• Het is 2087 en de derde wereldoorlog is langzaam maar zeker uitgebroken. Het begon met Frankrijk die oorlog voerde tegen Duitsland , maar nu andere landen zich ermee gingen bemoeien sloeg de hel helemaal los. De Fransen eisen alleen nog maar ‘perfecte’ mensen op de wereld, de rest wordt zonder genade op een brute wijze vermoordt. Onder perfect wordt gerekend dat het mensen moeten zijn die seksueel aangetrokken zijn tot het andere geslacht, geen gebreken hebben aan hun lichaam en geest en ook geen ziektes hebben.
    Acht jongeren besluiten elkaar te helpen door hun vrienden die niet onder perfectie worden gerekend te beschermen tegen vervolging. Hiervan zijn drie mensen gerekend tot het verzet en vijf mensen zijn niet perfect. (Imperfect.)
    (Het idee is van IrishCharm)


    Regels:
    -Géén one-liners. Probeer een stukje te schrijven dat ietsjes langer is. Er is geen minimum, maar one-liners zijn wel héél kort.
    -Maximaal twee personages per persoon. (En dan minimaal één soldaat.)
    -16+ mag, maar hou het wel netjes.
    -Ga niet teveel off-topic en als je wel off-topic gaat, zet het tussen haakjes.
    -Meld het even als je voor langere tijd niet kunt reageren.
    -Naamsveranderingen doorgeven.
    -Het is oorlog, dus er is geen bereik of veel contact met de buitenwereld. Onthoud ook dat deze groep zwakker is dan het leger en dus moeilijk kan winnen. Vrijwel onmogelijk zelfs.
    -Niet moorden zonder toestemming.


    -Niall James Horan. IrishCharm Imperfect.
    -Louis William Tomlinson. Crazylove2x Imperfect.
    -Harry Edward Styles. LameBrain "Perfect" zit bij het verzet.
    -Zayn Jawaad Malik. Memoria Imperfect.
    -Liam James Payne. MissStoran. Imperfect.

    Meisjes (Max 3)
    - Jasmine Amina Garçia. xAmore "Perfect." Zit bij het verzet.
    - Jade Rosalie More. HurtedHeart Imperfect.
    - Adalicia Chanel Chermène Vedette (DreamWishes)

    Soldaten: (Meisjes en jongens. Deze mensen proberen de bovenstaande personen te pakken te krijgen om te laten vervolgen.)
    -Samir Alan Sanguis. xAmore. Leider.
    -Catarina Elizabeth Valentine. Crazylove2x
    -Valentin Grigory Voropeav. Seaver

    (Soldaten zijn nog altijd nodig. Kijk bij het rollentopic.)

    We beginnen ermee dat iedereen naar het huis van Jasmine vlucht om daar onder te duiken. Adalicia kan eventueel erachter komen dat daar een verzet aan de gang is en ze komen helpen. De soldaten maken plannen om alle imperfecte mensen uit te roeien. D'accord?

    [ bericht aangepast op 8 dec 2012 - 17:14 ]


    Reading a good book is like taking a journey.

    [Mijn topics]


    Take me to wonderland

    (Hell yeah op tijd terug! Mijn topic)


    Let's play a love game.

    Liam payne.
    Met een zucht en een kleine rugtas met de belangrijkste spullen erin ren ik zacht door de straten. Als ik eenmaal hwt huis heb gevonden bel ik zenuwachtig aan. Wat als het een list was? Dat zouden ze me toch niet aan doen.
    Ik snapte nog sylteeds niet dat we vermoord moesten worden. Wat eas er mis mee met biseksueel?


    Change is for weirdos ~ Niall Horan

    Jasmine Amina Garçia.

    Met zenuwachtige pasjes stapte ik door het huis. De speld die aangaf dat ik 'perfect' was had ik in mijn haren gespeld. Nog steeds liep ik angstig rond te ijsberen, hopend dat mijn vrienden veilig weg konden komen en het huis te bereiken. Het was niet voor niets gevaarlijk op de straten als je geen bewijs van perfectie had. Je kon zomaar doodgeschoten worden, maar de meeste keren werd je naar een van de kampen gestuurd waar ze grote groepen imperfectie vermoordde. Ik vond het maar een, grote onzin.
    Toen ik de bel hoorde vloog ik naar de deur toe en opende die langzaam, waarna ik vluchtig keek en zag dat het Liam was. Ik trok hem naar binnen, deed de deur snel dicht en omhelsde hem vluchtig.
    "Ik ben blij dat je ongedeerd bent aangekomen." zei ik zachtjes, waarna mijn gezicht weer ernstig stond.
    Liam was veilig, voorlopig. Maar de anderen waren er ook nog...


