• ‘Inappropriate, scandalous and outrageous’


    Vijf jongens wonend in de meest multiculturele wijk van London ; Soho. Ze zijn opgegroeid tussen de drags, prostituees en muzikanten. Niets is te gek voor deze vijf. Hoewel… In het laatste jaar van hun middelbare school komen heel wat problemen hun pad op die het droomwereldje dat ze nu leven behoorlijk verstoren. Oude vrienden verdwijnen, nieuwe vrienden komen en er worden heel wat zware beslissingen genomen. Zullen de jongens op het goede pad blijven? Of verdwijnen zij ook naar de underground?

    Een verhaal over vriendschap, liefde en keuzes maken.


    Note: Bevat seks, prostitutie, homoseksualiteit, grof taalgebruik en geweld


    Nu heb ik de volgende rollen nodig:
    De vriendin van Cameron Seerat.
    De vriendin van Damion Buckley.
    De vriendin van Kirk Viele.
    De vriendin van Tony Di Gregorio.
    De vriendin van Calvin Brandon.
    Het jongere zusje van Cameron.
    Een misschien nog aantal leraren. (Mogen een beetje freaky/weird zijn)


    Rol:
    Volledige naam + roepnaam:
    Leeftijd:
    Belangrijkste karaktereigenschappen:
    Uiterlijk: Bekend persoon dat niet al te veel gebruikt wordt op Quizlet.
    Thuissituatie:
    Schoolgedrag: Cijfers, extra activiteiten etc.
    Extra: Hobby’s, bijbaantjes etc.


    Tell me about it, stud.

    Volledige naam + roepnaam: Lara Seerat
    Leeftijd: 16
    Belangrijkste karaktereigenschappen: Ze komt arrogant over, maar is dat valt wel mee Ze kan niet met iedereen even goed opschieten, ze vindt vooral de domme blondjes niks.
    Uiterlijk: Donkerbruin haar, hele lichtbruine ogen, buitenlands uitstraling, ongeveer 1,70 m en vrouwelijke vormen, maar niet dik.
    Thuissituatie: Woont samen met haar broer Cameron en haar ouders.
    Schoolgedrag: Ze is over het algemeen wel geliefd onder de leraren, maar ze kan soms ook echt een herrieschopper zijn. Haar cijfers zijn niet super goed, maar ze kan er wel mee thuiskomen :)
    Extra: Ze is best wel close met haar broer en hij is een soort van haar beschermer. Ook kan ze het wel vinden met de vriendin van haar broer. Ze houdt erg van dansen en werkt in een kledingwinkel.

    [ bericht aangepast op 22 april 2013 - 20:51 ]


    Don't call me crazy, because I am a little bit different.

    Rol: Vriendin van Damion Buckley
    Volledige naam + roepnaam: Mary-Ann Brooks. Haar roepnaam is Ann, maar men noemt haar vaak Mary-Ann
    Leeftijd: 18
    Belangrijkste karaktereigenschappen: Ann is heel erg onzeker van zichzelf. Ze heeft zichzelf nooit mooi gevonden. Ze wil altijd bevestiging van mensen dat ze er goed uitziet ja of nee. Ze is bang dat mensen haar lelijk vinden of niet mogen. Ze is een beetje paranoïde. Ze denkt dat iedereen die naar haar kijkt, ook over haar roddelt. Ze heeft een negatief zelfbeeld. Ze vindt zichzelf een emotioneel wrak. Dat ze zo is gaan denken komt door haar verleden en haar thuissituatie. Ann is verder wel een meisje dat redelijk voor zichzelf op kan komen, ze is alleen soms bang voor de gevolgen. Ze haalt haar kracht uit liedjes van P!nk, haar favoriete artiest.
    Uiterlijk:


