• Als je graag ofwel een rol wil die het verhaal verbreekt, ofwel een van de bestaande personages zo wil veranderen dat het verhaal verandert. Vraag het dan eerst even.

    Het topic is nog in de beginstadia, dus inspringen is erg makkelijk



    We will never dance in the spotlight.
    We will never kiss by the moonlight.
    I can’t hold your hand in the daylight.
    Love will lighten the dark.
    We will never sleep in the sunlight.
    We will never touch in the streetlight.
    You can’t hold my hand in the daylight,
    but love will lighten the dark.
    ~Only Seven Left


    Verliefd zijn is het meest geweldige gevoel wat er is, zeker als degene op wie je verliefd bent ook verliefd op jou is. Je wil het van de daken schreeuwen, maar wat als dat niet kan? Om welke reden dan ook. Misschien wordt het niet geaccepteerd dat je op hetzelfde geslacht valt, of is het de beste vriendin van je ex, of ga je vreemd met het kleine broertje of zusje van degene met wie je een relatie hebt. Wat doe je dan? Je houd het geheim. Maar hoe lang zal dat goed gaan?

    De jongens hebben allemaal zo'n 'geheime relatie'. Elk van hem heeft zijn eigen probleem waarom hij het geheim moet houden. Zelfs van elkaar weten ze het niet. De spanningen kunnen hierdoor hoog oplopen. Zou het allemaal goed komen?

    Rollen:
    Jongens:
    - Harry Edward Styles - Script - Verliefd op zijn vriendin en de broer van zijn vriendin - Evana[Aedan] - 1,2
    - Liam James Payne - KiliOfDurin - Gay maar heeft een vriendin - Marniered]?[/red - 1,1
    - Niall James Horan - ZiallLilo - Verliefd op de een en aangetrokken tot de ander - Louis[Zayn] - 1,1
    - Zayn Javadd Malik - Walsh - Gay maar heeft een vriendin en durft er niet voor uit te komen - ?[Niall] - 1,2
    - Louis William Tomlinson - Spooklinson - Verliefd op Niall en de vriendin van Harry - Niall[Evana] - 1,1
    - Aedan Tomas Iones - KiliOfDurin - Vriend van Niall en broer Evana[Harry] - 1,1

    Meisjes:
    - Evana Bella Iones - JustLovegood - Harry[Louis] - 1,1
    - Marnie Aisha de la Charlembrué - Script - Liamred]?[/red - 1,1
    - - - Zaynred]?[/red -
    - Jacelyn Cassandra Payne - Averalda - Zusje van Liam - 1,1
    - - xAlways - -

    Lijstje:
    Naam:
    Leeftijd: (leeftijd en geboortedatum)
    Geboorteplaats:
    Uiterlijk: (foto en beschrijving)
    Innerlijk:
    Verliefd op: (alleen voor One Direction voor nu)
    Probleem: (alleen voor One Direction voor nu)
    Extra:

    Regels:
    - Minimaal 4 regels schrijven, dat is niet heel erg moeilijk. Voeg dingen toe zoals: Omgeving, gebruik tekst van andere, gevoelens, gebeurtenissen van vroeger, ...
    - Graag met leestekens en hoofdletters typen.
    - OOC graag met haakjes; [] {} () - -
    - Het blijft zo lang herfst als dat deze RPG duurt, misschien dat het rond Kerst verandert in zoiets, maar voorlopig niet
    - Als je een week niet hebt gereageerd zonder te laten weten waarom lig je er zonder pardon uit.
    - Reserveringen blijven 3 dagen staan.
    - Graag personages die verschillend zijn, qua karakter etc.
    - Geen Mary Sue's (perfecte personages)
    - 16+ is geoorlooft.
    - Geen personages van anderen besturen. Dat is echt super irritant.
    - Alleen ik, KiliOfDurin, maak nieuwe speel, rollen en kletstopics aan.
    Op het overtreden van al deze regels staatna 2 waarschuwingen het verwijderen van je personage(s).

    Veel plezier!