    Reading a good book is like taking a journey.

    Louis William Tomlinson.
    Ik rende zo snel als ik kon naar Jasmine haar huis toe. Sommige mensen die over straat liepen keken me vreemd aan maar ik negeerde het maar. Is het niet normaal dat mensen door de straten renden als er oorlog was? Ik wist niet precies wat er aan de hand was, maar zolang ik er niets mee te maken had maakte me dat niet zo heel veel uit. Eenmaal aan gekomen bij het huis zag ik Liam net naar binnen ging. Net toen ik bijna voor de deur stond viel de deur met een klap dicht 'Ook hoi' mompelde ik meer tegen mezelf dan tegen iemand anders. Snel belde ik aan en keek onrustig rond.


    Let's play a love game.

    Samir Alan Sanguis.

    Ik staarde peinzend voor me uit op mijn kantoortje. Die imperfecte mensen waren soms zo lastig... Ik hoorde het gesmeek en gehuil nog in mijn hoofd nagalmen. Toch had ik de kinderen doodgeschoten, gevolgd door de beschermende ouders. Wat was ik toch slecht... Niet dus. Ik beschermde de wereld tegen imperfectie. Alles moest perfect zijn.
    Ik stond op en grijnsde toen ik een hoop geschreeuw, gejammer en gekrijs hoorde. Een nieuwe lading mensen werd afgevoerd... Eindelijk.
    Ik pakte het zilverkleurige wapen in mijn handen vast, keurde het goed en stopte het weg in een van mijn zakken, waarna ik de deur opende en naar buiten stapte. Ik zou vandaag eens de straten gaan verkennen met een van de soldaten.
    "Regel eens een soldaat voor me." commandeerde ik een willekeurig iemand, die meteen knikte en wegliep.
    Ik zuchtte en wachtte geduldig af. Misschien vonden we nog wel wat...


    Reading a good book is like taking a journey.

    Niall James Horan

    Ik liep zo normaal mogelijk overstraat met een boekentas, alsof ik net van school kwam. Het was nogal verdacht als je met een koffer opeens door de straat wandelt, dan kun je net zo goed op je voorhoofd schrijven dat je gaat onderduiken.
    Ik zette mijn scandinavische muts, zo'n muts met twee staartjes, op mijn hoofd tegen de kou.
    Toen ik aan het huis van Jasmine kwam, belde ik aan en wachtte geduldig. Zo weinig mogelijk opvallen was de boodschap.


    Take me to wonderland

    (Mijn Topics)


    We've lived in the shadows for far too long.

    Jasmine Amina Garçia.

    Ik slaakte een kreet toen ik de bel hoorde. Hadden ze Liam soms achtervolgd?! Ik liep stilletjes naar de deur toe en opende hem schichtig, waarna ik een zucht slaakte en Louis naar binnen trok.
    "Jezus, je liet me schrikken!" riep ik uit, waarna ik de deur weer in het slot liet vallen en Louis samen met Liam naar de woonkamer leidde. Ik zou ze heus niet onbeschermd in de woonkamer laten zitten. Nee, ik had een kelder met een verborgen deur. Ik zou ze eten en water brengen als ik dat kreeg, aangezien ik net als de anderen streng gecontroleerd werd op de hoeveelheden voedsel en water dat ik kocht. Het was al zo moeilijk te krijgen...
    "Alles oké?" vroeg ik in het algemeen, waarna ik de jongens eventjes aankeek.
    Toen ik weer de bel hoorde zuchtte ik ongemerkt en stond ik op. Ik opende de deur, liet Niall rustig binnen en zette hem bij de anderen in de woonkamer. De gordijnen waren gesloten, aangezien ik lekker in de nacht met de jongens had afgesproken. Dan vielen ze het minste op...

    [ bericht aangepast op 5 dec 2012 - 17:12 ]


    Reading a good book is like taking a journey.

