• Chloë 'Coco' Parker is een jong meisje van 17 jaar die al lang een armmoedig leven volgt.
    Herinneringen schieten dagelijks te boven, de vreselijke gedachtes aan haar ouders, haar vader die zelfmoord pleegde en haar moeder die mentaal ziek is en Chloë de schuld van haar broer's dood op het geweten schrijft.
    Als zij, niet veel later, na het aandringen van haar beste vrienden Kayla en Louis, besluit een poging te wagen bij het nieuwe seizoen van X Factor, staat haar leven op het punt te veranderen en een grote culturele schok te begaan.
    Ze mag deelnemen aan een band, One Direction, samen met haar beste vriend Louis en vindt daar de troost en vriendschap die ze al lang zocht.

    Langzaam probeert ze haar verleden te vergeten en door te gaan met haar leven door samen te wonen met haar vriend. Maar als de seksuele spanningen tussen haar en haar bandmate Harry stijgen, komt niet alleen haar relatie onder spanning te staan maar komen de verschrikkelijke herinneringen langzaam weer terug...





    "I am good, but I am not an angel. Ofcourse I do sin, but I am not the devil.
    I am just a small girl stranded in a big world, trying to figure out my life and the definition of Love." She softly wispered into the microphone.
    She felt his eyes burning on her, maybe of pride or maybe because of disappointment.
    But his awareness made her feel a certain way, a way she never felt before, Beautiful.







    *start op 05-07-'12

    [ bericht aangepast op 2 juli 2012 - 11:23 ]


    "Hear no evil, speak no evil, and you'll never be invited to a party."