• Oke, ik zoek rollen voor mijn Harry Potter story.
    Ik ga nog niet echt vertellen waar het over gaat ivm ik hier nog even goed over na moet denken.
    Echter kan ik je wel wat dingen vertellen over de personen die er zo wie zo in voor komt en over de slechterik, ook omdat je deze informatie nodig kan hebben voor een rol in te vullen.

    Net zoals in de boeken zijn er net zoals Hermione Granger, Harry Potter en Ron Weasley ook drie vrienden die dus eigenlijk van alles mee maken, deze verhaal begint echter in hun derde jaar en zal over drie Zwadderaars gaan met elk een eigen karakter waardoor er een echt 100% in Zwadderich hoort te zitten en de andere twee beter in Griffoendor en Ravenklauw moesten zitten ondanks dat ze af en toe wel trekjes hebben van een Zwadderaar.
    De personages heette: Scorpius Malfoy, Albus Potter en Serena Rossini.
    De slechterik wordt misschien een leraar of een leerling op school die andere vermoord, of mishandelt, de moordenaar heeft een lijst met allerlei namen die hij dood wilt hebben waaronder ook een van de drie hoofdpersonen.

    Wat ik dus nodig heb:
    Verdere vrienden van Serena Rossini maakt niks uit in welke afdeling ze zitten.
    Verdere vrienden van Scorpius Malfoy alleen Ravenklauw en Zwadderich
    Verdere vrienden van Albus Potter maakt niks uit in welke afdeling ze zitten.
    Vijanden van de trio
    Hun latere relaties in het verhaal
    Familieleden van Serena
    Schoolhoofd
    Leraren
    Afdelingshoofden
    -Ik weet niet precies hoe veel verdere vrienden/vijanden ze krijgen als ik vind dat ik er genoeg heb gaat er een streep er door heen-

    Invullijstje
    Rol:
    Naam+Achternaam:
    Leeftijd:
    Geslacht:
    Afdeling:
    Jaar:
    Uiterlijk: (Foto mag maar ook de uiterlijk beschrijven!)
    Karakter:
    Toverstok:
    Bloedstatus:
    Familie:
    Geschiedenis:
    Huisdier:
    Relatie:
    Extra:


    *Geschiedenis/familie/relatie hoeft niet perse die kan ik anders ook wel opvullen of gewoon leeg laten.
    *Kinderen van personages uit het boek mogen van mij betreft ook maar niet te veel.

    Alvast bedankt.

    [ bericht aangepast op 20 dec 2013 - 19:13 ]

    Rol: vriendin van Scorpius Malfoy.
    Naam+Achternaam: Zanna Moore.
    Leeftijd: Dit ligt eraan hoe oud je ze wilt laten zijn!
    Geslacht: Vrouw.
    Afdeling: Slytherin.
    Jaar: Zie leeftijd uitleg ^.
    Uiterlijk: (Foto mag maar ook de uiterlijk beschrijven!)


