• Altijd al in een saw verhaal willen spelen dat is dit je kans.
    Saw 3 komt binnenkort op Quizlet. Nadat veel quizletters al in Saw 1 en 2 gespeeld hebben is het een eer om in Saw 3 te spelen.
    Een chef-kok in een hotel heeft per ongeluk iemand vermoord. Een paar mensen in het hotel weten dat de rest denkt dat hij een hartstilstand gehad heeft. Maar nu krijgen de personen die het stil gehouden hebben wraak door Jigsaw. Wat ik zoek zijn.

    Slachtoffers:
    1 sous-chef(hulpje van de chef)
    1 receptionist
    2 restaurantmedewerkers


    Overige
    1 moeder van Hayleigh
    Vrouw en Kinderen van commesaris Gransejan

    Dit invullen aub.
    Naam:
    Rol:
    Leeftijd:
    Foto van bekend persoon naam erbij aub:
    Karakter:
    Extra:

    [ bericht aangepast op 8 juni 2012 - 8:11 ]


    Mijn geheim is geheim

    Ik zal bartender invullen. (:

    Naam: Alisa Arcelia Montequiro
    Rol: Bartender
    Leeftijd: 21.
    Foto van bekend persoon naam erbij aub:

    Nina Dobrev.
    Karakter: Alisa heeft een speels karakter. Erg flirterig, sportief en altijd in voor iets nieuws. Ze heeft al veel relaties gehad, maar de meeste waren niet eens echt serieus of werkten gewoon niet. Ook kan Alisa goed geheimen bewaren, maar ze kan snel iets er uit floepen. Ze zegt te snel wat ze denkt waardoor ze ook weleens iemand durft te kwetsen. Maar ze bied snel haar excuses aan, wat haar een persoon met een groot hart maakt. Iedereen kan bij haar terecht. Voor de rest is ze als de dood dat er iets met haar familie gebeurt. Ze heeft al eens iemand verloren en dat wil ze niet nog eens.
    Extra: Alisa heeft 5 zusjes en 1 broertje. 2 van haar zusjes zijn tweeling en zijn 8 jaar oud. Een ander zusje is 3 en nog een ander zusje is 13. Dan is er nog haar 5de zusje, maar zij is gestorven bij de geboorte. Haar broertjes is 19. Ook is Alisa van Braziliaanse afkomst. Ze is op 19-jarige leeftijd uit huis gegaan omdat ze wou gaan studeren voor verpleegkundige. Alleen door enkele problemen bij haar thuis is ze gestopt met de opleiding en omdat ze geen zin meer had heeft ze bij verschillende koffiebars, winkels, karaoke-bars en cafés gewerkt.

    [ bericht aangepast op 6 juni 2012 - 14:21 ]

    Naam: Ben Black
    Rol: manager
    Leeftijd: 20
    Foto:

    Angus Young
    Karakter:Ben is een rocker. Hij houdt van rock.
    Van natuura is hij een rustig iemand. Hij is erg respectvol en help graag een ander.
    Hij gaat graag op stap met een stel vrienden. Als iemand een dagje sip is of iets heeft meegemaakt waarmee hij/zij niet vrolijk wordt is hij de gene bij wie je kan komen om er over te praten en te worden getroost.
    Extra: Hij is kleurenblind. Je mag me waarschuwen(cool)


    FBI U.S.A. story

    Naam:Verance Alys Courter
    Rol:Receptionist
    Leeftijd:Verance is 21 jaar oud.
    Foto van bekend persoon naam erbij aub:


    Sarah Hyland
    Karakter:Verance is een beetje een brutaal meisje.Ze probeert allerlei dingen uit, en dat vind ze dan ook heel leuk.Vaak krijgt ze dan ookwel ruzie. Verance is een beetje een bítch,en ze is best wel druk.Ze kan geheimen er zo uitfloepen, en dan word ze helemaal rood, ze kan hier zelf niks aan doen.
    Extra:Verance woont bij haar Oma Gremmie.

    Naam: Lilith Nila Evans
    Rol:onbekend persoon die bij Jigsaw hoort
    Leeftijd: 20 jaar (14-04-1992)
    Foto:


    Cassadee Pope
    Karakter: Als je Lilith voor het eerst tegen komt ziet ze eruit als een aardig persoon en zo komt ze ook over. Ze heeft een koppig karakter en kan er eigenlijk niet tegen als mensen haar commanderen. Ookal komt Lilith aardig over ze heeft een sterk sadistische kant, maar deze kant komt niet vaak naar boven.
    Extra: Lilith heeft al eens haar (ex)vriendje vermoord, maar was ermee weggekomen doordat het als ongeluk werd verklaard (van de trap "gevallen" )

    [ bericht aangepast op 7 juni 2012 - 14:57 ]


    Can I ask? Your true face...What kind of face is it? I wonder...The face under the mask...Is that your true face?

    Oke ik ga een restaurant medewerker invullen...


    where would I be, if you didn't believe?

    Naam: Lily Chrystal Emmely Jones
    Rol: Medewerker van het restaurant.
    Leeftijd: 20. (12-03-1992)
    Foto van bekend persoon naam erbij aub:



    Ashley Benson ~ Hanna Marin.
    Lily heeft blond haar met donkerblauwe ogen.
    Karakter: Lily is ontzettend gesloten en ze spreekt bijna nooit, en als ze spreekt, spreekt ze in raadselen. Ze heeft er moeite mee mensen te vertrouwen en dat is dus ook de reden waarom ze niet praat. Verder sluit ze zichzelf dus heel erg af van anderen, waardoor ze sociaal absoluut niet sterk is en niet eens een normaal gesprek kan voeren. Maar soms, als ze alleen is, praat ze tegen zichzelf, of eigenlijk, tegen haar overleden zusje. Vaak wordt ze geplaagd door waanbeelden, waarin ze haar zusje als geest ziet, maar eigenlijk, in werkelijkheid, kan ze geen geesten zien. Haar 'denkbeeldige' zusje vertelt ze echter alles, en als je haar hoort praten, merk je dat ze ontzettend gevoelig is.
    Extra: Lily heeft eigenlijk geen hobby's, ze spendeert haar tijd door voor zich uit te staren, iets waardoor mensen bang voor haar zijn en voor haar uit de weg gaan. Soms leest ze een boek, of luistert ze naar muziek. Maar meestal kijkt ze met haar intense, donkerblauwe ogen voor zich uit, alsof ze iets ziet wat anderen niet zien - haar zusje, dat eigenlijk niet bestaat, ook niet voor haar.

    [ bericht aangepast op 8 juni 2012 - 19:22 ]


    where would I be, if you didn't believe?