• Horror.


    Madhouse.
    Op een dag werdt de Britse Boyband One Direction uitgenodigt bij 'Madhouse.' Het scheen dat daar de ergste gekken zaten. De een gestoorder dan de ander. De jongens van One Direction maakte er alleen maar grapjes over en spotte er de heletijd ermee.
    Ze geloofde het niet zo. Waar je ze gelijk in kon geven. Het scheen dat je als je er eenmaal binnen bent het word zoals het is in horror films. Vooral daar spotten ze mee, wie gelooft er nou in dat het het zelfde als een horror film was? Niemand kon er antwoord op geven. De gene die eenmaal binnen waren, kwamen er niet meer uit. En zelfs hun werden gestoord, lang niet allemaal, de een pleegde zelfmoord en de ander werd vermoord. Natuurlijk, wie gelooft er daar nou in? De Britse boyband dacht dat het een of ander Horrorverhaal was en gingen dus met plezier naar het huis. Wat gebeurde er als ze in kamers werden ingedeelt bij èèn van de gekken. Wat gebeurde er als en gek ontsnapt? De meeste 'patiënten' waren moordende psychopaten, lang niet allemaal. Natuurlijk maakte de patiënten ook vrienden met elkaar of met de Britse Boyband. Wat gebeurt als er vriendschappen ontstaan tussen de boyband en hun kamergenoten? Wat gebeurt er als er relaties ontstaan, wat als het allemaal een 'game' was voor je kamergenoot. Of wat gebeurt er als een van de jongens bij een psychopaat word ingedeelt.
    Slechtste intro ooit. :x


    Boys;
    -Niall Horan // Nessje
    - Harry Styles // 24121993
    - Louis Tomlinson // Loubearx
    - Liam Payne // Pezz
    - Zayn Malik // Sempra

    Girls;
    - Navaeh Riley Smith // Gereserveerd iPayphone
    - Jevany Avril Claine// Curlies
    - Ariana Angel Braun // DamnBieber
    - Cresselia Lenka Ivanov // Hour
    - Kate Darcelle Aeron // Rider

    Eigenaar 'Madhouse':
    - Cole Gethin Deville // Rider

    Overige patiënten: [ Ergste geval van gestoord. ;D
    - Gabriel Simon Collins.// Fleeko
    -  Avalon Ellie Reaser // Sempra
    - Aidan Jonathan Mitchell// Llamarmy
    - Anthony Daniel Puckerman // Cannibal
    - Elleanna Patricia Latanez. // Essink


    Rol:
    Naam:
    Leeftijd: [18+]
    Nationaliteit:
    Geslacht:
    Uiterlijk:
    Innerlijk: [Uitgebreid]
    Rede 'Madhouse':
    Familie:
    Extra: [Zet er onderstreept bij met wie je eventueel in de kamer wilt zitten. Dit geld voor de boys van 1D+kamergenoten]

    Formulier kan eventueel nog aangepast worden,
    Let op; Mee doen is wel op eigen risico
    Kamer indeling komt bij het speeltopic.
    Regels komen ook in het speeltopic te staan.

    Topic kan nog veranderd worden, ik kan op dit moment niet echt helder nadenken ;x


    [ topic verplaatst door een moderator ]

    [ bericht aangepast op 9 juni 2013 - 22:03 ]


    But perhaps the monsters needed to look out for each other every now and then.

    Mag ik een meisje? ^-^


    I don't want you to die, I want you to suffer.

    Curlies schreef:
    Mag ik een meisje? ^-^

    Ofcoursee ^-^


    But perhaps the monsters needed to look out for each other every now and then.

    Maar de meiden zijn dan de psychopaten, als ik het goed begrijp?


    I don't want you to die, I want you to suffer.

    Curlies schreef:
    Maar de meiden zijn dan de psychopaten, als ik het goed begrijp?

    Dat kan, het hoeft niet per se.


    But perhaps the monsters needed to look out for each other every now and then.

    iPayphone schreef:
    (...)
    Dat kan, het hoeft niet per se.