    Zanna Moore is een ingetogen meisje dat niet weet dat ze mooi is. Ze heeft een smal gezichtje, waar haar sluike zwarte haren omheen vallen, en doormiddel van slechts een beetje mascara springen haar blauwe ogen er echt uit. Ze is ongeveer 1.68 lang, en heeft een gemiddeld gewicht van 55 kilogram. Ze draagt jurkjes en panty's/maillots of blote benen.
    Karakter: Zanna is niet zozeer verlegen, maar gewoon heel stil. Ze zegt pas iets wanneer ze denkt dat het nodig is. Zanna is heel bijdehand, en komt tegenwoordig goed voor zichzelf op. Het was nog maar de vraag of ze zou worden aangenomen op Hogwarts, omdat ze er niet echt uitspringt, maar omdat ze de dochter is van twee volbloed tovenaars, moest het wel. Eenmaal op Hogwarts ontpopt ze zich tot een ware Zanna: een vrolijke, bijdehante en ondeugende dame.
    Toverstok: Zanna bezit een 26 centimeter lange toverstok van de houtsoort 'vlier'. Haar stok bevat de kern van 'drakenhartenbloed'
    Bloedstatus: Volbloed.
    Familie: Zanna heeft een moeder, Niamh, en een vader, Aidan. Allebei haar ouders zijn in het bezit van een bijzondere naam, dus vandaar dat Zanna, én haar broer, Ewan, er ook allebei een hebben. Ewan is stukken ouder dan Zanna is, en bevindt zich al op de opleiding om schouwer te worden. Zanna ziet zichzelf eerder iets doen met toverdranken. Haar vader, en zij hebben allebei zwart haar en blauwe ogen, terwijl haar moeder en broer allebei blond zijn met bruine ogen.
    Geschiedenis: Zanna is de jongste dochter van Niamh en Aiden Moore, nadat hun derde dochtertje, Layla, overleed op éenjarige leeftijd.
    Huisdier: Zanna bezit een rode kitten, die ze Buz heeft genoemd, dit betekent poes in het Algerijns.
    Relatie: Zanna heeft een stiekeme crush op Scorpius Malfoy.
    Extra: Zanna is een ster in het vak toverdranken.


    Not every fairy tales ends with: and they lived happily ever after - Prince Harry of Wales

    Ik vul wel iets in!


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    Rol: Vriendin Scorpius Malfoy
    Naam+Achternaam: Brooklyn Lockwood
    Leeftijd: 13
    Geslacht: Vrouw
    Afdeling: Ravenclaw
    Jaar: 3
    Uiterlijk:



    Ze heeft lang golvend rood/bruin achtig haar groene ogen en 1.67 lang ze heeft een bleken huid en nooit al te veel make-up op
    Karakter: Ze is vaak vrolijk en kan bitchy zijn als het moet ze gaat altijd op haar doel af en is leergierig ze staat klaar voor haar vrienden ze is een streskip en heeft geduld voor dingen en als ze nerveus van iets word wat dan ook is ze altijd klunzig bezig met haar dingen en houd er niet egt heel erg van om in de schijnwerpers te staan al vind ze het ook niet heel erg vervelend
    Toverstok: 24 cm lang gemaakt uit kersenhout kern eenhoorn haar en drakenhart bloed
    Bloedstatus: volbloed
    Familie: Haar ouders Steven en Helena Lockwood zaten vroeger ook alle bij in ravenclaw het verbaast hun daarom ook niet dat hun dochter ook in die afdeling teregt is gekomen haar vader werkt bij de Ministerie en haar moeder heeft een eigen boeken winkel in diagon alley waar Brooklyn ook wel eens in mee help in de vakanties en heeft geen broers of zussen
    Geschiedenis: /
    Huisdier: Brooklyn heeft een rood katje genaamd Lammie ze heeft het katje pas van haar ouders gekregen ze zagen hem namelijk en moesten meteen aan hun dochter denken vanwegen ook de roden haartjes
    Relatie: (mag gekoppeld worden aan 1 van de personen als je dat wil gebruiken ;))
    Extra: Brooklyn is dol op lezen en is daarom ook vaak in de bibliotheek te vinden

    [ bericht aangepast op 24 dec 2013 - 1:26 ]


    You can't touch music but music touch you

    Rol: Vriendin van Serena of eventueel vriendinnetje van Albus Potter.
    Naam en achternaam: Bernadette Regina Arabella Montague. Hoewel haar naam lang is, heeft ze toch niet echt bijnamen. Af en toe word ze Bernie genoemd.
    Leeftijd: Ik weet niet hoe oud jouw hoofdpersonen zijn. Vijftien jaar oud en geboren op twaalf november.
    Geslacht: Meisje.
    Afdeling: Haar afdeling is Slytherin.
    Jaar: Zie leeftijd. Het vijfde jaar.
    Uiterlijk:


    Taissa Farmiga.
    Voor haar leeftijd lijkt Bernadette heel erg jong. Dit komt doordat ze niet erg lang is met haar één meter zevenenvijftig. Daarbij is ze ook nog eens erg dun. Haar vrouwelijke vormen zijn ook niet echt wat ze had gewensd. Bernadette's heupen zijn heel nauw en ze heeft niet echt een voorgevel.
    Van zichzelf heeft Bernadette heel erg dik haar. Het heeft een soort zandblonde kleur. Net zoals bij haar moeder is het ook heel erg stijl bij Bernadette. Dit bespaard haar al de moeite van het stijlen en meestal laat ze het gewoon zo hangen. Alleen bij speciale gelegenheden wil ze haar haren nog wel een krullen. Soms slaapt ze met een knot in en dan krult haar haar ook wel. Op een normale dag probeert ze te variëren met een vlecht, dan een dag los haar, etc.
    Bernadette's smalle, bleke gezichtje word opgevuld met twee karamelkleurige ogen, met een lijst dikke zwarte wimpers, een klein neusje en een mond. Haar ogen maakt ze door de weeks nauwelijks op, omdat haar wimpers al lang en donker genoeg zijn.
    Karakter: Bernadette is een meisje dat heel sociaal is. Ze heeft ze een goed aantal vrienden en daar kan ze ook goed mee opschieten. Toch, als ze de kans krijgt vind ze het heel erg fijn om even een momentje voor zichzelf te hebben. Dan kan ze weer even tot zichzelf komen.
    Als ze eenmaal in een grote groep mensen is, dan wilt ze ook wel een beetje het middelpunt van de aandacht zijn. Met haar goedgerichte opmerkingen en spontane babbel is ze ook wel heel leuk om mee te praten.
    Het is een heel lief meisje maar met "lief" kom je niet in Slytherin. Ze is er helemaal niet vies van om gemeen te spelen om te winnen. Bernadette kan ook heel goed de leiding nemen.
    Ze denkt er geen twee keer over na om haar broers en zussen te beschermen, dat is gewoon haar instinct. Zo zijn ze in hun familie gewoon.
    Het is niet zo dat ze achterbaks is en achter mensen hun rug om praat, bewust. Maar ze heeft gewoon geen blad voor haar mond en zegt letterlijk alles wat er in haar hoofd omgaat, goed of slecht. Ze zou het eigenlijk moeten afleren want verkeerd praten over mensen kan heel erg fout aflopen als je het over de verkeerde mensen hebt. Dat weet zij zelf ook wel maar ze kan het niet helpen.
    Toverstok: Haar toverstok is gemaakt van hazelhout, met een kern van Kelpiehaar. Hij is dertien centimeter en redelijk buigbaar.
    Bloedstatus: De familie Montague is een volbloed tovenaars-familie.
    Familie: Bernadette's ouders zijn Eddard Montague en Moriël Montague-Pershore. Bernadette is de op één na oudste van vijf kinderen. Voor haarzelf kwam Hedwig van zestien jaar oud. Hedwig is precies een jaar ouder dan Bernadette en ook precies het tegenover gestelde. De twee hebben een gecompliceerde relatie, ze kunnen namelijk niet met en niet zonder elkaar. Toch zitten allebei de meisjes in Slytherin.
    Bernadette werd opgevolgd door de tweeling Alabaster en Aspen van veertien jaar oud. Ze noemen Alabaster ook wel "Al" en Aspen kreeg wel eens de bijnaam "Pen". Het zijn beide hele drukke jongens die werkelijk niet stil kunnen zitten. Ook zij zitten in Slytherin. De jongste telg van de familie is Guinevere, ook wel Gwennie genoemd. Zij is net elf geworden en gaat komend jaar ook naar Hogwarts. Ze hoopt ook in Slytherin te komen, net als haar broers en zussen.
    Geschiedenis: Bernadette is altijd al anders geweest dan de rest. Op een normale basisschool heeft ze twee jaar gezeten maar de kinderen wilden niet met haar spelen. Na die twee jaar verhuisden ze terug naar het huis waar Bernadette geboren is, in Godric's Hollow.
    Huisdier: Vlak voor ze naar Hogwarts ging, kreeg Bernadette haar kat Odessa. Het beestje is grijs met donkere grijze tijgerstrepen en blauwe ogen. Odessa is nu zeven jaar oud.
    Relatie: Bernadette heeft bindingsangst en gaat dus moeilijker om met vaste relaties. Het duurt bij haar langer om een relatie op te bouwen.
    Extra: Haar patronus is een jachtluipaard.

