• Al enkele jaren is het rustig tussen het vagevuur en de hemel.
    Echter hebben ze niet ingezien dat hun aardse kinderen,
    Welke allemaal goden zijn, maar te jong dit te kunnen gebruiken,
    Elkaar kennen, Elkaar mogen, Elkaar leuk vinden.
    Natuurlijk vinden de ouders dit niet het beste,
    aangezien de kinderen van de vijand geen perfecte match zijn voor hun engeltjes/duiveltjes,
    Willen ze de kinderen uit elkaar trekken.

    Dus, nu jullie even ingelicht zijn:
    De kinderen wonen samen in een groot huis, dit is omdat ze geen ouders hebben die voor hun zorgen,
    Er zijn wel begeleiders, welke niet altijd weten wat ze met de kinderen aan moeten.
    De kinderen weten niks van hun ouders af, enkel van hun magie, welke ze soms gebruiken ook al weten ze niet wat ze doen.
    Ze gaan niet naar school, dat krijgen ze in het huis.

    Rollen:

    Kinderen van Zeus x Hera:
    - Nevada Wrendall Palkings. - Delightfully
    - Levina Abigail Dacre - BarnOwl
    - Elijah Nemerya Baratheon. - Pwettyness.
    - Heath William Rodrigues - Raccoon.
    - Zoon :

    Kinderen van Satan x Susan (Susy)
    - Sai Mara Dwell.- Ellison.
    - Gaio Demetri Chloris- Infano.
    - Zoon Gereserveerd voor Faisean.
    - Chavez Horace Williams - Roar
    - Dochter: Reservatie lachlan.


    Regels:
    - Geen one-liners, minimaal negentig woorden.
    - Geen mary of Gary Stue's.
    - Gelieve door te geven als je een langere tijd afwezig bent.
    - Ruzie en 16+ is toegestaan in de rpg, geen geruzie erbuiten.
    - Reserveringen blijven 48 uur staan, anders verwijderd.
    - Twee weken geen reactie zonder er iets van te horen is eruit.
    - Niet alleen 1 op 1 spelen.
    - Niemand Negeren.
    - Alleen IK open topics, indien ik dat niet kan zal ik er iemand voor aanwijzen.
    - MAX 2 characters.

    Invullen:

    Naam:
    Leeftijd: - Kinderen 7 - 24. Ouders +100 en begeleiders + 27.-
    Kind van: - alleen De kinderen.-
    Gave: - Maximaal 2-3 -
    Innerlijk :
    Uiterlijk : -Foto + beschrijving als je wilt.-
    Geschiedenis:
    Extra:


    [ topic verplaatst door een moderator ]

    [ bericht aangepast op 13 sep 2013 - 21:57 ]


    Yeah, and people in hell want Slurpees.

    Mag ik een dochter van Satan?


    These rings that I'm breaking are making you a personal debt.

    Een dochter van Hera, graag.


    Feel the fire, but do not succumb to it.

    But ofcourse, jullie staan erbij.


    Yeah, and people in hell want Slurpees.

    Zoon van Satan / Susan alsjeblieft.


    •

    U staat erbij :]


    Yeah, and people in hell want Slurpees.

          Gaio Demetri Chloris

          • Persoonlijke gegevens

    Voornaam: Gaio
    Achternaam: Chloris

    Volledige naam: Gaio Demetri Chloris

    Roepnaam: Gaz, Gaio

    Leeftijd: 21
    Geboortedatum: 31 December 1992

          • Relationele gegevens

    Relatie: –

    Ouders
    Biologische vader – Satan
    Biologische moeder – Susan

          • Karakteristieke gegevens

    Alhoewel Gaio een afstammeling is van Satan en Susan – zal men eerder ontkennen dat hij het duistere bloed door zijn aderen heeft lopen. Nadat Gaio is bekomen van zijn ongeluk, zijn zijn gedragingen compleet tegengesteld als daarvoor.
    Gaio heeft – als gevolg van zijn ernstige geheugenverlies – een ietwat rustig, teruggetrokken persoonlijkheid ontwikkeld ; grotendeels doordat hij niet meer weet hoe hij zich als "zichzelf" moet gedragen. Gaio zal hierdoor op geen enkel moment een risico nemen, op de voorgrond willen treden of zich voordoen als een bepaald persoon – hij houdt zich liever op de achtergrond, waarbij hij terug denkt aan zijn "oude ik".