    Welke 'rol' kunnen ze dan ook spelen? (:


    I don't want you to die, I want you to suffer.

    Curlies schreef:
    (...)

    Welke 'rol' kunnen ze dan ook spelen? (:


    Dat mag je helemaal zelf weten ^-^.


    But perhaps the monsters needed to look out for each other every now and then.

    Curlies schreef:
    Mag ik een meisje? ^-^


    Baby, when I know you're only sorry when you got caught,

    Doe mij maar zo'n geniale overige patiënt.


    "We will teach you how to make boys next door, out of assholes."

    Mag ik zayn


    The big big bang The reason I'm alive

    Curlies schreef:
    Mag ik een meisje? ^-^


    These rings that I'm breaking are making you a personal debt.

    Rol: Madster.
    Naam: Cresselia Lenka Ivanov
    Ze noemt zichzelf ook wel eens Shadow, als ze denkt dat het niet verstandig is om haar eigen naam te geven.
    Leeftijd: 19
    Nationaliteit: Russisch
    Geslacht: Vrouwelijk
    Uiterlijk:


    Cresselia is een blondine van 1,71 met diepe, groene ogen. Deze staan vaak leeg en somber. Haar huid is vrij bleek doordat ze al een hele tijd geen zonlicht heeft gezien, en dit geeft een erg licht totaalplaatje. Ze draagt vaak grijze of zwarte kleding, die scherp afsteken bij haar huid.
    Innerlijk: Cresselia is een mooie verschijning, wat precies het tegenovergestelde van haar innerlijk is. Ze is mede dankzij Madhouse haar specialisatie in beangstigen verder gaan ontwikkelen, en kan daardoor mensen hun grootste angst in laten beelden. "Een verbeelding zie je niet anders dan een herinnering." zegt ze dan ook altijd. Ze heeft een vrij zangerige stem, met een licht Russisch accent. Vaak zit er een sluwe grijns op haar gezicht geplakt, die meestal gevolgd wordt door een angstaanjagende actie.Ondanks dit kan ze tegen mensen die ze mag vrij normaal doen. Maar degenen die haar haten maakt ze het leven tot een horrorfilm. Hier haalt ze overigens vaak trucs uit om meer schijnbewegingen en dergelijke te kunnen maken. In Madhouse vertrouwt ze vooral op de schaduwen, aangezien ze zich daardoor ongezien kan voortbewegen.
    Cresselia heeft zichzelf leren messenwerpen, om zich te verdedigen tegen de onmenselijke dingen in het huis. Ze is iemand die niet bang is voor een avontuur, en aangezien ze in haar jeugd vele angsten die ze heeft gekend -die ze uiteindelijk omzette in haar eigen kunsten- is ze niet snel bang. Wel heeft ze een soort geheugenverlies, waardoor ze soms niet meer weet waar ze mee bezig is of waar ze is. Ook heeft ze Amnesifobie, wat een angst is voor dat geheugenverlies. 
    Ze is iemand die weet wat er gebeurt in het huis. Doordat ze zich zo snel en ongezien door de schaduwen kan bewegen, kan ze echt overal opduiken, waardoor ze veel opvangt.
    Rede 'Madhouse': Omdat ze constant bezig is met mensen verschrikkelijke angsten aan te jagen, werd het de mensen om haar heen te veel en stuurden ze haar naar Madhouse.
    Familie: Ze is enig kind van twee Russen, wie op een gegeven moment zo bang werden van hun eigen kind dat ze het niet meer aankonden.
    Extra: Harry Styles :3

    [ bericht aangepast op 7 juni 2013 - 12:56 ]


    These rings that I'm breaking are making you a personal debt.

    Curlies schreef:
    Mag ik een meisje? ^-^


    Happy Birthday my Potter!

    Mag ik leeyum?


    Do what people say you can't.

