• Ik ben sinds een paar dagen weer actief op quizlet (al 5 jaar lid, wauw), en ben eigenlijk op zoek naar wat nieuwe, goede verhalen.
    Zelf ben ik ook weer gaan schrijven (een verhaal over TVD, als je geïnteresseerd bent neem dan een kijkje).

    Waar het over mag gaan:
    -The Vampire Diaries
    -Harry Potter
    -The Game of Thrones
    -Twilight (met name wolfpack)
    -Andere originele verhalen. (vooral fantasy.)

    Het liefst geen One Direction.

    Als ik het leuk vind neem ik sowieso een abo. Ik ben benieuwd!


    Whatever you do in life will be insignificant, but it's very important that you do it because nobody else will.

    Hoi!
    Ik heb wel wat verhalen, kijk maar of er wat tussen zit. (:



    Een leerzame reis voor jongeren verandert in een nachtmerrie wanneer ze het schip op een ochtend verlaten aantreffen. Ze stranden in een onbekend gebied, waar ze niet alleen elkaar moeten zien te overleven, maar zich ook moeten wapenen tegen een groep inheemsen die zich ’s nachts verplaatst en geen indringers duldt: gewelddadige Orks. Weten ze zich te wapenen tegen deze moordlustige vijanden terwijl ze zich op onbekend gebied bevinden of zullen ze stuk voor stuk ten prooi vallen? En zijn de Orks wel hun hoogste prioriteit of is het wantrouwen binnen de groep een tweede gevaar dat uiteindelijk fataal zal blijken?

    Dit verhaal is het eerste uit een reeks van drie. Er zal iedere dag minstens één stukje geplaatst worden.
    *fantasy/avontuur/thriller
    *onbekende personen
    *een later deel van dit verhaal bevat martelscènes. Ik waarschuw hier niet voor: het verhaal spreekt voor zich


    Als de ouders van Aenea horen dat hun neefje Harry nog in leven is, vertrekken ze vanuit Bulgarije naar Engeland. Aenea komt op Zweinstein terecht, waar ze direct merkt dat haar neefje beroemd is. Ze krijgt zijn vriendenkring direct cadeau en wordt verliefd op twee jongens die ze niet uit elkaar kan houden. Alsof dat haar nog niet genoeg problemen bezorgt, raakt ze bevriend met Draco, waardoor haar afdeling haar al snel links laat liggen.
    Aenea merkt al gauw dat het niet meevalt om vrienden te maken op een nieuwe school, waar het schoolsysteem haar vriendenkeus beperkt. Toch houdt Aenea voet bij stuk en laat ze zowel haar Griffoendorvrienden als Draco niet los – een keuze waarvan de consequenties steeds zwaarder gaan wegen, totdat uiteindelijk haar eigen leven in de waagschaal komt te staan, zonder dat ze dat zelf doorheeft…
    x Hoofdrollen: Aenea, Fred, George & Draco
    x Harry Potter fanfictie
    x Komt niet overeen met de feiten




    "They are the guardians of hope and wonder, the keepers of magic and dreams."


    Na de overwinning op Voldemort, keert Draco terug naar Zweinstein, waar hij behalve gevreesd nu ook intens gehaat wordt. Zijn ouders zitten in Azkaban en Draco woont onder toezicht bij een ander gezin. Hij wordt door de meesten gemeden en er doet zich een verontrustende ontwikkeling voor: een nieuwe groepering die zich geroepen voelt om zich te wreken. Draco is daarvan het belangrijkste doelwit: hij is immers de enige dooddoener binnen hun bereik.

    Een lichtpuntje in zijn leven is een nieuwe, mysterieuze, bloedmooie leerlinge die in Ravenklauw zit. Zij is die enige die hem met een neutrale blik bekijkt, maar hij durft niet op haar af te stappen.
    Na verloop van tijd merkt hij echter dat er iets vreemds aan de hand is met het meisje: hij blijkt de enige te zijn die haar kan zien! Word hij langzaam gek? Ziet hij geesten? Of is er toch iets anders aan de hand?

    - HP fanfictie
    - Nederlands geschreven



    Alyssae is een jonge elf die gevangen zit in de kerkers van de aardmannen. Omdat zij van Koninklijke komaf is, wordt ze voor losgeld gevangen gehouden.
    Wanneer ze op een dag door een groep dwergen wordt bevrijd, besluit ze hen te helpen bij hun queeste. Ze hebben hun inbreker verloren en ze wil hen graag bedanken voor het redden van haar leven.

