• Inschrijven Kan Altijd!



    The Queen Victoria Stables.
    A heaven for both horse and owner.
    It are the largest and one of the oldest stables in the UK and is equipt for all equestrian activities in an amazing environment.
    On the grounds there is a racingtrack, 2 inside and 3 outside riding area's, 3 paddocks, 2 lunging pens and a lot of fenced fields for horses to roam free in.
    Outside every stableblock there are washing and cleaning stations with hot and cold water.
    The stableblocks are devided in 5 corridors. All have spacious stables with running waterbowls. They will be cleaned every other day and food is provided for.
    It is also possible to breed horses, if there is a mutual understanding between the horses' owners.
    We're looking forward to see you and your horse or horses around and afterwards you're more than welcome to join us for a refreshing drink and a bite of food in our restaurant.
    The Queen Victoria Stables' Staff


    Facilieiten van de stallen:
    Omgeving
    Plattegrond(Poetsplaatsen zijn rood aangegeven. Aan de kopse kant van de stallen is een grote deur naar buiten.)
    - renbaan
    - 2 binnenbanen
    - 3 buitenbanen
    - 3 paddocks
    - 2 longeercirkels
    - weilanden
    - 5 gangen met stallen
    - faciliteiten voor alle diciplines
    - mogelijkheid tot fokken
    - poetsplaatsen met lopend water buiten de stallen
    - restaurant
    Stallen:
    - drinkbak met lopend water
    - etensbak
    - wordt om de dag schoongemaakt
    - paarden worden gevoerd


    Lijstjes:
    Naam:
    Leeftijd:
    Nationaliteit:
    Karakter:
    Uiterlijk:
    Extra:

    Naam Paard:
    Geslacht:
    Eigenaar:
    Leeftijd:
    Ras: (vuilnisbak als het paard rasloos is)
    Discipline(s):
    Karakter:
    Uiterlijk:
    Extra: [Hier onder andere het gangnr. van de stal melden 1-5]


    Zadelmak maken begin eigenlijk niet voor paarden 3 zijn, vaak zelfs nog wat later, omdat het gewoon niet goed is voor je paard om het eerder te doen. Voor een jaar of 4/4,5 zijn de meeste paarden zeker niet zadelmak.
    Dit geld voor alle mensen met een paard jonger dan 6 jaar!!!
    Deze paarden kunnen dus ook zeker NIET in hoge klasses rijden, als ze zoizo al zadelmak kunnen zijn.



    Personages:
    Jongen / Hengst
    Meisje / Merrie
    Ruin

    [- Naam - Naam paard - Stalgang - Speler]
    Jongens:
    - Steve James Hiddles - Scotty T - 0 - KiliOfDurin
    - Cian Christy Whinter
    - Wesley - 1 - LyraPhoenix
    - David Marc Johnson
    - Courage - 5 - Disneyy
    - Nathan Black - - Disneyy
    - Timothy 'Timmy' McCoy
    - Julia 'Juul' - 3 - KiliOfDurin
    - Darryl Ohmen - Hayley - 2 - LyraPhoenix


    Meisjes:
    - Denise Grace Fell
    - Sorebo Bronx 'Beer' - 3 - Disneyy
    - Melody Jane McCarter
    - Mickey - Piaffe
    - Cheryl Gold - Samara - 2 - Appelboompje
    - Lucy Johnson - Special Surprice - 4 - Appelboompje
    - Allunga Fox - Yani - Hazel
    - Roselynn 'Rose' Alicia Eastside - LoveLight - 4 - Whisperings
    - Noah Jones - Mystery - 3 - CrazyGirlxx


    Stalgang 1:
    - Wesley

    Stalgang 2:
    - Hayley
    - Samara

    Stalgang 3: [tijdelijk vol]
    - Julia 'Juul'
    - Sorebo Bronx 'Beer'
    - Mystery

