• je bruiloft. Iets wat belooft de mooiste dag van je leven te worden. De rit erheen schijnt nogal een achtbaan te zijn. Gelukkig is er een bedrijf van vijf vrouwen en mannen die er voor zorgen dat dit zo soepel mogelijk verloopt. Vows staat erom bekend dat ze al je wensen voor je bruiloft bezorgen en je écht de bruiloft krijgt waar je van gedroomt heb en het echt de mooiste dag van je leven word.
    Vows is in een groot landhuis in Miami, Ze hebben een grote tuin, een balzaal en aan het huis een strand zodat je zowel binnen, buiten en aan het strand een bruiloft kan hebben met zomer, lente, herft of winter thema. Ze verzorgen de catering, bloemen en vestiging. Elk van de vijf personeels leden hebben een eigen specialiteit; Algemene verloping, de taart/catering, bloemen, fotografie en thema. Dus je zal met ieder een gesprek hebben zodat je gegarandeerd een geweldige bruiloft krijgt, precies zoals jij het wilt.


    Regels
    - Max twee personages per account mits je ze goed bijhoud.
    - Geen perfecte personages, niemand is perfect
    -Minstens 5-8 regels
    - 16+ in alle vormen is toegstaan
    - Houd het gezellig ooc
    -niemand buitensluiten
    - Alleen ik of Assasin Openen de topics
    -Besef wel dat als je je aanmeld wel actief mee moet doen



    Vow members: [mogen mannen en vrouwen zijn]
    - Daniël Thornton Assasin
    - Aislyn Johnson - Taart/Catering specialist Emrys
    - Catherina 'Cat' Moore - Fotografe Chat
    - Rosalie Lauren Lockwood Coockies

    Assistenten:
    - Ravenna Celeste Note Eenhoornpoep
    - Allison ‘Ally’ Moore Prentiss


    Stelletjes/verloofden

    - Maggie Smith Assasin+ Jayden Brooks Rechazame
    - Arielle Grace Berkeley Winchesterr + Heath Beck Lloyd Arachno
    - Jaye Moon Saylor SandyBeta +Logan Jay Mason wolffire
    -Evelynn Zoë Moreira paintball + Danny Devon Clark Insano

    Begin:
    De personeels leden van Vows hebben een vergadering om de evenementen, afspraken en belangrijke punten van de dag door te nemen.

    Stelletjes: Jullie zijn jullie klaar aam het maken of beginnen met een dagroutine, Jullie hebben later een afspraak bij vows


    Rollentopic

    [ bericht aangepast op 9 nov 2012 - 20:03 ]


    [i]Help always come when people fight for right - Tonto [/i]

    [Mijn topics]


    Embrace your weirdness - Cara Delevingne

    [Mijn topics]


    Your make-up is terrible

    Assassin schreef:
    [Mijn topics]


    To the stars who listen — and the dreams that are answered

    Assassin schreef:
    [Mijn topics]


    †

    Assassin schreef:
    [Mijn topics]


    "Delaying death is one of my favourite hobbies."

    Jayden Brooks

    Ik was al vroeg wakker vanochtend. Maar dan ook echt vroeg. Het was nog maar net aan het schemeren. Ik ben toch uit bed gegaan en ben maar even gaan hardlopen. Inmiddels ben ik weer thuis. Het is 8.15. Ik neem een glas water en loop zacht de trap op. Heel zacht en voorzichtig sluip ik de slaapkamer in. Een glimlach verschijnt over mijn gezicht als ik zie dat mijn prachtige verloofde nog slaapt. Ik loop naar ons gigantische hemelbed en leg mijn Iphone terug op het nachtkastje. Weer kijk ik even naar mijn prachtige verloofde. Ze is ook echt prachtig, knap met een geweldig lichaam...Maar ik heb mijn handen vol aan haar, maar ik heb het er voor over. 100% Ik druk heel zacht een kusje op haar slaap en loop dan de grote kamer door naar de aangrensende badkamer. Ik laat de deur op een kier, dat doe ik altijd, waarom weet ik nog niet. Ik zet de douche aan om het op temperatuur te laten komen en kijk even naar mezelf in de spiegel. Zal ik me vandaag scheren? Ik schud mijn hoofd even, kleed mezelf uit en stap onder de douche.