    [ topic verplaatst door een moderator ]

    [ bericht aangepast op 28 okt 2013 - 16:18 ]


    Bowties were never Cooler

    KiliOfDurin schreef:
    Naam: Liam James Payne
    Leeftijd: 20 (29-08-1993)
    Geboorteplaats: Wolverhampton, UK
    Uiterlijk:




    Liam is 1,77 lang. Hij heeft een lichte huid met een aantal moedervlekken en tatoos. Hij heeft grote bruine puppy ogen en is nog wel redelijk gespierd. Zijn haar is donker blond tot licht bruin en krullerig, al zet hij het meestal met wat wax omhoog zodat het er iets minder pluizig en krullerig uitziet. Liam doet veel aan sport en dat zie je goed terug in zijn lichaam. Hij is goed gespiert en heeft een sixpack, al showt hij die niet veel.
    Innerlijk: Op het eerste gezicht is Liam een rustige, stille, zorgzame en terughoudende jongen. Hij denkt veel en ziet vaak ook de risico's goed in van de idiote plannen van zijn vrienden. hierdoor komt hij vaak vaderlijk over. Als je hem beter leert kennen wordt hij juist nog best grappig, druk en een echte jongen, en dan leer je ook zijn dappere, liefdevolle kant kennen. Hij gaat voor degenen die zijn vertrouwen hebben gewonnen door het vuur en hij zou zelfs sterven om degenen te redden om wie hij echt geeft. Hij blijft over het algemeen gigantisch rationeel en recht door zee tot op het bot... Tot je aan zijn dierbaren komt, dan ontwaakt zijn leeuwenhart en moet je je bergen.
    Liam is een doorzetter. Je krijgt hem er niet zo snel onder. Hoe rationeel hij soms ook kan zijn, een kans is een kans en niet geschoten is altijd mis, toch!
    Verliefd op:
    Probleem: Liam is er recent achter gekomen dat hij op jongens valt, maar heeft al een hele tijd een vaste relatie. Hij wil het hart van zijn vriendin niet breken, maar tegelijkertijd is hij zelf niet gelukkig meer in de relatie, ziet haar alleen nog als vriend en moet alle liefde faken.
    Extra: Liam heeft een vreemde fobie voor lepels en houd erg van Disney. Hij heeft een puppy genaamd Loki van wie hij erg veel houd. Liam heeft ook twee oudere zussen en is vrij close met zijn familie. Hij komt daarom ook nogsteeds graag thuis als hij kan.

    [ bericht aangepast op 26 okt 2013 - 21:34 ]


    Bowties were never Cooler

    Spooklinson schreef:
    Naam:
    Louis William Tomlinson
    Leeftijd:
    21 jaar, 24/12/1991
    Geboorteplaats:
    Doncaster, Verenigd Koninkrijk.
    Uiterlijk:




    Louis is gekenmerkt door zijn heldere blauwe ogen en warrige bruine kapsel. Zijn ogen spreken heel vaak boekdelen en laten zien hoe de jongen zich voelt, maar ondanks dat, zal hij toch niet vertellen wat hem dwarszit. Als hem iets dwarszit natuurlijk, want deze stralen ook vaak genoeg vrolijkheid uit.
    Hij heeft verschillende tatoeages waaruit bij sommige echt blijken dat de jongen echt een klein kind is. Met zijn 1,75 is hij niet de kleinste of de grootste, maar dat is iets waar hij zich niet veel van aantrekt.
    Vroeger was deze jongen echt te herkennen aan zijn gekleurde, opgerolde broeken, streepjesshirts, toms en bretels, maar tegenwoordig is deze look van de jongen heel ver te zoeken.
    Innerlijk:
    Louis is een jongen van 21 jaar, maar in zijn hoofd is hij eigenlijk nog maar 4. Hij is heel kinderachtig, speels en sportief en een échte grappenmaker. Iemand die je altijd ziet lachen en nooit eens ongelukkig ziet. Alleen zijn beste vrienden weten dat hij zich wel eens ongelukkig voelt, maar dat toont hij nooit. Gelukkig heeft hij dan steun van ze. Louis kan zich wel heel volwassen gedragen op momenten dat het nodig is, en meestal weet hij ook wanneer het nodig is. Je ziet dan een hele andere kant van hem. Dan komt echt naar voren dat hij de oudste van de groep is. Iets waar hij niet al te blij mee is. Louis wordt nogal snel nerveus en is héél druk wat anderen soms wel eens op de zenuwen kan werken. Louis is biseksueel,iets wat over het algemeen wel bekend is. Verder is hij is snel jaloers en afhankelijk als hij je lief heeft. En kan hij zijn mond opentrekken zonder eerst na te denken, waardoor sommige dingen niet altijd even slim zijn om te zeggen. Dit komt vaak voor op momenten dat mensen die niet nadenken of denken dat ze beter zijn dan andere, want dat iets waar hij niet tegen kan.
    Verliefd op:
    Evana & Niall
    Probleem:
    Louis is iemand die op het eerste gezicht heel onschuldig lijkt, maar ondertussen speelt hij smerige spelletjes met degene om wie hij het meeste geeft. Louis houd mensen namelijk aan het lijntje, omdat hij tussen twee vuren instaat. Hij kan niet kiezen tussen zijn relaties, maar als niemand iets weet over wat er speelt, dan hoef je toch ook niet te kiezen? Want ondanks alles houd Louis met heel zijn hart van deze mensen.
    Extra:

    [ bericht aangepast op 26 okt 2013 - 21:33 ]


    Bowties were never Cooler

    Zou ik Harry erbij mogen? :3


    stay safe because I like being alive at the same time as you

    JustLovegood schreef:
    Naam: Evana Bella Iones
    Leeftijd: 18 jaar 19/05/1995
    Geboorteplaats: Swords, Ierland
    Uiterlijk:


    klik klik klik
    Evana heeft lange golvende bruine haren. Ze heefd donker bruine ogen met een klein beetje groen in. Evana is 1,72 meter lang en is best slank.
    Innerlijk:Evana is nogal stil,verlegen en ook een beetje onzeker. Ze werkt eraan om minder verlegen en onzeker te zijn maar er is nog niet echt veel verbetering in. Omdat ze zo verlegen en onzeker is is ze ook niet echt zo goed in het uiten van haar gevoelens bij andere mensen. Daarom als ze haar gevoelens probeert te uiten doet ze het terwijl ze tekent,schildert of schrijft 3 van haar grootste hobby’s. Evana is best aardig en als je haar leert ken merk je dat ze ook best vrolijk en hyper kan zijn want ze lijkt eerder gesloten en verlegen. Evana zou nooit een geheim door vertellen al vertellen niet veel mensen haar geheimen. Evana is nogal snel jaloers en vertrouwd niet echt snel iemand.
    Extra: Evana komt uit een groot gezin. Ze heeft nog 5 jongere zusjes en 1 jonger broertje er zijn ook nog 2 zusjes onderweg en ze heeft nog een 2 jaar oudere broer Aeden. Het is dus altijd druk thuis. Ze vind dat haar broer de laatste tijd nogal beschermend doet maar ze zegt er niks van. Ze is liever stil. Ze voelt zich niet echt zo goed thuis ze voelt zich nogal minder waardig maar daar laat ze niks van blijken. Evana heeft een relatie met Harry styles en is heel erg verliefd op hem. Ze is de eerste die haar het gevoel geeft dat ze speciaal is en zo voelt ze zich niet snel zo tussen al die broertjes en zusjes. Ze vind het leuk voor Harry dat hij zijn droom heeft laten uitkomen. Maar eigenlijk voelt zich een beetje onzeker door al die vrouwelijke aandacht die Harry krijgt ze voelt zich al minder waardig en al die vrouwelijke aandacht van Harry helpt niet echt. Elana is stiekem verliefd op Louis maar is niet van plan dat ooit toe te geven. Ze houd teveel van Harry en heeft best een goede band met Niall. Ze doet zo hard haar best om iedereen gelukkig te houden dat ze haar eigen geluk som vergeet.

    [ bericht aangepast op 26 okt 2013 - 21:33 ]


    Bowties were never Cooler

    KiliOfDurin schreef:
    Naam: Aedan Tomas Iones
    Leeftijd: 19 (31-10-1993)
    Geboorteplaats: Swords, Ierland
    Uiterlijk:



