• Well, ik heb een paar rollen nodig voor deze story! Hier is de verhaallijn in het kort:
    Daria verhuist naar Londen om daar als au-pair te gaan werken, de familie waar ze terechtkomt blijkt niet zo aardig, sterker nog, ze zijn ronduit gemeen. De oudste dochter Francis Elisabeth White (Francis Elisabeth is haar naam,Elisabeth is geen tweede naam ofzo, kakkuuur), van rond de veertien, heeft al veel nanny's weggepest en is vastberaden dat het haar deze keer weer gaat lukken. Daria ontmoet Louis en ze raken goed bevriend, hij sleept haar erdoorheen. Louis stelt haar voor aan Harry en de vonk slaat gelijk over. Alleen wil Louis niet dat ze een relatie krijgen, omdat Harry iets met Louis' zusje heeft gehad en haar toen heel veel pijn heeft gedaan. Daria voelt als een zusje voor Louis. Na een lange tijd komen Harry en Louis tot een overeenstemming, Harry moet Daria verdienen. Als dat eindelijk gebeurd is, is hun relatie perfect. Behalve dan dat Daria meer met het oppassen bezig is dan met Harry, Harry kan hier niet tegen en krijgt het idee dat hij niet goed genoeg is voor Daria. Hij gaat vreemd en Daria en Louis komen er achter. Ze zijn beide woest en Daria is gebroken. Louis kan het niet aanzien dat twee goede vrienden van hem er zo aan toe zijn -Harry gaat er aan onderdoor- en bedenkt een plan. Hij spreekt met Daria af bij zijn appartement en zij komt, dan doet niet Louis, maar Harry de deur open. Ze vallen elkaar in de armen...

    Rollen die nodig zijn:
    > Beste vriendin van Daria (zij woont nog in Nederland)
    > Francis Elisabeth White (tweede namen mogen gegeven worden (: )
    > Misses White (Francis' moeder)
    > Vier one-night-stands van Harry (kleine rollen!)
    > Meisje met wie Harry vreemdgaat
    > Vriendin van Louis (hoeft niet Eleanor te zijn)

    Lijstje One-Night-Stands:
    Volledige naam:
    Roepnaam:
    Uiterlijk (+foto) (indien celeb, naam erbij):
    Karakter:
    Extra:

    Lijstje:
    Volledige naam:
    Roepnaam:
    Uiterlijk (+foto) (indien celeb, naam erbij):
    Karakter:
    Familie:
    Verleden:
    Extra:

    Ik hoop dat jullie er wat mee kunnen, je krijgt een melding als ik je rol kies, maar ik schrijf hem wel zelf!
    Remember, ik kies niet de eerste, maar de beste!
    xx


    What do you do when the only person who can make you stop crying is the person who made you cry?

    Ik vul beste vriendin en vreemdgaan meisje zo in!


    Remember the good, never the bad. The best that you've known, is the best that you've had.

    Beste vriendin (:
    (sorry voor de slechte opmaak, maar dit is op mn mobiel..)

    Volledige naam: Bella Felicity Bakker
    Roepnaam: Gewoon Bella of Bel
    Uiterlijk (+foto) (indien celeb, naam erbij):