    [i]Help always come when people fight for right - Tonto [/i]

    Catherina 'Cat' Moore
    Ik stapte gapend mijn bed uit. Het was best wel vroeg, maar ik moest naar een vergadering en die waren nu eenmaal vroeg. Ik stapte snel in mijn skinny jeans met een simpel shirtje en een vrolijke sjaal. Ik deed een dun laagje mascara met wat oogpotlood op en propte snel mijn ontbijt naar binnen nadat ik de veters van mijn schoenen gestrikt had. Vervolgens sprong ik op de fiets, die zijn beste tijd inmiddels wel gehad had, op weg naar het grote landhuis waar de vergadering plaats zou nemen. De dag zou doorgenomen worden en er zou beslist worden hoe alles precies zou worden. Ik had er werkelijk enorm veel zin in om weer veel mensen op de foto te zetten en van elke foto een waarlijk kunstwerk te maken.


    26 - 02 - '16

    [Ik ga slapen, adios]


    26 - 02 - '16

    Maggie Smith

    Ik word wakker van geluiden in de slaapkamer maar weiger mijn ogen open te doen, om zo weer de slaap te vatten. Ik hou absoluut niet van vroeg wakker worden, toch hoort het er vaak wel bij. Dan voel ik de lippen van Jayden, mijn geweldige verloofde, op mijn slaap en hoor ik zijn weglopende voetstappen. Ik smak even wat, rek me uit en lig nog maar half onder de dekens. Mijn ogen open ik langzaam en vanuit de badkamer hoor ik ondertussen al water vallen. Hoe krijgt hij het toch steeds voor elkaar om zo vroeg op te staan? Ik besluit maar eens niet eigenwijs te doen en mezelf om te draaien want vandaag hebben we een belangrijke afspraak. Ik kom langzaam en loom het bed uit, waarna ik de lingerie waarin ik geslapen heb uit trek en in stilte de badkamer in loop. De vochtige warmte van de douche slaat gelijk tegen mijn naakte, afgekoelde lichaam aan. Ik woel even door mijn donkere haren heen en open de douche kabine, waar Jayden staat te douchen.
    "Goedemorgen knapperd." zeg ik tegen hem met een stem waar de slaap nog duidelijk in door klinkt. Zonder pardon of gevraag stap ik in de douche bij hem, heerlijk dat hij altijd de deur op een kiertje laat staan. Ik plak gelijk mijn lichaam tegen zijn spieren aan en maak een tevreden geluidje. De warme stralen omhelsen mijn lichaam gelijk. "Kunnen we straks niet terug naar bed? Ik miste je daarnet." mompel ik tegen zijn borstkas aan en ik kijk even omhoog met mijn blauwe ogen, zo onschuldig als ik maar kan. Mijn ondertussen nat geworden haren plakken aan mijn getinte huid.

    Daniël Thornton

    Ik ben al vroeg op, zoals altijd. Al snel ben ik gedouched, heb ik mijn haar gedaan en mijn baardje getrimt. Ik leg elke avond van te voren al mijn kleding klaar zodat ik me daar geen zorgen meer over maak. Om precies tien over acht, zoals elke ochtend, drink ik mijn jus d'orange op, veter ik mijn schoenen en trek ik daarna mijn jas aan, klaar om weg te gaan. Mijn koffertje met papieren staat al klaar bij de deur, die ik op pak en de deur uit stap, in mijn gloednieuwe auto. Ja, mijn beroep betaald zeker niet slecht en ik geniet heel erg van de luxe die het met zich mee brengt. Zoals altijd kom ik rond half negen aan bij het grote landhuis, hoelaat het precies is kan ik niet van te voren bepalen door het andere verkeerd. Ik stap uit mijn auto, doe hem weer op slot en loop met zelfverzekerde passen het grote huis in. Al snel zit ik klaar in de vergaderruimte.


    Your make-up is terrible

    Jayden Brooks

    Ik voel aan de koelte dat de douchekabine opengaat, maar ik besluit een spelletje te spelen en te doen alsof ik het niet door heb. "Goedemorgen Knapperd" Maggie stapt in de douchekabine en plakt gelijk haar lichaam tegen de mijne aan. Ze maakt gelijk een tevreden geluidje. "Kunnen we straks niet terug naar bed? Ik miste je daarnet" Mompelt ze en zoals ik eigenlijk al verwachtte kijkt ze me met grote blauwe ogen aan, zo onschuldig als ze maar kan, zoals ze altijd doet. Ik sla mijn armen om haar heen. "goedemorgen schoonheid" zeg ik zacht en ik buk iets om een zachte kus op haar lippen te plaatsen. "Hmm Bed?" Herhaal ik dan even bedenkelijk en smak met mijn lippen. "Het klinkt heel verleiderlijk Maggs" terwijl ik mijn linker arm om haar middel houd, strijk ik met mijn rechterhand wat haar achter haar oor. "helaas moet er gewerkt worden voor het geld dat ik binnen breng" Al kan ik mijn tijden zelf indelen...Ben ik toch iemand die liever vroeg begint en vroeg naar huis ga dan andersom. Wie weet. Vind het wel een leuk spelletje, kijken of ze me kan overhalen. Al lukt het haar altijd. "Lekker geslapen liefste?" vraag ik dan zachtjes.