    [ bericht aangepast op 22 dec 2013 - 15:20 ]


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    Wat bedoel je eigenlijk met geschiedenis?


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    Rakharo schreef:
    Wat bedoel je eigenlijk met geschiedenis?


    Wat ze in haar leven heeft meegemaakt, bev. waar ze woont of ze ooit relaties heeft gehad en dat soort dingen, of ze gepest is of ze meerdere keren is verhuisd etc.

    Rol: Goede vriend van Albus en/of Serena (potentiële relatie?).
    Naam en achternaam: Alric Walvin Denbright. Alric word gewoon bij zijn hele voornaam genoemd, heel soms Ric.
    Leeftijd: Ik weet niet hoe oud jouw hoofdpersonen zijn. Zestien jaar oud en Alric is geboren op zesentwintig januari.
    Geslacht: Jongen.
    Afdeling: Hufflepuff.
    Jaar: Zie leeftijd. Het zesde jaar.
    Uiterlijk:


    Robbie Kay.
    Alric heeft een gemiddelde lengte van een jongen van zestien, namelijk één meter zesenzeventig. Daarnaast heeft hij een metabolisme om heel erg trots op te zijn. Hij kan namelijk blijven eten en gewoon niet aankomen. Voor de rest heeft hij niet erg overdreven veel spieren, maar het zit er wel sterk aan te komen.
    Zijn haar is aan de lange kant en gouden kleur blond. Als hij in de ochtend uit bed komt dan hoeft hij niet veel te doen aan zijn haren. Één keer een borstel er doorheen of een keer met zijn haren schudden en dan zit het al prima om de dag ermee door te komen. Zijn ogen zijn bruin. Als hij niet genoeg slaap krijgt dan zie je dit al snel aan hem want dan krijgt hij donkere kringen rondom zijn ogen.
    Karakter: Alric is een echte harde werker met veel ambitie en toewijding. Dat zijn zijn echte Hufflepuff kwaliteiten. Daarnaast heeft hij echt ongelofelijk veel geduld. Soms verbaast hij zichzelf gewoon met hoeveel hij eigenlijk kan hebben. Je kan hem er niet boos mee maken want hij kan echt uren geduldig met iets bezig zijn. Het is echt een hele lieve jongen die het gewoonweg niet over zijn hart kan verkrijgen om iemand te kwetsen. Alric is iemand die totaal niet verlegen is en hij maakt heel snel vrienden. Het is leuk om met hem een gesprek te voeren doordat hij hele droge opmerkingen klaar heeft en vooral ook altijd zijn woordje klaar heeft.
    Hij is een enorme waaghals die zich zonder er bij na te denken in dingen kan storten en dat kan hem soms wel problemen opleveren. Want om jezelf nou ergens in te gooien en het niet door te denken.
    Het is echt nog een jonge jongen, nog helemaal niet toe aan een vaste relatie. Veel meisjes vallen voor hem omdat hij vaak een charmant praatje en lach voor ze heeft, maar zodra het te serieus word dan kapt hij het af en dan gaat hij weer verder.
    Toverstok: Alric's toverstaf is gemaakt van rowanhout met een kern van een phoenix veer. Hij is tweeëndertig centimeter en maar heel licht buigbaar.
    Bloedstatus: De familie Denbright is een halfbloed tovenaarsfamilie. Hij begon volbloed en toen, heel ver terug, werd Alric's overgrootvader verliefd op een mens zonder enige magische krachten.
    Familie: Alric werd geboren als de zoon van Vector Denbright en zijn vrouw Andromeda Meverell. Hij is het eerste kind. Na hem kwam zijn jongere zusje Sloane geboren, zij is nu veertien jaar oud en zit in het vierde jaar. Ook Sloane is een Hufflepuff. Als laatste kwam de jongste van het stel, Melanthe. Zij is nu dertien jaar oud en de enige van haar hele familie die in Ravenclaw zit.
    Geschiedenis: De eerste vijf jaar van zijn leven heeft hij doorgebracht in Ottery St. Catchpole. Maar daarna is de familie naar een buitenwijk van Londen verhuist. Ze wonen daar nu nog steeds.
    Huisdier: Zijn huisdier is een uil met de naam Talon. Vlak voordat hij naar Hogwarts ging, kreeg hij deze uil van zijn vader. Talon en Alric raakten al heel snel aan elkaar gewend. Alric maakte het beestje gedurende een aantal weken tam door zijn vleugels te blijven aaien, elke dag weer.
    Relatie: Hij neemt relaties nu nog niet serieus, maar ach; het is maar een jongen van zestien.
    Extra: Zijn patronus is een hert.