    Stalgang 4:
    - Special Surprice
    - LoveLight

    Stalgang 5:
    - Courage


    Regels
    - Minimaal 7 regels schrijven, 200 woorden, dat is niet heel erg moeilijk. Voeg dingen toe zoals: Omgeving, gebruik tekst van andere, gevoelens, gebeurtenissen van vroeger, ...
    - Graag met leestekens en hoofdletters typen.
    - OOC graag met haakjes; [] {} () - -
    - Er mag best liefde tussen mensen die zelf verzonnen zijn en niet echt een karakter hebben maar natuurlijk ook tussen de rest van de schrijvers. Liefde kan niet binnen 2 uur van het ontmoeten van elkaar ontstaan. Dat groeit. Wees dus realistisch.
    - Het blijft zo lang zomer als dat deze RPG duurt, misschien dat het rond Kerst verandert in zoiets, maar voorlopig niet
    - Reserveringen blijven 3 dagen staan.
    - Graag personages die verschillend zijn, qua karakter etc.
    - Geen Mary Sue's (perfecte personages)
    - 16+ is geoorlooft.
    - Geen personages van anderen besturen. Dat is echt super irritant.
    - Alleen ik, KiliOfDurin, maak nieuwe speel, rollen en kletstopics aan.
    Op het overtreden van al deze regels staat na 2 waarschuwingen het verwijderen van je personage(s).

    Veel plezier


    Laatste Nieuws:
    Het is nu Donderdag. Zaterdag is de aftrap van het wedstrijdseizoen. Dit gaat gepaard met een western-, dressuur- en spring-demonstratie, een paardenshow, een draversrace, een renpaarden race, een polowedstrijd en een Voltige demonstratie als finale.Er wordt veel publiek verwacht, dus zorg ervoor dat alle paarden er piekfijn uitzien. De spanning begint nu toch wel op te lopen, omdat er nog veel moet gebeuren voor de meesten. De hoefsmit komt vandaag langs voor ieder paard die dat nodig heeft, ook word er erg veel schoon gemaakt in het cafe, in de rijbanen en over het hele terrein.

    [ bericht aangepast op 19 jan 2014 - 20:01 ]


    Bowties were never Cooler

    Naam: Steve James Hiddels
    Leeftijd: 21
    Nationaliteit: Brits, Schotland
    Karakter: Steve is van nature vrij kalm en extreem relaxed, met een goed gevoel voor humor, maar tegenover vreemden is hij vaak nog erg terughoudend. Hij bezit natuurlijke charmes, maar niet ver eronder ligt een deel van hem waar je liever niet mee in aanraking wil komen.Steve is loyaal aan zijn vrienden en familie en is ondanks dat hij erg kalm en relaxed is een vaderlijk type. Hij is een harde werker en doet er ondertussen alles aan om zijn duistere zijde te onderdrukken, die naar voren komt als zijn korte lontje doorbrand. Hij wil namelijk niet dat die naar boven komt in de buurt van de mensen om wie hij geeft. Steve kan door zijn charmes makkelijk omgaan met meisjes, en mensen in het algemeen. Toch speelt hij niet graag met mensen hun emoties en wil alleen vrienden die ook echt om hem geven. Hij houd van spelletjes en gezelligheid met zijn vrienden of familie of andere bekenden.
    Steve heeft al zijn hele leven met paarden te maken en vind het heerlijk om rond ze te zijn. Van kind's af aan banjert hij al door deze stallen, waar zijn ouders elkaar ook hebben ontmoet.
    Uiterlijk:



    Steve is een dun scharminkel. Hij is 1,77m lang met een bleke huid en blonde krullen die wild rond zijn hoofd krullen. Hij is erg dun en zijn spieren zijn dun en pezig. Steve's hoofd is altijd opgeheven en zijn rug is recht. Hij heeft ijsblauwe intense ogen, die eigenlijk altijd vriendelijk staan en een klein glimlachje ligt vaak op zijn bleke lippen.
    Extra: Steve is de stalmeester. Hij is dus verantwoordelijk over alles wat er gebeurt in en om de stallen en met de paarden. Hij heeft een hondje dat altijd met hem meeloopt.

