• William McKinley.. Een typische, amerikaanse school in Ohio..
    Veel leerlingen. Cheerleaders, jocks, gleeks. Vele typetjes. Vele relaties. Maar wel een leuke schooltijd, meestal..


    Originele Personages:
    Rachel Berry: MsHutcherson
    Finn Hudson: Fugde
    Tina Cohen-Chang: LittleLiar
    Mike Chang:
    Mercedes Jones:
    Kurt Hummel: Fugde
    Santana Lopez: NightShot
    Quinn Fabray: Leannan
    Brittany Pierce: GeorgeWx
    Sam Evans:
    Artie Abrams:
    Noah "Puck" Puckerman: LittleLiar
    Blaine Anderson: XDarkWingsX
    Rory Flanagan:
    Sugar Motta:
    Dave Karofsky: XDarkWingsX
    Lauren Zizes:
    Jesse St. James: LittleLiar
    Sebastian Smythe: NightShot
    Sunshine Corazon: TheRumIsGone
    Will Schuester:
    Emma Pillsbury:
    Sue Sylvester:
    Shannon Beiste:

    Verzonnen personages:
    - Misery Mahone: MyMisery
    - Kane Olivier Night: TheRumIsGone
    - Jordan Knight: MyMisery
    - Bennet Aedon Daxton: AlienPrinces
    - Damon Tyler Smythe : Sebtana
    - Damien Smith : WhiteLips
    - Amen Nicholas Elyon : Escritura
    - Alexander ''Alex'' Grey : LittleLiar
    - Tyler Jay Delaino : Sebtana
    - Luke André Basias : MissStoran
    - David Lopez : Insano
    - Jason Andrew Montez : Wonderwatch
    - Logan Hudson : Fashionitaa
    - Jordan Mackenzie Desousa : Monticia

    -Als je een orgineel personage hebt, hoeft hij/zij niet persé dezelfde sexualtiteit te hebben als in de serie!
    -Je hoeft als orgineel personage niet persé een relatie te hebben met degene waarmee je ook in de serie hebt.


    Regels:
    -Liefst meer dan één regel!
    -Schelden mag
    -16+ mag
    -Doe niet perfect!
    -OOC tussen haakjes!
    -Max. 4 personages per account!
    -We sluiten niemand buiten!


    El Diablo.

    Lorenzo
    Met een grijns ren ik naar de kleding.
    Ik zie een mooie helder blauwe en storm erop af.
    "deze papa"


    Change is for weirdos ~ Niall Horan

    [ga zo


    Change is for weirdos ~ Niall Horan

    Tyler

    Ik kijk naar het shirt.
    'Dat is Chelsea' mompel ik..


    El Diablo.

    Lorenzo
    Ik grinnik even "ik wil een blauwe of een rode" ik kijk hem even aan.
    "
    ga jij ook een mooie zoeken dan kiezen we"stel ik voor


    Change is for weirdos ~ Niall Horan

    Tyler

    Ik grinnik, en loop naar Real.
    'Deze' grijns ik, en laat hem zien.


    El Diablo.

    Lorenzo
    Ik bekijk het even critisch.
    Het waren geen vrolijke kleuren maar met het goud was dat ook mooi.
    Vrolijk knikte ik "die wil ik met een goud broekje" grap ik


    Change is for weirdos ~ Niall Horan

    Tyler

    'Of ik koop gewoon het hele pakje' grijns ik.
    Ik wijs naar de schoenen en het broekje.


    El Diablo.

    Lorenzo
    Ik glimlach en graai naar de schoenen. "aan
    " mompel ik. Langleve klitterband schoenen. Deze kreeg ik ze zelf nog uit maar met verters zou me niet lukken. Hulopeloos ikeek ik naar papa


    Change is for weirdos ~ Niall Horan

    Tyler

    Ik lach.
    Ik strik de veters, en doe kijk hem aan.
    'Goed?'


    El Diablo.