    [ bericht aangepast op 22 dec 2013 - 22:58 ]


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    Robbie (L) ghehe ;p sorry hij kan zo leuk kijken ;p haha en hij is leuk in de serie als Peter Pan :D

    Zal ik een goede vriend van Scorpius maken dan maar? Omdat er nu alleen maar meiden zijn xD


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.

    CityOwl schreef:
    Zal ik een goede vriend van Scorpius maken dan maar? Omdat er nu alleen maar meiden zijn xD



    is goed

    Rol:
    Goede vriend van Scorpius
    Naam+Achternaam:
    Derek Estellian
    Leeftijd:
    16
    Geslacht:
    Jongen/Mannelijk
    Afdeling:
    Slytherin
    Jaar:
    6
    Uiterlijk:


    Derek is rond de 180 lang en is redelijk breed gebouwd, hij heeft een redelijk gespierd bovenlijf. Dit komt omdat hij, tijdens de vakanties thuis veel traint met gewichten. Hij wil graag sterk worden.
    Hij heeft een donkerbruine, tot bijna zwarte haarkleur en donkergroene ogen.
    Karakter:
    Derek is een eigenwijze, ondeugende en toch nog wel vriendelijke jongen. Hij vind het leuk om wel eens wat kattenkwaad uit te halen en de regeltjes te overtreden. Hij staat ook wel bekend als de jongen die zijn eigen wil heeft. Hij luistert maar zelden naar wat hem wordt opgedragen en heeft voor de rest zijn eigen wil en gang van zaken. Hoewel hij niet echt oplet tijdens de lessen, weet hij wel veel van de stoffen die ze geleerd moesten hebben. Hij is gewoon slim, daar valt niet over te twisten. Dit komt ook omdat hij vroeger, voordat hij op Hogwarts kwam, door zijn ouders gedwongen werd om te leren. Zijn ouders wisten al vrij zeker dat Derek naar Hogwarts mocht, dus hebben ze alles in hem lopen stampen.
    Echter, toen hij op Hogwarts kwam, had hij geen zin meer om afhankelijk te zijn van andere en is zijn eigen gangetje gaan doen.
    Voor zijn vrienden staat Derek altijd klaar en doet hij veel. Dit is puur omdat hij ze dan wel om een gunst terug wil vragen. Voor wat hoort wat, denkt hij altijd. Hij stelt dan altijd wel iets tegenover een klusje dat hij krijgt.
    Toverstok:
    25 centimeter lang. Kersenhout en een kern van feniksas. Redelijk buigbaar
    Bloedstatus:
    Volbloed
    Familie:
    Vader;
    Antoine Estellian
    Moeder;
    Celeste Holston
    Geschiedenis:
    Derek is opgegroeid in een redelijk rijk gezin, hij is enigskind en kreeg altijd wat zijn hart begeerde. Zijn ouders hadden altijd alles voor hem over, maar vonden wel dat hij moest leren. Hij heeft hierdoor wel een flink gedeelte van zijn kindertijd gemist, maar hij haalt die nu allemaal op Hogwarts op.
    Huisdier:
    Een zwart-witte rat genaamd Grly [uitspreken als Garley]
    Relatie:
    Single op het moment.
    Extra:
    Zijn patronus is een American Eagle.

