. Door haar grote grijsblawe ogen en volmaakte roze lippen heeft ze een echt poppengezichtje. Haar kledingstijl is meisjesachtig, eel rokjes en jurkjes, en rustig, nooit erg felle kleuren.
    Hobby’s: Piano spelen en lezen.
    Extra: Rio komt uit een groot en rijk gezin. Haar vader is de 53 jarige chirurg Peter en haar moeder de 48 jarige makelaar Hannah. Rio heeft één oudere zus Danielle, van 22 en een oudere broer James van 20. Ze heeft ook nog een jonger zusje van 14 Zoey
    Brad pitt, Julie Bowen, Ashley Tisdale, Cody Simpson, Elle Fanning,
    Rio heeft al 3 jaar een vriendje, de 19 jarige Joey Josh Hutcherson
    Verder heeft Rio een hond, haar beste vriend Gremlin

    [ bericht aangepast op 3 juni 2012 - 18:59 ]


    It's darkest just before the dawn <3

    Rol: Meisje 1
    Naam: Jayne Kristin Civelli
    Voornaam: Jayne. Het is best apart, door de y die is toegevoegd. Eigenlijk is het een verbastering met Jay en Jane, de namen van Jayne's ouders. Maar ondanks dat haar naam zo ongebruikelijk is, is Jayne er wel blij mee. Ze vindt het wel origineel.
    Bijnaam: Jayne heeft geen bijnaam, aangezien haar naam van zichzelf al kort is. Wel staat ze bekend als 'die party animal', maar dat is meer een beschrijving, dan een bijnaam.
    Geboortedatum: Jayne is geboren op 28 maart 1989 en is nu dus 23 jaar jong.
    Uiterlijk:



    Maite Perroni
    Jayne is een mooi meisje en dit weet ze zelf heus ook wel. Maar het is niet zo dat ze er arroganter door wordt ofzo. Ook besteed ze er niet zo overdreven veel tijd aan, maar vindt ze het wel belangrijk er leuk uit te zien. Haar ogen zijn bruin en altijd omringt door de vrolijkste kleurtjes. Jayne vindt het leuk om opvallende kleuren te gebruiken en is niet bang om daar flink mee los te gaan.
    Met haar haar experimenteert ze ook graag. Ze heeft een pony gehad, krullen, stijl, zwart, bruin, lang, kort. Momenteel zijn haar haren middellang, ze komen tot over haar schouder. Haar haren zijn donkerbruin en hebben een slag.
    De kledingstijl van Jayne is vrouwelijk, maar niet te. Het is heus niet dat Jayne altijd op hakken rondloopt en in sexy jurkjes. Ze loopt net zo makkelijk weg op makkelijke sneakers en in een jeans. Toch zijn er wel een paar kenmerken. Allereerst is Jayne ook qua kleren dol op kleur. Ook houdt ze van details. Ze heeft dan bijvoorbeeld wat glitter, een bloem of leuke sieraden aan. Anders is een outfit niet af, vindt ze.
    Hobby’s: Jayne heeft niet echt hobby's, behalve uitgaan. Ze doet eigenlijks niet anders dan 's nachts uitgaan en overdag bijslapen. Ze leeft het echte goede leven. Alcohol is een grote passie van Jayne, je zou onderhand wel kunnen zeggen dat ze verslaafd is. Ze kan gewoon niet zonder. Gelukkig kan Jayne er goed tegen en moet ze wel écht heel veel drinken om dronken te raken.
    Extra: Dat Jayne zo losbandig is, heeft ze niet van een vreemde. Haar ouders werken beide in de clubscene en zijn ook grote feestbeesten. Haar moeder is Jane Civelli-Momsen. Jane is 46 jaar en werkt als barvrouw. Haar vader is de beheerder van verschillende clubs en verdient daar goud geld mee. Dat is Jay Civelli, van 45 jaar. Het is een wonder dat Jayne's ouders nog bij elkaar zijn, want beide zijn nogal populair onder het andere geslacht.
    Katie Price & Josh Duhamel


    [ bericht aangepast op 3 juni 2012 - 19:13 ]


    Tell me about it, stud.

    OMG ROSE EN IK GAAN ONZE Q-BRUILOFT OOK IN VEGAS HOUDEN LOL.
    Dus waarschuw me maar als je begint 8D
    -nee die bruiloft is niet serieus.-


    Un rêve peut mourir mais on n'enterre jamais l'avenir.

