• Hi peepz!
    Nachos, LovelyLonely(, Moringa) en ik willen een nieuw THG verhaal beginnen. We hebben dan natuurlijk wel de districten nodig.

    District 1:
    Cilia Tomnaison
    Andrew Matthew Fuller

    District 2:
    Romany Leonora
    Gabriel Joseph Copeland

    District 3:
    Jiance Typera
    Rainy Jiaimala

    District 4:
    Flower Adriana Drea
    Renay Tyson Fortent

    District 5:
    Andee Fonten
    Jacco Avan

    District 6:
    meisje
    Edward Taylor Adams

    District 7:
    Amarantha Hayde Asker
    Tyler Jerome Zuiverloon

    District 8:
    Rosaly Grey
    Steven Edding

    District 9:
    meisje
    jongen

    District 10:
    meisje
    jongen

    District 11:
    gereserveerd
    gereserveerd

    District 12:
    meisje
    jongen

    Begeleiders:
    - Jessina Gaby Shandres, district 1
    - Occid Amyas Rabblemitch, district 2
    - Utrico Yamapico, district 3
    - Eric Matthew Cafrey, district 4
    - , district 5
    - Raelle Faith Wood, district 6
    - Chiara Zuiverloon, district 7
    - , district 8
    - , district 9
    - , district 10
    - , district 11
    - , district 12


    In te vullen:
    Tribuut:
    Naam:
    Bijnaam:
    Achternaam:
    Geslacht:
    District:
    District aandenken:
    Leeftijd:
    Uiterlijk(liefst met foto en anders een duidelijke beschrijving:
    Familie en vrienden:
    Specialiteit en zwaktepunten:
    Wapen:
    Sociale laag(hoe populair hij/zij is):
    Iets over hem/haar:
    Extra (wat wil je graag in de arena)

    Begeleider:
    Naam:
    Achternaam:
    leeftijd (Tussen de 20 en 50):
    Waarom ben je begeleider:
    Deed je ooit mee:
    karakter:
    Extra:
    Foto:
    District:


    Let op! We kiezen niet voor de eerste, maar voor de beste. Hoe meer info, hoe sneller we jou zullen kiezen. Als je mee zou willen schrijven, zet het er ff bij. We zullen dan kijken OF we je mee laten schrijven.

    [ bericht aangepast op 17 okt 2012 - 16:16 ]


    It finally happened - I'm slightly mad! ~ Queen

    LovelyLonely, Nachos
    JOIN IT!!
    And everbody else ALSO!!!
    Let this Topic games start!
    May the topic odds be ever in your favor!!
    Sirieus, help ons! Jullie zijn allmaal welkom!


    It finally happened - I'm slightly mad! ~ Queen

    Naam: Amarantha Hayde
    Bijnaam: Hay
    Roepnaam: Hayde
    Achternaam: Asker
    Geslacht: Vrouw
    District: 3
    District aandenken:
    Een zwaard met vleugels en een topaas in het midden(deze heb ik zelf ook thuis. Toen ik dit afmaakte hing het om mijn nek.). Ze heeft het gekregen van haar vader, voordat hij stierf.
    Van haar moeder kreeg ze een boog en een boel pijlen om mee te oefenen. Ze zou het zo meesmokkelen, de arena in.
    Leeftijd: 15, maar ziet er als 17/18 uit
    Uiterlijk:


    Ze heeft van zichzelf bruin haar (als de foto niet goed is, zeg het dan ff). Hayde is 1 meter 76, maar met haar schoenen is ze meestal 1 meter 80. Ze heeft laarzen met 4 centimeter hakken. Haar favoriete kleding is zwart, leer of iets met wat kant. Ze draagt vaak een strak, zwart leren jurkje met een cape tot haar knieën. Haar haren heeft ze of los of opgestoken.
    Familie en vrienden:
    Haar zusje, Maeve (12, en doet dus voor het eerst mee aan THG), en haar broer, Cedric (19, dus doet niet meer mee).
    Specialiteit en zwaktepunten:
    Pijl en boog, zwaardvechten. Haar zwakte is echter onhandig zijn. Ze is wel goed in klimmen, maar valt nog al eens uit een boom. Rennen, camoufleren. Het lukt haar allemaal wel, maar soms loopt het toch uit de hand door haar onhandigheid.
    Wapen: Pijl en boog
    Sociale laag(hoe populair hij/zij is): Haar familie is erg rijk.
    Iets over hem/haar:
    Hayde is snel, slim, maar toch erg onhandig. Ze geeft erg veel om haar familie en vrienden. Dat zijn trouwens alleen maar jongens. Haar beste vriend is Mikage. Iedereen vindt dat ze een stelletje moeten worden, maar dat zijn ze niet. Ze heeft wel wat om voor te strijden. Terug thuis komen, naar Maeve, Cedric en Mikage.
    Extra:
    Maeve werd eigenlijk getrokken, dus zij nam haar plaats in. Ze zou het zichzelf niet kunnen veroorloven zonder haar zusje te leven.
    Ze wilt graag een boog met een pak met pijlen en een rugzak met wat overlevingsspullen.

