• Op een eiland, waar niemand het bestaan van wist, leefde er een koning, genaamd William Lance Holmes. Hij werd verliefd op zijn bediende, iets dat strikt verboden was. Toch zette ze hun liefde voort. De bediende, Maria, werd zwanger. Al snel werd ze moeder van vier kinderen en werd koning Holmes vader van de vier kinderen. Het was een geheim, maar toch vonden ze het geluk in elkaar. Na jaren van geluk, slaat het noodlot toe. De ouders van de kinderen worden in een nacht vermoord. De kinderen blijven achter. Het koningschap werd overgenomen door de neef van de koning. De familie van de nieuwe koning trok in, in het paleis en de achtergebleven kinderen behoorden tot de nieuwe familie. Alleen hebben die kinderen niet langer meer het recht op het koninklijke leventje en de troon. Het geheim is uitgebroken en ze worden door sommige niet langer meer gezien als kinderen van de koning, maar als arme bediendes en knechten. Zij worden gebruikt als slaven van het gezin. Zij moeten alles doen wat de kinderen van het nieuwe koninklijke echtpaar zeggen en zijn verplicht naar het nieuwe gezin te luisteren. Buiten het kasteel mogen zij niet komen en het liefst ook niet op de binnenplaats.

    Alles verandert, de manier van leven, in het kasteel zelf. Het Koninklijke gezin vindt zichzelf belangrijker dan het volk en er is ontzettend veel armoede. Ook de bediendes, en soorten personeel hebben het slecht. Alleen de bewaker en het leger heeft het nog redelijk goed. Mensen komen in opstand en proberen de nieuwe koning van de troon te stoten. Ook zijn er veel mensen die vinden dat een van de kinderen verdient koning of koningin te worden. Die mensen proberen dan ook op alle mogelijke manieren de kinderen voor te bereiden op het koningschap en de troon op te helpen. Dit gebeurd allemaal stiekem, als je betrapt wordt, staat de doodstraf of voor altijd in de kerkers.
    De bediendes, knechten, bewakers en stylistes kunnen de kinderen die nu als oud vuil worden behandelt helpen om hun plek weer terug te winnen, maar ze kunnen zich ook juist aansluiten bij het nieuwe gezin en de andere verraden.
    Er zijn twee kanten. Een leven van onrecht, een leven van macht. In het paleis ontstaan liefdes, haat, ruzies en hechte vriendschappen.
    Wie overleeft? Wie sterft? Of wint iedereen?


    Kinderen oud koninklijk gezin- VOL:
    - Elizabeth Aimee Holmes- 19 jaar - Lootus
    - Shane Levi Holmes - 21 jaar - Sempra
    - Ilze Jonah Holmes - 15 jaar -Luminoase
    - Mae Lydia Holmes - 18 jaar - Witches

    Kinderen nieuw koninklijk gezin (Max 4) :
    - Luke William Holmes - 17 jaar - Memoria
    - Maddie Lia Holmes - 11 jaar - Sempra
    - Jared Ian Holmes - 21 jaar - Dyer
    -

    Bediendes: (Max 3)VOL
    - Deven Conall- 11 jaar - VeganGirl
    - Oliver Skyes - 20 jaar - Jolene
    - Ariana Jaylin Rhine - 18 jaar - Lostmagic

    Bewakers/ leger: (Max 5)
    - Edward George Smith - 19 jaar - Lootus
    - Jeff Pete Summerfield - 25 jaar -Sixer
    - Peggy Rosalie Payden - 20 jaar - Dr3amcatch3r
    - Caelan Thalia Fairley - 20 - Bran
    -

    Stalhulpen/ koks, stylistes enz :
    - Charles ''Charlie'' Mcbride - Staljongen - 21 jaar- Jolene
    - Marina Trocin - Stalhulp - 16 jaar - Amor8
    - Vincent "Vince" Marshal - Kok - 19 jaar - Sixer
    - Gabriëlla Blackburn - styliste - 19 jaar - Tortura
    - Chrysanthe Diona Petrescu - Styliste - 20 jaar - Baloe

    Anders, bijv; Inwoners enz. :
    -

    Invullijst:
    Rol:
    Naam:
    Leeftijd:
    Karakter:
    Uiterlijk:
    Kant (Nieuw gezin, oud gezin):
    Extra:

    Regels:
    - Meer dan 5 zinnen
    - Maximaal 2 personages
    - Geen ruzie OOC, ICC mag natuurlijk wel
    - 16 + mag, niet vermoorden zonder toestemming
    - Bij een week niet reageren, word je eruit gegooid, tenzij je goede reden hebt
    - Ik,Lootus, open een nieuw topic, tenzij ik toestemming geef
    - Ga niet als een sneltrein, zorg dat iedereen het kan volgen.
    - Reserveringen blijven 2 dagen staan
    - Als je 5 keer de regels overtreed, word je eruit gegooid. Je krijgt dus 5 waarschuwingen.


