• Als eerst wil ik even snel kwijt dat ik van een andere site kom waar ik op rpg'de, dus hoe het hier allemaal werkt weet ik nog niet precies, mocht ik dus iets fout doen dan mag je me daar op wijzen !


    Gefascineerd kijk je toe hoe je lichaam verandert van mens zijnde in een wolf. Je handen maken plaats voor poten met scherpe klauwen en zachte kussentjes. Je huid is niet langer van gekleurd vlees maar wordt gesierd door een prachtige vacht, bovenop ruw maar de onderlaag geweldig zacht.
    Met de tong uit de mond en je ogen gefixeerd op de prooi voor je vervolg je je weg door de enorme wouden. Rondom je fluiten vogeltjes. De bomen werpen lange schaduwen op je maar dat stoort je niet. Je rent en rent tot je niet meer kan. Want daarvoor ben je gemaakt.


    Al zolang men zich kan herinneren woed er een oorlog tussen twee broers. Deze mannen weigeren het dorpje Brightswood op te geven voor de ander. Het dorpje is gelegen op ene ideaal gebied. Vlak bij de kust, maar toch gelegen in het woud. Het is de ultieme plek om een roedel wolven te houden. Wolf ben je al vanaf dat je bent geboren. Het zit in je genen. daarom gaat het van familie op familie. De Alfa's worden genetisch bepaald en ook met wie je later trouwt wordt bepaald nog voor je maar zelf kan praten.
    Spijtig is dat de roedels in strijd liggen. De betreffende broers hebben elk een roedel opgericht. Ze hebben zo lang op hun leden ingepraat dat ze een hekel hebben gekregen aan elkaar. En of dat ooit veranderd? Wel dat is maar de vraag. nu er een groter kwaad richting het stadje trekt worden ze voor een keuze gesteld. De roedels gedwongen of het gebied te verlaten of met elkaar samen te werken. Maar of ze bereid zijn om hun eeuwenoude oorlog stil te leggen voor de veiligheid van anderen?

    Het is dus de bedoeling dat je hier een wolf speelt in een roedel. Er zijn in totaal twee roedels. Elke roedel wordt gestuurd door een Alfa, en daaronder staat een Beta.
    De twee roedels staan tegenover elkaar als vijanden maar beide weigeren het gebied te verlaten waar ze wonen, dus zijn ze gedwongen met elkaar te leven. Maar dat neemt niet weg dat ze geen opstootjes met elkaar zoeken.

    Meedoen,
    Naam personage :
    Leeftijd :
    Geslacht :
    Roedel :
    Status :
    Uiterlijk (foto of beschrijving) :
    Innerlijk :
    Extra :

    Regels:
    - Minimaal 8 regels schrijven, als je niet alleen over je personage schrijft maar ook over de omgeving moet dat niet heel erg moeilijk zijn.
    - Je moet een beetje bekend zijn met fantasy en je moet ook een beetje vaardig kunnen schrijven
    - Graag met leestekens en hoofdletters typen.
    - Blijf realistisch ten opzichte van liefde, de haat van de twee roedels etc.
    - Graag personages die verschillend zijn, qua karakter etc.
    - Niemand is perfect
    - Mannen & vrouwen gelijk houden !
    - 16+ is geoorlooft.


    De roedels.
    Immortale's.
    De meer gewelddadige roedel. De leden van deze roedel kennen vrijwel geen genade. Ze leven een ongecompliceerd leven. Doden is voor hun geen punt, daarnaast vinden ze mensen het niet waard om mee om te gaan. Ze klitten nogal bij elkaar en weigeren anderen toe te laten.
    Alfa : Jurgen Belov
    Beta : Gereserveerd voor Amy66
    Rest : Ayana de la Croix

    Assetato's.
    Dit is de meer vriendelijke roedel. Ze doden niet als ze er geen reden voor hebben. Het liefst luieren ze een beetje de hele dag wat rond maar als er actie is staan ze paraat. Met mensen omgaan doen ze niet graag maar ze sluiten ze ook niet buiten.
    Alfa :
    Beta : Imogen Eva Garcia
    Rest :Hailey, Gereserveerd voor Amell

    [ bericht aangepast op 15 april 2013 - 18:21 ]


    The woods are lovely, dark and deep. But I have promises to keep, and miles to go before I sleep.