    (Mijn topic)

    Kurt Hummel

    Ik besloot om gewoon mee te spelen en knikte op zijn vraag, toen hij pruilend zei dat hij bang was kneep ik hem in zijn wangen. 'Heb ik je bang gemaakt?' vroeg ik speels met een hoog stemmetje. 'Natuurlijk weet ik dat nog, hoe kan ik dat ooit vergeten?' vroeg ik fluisterend terug toen hij over de eerste keer begon toen we seks hadden. Ik herinnerde me dat ik zo nerveus werd, maar toen we eenmaal bezig waren was het geweldig en heerlijk. 'Ah leuk,' zei ik gemeend, doelend op dat het echt een leuke foto was. 'En weet je dat zeker? Straks kan iedereen mee genieten van onze eerste keer.' grinnikte ik waarna ik hem een kusje op zijn mond gaf. Ik vond het altijd leuk om foto's te bekijken en herinneringen te delen met hem.

    Finn Hudson

    'Rachel is altijd al ongeduldig geweest.' grinnikte ik naar waarheid. Ik besloot om snel Rachel terug te sms'en. 'Ik ben niet in het hotel, maar bij Blaine thuis. Finn' sms'te ik terug naar haar. Daarna borg ik mijn mobiel weer op en knuffelde ik Bella teder terug. Ik kon haar soms wel uren lang in mijn armen houden. 'Ik ga je zo erg missen.' zei ik met een pruillipje tegen haar. Het was de waarheid, ik wist nu al dat ik haar heel erg ging missen. 'En ons duet met Glee club gaat gewoon geweldig worden nu ik zo'n geweldige duetpartner heb.' zei ik naar waarheid, en kuste haar teder op haar mond.


    Blaine Anderson:

    Ik luisterde naar hem en lachte even. ‘Het is mijn huis en ik plaats foto’s neer die ik leuk vind. De rest boeit me niet wat ze er van vinden’ zei ik lachend. ‘En wij weten toch dat ‘dat’ het is, zij niet’ zeg ik fluisterend, doelend op onze eerste seks. Niemand kon uit die foto op maken, dat dat onze eerste seks was. Het kon ook gewoon zijn dat we wouden slapen, maar dat dus niet. ‘En ja, je hebt me bang gemaakt’ zeg ik pruilend en zoen hem zachtjes. Ik keek hem vervolgens lief aan en knuffelde hem lief. ‘Ik denk dat we beter kunnen gaan, aangezien het bijna middag is en jullie willen shoppen, dus jullie moeten ook opschieten om nog genoeg tijd te hebben om dat te doen’ zeg ik nadenkend en lief. Ik stond op en automatisch stond Kurt ook op.

    Isabella Elizabeth Espinoza:

    ‘Ik ga je ook missen, Finn’ zeg ik lief en zoen hem zachtjes. Ik bloosde toen hij dat zei, dat ik een geweldige duetpartner was en ik giechelde zachtjes. ‘Je laat me elke keer blozen’ zeg ik verlegen en keek hem aan. ‘We gaan gewoon ons best doen’ zeg ik glimlachend en hoor wat Blaine zei. ‘Inderdaad, Kurt en ik moeten nu wel opschieten, aangezien dalijk de winkels dicht zijn, als we aankomen’ zeg ik lachend en keek Finn aan.


    One Who Travels A Higher Path.