    Kristin Cavallari
    Ann is een knap meisje met lang blond haar. Ze heeft groene ogen die ze vaak zwart opmaakt en ze heeft een lichte huid die ze bruiner maakt met foundation. De foundation gebruikt ze ook als onzekerheid en om littekens van het verleden te verbergen. Make-up is een soort muur om haar heen geworden. Ze kleedt zich heel degelijk en draagt eigenlijk nooit hoge hakken.
    Thuissituatie: De vader van Ann greep naar de alcohol toen ze nog jong was. Hij veranderde voor haar ogen in een alcoholist die een gevaar was voor de samenleving. Hierdoor heeft Ann tijdens de opvoeding een vaderfiguur gemist. Hij was er nooit voor haar. Haar droom is dat ze ooit een vaderfiguur mag krijgen die er wel voor haar is.
    Schoolgedrag: Ann gooit een beetje met de pet naar haar schoolwerk. Dit komt omdat ze slecht in haar vel zit. Ze kan zich niet focussen op school en dit verslechtert alleen maar omdat haar ouders haar nogal pushen.
    Extra: Hobby’s, bijbaantjes etc. Mary-Ann werkt in de lokale supermarkt en heeft eerder in een drogist gewerkt. Ze deed aan paardrijden en zit nu op acrogym.


    26 - 02 - '16

    Ik vul vriendin van Cameron in <3

    Rol: Vriendin van Cameron.
    Volledige naam + roepnaam: Lucy Tilly Duncan.
    Leeftijd: Lucy is 17 jaar oud.
    Belangrijkste karaktereigenschappen: Leidinggevend, eigenwijs, mysterieus, spontaan, levendig, onafhankelijk, lief.
    Uiterlijk:



    Lucy heeft een erge aparte kledingstijl, ze volgt niet de laatste trends van de maand, maar toch vindt ze altijd een manier om er hip uit te zien. Wat de kledingstijl van Lucy zo bijzonder maakt, is dat het een klein beetje een hippie stijl heeft: wijd en flodderig. Ze houdt erg van mutjes en andere frutsels die ze in haar haren kan doen. Lucy heeft nog een erg kinderlijk gezicht, ze heeft een beetje een babyface. Haar prachtige krullende haren (die ze regelmatig stijlt), zitten altijd in model. Lucy heeft speelse blauw/grijze ogen. Lucy heeft een lieve lach, waardoor veel mensen haar graag gratis dingen geven of dingen voor haar willen doen.
    Thuissituatie: Lucy's homo ouders maken eigenlijk continu ruzie, na 3 jaar ruzie hebben de ouders er nog steeds geen punt achter gezet en Lucy wordt er een beetje gek van. Ze heeft nog liever dat haar lieve vaders scheiden, dan dat er al die negativiteit in de lucht hangt. Door de ruzie slaapt Lucy eigenlijk meestal bij Cameron of bij andere vriendinnen, ze ziet wel waar ze slaapt. Het maakt haar niet zoveel uit in welk bed ze terecht komt. Naast haar thuissituatie is Lucy een echt feestbeest, ze kan soms erg losgaan, soms iets té veel. Lucy hoeft maar een paar drankjes op te hebben en ze is al ladderzat, de meeste vrienden houden wel een oogje in de gaten voor Lucy als ze uitgaat. Voordat Lucy Cameron leerde kennen, was ze een compleet ander persoon. Ze neukte met iedere man die ze tegenkwam en was niet meer te houden. Als je naar het uiterlijk van Lucy zou kijken, zou je dat niet van haar verwachten, ze komt namelijk veel te lief over dan dat ze daadwerkelijk is.
    Schoolgedrag: Lucy is voorzitster van het feestcommissie en volgt nog meer activiteiten op haar school. Lucy kan namelijk erg goed de leiding geven, ze heeft van de voren een plan gemaakt en ze weet hoe ze het moet uitvoeren. Iedereen luistert direct naar haar, dat komt omdat iedereen Lucy ook mag. Ze komt erg spontaan over, niet alleen als leidinggevende, maar ook buiten school. Eigenlijk maakt Lucy zo snel vrienden, dat ze ook érg veel vrienden heeft, soms zelfs veel te veel. Ze wordt daardoor veel uitgenodigd voor feestjes, waardoor ze haar relatie met Cameron slecht tot stand kan houden.
    Extra: Lucy houdt van koken, ze is een natuurtalent, vooral de banket afdeling is haar favoriet. Daarnaast houdt ze erg van dansen en uitgaan, dansen is haar 2e passie. Lucy werkt als bijbaantje in een kroeg/club twee straten verderop, haar vrienden gaan daar ook veel uit en komen veel op bezoek.
    Ook is Lucy een stiekeme drugsdealer, niet veel mensen weten dat, zelfs Cameron niet. Lucy doet het om wat extra bij te verdienen, ze wilt namelijk graag met Cameron op vakantie naar Parijs of Rome. Het is haar droom om de wereld rond te reizen, en daar heb je wel een aardig zakcentje voor nodig.
    Ook is Lucy erg gek op dieren, ze is daarom dus ook vegetarisch.

