• Voor een crime serie verhaal die ik ga beginnen ben ik opzoek naar vele rollen. Ik ben opzoek naar rollen die meerde seizoenen meedoen en rollen die alleen deze afleverin meedoen.
    Rollen voor altijd:
    Rechercheur met fototoestel
    Rechercheur
    Lijkschouwer
    Dna onderzoeker.
    Agent:

    1 malige
    Vader lijk
    Buurman
    Buurvrouw
    Collega
    Broer of zus van lijk
    2 studenten.

    Al bezet:
    Dode student(18-22 jaar): Donovan Thomas Sanders
    Mede student: Savannah Rose Gonzalez
    Hoofdcommesaris: Fred Bensson
    Hoofdrechercheur: Scarlett Emilia Vos
    Student: Emill Dubois
    Je mag meerdere rollen invullen

    Naam:
    Rol:
    Leeftijd:
    Foto:
    Karakter:
    Extra:

    [ bericht aangepast op 26 okt 2013 - 15:31 ]


    Mijn geheim is geheim

    Naam: Donovan Thomas Sanders.
    Rol: Dode Student.
    Leeftijd: 20.
    Foto:


    Colton Haynes
    Karakter: Donovan was een jongen die genoot van het leven. Elk weekend feesten, veel flirten en alles wat er voor de rest nog in het studentenleven zit inbegrepen. Hij was erg sociaal en had vele vrienden. Ook was hij best zelfverzekerd en hij kwam altijd voor zichzelf en voor zijn vrienden op. Als je aan zijn familie of vrienden kwam, kwam het vechtersbaasje in hem een beetje naar boven.
    Extra: Hij is half Amerikaans. Zijn moeder is Amerikaans, maar die heeft hij niet meer gezien sinds zijn 3e.

    Naam: Scarlett Emilia Vos.
    Rol: Hoofdrechercheur.
    Leeftijd: 27.
    Foto:


    Megan Fox
    Karakter: Scarlett is een slimme vrouw die ook erg doelgericht is. Als ze ergens mee bezig is zal ze het afronden ook. Scarlett kan best streng zijn als het moet, maar als je haar nodig hebt kan het een lieve vrouw zijn. Scarlett weet wat ze wil en weet ook precies hoe ze het moet krijgen, zo krijgt ze veel dingen voor elkaar.
    Extra: /

    Naam: Savannah Rose Gonzalez.
    Rol: Medestudent.
    Leeftijd: 18.
    Foto:


    Diana Melison
    Karakter: Savannah is een meisje met een niet al te beste reputatie. Het meisje houd van uitgaan tot in de late uurtjes en is niet vies van drugs en alcohol. Ze is niet verslaafd ofzo, maar als iemand het aanbied neemt ze het meestal wel aan. Met haar vele charmes is het ook een echte flirt. Ze heeft een behoorlijk ego en kan soms ook bitchy uit de hoek komen. Ze vecht soms als het moet. Ook liegen en acteren is voor haar een koud kunstje. Als je haar goed kent en ze mag je heb je wel een vriendin voor het leven, en ben je er zeker van dat er iemand achter je zal staan.
    Extra: Savannah is eigenlijk een Spaanse, maar ze woont al sinds haar 10e in Nederland.


    Your love makes me strong, your hate makes me unstoppable

    Naam:
    Emill Dubois
    Rol:
    Student
    Leeftijd:
    20
    Foto:


    Karakter:
    Emill is een vrij drukke en agressieve jongen die maar moeilijk rustig kan blijven. Hij heeft hiervoor wel medicijnen, maar wanneer hij deze vergeet in te nemen zou hij wel eens door kunnen slaan. Hij ziet dan even het verschil niet meer tussen alles en vindt het moeilijk zichzelf in te houden.
    Toch is hij wel vriendelijk en staat voor zijn vrienden klaar. Hij helpt ze wanneer ze zijn hulp hard nodig hebben. En als ze zijn hulp niet nodig hebben, helpt hij ze net zo goed. Ondanks dat hij niet erg makkelijk in de omgang is luistert hij wel naar andere mensen, mits hij zijn medicijnen is vergeten. Dan doet hij net of hij degene niet hoort en gaat zijn eigen gangetje. Hij kan dan ook weinig hebben en kan dan erg boos worden wanneer er doorgedramd wordt.
    Emill heeft de drang om te liegen, en dit vindt hij ook niet heel erg moeilijk om te doen. Wanneer hij iets moet doen dat hij totaal niet leuk vindt, of dat hij geen zin heeft, verzint hij een smoes om eronder uit te komen.
    Emill is erg muzikaal en muziek is waar hij zijn emoties en gevoelens in uit.
    Extra:
    Emill kende Donovan, de dode student, redelijk goed.