    Ik wil denk ik wel een meisje, ik weet nog niet welke roedel enzo


    It just takes one negative comment to kill a dream

    Je mag er wel over nadenken hoor..
    Ik wil je tot niets verplichten (=


    The woods are lovely, dark and deep. But I have promises to keep, and miles to go before I sleep.

    Het ziet er goed uit. :3 Misschien is het handig om even regels toe te voegen (kijk even in wat andere topics om te zien wat anderen als regels gebruiken en welke mogelijkheden er allemaal zijn die bij jouw RPG passen). Als je die hebt, kom ik nog even kijken of ik een rol ga invullen.


    Your make-up is terrible

    Ik had een vraagje, zit er aan die alfa's en beta's nog een geslacht verbonden?


    Your make-up is terrible

    Alfa moet een man zijn, maar de Beta's mogen zowel mannelijk als vrouwelijk zijn !


    The woods are lovely, dark and deep. But I have promises to keep, and miles to go before I sleep.

    Goed, dan wil ik een vrouwelijke beta bij de Assetato's reserveren graag. :Y)


    Your make-up is terrible

    Oke (=
    Dan zal ik dat er wel even bijzetten


    The woods are lovely, dark and deep. But I have promises to keep, and miles to go before I sleep.

    Naam personage: Imogen Eve Garcia
    Leeftijd: 24
    Geslacht: Vrouwelijk
    Roedel: Assetato's
    Status: Beta
    Uiterlijk:



    Imogen is van Spaanse afkomst, wat je wel aan haar uiterlijk kan zien. Toch is het maar een klein, aangezien het van haar opa komt. Haar huid heeft dan ook een licht getinte kleur en je kan kleine sproetjes over haar hele lichaam heen vinden. Ze is een redelijk lange jonge vrouw met haar lengte van 1,73. Dit uit zich vooral in haar oneindig lijkende benen. Het is iets waar ze redelijk trots op is, maar ze probeert het niet extra te benadrukken. Ze sport veel om haar lichaam gespierd te houden en geeft dan ook veel om haar conditie. Haar kleding weerspiegelt haar persoonlijkheid, het is vaak redelijk zakelijk en streng, maar toch verzorgd.
    De sproeten die je over haar lichaam kan vinden, vind je ook lichtjes in haar gezicht, over haar neus en op haar wangen. Ze heeft lichte ogen, een groenig blauw, wat opvalt tegen haar licht getinte huid en haar donker bruine haren die tot net over haar schouders vallen. Van nature zit daar een slag in, maar meestal steekt ze haar haren op. Imogen is zeker wel een fan van make-up, zonder dat gaat ze ook niet naar buiten. Haar ogen zijn altijd mooi gemaakt met een randje eyeliner en wat mascara. Haar lippen hebben altijd een gloss of een kleurtje.
    Innerlijk: Imogen is een jonge vrouw die altijd volwassen over probeert te komen. Ze probeert altijd haar hoofd helder te houden en rationele beslissingen te maken. Vaak komt ze hierdoor nogal stijf uit de hoek, ook omdat ze zichzelf niet helemaal kan laten gaan hierdoor. Ze is vaak wat afstandelijk, maar probeert aardig te zijn. Echt kattig kan je haar niet snel noemen omdat ze altijd hulpvaardig probeer te zijn. Het duurt dan ook even voordat ze uit haar slof zal schieten. Sarcasme kent ze wel, maar gebruikt ze zo min mogelijk. Maar ze kan af en toe ook flink koppig en eigenwijs zijn en haar eigen zin doordrijven als ze denkt dat dat nou net het beste is. Op buitenstaanders kan ze vaak erg kil reageren. Ze heeft vaak oppervlakkige relaties en vriendschappen, ook omdat ze niet echt veel van zichzelf kan laten zien. Als je haar eindelijk los krijgt, zal ze veel over zichzelf met je delen en ook veel praten.

    [Ik heb innerlijk even erbij toegevoegd als je het niet erg vind.]


    Your make-up is terrible

    Mag ik de beta bij de immortale's reserveren?


