• Nightmare of Dance


    Voel je de muziek door je aderen stromen? Voel je de beat, die je botten laat trillen? Zie je hoe bezwete en gebroken lichamen samenwerken om toch nog een prachtig geheel te leveren?
    De groep DanceRule lijkt op het eerste zicht een gewone dansschow. Je kan er kijken naar ballet, modern, streetdance, hiphop en ballroom, allemaal uitgevoerd op topniveau, maar wat niemand weet...
    De leden zijn een voor een van straat geplukt. Ze zijn wees, weggelopen of gewoon ontvoerd en zo in Zwitserland terecht gekomen. In het trainingskamp van DanceRule.
    Deze RPG begint als er een nieuwe lading nieuwelingen aankomt. Ze weten niet wat ze daar doen, maar hebben 1 ding gemeen. Ze hebben wonderlijk veel danstalent.
    In DanceRule kan je jezelf laten uitgroeien tot een betere danser, tot een ster! wordt aan buitenstaanders verteld, maar eigenlijk worden de dansers daar verplicht.
    Ze hebben te veel en te lange lichamelijke trainingen en krijgen maar net genoeg slaap en eten. Al snel wordt hun leven een aaneenschakeling van dansen, eten en slapen, maar tussendoor krijgen ze af en toe de kans om met hun medeslachtoffers te spreken.
    Zullen er relaties ontstaan? Weten ze te ontsnappen? Of blijven ze in deze hel? Waar het enige waar ze van hielden, plots veranderde in een kwelling?


    Outfits!!
    Jongens
    Meisjes


    Ballet:
    -Amy Michels Coockies
    - Lauren Campbell Coockies

    modern:
    -Jack Collins Huaso
    -Joshua Gayle DreamWishes

    Streetdance:
    -Nala Garcia Huaso
    -Naomi Micheal. DreamWishes
    -Leslie Day Jaimes
    -Ian Silvas Coockies

    Hiphop:
    -Sam Night Jaimes

    Ballroom:
    -Charlynn Williams. DreamWishes
    -Mario Estevez Huaso
    -Julio Martinéz Amor8

    Bewakers:
    -Aireal Neville Huaso
    -Marcell Amor8

    Regels
    - Schelden en geweld mag IC, OCC niet
    - 16+ is toegestaan
    - als je een personage aanmaakt is het de bedoeling dat je er wel degelijk iets mee doet. Dus niet na een dag al stoppen.
    - Ik verplicht je niet om een bepaalt aantal regels te posten, maar weet dat een langere tekst leuker leest
    - OCC het liefste met {}, [], (), \/, /\, ||, **, ~~, <> etc.
    - IC met de naam van het personage erboven
    - Speel je eigen personage, niet dat van iemand anders


    Ik heb deze RPG overgenomen van Klaine4Ever, zij kwam op het oorspronkelijke idee van een dansschool, maar ik heb veel veranderingen aangebracht nadat ze hem aan mij overgedragen had


    rollentopic

    [ bericht aangepast op 20 jan 2013 - 18:00 ]


    “To live will be an awfully big adventure.”

    [Ja ik wil nog meedoen! ]


    Embrace your weirdness - Cara Delevingne

    Coockies schreef:
    [Ja ik wil nog meedoen! ]

    }Super :3
    Ik moet eerst ff checken of DreamWishes nog mee doet en zo niet, kan meteen een van mijn personages naar een van jouwe toe...
    anders moeten we hier bij de rest nog eens rondvragen of er iemand een personage voor je vrij heeft ;){

    [ bericht aangepast op 20 jan 2013 - 18:31 ]


    “To live will be an awfully big adventure.”

    Hahah, jep, maar ik heb er 3 he.... Ian, Amy en volgens mij Lauren ofzo haaha. Alleen Ian gebruikte ik op het laatste nog ]


    Embrace your weirdness - Cara Delevingne

    [Le me heeft Julio die op een post van Eleadora wacht, die wss niet meer meedoet, Mars die er nog in zit en plaatjes voor een nieuw personage.. En thx Femke voor mijn gbbericht :)]


    Stop acting normal. It gets bored.

    Ola. Ik ben ziek, maar moet gewoon naar school >_>


    I'm Ellie's & Mitshy's little secret. Rawr.

    Huaso schreef:
    Nala
    Ik sloeg mijn armen om zijn middel en drukte mijn gezicht tegen zijn schouder.
    Zij, geur, zijn warmte, zijn aanwezigheid,... Het voelde alsof alles op zijn plaats viel. Ooit... Ooit zou ik niet meer bang zijn. Ik zou sterk zijn. Volledig mijn andere ik... mijn echte ik. En bovendien Sam zou dan bij me zijn. Ik zou het niet alleen moeten doen en dat stond voor mij gelijk aan de garantie dat het zou lukken.
    Ik ging dit leven leven!
    Glimlachend trok ik hem met al mijn kracht naar me toe. Ik was lang niet zo sterk, dus hij zou er geen last van hebben en ik vond het heerlijk. Om hem zo dicht bij me te hebben. Voor altijd.