    [ bericht aangepast op 25 juni 2012 - 7:27 ]


    It finally happened - I'm slightly mad! ~ Queen

    (Mijn topics) Wie nog meer??

    Naam: Renay Tyson Fortent. Iedereen noemt hem Ren
    Bijnaam: Ren
    Achternaam: Fortent
    Geslacht: Man
    District: 4
    District aandenken: Een kettinkje met een heldere aquamarijn in de vorm van een druppel eraan. Dit kettinkje is van zijn zusje, May. Aandenken
    Leeftijd: 17
    Uiterlijk(liefst met foto en anders een duidelijke beschrijving:


    Ren heeft amberkleurige ogen. Zijn haar is altijd een beetje warrig en het is donkerblond.
    Familie en vrienden: Ren heeft een zusje van 5 jaar. Ze heet May. Hij doet alles om haar te beschermen en zodat ze gelukkig is. Zijn ouders zijn beide vissers. Veel vrienden heeft hij niet.
    Specialiteit en zwaktepunten: Zijn specialiteit zijn wapens die je kan werpen; speer, drietand en werpmessen. Daarmee kan hij erg goed overweg. Ook kan hij erg goed vallen zetten. Ren's zwaktepunt is camoufleren. Hij kan ook wel met een zwaard overweg maar met pijn en boog niet.
    Wapen: Speer, drietand en werpmessen. Eigenlijk alle wapen die je moet gooien.
    Sociale laag(hoe populair hij/zij is): Zijn familie was niet arm en ook niet rijk. Gewoon normaal. Hij heeft niet echt veel vrienden
    Iets over hem/haar: Ren is een hele rustige jongen en erg beschermend. Hij is erg behulpzaam. Als hij iemand niet mag, laat hij dat ook merken. Hij heeft niet veel vrienden omdat hij liever alleen is. Ren haat het om mensen pijn te zien leiden en probeert daarom ook niemand te doden in de spelen. Ren is snel en kan goed sluipen en klimmen. Hij weet dat winnen niet lukt zonder te doden, maar hij gaat het proberen voor zijn zusje.
    Extra: Eigenlijk werd Ren niet getrokken maar een jongetje dat net twaalf was geworden en dus voor het eerst mee deed. Hij kende het jongetje niet maar hij bood zich vrijwillig aan. Hij gaat proberen niemand te doden behalve als het moet en hij wil het zo lang mogelijk volhouden in de arena.


    Just remember... if the world didn't suck, we'd all fall off.

    Naam: Rosaly
    Bijnaam: Rose
    Achternaam: Grey
    Geslacht: Vrouw
    District: 8
    District aandenken: Een ketting in de vorm van een takje (zie plaatje). Deze kreeg ze van haar vriendje, Rick, hij is 20 en wacht thuis vol spanning af of ze terug zal keren of niet.
    Leeftijd: 17
    Uiterlijk:


    Familie en vrienden: Rosaly heeft geen broers of zussen. Wel liefhebbende ouders die haar geleerd hebben dat ze voor zichzelf op moet komen, waardoor ze een zelfverzekerde persoonlijkheid heeft gekregen. Ze heeft veel vriendinnen en dus ook een vriendje waarmee ze inmiddels 2 jaar samen is.
    Specialiteit en zwaktepunten: Rosaly weet veel af van de natuur, welke dingen je kunt eten en welke dingen beter niet. Zo kan ze vuur maken, maar ook een speer maken van hout. Haar zwaktepunten zijn dat ze niet goed kan klimmen en ze snel in paniek kan raken.
    Wapen: Houten speer, met andere scherpe dingen kan ze ook wel overweg.
    Sociale laag(hoe populair hij/zij is): Door haar spontaniteit is ze bij sommigen geliefd, maar anderen zijn jaloers of vinden haar overdreven.
    Iets over hem/haar: Rosaly kan erg uitbundig uit de hoek komen en komt vaak over als een meisje dat altijd erg vrolijk is. Toch heeft ze ook wel een serieuze kant, maar die komt alleen tevoorschijn als iets echt belangrijk voor haar is.
    Extra: Rosaly werd meteen gekozen als tribuut, haar ouders waren erg verdrietig, maar praten haar wel moed in. Het doel van haar ouders is altijd geweest om Rosaly gelukkig te maken, daarom zal Rosaly haar uiterste best doen het voor ze te halen. Haar vriendje, Rick, was er helemaal doorheen, hij zal haar ongelooflijk missen en kan helemaal niet zonder haar. Dit geeft Rosaly een grotere overlevingsdrang en ze zal bereid zijn mensen te doden, wanneer haar leven bedreigt word. Verder zal ze proberen de andere tributen zoveel mogelijk te ontwijken.