    Aedan is een dunne jongen van zo'n 1,87m. Hierdoor lijkt hij erg lang. Zijn haar is van nature heel erg rood en heeft maar een manier van vallen. Zijn ogen zijn blauwgroenig en glinsteren eigenlijk altijd van vrolijkheid. Er speelt ook bijna altijd in meerdere of mindere maten een glimlach om zijn gezicht. Aedan's huid is erg bleek met een aantal moedervlekken en in de zomer krijgt hij een hele lijn van sproeten over zijn wangen en neus. Zoals al eerder geschreven is Aedan heel dun, bijna tot in de extremen. Als hij in zijn zwembroek loopt kan je al zijn botten tellen, al eet hij de hele dag door. Spieren heeft hij eigenlijk niet en dat vind hij niet zo erg. Meestal draagt hij wel een bril, omdat zijn ogen vrij slecht zijn, maar erg mooi staan vind hij het niet.
    Innerlijk: Aedan is een drukke vrolijke zorgeloze jongen.Hij is nonchalant, onbevreesd, eigenwijs en heeft 'een de duivel maakt het wat uit'-kijk op het leven, zeker als het om gevaar gaat. Hij kan ook best gemeen en zelfzuchtig zijn, terwijl op andere momenten onzelfzuchtig en zorgzaam. Hij heeft een sterk gevoel voor rechtvaardigheid en helpt iedereen die in de problemen zit. Aedan kan zeer opvliegerig zijn. Het onderwerp 'opgroeien' ligt bij hem heel gevoelig en eenzaamheid kan hem ook flink raken. Vaak is hij inderdaad zelfverzekerd, onverschrokken en brutaal, maar soms is hij nog gewoon een klein bang kind, dat gewoon geliefd wil worden. Aedan is erg loyaal aan zijn vrienden en familie. Als je met hem omgaat leer je ook zijn vreemde kant kennen. Het maakt hem ook echt geen zak uit wat anderen van hem vinden. Hij is wie hij is en als je daar problemen mee hebt blijf je maar uit de buurt, want hij gaat er niets om laten. Dit moet ook eigenlijk wel om niet ten onder te gaan aan de pestkoppen die hem van tijd tot tijd te pakken proberen te krijgen. Ook lijkt hij door deze houding harteloos te zijn, maar dat is hij allerminst. Als hij namelijk eenmaal echt om je geeft is hij de meest liefdevolle jongen ooit. Al is hij wel erg ouderwets als het zijn omgang met meisjes of jongens die hij leuk vind betreft.
    Extra: Aedan is een goede vriend van Niall en heeft met hem op de middelbare school gezeten. Hij vind het echt geweldig wat zijn vriend nu allemaal voor elkaar heeft gekregen. Zelf doet hij nu een opleiding om acteur te worden, iets wat hij al heel lang wil. Net zo afschijdelijk als Niall altijd was met zijn gitaar, zo is Aedan altijd te vinden met een van zijn folklore boeken of toneelstukken, die hij al van voor naar achter uit zijn hoofd kent. Niall was dan ook niet de enige die op school in de problemen kwam voor het verstoren van de lessen met ongepast gedrag.
    Hij eet alles wat los en vast zit.
    Hij is niet een allerdaagse jongen. Hij heeft aparte intresses en draagt altijd een veels te grote trui en skinnyjeans. Alleen in de zomer als het boven de 20 graden is draagt hij korte skinnyjeans en een veels te groot t-shirt.
    Aedan komt uit een groot gezin. Hij heeft nog 6 jongere zusjes en 1 jonger broertje en er zijn nog 2 zusjes onderweg. Het is altijd druk bij hem thuis. Hij is erg beschermend tegenover hen allemaal, zeker nu zijn zusje aan het daten is. Daar ligt nou net het grote probleem. Hij is verliefd op het vriendje van zijn zusje. Hij wil niet dat haar hart wordt gebroken, maar toch zou hij hem graag voor zichzelf willen hebben. Hij zit dus heel erg in een tweestrijd.
    Aedan is openlijk bisexueel en maakt daar ook echt geen geheim van. Als je het een probleem vind is dat pech voor jou en niet voor hem.

    [ bericht aangepast op 29 okt 2013 - 19:57 ]


    Bowties were never Cooler

    Script schreef:
    Zou ik Harry erbij mogen? :3

    tuurlijk. Ik zet je er zo bij


    Bowties were never Cooler

    KiliOfDurin schreef:
    (...)
    tuurlijk. Ik zet je er zo bij


    Yays. Thanks.


    stay safe because I like being alive at the same time as you

    ZiallLilo schreef:
    Naam: Niall James Horan
    Leeftijd: 13 september 1993, 20
    Geboorteplaats: Mullingar, Westmeath, Ierland.
    Uiterlijk:



    Innerlijk: Niall is een lieve jongen die bijna nooit iemand kwaad zou doen. Over het algemeen wordt hij niet snel boos, als hij dat wel is heb je echt iets verkeerds gedaan. Je moet hem niet aan het huilen maken. Als hij huilt ziet hij er uit als een verloren puppy en kun je meestal spontaan medelijden met hem krijgen. Als je gemeen tegen hem doet kan hij dat soms ook nogal zwaar oppakken en kan hem dat soms ook aan het huilen maken. Net als teleurstellingen.
    Hij is altijd wel vrolijk en ziet het beste er altijd van iets in. Al kan dat soms irritant zijn als hij nog hyper is in de nacht en iedereen wil gaan slapen. Maar toch is het fijn om hem in de buurt te hebben, want meestal word je wel vrolijk als je hem ziet en hem vrolijk ziet doen.
    Niall houdt van eten en je ziet hem dat ook vaak doen. Het maakt niet uit hoeveel hij eet, hij komt eigenlijk nooit iets aan. Iets waar anderen soms wel jaloers op zijn.
    Niall heeft niet vaak een vriendin, maar als hij die wel heeft zal hij er alles aan doen om haar te beschermen al is hij niet echt angstaanjagend.
    Verliefd op: Louis
    Probleem: Niall is verliefd op Louis, maar voelt zich ook aangetrokken tot Zayn. Hij gaat dan ook vreemd met Zayn.
    Extra: -