    [i]Help always come when people fight for right - Tonto [/i]

    Rosalie Lauren Lockwood

    Mijn wekker gaat luid af. Ik grom even, maar open wel gelijk mijn ogen. Het duurt nog even voordat ik mijn bed uit kom. Maximaal 5 minuten geef ik mezelf daarvoor. Dan sta ik vlot op en loop gelijk naar de aangrenzende badkamer. Ik stap onder de douche en laat de lekkere warme stralen over me heen stromen. Na het douche wikkel ik mijn handdoek om mijn slanke lichaam en loop de kamer in. Ik trek mijn kledingkast open en kijk nadenkend naar mijn kleren. Uiteindelijk pak ik er een leuk wit jurkje uit en trek die aan. Het was vast warm genoeg en al was het koud. Dan was het koud. Ik zat toch binnen en anders pech. ik hield van witte jurkjes. Ik bijt op mijn lip en trek mijn lingerie aan om vervolgens het jurkje aan te trekken. Als laatste pak ik mijn hakken, sieraden en mijn tas. Als ik helemaal klaar ben loop ik naar beneden, maak ik een kop koffie, pak een broodje en stap in de auto. In minder dan een kwartier staat mijn auto voor het landhuis geparkeerd en loop ik met grote vlugge stappen naar binnen. Ik had er weer zin in! Een nieuwe dag, een nieuw huwelijk. En misschien een knappe man. Ik lach even en schud mijn hoofd. Soms haatte ik mezelf om mijn gedachtes, maar kijken mocht wel. Vond ik.


    Embrace your weirdness - Cara Delevingne

    Maggie Smith

    Hij slaat zijn armen om me heen en ik voel gelijk dat veilige gevoel over mij heen zakken. "Goedemorgen schoonheid." zegt hij zacht en hij bukt iets om een zachte kus op mijn lippen te plaatsen, die ik gelijk beantwoord. "Hmm bed?" herhaalt hij dan bedenkelijk en smakt met zijn lippen. "Het klinkt heel verleidelijk Maggs." zegt hij en terwijl hij zijn linker arm om mijn mdel houd, strijkt hij met zijn rechterhand wat van mijn natte, donkere haar achter mijn oor. "Helaas moet er gewerkt worden voor het geld dat ik binnen breng." Hierbij trek ik gelijk een pruillipje. "Lekker geslapen liefste?" vraagt hij dan zacht, waarop ik wat obstinaat maar lichtjes met mijn hoofd begin te schudden.
    "Nee, het was veel te kort en jij was er niet." mompel ik alsof het een enorm slechte daad is en het mij heel zielig maakt. Mijn armen sla ik om zijn nek heen en ik ga op mijn tenen staan, waarna ik mijn heupen tegen hem aan druk. "Je hoeft niet naar je werk, we hebben een afspraak bij de Wedding planner, Jayden. Of wil je niet mee?" vraag ik aan hem. "We hebben vast nog wel even tijd om het bed in te duiken." vervolg ik op een verleidelijke toon en ik lik even langs mijn volle lippen terwijl mijn ogen allang niet meer zo onschuldig staan. Ik weet ook wel hoe mijn borsten in deze houding tegen zijn borstkas aan drukken en wat dat met hem doet.