    Catarina Elizabeth Valentine.
    Fluitend liep ik door de straatjes. Mensen lachte vriendelijk naar me en begroette me. 'Hoi!' riep ik blij. Ik liep even verder toen ik het me weer herinnerde dat het misschien imperfecte mensen waren. Ik stopte meteen met lopen en draaide me om ik keek ze even onderzoekend aan. 'HALT!' schreeuwde ik luid. Ik greep naar mijn wapen in mijn riem en zag toen pas dat de groep mensen allemaal perfectie spelden droegen. Ze staarde mij ongelovig aan. 'Je veter zit los' melde ik wijzend naar een van de mensen. Ik draaide me weer om en liep verder toen er opeens iemand op me af sprong 'Samir heeft een soldaat nodig' zei de man. Ik knikte en liep naar Samir zijn kantoor toe. Ik klopte even aan. 'Cat is hier' lachte ik blij. Zo wist hij meteen dat ik geen imperfect mens was en dat ik een soldaat was.


    Let's play a love game.

    [mijn topics en mag mijn perso er ook bij? Ik heb die dieren dingen weggehaald :)]


    I'm finally back, Finally after a Year break

    (Omg, Cat is zo dom... -_- Maar wel schattig. <3)

    Samir Alan Sanguis.

    Ik rolde met mijn ogen en keek ongelovig naar het kleine meisje voor mijn neus. Welke idioot komt nou op het idee om háár naar me toe te sturen?!
    "Verdomme, klootzak..." mompelde ik, waarna ik Catarina eventjes een dodelijke blik toewierp. Ik wilde al sowieso geen vrouwen in het leger hebben, die waren zwakker... Maar goed, als de mensen het wilden moest ik wel.
    "Jij gaat mee op patrouille door de straten. Je houdt iedereen aan die verdacht is en geen speld draagt." commandeerde ik haar, waarna ik haar een willekeurig wapen uit mijn kast gaf.
    Ik stapte alvast naar buiten en wachtte een tikkeltje ongeduldig op Catarina.


    Reading a good book is like taking a journey.

    Jade Rosalie More
    Ik haal rustig adem en loop door de straten terwijl ik een zachte toon laat horen en zo de wereld zie. Ik bijt op mijn lip en frummel door mijn haar. Ik had er een speltje in zitten, maar een vervalsde. Van veraf zag je het niet, maar hierdoor kon ik onopgemerkt door de straten lopen. Ik had een sporttas over mijn schouder. Mijn sportschoenen bungelde eruit mzo leek het alsof ik klaar was met sporten. Vrij slim al vond ik het zelf. Ik liet het geluidje weerklinken steeds weer, maar mensen leken het niet te horen. Het is moeilijk om blind te zijn in zo een moeilijke wereld, maar ik kan alles binneneen bepaalde afstand zien. Het word pas zichtbaar als het terugkaatst en dat kan soms iets te lag duren. Ik zat in de goede straat. Ik laat mijn vingers over de platen heen gaan. Ik was er nog niet. Ik loop stug en stevig door en hoor een man. Ik kon zijn kleding bechrijven. Een pet en een geweer. Soldaat dus ik moest rustig doorlopen ze zouden het niet merken was ik heilig van overtuigt. Als ik er voorbij ben loop ik door tot ik bij Jasmines huis ben. Ik voel voor de zekerheid even op het bordje en jahoor ik ben er. Ik druk op de bel wachtend tot Jasmine open doet. Ik wou niet wachten ik was bang dat ik gegrepen werd.


    I'm finally back, Finally after a Year break

    (Reageer zo! We moeten naar oma vertrekken. :3)


    Reading a good book is like taking a journey.

    (I know xD. Het is hier echt rustig vergelijken met The pad of the seven sins xD)

    Catarina Elizabeth Valentine.

    'Verdomme, klootzak...' mompelde Samir opeens. Hij keek me kwaad aan. Ik snapte alleen niet waarom, ik had toch niets verkeerds gedaan. 'Jij gaat mee op patrouille door de straten. Je houd iedereen aan die verdacht is en geen speld draagt' commandeerde Samir mij. Samir gaf mij een pistool en ik keek even naar het pistool. Ik had niet echt vaak met pistolen gewekt of geweren meestal gooide ik met iets wat in de beurt lag. Zo had ik altijd wel wapens. Ik had wel altijd mijn eigen wapen in mijn riem zitten. Ik wou het pistool terug geven toen ik merkte dat Samir al buiten stond. Ik besloot maar gewoon het pistool mee te nemen en stopte het in mijn riem naast mijn mes en stapte naar buiten. Ik zag dat Samir mij kwaad aan keek en zuchtte. 'Wat nu?' vroeg ik afwachtend. Ik wist wel dat ik op patrouille moest maar niet precies in welke straten en misschien wou Samir ook nog wel iets zeggen en ik wou geen slechte indruk maken door zomaar weg te lopen of stom naast hem te blijven staan.


    Let's play a love game.