    It just takes one negative comment to kill a dream

    mag ik een man reserveren voor de assetato's?


    [i]Help always come when people fight for right - Tonto [/i]

    Naam personage : Hailey Maya Brown
    Leeftijd : 18.
    Geslacht : Vrouwelijk.
    Roedel : Assetato's.
    Status : Rest.
    Uiterlijk (foto of beschrijving) :



    Hailey heeft donkerbruin kleurige haren, waar redelijk wat slag inzit. Haar ogen zijn helder groen gekleurd, omringd door een volle donkere wimpers. Haar lippen zijn zachtroze en vol. Hailey heeft een gemiddelde lengte van 1,74 meter lang en een slank postuur. Hailey is erg sportief en houdt ervan om in de natuur te sporten, zoals hardlopen, voetballen of rugby. Haar kuitspieren en armen zijn dan ook aardig gespierd, maar niet te opvallend. Hailey is van nature ook niet erg opvallend, ze blijft het liefst zoveel mogelijk op de achtergrond. Haar kleren weerspiegelen dat. Meestal zijn het donkere kleuren, die makkelijk meegaan in de menigte. Haar haren draagt ze tijdens het sporten altijd in een staart, simpelweg omdat ze er niet van houdt als haar haren telkens voor haar ogen hangen. Voor speciale gelegenheden draagt ze het wel eens in een vlecht of heel soms steekt ze het op. Meestal hangen haar haren gewoon wat losjes over haar schouders. Haar haren zijn erg dik en glanzend, donkerbruin. Vaak complimenteren mensen Hailey, omdat ze zulk mooi haar heeft. Ze is er dan ook erg trots op.
    Innerlijk: Hailey komt uit een grote familie, waardoor ze drukte gewend is. Toch houdt Hailey erg van stilte, en is ze erg op zichzelf. Ze vindt het heerlijk om een boek te lezen in de tuin terwijl de zon haar lichaam verwarmd. Alhoewel Hailey zeker geen druktemaker is of ongelofelijk veel praat, is ze niet op haar mondje gevallen. Als iemand een lelijke opmerking maakt heeft ze zeker haar woordje al klaar, ze laat niet over zich heenlopen.
    Hailey is nooit een typisch meisjesmeisje geweest, ze ging dan wel niet zonder wat mascara en eyeliner de deur uit, maar daar bleef het dan ook bij. Vanaf kleins af aan kwam ze al vaak met kleding thuis wat onder de modder zat, wat vaak niet op prijs werd gesteld thuis. Toch hield niks Hailey tegen, ze hield van het klimmen in de bomen, hutten bouwen en zwemmen. Ze was toen al niet snel bang. Hailey ging het meest met jongens om, simpelweg omdat ze het daar beter mee kon vinden. Ze had daar geen gezeur mee of hoefde geen ellendig lange verhalen aan te horen van meisjes die niet wisten wat ze aan moesten trekken. Natuurlijk had ze ook vriendinnen, maar die waren op één hand te tellen. Meer had ze er ook niet nodig vond ze, ze wist tenminste dat het echte vriendinnen waren die ze vertrouwen kon.
    Hailey wist al snel dat ze anders was, wat uiteindelijk ook bleek toen haar ouders vertelde dat ze een zogenaamd "gen" met zich meedroeg in haar DNA, waardoor ze in een weerwolf kon transformeren. Dat was dus ook de reden dat Hailey erg goed was in letterlijk elke sport. Veel moeite had ze er niet mee, al schrok ze wel even toen ze het hoorde. Hailey' zelfbeheersing was vanaf het begin af aan erg slecht, om het minste of geringste kon ze zichzelf al laten gaan en daarmee in een weerwolf veranderen. Haar oudste broer, Tyler, hielp haar ermee om te leren gaan. Ze heeft er nog steeds moeite mee, maar kan er wel beter mee omgaan dan voorheen.
    Hailey vindt het heerlijk om "ruzie" te zoeken met een Roedellid van de Immortale's. Ze daagt graag mensen & weerwolven uit en is absoluut niet angstig. Ze kan erg koelbloedig zijn, het absoluut niet erg vinden om te moorden. Al zal ze nooit een onschuldig iemand iets aandoen.