    Your make-up is terrible

    Jayden Brooks

    "Nee het was veel te kort en jij was er niet" Mompelt Maggie alsof ik een misdaad gepleegt heb. Maggie slaat haar armen om mijn nek en drukt haar heupen tegen me aan. "Je hoeft niet naar werk, we hebben een afspraak bij de weddingplanner Jayden, of wil je niet mee?" Ik kan een kleine grijns niet onderdrukken,"We hebben vast nog wel even tijd om het bed in te duiken" vervolgt Maggie op een verleiderlijke toon. Ze likt langs haar volle lippen, kijkt me allang niet meer zo onschuldig aan. "Oohja die weddingplanner" zeg ik onschuldig, met nog steeds dezelfde grijns. "Tuurlijk wil ik mee liefste" Ik druk mijn lippen weer op die van haar. "Tijd om het bed in te duiken?" er verschijnt een ondeukende twinkeling in mijn ogen als ik de woorden uitspreek. Vervolgens laat ik mijn handen afzakken naar Maggie haar billen en trek haar tegen me aan. Ik breng mijn lippen naar haar oor. "Waarom helemaal daarheen gaan? Als het ook hier kan?" Fluister ik zacht. Het bed is sowieso altijd fijner. Maarja, uitdagen...dat is iets wat we alletwee altijd heel goed kunnen. Daarnaast hebben we ieder plekje van het huis toch al gehad. Ieder plekje? Ja letterlijk ieder plekje. Het is fijn hoor samen wonen met een prachtige sexbeluste vrouw. Zacht druk ik mijn lippen tegen haar oor, daarna heel zachtjes op het plekje onder haar oor.


    [i]Help always come when people fight for right - Tonto [/i]

    Maggie Smith

    "Oohja, die weddingplanner." zegt hij onschuldig, met diezelfde grijns als hij net op zijn gezicht heeft gekregen. "Tuurlijk wil ik mee liefste." Hij drukt zijn lippen weer op die van mij en ik zucht even, al klinkt het wel goedkeurend. "Tijd om het bed in te duiken?" Er verschijnt een ondeugende twinkeling in zijn ogen ik knik gretig. Vervolgens laat hij zijn handen afzakken naar mijn billen en trekt hij me dichter tegen zich aan. Zijn lippen brengt hij naar mijn oor. "Waarom helemaal daarheen gaan? Als het ook hier kan?" fluistert hij zacht. Zacht drukt hij zijn lippen tegen mijn oor en daarna heel zachtjes op het plekje onder mijn oor.
    Er trekt een rilling door mijn lichaam heen en ik sluit even mijn ogen. Hierdoor kan ik hem al helemaal niet meer tegenspreken en neem ik zijn uitdaging zeker aan. Op dit moment ben ik alweer klaarwakker, wat nou naar bed als je seks kan hebben in de douche? Als antwoord duw ik hem tegen de koude wand van de douche en grijns ik lichtjes. "Wat je maar wilt, knapperd." vertel ik hem en er klinkt nu al een hese toon door mijn stem heen. Ik druk mijn lippen gretig tegen die van hem aan en laat mijn handen zijn lichaam aftasten, een lichaam die ik maar al te goed ken. Het is in feite mijn lievelingslichaam. Een van mijn handen die zich om zijn nek heen bevond, verstrengeld zich met zijn wat langere haarlokken.


    Your make-up is terrible

    Jayden Brooks

    Haar lichaam trilt een momentje. Gelijk duwt ze me tegen de koele tegels van de douchekabine. "Wat je maar wilt knapperd" antwoord ze. Maggies stem klinkt wat hees, waardoor ik direct weet wat ze wilt. Gretig drukt ze haar lippen tegen de mijne en de kus beantwoord ik gelijk. Haar handen tasten mijn lichaam af, maar ik houd de mijne braafjes op zijn plek. Eventjes maar maar dan til ik haar op, draai ons om en duw haar zachtjes tegen de koele tegels, nog steeds opgetilt zodat haar hoofd wat meer op de hoogte is van de mijne. Met mijn handen op haar heerlijke billen houd ik haar op haar plek. Ik ben niet echt een dominante man, althans niet thuis. Op werk wel maar thuis vrijwel niet...Behalve wat seks betreft dan. Dan ben ik héél dominant, dat weet Maggie en dat vind ze heerlijk. Althans dat lijkt zo, of ze kan heel goed acteren. Met mijn groenblauwe ogen kijk ik in de diepblauwe van Maggie. Een lichte grijns verschijnt weer over mijn lippen. Ik kan nu toch geen nee meer zeggen tegen haar, aangezien mijn lichaam al op haar reageert, ze weet precies wat ze moet doen en dat is soms zo enorm frustrerend. Ik druk haar met mijn lichaam wat dichter tegen de muur aan voor ik mijn lippen weer op die van haar druk en iets later, zacht speels en uitdagend op haar onderlip bijt.


    [i]Help always come when people fight for right - Tonto [/i]