• Je kent het wel, het bekende programma waarin vijf meisjes, die niet al te slim zijn behalve als het woord "fashion" valt, maar wel bloedmooi. En vijf jongens, die meer aandacht hebben voor hun toekomst dan voor hun looks of hoe ze op andere mensen neerkomen. Dit jaar weer, strijdend voor de 25.000 euro, elke "Beauty" slaapt op een kamer met haar "Geek" en moeten samen opdrachten uitvoeren. Voor de "Beauties" zijn de opdrachten kennisgericht, voor de "Geeks" meer fashion en populariteit. Maar zullen de meisjes walgen van de jongens, ze haten of bloeit er misschien wel liefde op? En welk koppel gaat ervandoor met de 25.000 euro?


    Lijstje dat je in moet vullen:
    Rol:
    Naam:
    Leeftijd:
    Nationaliteit:
    Karakter:
    Uiterlijk:
    Eventuele voorkeur:
    Extra:

    Rollen:

    Beauties (max 5): VOL

    Louis Tomlinson: Spooklinson
    Camilla Rye Lively: Daddario
    Ruby Jasmine Wakefield: Regbo
    Nymilia “Nym” Ellie Averin: Phyre
    Ally Dylarah Anthony: xMeCrazyMofo

    Geeks:

    Harry Styles: Dobreva
    Zayn Malik: xAlways
    Niall Horan: Aquari
    Liam Payne: KiliOfDurin
    Lois Daphne Deffontaine (een vrouwelijke Geek): Kendizzzzle

    Regels:
    -Minimaal rond de 150 woorden per stukje.
    -Geen perfecte personage's!
    -16+ mag, maar hou het wel netjes.
    -Ga niet teveel off-topic en als je wel off-topic gaat, zet het tussen haakjes; ( ), { } of [ ].
    -Meld het even als je voor langere tijd niet kunt reageren.
    -Alleen Dobreva en Spooklinson maken de nieuwe topics.
    -Geen ruzie buiten de RPG
    -Het is geen sneltrein! Zorg dat iedereen het een beetje kan volgen!.

    [ topic verplaatst door een moderator ]

    [ bericht aangepast op 3 nov 2013 - 11:03 ]


    Because I love him, do I need another reason?

    Ghehehe :Y)


    If we hug a little tighter, our hearts will be a little closer

    Whieee, ik wil een vrouwelijke beauty :]


    I don't want you to die, I want you to suffer.

    Daddario schreef:
    Whieee, ik wil een vrouwelijke beauty :]


    Ik zet je erbij ^^


    Because I love him, do I need another reason?

    Mag ik Zayn?


    "We will teach you how to make boys next door, out of assholes."

    Arratay schreef:
    Mag ik Zayn?


    Tuurlijk ^^


    Because I love him, do I need another reason?

    Mag ik een vrouwelijke beauty? (:


    To love is to destroy.

    Beauty?

    Mag ik een beauty?


    "Live simply, so others can simply live." - Matthew Espinosa

    Ik zet iedereen erbij


    Because I love him, do I need another reason?

    Rol:
    De mannelijke beauty
    Naam:
    Louis William Tomlinson
    Leeftijd:
    21 jaar, 24 december 1991
    Nationaliteit:
    Brits, Doncaster
    Karakter:
    Louis is een jongen van 21 jaar, maar in zijn hoofd is hij eigenlijk nog maar 4. Hij is heel kinderachtig, speels en sportief en een échte grappenmaker. Iemand die je altijd ziet lachen en nooit eens ongelukkig ziet. Alleen zijn beste vrienden weten dat hij zich wel eens ongelukkig voelt, maar dat toont hij nooit. Gelukkig heeft hij dan steun van ze. Louis kan zich wel heel volwassen gedragen op momenten dat het nodig is, en meestal weet hij ook wanneer het nodig is. Je ziet dan een hele andere kant van hem. Toch is slim een heel ander verhaal, want Louis is niet echt een van de slimste en dat word hij nooit ook. Het enige moment dat je hem slim zal zien is als je het onderwerp 'fashion' laat vallen, want dan lijkt hij wel een genie.Louis wordt nogal snel nerveus en is héél druk wat anderen soms wel eens op de zenuwen kan werken. Ook heeft hij veel gaytrekjes en dat valt vooral op als je hem voor het eerst ziet. Hij is biseksueel, iets wat het misschien wel verklaart. Verder is hij is snel jaloers en afhankelijk als hij je lief heeft. En kan hij zijn mond opentrekken zonder eerst na te denken, waardoor sommige dingen niet altijd even slim zijn om te zeggen. Dit komt vaak voor op momenten dat mensen die niet nadenken of denken dat ze beter zijn dan andere, want dat iets waar hij niet tegen kan. Maar
    Uiterlijk:




    Extra:
    x


    If we hug a little tighter, our hearts will be a little closer

    Oh, ik faceclaim Lily Collins even.

    Rol:
    Beauty.
    Naam:
    Nymilia “Nym” Ellie Averin.
    Leeftijd:
    Nym is achttien.
    Nationaliteit:
    Nym komt uit Miami, de Verenigde Staten.
    Karakter:
    Nym is een lief, zorgzaam meisje. Ze is erg druk, mede door haar ADHD. Doordat Nym zo druk is heeft ze een groot concentratie probleem, daardoor heeft ze VMBO gedaan. Ze is met de hakken over de sloot overgegaan, daarna heeft ze zich volledig gefocust op haar modellencarièrre. Omdat Nym erg klein is werd ze niet overal aangenomen maar toen ze erachter kwamen dat Brad Averin haar vader is kreeg ze duizenden contracten aangeboden. Brad Averin is namelijk een bekend acteur en erg rijk. Nym wilde alles op eigen houtje doen en heeft geen contract aangenomen. Ze is verhuist naar LA, waar ze meer succes had. Momenteel werkt zo voor verschillende bedrijven. Nym is dus heel erg koppig en als ze een plan voor ogen heeft gebeurd dat ook. Ze houd ervan om te shoppen, dat doet ze iedere week twee keer, maar erg verwend is ze niet. Ze betaalt alles zelf en leeft in een kleine flat. Nym’s grootste wens is om ook haar HAVO diploma te halen, want ze kan niet voor eeuwig model blijven.
    Uiterlijk:


    Nymilia.
    Lily Collins.

    Eventuele voorkeur:
    Harry/Zayn.
    Extra:

    [ bericht aangepast op 1 nov 2013 - 20:29 ]

    Rol: Beauty.
    Naam: Ruby Jasmine Wakefield.
    Leeftijd: 19, geboren op 21 juni.
    Nationaliteit: Frans, ze heeft ook een frans accent, gemengd met wat Brits, aangezien ze al sinds haar zesde levensjaar in Engeland woont.
    Karakter: Vroeger was Ruby een model, van kinds af aan. Ze deed mee aan reclames op televisie, en fotoshoots voor bekende merken. Niet omdat ze dat zelf wilde, nee omdat haar ouders dat graag wilde. Tijdens haar modellenwerk kwam Ruby in aanraking met prachtige ontwerpen, waardoor ze haar werk toch wel iets leuker vond omdat ze die ontwerpen mocht dragen. Ruby was altijd al verlegen en besloot voor zichzelf om kleding te gaan ontwerpen in plaats van te dragen. Ruby komt uit een rijke familie, haar ouders waren beide hoogopgeleid en waren erg teleurgesteld toen Ruby naar het VMBO moest. Ruby heeft twee oudere zussen en één oudere broer die allemaal wel het brein van hun ouders hebben. Hierdoor kreeg Ruby weinig aandacht, al helemaal toen ze afstand deed van het modellenwerk. Ruby is vanaf haar achttiende op haarzelf gaan wonen en doet een modeopleiding, wat precies bij Ruby past. Ze heeft nog weinig contact met haar ouders, met haar oudere broer George heeft ze nog wel veel contact. Hij ziet Ruby nog altijd als zijn kleine zusje.
    Ruby is een lief meisje met een groot hart, ze zegt niet altijd de juiste dingen op het juiste moment, wat ze zelf meestal niet door heeft. Ze is verlegen en staat niet graag in de spotlights, maar ze ziet dit als een kans om haar verlegenheid te overwinnen. Als ze iemand nog niet erg goed kent is ze stil en zegt ze niet veel. Ze is bang om iets verkeerds te zeggen, aangezien ze op de basisschool gepest is, omdat ze vaak nogal domme opmerkingen maakte, zonder dat ze het doorhad. Ruby is dan wel niet de slimste maar ze zal altijd voor je klaar staan.
    Ruby is vaak gestrest, bijvoorbeeld als haar ontwerpen niet goed willen lukken of als ze iets kwijt is. Ze is dan moeilijk rustig te krijgen. Ruby leest niet graag boeken, maar wel tijdschriften. Ruby is alleen écht wakker te krijgen met koffie in de vroege morgen. Ruby is erg sociaal en heeft veel vrienden die ze dan ook echt kan vertrouwen.
    Uiterlijk:


    Klik & Klik
    Ruby' haar is lichtbruin met een blonde gloed erdoorheen. Van zichzelf heeft ze slagen, maar dat wilt ze nog wel eens stijlen. Ruby is zo'n 1,70 meter lang en draagt graag hakken en jurkjes. Ze heeft lichtblauwe ogen die mensen nogal vaak verwarren met de kleur grijs, maar ze zijn toch echt lichtblauw. Ruby' make-up bestaat meestal uit eyeliner, een klein laagje mascara en rode lippenstift. Als ze wallen heeft werkt ze deze weg met BB-cream.
    Ruby combineert vrijwel altijd accessoires en sieraden bij haar outfit.
    Eventuele voorkeur: Liam.
    Extra: x

    [ bericht aangepast op 2 nov 2013 - 16:05 ]


    To love is to destroy.

    Ik faceclaim Alexandra Daddario.


    I don't want you to die, I want you to suffer.

    Rol: Beauty
    Naam: Ally Dylarah Anthony
    Leeftijd: 19, verjaart op 14 februari. (Haar moeder wilde haar dochter de perfecte verjaardag geven)
    Nationaliteit: Amerikaans, Washington
    Karakter: Ally is een gevoelig meisje. Op de verkeerde manier. Haast elk woord valt verkeerd bij haar, waarna ze hysterisch kan gaan huilen. Ze is bij de beste psychologen van het land geweest, maar ze zijn er nooit achter gekomen wat haar zo prikkelbaar maakt. Haar ouders doen alsof ze een goudklompje is. Ze moet altijd het beste van het beste hebben. Haar vader is een van de best betaalde advocaten in de wereld en besteedt driekwart van zijn loon aan zijn dochter, die daardoor langzaam een verwend nest werd. Omdat haar ouders vroeger veel weg waren, zorgde Ally altijd op haar jongere zusje Olivia, wat haar toch een zorgzaam type maakt. Ze kan er niet tegen als ze in een ruzie zit.
    Make-up, sieraden en shoppen; haar leven. Ze heeft een make-up-collectie van meer dan drie dozen en kan haarzelf inpakken met sieraden. Volgens haar maken make-up en sieraden haar compleet.
    Buiten al dit verwende-nest-gedoe is Ally eigenlijk heel slim, op sommige punten. Ze is al bezig met het plannen van haar eigen beauty-line, wat haar waarschijnlijk ook wel gaat lukken, aangezien ze redelijk rijk is. Deze droom begon op haar negende, toen mixte ze de oogmake-up-remover en anti-rimpel-crème van haar moeder en noemde het Rimpover, iets wat tegen rimpels helpt, en meteen je huid reinigt. Ze is op dit idee ingegaan en wilt BBA (Beauty By Ally) eind 2015 lanceren. Haar ouders zijn het hier niet over eens. Ally's vader wilt dat z'n dochter de politiek ingaat en haar moeder heeft liever dat ze arts wordt. Beide gaat niet lukken, aangezien Ally MAVO heeft gedaan. Toch is Ally een lieve meid, die zich niet over zich heen laat lopen, maar toch om anderen geeft, ook al heeft ze dat zelf niet door.
    Uiterlijk:


    1 2 3 4
    Voorkeur: Niall
    Extra: Faceclaim Halston Sage

    [ bericht aangepast op 2 nov 2013 - 22:53 ]


    "Live simply, so others can simply live." - Matthew Espinosa