    Rol: one of the girls

    Naam: Kate Darcelle Aeron
    (Kate = Puur / Darcelle = Donker / Aeron = Vorm van Agrona, godin van de oorlog en dood)

    Leeftijd: 18

    Nationaliteit: Brits, voor zover ze weet dan

    Geslacht: vrouwelijk

    Uiterlijk:




    Kate heeft lang lichtblond haar en blauwe ogen, die ze altijd heel donker opmaakt. Haar huid is licht en egaal en ze is 1.67m lang. Ze kleed zich alternatief, overwegend zwart. Ze heeft vaak verscheidene armbanden en kettingen om. Verder heeft ze een tattoo op haar schouder.

    Innerlijk: Kate is een meisje dat van spanning en sensatie houdt. Ze is niet echt het typische lieve mode verslaafde blonde meisje, maar werd daar voorheen wel vaak voor aangezien. Ze heeft toen ze daar de kans voor kreeg haar uiterlijk dan ook drastisch veranderd.
    Kate is sluw, snel en lenig. Ze heeft goede overlevingsinstincten, maar is soms wel een beetje een flapuit. Bovendien doet ze dingen graag zelf en neemt meestal geen advies van anderen aan. Ze is dan ook zeer koppig en eigenwijs.
    Verder zoekt ze graag dingen uit, maar dan niet door te lezen, maar door zich gewoon vol op dingen te storten. Soms ietwat ondoordacht, maar dat kan ze wel hebben.
    Kate heeft droge humor en kan soms wel een pestkopje zijn. Nieuwelingen in het madhouse laat ze dan ook graag schrikken, hoewel ze daar zeker niet de gevaarlijkste is. Tenzij je ruzie met haar zoekt, maar dan is het ook wel een beetje je eigenschuld.
    Kate haat het om gecommandeerd te worden en neemt liever gewoon de leiding. Samenwerken is alleen niet haar sterkste punt, hoewel ze wel behulpzaam is en graag de heldin uithangt. Ze heeft dan ook, in de jaren dat ze in het madhouse gevangen zit, meerdere personen geprobeerd te redden. Dit was helaas altijd tevergeefs.

    Rede: Kate is op haar zestiende weggelopen bij haar pleegouders en is toen hier terecht gekomen. Eigenlijk eerder door nieuwsgierigheid dan doordat ze nou zo gestoord is. Ze heeft geleerd hoe te overleven zonder echt door te draaien. Ze ziet zichzelf als de Indianna Jones (ze heeft dan ook altijd een lang touw en een paar messen opzak, waar ze goed mee overweg kan) van het huis en probeert nieuwelingen of nog niet helemaal hopeloze gevallen vaak nog wel te helpen, maar vreemd genoeg is zij één van de weinigen die niet doordraait. in dit huis. Omdat ze gek is op de spanning die het met zich meebrengt en ze toch nergens anders heen kan (hier heeft ze een dak boven haar hoofd, ect.) Heeft ze besloten te blijven. Ze woont er nu twee jaar.

    Familie: Kate is al zo lang als ze zich kan herinneren een weeskind. Ze weet van haar oorspronkelijke familie alleen dat haar vader een militair was en is gestorven. Haar anonieme moeder heeft haar gedropt. Er zijn speculaties over dat ze waarschijnlijk verslaafd was en het verlies van haar man plus de zorgen voor een baby niet aankon. Dit zijn alleen geen harde feiten.
    Op haar dertiende is Kate geadopteerd door een stel dat haar zag als een blond barbiepopje. Omdat Kate het niet meer trok bij die vreselijke pleegouders, die haar allemaal dingen dwongen te doen en te dragen, is ze ontsnapt op haar zestiende. Ze heeft toen voor ze bij het madhouse terecht kwam een tattoo laten zetten om haar vrijheid te vieren.


    Extra: She doesn't care c;
    Ze kan zingen en gitaar spelen. Ze heeft ook een akoestische gitaar op haar kamer.

    [ bericht aangepast op 5 juni 2013 - 12:01 ]


    Happy Birthday my Potter!

    Topic bijgewerkt ^-^


    But perhaps the monsters needed to look out for each other every now and then.