    [ bericht aangepast op 22 dec 2013 - 20:12 ]


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.

    Rol: Maak er maar wat van!
    Naam+Achternaam: Finn Davey Alexander Montgomery.
    Leeftijd: Finn is nu zestien jaar. Hij is geboren op 11 November.
    Geslacht: Man.
    Afdeling: Finn is ingedeeld bij Gryffindor. Het is een spontane en vriendelijke jongen die niet op zijn mondje is gevallen. Hij is een allemans vriend die altijd klaar staat voor zijn familie en vrienden. Zijn dapperheid is gebleken toen een vriend van hem in een boom geklommen was en deze door een verkeerde spreuk in de brand had gezet. Ondanks zijn angst voor vuur heeft Finn zijn vriend uit de boom weten te helpen en heeft hij de brand weten te blussen. Dit speelde zich af in het tweede leerjaar.
    Jaar: Finn zit met zijn zestien jaar in het zesde leerjaar van Hogwarts.
    Uiterlijk:



    Finn is een charmante jongeman met een prima uiterlijk. Hij is twee jaar geleden de puberteit in de geschoten en is sindsdien veel gegroeid. Nu is hij ongeveer 1.75M lang en een stuk breder gebouwd dan voor zijn tienerjaren. Over het algemeen heeft Finn vrij warrige, donkerbruine haren waar hij de moeite niet voor neemt om ze te fatsoeneren. Heel soms krullen ze wat. Zijn ogen zijn net zo donker als zijn haren en hij weet precies hoe hij ze zo lief mogelijk open kan sperren. Finn heeft vaak een scheve glimlach waar hij altijd zijn charme mee opwekt.
    Jake T. Austin
    Karakter: Finn is te omschrijven als Meneer Sociaal. Hij heeft werkelijk overal vrienden, zegt 'hoi' tegen iedereen en veel mensen kennen zijn naam. Dat betekent niet dat iedereen hem ook werkelijk mag. Finn is een drukke jongen met overal een uitgesproken mening over. Hij kan erg egoïstisch zijn en vindt dat hij het nogal met zichzelf getroffen heeft. Hij vindt zichzelf dan ook de allerbeste tovenaar van heel Hogwarts. Verder weet Finn altijd precies wat hij moet zeggen en hij weet zich overal onderuit te praten. Finn is ook nog eens erg charmant, hij windt mensen gemakkelijk om zijn vinger heen. Hoewel je het niet zou verwachten, is Finn erg ambitieus. Hij wil later heel graag schouwer worden en hij doet hard zijn best tijdens te lessen - behalve bij kruidenkunde, dat vindt hij verschrikkelijk. Zijn favoriete vak is Verzorging van fabeldieren. Hij vindt dieren en dan met name fabeldieren het beste wat er is. Hij vindt het ongelofelijk interessant en zou het liefste honderd draken thuis houden.
    Toverstok: Finn's toverstok is 28,8 centimeter lang en gesneden uit essenhout. Als kern is er een feniks veer gebruikt. De toverstok is heel licht buigbaar, bijna niet zelfs.
    Bloedstatus: Finn stamt af uit een volbloed toverfamilie. Het is echter zo dat hij er totaal geen waarde aan hecht. Hij vindt dreuzeltergen net zo geweldig als tovenaarsfamilies. Finn ziet dreuzels niet als een schande voor de wereld. Hij vindt het juist wel fijn dat zijn ouders kunnen toveren omdat ze hem op vroege leeftijd al tips gaven voor later.
    Familie: Finn's ouders kunnen beide toveren. Zijn vader, George Montgomery, was vroeger net als zijn zoon ingedeeld bij Gryffindor. Op Hogwarts heeft hij de intelligente en lieftallige Rosalynn Hiddleton leren kennen. Zij was ingedeeld bij Ravenclaw. Samen kregen ze drie kinderen - drie zonen. De oudste is de negentien jarige Alex. Hij heeft ook op Hogwarts gezeten en was net als zijn moeder ingedeeld bij Ravenclaw. Twee jaar geleden is hij afgestudeerd. Na Alex volgt Finn. De jongste van de drie is Joshua van dertien. Hij is ingedeeld bij Gryffindor en zit nou in zijn derde leerjaar.
    Geschiedenis: Finn is geboren in het Ierse Dublin. Vandaar ook zijn sterk aanwezige Ierse accent, waar vaak om gelachen wordt. Toen zijn oudere broer Alex begon op Hogwarts is de familie Montgomery verhuisd naar London - omdat dat handiger was. Ze wonen hier in een normaal huis redelijk in het centrum van de stad. De familie Montgomery heeft veel dreuzel vrienden en Finn's beste vriend is dan ook een dreuzel: Mick Stiles. Finn wil hem zo graag vertellen over de toverwereld, maar dat kan hij niet. Hier heeft hij erg veel moeite mee.
    Huisdier: Finn heeft een uil, Fizz. Deze uil is echter erg klein en kan totaal niet snel vliegen. Finn heeft er erg mee afgezien, maar uiteindelijk is hij zijn ouders er dankbaar voor dat hij een huisdier heeft gekregen. Fizz en Finn zijn beide erg koppig en dit werkt niet altijd goed mee.
    Relatie: Finn heeft geen vriendin.