    Kurt Hummel

    Ik stond tegelijkertijd op met Blaine en zoende hem nog een keer liefdevol op zijn mond. 'Je hebt gelijk, het is een geweldige foto.' zei ik naar waarheid. Ik luisterde naar wat Blaine zei en wat Bella daarna erbij voegde. 'We moeten inderdaad snel gaan.' was ik het met ze eens. Ik wilde net mijn tas gaan zoeken om te vertrekken totdat ik ineens besefte dat ik als enige nog in mijn slaapkleding stond en mijn haren nog ongedaan waren. 'Maar eerst moet ik nog omkleden.' lachte ik een beetje beschaamd waarna ik snel mijn outfit bij elkaar pakte en Blaine nogmaals kuste en daarna snel naar de badkamer liep. Ik douchte zo snel als ik kon, en draaide al gauw de kraan weer uit. Snel droogde ik me af en poetste mijn tanden, daarna besteedde ik aandacht aan mijn huid zoals ik altijd deed en föhnde ik snel mijn haren. Ik kamde ze snel in model en spoot nogal veel haarlak in mijn haar, waardoor ik een wolk van haarlak in mijn mond kreeg en het uit hoestte. Als ik klaar was keek ik naar het eind resultaat, nu had ik haastig alles gedaan en vond ik dat het er minder uitzag, terwijl ik normaal gesproken wel een halfuur tot drie kwartier bezig was, had ik het nu maar in kwartier gedaan. Ik liep weer terug naar de kamer en zag dat iedereen er nog was. 'Dit is mijn nieuwe record.' zei ik verbaasd om mezelf, waarna ik mijn arm in die van Bella stak. 'Ik denk dat we kunnen gaan.' glimlachte ik liefjes naar haar. Ik had zoveel zin om te gaan shoppen, het was gewoon echt even te lang geleden.

    Finn Hudson

    'Maar als je bloost ben je zo schattig.' zei ik lief tegen haar, waarna ik haar wang streelde. Ik grinnikte even om het drietal en keek ze even aan. 'Ik ga denk ik ook maar even mijn sportkleding aantrekken.' zei ik toen Kurt weggelopen was om te douchen, aangezien Blaine had gezegd dat ik mijn sportkleding aan moest doen. Gelukkig had ik gisteren nog getraind en had ik nog sportkleding in mijn auto liggen. Ik trok eerst even mijn shirt aan, en liep naar mijn auto toe en nam mijn sporttas mee naar de logeerkamer om even mijn kleding te verwisselen. Toen ik klaar was liep ik weer terug naar de rest en voegde ik me bij Blaine met Emily in haar Maxi-Cosi. 'We kunnen dus gaan.' zei ik en glimlachte opgetogen. Ik had er zin in, ook al zou ik Bella missen. Ik besloot om nog even snel Rachel te sms'en. 'Blaine en ik komen zo wel even langsrijden om Emily te brengen, we staan op het punt om weg te gaan. Finn.' sms'te ik naar haar. Voor hetzelfde geld kwam ze hier naar toe en waren wij net weg.

    Logan Hudson

    Ik keek haar verbaasd aan, wat gingen we nu ineens doen. 'Wie is Blaine en waar kan ik hem vinden?' vroeg ik een beetje beschaamd, aangezien ik echt zo slecht op de hoogte was van alles. Ik zag dat ze me verontschuldigd aankeek en glimlachte geruststellend naar haar, ik vond dit helemaal niet erg om te doen. In tegendeel zelfs, ik verveelde me anders toch dood in mijn hotelkamer.


    Don't be pushed by your problems; be led by your dreams.

    Rachel
    Ik kreeg weer een sms en zucht even. "handig Finn, heel handig. hij komt het brengen." ik grinnik even. Wij staan voor het hotel "hopelijk ben je met zoiets wel iets slimmer dan Finn" grijnzend kijk ik hem aan.

    Lorenzo
    Ik knik blij en ren een rondje door de winkel "zitten goed" ik sla mijn armpjes even om papa's benen heen om dat ik niet hoger erbij kon "dankje papa je bent weer lief"


    Change is for weirdos ~ Niall Horan

    Tyler

    'Weet ik' grijns ik.
    Ik loop naar de kassa en reken alles af.
    'Blijf je aan me been hangen?' mompel ik...


    El Diablo.

    lorenzo"
    Lachend knik ik "lorensje is een beetje moe" mompel ik en blij aan zijn been hangen.


    Change is for weirdos ~ Niall Horan

    Tyler

    Ik lach, en zet hem op mijn schouders.
    'WIl je naar huis?'


    El Diablo.