• Teen mom, je kent het vast wel. Een tiener die moeder wordt. Meestal wordt het één groot drama, of misschien ook niet. Ook op MTV is er een programma genaamd Teen Mom. Dit keer begint het weer. Het gaat over vijf meiden en hun vriendjes (of misschien wel niet...), die al als tiener ouders geworden zijn. Zal er erge ruzie ontstaan? Of gaat alles gewoon soepel?


    Rollen:
    Teen moms (5):
    - Jacelyn "Jace" Athene Woodley || Vriendin Harry Styles || Woodley
    - Valeria "Val" Elle Shayk || Vriendin Zayn Malik || RonaIdo
    - Nessa Jane Horan || Vriendin Louis Tomlinson || KiliOfDurin
    - Elanore Elijah Woodward || Vriendin Niall Horan || Pwettyness
    - Victoria Aurora Dannielynn West || Vriendin Liam Payne || Whisperings


    De vriendjes:
    Harry Styles: Tomles
    Niall Horan: LegoIas
    Zayn Malik: KiliOfDurin
    Louis Tomlinson: KhaIeesi
    Liam Payne: PresIey


    Familie/vrienden:
    Katherina "Kath" Juliana Cortezon || Harry's beste vriendin || Pwettyness
    Alexandra "Alex" Maria Jase || Harry's beste vriendin || LegoIas



    Regels:
    - Een post van minstens 200 woorden
    - Niet andermans personage besturen
    - Maximaal 2 rollen per persoon. 1 vriendje/teenmom en 1 familie/vriend
    - Ruzie IC mag natuurlijk gewoon, OOC niet, dat vecht je maar ergens anders uit.
    - Nobody's perfect, dus je personages ook niet.
    - 16+ mag, maar hou het wel netjes
    - Niemand buitensluiten
    - Hou je aan deze regels. Zo niet, dan krijg je een waarschuwing. Ga je hier toch mee door, kan ik je uit de RPG zetten
    - Have fun!


    Andere topics:
    Praattopic
    Rollentopic

    Begin:
    Alle mensen zijn verzameld in een studio waar de meiden aan hun vriendjes/de mensen die zij of hun vriendjes mee hebben gebracht het hele verhaal moeten vertellen. Diegenen die het nog niet weten hebben dus ook geen idee waarom ze er zijn, maar degenen die dat wel al weten hebben gewoon even tijd om met elkaar te praten en de anderen te ontmoeten.
    Soms moeten ze naar de studio om met de presentator te praten. Dit slaan we over maar dat betekend wel dat ze dus weer met zijn allen zijn.

    [ bericht aangepast op 18 feb 2014 - 20:02 ]


    Spoiler alert: you will save yourself

    [Mijn topics.]


    I don't want you to die, I want you to suffer.

    [MT]


    Bowties were never Cooler

    [Neeee ik heb de titel niet helemaal afgeschreven en nu ziet het er stom uit ik ga even een moderator vragen het aan te passen]


    Spoiler alert: you will save yourself

    (MT)


    Because I love him, do I need another reason?

    Niall Horan

    Ik stap uit te auto. Ik heb geen idee waarom we bij een tv studio zijn en Elanore wou dat ik hierheen ging. Ik kijk mijn vriendin met een glimlach aan en help haar de auto uit. 'Mag ik nu weten waarom we hier zijn?' vraag ik haar. Ik zit al de heel weg te raden, maar ik heb geen idee waarom en ze wil het maar niet zeggen. Ik druk een kusje op haar wang en pak haar hand vast. Ik hou heel veel van haar en wil haar niet kwijt. 'Je weet dat ik ongeduldig ben,' zeg ik met een pruillipje. Ik geef haar een knuffel alleen weet niet wat ik moet doen. 'Waar moeten we heen?' besluit ik maar te vragen. Ik zucht en rek me uit. Ik ben ontzettend snel verveeld. Ik kijk rond. Elanore zei dat Nessa hier ook zou zijn. Zou het een verrassingsfeestje zijn ofzo? Maar waarvoor dan? Ik kan me niet herinneren dat ik jarig ben geweest of iets heb gedaan wat een feest waard is. Ik zucht en kijk even naar de tijd. Ik ben vanochtend vroeg opgestaan omdat we helemaal vanuit Ierland hierheen moesten komen. Maar zei zei dat dit het waard was.