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Thanxs heb al leuke rollen gezien maar wacht denk ik nog even op wat meer rollen.

    Rol: Vriend Serena
    Naam+Achternaam: Tristan Lambert
    Leeftijd: 14
    Geslacht: Man
    Afdeling: Hufflepuff
    Jaar: 4
    Uiterlijk:



    Tristan heeft bruin haar en bruine ogen hij is 1.78 lang en niet al te gespierd maar ook niet te mager
    Karakter: Tristan is altijd vrolijk en erg behulpzaam hij heeft geen moeite mee om nieuwe mensen te leren kennen en staat ook wel klaar voor een grapje
    Toverstok: de staf is gemaakt uit eikenhout is 25 cm kern: drakenhart bloed en eenhoorn haar
    Bloedstatus: Halfbloed
    Familie: Tristan zijn ouders Menno en Claire Lambert hebben alle bij vroeger zelf ook in hufflepuff gezeten en zijn dan ook super trots op hun zoon Zijn moeder is ene huisvrouw terwijl zijn vader op kantoor werkt hij heeft geen broers of zussen
    Geschiedenis: /
    Huisdier: Tristan heeft een uit genaamd oeloe


    Relatie: /
    Extra: Tristan is dol op dieren en zit in het zwerkbal team als wachter

    ff snel 1 voor je gemaakt mis kan je er wat mee en dan verder met je storie ;-)

    [ bericht aangepast op 14 jan 2014 - 21:49 ]

    Rol: Schoolhoofd
    Naam+Achternaam: Tess Lopez
    Leeftijd: 24
    Geslacht: Vrouw
    Afdeling: Tess zat vroeger in Zwadderich
    Jaar: Geen, ze is schoolhoofd
    Uiterlijk: http://images4.fanpop.com/image/photos/20700000/Katniss-Everdeen-katniss-and-peeta-20756720-308-480.gif
    Karakter: Aardig, luistert goed, behulpzaam en dapper
    Toverstok: Taxushout, 31 cm en Glamorganahaar
    Bloedstatus: Volbloed
    Familie: Ze is het achterachterachternichtje van Perkamentus
    Geschiedenis: Haar ouders zijn vermoord en haar zus ook
    Huisdier: 1 feniks genaamd Felix, ze heeft de feniks geërfd van Perkamentus
    Relatie: Geen
    Extra: Tess heeft stiekem een oogje op een leraar, maar laat dat niet merken

    Goed?


    all because i liked a girl