    Jack
    "Nja... Eigenlijk heb ik nooit iets, zelfs geen lust, voor iemand gevoeld. Tot mijn 14e interesseerde ik me er niet voor en daarna scheidden mijn ouders. Ik deed enorm mijn best om mijn zussen er vlekkeloos door te leiden. Ik zong voor ze, vlak voor het slapen. Ik hielp hen met hun huiswerk, praatte met ze, speelde met ze en iedereen bleef me maar loven omdat ik de scheiding zo goed opvatte. Jammer genoeg was dat niet zo. Ik dacht dat het mijn fout was dat m'n ouders uit elkaar gingen en bleef er maar mee zitten. Daarom leek ik niet naar de liefde. Ik moest voor m'n zussen zorgen en had al ellende genoeg." Mompelde ik, alsof het normaal is om na 3 minuten je hele leven al te vertellen.
    "En waarschijnlijk wel, maar ik heb even kunnen slapen. Toen ik doodmoe was van het hysterisch op de deur bonken. Misschien is hij net dan langs gelopen." Zei ik toen vol vertrouwen.


    “To live will be an awfully big adventure.”

    [Ola James! Ik ook! Maar ik ga gewoon, k mocht ook thuis blijven. Gisteren was ik zo ziek he.. Oververmoeid vd pww wss. Vandaag gelukkig al veel minder]


    Stop acting normal. It gets bored.

    Jaimes schreef:
    Ola. Ik ben ziek, maar moet gewoon naar school >_>

    }ow, veel beterschap


    als je kan, reageer je dan even? :){


    “To live will be an awfully big adventure.”

    [Mweh, dit is zo irritant.. 's Ochtends voel ik me steeds wel goed, dus dan ga ik naar school, en ongeveer halverwege de dag voel ik me dan echt totaal niet lekker, maar blijf ik gwn koppig op school. Alleen daar heb ik echt geen zin meer in en ziekmelden vind ik ook zoiets, dus ik denk dat ik morgen thuis blijf..]


    Stop acting normal. It gets bored.

    [Ben vandaag al sinds half 2 thuis, ben vandaag altijd na 5de uit (: Maar ja, vanaf volgende week niet meer ): Beterschap Nowwi! ]


    Embrace your weirdness - Cara Delevingne

    {Lucky bastard, ik was om 5 over 3 pas uit :3

    MAAR OMG, vandaag was echt een raaaaarree dag! o.o allemaal populaire mensen die ineens aardig tegen me deden >_>

    En ik heb met een leuke jongen gepraat o 3o hij zit in mijn klas, maar hij is ook populair. Maar hij was gewoon echt heel aardig, wat ik al wel eerder ondervonden had, maar hij maakte grapjes enzo o 3o het was lieeeef.


    En Femster, ik ga nu reageren ^^]


    I'm Ellie's & Mitshy's little secret. Rawr.

    Sam Jason Night
    Haar armen slaat ze om mijn middel en ik glimlach eventjes. Ik laat een arm los, zodat ik de traansporen van mijn wangen met mijn hand weg kan vegen. Dat is beter. Ik haal een keer mijn neus op en leg mijn arm dan weer om haar heen. Nala's hoofd drukt tegen mijn schouder en ze trekt me daarna nog steviger tegen zich aan. Dit was echt even een hele erge emotionele achtbaan.
    Eerst is alles rozekleurig en goed, toen ineens sloeg het helemaal om naar woede en daarna was er alleen nog maar dat lege, verdrietige gevoel. Hoewel dat deels verdween door de verdovingen. Ik weet dat wanneer ik het weer moeilijk heb, ik naar de verdovingen zal grijpen. Misschien zelfs voor het dansen, zodat het dansen me echt kan overnemen en dat het enige is waar ik op gefocust ben.
    'Wanneer wil je starten met de trainingen?' vraag ik dan aan Nala. 'Hoewel we natuurlijk ook moeten dansen, voor de voorstellingen, geloof ik.'

    Leslie Day
    Ik luister naar Jack's verhaal en hum wat af en toe als bevestiging dat ik hoor wat hij zegt. 'Dat spijt me voor je,' zeg ik als hij vertelt dat hij al ellende genoeg had. 'Iedereen heeft ellende in zijn of haar leven, maar basically kreeg jij er ook nog die van je zussen bij. Dat moet moeilijk zijn geweest.' Ik heb wel lust gevoeld in het leven, zoveel, maar dat vind ik niet meer dan normaal. Mijn gedachten gaan weer eventjes naar Josh, daar was het begonnen als lust en uitgegroeid tot liefde. Jack klinkt zeker van zijn zaak als hij spreekt over Jamie, dat die vast wel langs is geweest.
    'Misschien,' zeg ik dan maar, om het in het midden te houden. 'Dat zal vast wel.'
    Maar ik weet niet of ik het echt moet geloven.


    I'm Ellie's & Mitshy's little secret. Rawr.

    [Thx mensjes.. Ik heb het trouwens besloten. Ik blijf morgen thuis.. Maargoed. Hoe gaat het met jou Jaimes?]


    Stop acting normal. It gets bored.

    [Ik red me wel, ik ga gewoon naar school, zelfs als ik me beroerd voel :'D]


    I'm Ellie's & Mitshy's little secret. Rawr.

    [Dat heb ik dus ook geprobeerd maar ik ben er achter gekomen dat dat bij mij niet werkt.. Dus blijf ik morgen thuis.]


    Stop acting normal. It gets bored.