    [ bericht aangepast op 16 april 2013 - 16:13 ]


    To love is to destroy.

    @ Amy66 & Amell : Ja dat is goed, ik zal het erbij zetten (:

    @Host : is goed hoor, neem je tijd


    The woods are lovely, dark and deep. But I have promises to keep, and miles to go before I sleep.

    Naam personage : Lester 'Les' Allen
    Leeftijd : 24
    Geslacht : Mannelijk
    Roedel : Assetato's
    Status : Roedel
    Uiterlijk (foto of beschrijving) :



    Dankzij Lester's uiterlijk, ziet hij er ouder uit dan hij in werkelijk is. Dit komt meerendeels doordat hij vaak te lui is zijn stoppeltjes weg te scheren. Als hij dit wel doet, ziet hij er vaak ook een stuk jonger uit. Lester is een blanke jongeman. Hij heeft donkerblonde haren, maar ook zijn stoppeltjes en baard/snorgroei zijn de zelfde kleur. Hij heeft felle blauwe ogen, die iemand heel doordringend kunnen aankijken. Hij kan iemand heel ongemakkelijk laten voelen door diegene alleen maar aan te kijken. Door een glimlach toe te voegen kan hij intimiderend, of anders laten voelen. Licht eraan hoe hij het bedoelt. Hij heeft 'normale' lippen die een beetje rozig zijn.
    Lester is aan de lange kant. Zo 1.85 lang. Lester doet veel aan sport, en kracht training. Daarom is hij ook vrij gespierd. Hij kleed zich vaak heel nongelant. Spijkerbroek, sneakers. Wat hij daar bovenop draagt kan nog heel erg verschillen. T-shirts of overhemd. Hij draagt vrijwel altijd korte mouwen. Als ik een overhemd draagt stroopt hij hem dan ook bijna altijd op. Tenzij het een formele gelegendheid is. Daarnaast vind hij het geen enkel probleem om een pak te dragen.
    Innerlijk: Lester is een stille jongen. Hij is niet echt een prater om het zo te zeggen; als hij in groepen staat zal hij nooit veel spreken. Een op een kan hij een hele leuke, vrolijke en spontane jongen zijn. Dat ligt er heel erg aan hoe hij zich op het moment voelt. Daarnaast spreken zijn ogen boekdelen. Met een blik in zijn ogen kan je vaak al zien wat hij bedoelt, of hoe hij zich voelt. Wat hij precies wil is vaak moeilijk te doorgronden, aangezien hij ook niet graag over zijn gevoelens praat. Lester werd vroeger vaak als 'Disturbed' of 'raar' gezien aangezien hij toen ook al niet veel praten en mensen zich ongemakkelijk voelden als hij hen aankeek. Het heeft veel invloed op hem gehad, hij laat dan ook niet zomaar bij hem binnen, of dicht bij hem. Hij kan zich soms erg aggresief voelen maar dan gaat hij vaak wat extra sporten of kracht trainingen doen waardoor dit ook snel verdwijnt.


    [i]Help always come when people fight for right - Tonto [/i]

    Naam personage : Syra Lucía Stone
    Leeftijd : 18
    Geslacht : Vrouw
    Roedel : Immortale's
    Status : Beta, ze is nog erg jong, daardoor wil niet iedereen haar als Beta
    Uiterlijk (foto of beschrijving) :


    Syra heeft halflange blonde haren, aan de voorkant iets korter en bruine ogen. Ze is 1.64 meter lang.
    Innerlijk: Syra is erg fel en kan soms ietwat bazig overkomen. Ze is ook brutaal en heeft een grote mond. Als ze iets wilt, doet ze er alles aan om het te krijgen. Als ze je nog niet kent of niet aardig vind, kan ze erg gemeen en bot zijn. Tegen haar vrienden is ze nog steeds brutaal, maar is ze wel wat zorgzamer. Ze gaat ook recht op haar doel af en schaamt zich (bijna) nooit, tenminste dat laat ze niet zien. Ze uit niet graag haar gevoelens. Ze vind dat je niet anderen moet lastigvallen met je eigen problemen. Maar als ze echt om je geeft, zal ze alles voor je doen.