    Clint schreef:
    OMG ROSE EN IK GAAN ONZE Q-BRUILOFT OOK IN VEGAS HOUDEN LOL.
    Dus waarschuw me maar als je begint 8D
    -nee die bruiloft is niet serieus.-

    I will :'D


    all I want is the taste that your lips allow

    Ik wil meisje 1 binnenkort nog invullen, morgen of vanavond dus, als mijn internet wat meewerkt. (:


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Meade schreef:
    Ik wil meisje 1 binnenkort nog invullen, morgen of vanavond dus, als mijn internet wat meewerkt. (:


    No problemo (:


    all I want is the taste that your lips allow

    nog mensen ? (:


    all I want is the taste that your lips allow

    Rol: Meisje 3
    Naam: Alexandra Delphine Warren
    Voornaam: Alexandra
    Bijnaam: Alexandra's bijnaam is, hoe kan het ook anders, Alex. Ze wordt vaak voor het gemak zo genoemd omdat mensen de naam Alexandra te lang vinden om uit te spreken. Haar ouders en grootouders noemen haar altijd Alexandra en hebben liever niet dat mensen haar Alex noemen. Alexandra luistert naar beide namen.
    Geboortedatum: Alexandra is geboren op 16 maart in het jaartal 1990, ze is nu dus tweeëntwintig jaar oud.
    Uiterlijk:


    Àstrid Bergès-Frisbey.
    Hobby’s: Alexandra's hobby is natuurlijk winkelen, ze kan de hele dag - op hakken- door winkelstraten lopen en het verveelt haar nooit. Ze houdt ook van squash en paardrijden, aangezien ze is opgegroeid op een boerderij in de vrije natuur. Velen vragen zich ook af waarom Alexandra dan zo'n tut is, dit komt omdat ze vroeger alle modebladen heeft verslonden en daarvan veel geleerd heeft. Alexandra heeft haar eigen modeblog, die door veel mensne gevolgd wordt, al is ze nog niet zo heel bekend. Alexandra speelt de gitaar en maakt hierop haar eigen nummers. Ze houdt van spiegels en toneelstukken kijken.
    Extra: Alexandra is opgegroeid op een boerderij samen met haar vader Leonard, een man van vijftig jaar oud die een actief leven leidt op de boerderij. Hij is getrouwd met de tien jaar jongere Emma, die al op haar achttiende een kind kreeg van Leonard, dit kind was Alexandra. Na Alexandra komt Dave die eenentwintig jaar oud is. Hij kan het erg goed met zijn zus vinden maar is soms iets te beschermend. Na Dave komt de achttienjarige May, met wie Alexandra totaal niet kan opschieten. De twee hebben altijd ruzie en kunnen niet door één deur. Na May komt de tweeling Jason en Blanche, die allebei zestien jaar oud zijn. De jongste van het gezin is Rory, ze is elf jaar oud en mensen noemen haar schattig terwijl ze ongelofelijk irritant is. Alexandra houdt heel erg van McDonalds en eten, maar wil kosten wat het kost dun blijven. Haar crush is een jongen genaamd Ike Collins.

    [ bericht aangepast op 6 juni 2012 - 10:12 ]


    Not all those who wander are lost.

    Meisje 1
    Naam: Adain Isabelle Hemsworth
    Voornaam: Haar voornaam is Adain, soms wordt het wel eens verward met de jongensversie ‘Aidan’, iets waar ze een vreselijke hekel aan heeft. Haar ouders dachten in eerste instantie ook dat ze nog een zoontje zouden krijgen, en was de naam Aidan ook voor haar bedoeld, toch bleek er een foutje te zijn gemaakt en werd het een meisje, hebben ze de naam een tikkeltje aangepast.
    Bijnaam: Adain haar naam kent niet echt kortere varianten, dit ook omdat Adain daar niet mee instemt en ze haar naam prima vindt zo. Heel af en toe wordt ze wel eens ‘A’ genoemd en komt het ook wel eens voor dat mensen haar achternaam roepen als ze niet luistert.
    Geboortedatum: Adain is éénentwintig jaar oud, ze verjaart in de herfst op dertig oktober, dus dat betekend dat ze nog wel even zal moeten wachten tot haar verjaardag. Eigenlijk wilt ze liever gewoon éénentwintig blijven. Ze kan nu legaal drinken, auto rijden, er gaat nu niet veel bijzonders meer gebeuren, op het krijgen van rimpels na. Ze blijft liever ‘forever young’.
    Uiterlijk:


    Phoebe Tonkin
    Adain is zeker niet één van de lelijkste personen op aarde en dat is iets dat ze zich misschien ook wel realiseert. Ze heeft een redelijk slank postuur, met hier en daar wat rondingen. Redelijk brede schouders en smalle heupen. Van haar lengte nemen haar benen het meeste in beslag en zou je Adain als lang kunnen omschrijven, ze is 1.78 en behaalt nog net de 1.80 niet en daar is ze blij mee ook. Liever zou ze wat kleiner zijn, maar helaas kan je niet alles hebben.
          Adain bezit van zichzelf een redelijk zongebruinde huid en hoeft niet veel moeite daarvoor te doen. Ze is ondanks dat iemand die snel verbrand en heeft hier en daar wat littekens. Haar huid is dus zeker niet helemaal legaal, vooral omdat ze vroeger wel eens last had van puistjes en die openkneep of kapot krabde is dat nu hier en daar op haar gezicht wel te zien aan de kleine putjes.
          Langs Adain haar redelijk ovale gezicht vallen donkerbruine haren die van origine vol slag zitten. Soms krult ze deze wel eens, of stijlt ze het, maar heel vaak komt dit niet voor. Meestal hangen ze gewoon los of in een staart, Adain wilt daar niet veel moeite voor doen.
          Het meest opvallende aan Adain haar uiterlijk zijn haar groene ogen die worden omringd door een lijst van donkere en lange wimpers. Je zou hierdoor zeggen dat het haast onnodig is om mascara te dragen, maar toch doet Adain dit nog wel. Ze is trots op haar ogen en laat ze door het dragen van de juiste kleding of make-up ze extra goed uitkomen.
          Adain heeft perzikkleurige lippen en een ietwat rechte, lange neus. Haar wangen zijn wat witjes, waardoor ze er soms een tikkeltje ziek uitziet. Wanneer ze lacht zijn haar rij witte tanden zichtbaar, mede dankzij het dragen van een beugel. Wanneer Adain niet weggaat, draagt ze eigenlijk altijd een bril, dit omdat ze vreselijk slecht kan zien. Normaal draagt ze eigenlijk gewoon lenzen.
    Hobby’s: Al jaren speelt Adain softbal en is de pitcher van haar eigen team, ook is ze goed aan slag en is ze vrijwel altijd nummer vier om te slaan, wat dus wel betekend dat ze een redelijk goede speelster is. Ze speelt het spelletje al vanaf haar zesde, wat betekend dat ze het een lange tijd al uitoefent. Ze is ermee opgegroeid, haar vader deed het en haar broer speelt nu nog steeds de mannelijke versie, honkbal. Haar rugnummer is dertien, haar lievelingsgetal.
          Ook speelt ze redelijk gitaar, maar is hier na een tijd mee gestopt omdat ze het geduld er niet voor had. In de weekenden jogt ze graag of gaat ze sporten, bankhangen en voetbal kijken, winkelen met vriendinnen of gewoon een terrasje pakken. Adain is niet echt een moeilijk persoon.
    Extra: Adain komt uit een redelijk gewoon gezin, haar ouders zijn op jonge leeftijd gescheiden waardoor Adain nu bij haar vader woont. Haar vader, Jeffrey is momenteel vijftig jaar oud en hovenier van beroep. Hij is dus vaak in tuinen bezig. Haar moeder, Louise woont een aantal kilometer verderop en heeft een nieuw leven opgestart, heeft een nieuwe vriend en een dochtertje en zoontje, Mila van tien en Seth van negen. Dat zijn dus Adain haar halfbroertje en zusje, ze kan het redelijk goed met ze vinden, maar verblijft toch liever bij haar vader. Tevens heeft ze nog een oudere broer, Thomas van vierentwintig jaar oud. Momenteel zit hij op de universiteit en doet een opleiding mediamanagement. Adain mist hem ontzettend, aangezien ze het echt goed met elkaar kunnen vinden en belt hem vaak in haar vrije tijd, gewoon om te vragen of het goed met hem gaat en zo.
          Adain is een echt vaderskindje en dat is te merken ook. Ze wordt op en top door hem verwend en doen vaak leuke dingen samen. Nu ze nog maar met z’n tweeën wonen is het erg rustig in huis, gelukkig maar, want het kleine appartementje dat ze bezitten kan niet veel meer mensen in huis hebben. Adain vermoet dat haar vader een nieuwe vriendin gevonden heeft, aangezien hij vaak in de weekenden op pad gaat, niet voor werk. Dit is iets waar ze toch redelijk bang voor is, omdat ze haar vader met niemand anders dan haar broer wilt delen.
          Tevens werkt Adain in haar vrije tijd bij de lokale Starbucks, ze houdt van de gezelligheid daar en vindt het leuk om de mensen te helpen. Ze is niet vies van een drankje en rookt op feestjes wel eens voor de gezelligheid mee. Ze houdt van uitgaan en kent volgens sommige haar grenzen niet.
    Adam Harrington, Thomas Dekker

    [ bericht aangepast op 6 juni 2012 - 11:33 ]


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Meisje 2 : Rio Samantha Heavens
    Meisje 1: Adain Isabelle Hemsworth
    Meisje 3: Alexandra Delphine Warren


    all I want is the taste that your lips allow

    Thankyouuu, waarschuw me wanneer je begint. (: x


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Meade schreef:
    Thankyouuu, waarschuw me wanneer je begint. (: x

    Dankuuu XX


    It's darkest just before the dawn <3