    [ bericht aangepast op 22 april 2013 - 22:08 ]


    'The best way to not get your heart broken is to pretend you don't have one.' - Effy Stonem.

    Ik ga zo even het zusje van Cameron doen, als dat kan.


    The odds are néver in our favor.

    Rol: Zusje ban Cameron Seerat.

    Volledige naam + roepnaam: Shannon Katherine Seerat, Shan.

    Leeftijd: 17 jaar.

    Belangrijkste karaktereigenschappen: Shannon is een erg lief, open en eerlijk meisje. Ze staat bekend om haar openhartigheid en gastvrijheid. Iedereen kan bij Shannon terecht voor zijn problemen.

    Uiterlijk: Bekend persoon dat niet al te veel gebruikt wordt op Quizlet.




    KAT (KATERINA) GRAHAM.


    Thuissituatie: Shannon's thuisistuatie is erg goed. Ze kan vooral met haar moeder erg goed opschieten, mede dankzij het feit dat ze allebei van dans houden (haar moeder van ballet en zij van hiphop). Haar vader houdt zielsveel van haar en haar broer, maar verder dan dat gaat hun relatie niet. Ze praat minder met haar vader, omdat ze het gevoel heeft dat hij liever tijd met zijn zoon spendeert.

    Schoolgedrag: Cijfers, extra activiteiten etc.: Shannon haalt erg goede cijfers; ze heeft op de basisschool een klas overgeslagen en op de middelbare school is ze regelmatig leerling van het leerjaar. De goede cijfers gaan wel ten koste van haar sociale leven. Omdat Shannon óf danst óf huiswerk maakt en leert, heeft ze maar weinig tijd om met vrienden af te spreken.

    Extra: Hobby’s, bijbaantjes etc.: Shannon haar passie is dansen; als het kon zou ze ermee trouwen. Als ze niet thuis is, is ze in de dansschool, als ze geen huiswerk maakt verzint ze een choreografie. Dansen is haar uitlaatklep voor al haar gevoelens. Om deze hobby te kunnen financieren werkt ze in de supermarkt als cashiere. Ook geeft ze de kleuters les op de dansschool (in het weekend).


    The odds are néver in our favor.

    Rol: De vriendin van Calvin Brandon.
    Volledige naam + roepnaam: Savannah Rochelle George.
    Leeftijd: Savannah is 17 jaar en geboren op 20 augustus.
    Belangrijkste karaktereigenschappen: Savannah is een meisje dat absoluut niet over zich heen laat lopen en altijd opkomt voor zichzelf of haar vrienden. Ze heeft een grote mond en zegt altijd wat ze denkt. Ook is ze heel sportief. Savannah is soms een tikkeltje agressief, maar dan moet je het echt hebben uitgelokt. Savannah houdt van een feestje, en gaat dan ook het liefst elk weekend feesten. Savannah is echt een schatje bij haar vrienden, lief en behulpzaam. Maar zodra je haar vrienden wat aandoet is ze echt een bitch. Savannah kan soms heel druk en enthousiast zijn, maar weet wanneer ze moet stoppen. Ze is niet het slimste meisje wat je tegen zal komen, maar als het over talen gaat weet ze prima wat ze moet zeggen.
    Uiterlijk:



    Melanie Iglesias
    Savannah is een mooi meisje met een getinte huid en bruin haar. Ze heeft echte bambi-ogen omringt met lange wimpers. Savannah heeft een mooi figuurtje. Een platte buik, een volle boezem en slanke benen. Savannah heeft een lengte van 1,73 en is daarmee niet de langste maar ook niet de kortste. Savannah's outfit bestaat meestal uit een strak rokje met een mooi topje. Een skinny jeans zie je ook nog wel vaak, en een jurkje alleen met feestjes. Savannah draagt meestal hakken, maar loopt ook gewoon op platte schoenen. Niemand weet dat Savannah lenzen draagt, ze kan namelijk zonder niet perfect zien. Savannah heeft een navelpiercing en twee tattoo's. Een op haar enkel en een op haar rug.
    Thuissituatie: Savannah woont sinds haar 6e in een pleeggezin, bij de Familie George om precies te zijn. Ze woont hier omdat ze is weggehaald bij haar ouders, ze konden niet goed voor Savannah zorgen omdat ze drugs belangrijker vonden. Savannah woont nu in een klein huis met de 49-jarige Micheal George en de 46-jarige Amanda George. Ook de 15-jarige Sasha George woont in het huisje. Als laatst heeft Savannah een hond, een pitbull genaamd Shadow.
    Schoolgedrag: Savannah komt altijd met een andere persoonlijkheid naar school. De ene keer is het het stille, afwezige meisje. Een andere keer weer een vrolijke, drukke leerling en een andere keer de "Badgirl" die uit elke les wordt gestuurd. Qua cijfers staat ze er slecht voor, behalve voor de talen. Maar dat komt omdat Savannah een enorme talenknobbel heeft en het dus gemakkelijk kan. Als laatst is Savannah lid van het basketbalteam, ze is zelfs de captain. Het is niet de beste verdediger, maar als het om scoren en dribbelen gaat is ze de beste. Ze is snel en ze scoort negen van de tien keer. Als ze niet scoort is het meestal omdat ze er slecht voor stond.
    Extra: Savannah werkt momenteel in een café, vroeger heeft ze in een kleine supermarkt gewerkt. Savannah's grootste hobby is basketbal, ook houd ze van shoppen en dansen. Ze zit sinds haar 7e op streetdance en kan het dus ook goed. Ze spreekt Engels, Spaans, Italiaans, Portugees, Nederlands, Russisch, Pools, Frans, Duits, Turks en Arabisch. Haar beste talen zijn Engels, Spaans, Italiaans en Turks. Spaans en Italiaans was makkelijk, want ze is oorspronkelijk een halfbloedje. Spaans/Italiaans.

    [ bericht aangepast op 4 mei 2013 - 1:10 ]


    El Diablo.

    Kan ik nog invullen? (:


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    Thrain schreef:
    Kan ik nog invullen? (:


    Sure, ga je gang! (:


    Tell me about it, stud.

    Rol: Vriendin Kirk Viele
    Volledige naam + roepnaam: Allison Norris. Haar roepnaam is Allie.
    Leeftijd: Achttien jaar oud.
    Belangrijkste karaktereigenschappen: Allie haar lach hoor je altijd. Ze maakt overal wel een gezellige boel van. Als je in een dip zit, is Allie degene die je moet bellen. Ze zal binnen een paar minuten bij je zijn om je op te vrolijken. Je kunt altijd op haar rekenen. Allie heeft niet snel een ruzie. Ze ziet ten eerste in iedereen het positieve en probeert zo min mogelijk op de negatieve kanten te letten. Daarbij geeft ze bij een meningsverschil de ander snel gelijk. Niet omdat ze van mening is veranderd, maar om de ander te plezieren. Als ze uiteindelijk toch in een ruzie beland, probeert ze dit zo snel mogelijk op te lossen. Ze kan niet goed tegen kritiek en is ongeduldig. Allie kan na lang wachten of na kritiek erg chagrijnig worden. Dan is zij degene die opgevrolijkt moet worden, tot die tijd is ze niet te verdragen. Op die momenten reageert ze kortaf en vindt ze niets leuk. Ze is ook naïef, te naïef eigenlijk. Je kunt haar van alles wijsmaken, ze zal je toch wel geloven.
    Uiterlijk:



    Kristina Bazan
    Allie heeft een egale huid omlijst door blonde haren. Haar ogen hebben een blauwe kleur. Ze vindt het belangrijk om er verzorgd uit te zien. Ze heeft altijd wel wat make-up op, maar zorgt ervoor dat het er nog natuurlijk uitziet. Haar kledingstijl is moeilijk te beschrijven, ze heeft niet echt een bepaalde stijl. Er zijn dagen dat ze in een sweater met short rondloopt en dagen waarop ze een jurkje aanheeft. Door haar gemiddelde lengte van 1.72 heeft ze geen reden om hakken te dragen, dit doet ze dan ook niet vaak. Alleen op feestjes haalt ze haar hakken uit de kast.
    Thuissituatie: Allie komt uit een groot gezin die bestaat uit haar vader Phil, moeder Erin, broer Ruben van 19, zusje Lauren van 15 en broertje Nathan van 12. Haar moeder is werkloos en zorgt voor de kinderen. Haar vader is vaak hele dagen aan het werk. Die ziet Allie hierdoor niet vaak. Ze hebben het niet breed thuis en moeten letten op de uitgaven. Het is niet zo ernstig dat er geen geld is voor eten. Maar kasten vol met kleding en vakanties zitten er niet in. Door de grootte van het gezin heeft ze niet altijd alle aandacht gekregen die ze nodig had. Hierdoor is ze zelfstandig en lost haar problemen zelf op. Ze vraagt niet snel om hulp, tenzij het echt dringend is.
    Schoolgedrag: Allie gaat naar school om plezier te maken met vrienden, niet om te leren. Huiswerk stelt ze uit tot het laatste moment waardoor haar cijfers matig zijn. Ze heeft er geen benul van dat ze haar toekomst verpest op deze manier. Allie zou veel betere cijfers kunnen halen, als ze haar best maar deed.
    Extra: Om wat extra geld binnen te krijgen werkt ze een paar avonden in de week in een kroeg. Als ze de dag erna school heeft drinkt ze niets. Maar in het weekend gaan er heel wat drankjes doorheen. Allie wilt alles wel een keer geprobeerd hebben. Ze heeft dus wel eens drugs gebruikt, hier maakt ze geen gewoonte van. Allie zal echter niet weigeren als haar iets wordt aangeboden, zeker niet als ze met vrienden is. Ze wilt er namelijk graag bijhoren en wilt niet als saai of braaf worden beschreven. Haar overige vrije tijd besteed ze aan vrienden. Daarbij is voetbal haar passie. Na jaren deze sport te hebben gespeeld, kan ze er zeker wat van.

    [ bericht aangepast op 24 april 2013 - 20:00 ]


    “My thoughts are stars I cannot fathom into constellations.”

    Ik doe de vriendin van Damion!


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    Rol: Vriendinnetje van Damion Buckley.
    Volledige naam + roepnaam: Lennon "Lennie" Sawyer. Lennie heeft geen doopnamen, dus het is formeel gezien gewoon Lennon Sawyer. Toch word ze wel altijd "Lennie" genoemd.
    Leeftijd: Ze is net achttien jaar oud geworden. Lennie is geboren op 2 maart.
    Belangrijkste karaktereigenschappen: Lennon is een meisje met de eigenschap soms een tikkeltje te snel te praten als ze zenuwachtig is. Dan is ze nog wel te verstaan, maar het is een opgave. Het beste wat je dan kunt doen is haar vertellen dat ze het weer doet en dan zal ze zelf diep ademhalen en rustiger spreken.
    Over het algemeen is Lennon iemand die de kat uit de boom kijkt bij vreemden. Meestal zegt ze niet veel en wacht ze gewoon af. Het observeren is een onderdeel van het toelaten van mensen bij haar. Ze moet er eerst even inkomen, maar heel langzaam laat ze je wel in haar leefomgeving. Meestal als je haar gewoon aardig behandeld, doet ze dit ook terug. Ze is zoiezo niet iemand die zonder enige reden gemeen doet tegen anderen. Lennon zal ook altijd eerlijk zeggen wat ze van je vind of als ze iets denkt, want ze is écht eerlijk. Soms te eerlijk, want dit heeft haar vaak in de problemen gebracht omdat ze er dingen uitkraamt die mensen kunnen kwetsen. Dit doet ze niet altijd echt expres, want het is hoe zij is. Ze kan ook niet echt goed omgaan met geheimen, alleen als het echt belangrijk is.
    In tijden van paniek denkt zij heel rationeel na en weet wel met een oplossing te komen. Ze weet hoe ze rustig moet blijven door haar adem onder controle te houden.
    Uiterlijk:


    Je kunt Lennon het beste beschrijven als vrij lang en dun. Ze komt met haar één meter zeventig dan wel niet boven Damion uit, maar is daarmee wel langer dan de meeste van haar vriendinnen. Lennon heeft, omdat ze zo dun is, bijna niet echt de benodigde vrouwelijke voorgevel. Die van haar is gemiddeld iets kleiner. Haar heupen zijn wel wat gevormder in verhouding met de rest van de vrouwelijke vormen.
    Lennon draagt qua huidproducten alleen een beetje poeder, omdat haar huid al getint is van nature. Haar ogen, die donkerbruin zijn, maakt ze altijd wel mooi op met een beetje eyeliner en mascara. Het zit er niet te dik op, gewoon een beetje subtiel. Als ze er zin in heeft, draagt ze ook nog rode lippenstift.
    Haar haren hebben een natuurlijke kleur chocoladebruin. Als ze haar haren niet stijlt en het na her douchen gewoon op laat drogen, gaat het als vanzelf golven. Bij speciale gelegenheden krult ze het wel volledig, maar anders stijlt ze het gewoon of laat ze het golven.
    Haar kledingstijl is veel kleding van River Island en Forever 21, want ze houd echt enorm van die merken. Ze draagt bijvoorbeeld een leren legging met een leuke, crèmekleurige blouse en een spijkergilletje en leuke ballerina's er onder. Of een rok met daarin een bloesje gestoken met ballerina's. Ook heeft ze iets met peplum-tops, die kan ze maar niet genoeg hebben en het is ondertussen haar handelsmerk geworden. Van schoenen draagt ze vooral ballerina's of laarsjes. Omdat ze al vrij groot is, draagt ze maar heel af en toe hoge hakken. Sierraden kan ze ook niet genoeg hebben, daar gaat ze niet zonder de deur uit. Ze is altijd wel leuk aangekleed met een ketting of armband.
    Op haar veertiende liet ze een tattoo op haar schouderblad zetten, zonder dat haar ouders het wisten. Nog geen jaar later nam ze er nog op haar pols. Op haar zeventiende kreeg ze van haar ouders nog een op haar rechter zij.
    Cristine Prosperi.
    FotoGifGif 2
    Thuissituatie: Lennie's afkomst is half Italiaans en half Latina. De Italiaanse kant is van haar vader Roberto Sawyer en de Latina kant van haar moeder Torrey Sawyer-López. Lennie spreekt daarom ook prima Italiaans en kan een beetje Portugees verstaan.
    Ze werd geboren op een ijskoude dag, in het jaar 1995, in achterbuurten van Londen. Ze is hier ook opgegroeid en dat die je ook wel in haar gedrag terug. Pas later is ze verhuisd naar de Soho.
    De familie Sawyer is vrij groot. Het begon allemaal met het eerste kindje Payton Sawyer, nu twintig jaar en hij woont op zichzelf in het hartje van Londen. Lennon ziet hem tegenwoordig vrij weinig. Daarna volgde Lennon zelf, die weer werd opgevolgd door Tyson van zestien. Veel contact is er niet met Tyson te krijgen, omdat hij toch alleen maar achter zijn laptop gekluisterd zit. Als laatste kwam de veertienjarige Miller, waar Lennon nog het beste mee op kan schieten. Vaak gaan ze samen winkelen of neemt ze Miller mee om iets te gaan eten. Allevier de kinderen zijn vernoemd naar Engelse achternamen.
    Schoolgedrag: Hoewel ze haar best doet op school, komt ze er altijd maar ternauwernood met een zes of zeven vanaf. Ze haalt niet lager dan dat en niet hoger. Het ligt echt tussen de zes en zeven. Alleen Engels doet ze goed, want daar scoort ze soms tot wel een negen voor. De rest, zoals exacte vakken doet ze niet zo heel goed.
    Huiswerk maken en leren voor toetsen doet ze meestal de dag van te voren en hoogstens twee. In de lessen kan ze soms een hele les bezig zijn met tekenen in haar schriften of kletsen met klasgenoten, maar ze zorgt wel dat ze weet waar het in de les over gaat.
    Toen ze jonger was, deed ze aan cheerleaden. Dat was alleen wel snel afgelopen naarmate ze ouder werd. Ze interesseerde zich meer in sport en sloot zich aan bij het tennisteam van haar school.
    Extra: Lennon's grootste hobby is tennis. Dit doet ze al een aantal jaar en het is echt iets wat ze samen met haar vader doet. Minimaal één keer in de week gaat ze met hem naar de tennisbaan om een balletje te gaan slaan. Daarnaast houd ze er van om gitaar te spelen. Dit heeft ze vroeger gedaan en tegenwoordig doet ze het nog om het te onderhouden en te zorgen dat ze het niet verleerd.
    Ze heeft al een strafblad voor winkeldiefstal omdat ze vroeger rond haar dertiende-veertiende veel dingen stal. Het ging haar nog niet eens om de spullen zelf, maar om de opwinding van het stelen.
    In het weekend vind ze het leuk om iets te gaan drinken in de kroegen in de buurt, samen met haar oudere broer (als hij op bezoek komt) of met haar vriendinnen.
    Om geld bij te verdienen werkt ze caissière bij de supermarkt bij haar in de buurt. Ze doet het niet met al haar plezier, maar het gaat haar om het geld.