    Naam Paard: Scotty T
    Geslacht: Hengst
    Eigenaar: Steve James Hiddles
    Leeftijd: 9
    Ras: Vuilnisbak
    Discipline(s): Alles een beetje, maar geen western
    Karakter: Scotty kan een heel lief paard zijn, voor degene die met hem om kan gaan. Voor alle anderen is hij onhandelbaar, vals en gevaarlijk. Over het algemeen is Scotty een dominant, koppig, doortankend, dapper en brutaal paard, maar een leuke vriend en een drukke kleuter.
    Uiterlijk:


    Extra: Scotty staat als enige paard buiten omdat hij naar andere paarden uitvalt en naar andere mensen dan Steve bijt.

    [ bericht aangepast op 19 jan 2014 - 18:26 ]


    Bowties were never Cooler

    Mag ik een jongen? :D


    "The most beautiful things in life go unnoticed..."

    Naam: James (Jamie) Hampton
    Leeftijd: 22
    Nationaliteit: Brits, maar zijn moeder is Colombiaanse.
    Karakter: James is behoorlijk arrogant. Hij gedraagt zich alsof hij het beste is en ook altijd het beste zal blijven. Hij is natuurlijk ook heel goed. Hij is een befaamd springruiter, die in de voetsporen van zijn vader treed. Deze arrogantie is echter een masker. James is diep van binnen onzeker over van alles, of hij echt wel goed genoeg is bijvoorbeeld. James staat onder een hoge druk om goed te presteren, hij wilt zijn vader trots maken. Zijn vader is moeilijk tevreden te stellen. Je best doen is voor hem nog niet goed genoeg.
    James is opgegroeid op de stal van zijn vader. Zijn vader was één van de topruiters van het land en was vrijwel alleen bezig met de sport en de paarden. Hij had nauwelijks oog voor James. Tot James ook ging paardrijden, toen werd zijn vader zo enthousiast dat hij alleen nog aan het succes van zijn zoon dacht en niet meer aan het welzijn van zijn zoon. James kwam in opstand en zijn vader heeft hem toen naar The Queen Victoria Stables gestuurd. Hij vond James ondankbaar en wou zijn tijd niet meer aan hem besteden. Inmiddels heeft James al vier jaar niets meer van zijn vader gehoord, alleen zijn moeder belt hem af en toe nog eens op, maar daar blijft het bij.
    James is arrogant om zijn eigen onzekerheid te verbergen en dat lukt hem ook, er zijn maar een paar mensen die echt tot hem door kunnen dringen en hem leren kennen. Deze mensen zullen weten dat er van binnen een hele lieve jongen schuilt, die niets fout wilt doen en mensen graag tevreden maakt. Hij is ook erg leergierig en is naast het trainen graag bezig met klusjes in en om de stallen. Hij zit niet graag stil.
    Uiterlijk: James heeft van beide ouders even veel genen geërfd. Zijn donkerbruine kijkers en zijn donkerbruine haar heeft hij van zijn Colombiaanse moeder. De vorm van zijn gezicht, zijn kaarsrechte, spierwitte tanden en zijn lichaamsbouw heeft hij van zijn Engelse vader. Doordat hij drukke dagen heeft, heeft hij niet veel tijd om zich te scheren, vandaar dat hij soms een baardje heeft. James is gespierd, hij vind altijd nog tijd om hard te lopen of om andere oefeningen te doen. Hij is rond de 1.75 meter en hiermee dus niet abnormaal groot, gewoon normaal.

    FC: Ben Barnes.
    Extra: James' grote doel is een gouden plak winnen op de Olympische Spelen.

    Naam Paard: Voltaire
    Geslacht: Hengst
    Eigenaar: James Hamtpon
    Leeftijd: 8 jaar.
    Ras: KWPN
    Discipline(s): Voornamelijk springen, voor de afwisseling soms ook eventing.
    Karakter: Harde werker. Altijd nog enthousiast, soms iets te enthousiast.
    Uiterlijk:


    Extra: James heeft Voltaire al sinds het een veulen was en heeft hem ook ingereden. Toen James naar The Queen Victoria Stables is gegaan, ging Voltaire natuurlijk mee. De twee hebben een hele sterke band.

    [ bericht aangepast op 9 sep 2013 - 20:14 ]


    "The most beautiful things in life go unnoticed..."

    Doe mij maar een meisje c:
    I love it already ;D


    Little do you know

    Mag ik alvast een meisje reserveren?