    Ondanks het feit dat Gaio zich niets kan herinneren van het grootste gedeelte van zijn leven – is hij ontzettend slim, op de rand van het hoogbegaafd af. Hierdoor liggen zijn interesses – in tegenstelling tot andere jongens van zijn leeftijd – in het bestuderen van nieuw materiaal, waardoor hij de kennis in zijn hoofd weer ietwat probeert aan te vullen.
    Echter, hierdoor wordt Gaio vaak neer gezet als een typische "nerd" of "asociaal", hij zal liever met zijn neus in de boeken duiken – op zoek naar zijn geschiedenis – in plaats van omgaan met zijn leeftijdsgenoten.
    Deze bezigheden worden versterkt door het feit dat Gaio ontzettend slechte sociale vaardigheden heeft ; het lijkt alsof ze allemaal gedurende het ongeluk zijn verdwenen – waardoor hij op sommige momenten in ingewikkelde situaties kan belanden, andere personen zonder enige reden zal beledigen of totaal niet weten wat hij moet doen wanneer iemand contact met hem zal proberen te zoeken.

          • Fysieke gegevens

    Lengte: 1,92

    Oogkleur: Grijs
    Haarkleur: Bruin



    Alhoewel Gaio vaak als een "nerd" wordt bestempeld, is dit absoluut niet terug te zien aan zijn uiterlijk – wat eerder los laat dat hij afkomst van de duistere kant. Dit wordt voor het grootste gedeelte bekrachtigd door zijn lange, gespierde lichaam ; waar hij af en toe nogal slungelig mee om moet gaan doordat hij er geen raad mee weet.
    Zijn frisse, gezonde gezicht staat ieder moment van de dag ernstig – er zal zelden een glimlach op zijn lippen verschijnen ; iets wat ook is door gegeven door zijn duistere bloed. Zijn ietwat volle wenkbrauwen staan vaak in en lichte frons, maar dat wil echter aangeven dat hij aan het nadenken is over zichzelf en zijn rumoerige – voor hem onbekende – verleden.

    Ondanks Gaio's imposante lichaam, wordt de blik van ieder persoon vrijwel direct op zijn gezicht gericht. Zijn hoge jukbeenderen en ingevallen wangen maken menig personen tot medelijden, alsof ze denken dat hij zichzelf enigszins verwaarloost.
    Daarnaast vallen zijn warrige, donker bruine haren vaak voor zijn ogen – alsof hij deze wil verbergen. Het bijzondere aan Gaio's ogen is namelijk dat ze een zo'n lichte grijze kleur hebben, dat het haast lijkt alsof zijn pupil wegsmelt tegen het oogwit. Echter, wanneer Gaio zijn gave uitoefent – bewust of onbewust – zullen zijn ogen van te voren een gitzwarte kleur krijgen, wat direct zijn duistere kant aangeeft.

          • Extra kenmerken

    Gave
    Gaio heeft een ludieke gave – waarbij zijn ogen gitzwart worden op het moment dat deze in gebruik is. Wanneer hij zijn ogen op een persoon richt en zich zal concentreren, zal deze persoon zich langzaam in een zwarte ruimte bevinden – waar zijn of haar grootste angst wordt geprojecteerd ; terwijl de ruimte steeds kleiner begint te worden.
    In zijn verleden heeft Gaio met zijn gave verschillende personen tot waanzin gedreven ; aangezien er niet uit te ontsnappen valt.

    Geschiedenis
    Gaio heeft zijn gehele leven in een pleeggezin gewoond, waar hij slecht werd behandeld en uiteindelijk door zijn pleegbroer op het slechte pad is gekomen. Hierdoor is Gaio in aanmerking geweest met drugs en alcohol – waardoor hij verschillende nachten heeft door moeten brengen op het politie bureau. Verschillende meisjes kwamen langs bij Gaio – om maar een nacht met zijn goddelijke lichaam door te brengen ; de woede die hem meester werd op het moment dat hij de "macht" over een meisje in handen kreeg, vonden ze geweldig.

    Echter, op zijn twintigste verjaardag – Oudjaarsavond – was Gaio betrokken bij een ontzettend groot verkeersongeluk ; waarbij een truck op zijn eigen auto in reed en hij tientallen meters ver weg werd geslingerd.
    Nadat hij drie weken in coma had gelegen – opende hij zijn ogen, waarbij elk spoortje van zijn geheugen was verdwenen. Door middel van zijn rijbewijs is hij achter zijn naam en leeftijd gekomen ; maar doordat niemand hem kwam opeisen in het ziekenhuis, was hij van de ene op de andere dag in een klap familie – loos geworden, waardoor hij in het tehuis is terecht gekomen.