    Geen beroemdheid

    Bella is een meisje dat niet echt opvalt. Dat vind ze zelf wel best, ze hoeft niet zo nodig speciaal te zijn. Bella is niet zo blij met haar vele sproeten, al vinden veel meisjes -en jongens- ze leuk.
    Bella is niet zo heel lang, namelijk 1.67, maar wel heel slank. Ze is dan ook heel erg blij met haar maatje 34. Bella heeft bijna altijd hakken aan, zodat ze langer lijkt. Verder is haar kledingstijl niet heel speciaal, ze draagt bijna altijd een skinny-jeans, met een leuk shirtje erop. Ook houdt ze van bloesjes, die ze dan in haar broek stopt. Bella houdt niet van jassen, zomers heeft ze een vestje als jas aan, en 's winters een dikke trui. Ze heeft het dan af en toe koud, maar het verste wat ze moet reizen is 15 minuten -ze woont midden in de stad- dus dat is niet heel erg.
    Bella draagt niet veel make-up, meestal alleen eyeliner, mascara en lipgloss.
    Karakter: Bella is een vrolijk meisje, dat altijd voor je klaarstaat. Ze is vaak hyper, en de lach is meestal niet van haar gezicht af.te krijgen. Dat is iets wat veel jongens aantrekkelijk vinden, en ze geniet dan ook volop van alle aandacht. Bella is een echte flirt, ze houdt ervan om jongens te versieren. Maar daar blijft her dan ook bij, een hartebreker is ze niet. Bella is happy single.
    Je kan bij Bella altijd aankloppen als je een luisterend oor nodig hebt, ze zal niks door vertellen. Op het eerste gezicht lijkt het namelijk niet zo, maar Bella kan ook heel serieus zijn. Ze zal je altijd willen helpen, met wat dan ook.
    Een nadeel.van Bella is, dat ze altijd haar zin wil krijgen. Dan gaat het haar niet zozeer om spullen, maar vooral gelijk krijgen in ruzies, of gaan doen wat zij wil. De meeste meisjes uit haar vriendengroep vinden dat irritant, maar Daria heeft ermee leren leven. Ze zijn namelijk al.heel lang vriendinnen, en Bella is nooit anders geweest.
    Familie: Bella heeft in heel veel gezinnen gewoond, ze is namelijk een pleegkind (in verleden komt meer uitleg). Vanaf haar twaalfde gaat.ze.al van gezin naar gezin, en ze heeft, tot nu toe, nog nooit ergens langer geleefd dan twee maanden. Nu woont ze al drie jaar bij hetzelfde.gezin, en ze is oom nog niet van plan om daar weg te gaan. Daria is.dus drie jaar vriendinnen met Bella. Bella is heel luchtig over haar situatie, ze vertelt het gewoon aan iedereen.
    Haar gezin bestaat nu uit Lize (Cameron Diaz), van 33, Max (George Clooney), van 41 en Ella , van 12. Samen vormen ze de familie Jansen.
    Ella is heel blij met Bella als zus, want ze wilde altijd al een zus. Bella is dan ook een zus zoals je die zou verwachten, zorgzaam en lief. Als Ella een schoolfeest heeft, helpt Bella haar met mooimaken. Ze geeft Ella ook altijd goed advies. En ze brengt haar altijd naar schoolfeesten, omdat het niet "cool- is om door je ouders gebracht te worden.
    Verleden: Bella heeft een niet zo fijne jeugd gehad. Haar vader heeft haar moeder verlaten toen Bella nog maar twee was, dus daar heeft ze geen herinneringen meer aan. Haar moeder kwam toen in een depressie, waar ze nog steeds niet uitgekomen is. Daardoor sloeg ze Bella. Bella was ook enig kind, dus ze had nergens steun. Gelukkig kwamen de buren er op haar elfde achter, en op haar twaalfde is ze uit huis geplaatst. Toen heeft ze twee jaar lang niet langer dan twee maanden op één plaats gewoond. Tot drie jaar geleden, toen kwam ze bij de familie Jansen. Daar had ze het gelijk naar haar zin, en de familie is nu een adoptie aan het regelen.
    Extra: Bella speelt voetbal, waar ze ook nog eens heel goed in is. Ze speelt voor jong-ajax, en de knvb.
    Verder heeft Bella een konijn, Snowwhite .
    Snowwhite is het enige wat ze nog van vroeger heeft, en ze neemt haar dan ook altijd mee. Als een gezin geen dieren wilde, wilde Bella ook niet naar dat gezin.

    De andere rol komt zo!
    Xoxo

    [ bericht aangepast op 9 juni 2012 - 9:54 ]


    Remember the good, never the bad. The best that you've known, is the best that you've had.

    Ik doe vriendin Louis (:


    all I want is the taste that your lips allow

    Hij is af!
    Nu ga ik beginnen aan het vreemdgaan - meisje!


    Remember the good, never the bad. The best that you've known, is the best that you've had.

    Volledige naam: Meghan-Rose Copperfield.
    Roepnaam: Meghan of Rose.
    Uiterlijk (+foto):