    L.S.H.I.F.O.M.D.W.I.D.H.O. Laughing so hard I fell off my dinosaur, wait, I don't have one

    Btw, zou je misschien foto's van de stallen - poetsplaatsen - boxen - bakken - renbanen - paddocks enzo willen plaatsen?
    Dan is het makkelijker om de omgeving in je post op te nemen ^^


    Little do you know

    Naam: Septime Camille Valeríé Dubois
    Leeftijd: 19 Jaar
    Nationaliteit: Half Frans, Half Brits. Haar moeder is Frans, haar vader Brits. Thuis spreken ze Frans, ook heeft Camille zelf een Frans accent.
    Karakter: Eigenlijk is Camille een beetje een kakker, alleen geeft ze dat zelf niet toe. Ze kan namelijk een beetje uit de hoogte doen, en is vaak wel gewend dat ze mensen zó kan overhalen. Dit is niet altijd zo geweest, want tot haar 13e heeft Camille in de kroppenwijken van Engeland gewoond. Toen werd ontdekt dat Camille zo goed was met paarden, kreeg ze een plek aangeboden in een befaamd paardensportteam, waar ze een goede beurs voor kreeg. In hetzelfde jaar kreeg Camille's vader een grote financiële meevaller, en werden Camille en haar gezin van het armste van het armste, tot behoorlijk rijk. Camille is altijd eerlijk: Liegen doet ze nauwelijks, waardoor mensen haar vaak als een bitch zien. Diegene stellen haar oprechtheid niet bepaald op prijs. Ook kan Camille behoorlijk opvliegend zijn, en roekeloos, maar dat meent ze niet slecht. Verder is ze heel goed met dieren en kinderen, maar kan ze nogal onbeholpen zijn in gezelschap van haar leeftijd.
    Ze vind het absoluut niet erg om vies te worden, en doet alles voor haar paard Artax.
    Uiterlijk:
    Extra: Septime wilt graag een bijnaam, maar nog nooit heeft iemand die haar gegeven. Septime rijd het liefst door de bossen, ook Artax vind dat het fijnst om te doen.

    Naam Paard:
    Eigenaar:
    Leeftijd:
    Ras: (vuilnisbak als het paard rasloos is)
    Discipline(s):
    Karakter:
    Uiterlijk:
    Extra:


    Tijd voor koffie.

    Mag ik een twee meisjes? :']
    Zoniet, dan wil ik een meisje.

    [ bericht aangepast op 9 sep 2013 - 16:43 ]


    But perhaps the monsters needed to look out for each other every now and then.

    Allemaal goed. De fotos komen binnekort


    Bowties were never Cooler

    Okay c:
    Ik doe ook maar een jongen als het mag d:
    Anders is het over vol aan meisjes x'D
    Maar ik ben al bezig met m'n meisje c:


    Little do you know

    Mag ik een meisje?


    El Diablo.

    Ik zet nu na Adnane even een pauze op de meisjes. Later gaat die er waarschijnlijk weer af.

    Zou iedereen ook zo lief willen zijn bij hun paard te zetten of het een Hengst Merrie of Ruin is?


    Bowties were never Cooler

    Ik heb het er bij gezet!


    "The most beautiful things in life go unnoticed..."

    Naam:
    Denise Grace Fell
    Leeftijd:
    18 jaar, geboren op 15 januari.
    Nationaliteit:
    Australische, tot haar tiende heeft ze daar met haar beide ouders gewoont. Maar door dat haar vader een baan aangeboden kreeg hier zijn ze verhuist.
    Karakter:
    Denise is een vrolijk en opgewekt meisje. Ze is altijd aardig tegen iedereen die ook aardig tegen haar zijn, maar het is nooit zo dat ze achter iemands rug om praat over diegene. Ze doet niks bij anderen die ze zelf ook niet zou willen mee maken, maar bij mensen die het echt verdienen doet ze het wel.
    Denise is enorm paardengek, ze houdt er van om bij de paarden te zijn en is dan ook vaak genoeg op de stallen. Als ze erachter komt dat iemand niet goed voor zijn of haar paard is dan kan ze ook goed boos worden.
    Ook is - een beetje Naïef, en dat weet iedereen inmiddels ook wel. Sommigen maken zelfs gebruik van haar hier door.
    Uiterlijk:


    Denise heeft lange blonde haren die ze op de stallen altijd in een vlecht heeft, wat voor vlecht verschilt altijd. Soms doet ze een visgraat vlecht in, soms ingevlochten, en soms ook gewoon een simpele vlecht. Het licht er maar helemaal aan of ze veel tijd heeft of niet.
    Het vaakst heeft ze haar haren ingevlochten van halverwege haar hoof naar onderen toe.
    Haar lippen hebben een licht roze kleur en zijn redelijk vol. Haar ogen hebben een opvallende grijs-blauwe kleur en zijn omrand met lange zwarte wimpers. Door haar linker wenkbrauw gaat een litteken van een jaar terug, toen is ze van haar paard gevallen en in bramenstruiken beland op haar buik. Ook in haar nek zit een litteken, deze komt echter van een paard dat jaren geleden op hol geslagen was, ze wilde het dier pakken toen het plots steigerde en met de hoef langs haar nek ging.
    Extra:
    Denise heeft erg rijke ouders die Sorebo voor haar onderhouden en betalen. Dit is meestal voor nieuwelingen ook een reden om haar een verwend nest te noemen.. Wat ze dus totaal niet is. Ze laat echter wel vaak zien dat ze rijk is, wat ze compleet onbewust doet.

    Naam Paard:
    Sorebo, maar hij word Beer genoemd.
    Eigenaar:
    Denise Grace Fell
    Leeftijd:
    Tien jaartjes
    Ras:
    Haflinger
    Geslacht:
    Ruin
    Disciplines:
    Sorebo is Western beleerd toen hij daar klaar voor was, maar Denise heeft hem Engels beleerd omdat ze zelf geen Western kan omdat ze dit nooit geleerd heeft en ze niemand kent die het haar leren kan of wil.
    Karakter:
    Sorebo is een paard dat enkel loyaal is aan zijn baasje. Een ander zou niet op hem kunnen rijden, hij vind het ook niet fijn als er iemand bij hem is terwijl zijn baasje er niet bij is. Hij is tot zijn vijfde jaar enorm mishandeld geweest en Denise heeft hem hiervan gered en ze heeft hem weer helemaal erboven op gebracht. Door dit heeft hij haar leren vertrouwen, maar anderen vertrouwt hij niet snel. Als hij opgezadeld word door een ander dan moet dat sowieso buiten de stal gebeuren anders verplettert hij je.
    Omdat hij een Haflinger is, is hij ook erg sterk en ook niet te houden als hij ervandoor gaat of op hol slaat. Als hij het dus eenmaal in zijn hoofd heeft zitten hou je hem niet meer tegen.
    Uiterlijk:


    Sorebo heeft een goudkleurige vacht met blonde bijna witte manen. Zijn benen hebben onderop een lichte kleur blond en zijn hoeven zijn bruin van kleur.
    De ogen van Sorebo hebben een bruine kleur en een vriendelijke uitstraling als iemand die hij kent en vertrouwt erbij is, maar als er iemand bij hem staat die hij niet kent of vertrouwt hebben zijn ogen een angstige uitstraling. Zijn lange voorlok zit altijd precies tussen zijn ogen, wat zijn mooie witte bles verstopt.
    Op zijn neus zit een kleine sneb, voor de rest is zijn neus grijs van kleur en de lange snorharen hebben een witte kleur. Hij heeft een baardje en mooie sokken.
    Extra:
    De enigen die Sorebo vertrouwd zijn, zijn baasje en de stalhouder Steve. Zelfs de stalhulpen vind hij eng.


    Ik weet niet hoe ik haar moet noemen :')
    Heeft iemand een idee voor een eerste naam voor haar?? :'D
    Ik wil haar geen Grace noemen maar als tweede naam vind ik het wel leuk x'D

    [ bericht aangepast op 9 sep 2013 - 19:26 ]


    Little do you know

    Holly? Haha ik ben ook echt heel slecht in namen, sorry.


    "The most beautiful things in life go unnoticed..."