    Toch wordt ze met een schuin oog aan gekeken door de leider van de groep: de norse Thorin. Hij lijkt bijzonder weinig met elven op te hebben en al helemaal niet met vrouwen. Zijn minachting is zelfs zo groot dat Alyssae niet durft te vertellen wie ze werkelijk is, bang dat hij zijn wrok jegens de tekortkomingen van haar volk tegenover haar zal uiten. Alyssae weigert echter te vertrekken: ze is mijlenver van haar verwanten vandaan en daarnaast heeft ze redenen om niet direct met haar familie herenigd te willen worden.

    Na verloop van tijd ontwikkelt ze gevoelens voor de starre Thorin – een liefde die naar alle schijn onbeantwoord zal blijven. Wat misschien maar goed is ook, want Alyssae weet dat een wederzijdse liefde verstrekkende gevolgen zal hebben...
    Niet alleen voor hen, maar voor hun hele ras...

    Some love just isn’t meant to be.
    Or is it just an excuse?
    Is it a lack of courage?

    *Hobbit/Thorin fanfictie.


    Every villain is a hero in his own mind.

    Ik heb dan niet echt verhalen voor jou maar welkom terug op Quizlet :)


    Dress like you're going to meet your worst enemy today.

    Elisabeth heeft niet bepaald een makkelijk leven. Met een moeder die zo nooit gekend heeft en een vader die alle zeeën overvaart is dat ook wel best logisch. Al heel haar leven heeft Elisabeth een klein kamertje op het handelsschip van haar vader. Ze kent geen ander leven dan haar leven op de 'Marianna'. Maar dat ene leven dat ze kent, dreigt drastisch te veranderen. Dit is het harde verhaal van Elisabeth Mondea.



    Ik ben nog maar net begonnen maar heb wel al een heleboel uitgeschreven in een word-documentje. Hopelijk vindt je het wat! x


    Not all those who wander are lost.

    Voldemort en zijn Death Eaters bereiden zich voor op de grote confrontatie met Harry Potter. Ondanks dat hij dit niet laat blijken, is The Dark Lord niet helemaal zeker van zijn zaak. Hij laat zijn volgelingen een zoektocht ondergaan naar een lang verloren artefact dat ooit in zijn bezit is geweest. Als Bellatrix het voorwerp heeft opgespoord, lijkt de overwinning heel dichtbij. Het enige probleem is dat het in handen is van de 21-jarige jager van het Ierse Quidditch team.
    Voldemort legt de opdracht om het artefact te bemachtigen in handen van één van zijn laatste rekruten, Draco Malfoy. Voor hem de ideale kans om zich te bewijzen tegenover de Tiran en om zijn veiligheid te garanderen. Alleen raakt Draco er dieper in verwikkelt dan hij ooit verwacht had. Wat als zijn leven niet langer het enige is wat op het spel staat.

    # Nederlands geschreven
    # Ramsays Production
    # Willa Holland


    And in that moment, we were infinite.



    Welcome to a world... which is not usual.
    Where people live another life.
    Where we see the same things.
    But where we feel it's different.
    In this dimension, we don't know ourselves.
    Do we actually know we are here...?
    Or do we just breathe?

    Enter here, you have no choice.

    Welcome to the time,
          This is the beginning of the Fourth dimension.












    X Onbekende Personen X Fantasy X Thriller X


    De Dimensie trologie:

    DE VIERDE DIMENSIE X DE VIJFDE DIMENSIE X DE ZESDE DIMENSIE




    In every year there are four seasons:
          ||Winter, icy and lovely winter.
          ||Spring, which brings happiness on our faces.
          ||Summer, the shiny good one of all four.
          ||Autumn, bleak and bitter but also liked.

    But the seasons are not what they used to be.
    People destory the world and the seasons change.
    Will there ever be a normal year again?
    Or will they disappear forever?