    [ bericht aangepast op 24 april 2013 - 23:58 ]


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    Wat heb je nog nodig en wanneer ga je rollen bekend maken? (:


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    Rhaegan schreef:
    Wat heb je nog nodig en wanneer ga je rollen bekend maken? (:


    Ik heb sowieso nog de vriendin van Tony nodig. De rollen maak ik deze week nog bekend!


    Tell me about it, stud.

    Rol: Vriendinnetje van Tony Di Gregorio.
    Volledige naam + roepnaam: Isabella "Bella" Victoria Levitt-Cunningham. Ze heeft twee achternamen, omdat haar ouders dat netter vonden staan.
    Leeftijd: Bella is nu nog zeventien, maar word op twaalf juli achttien.
    Belangrijkste karaktereigenschappen:
    Uiterlijk:


    Bella is van gemiddelde lengte, iets kleiner dan één meter zeventig. Daarbij heeft ook goed haar vrouwelijke vormen mee. Haar voorgevel is iets aan de grotere kant in vergelijking met haar heupen en buik. Haar buik is vrij plat, maar ze kan niet alles weten wat ze wilt. Ze moet er toch echt wel iets voor doen. Door al het sporten heeft ze wel "het ballerina lichaam".
    Haar haren zijn van nature gekrult en dit laat ze meestal zo. Ze stijlt het haast nooit omdat ze bang is dat haar haren stuk gaan. Nu is Bella's haar tot een goeie lengte en ze houd er niet van als haar haren te kort uitkomen. Bella's eigen haarkleur is donkerbruin. Wat ze wel met haar haren doet is dat ze het vaak leuk opsteekt of dat ze er een vlecht van maakt.
    Bella draagt vrijwel nooit foundation, omdat haar huid al getint is. Alleen draagt ze wel poeder. Haar donkerbruine ogen maakt ze elke dag heel mooi op met een laag eyeliner en mascara. Heel soms draagt ze ook oogschaduw, maar daar heeft ze het niet zo op. Ze heeft wel een enorme verzameling lippenstift en lipgloss. Ondertussen heeft ze genoeg om elke dag een andere kleur op te kunnen doen.
    Haar kledingstijl varieert van heel erg meisjesachtig tot heel stoer. Soms combineerd ze een fleurig jurkje met een stoer leren jasje en ballerina's met studs of iets dergelijks. Het liefst loopt ze natuurlijk altijd op ballerina's of laarsjes. Uggs heeft ze wel, maar die gebruikt ze als pantoffels en dus alleen maar thuis en niet om mee naar buiten te gaan.
    Op haar zestiende liet ze een tattoo op haar voet zetten. Nog geen half jaar later nog een op haar schouder. Hier bleef het bij tot nu, maar in se toekomst wilt ze graag nog een laten zetten.
    Jessica Parker Kennedy.
    FotoGifGif 2
    Thuissituatie: De familie Levitt-Cunningham is altijd al rijk geweest en zo is Bella ook opgevoed. Ze had altijd het beste van het beste, ze hoefde zich geen zorgen te maken over geld en ze woonden in een kast van een huis. Voor een heel aantal jaren lang was het ook alleen Bella en haar ouders, want Bella was al zeven jaar oud toen haar zusje geboren werd. Gabriella is nu tien jaar oud. Ook al is het leeftijdsverschil groot, De twee zusjes gaan toch nog vrij goed en veel met elkaar doen. Als Bella een keer tijd heeft neemt ze Gabriella mee uit eten of winkelen. Na haar werd de acht-jarige tweeling Jacob en Joshua geboren. Deze twee zijn het stereotype tweeling. Ze wisselen altijd van plek, omdat ze identiek zijn is dit heel erg gemakkelijk, en halen heel veel streken uit. Als laatste kwam de zevenjarige Carly. Dit meisje hangt altijd bij haar moeder aan de hand en als ze dat niet doet is ze heel stil en een beetje op haarzelf gericht.