    •

    Ellison schreef:
    Mag ik een dochter van Satan?


    Baby, when I know you're only sorry when you got caught,

    U staat erbij + Gaio is geaccepteerd


    Yeah, and people in hell want Slurpees.

    Mag ik een dochter van Hera reserveren

    Een zoon van Satan?


    "We will teach you how to make boys next door, out of assholes."

    Naam: Elijah Nemerya Baratheon.
    Leeftijd: Zeventien. [09'09]
    Gave: Elijah heeft de gave mensen te manipuleren, ze vallen voor haar uiterlijk, haar zang. En dan valt er niks meer aan hen te redden.
    Innerlijk : Elijah is het zwarte schaap van de familie van Zeus en Hera. Ze is anders dan haar broers en zussen, puur omdat ze invloed van Satan heeft gehad na haar geboorte. Ze gebruikt haar gave voor geld en waardevolle spullen van mensen te krijgen, soms zegt ze zelfs dat iemand zelfmoord moet plegen. Nieuwschierig waar dat vandaan kwam? Zij begon ermee. Elijah kreeg de bijnaam "The Hound" van haar vader, door haar wilde en tegenstrijdige gedrag. Alleen haar moeder, haar moeder is het enige waar ze echte belangstelling voor heeft. Haar moeder hield van haar, hoe ze ook tekeer ging tegen haar of haar vader. Zwakte is een groot gevoel bij Elijah, ze kent zwakte voor verdriet, als iemand iets aan haar moeder of broers en zusters doet. Zal ze uiteen vallen. Echter zal ze dit ook als ze verliefd word, en degene waarvan ze houd haar laat vallen.
    Uiterlijk :


    Haar schoonheid, heeft ze geërfd van haar moeder, haar wijsheid van haar vader. Maar aan haar uiterlijk is iets mis. Ze lijkt op Susan, niet op Hera. Met haar lange bruin-zwarte haren, bloedrode lippen, haast zwarte ogen en een bijna witte huid, heeft ze meer weg van een van de kinderen van Satan en Susan. Hierdoor werd ze gepest, en niet alleen daarom, maar ook omdat ze wat kleiner was dan de andere met haar 1,69. Hierdoor heeft ze zichzelf aangeleerd om op hakken te lopen zo hoog, dat ze net zo groot is als haar broers en zussen. Haar al slanke benen lijken er nog slanker door, en haar taille lijkt er nog smaller door.
    Geschiedenis: x
    Extra: Elijah heeft tatoeage's over haar armen, bovenlijf en middel lopen. Het zijn zwarte slierten, touwen en cirkels die haar er anders uit laten zien, duivelser.


    Yeah, and people in hell want Slurpees.

    Jullie staan er allebei bij~


    Yeah, and people in hell want Slurpees.

    Mag ik mijn dochter in een zoon veranderen?


    Baby, when I know you're only sorry when you got caught,

    Maar Natuurlijk, zal het erbij veranderen ~


    Yeah, and people in hell want Slurpees.

    Ik bestempel Nevada hierbij tot af. :]

    • Naam:
    Nevada Wrendall Palkings.
    – Nevada is geen veelvoorkomende naam. Het betekend ‘sneeuw’, en kenmerkt het feit dat ze in november gevonden is, op een heel sneeuwachtige dag.
    Wrendall is geen officiële doopnaam, maar een samenstelling van de namen van haar adoptieouders: Wren en Randall. En uiteraard de familienaam van haar adoptiefamilie, Palkings. Het betekend ‘dwaler.’ Desondanks Nevada meestal voluit genoemd wordt, zijn er uitzonderingen waarin mensen haar Nev noemen.


    • Leeftijd:
    Nevada's 'echte' geboortedatum is onbekend. Haar adoptiemoeder, Wren, plaatste haar verjaardag dan ook op de dag waarop ze haar in de sneeuw vonden: 24 november 1994 - iets dat haar achttien jaar oud maakt, vandaag de dag.
    – Het is gewoonlijk voor Nevada om ieder jaar opnieuw op haar verjaardag te verdwijnen. Op die dag wil ze gewoon alleen zijn, en dat hebben haar ouders dan ook al die jaren gerespecteerd.

    • Kind van:
    Hera en Zeus.
    – Nevada is altijd dankbaar geweest voor de warme, menselijke armen waarin ze terecht is gekomen. Voor een lange tijd kende ze haar eigen aard niet - van broers of zussen was ze niet op de hoogte. Ze nam gewoon nooit aan dat het belangrijk was om op zoek te gaan naar een leven waaruit ze was ‘weggegooid.’ Ze heeft dus een groot deel van haar leven ergens anders doorgebracht, gelovend dat ze een mens was met.. aparte afwijkingen.

