• .

    [ bericht aangepast op 11 dec 2021 - 18:33 ]

    Rol: Leerling.
    Naam: Everleigh Sage Woods. – wordt liever Ever genoemd.
    Leeftijd: 19.
    Innerlijk: Ever is een buitengewoon meisje. Ze was geboren om op te vallen en gaat niet mee met de status quo. Ze is een zeer uitgaande, charismatische en grappige persoon, ze vindt het heerlijk om nieuwe mensen te ontmoeten, maar ze is soms wel erg kieskeurig over met wie ze vriendschap sluit. Nu haar slechte kant: Ze kan een rasechte bitch zijn en slechts een van haar blikken kan rillingen over je rug veroorzaken. Ze houd er van als mensen zeggen dat ze tegen haar opkijken en dus smelt je haar ijzige buitenlaag al snel met een lading complimentjes. Ze is erg slim, maar zou nooit toegeven aan mensen dat ze eigenlijk aan het studeren is via foto’s van haar boek elke keer dat ze op haar telefoon zit te ‘smsen’. Op feestjes? Damn, daar is Ever bekend als een wilde meid die aanpapt met bijna iedere jongen als ze dronken genoeg is. Ever heeft een grote passie voor muziek, ze zou er niet zonder kunnen leven. Haar ouders hebben het haar met de paplepel ingegoten en met een hard werkende zangeres als zus, zou het ook niet anders kunnen zijn. Maar nu heeft Ever besloten om niet langer ‘het zusje van’ te zijn, maar zelf carrière te gaan maken.
    Uiterlijk:


    Shay Mitchell
    Ever is 1,76 lang en is dun, ook al heeft ze toch een redelijke boezem. Ze heeft lang zwart haar, wat van zichzelf stijl is, maar wat ze heel vaak krult. Ze heeft kleine bruine ogen, met hele korte wimpers en parelwitte, rechte tanden.
    Specialisaties: Zang & Dans.
    Extra?: Ever heeft een ongelofelijk temperament, als ze boos is, dan moet je echt een paar kilometer afstand nemen. Ze is afkomstig uit Venezuela, al is haar vader Engels, en heeft daarom een erg Spaans accent. Ook heeft ze de gewoonte soms ineens Spaans te praten, meestal als ze boos is. Voor dat Ever hier op school zat, heeft ze een breuk met haar ouders gehad, waarna ze om geld te verdienen een tijdje in een stripclub heeft gewerkt, toen haar ouders er achter kwamen hebben ze haar er gelijk vandaan gehaald. Ze schaamt zich hier nog steeds voor en hoopt dat niemand er ooit achter komt. Ever heeft hier ook nog een nichtje op school, Alice. Ze zijn redelijk goede vrienden, maar hebben toch soms hun ruzies. Ze heeft ook een verschrikkelijk ochtend humeur en moet altijd een kop koffie op hebben gehad voor dat je haar aanspreekt, tenzij je uitgescholden wilt worden in meerdere talen.

    [ bericht aangepast op 6 aug 2012 - 15:41 ]

    [ Mag je trouwens meerdere charries maken?(: ]

    Mag ik een mesije en een jongen reseveren?


    We've lived in the shadows for far too long.

    Clarisse schreef:
    [ Mag je trouwens meerdere charries maken?(: ]


    [Ja hoor. Wel wil ik dan graag dat je een jongen en een meisje doet of een leerling en een leraar]

    [Mag ik een leerling jongen en leerling meisje?]


    Embrace your weirdness - Cara Delevingne

    Ik heb jullie erbij gezet

    .

    [ bericht aangepast op 1 aug 2012 - 10:59 ]


    Keep your head up, keep your heart strong

    .

    [ bericht aangepast op 11 dec 2021 - 18:34 ]

    .

    [ bericht aangepast op 11 dec 2021 - 18:34 ]

    Rol: Leerling
    Naam: Sarah Jones
    Leeftijd: 19
    Innerlijk: Sarah is een vrolijk en spontaan meisje. Schrijven doet ze al heel lang. Het begon met kleine verhaaltjes, maar het ging over in echte boeken en later ook scripts. Schrijven doet ze om haar gevoel van zich af te schrijven en zich in te kunnen leven in een andere wereld. Zelf is ze best onzeker, maar met schrijven en acteren hoeft ze even zichzelf niet te zijn. Ze kan zich inleven in andere. Haar vader is overleden toen ze twaalf was. Haar band met hem was goed en door zijn dood heeft het een breuk achter gelaten. Sindsdien praat ze niet meer over haar gevoel en kropt ze alles op. Je zal het niet aan haar zien als het niet goed gaat. Ze loopt altijd met een lach rond. Zelfs haar beste vrienden weten niet wat haar precies pijn doet. Ze houden rekening met het onderwerp 'ouders'. Sarah maakt snel vrienden, maar vertrouwen doet ze niet zo snel. Ze ziet er uit als een vrolijk meisje, maar diep vanbinnen schuild het verdriet.
    Uiterlijk:



    Sarah heeft blonde haren, soms steil en soms met lichte krulletjes. Ze heeft blauwe ogen met groene twinkelingen erin. Ook heeft ze een klein beetje sproetjes. Sarah is best lang 1.78 en heeft een slanke bouw. Ze is vaak te vinden op hakken en kwa kleding draagt ze van alles. Spijkerbroeken, hemdjes, shirts, truien, jurkjes enz. Ze is wel veel bezig met haar uiterlijk en doet dat ook graag.
    Specialisaties: Schrijven & Acteren
    Extra?: Ze heeft een tattoo met de initialen van haar vader en zichzelf in een teken verwikkelt.

    Rol: Leerling
    Naam: Dylan William Cooper
    Leeftijd: 19
    Innerlijk: Dylan houd van grappen, feesten, plezier en alles eromheen. Toch kan hij ook erg serieus zijn. Hij probeert er voor zijn vrienden te zijn en geniet van het leven. Soms zelfs een beetje te veel... Ook ziet hij niet zo goed wanneer iemand verdriet heeft en is hij soms een beetje te vrolijk. Hij is een stuiterbol, maar kan ook rustig en stil zijn tijdens zijn werk of belangrijke dingen. Als hij stil of rustig is en het is niet nodig, weet je dat er met hem iets mis is.
    Uiterlijk:


    Dylan heeft bruine haren en blauwe heldere ogen. Hij is lang, namelijk 1.91. Hij heeft een gespierd lichaam, maar niet te. Hij sport vaak om zijn lichaam gespierd te houden. Zijn kleding stijl is verschillend. De ene keer is het gewoon een shirt met spijkerbroek, de andere keer een stijlvol blousje met witte spijkerbroek. Hij is niet veel bezig met zijn uiterlijk, maar gaat nooit slordig of zonder iets aan zijn uiterlijk te doen de deur uit.
    Specialisaties: regisseren en film
    Extra?: Niks

    KLaar!

    [ bericht aangepast op 1 aug 2012 - 18:14 ]


    Embrace your weirdness - Cara Delevingne

    Demi1309 schreef:
    Rol: Leerling
    Naam: Sarah Jones
    Leeftijd: 19
    Innerlijk: komt nog
    Uiterlijk: komt nog
    Specialisaties: Schrijven & Acteren
    Extra?: komt nog of niet

    Rol: Leerling
    Naam: Dylan William Cooper
    Leeftijd: 19
    Innerlijk: komt nog
    Uiterlijk: komt nog
    Specialisaties: regisseren en film
    Extra?:komt nog

    Dit is het even voor nu, goed?


    Ik zal je erbij zetten zodra je alles in hebt gevuld. Tevens gaat de reservering (wat dit nogsteeds is) nog steeds binnen 24 uur weg

    Ik heb je erbij gezet

    rol: leerling
    naam: Jasmine isabella eberson
    leeftijd: 18 jaar
    innerlijk: Jasmine is een heel vrolijk, maar soms ook iets te arogant meisje, ze komt uit een gezin waar ze enigskind is, dus ze is gewend om altijd haar zin te krijgen, haar ouders zijn weining thuis, door het werken, dus daarom had jasmine vroeger een nanny die altijd op haar paste, jasmine is meestal veel met haar uiterlijk bezig, en was voordat ze naar deze school ging captain van de cheerleaders, vroeger toen ze jong was zat ze eerst op ballet, haar droom is om door te breken in hollywood, als actrice of als danseres, haar 2e grote wens is, is dat ze ooit nog een broertje of zusje krijgt, wat waarschijnlijk niet zal gebeuren.
    uiterlijk:





    jasmine is een meisje van 1 meter 70 lang, en slank. jasmine heeft blauwe ogen en blonde haren waar van nature slag in zit. ze hoeft maar een uurtje in de zon te zitten om al een beetje bij te kleuren.
    specialisaties: acteren en dansen
    extra: Jasmine is soms erg kwetsbaar, en blijft meestal liever vrijgezel, ze heeft al een aantal relaties gehad waardoor ze veel problemen heeft gehad bij jongens, ze heeft het er erg moeilijk mee, dat ze haar ouders bijna nooit ziet, maar ze praat liever nooit met anderen mensen over haar problemen, ze vind dat ze alles goed in haar eentje kan doen en daar heeft ze geen hulp van anderen bij nodig.

    Wil er nog iemand mee doen?

    [Mag ik een meisje reseveren?]


    If we hug a little tighter, our hearts will be a little closer