    Minka Kelly
    Meghan-Rose is een heel mooi meisje. Ze heeft mooie donkerbruine krullen die altijd speels rond haar schouders hangen. Haar ogen hebben een caramelbruine kleur en blinken altijd prachtig. Ze ‘versiert’ ze ook altijd met een beetje eyeline om ze extra in de verf te zetten. Meghan heeft een mooie gave huid waar altijd een tintje op zit, ook in de winter is ze bruin, maar in de zomer wordt ze soms echt héél bruin. Meghan’s uithangbord is haar glimlach. Ze heeft echt een prachtige glimlach. Haar tanden staan kaarsrecht – ze heeft twee jaar een beugel gehad – en zijn perfect mooi – gebleacht, wellicht- en dan heeft ze nog mooie, volle lippen met een zachte zalmroze kleur.
    Meghan is vreselijk ijdel en een shop-aholic. Ze heeft meer dan 200 paar schoenen en 100 paar handtassen in écht verschillende stijlen. Van héél vrouwelijk, naar schattig tot heel erg stoer. Haar kledingstijl wisselt hier ook in af.
    Meghan heeft vroeger een soort van groeistorenis gehad en daarom is ze maar amper 1m60 groot.
    Karakter: Meghan-Rose is een heel actief meisje en moet soms zichzelf kunnen beheersen want vaak is ze in een actieve bui wanneer het niet moet. Ze is een echte spring-in-het-veld en floept alles eruit waardoor ze soms zonder de bedoeling mensen kwetst. Wanneer ze dit wel beseft gaat ze natuurlijk onmiddellijk haar excuses aanbieden, maar Meghan kan ook best serieus zijn als het moet. Als je met iets serieus erg zit en je wilt met haar praten zal ze altijd voor je klaarstaan. Meghan is ook best een beetje jongensachtig. Ze gamed heel graag en is ook heel erg competitief ingesteld. Ze kan absoluut niet tegen haar verlies. Grace is niet bang om haar een beetje vuil te maken. Meghan is zeer koppig en wilt vaak echt haar gelijk krijgen. Wanneer je met haar discussieert, kan je wel uren bezig zijn want ze zal echt niet toegeven. Meghan is een heel slim meisje. Voor elk probleem zal ze wel een oplossing vinden, maar ze is ook slim op een andere manier. Ze weet wie ze kan vertrouwen en wie niet, met andere woorden ze is absoluut naïef. Meghan is eigenlijk heel gevoelig. Ze toont het soms niet, maar eigenlijk is Meghan een fragile poppetje. Ze is snel breekbaar en ze moet vaak op haar lippen bijten om niet te huilen waar mensen bij zijn. Dan doet ze dan ook niet waar mensen bij is, maar liever ’s avonds wanneer ze alleen is. Ze wil namelijk niet gevoelig overkomen, in tegendeel, ze wil heel sterk overkomen.
    Familie: Meghan-Rose is geboren in een gezin van drie kinderen. Ze hebben het nooit slecht gehad, maar je kon ook niet zeggen dat ze heel rijk zijn. Ze konden kopen wat ze nodig hadden en ook wat ze wilden af en toe, maar moesten geen zotte dingen doen. Meghan’s moeder is de ex-topballerina Kelly James en haar vader is de iets jongere John Copperfield Dan heeft Meghan nog twee zusjes die er eigenlijk totaal anders uitzien dan haar. Zij is een beetje het buitenbeentje qua uiterlijk, maar dat is omdat ze het meest op haar vader lijkt. Amélia en Cloë van respectievelijk 13 en 15.
    Verleden: Meghan haar moeder is een ballerina geweest van op topniveau en Meghan was de oudste dus werd ze op haar derde levensjaar op balletles gestuurd door haar moeder. Haar moeder’s droom was, dat zij hetzelfde niveau zou gaan halen. Elke week danste ze 7 uren en als het nog niet genoeg was, moest ze thuis nog meer oefenen. Wanneer haar zusjes dan geboren werden, mochten zij perfect een sport kiezen die ze wilden. Meghan is er nooit jaloers van geweest want dansen was haar leven geworden. De eerste twee jaren tot haar vijfde levensjaar vond ze het een hel, kwam ze huilend naar huis, maar toch stuurde haar moeder haar iedere keer terug op les en nu is ze haar daar zeer dankbaar voor. Nu meghan 18 jaar oud is, danst ze op topniveau. Ze studeert dans, ze leeft voor dans en ze ademt dans. Ze danst 32 uur in de week en begint nu zowat de pijnen te ondervinden van haar vak.


    all I want is the taste that your lips allow

    Ik vul straks een one-night-stand en het meisje waar Harry mee vreemdgaat in!

    [ bericht aangepast op 9 juni 2012 - 12:31 ]


    Tell me about it, stud.

    Okee, er is al iemand bezig aan het vreemdgaan meisje, dus ik doe Francis Elizabeth wel!
    Want ik ben niet heel goed in rollen $:


    Remember the good, never the bad. The best that you've known, is the best that you've had.

    Kies je de eerste of de beste?


    The truth may be orange!

    De beste, obviously!