    Bowties were never Cooler

    Script schreef:
    Naam: Marnie Aisha de la Charlembrué.
    Leeftijd: 18, 14-01-1995.
    Geboorteplaats: Rome, Italië.
    Uiterlijk:


    • Zoe Sugg.
    Marnie is vrij druk met haar uiterlijk, ze probeert wel altijd zo minimum make-up op te doen omdat ze meer van naturel houd. Maar een beetje mascara of wat foundation kan natuurlijk geen kwaad. Marnie is gek op het verven van haar haren, meestal heeft ze een dip-dye of de andere keer verft ze het weer helemaal paars of roze. Ze heeft blauw/grijze ogen, wat af en toe nog wel eens door elkaar word gehaald. Marnie is ongeveer 1.65, niet zo heel groot dus, zelf heeft ze er niet zo veel problemen mee, zo kan ze nog altijd leuke hakken dragen. Daar is ze namelijk gek op. Haar schoenmaat is zesendertig en ze weegt maar 59 kilo, wat reuze mee valt en misschien net wat aan de lichte kant is.
    Innerlijk: Marnie is een uitermate vrolijk meisje en zal nooit snel iemand een vlieg kwaad doen, ze kan dan ook absoluut niet tegen geweld of als er iets oneerlijk gebeurd, dat probeert ze altijd zelf recht te zetten. Ook kan ze geen seconde stil zitten, ze houd er van om dingen te doen en actief bezig te zijn. Ze is dan ook gek op sporten en is vaak te vinden in een sportschool, of iets dergelijks. Marnie is verder een heel behulpzaam type en zal gauw op iemand afstappen als ze ziet dat diegene hulp nodig heeft. Natuurlijk heeft ze ook slechte eigenschappen, één er van is dat ze altijd een ochtendhumeur heeft en 's ochtends dus meestal vrij chagrijnig is, gelukkig weet iedereen die haar kent dit, dus zullen haar ook niet zo gauw aanspreken in de ochtend. Als je het toch zal proberen, krijg je vaak een snauw terug, al bedoeld ze het niet zo lelijk, ze kan er niets aan doen.
    Extra: -


    Bowties were never Cooler

    Averalda schreef:
    Naam: Jacelyn Cassandra Payne
    Leeftijd: Twintig, 29-8-1993
    Geboorteplaats: Wolverhampton, Verenigd Koninkrijk
    Uiterlijk:



    Alexandra Daddario
    Jace heeft bruin haar en grijze ogen, die gelijk door je ziel heen boren. Ze heeft een gemiddelde lengte van 1.70 en een normaal gewicht, ze draagt het liefst casual kleding en is geen fan van alle accessoires die ze bezit. Je kan haar het meest zien in een setje met een overhemd, skinny jeans en Converse schoenen. Ze heeft niet vaak meisjesachtige kleding aan, die veracht ze dan ook.
    Innerlijk: Jace is een meid met een vechtlust en graag uitdagingen aangaat. Ze is een meid met pit en is totaal het tegenovergestelde van Liam. Dat ze tweeling zijn is een wonder, meestal laat ze zich haar harde kant zien - ze laat zelden haar zachte kant zien. Jace heeft een goede conditie en heeft een passie voor sport, ze doet aan verschillende sporten - hockey, voetbal, boogschutten en boksen. Ze zit niet op van alle op een vereniging, voetbal en boogschutten doet ze namelijk in haar vrije tijd.
    Jace is iemand met rare trekjes, ze heeft een kort lontje - dat zeker, ze wordt namelijk makkelijk boos door kwetsende opmerkingen. Ze kent haast geen onzekerheid, ze is trots op wie ze is. Jace is wel een goede vriendin als je haar eenmaal als vriendin hebt.
    Extra: Jace is overigens een fan van tattoo's. Haar tattoo's.


    Bowties were never Cooler

    Alles klopt voor mij XD


    “Destroying things is much easier than making them." Suzanne Collins

    MT. Alleen Zayn is er van de jongens niet en met hem gaat Niall vreemd..:(


    "Niall was about to hug a fan, but she said she wanted to hug me but I said I wanted to hug Niall." ~ Louis

    Jup, voor mij wel.


    If we hug a little tighter, our hearts will be a little closer

    @ZaillLilo Zayn komt er echt wel. No worries


    Bowties were never Cooler

    Uhmm ik weetniks om nog aan Delilah toe te voegen, ze kan er dus gewoon zo bij


    You can't buy happiness, but you can buy books, and that's kind of the same thing