    Spoiler alert: you will save yourself

    Woodley schreef:
    [Mijn topics.]


    El Diablo.

    Nessa Jane Horan
    Ik had een gigantisch brok in mijn keel in de metro richting de studio. Ik had geen idee hoe dit ging eindigen. Ik was aan de ene kant wel blij dat ik mijn middelbare school hier deed, in plaats van in ierland, maar aan de andere kant betekende dat ook dat ik erg bang was dat zodra Niall me zou zien hem iets zou opvallen. Ik trok mijn jas recht en mijn trui trok ik tot over mijn handen. Ik droeg er vandaag 2, want ik had het echt heel koud. Mijn lange rode haren hingen over mijn rug en mijn gezicht was nog smaller dan eerst omdat alle voeding die ik at naar de babies ging en ik wel door bleef sporten. Volgende maand zou ik amelijk Odette uit het zwamenmeer moeten dansen, als dat dan nog ging. Ik hoopte van wel. Je werd namelijk niet elke dag gecast voor een van de belangrijkste rollen in een van de meest bekende stukken ter wereld. Nu ging het nog wel met de buik, maar hoe het over 1 a 2 maanden ging wist ik nog niet. Ik zag mijn buik bijna groeien met de dag en in mijn oude tutu paste ik al neit meer. Nu was het wel dat met de korsetten veel kon worden aangepast, maar goed. Er zaten veel liften in en dat werd toch wel lastiger, ondanks dat ik voorheen de lichtste ballerina uit het gezelschap was geweest. Ik had ooit nog wel eens een aanbod gekregen om op een Russische dansacademie verder te leren, maar dat kon ik niet. Nu kon ik namelijk nog elke zoveel weken naar huis, dan niet meer. Daarbij had ik hier een vriendje en een kat die ik niet achter kon laten. Ik aaide over het pluizige grijze hoofdje van de kat in mijn ballettas, waaraan mijn spitzen bungelden, voor ik opstond en uitstapte met een sierlijk sprongetje. Daarna liep ik echt heel nerveus naar de studio. Nog nooit had ik zoveel spanning in mijn lijf gehad. Zelfs niet voor wat voor een optreden dan ook. Ik was echt doodsbang op dit moment.

    [Zayn komt zo]


    Bowties were never Cooler

    Elanore Woodward.

    E hele weg naar de studio had hij gevraagd en geraden, maar ze hoefde alleen maar nee te zeggen. Hij zou het echt niet zomar raden, trouwens, ze waren beide zwaar dronken toen het gebeurde, wat ze eigenlijk best erg vond. Hoe moest ze dat straks uit gaan leggen.. Ze haalde even diep adem en schudde weer van nee op zijn geraad. Ze kuchte even toen hij bijna een fietser aanreed. Ze grinnikte zachtjes, dat gebeurde eigenlijk best vaak, daarom reed zij normalitter, maar deze keer had ze gezegd dat hij moest rijden. Ze had een zware nacht gehad, ze had overgegeven, bijna niet kunnen slapen en voelde zich nu nog beroerd. Via haar ooghoeken had ze twijfelend naar Niall gekeken. Hij was haar alles, sinds har ouders haar uit huis hadden gezet omdat ze een vriend had. Ze keek op haar mobiel, ze waren er zo, en dan kon ze uitleggen dat ze een kindje kregen. haar handen gingen automatisch over haar buik. Ze had express en trui aan gedaan, zodat het hem sowieso al niet op zou vallen. Ze beet op haar onderlip toen ze stopte. Als de gentleman die Niall was hielp hij haar de auto uit. ""Dan moet je je onduld leren bedwingen, cutiepie. " Ze greens lichtjes en pakte zijn hand en trok hem zachtjes mee de studio binnen, zorgde dat hij niet precies kon zien waar ze heen gingen en drukte een vlinderzacht kusje op zijn lippen. "Cutie, kun je me iets beloven? Houd je nogsteeds van me als je zo weet waarom je hier bent?" Haar grijs-blauwe ogen keken naar hem omhoog, haar armen lagen om zijn middel, en een.kleine glimlach lag om haar lippen.