    [ bericht aangepast op 16 april 2013 - 16:40 ]


    It just takes one negative comment to kill a dream

    Host schreef:
    Naam personage : Hailey Maya Brown
    Leeftijd : 18.
    Geslacht : Vrouwelijk.
    Roedel : Assetato's.
    Status : Rest.
    Uiterlijk (foto of beschrijving) :



    Hailey heeft donkerbruin kleurige haren, waar redelijk wat slag inzit. Haar ogen zijn helder groen gekleurd, omringd door een volle donkere wimpers. Haar lippen zijn zachtroze en vol. Hailey heeft een gemiddelde lengte van 1,74 meter lang en een slank postuur. Hailey is erg sportief en houdt ervan om in de natuur te sporten, zoals hardlopen, voetballen of rugby. Haar kuitspieren en armen zijn dan ook aardig gespierd, maar niet te opvallend. Hailey is van nature ook niet erg opvallend, ze blijft het liefst zoveel mogelijk op de achtergrond. Haar kleren weerspiegelen dat. Meestal zijn het donkere kleuren, die makkelijk meegaan in de menigte. Haar haren draagt ze tijdens het sporten altijd in een staart, simpelweg omdat ze er niet van houdt als haar haren telkens voor haar ogen hangen. Voor speciale gelegenheden draagt ze het wel eens in een vlecht of heel soms steekt ze het op. Meestal hangen haar haren gewoon wat losjes over haar schouders. Haar haren zijn erg dik en glanzend, donkerbruin. Vaak complimenteren mensen Hailey, omdat ze zulk mooi haar heeft. Ze is er dan ook erg trots op.
    Innerlijk: Hailey komt uit een grote familie, waardoor ze drukte gewend is. Toch houdt Hailey erg van stilte, en is ze erg op zichzelf. Ze vindt het heerlijk om een boek te lezen in de tuin terwijl de zon haar lichaam verwarmd. Alhoewel Hailey zeker geen druktemaker is of ongelofelijk veel praat, is ze niet op haar mondje gevallen. Als iemand een lelijke opmerking maakt heeft ze zeker haar woordje al klaar, ze laat niet over zich heenlopen.
    Hailey is nooit een typisch meisjesmeisje geweest, ze ging dan wel niet zonder wat mascara en eyeliner de deur uit, maar daar bleef het dan ook bij. Vanaf kleins af aan kwam ze al vaak met kleding thuis wat onder de modder zat, wat vaak niet op prijs werd gesteld thuis. Toch hield niks Hailey tegen, ze hield van het klimmen in de bomen, hutten bouwen en zwemmen. Ze was toen al niet snel bang. Hailey ging het meest met jongens om, simpelweg omdat ze het daar beter mee kon vinden. Ze had daar geen gezeur mee of hoefde geen ellendig lange verhalen aan te horen van meisjes die niet wisten wat ze aan moesten trekken. Natuurlijk had ze ook vriendinnen, maar die waren op één hand te tellen. Meer had ze er ook niet nodig vond ze, ze wist tenminste dat het echte vriendinnen waren die ze vertrouwen kon.
    Hailey wist al snel dat ze anders was, wat uiteindelijk ook bleek toen haar ouders vertelde dat ze een zogenaamd "gen" met zich meedroeg in haar DNA, waardoor ze in een weerwolf kon transformeren. Dat was dus ook de reden dat Hailey erg goed was in letterlijk elke sport. Veel moeite had ze er niet mee, al schrok ze wel even toen ze het hoorde. Hailey' zelfbeheersing was vanaf het begin af aan erg slecht, om het minste of geringste kon ze zichzelf al laten gaan en daarmee in een weerwolf veranderen. Haar oudste broer, Tyler, hielp haar ermee om te leren gaan. Ze heeft er nog steeds moeite mee, maar kan er wel beter mee omgaan dan voorheen.
    Hailey vindt het heerlijk om "ruzie" te zoeken met een Roedellid van de Immortale's. Ze daagt graag mensen & weerwolven uit en is absoluut niet angstig. Ze kan erg koelbloedig zijn, het absoluut niet erg vinden om te moorden. Al zal ze nooit een onschuldig iemand iets aandoen.


    ze is af, is ze goed? c:


    To love is to destroy.