    Zoals al eerder vermeld was de familie erg rijk in verband met de baan van Eddard Levitt-Cunningham. Hij was de co-eigenaar van een bedrijf dat járenlang enorm goedlopend was, tot het stukliep. Ineens waren ze allemaal hun rijkdommen kwijt. Ze moesten hun huis, kleding en andere spullen inruilen voor een rijtjeshuis in de London Soho. Bella's ouders pasten zich maar heel erg moeilijk aan, in tegenstelling tot de kinderen. Die pasten zich heel snel aan. Bella vooral, die kon net zo goed ook wat goedkopere kleding kopen.
    Schoolgedrag: Haar hele leven heeft Bella bijlessen gekregen voor van alles en nog wat. Daarom doet ze het ook heel goed op school. Meestal komt ze thuis met een acht of negen en soms zelfs met een tien. In de lessen hoeft ze nooit heel erg haar best te doen, omdat ze merendeel al weet waar het over gaat. Je kunt haar altijd vinden met een tijdschrift onder haar boek, om te lezen in plaats van te leren of op te letten. Alleen in geschiedenis is ze niet zo goed, want ze begrijpt niet waar ze dit in hemelsnaam voor nodig heeft in haar verdere leven. In alle talen is ze wel enorm goed.
    Ze maakt haar huiswerk altijd ruim van te voren zodat ze meer tijd over houd voor andere dingen. Leren doet ze de dag van te voren, maar dat lukt wel en dan haalt ze nog een goed punt.
    Ze doet niet echt een sport op school, maar ze zit wel bij wen dansclub. Met die club doet ze wel eens mee aan danswedstrijden of treed ze op voor de rest van de school. Minimaal drie avonden in de week heeft ze training.
    Extra: Letterlijk sinds dat ze kan lopen, zit ze op dansles. Het begon allemaal met ballet, wat ze nog steeds doet. Na een aantal jaar begon ze ook modern ballet erbij te doen. Tot op de dag van vandaag toen ze ballet, allebei de stijlen, en dan nog streetdance en wat andere stijlen.
    Als bijbaantje werkt ze al danscoach aan jongere kinderen, zoals onder andere haar zusje Carly. Dit doet ze op zondag in de middagen. Om haar ouders ook een beetje met geldzakken te helpen werkt ze ook een paar keer in de week bij de supermarkt.
    Ze vind het geweldig om dus te dansen en in het weekend tijd over te houden om uit te gaan. Bella is absoluut niet vies van een paar glazen alcohol.

    [ bericht aangepast op 29 april 2013 - 14:03 ]


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    Rollen:

    De vriendin van Cameron Seerat: Lucy Tilly Duncan
    De vriendin van Damion Buckley: Mary-Ann Brooks
    De vriendin van Kirk Viele: Allison Norris
    De vriendin van Tony Di Gregorio: Isabella "Bella" Victoria Levitt-Cunningham
    De vriendin van Calvin Brandon: Savannah Rochelle George
    Het jongere zusje van Cameron: Shannon Katherine Seerat

    Lover of the Soho Lights • OP


    Tell me about it, stud.