    Naam;
    Fred Bensson
    Rol;
    Hoofdcommissaris
    Leeftijd;
    52
    Foto;


    Karakter;
    Fred is een streng man, hij is erg gesteld op normen en waarde en geeft veel om zijn baan als hoofdcommissaris. Hij wil alles op een rijtje houden en steekt veel tijd in zijn onderzoeken. Het liefst is hij hier dag en nacht mee bezig, zodat alles tot in de puntjes kan worden onderzocht.
    Wanneer Fred iets niet lukt, kan hij nogal geïrriteerd geraken en wil dan even tijd op zichzelf om het voor elkaar te krijgen. De man geeft veel om zijn mede collega's en wil dan ook dat ze voorzichtig en serieus te werk gaan, zodat er niet snel fouten worden gemaakt.
    Fred wil graag overal op tijd zijn en houd zich altijd aan de klok. Wanneer er iemand ook maar vijf minuten later is dan de geplande tijd, geeft hij diegene op zijn donder en vertelt hem/haar dan een heel verhaal over op tijd komen etc.
    Voor de rest is Fred een vriendelijke en optimistische vent. Hij is erg familie en werk gericht en wil er altijd voor iedereen zijn. Hij is ook wel in voor een dolletje, maar dan moet dit niet midden in een heel belangrijk onderzoek zijn.
    Extra;
    Fred heeft een lichtelijke verslaving aan koffie, en wanneer hij zonder zit functioneert hij ook minder goed dan dat hij vol met koffie zit.

    [ bericht aangepast op 26 okt 2013 - 15:03 ]


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.

    Wanneer gaat je verhaal starten als ik vragen mag? Ik zou er graag een abo op willen namelijk


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.

    Naam: Lauren Paige Sanders
    Rol: Zus van het lijk
    Leeftijd: 20
    Foto:


    LINK: http://www.mrwallpaper.com/wallpapers/blonde-girl-green-eyes-1920x1080.jpg
    Karakter: Lauren is een lieve meid die wel erg nieuwschierig is! Ook is ze erg behulpzaam en medelevend. Ze weet zich overal door heen te slaan en heeft vaak een neppe glimlach op haar gezicht!
    Extra: Half Amerikaans, komt in contact met haar moeder die ze al sinds haar 3e niet gezien heeft

    Heb het een beetje zo geschreven dat het bij de rol van de dode student past x

    Naam: Grace Shopie Warren
    Rol: DNA onderzoekster
    Leeftijd: 25 jaar
    Foto:


    Karakter: Grace is nog maar net afgestudeerd en heeft nu al een baan bij de CSI. Ze is heel achterdochtig en heeft en buikgevoel dat altijd juist is. Ze is DNA onderzoekster geworden omdat het een kinderdroom van haar was. Ze is heel trots dat ze die kinderdroom gerealiseerd heeft. Grace is het zonnetje op haar werk en helpt waar ze kan.
    Extra: Grace heeft 9 jaar geleden een auto-ongeluk gehad en heeft daardoor 2 maanden in coma gelegen. Sindsdien heeft ze haar haar rood gekleurd. Ze vond het tijd voor een nieuw begin en is toen ook verhuisd.

    Naam: Vader lijk.
    Rol: Marcel Sanders.
    Leeftijd: 47.
    Foto:


    Pep Guardiola
    Karakter: Marcel is een strenge man die erg gesteld is op prestaties. Hij is altijd druk met zijn werk en houd daarom weinig vrije tijd over. Hij heeft wel een hart van goud als het om zijn familie gaat, al kan hij ook best boos op zijn kinderen worden als ze niet hun best doen.
    Extra: .


    El Diablo.