    Jane Dakota is een teruggetrokken stil meisje die zichtzelf graag opsluit in haar eigen fantasiewereld. Op haar 15e verjaardag merkt Jane dat er iets verandert om haar heen, de mensen en ook haar familie gaan zich anders gedragen tegenover haar en ze wordt aan haar lot over gelaten. Ze vertrekt naar het bos en vindt haar weg naar een wereld waarin ze ziet dat de mensheid de natuur zodanig aan het vernietigen is dat het niet lang meer zal duren voor dat er van gehele planeet niks meer over blijft. Kan Jane hier iets aan doen of offert ze zichzelf op voor iets wat allang verloren lijkt?


    -Voor SOTY
    -Subgenre: Contemporaine fantasy/Urban
    Younique


    ______________________________________














    You made me change.
    Nobody ever could.
    And I'd rather be loved by you than serve The Dark Lord.
    And you're the only who knows me that way.
    Let's keep it with that.

















    If this love is Forbidden. Then, can we still be in love?
    It brings us so many Complications and we have to fight.
    But we can't be without each other and we will fight Together Till The End.



    IIIIII


    Thank you for the tragedy, I need it for my art.

    neem een kijkje bij dit verhaal :)

    http://www.quizlet.nl/stories/118208/predators/

    http://www.quizlet.nl/stories/115870/assassins-creed---the-assassin-rises-/

    [ bericht aangepast op 23 juni 2013 - 20:30 ]


    Nothing is true, everything is permitted ~ Ezio Auditore

    Ik heb twee verhalen (onbekende personen), fantasy. Kijk maar of je het wat vind (: KLIK & KLIK


    "Libraries were full of ideas – perhaps the most dangerous and powerful of all weapons."

    Ik heb 2 fantasystories. Misschien zit er iets voor je bij?

    Adventurer



    Xandria, dochter van een groots avonturier, gaat na de dood van haar vader op haar eerste avontuur: een zoektocht naar een schat.
    Maar het gezelschap waarmee ze reist, is nogal opmerkelijk.
    Zo zijn er een constant ruziënde broer en zus en een heks die nooit tovert. De enige normale in dit gezelschap lijkt de jonge ridder Breyan. Maar wat verbergt hij voor haar en de rest van de groep?
    Hun zoektocht naar een mysterieuze schat leidt ze naar de meest sprookjesachtige plaatsen en ze ontmoeten wezens die geen mens ooit heeft gezien. Xandria treedt in haar vaders voetsporen en ontdekt steeds meer over zijn verleden. Maar zal ze ook ooit weten wie eigenlijk haar moeder was? En zal ze ooit Breyans geheim ontdekken?

    Sons of war



    2 prinsen

    1 noodlot



    In het bedreigde koninkrijk Fenea wordt de jonge prins Bredan geboren. Terwijl wij hem en zijn broertje Faellan volgen op hun levenspad, wordt het duidelijk dat er iets groots wacht voor de jongens.
    Maar voordat het zover is, moet Bredan nog leren. Zal Bredan Fenea kunnen redden of zal hij door zijn eigenzinnigheid een ramp veroorzaken?


    Rest in Peace, Son of Gondor

    Desperate Liars



    Proloog
    Een bijenkoningin, iedere kleine of grote stad had het wel. En iedere bijenkoningin had ook zijn volgelingen, die braaf alles volgden. Er is altijd wel iemand die de koningin graag dood wil, alleen ging het deze keer te ver.

    Deze schrijf ik samen met xSunshineee


    Written On The Walls.



    “I think that the only real loneliness is when you allow yourself to just lose yourself in sadness."


    -

    Mijn nieuwe story. Gebaseerd op Harry potter. De zelfde docenten en Albus Perkamentus als schoolhoofd, Maar totaal andere leerlingen.




    Trailer:

    Klinkt allemaal erg goed! ik ga er op mijn gemak naar kijken (:
    en bedankt MissElmo!


    Whatever you do in life will be insignificant, but it's very important that you do it because nobody else will.



    Horror | Drama | Onbekende personen

    Eden is een vampier die niet beschikt over een eindeloos budget of bijzondere talenten. Ze moet noodgedwongen deel uitmaken van een bende die bestaat uit criminele soortgenoten.
    Terwijl de ene na de andere klus wordt verpest, bespioneerd ze in haar vrije tijd een Canadese
    ex-gevangene waar ze langzaamaan een zwak voor ontwikkeld. Hoewel haar verliefdheid zich bijna ontpopt tot een obsessie, houdt Eden zichzelf voor dat er niets fout kan gaan aangezien ze haar dierbare sterveling slechts gadeslaat. Wat ze niet weet, is dat er ellende van een onschatbaar kaliber op de loer ligt. Alles dat eerst zo onschuldig leek, wordt besmet met een kwaad waar niet aan valt te ontglippen.