    [ bericht aangepast op 21 juni 2012 - 15:07 ]


    You are beautiful, you are love.



    Naam: Romany.
    Bijnaam: Romany heeft niet echt een bijnaam, als gemak wordt ze alleen vaak gewoon 'Ro' genoemd. Ook noemen ze Romany vaak 'Renner', in het Engels dus 'Runner'. Niet alleen omdat Romany erg snel kan rennen, maar ook omdat ze dat te danken heeft aan haar overleden opa.
    Achternaam: Leonora.
    Geslacht: Vrouw.
    District: District 2.
    District aandenken: Een ring van een goud klavertje vier met een zilveren rand, die draagt ze elke dag om haar vinger en ze doet hem ook nooit af.
    Leeftijd: 17 jaar. Jarig op 12 mei.
    Uiterlijk:



    Nina Dobrev
    Romany heeft lang bruin haar, met een goede slag erdoorheen. Romany doet helemaal niks aan haar haren, ze laat het zitten zoals het zit. Romany geeft namelijk niet zozeer om haar uiterlijk, en vindt het dus ook niet erg om vies te worden.
    Romany heeft bruine ogen, die in heel de familie zitten. Ze zijn bruin, niets anders, er zit geen andere kleur tussenin. Romany heeft een kleine vorm gezicht. Ze is zelf ook erg klein: rond de 1.58.
    Romany lacht weinig, ze kijkt meestal serieus, wat veel mensen afschrikt. Als Romany wél lacht, dan lacht ze ook prachtig natuurlijk.
    Romany houdt van kleurrijke kleding, ze draagt weinig bruin of zwarte kleuren, die kleuren zijn alleen wel het beste tijdens de spelen. Romany houdt van laarzen, die draagt ze eigenlijk continu. Er is niet veel dat opvalt aan Romany's kledingstijl, het is gewoon normaal en zal niet snel opvallen.
    Familie en vrienden: Romany is de trotse dochter van de 40-jarige Chloé Leanora. Chloé is diegene in het huis die heel de familie bij elkaar houdt, zodat ze een nóg sterkere band hebben samen. Chloé vindt het verschrikkelijk dat haar dochter meedoet aan de spelen en ze zou haar het liefst tegenhouden. Hoewel ze weet dat ze dat niet kan doen. Nu kan Chloé alleen nog vertrouwen op Romany's krachten.
    Chloé is al 19 jaar samen met de 42-jarige vader in huis: Alec Leanora. Alec bezit al het geld in de familie, ze zijn namelijk erg rijk. Alec heeft een groot hart en velen vrienden.
    Dan hebben we Romany's 16-jarige zusje: Taylor Leanora nog. Taylor is het lievelingetje in huis, wat Romany niet erg vindt. Romany is bijna nooit thuis, ze is altijd buiten om wat goeds te doen in haar district.
    Taylor heeft velen vrienden, ze heeft ook een vriendje die erg speciaal voor haar is. Hij is 20 jaar oud en heet Max Miller.
    Specialiteit en zwaktepunten: Romany's specialiteit is dat ze érg hard kan rennen, harder dan een normaal persoon. Romany heeft namelijk een érg goede conditie waar de meeste kandidaten jaloers op zijn bij de spelen. Romany zou al dat rennen en springen best kunnen volhouden tijdens de spelen, en dat weet iedereen. Niet alleen kan Romany hard en goed rennen, ze kan ook aardig met een pijl en boog schieten. Ze weet op welk punt ze het beste kan schieten.
    Romany's zwakte punt is is dat ze slecht is met het onthouden van bessen en dat soort eten. Ze zou zo giftige bessen pakken. Daar moet ze nog goed mee oefenen. Ook is Romany erg onafhankelijk en zal niet snel in eend groep bivakkeren, ze doet het allemaal zelf in haar eentje.
    Wapen: Romany heeft geluk en kon als wapen de pijl en boog pakken.
    Sociale laag: Hoog. Niet alleen omdat haar vader rijk is, maar ook omdat ze erg sociaal is. Romany kan met iedereen wel goed opschieten.
    Iets over hem/haar: Romany kan erg slijmerig zijn. Tijdens het interview zal ze waarschijnlijk erg slijmen om meer punten te scoren.
    Extra: Romany is sterk genoeg om het zo lang mogelijk te overleven, ze zou het lang kunnen volhouden.
    In de arena gaat Romany er helemaal alleen voor. Ze verstopt zich vooral vaak zodat ze niet gepakt wordt door 'de groep'. Als dat mogelijk is?
    Waarschuw me maar!