    What do you do when the only person who can make you stop crying is the person who made you cry?

    Volledige naam: Francis Elisabeth Audrey White
    Roepnaam: Francis Elisabeth, Francis of Elisabeth. En heel soms Fran.
    Uiterlijk (+foto) (indien celeb, naam erbij):


    Geen celeb.

    Francis Elisabeth is een mooi meisje, maar niet heel speciaal.
    Ze heeft een licht getinte huid, en perzikachtige lippen. Haar stijle bruine haren vallen mooi rond haar ronde gezicht, en ze komen tot op het midden van haar rug.
    Haar kledingstijl is niet heel speciaal, maar ze draagt wel vaak rokjes. Daar heeft ze vaak een leuk hemdje met een vestje op. Haar favoriete setjes kleren zijn heel anders van elkaar, maar ze zijn allebei helemaal Francis Elisabeth's stijl.
    Qua make-up is Francis Elesabeth heel ijdel, ze draagt veel make-up. Namelijk: eyeliner, foundation, blush, mascara en lippenstift.
    Karakter: Francis Elisabeth is een onzeker meisje. Dit verbergt ze voor iedereen, behalve voor Josh (zie extra). Op school is ze namelijk het populaire meisje, met heel veel zelfvertrouwen. Niemand weet dat ze dat niet heeft, en dat laat ze zo. Iedere jongen loopt achter haar aan, en ze doet alsof ze daarvan geniet. Eigenlijk doet ze dat niet, ze krijgt zo het gevoel dat ze helemaal perfect moet zijn. Ook haar vriendinnen denken dat ze zo is, op één na, Vera. Vera weet als enige, samen met Josh, alles van Francis Elisabeth af. De vriendinnen van Francis Elisabeth zijn wel echte vriendinnen, tenminste, ze laten haar niet in de steek als het slechter gaat, maar ze weten gewoonweg niet hoe Francis Elisabeth zich voelt.
    Francis Elisabeth is heel slim, ze haalt negens en tienen. Deze cijfers laat ze aan niemand zien, omdat dat niet bij haar imago past. Thuis maakt ze gewoon al haar huiswerk, en ze leert veel.
    Wel gaat ze, ook om haar imago hoog te houden, vaak tot laat uit. De oudere jongens zorgen dat zij in de clubs komen, en dan gaan ze helemaal los. Francis Elisabeth doet vaak alsof ze dronken is, maar dat is nooit zo. Haar vriendinnen zijn dat wel. Daarom heeft ze ook vaak ruzie met de nanny's, ze komt te laat thuis, en ze "heeft gedronken".
    Familie: Francis Elisabeth's ouders zijn nog gewoon bij elkaar. Wel zijn ze nooit thuis, daarom heeft ze de ene na de andere nanny. Dat vindt ze niet fijn, dus pest ze die altijd weg. Stiekem is dit, omdat ze gewoon wil dat haar ouders terugkomen. Ze denkt, dat als ze ze wegpest, dat haar ouders misschien gewoon thuiskomen.
    Francis Elisabeth heeft nog een zusje , Lize van vijf jaar, Francis Elisabeth noemt haar Liesje, en een broertje , Max van zeven jaar.
    Verleden: Francis Elisabeth had tot haar zesde een perfect leventje. Haar ouders waren er altijd voor haar, omdat ze enig kind was. Toen kreeg haar vader een goede baan aan de andere kant van het land aangeboden, en haar moeder een hele drukke baan als advocate, in deze stad. Haar ouders besloten dat de vader van Francis Elisabeth een appartement ging zoeken, bij zijn werk, en daar ging wonen. Hij kwam, en komt, alleen terug in zijn vakanties. De moeder van Francis Elisabeth had, en heeft, het zo druk op haar werk, dat ze 's ochtends om acht uur weggaat, en 's avonds om twaalf uur terugkomt. Daarom kwam er een nanny. Tijdens de zwangerschappen waren allebei de ouders van Francis Elisabeth wel thuis, maar ze hadden geen tijd voor haar.
    Francis Elisabeth zwoegt nog steeds naar de tijd van voor de drukte van haar ouders.
    Extra: Francis Elisabeth heeft een vriendje, Josh , maar die mag ze niet hebben van haar ouders. Josh is namelijk al negentien. Daarom is het een geheime relatie. Francis Elisabeth wil de relatie niet verbreken, omdat Josh de enige is waarbij ze zichzelf kan zijn.