    Ik hoop dat het zo een beetje duidelijk is.


    ROLLENSTORY
    KLETSTOPIC

    [ bericht aangepast op 13 mei 2013 - 15:55 ]


    Embrace your weirdness - Cara Delevingne

    Mag ik een kind van het oude gezin reserveren?

    Mag ik een kind uit het nieuwe koninklijk gezin reserveren? Het is alweer te lang geleden dat ik aan een RPG heb meegedaan.(:


    "It takes ten times as long to put yourself back together as it does to fall apart."

    [Jullie staan erbij (: ]


    Embrace your weirdness - Cara Delevingne

    Mag ik een dochter uit het oude koninklijk gezin reserveren? (:


    "We will teach you how to make boys next door, out of assholes."

    Jep, ik zet je erbij (:


    Embrace your weirdness - Cara Delevingne

    Rol: Dochter van oud Koninklijk gezin
    Naam: Elizabeth Aimee Holmes
    Leeftijd: 19 jaar
    Karakter: Elizabeth is erg volwassen voor haar leeftijd. Ze helpt mensen graag en kijkt altijd vooruit. Ze is lieftallig naar het volk toe en maakt geen verschil in rijk en arm. Ze hield ontzettend veel van haar moeder en vader en weet zelf ook wel dat het raar was gegaan. Haar ouders mist ze nog elke dag en ze draagt dan ook een groot verdriet op haar schouders, maar ze laat het niet zien. Ze is beleefd en netjes, iets dat haar vader heeft geleerd. Ze lijkt ontzettend op haar moeder, die ook geen vlieg kwaad deed en alles braaf deed. Toch heeft Elizabeth ook eigenschappen van haar vader, zo volgt ze net als haar vader haar hart en doet ze wat ze zelf wilt. Toch is Elizabeth erg kwetsbaar en makkelijk over te halen of haar dingen op te dragen. Haar vader was bezig haar sterker te maken in haar eigen wil, maar dat heeft hij nooit kunnen afmaken.
    Elizabeth heeft een zwak voor dieren en kleine kinderen. Ze is altijd buiten of aan het lezen. In het dorp is ze erg vriendelijk tegen iedereen en maakt ze graag een praatje, maar nu ze niks meer wacht lijkt de vrolijke en spontante kant steeds meer te verdwijnen. Ze doet sommige dingen nog stiekem, zoals paardrijden of door de bossen wandelen, maar ze sluit zich steeds meer op in zichzelf. Niemand weet hoe ze zich voelt en ze is geweldig in het verbergen. Zelfs haar zusje en broer laat ze niet meer binnen in haar hart.
    Uiterlijk:




    Angelina Jolie
    Kant (Nieuw gezin, oud gezin): Oud gezin
    Extra: Elizabeth komt het liefste buiten en brengt daar tijd door met haar paard, met andere mensen van het kasteel, kleine kinderen of ze gaat naar het dorp. Nu dat niet meer mag, zit ze vaak op zolder bij het raam met een boek. Het is haar geheimen plekje. Ook schrijft ze, maar dit weet niemand.

    [ bericht aangepast op 10 mei 2013 - 16:43 ]


    Embrace your weirdness - Cara Delevingne

    Rol: Dochter van oud koninklijk gezin
    Naam: Ize Jonah Holmes
    Leeftijd: 15 jaar
    Karakter: Met haar broer en haar drie zussen heeft Ize een heel erg goede band. Ze heeft haast geen geheimen voor ze, en kan altijd bij hen terecht. Wat haar karakter betreft heeft ze meer goede eigenschappen dan slechte. Altijd heeft Ize een glimlach op haar gezicht. Zo niet, dan is er iets mis. Als haar iets dwars zit dan heeft ze stemmingswisselingen. De ene keer erg vrolijk, maar dan toch kwaad of verdrietig. Dat zal ze dan ook alleen toevertrouwen aan haar broer of aan haar zussen. Nooit zal Ize voor iets kleins kwaad worden. Sterker nog, het is zeldzaam als ze kwaad wordt. Haar goede humeur steekt anderen aan en zo is ze graag gewenst bij iemand anders, als ze uit zichzelf komt Erg vaak heeft ze een hypere bui, waarbij je maar beter voor Ize kunt uitkijken om binnen de kortste keren maakt ze per ongeluk iets stuk. Het is dan niet haar bedoeling, maar het komt erg vaak voor. Ze is dan ook doodsbang dat ze straf krijgt, waardoor ze gaat liegen en niks zegt. Je kan merken dat Ize iets gedaan heeft, als ze erg stil is. Geen woord zegt ze dan. Dan heb je ook nog een andere kant van Ize. Haar emotionele kant. Ze moet vaak aan haar ouders denken, waarbij ze zich opsluit in een klein kamertje die enkel zij kent, tenzij iemand haar volgt. Tegen vreemden is Ize erg stil, en zou ze niet zoveel zeggen. Pas als je haar vertrouwen hebt en je haar ten vriend neemt, leer je haar in één keer helemaal kennen. Als je een vriend van haar bent, zal Ize alles doen om dat zo te houden want ze wilt niemand teleurstellen.
    Uiterlijk:



    Kant (Nieuw gezin, oud gezin): Oud gezin
    Extra: Ook al is Ize al vijftien, haar gedrag heeft meer iets weg van een acht jarige. Dit is niet slecht, maar ook weer niet fantastisch. Alleen op sommige punten is ze wat intelligenter dan een vijftien jarige.

    [ bericht aangepast op 3 mei 2013 - 15:24 ]


    "We will teach you how to make boys next door, out of assholes."

    Rol:
    Zoon oud koninklijk gezin.
    Naam:
    Shane Levi Holmes.
    Leeftijd:
    21 kaar.
    Karakter:
    Levi is heel vastberaden en beschermend over zijn gezin, wat er nog van over is. Na de dood van zijn ouders heeft hij zichzelf snel herpakt en meteen voor zijn zusjes gezorgd. Hij kan heel spontaan zijn en heeft ook goede ideeën.
    Uiterlijk:


    Kant (Nieuw gezin, oud gezin):
    Oud gezin.
    Extra:
    Shane wil wraak voor zijn ouders' dood.

    Alles staat er nu bij (:


    Embrace your weirdness - Cara Delevingne

    De verhaallijn is iets aangepast, maar komt ongeveer op hetzelfde neer.


    Embrace your weirdness - Cara Delevingne

    Rol: Dochter oud koninklijk gezin.
    Naam: Mae Lydia Holmes.
    Leeftijd: 18.
    Karakter: Mae is een meisje wat niet snel ergens voor terugdeinst, ze is ontzettend eigenwijs en impulsief. Ze weet wat ze wilt en verandert moeilijk nog van mening. Ze laat zich niet snel kennen en reageert vaak koeltjes op situaties, terwijl er van binnen dan verschillende emoties door haar lichaam razen. Ze weet dat emoties een teken van zwakte zijn, waardoor ze als het ware een "schild" draagt. Na de dood van haar ouders is Mae alleen maar meer teruggetrokken, ze is graag op zichzelf en erg rustig. Ze houdt van lezen omdat het haar van de realiteit afbrengt, om alles even te vergeten om haar heen. Mae heeft namelijk een tamelijk zwaar leven. Ze is een echte doorzetter die zint op wraak. Mae laat namelijk nooit iemand zomaar ergens mee wegkomen, haar zoete glimlach die vele jongens verleid is erg verradend. Mae heeft een goed hart, ze helpt vaak vrijwillig arme mensen en houdt ontzettend veel van dieren. Als iemand Mae beledigt of één van haar geliefden is ze zeker niet bang om er één terug te kaatsen. Mae gelooft in ware liefde, aangezien ze het heeft gezien tussen haar ouders. Al denkt ze dat ze zelf nooit een persoon in haar nodig heeft, al weet ze diep in haar hart dat ze iemand nodig heeft die naar haar luistert en haar lief heeft. Ze haat het om afhankelijk te zijn, daarom geeft ze het niet toe.
    Mae is een slim meisje, haar vader gaf haar vroeger graag les omdat ze erg leergierig was. Ook was ze als een klein kind al ontzettend ondeugend, die niet terugdeinsde voor enig "kattekwaad."

    Uiterlijk:



    Kant: Oud gezin.
    Extra: Mae draagt een erg kostbare familie ring die van haar oma is geweest, de ring betekende ontzettend veel voor haar vader, waardoor ze hem nu om haar ringvinger draagt.

    [ bericht aangepast op 4 mei 2013 - 19:24 ]


    To love is to destroy.

    De rest komt haha, wilde alleen even reserveren. c:


    To love is to destroy.

    Is goed, je staat erbij. Je hebt twee dagen om het helemaal in te vullen, tenzij je een goede reden hebt, waarom het niet gaat (:


    Embrace your weirdness - Cara Delevingne

    Ik ben niet zo goed RPG mensje. :(


    ''Long Story... Wait For The Movie,, Damon Salvatore. The Vampire Diaries.

    Jammer!

    Er zijn een paar veranderingen in de verhaallijn van het RPG, zo is het niet meer in de middeleeuwen, maar op een eiland waar niemand het bestaan van weet. Ze zijn dus wel redelijk ouderwets.

    Ook kan je nu kiezen uit stylistes, ontwerpsters, bediendes, bewakers, leger, inwoners enz. Dus als je wilt overstappen kan het gewoon!


    Embrace your weirdness - Cara Delevingne