    • Gave:
    N
    evada heeft heel lang niet geweten wat haar gave precies is. Dat ze er één heeft, is ongetwijfeld. Pas de afgelopen jaren heeft ze zich verdiept in haar afwijkende ‘kunsten.’ Het is namelijk niet zomaar iets dat Nevada kan verrichten. In feiten, wordt zij een levend orakel genoemd.
    Orakel betekend in meerdere vormen en culturen een boodschapper van hogere, of lagere machten. Bij Nevada werkt dit enkel anders.
    Ze krijgt geen stemmen in haar hoofd, of geesten naast haar bed maar beelden. Visioenen. Meestal betekenen deze visioenen niet veel goeds. Als orakel, is zijzelf vaak degene om die visioenen te behoeden van uitkomen. Soms, echter, krijgt ze juist beelden toegestuurd die haar vertellen wat ze moet doen om iets te laten gebeuren. Het is niet de simpelste gave, en het is vaak overvol in haar gedachten - maar ze doet haar best.
    Zodra Nevada een boodschap ontvangt, kan ze erge hoofdpijnen krijgen, zuurstofgebrek, hartkloppingen, een paniekaanval: zo'n bericht is namelijk niet het gezondste dat er bestaat. Er zijn manieren om de boodschappen te omzijlen. Als werkend orakel, heeft Nevada enige inspraak in de uitkomst van de boodschappen. Zo kan ze soms levens redden, situaties voorkomen of juist en waarschuwing overbrengen op anderen. Als orakel, is Nevada een wijze raadgever. Ze ziet niet alleen dingen die zullen gebeuren, of ooit zijn gebeurd - maar ze kan, als ze zich inspant, zich ook richten op het leven van degene die om haar hulp vraagt. Op die manier kan ze soms een blik op zijn of haar toekomst werpen. Al gebeurt dat zelden, omdat het erg vermoeiend en gevaarlijk is. Het kost haar veel energie en is niet geheel zonder risico.

    • Innerlijk:
    Nevada is altijd ‘anders’ geweest dan de anderen. Vaak speelde ze de rol van buitenbeentje, al had ze wel wat vrienden voor ze haar thuisplaats verliet. Nevada is zeer.. volwassen ingesteld. Ze begrijpt de ernst van situaties snel, en is niet de persoon om sarcastisch of humoristisch rond te lopen. Haar gevoel voor humor is dan ook niet zo groot. Het is een feit dat ze weinig lacht, maar áls je haar aan het lachen krijgt - is er geen lieflijker en puurder geluid dan dat, op dat moment. Het is niet eerlijk om te zeggen, maar Nevada is nogal manipulatief. In veel gevallen ziet ze het slechte van anderen niet - of wil ze dat niet zien. Je hebt dan ook heel gemakkelijk haar vertrouwen. Maar, schaadt je haar vertrouwen, of kwets je haar? Dan is het een verzekering dat je het bij haar verknald hebt. Nevada is niet de persoon om wraak te nemen, maar vergeten zal ze nooit. Ze neemt enkel wraak op haar eigen manieren. Een bijwerking van haar gave die je absoluut niet op jouw gericht wilt hebben.
    Nevada is nieuwsgierig. Ze wilt alles weten, zo lang je het maar interessant houdt. Verhalen en geschiedenis zijn dan ook twee, grote bezigheden. Ze heeft zelf geprobeerd te schrijven, tekenen en fotograferen, maar heeft nooit het geduld gehad om daar verder in te gaan. Op sommige momenten weet Nevada niet precies hoe ze haar gedachten moet sorteren, waardoor ze vaak wat afwezig of dromerig lijkt. Dit is niet geheel met opzet, maar ook een deel van haar gave en haar eigen persoon. Ze is heel erg met de wereld en de mensen om haar heen bezig, waardoor ze zichzelf nog wel eens vergeet.
    Op bepaalde momenten weet ze bijvoorbeeld niet eens meer wat ze op een plek doet, of - of ze wel gegeten heeft. Er is veel dat haar bezig houdt, en soms raakt ze daardoor een beetje van de wereld. Het beste om op die momenten te doen, is haar aandacht naar je toe roepen en zorgen dat je die houdt. Vak ontspant ze er wat meer door, en vindt ze rust in de chaos. Als ze echter alleen is, wil het nog wel eens zo zijn dat ze in een trance raakt door haar gedachten.