    Xoxo

    [ bericht aangepast op 10 juni 2012 - 12:31 ]


    Remember the good, never the bad. The best that you've known, is the best that you've had.

    En wanneer kies je de rollen? Want ik wil graag het meisje waar Harry mee vreemdgaat invullen, als dat mag?


    The truth may be orange!

    Rond 24 juni, dus jullie hebben nog even (:


    What do you do when the only person who can make you stop crying is the person who made you cry?

    Natuurlijk mag dat (:


    What do you do when the only person who can make you stop crying is the person who made you cry?

    Volledige naam: Francis Elisabeth White
    Roepnaam: Francis Elisabet (Fran, Elli)
    Uiterlijk:


    Erica Kwan Blog
    Francis Elisabeth is een zeer mooi meisje en dat weet ze van zichzelf. Ze spendeert veel uren aan haar uiterlijk. Het liefste van al zit ze gewoon voor haar spiegel en probeert verschillende producten en maakt zich op in allerlei manieren. Francis Elisabeth vindt dat haar haren heilig zijn en verzorgt die dan ook goed. Ze wast het om de 2 dagen en droogt het dan voorzichtig. Haar haren zijn stijl dus daar moet ze niet veel voor doen. Elke week doet ze er een haarmasker op om de kapotte punten tegen te gaan, als ze toch een kapotte punt heeft knipt ze die meestal zelf of laat ze een van haar vriendinnen dat doen. Francis Elisabeth probeert ook vaak verschillende kapsels uit met behulp van filmpjes op youtube.
    Qua kledingstijl is ze niet echt speciaal. Ze gaat graag shoppen en heeft, na veel zeuren, een inloopkast gekregen van haar ouders. Francis Elisabeth bezit minstens 50 paar hakken en nog vele andere schoenen. Ze houdt er van om zich als een echt meisje-meisje te kleden, maar als ze alleen thuis is zie je haar meestal in een jogging en een slobbertrui.
    Karakter: Francis Elisabeth is een echte verwende puber. Ze krijgt alles wat ze wil en als dit niet zo is, zorgt ze er wel voor dat ze het krijgt. Als je haar in een paar woorden moet omschrijven zeggen de mensen: verwend, eigen mening, goedlachs, veel vriendinnen, populair. Francis Elisabet haat haar au-pairs omdat ze vindt dat ze ondertussen oud genoeg is om voor zichzelf te zorgen.Tegen haar vrienden en vriendinnen is Francis Elisabeth een vriendelijk meisje, tot dat ze haar willetje niet krijgt. Ze kan dan een bitch zijn, maar omdat haar vriendinnen net hetzelfde zijn vinden ze dat niet erg van elkaar.
    Familie: Francis Elisabeth had vroeger een goede band met haar ouders maar de laatste tijd botst het steeds vaker. Vroeger kreeg ze alles gedaan van haar vader maar nu weigert hij haar soms dingen omwille van haar karakter (haar pubergedrag). Maar Francis Elisabeth kan haar vader uiteindelijk toch altijd ompraten zodat ze toch krijgt wat ze wil. Francis Elisabeth heeft een heel goede relatie met haar opa, hij zit in een rusthuis en zij gaat hem wekelijks bezoeken. Ze vertelt dan altijd over haar week en haar typische puberproblemen. Opa geeft haar dan altijd een goede raad die ze eerst niet begrijpt maar ze komt er wel achter wat hij bedoelt.
    Verleden: Francis Elisabeth zit op een typische meisjesschool in Londen. Ze is er populair en heeft veel vriendinnen. Ze is cheerleader (ze supporteren de jongensschool). Ze heeft een vriendje, maar dat klikt de laatste tijd niet meer zo goed.
    Extra: Francis Elisabeth heeft een tattoo. Ze heeft deze genomen op haar 14de verjaardag. De man die de tattoo heeft gezet vroeg niet naar haar leeftijd omdat ze er ouder uitziet dan ze is.

    Laat je me weten of je de rol neemt?