    [ bericht aangepast op 21 juni 2012 - 15:36 ]


    'The best way to not get your heart broken is to pretend you don't have one.' - Effy Stonem.

    goeie rollen Ik denk dat alle rollen erin komen

    Naam: Cilia.
    Bijnaam: Cilia wordt vaak zeemeermin genoemd, aangezien ze één van de weinige in haar district is die écht goed kan zwemmen. Ze kan haar adem minuten lang inhouden, en ze hoeft er nauwelijks wat voor te doen. Ook heeft ze vanaf haar geboorte een tatoeage met het teken van het water, wat nog een rede is voor haar bijnaam.
    Achternaam: Tomnaison.
    Geslacht: Vrouw.
    District: 1.
    District aandenken:


    De ketting is gemaakt van 14 karaats goud, parels en saffieren. Ze heeft het van haar vader gekregen, voor haar zestiende verjaardag.
    Leeftijd: 17 jaar.
    Uiterlijk:


    Cilia heeft blond haar, en hangt los, naar rechts gebogen. Aan de puntjes lijkt het of het nep is, maar dat komt door het vele zwemmen. Haar ogen zijn donkerbruin en lijken zwart in de ochtend en de nacht. Ze heeft rechte en dunne wenkbrauwen, die ze vaak optrekt als ze een vraag stelt. Haar wimpers zijn lang en volledig zwart. Ze heeft een gave huid, dat lijkt te stralen in het zonlicht. Ze heeft een tatoeage die aan de binnenkant van haar linkerpols is gezet.
    Familie en vrienden: Cilia heeft haar vader verloren om politieke redenen. Haar vader zat namelijk bij het Capitool, en is door zijn colega's mogelijk vermoord. Haar moeder geeft nauwelijks iets om haar en geft Cilia de schuld van de moord van haar vader. Haar moeder denkt dat haar vader zelfmoord heeft gepleegd. Cilia heeft ook een jonger broertje van veertien, Maxwell, die erg tegen het Capitool en de Hongerspelen is. Hij weet namelijk wel dat het de schuld van het Capitool is dat zijn vader dood is.
    Specialiteit en zwaktepunten: Cilia heeft vanaf jongs af aan geleerd om precies te werk te gaan. Ze mocht niet missen, dat heeft ze dan ook nooit gedaan. Haar zwakte is dat ze niet zo goed op anderen af gaat, wat voor problemen kan zorgen in de arena. Het zal dan namelijk voorkomen dat de Spelmakers haar doden.
    Wapen: Korte messen en een katapult.
    Sociale laag:Hoog, haar vader had een goede positie in het Capitool, en zelf is Cilia een prachtvrouw, die alle aandacht krijgt. Zelf blijft ze liever alleen, en werkt niet of nauwelijks samen.
    Iets over haar: Ze is door haar vader getraind, maar heeft er geen kwade bedoelingen mee. Ze is dan ook neit van plan om zichzelf op te offeren. Maar als het om iemand gaat om wie ze geeft, zal ze niet twijfelen.
    Extra: Ze maakt geen geluid als ze loopt of rent. Ze kan uitzonderlijk zwemmen, en heeft moeite met iemand te vertrouwen. De enige die ze honderd procent vertrouwd waren haar vader en haar broertje Maxwell.

    [ bericht aangepast op 23 juni 2012 - 9:59 ]


    ~ True strength is not measured when you are at your strongest, but when you are at your weakest ~

    Is die goed?