    • Uiterlijk:
    Op het eerste gezicht heeft Nevada niet veel weg van Hera, noch Zeus. Met stevige, lange, roodbruine lokken heeft ze een iets pittigere uitstraling dan haar ogen laten zien. De kleur van haar irissen vormt een groot contrast met haar lichte huid en donkere haar. De azuurblauwe tint is diep en helder. Open, zou je het kunnen nemen. Samen met haar volle, rosé gekleurde lippen is haar gezicht een ware eye-catcher. Er bestaat geen twijfel over de kant waartoe Nevada behoord. Ze straalt het pure licht nog nét niet uit, al probeert ze die uitstraling maar al te graag te verdoezelen door een ‘I don't care’ houding aan te nemen. Mensen nemen haar alleen niet zo serieus. Nev reikt de 160 centimeter, als ze geluk heeft, en is daarmee altijd de kleinste.
    Om mode geeft ze niet veel. Over het algemeen draagt ze dan ook oversized sweaters, hoodies. Alles dat comfortabel zit. Hetgeen dat ze hier echter mee bereikt, is haar kwetsbare kant nog meer naar voren duwen. Ze weigert namelijk om op hakken te lopen, waardoor zij altijd naar iedereen op moet kijken en vaak nog eens geplaagd wordt ook. Er zijn echter momenten waarop Nevada zich optut. Voornamelijk om te doen wat mensen doen, wat zij deed voor ze achter haar echte aard kwam. En op die momenten is ze dan ook stukken volwassener.
    Veel moeite om die levensstijl aan te houden, doet ze niet. Ze wil dat mensen haar kiezen om haar, niet omdat ze er uit zien als een perfect poppetje.




    • Geschiedenis:
    Nevada werd achttien jaar geleden in de sneeuw achter gelaten. Vermoedelijk door haar biologische ouders, maar waarom weet ze nog altijd niet. Mede door haar gave is ze langzaam achter de waarheid gekomen. De familie waarin ze terecht kwam bestond uit twee liefhebbende ouders en twee jongere broertjes. Nevada heeft zich er altijd welkom gevoeld, en groeide op als een succesvolle tiener. School, vrienden, familie. Het ging haar voor de wind tot ze een jongen ontmoette. Ze wist dat hij geen goeds betekende: ze had over hem gedroomd. Toch liet ze zich verleiden met het idee van liefde. Ze negeerde haar voorspelling en merkte toen maar al te goed hoe alles uitkwam. Haar familie werd vermoord en ook zij ontsnapte ter nauwe nood aan de dood. Sindsdien neemt Nevada iedere boodschap bloedserieus. Ze heeft zich na al die tijd nog steeds niet vergeven, en dat is dan ook terug te merken in de manier waarop ze met haar gave omgaat. Het is niet gemakkelijk, en het is dan ook een vloek waar ze alleen mee moet zien te leven.
    Na de dood van haar adoptiefamilie, vond ze haar ‘echte’ thuis. Zich thuisvoelen doet ze echter niet. Ze houdt zich nogal afzijdig en probeert zich meer als mens te gedragen dan ze daadwerkelijk is.

    • Extra:
    Nevada is zwaar claustrofobisch. Ze weet niet of het daadwerkelijk haar grootste angst is, maar het speelt wel een grote rol in haar dagelijkse leven. Ze staat doodsangsten uit naar kleine ruimtes. Zodra ze er dan ook terecht komt, kan ze een paniekaanval krijgen, benauwdheden, hyperventileren. Waar die angst vandaan komt, weet ze niet. Daarnaast heeft ze een nogal kinderachtige angst; het donker. Ze kan absoluut niet tegen donkere ruimtes. Je kunt haar dan ook tot waanzin drijven, door het licht uit te doen.

    Nadat haar adoptiefamilie vermoord was, had ze nergens om naartoe te gaan. Zo vluchtte ze weg uit haar normale, alledaagse leventje en vond ze Alexander. Of, nou ja, hij vond haar. Hij vertelde haar veel over hun bovennatuurlijke bestaan en op zijn advies is ze meegegaan naar het huis. Alexander is haar halfbroer, maar werd ook haar beste vriend. Ze voelt zich niet bepaald thuis in het huis, en voornamelijk omdat ze heel lang een andere familie gehad heeft is ze nogal sceptisch over het hele familie gebeuren.

    [ bericht aangepast op 7 sep 2013 - 19:07 ]


    Feel the fire, but do not succumb to it.