    [ bericht aangepast op 9 juni 2012 - 11:49 ]


    Happy girls are the prettiest ~ Audrey Hepburn

    Netsky schreef:
    Volledige naam: Meghan-Rose Copperfield.
    Roepnaam: Meghan of Rose.
    Uiterlijk (+foto):


    Minka Kelly
    Meghan-Rose is een heel mooi meisje. Ze heeft mooie donkerbruine krullen die altijd speels rond haar schouders hangen. Haar ogen hebben een caramelbruine kleur en blinken altijd prachtig. Ze ‘versiert’ ze ook altijd met een beetje eyeline om ze extra in de verf te zetten. Meghan heeft een mooie gave huid waar altijd een tintje op zit, ook in de winter is ze bruin, maar in de zomer wordt ze soms echt héél bruin. Meghan’s uithangbord is haar glimlach. Ze heeft echt een prachtige glimlach. Haar tanden staan kaarsrecht – ze heeft twee jaar een beugel gehad – en zijn perfect mooi – gebleacht, wellicht- en dan heeft ze nog mooie, volle lippen met een zachte zalmroze kleur.
    Meghan is vreselijk ijdel en een shop-aholic. Ze heeft meer dan 200 paar schoenen en 100 paar handtassen in écht verschillende stijlen. Van héél vrouwelijk, naar schattig tot heel erg stoer. Haar kledingstijl wisselt hier ook in af.
    Meghan heeft vroeger een soort van groeistorenis gehad en daarom is ze maar amper 1m60 groot.
    Karakter: Meghan-Rose is een heel actief meisje en moet soms zichzelf kunnen beheersen want vaak is ze in een actieve bui wanneer het niet moet. Ze is een echte spring-in-het-veld en floept alles eruit waardoor ze soms zonder de bedoeling mensen kwetst. Wanneer ze dit wel beseft gaat ze natuurlijk onmiddellijk haar excuses aanbieden, maar Meghan kan ook best serieus zijn als het moet. Als je met iets serieus erg zit en je wilt met haar praten zal ze altijd voor je klaarstaan. Meghan is ook best een beetje jongensachtig. Ze gamed heel graag en is ook heel erg competitief ingesteld. Ze kan absoluut niet tegen haar verlies. Grace is niet bang om haar een beetje vuil te maken. Meghan is zeer koppig en wilt vaak echt haar gelijk krijgen. Wanneer je met haar discussieert, kan je wel uren bezig zijn want ze zal echt niet toegeven. Meghan is een heel slim meisje. Voor elk probleem zal ze wel een oplossing vinden, maar ze is ook slim op een andere manier. Ze weet wie ze kan vertrouwen en wie niet, met andere woorden ze is absoluut naïef. Meghan is eigenlijk heel gevoelig. Ze toont het soms niet, maar eigenlijk is Meghan een fragile poppetje. Ze is snel breekbaar en ze moet vaak op haar lippen bijten om niet te huilen waar mensen bij zijn. Dan doet ze dan ook niet waar mensen bij is, maar liever ’s avonds wanneer ze alleen is. Ze wil namelijk niet gevoelig overkomen, in tegendeel, ze wil heel sterk overkomen.
    Familie: Meghan-Rose is geboren in een gezin van drie kinderen. Ze hebben het nooit slecht gehad, maar je kon ook niet zeggen dat ze heel rijk zijn. Ze konden kopen wat ze nodig hadden en ook wat ze wilden af en toe, maar moesten geen zotte dingen doen. Meghan’s moeder is de ex-topballerina Kelly James en haar vader is de iets jongere John Copperfield Dan heeft Meghan nog twee zusjes die er eigenlijk totaal anders uitzien dan haar. Zij is een beetje het buitenbeentje qua uiterlijk, maar dat is omdat ze het meest op haar vader lijkt. Amélia en Cloë van respectievelijk 13 en 15.
    Verleden: Meghan haar moeder is een ballerina geweest van op topniveau en Meghan was de oudste dus werd ze op haar derde levensjaar op balletles gestuurd door haar moeder. Haar moeder’s droom was, dat zij hetzelfde niveau zou gaan halen. Elke week danste ze 7 uren en als het nog niet genoeg was, moest ze thuis nog meer oefenen. Wanneer haar zusjes dan geboren werden, mochten zij perfect een sport kiezen die ze wilden. Meghan is er nooit jaloers van geweest want dansen was haar leven geworden. De eerste twee jaren tot haar vijfde levensjaar vond ze het een hel, kwam ze huilend naar huis, maar toch stuurde haar moeder haar iedere keer terug op les en nu is ze haar daar zeer dankbaar voor. Nu meghan 18 jaar oud is, danst ze op topniveau. Ze studeert dans, ze leeft voor dans en ze ademt dans. Ze danst 32 uur in de week en begint nu zowat de pijnen te ondervinden van haar vak.

    Dit is de vriendin van Lou i guess?


    What do you do when the only person who can make you stop crying is the person who made you cry?