    If you wanna fly, you got to give up the shit that weighs you down.


    For the king
    Rose is de koningsdochter - Will de bakkerszoon. Van kleins af aan zijn Rose en Will al beste vrienden en elke dag riskeren ze gevaarlijke -en zelfs levensbedreigende - straffen om elkaar in het geheim te ontmoeten; diep in het groene, grote woud. Als Rose gedwongen wordt door haar vader en stiefmoeder om te gaan trouwen, besluit ze samen met Will om ergens heen te vluchten. Maar eenmaal op weg, komen ze heel ergens anders aan dan dat ze voor ogen hadden... Met z'n tweeën gaan ze een reis tegemoet vol gevaar, spanning en avontuur. Zal dit goed aflopen? En komen ze ooit nog thuis?

    Wishes are only granted in Fairy Tales.










    Trailer
    Start 18-06-2013
    Eindigt eind 2013
    OP | Fantasy | Avontuur | Historie
    Deelt mee aan SOTY
    ©Lizor


    My fake plants died, because I did not pretend to water them.



    Het is het jaar 2022, het jaar waar alle ellende uitgebroken is. Terwijl de landen onder elkaar oorlog voerden, begonnen de mensen te strijden voor hun eigen vrijheid. Revoluties hebben de gouvernementen verjaagd, bankdirecteuren zijn op de wreedste manieren vermoord, presidenten zijn als heksen verbrand en zij die meer geld hebben, zijn uit hun huizen gejaagd. De wereld heeft als het ware een derde wereldoorlog achter de rug.
    Eden hoorde bij de arme mensen die voor haar vrijheid had gestreden en geleden. Nu ze werkten aan de wederopbouw van deze nieuwe wereld, had ze ondertussen een eigen houten huisje kunnen bouwen in het bos terwijl ze in een nieuwe bloemist werkte die weinig succes had, maar voldoende opleverde voor haar eigen overleving.
    De strijd is nog maar pas voorbij wanneer voor Eden een nieuwe strijd begint, namelijk het leven redden van een arrogante, eigenwijze rijke bankdirecteur en zijn twee wilde, ongehoorzame dochtertjes van 5 en 7 jaar.




    Three golden rings,
    Two broken families,
    One helpful girl,
    And a new future.


    The happiest people don't have the best of everything, they just make the best of everything.

    Daybreak Revelation

    Mensen worden bedreigd met uitsterven in een vampiristische wereld
    en de toekomst is voor elk wezen, levend noch dood, gehuld in duisternis.

    2137 N.C.
    [url][/url]

    [url][/url]
    De wereld is niet langer zoals wij die kennen; de mens wordt met uitsterven bedreigd. Het handvol dat nog over is, probeert te overleven in de chaos die de derde wereldoorlog heeft achtergelaten. Broeierige steden zijn veranderd in verlaten ruïnes en de verwoeste, in puinhoop gelegen huizen en gebarsten wegen worden bewandeld door een beangstigende stilte.
    Lone Foster probeert als een van de laatste overgeblevenen echter niet alleen de chaos te overleven. Honger en dorst zijn namelijk het minst van haar problemen, door de dreigende aanwezigheid van zij die afhankelijk zijn van bloed.


    Vampiers vrezen nochtans ook hun eigen uitsterven, doordat de mensheid niet langer in het omvangrijke aantal is dat zij waren. Want uiteindelijk zal een vampier verstenen als de allerlaatste druppel bloed in zijn lichaam verdroogd is. Ondanks dat zij de macht hebben gegrepen in de verwoeste wereld en een groots hotel heropgebouwd hebben tot hun broednest met een gestructureerde hiërarchie, zoekt men op de bovenste verdiepingen van het gebouw - daar waar de superieuren met hun raadsmannen hun luxueuze leven leiden - naar een efficiënte en doeltreffende manier om met mensen te fokken. Zij sturen dagelijks hun patrouilles erop uit om overlevenden op te sporen en gevangen te nemen…

    © Justine van Duysen II Merrow
    Fantasy II 16+ II Thriller II Actie II Drama


    “If you can smile when things go wrong, you have someone in mind to blame.”