• Naar het idee van & ooit eerder gestart door Naomi aka NiaIler. Alle rechten gaan dan ook naar haar.



    One Direction.
    Wie kan er nu nog om deze vijf jongens en naam heen? Ze zijn de grootste en bekendste band van het moment.
    Behalve een tour, film en parfum is ook een nieuw album niet te missen. Deze zal anders worden dan nu voorgaande. Het word allemaal veel en veel groter uitgepakt.
    Voor de nieuwe single The Best Song Ever die binnen een paar weken verschijnt, is precies dezelfde planning gemaakt.
    One Direction en het management hebben besloten om opzoek te gaan naar een aantal look-a-likes om mee te laten spelen in videoclip.
    Dit is misschien makkelijker gezegd dan gedaan, want toen One Direction dacht dat ze hun look-a-like(s) hadden gevonden bleek niets minder waar te zijn. Het uiterlijk mocht misschien wel lijken, maar het karakter leek in de verste verte niet op de van de jongens. Zeker niet als meerdere personen zich voor een rol meldde en er nog conflicten ontstaan ook.


    Lijstje dat je in moet vullen :
    Rol:
    Naam:
    Leeftijd (16-21):
    Nationaliteit:
    Karakter:
    Uiterlijk:
    Extra:


    Rollen:
    Jongens:
    -Harry Edward Styles - quin98
    -Liam James Payne -Kendizzzzle
    -Niall James Horan - IrishNialler
    -Louis William Tomlinson - NiaIler
    -Zayn Javadd Malik - KiliOfDurin


    Look-a-likes
    (Dit zouden er twee per een persoon kunnen worden, mocht dat nodig zijn)
    - Look-a-like Harry: Marcel Nicholas Chamberton - Tomles
    - Look-a-like Louis: Giovanni Jeremy Carrick - LuciIle
    - Look-a-like Liam: Davie James "DJ" Macaba Knetterdisco
    - Look-a-like Zayn: Silas Karif Sheridan / Veronica Stilton - Serenitae
    - Look-a-like Niall: Marcus Lucas May - KiliOfDurin


    Overige rollen:
    - Zusje Giovanni en beste vriendin Niall: Shaney April Carrick - Whisperings
    - Ex-vriendin Liam: Rikki Amarys Jareau - Kerberos


    Regels:
    -Géén one-liners. Probeer een stukje te schrijven dat ietsjes langer is. Er is geen minimum, maar one-liners zijn wel héél kort.
    -Maximaal twee personages per persoon
    -Geen perfecte personage's!
    -16+ mag, maar hou het wel netjes.
    -Ga niet teveel off-topic en als je wel off-topic gaat, zet het tussen haakjes; ( ), { } of [ ].
    -Meld het even als je voor langere tijd niet kunt reageren.
    - 2 weken niet reageren zonder afmelding, is eruit zonder sorry.
    -Geen ruzie (In de RPG mag het natuurlijk wel)
    - Het is geen sneltrein! Zorg dat iedereen het een beetje kan volgen!
    - Alleen NiaIler en LuciIle openen de nieuwe topics.[/b]

    [ bericht aangepast op 9 feb 2014 - 12:54 ]


    "Family don’t end in blood”

    Yes *O*


    Because I love him, do I need another reason?

    Liam? ^^


    How far is far

    Yay *O*


    If we hug a little tighter, our hearts will be a little closer

    Zayn?

    [ bericht aangepast op 8 feb 2014 - 9:45 ]