    Yeah, and people in hell want Slurpees.

    Niall Horan

    'Dan moet je je ongeduld leren bedwingen, cutiepie,' zegt ze en ze trekt me de studio binnen. Ik kan niet precies zien waar we heen gaan. Ze drukt een kusje op mijn lippen en ik glimlach. 'Cutie, kun je me iets beloven? Houd je nogsteeds van me als je ze weet waarom je hier bent?' vraagt ze en ze kijkt me met haar mooie ogen aan. Ik sla mijn armen om haar heen en knik. 'Natuurlijk.Het maakt niet uit. Ik zal toch wel van je houden, zelfs al wil ik het niet. Maar ik betwijfel of er iets is wat me van gedachten zou kunnen veranderen,' zeg ik. Ik grinnik en kus haar op haar kruin. 'Wil je nu vertellen waarom we bij een tv-studio zijn? Je hebt ons toch niet aangemeld voor zo'n programma waar je allemaal rare dingen moet doen ofzo?' vraag ik. Ik weet nu al dat ik helemaal mis zit omdat het anders niet zo'n probleem zou zijn. 'En waarom moest Nessie hier ook zijn?' vraag ik aan haar. Ik ben gewoon nieuwsgierig. Ik kijk haar met een grijns aan. 'En wanneer mag je het me nu vertellen? Want ik denk dat het redelijk wat moet zijn, anders zou jij niet zo nerveus zijn,' plaag ik haar.


    Spoiler alert: you will save yourself

    Elanore Woodward.

    Nerveus tikken de zolen van haar vans op de grond. "Ja ik beb ons aangemeld voor Wipe-out" Zeg ik bloedserieus en begin dan te lachen. ""No worries Cutiepie, dat doe ik je niet aan, Je zoy nieteens over de bouncing balls zijn gekomen." Grinnik ik zacht. Zijn armen voelen veilig vertrouwd aan en mijn hoofd leg ik tegen zijn borst. "Maar nee, ik vertel het nog niet." Ik kijk omhoog naar zijn perfecte glimlach. Ja, zelfs nu zwijmelde ik er nog van. " En Nessie en Boobear komen hierheen, voor hetzelfde, en nog een paar, maar ik beloof niet dat het leuk gaat worden." zeg ik, als ik mijn lippen op elkaar pers. Dat betekende altijd dat ik iets verborgen hield, en hij wist dat, helaas. Ik pak mijn telefoon en app Nesie.#Zijn jullie er bijna, Ni word ongeduldig x Ella # Ik had het zo gedaab dat Niall niet mee kon kijken en deed mijn gsm weg. Daarna draide ik me om in zijn armen, en leunde zacht tegen hem aan, mijn vingers streelde zijn hand. " Je zult het vanzelf wel zien, Cutie." Ik gebruikte eigenlijk nooit zijn naam, alleen als me iets dwarszat of als ik boos was, maar anders echt nooit. Ik sloot mijn ogen van de beroerdheid.


    Yeah, and people in hell want Slurpees.

    [Ik wacht toch even met Zayn op Val. Euhm... En hoe kan Elanore weten dat Nessa ook komt? Nessa heeft het nog aan niemand vertelt]


    Bowties were never Cooler

    [O sorry dat wist ik niet
    Dan weet Nessie ook niet dat Niall er is xD
    Dat wordt awkward]


    Spoiler alert: you will save yourself

    Praattopic


    Spoiler alert: you will save yourself

    [T stond in haar bio

    Dan kloppen de posts van Elanore en Niall toch niet?]

    [ bericht aangepast op 7 feb 2014 - 22:06 ]


    Bowties were never Cooler

    (Awkward idd xdd
    kzal et wel even weghalen anders?)


    Yeah, and people in hell want Slurpees.