    ~ True strength is not measured when you are at your strongest, but when you are at your weakest ~

    ITwilightfan schreef:
    Naam: Cilia.
    Bijnaam: Cilia wordt vaak zeemeermin genoemd, aangezien ze één van de weinige in haar district is die écht goed kan zwemmen. Ze kan haar adem minuten lang inhouden, en ze hoeft er nauwelijks wat voor te doen. Ook heeft ze vanaf haar geboorte een tatoeage met het teken van het water, wat nog een rede is voor haar bijnaam.
    Achternaam: Tomnaison.
    Geslacht: Vrouw.
    District: 4.
    District aandenken:


    De ketting is gemaakt van 14 karaats goud, parels en saffieren. Ze heeft het van haar vader gekregen, voor haar zestiende verjaardag.
    Leeftijd: 17 jaar.
    Uiterlijk:


    Cilia heeft blond haar, en hangt los, naar rechts gebogen. Aan de puntjes lijkt het of het nep is, maar dat komt door het vele zwemmen. Haar ogen zijn donkerbruin en lijken zwart in de ochtend en de nacht. Ze heeft rechte en dunne wenkbrauwen, die ze vaak optrekt als ze een vraag stelt. Haar wimpers zijn lang en volledig zwart. Ze heeft een gave huid, dat lijkt te stralen in het zonlicht. Ze heeft een tatoeage die aan de binnenkant van haar linkerpols is gezet.
    Familie en vrienden: Cilia heeft haar vader verloren om politieke redenen. Haar vader zat namelijk bij het Capitool, en is door zijn colega's mogelijk vermoord. Haar moeder geeft nauwelijks iets om haar en geft Cilia de schuld van de moord van haar vader. Haar moeder denkt dat haar vader zelfmoord heeft gepleegd. Cilia heeft ook een jonger broertje van veertien, Maxwell, die erg tegen het Capitool en de Hongerspelen is. Hij weet namelijk wel dat het de schuld van het Capitool is dat zijn vader dood is.
    Specialiteit en zwaktepunten: Cilia heeft vanaf jongs af aan geleerd om precies te werk te gaan. Ze mocht niet missen, dat heeft ze dan ook nooit gedaan. Haar zwakte is dat ze niet zo goed op anderen af gaat, wat voor problemen kan zorgen in de arena. Het zal dan namelijk voorkomen dat de Spelmakers haar doden.
    Wapen: Korte messen en een katapult.
    Sociale laag:Hoog, haar vader had een goede positie in het Capitool, en zelf is Cilia een prachtvrouw, die alle aandacht krijgt. Zelf blijft ze liever alleen, en werkt niet of nauwelijks samen.
    Iets over haar: Ze is door haar vader getraind, maar heeft er geen kwade bedoelingen mee. Ze is dan ook neit van plan om zichzelf op te offeren. Maar als het om iemand gaat om wie ze geeft, zal ze neit twijfelen.
    Extra: Ze maakt geen geluid als ze loopt of rent. Ze kan uitzonderlijk zwemmen, en heeft moeite met iemand te vertrouwen. De enige die ze honderd procent vertrouwd waren haar vader en haar broertje Maxwell.
    Zou je een ander districht willen kiezen??

    Nu goed?


    ~ True strength is not measured when you are at your strongest, but when you are at your weakest ~

    ITwilightfan schreef:
    Nu goed?
    Ja, Hij is aangenomen.

    Ik wil een begeleider van District 1 maken, maar wat moet ik allemaal invullen?


    ~ True strength is not measured when you are at your strongest, but when you are at your weakest ~

    Ik vul in!


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    Volledige naam: Gabriel Joseph Copeland. Hij word altijd 'Gabe' genoemd door iedereen, niemand behalve zijn ouders die hem nu nog Gabriel noemt.
    Bijnaam: Hij word dus alleen 'Gabe' genoemd. Andere bijnamen vind hij echt niet leuk. Zeker niet als hij elke keer andere namen krijgt. Sommige mensen in zijn omgeving, die hem niet kennen, zouden geen hoogte van hem krijgen. Daarom heeft hij niet echt een bijnaam in de arena. 
    Geslacht: Mannelijk. 
    District: Gabe is geboren in district 2.
    District aandenken: Zijn districtaandenken is een bruinleren armband die van vader op zoon door word gegeven en zo dus bij hem is gekomen. 
    Leeftijd: Hij is nu 17 jaar oud en geboren op 24 december. 
    Uiterlijk:

    Hunter Parrish.
    Familie en vrienden:
    Specialiteit en zwaktepunten:
    Wapen:
    Sociale laag: Gabe is de zoon van de burgemeester van district 2. Hierdoor heeft hij soms zijn verplichtingen die hij moet nakomen, zelfs al heeft hij daar totaal geen zin in. Hij woont dus in een het rijke gedeelte van district 2. Al zijn hele leven woont hij in hetzelfde huis met die grote achtertuin.
    Iets over hem:
    Extra:

    [ bericht aangepast op 23 juni 2012 - 15:44 ]


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old