    Bowties were never Cooler

    MT, ik twijfel nog…


    "Live simply, so others can simply live." - Matthew Espinosa





    Rol:
    Boobear
    Naam:
    Louis ´The Tommo´ William Tomlinson
    Leeftijd:
    22 jaar, 24 december 1991
    Nationaliteit:
    Brits, Doncaster
    Karakter:
    De jongen mag er misschien uitzien als een iemand die een regelrechte badass is, maar niets is minder waar. Louis is een jongen van tweeëntwintig jaar, maar in zijn hoofd is hij eigenlijk nog maar vier. Hij is heel kinderachtig, speels, en sportief en een echte grappenmaker. Iemand die je altijd ziet lachen en helemaal in de deuk kan liggen om dubbelzinnige opmerking waardoor hij het ook niet kan laten om precies op de onbedoelde in te gaan. De jongen heeft werkelijk een hart van goud en zal altijd klaar staan voor de mensen waar hij om geeft. Hij zal voor ze door het vuur gaan en als het nodig is zelfs nog zijn carrière, een van zijn dromen, voor je opgeven. Louis weet dan ook precies wanneer het nodig is, om in te grijpen bij iets, wanneer je hulp nodig hebt en laat dan zijn volwassen kan doorschemeren. Je zult dan ook merken dat hij inderdaad de oudste van de groep is, waar hij niet altijd even blij mee is.
    Op sommige momenten kan de Doncasterse jongen heel goed mensen op hun zenuwen werken met zijn drukke gedrag en het feit dat hij te snel, te nerveus kan zijn. Maar zijn jaloezie kan zeker ook een rol spelen, als hij afhankelijk van je word, je lief heeft. Dan krijg je namelijk ook van die momenten dat de jongen zijn mond opentrekt zonder na te denken over de gevolgen daarvan. Het laatste is vooral een nadeel als je gaat kijken naar dat de jongen gay-trekjes kan vertonen en dan op het eerste moment dat je hem ziet, is hij ook van de knuffels geven en die kant niet verstoppen, niet in zijn achterhoofd hebbende dat niet iedereen daar zo gecharmeerd van is. Hij is wie hij is en als mensen dat gedrag van hem niet accepteren, dan accepteren ze hem ook niet, zegt de jongen altijd. Eigenlijk kan je de jongen gewoon een bloemenkrans op zijn hoofd zetten, als teken van een zachtaardig persoon met alleen een harde buitenkant, ook al loopt hij daar wel eens mee rond.
    Uiterlijk:


    Louis heeft op het eerste gezicht bruine, of zelfs rode en groene lokken, dat ligt aan of de jongen het weer geverfd heeft, die warrige alle kanten opstaan of juist in een kuif omhoog staan, zodra we het over sommige concerten, interviews en nette gelegenheden hebben. Ook niet onopvallend zijn -zijn blauwe ogen, die een en al onschuldigheid uitstralen, maar voor de mensen die hem beter kennen, ook boekdelen spreken. Net als armen die vol getatoeëerd staan met onuitgesproken woorden, of dingen die hem wel aanspraken, maar nog wel betekenis hebben.
    Zijn lengte van 175 cm maakt hem niet een van de langste jongen van de band, maar laat hem zeker ook niet onopvallend. Zeker niet als hij zijn mond opentrekt.
    Extra:
    Louis is biseksueel.
    Verder heeft hij Marshmallow en Stylinson altijd aan zijn zijde staan. Je zult de twee hondjes nooit zien zonder Louis, wat andersom precies hetzelfde is. In een korte tijd zijn ze toch zijn steun en toeverlaat geworden. Stylinson is alleen niet helemaal van Louis, want een tijdje terug heeft hij deze, samen met Harry, van een overenthousiaste Larry Shipper gekregen. Ze vond het hondje zo schattig, net als de bromance en wilde iets geven dat ze niet vergeten zou worden. Louis had erna besloten om Marshmallow erbij te halen, omdat hij op het eerste gezicht verliefd was geworden op het kleine hondje. Zo had Stylinson, naast Harley, nog een speelmaatje.

    [ bericht aangepast op 8 feb 2014 - 22:13 ]


    If we hug a little tighter, our hearts will be a little closer

    Rol: Louis' look-a-like
    Naam: Giovanni Jeremy Carrick
    Leeftijd: 18 jaar

    Nationaliteit: Brits
    Karakter: Giovanni lijkt qua uiterlijk op Louis, maar als je naar hun karakter kijkt hebben deze twee grote verschillen. Giovanni is een stuk serieuzer dan Louis en een erg introvert iemand. Hij spreekt nooit openlijk uit wat hij werkelijk voelt en wordt bijna nooit boos. Althans, dat lijkt zo, want van binnen kookt hij af en toe, terwijl je daar van de buitenkant niets van ziet. Hij is snel bang dat mensen hem raar vinden, vinden dat ie zich aanstelt, hem niet mogen, noem maar op. Giovanni is vaak in gedachten en krijgt daarom soms weinig mee van de wereld om hem heen. Soms moet je hem drie keer roepen om zijn aandacht te krijgen, en soms nog wel meer. Hij zit vaak zo in zijn eigen wereld dat hij daar moeilijk uit te krijgen is.
    Zelfs de mensen die hij wél volledig vertrouwd krijgen niet altijd zijn ware gevoelens te zien. Hij heeft dit namelijk ooit wel getoond, maar dat is niet tot iets goeds uitgelopen.
    Als hij je niet kent, zoekt hij zo min mogelijk contact met je en antwoordt altijd met korte antwoorden als 'ja' of 'nee' of 'oke'. Giovanni heeft niet veel vrienden, dit is ook omdat hij zich nooit echt laat zien en hij vaak kortaf is. Mensen denken dat dit uit arrogantie is, maar niets is minder waar, want de jongen is gewoon te verlegen en zou dit dolgraag veranderd willen zien, maar dat is hem tot nu toe nog niet echt gelukt.
    Uiterlijk: Giovanni wordt ook wel 'de jongere versie van Louis Tomlinson' genoemd. Het zou bij wijs van spreken net zo goed Louis' kleine broertje kunnen zijn, als je alleen op zijn uiterlijk let. Giovanni heeft bruin, ietwat warrig, haar. Zijn ogen hebben de blauwe kleur van een oceaan en worden omringd door wimpers die een redelijk lange lengte hebben. Zijn lippen zijn ietwat smal en hebben een zachtroze kleur. Giovanni draagt het liefst een baggy spijkerbroek met een simpele sweater. Op zijn hoofd zet hij vaak een beanie en zijn voeten worden omhuld door een paar afgetrapte nikes.
    Extra: Giovanni is erg creatief. Als hij weer eens in zijn eigen gedachten vast zit, heeft hij vaak de neiging deze in vorm van een tekening op papier te zetten. Hij heeft zijn tekenblok en potlood dan ook altijd bij zich.

    [ bericht aangepast op 8 feb 2014 - 17:09 ]


    "Family don’t end in blood”

    Rol: Zaynie
    Naam: Zayn Javvadd Malik
    Leeftijd: 21, 12 Januari 1993
    Nationaliteit: Brits, Bradford, Groot Brittanië
    Uiterlijk:




    Zayn is een getinte jongen van zo'n 1,77m met zwart wild pluizig maar stijl haar. Zayn heeft vaak een stoppelbaardje omdat hij te lui is om zich te scheren. Hij is dun tot in de extremen, maar ook erg gedreven in vechtsporten, en dus gevaarlijk en sterk. Zijn lichaam zit onder de tatoos. Sommigen waren erg impulsief, maar de meesten heeft hij met zorg uitgekozen en laten zetten. Hij is dan ook heel trots op de meeste. Zayn heeft hele diepe donkere ogen die zowel als poorten naar de zevende hemel als poorten naar de diepste krochten van de hel kunnen fungeren. Soms verschuilt hij ze achter zijn bril, maar meestal draagt hij toch liever lenzen omdat hij vind dat zijn bril hem op een stuudje laat lijken.
    Karakter:
    Zayn is van nature vrij kalm en extreem relaxed, met een goed gevoel voor humor, maar tegenover vreemden is hij vaak nog erg terughoudend. Ook is hij zowel tegen vreemden als bekenden vaak vrij stil, bijna tot in de extremen, en laat weinig van zijn emoties los. Hierdoor wordt hij ook vaak als mysterieus aangezien. Hij bezit natuurlijke charmes, maar niet ver eronder ligt een deel van hem waar je liever niet mee in aanraking wil komen. Zayn is loyaal aan zijn vrienden en familie en is ondanks dat hij erg kalm en relaxed is een lief en zorgzaam type voor degenen om wie hij geeft. Hij is een harde werker en doet er ondertussen alles aan om zijn duistere zijde te onderdrukken, die naar voren komt als zijn hele korte lontje doorbrand. Hij wil namelijk niet dat die naar boven komt in de buurt van anderen. Zayn kan door zijn charmes makkelijk omgaan met meisjes, en mensen in het algemeen, toch is hij zeker gen kletskous en eerder verleen dan assertief. Hij speelt niet graag met mensen hun emoties en wil alleen vrienden die ook echt om hem geven. Al heeft hij absoluut niets tegen one-night-stands. Als hij dan toch in een langdurige relatie terecht komt is hij wel extreem loyaal en hij zal zijn vriendin ook nooit bedriegen, als hij haar eenmaal aan zijn zijde heeft. Hij houd van spelletjes en gezelligheid met zijn vrienden of familie of andere bekenden. Toch is hij ook graag alleen. Hij vind het namelijk heel moeilijk zijn emoties te uiten. Dit doet hij alleen door te schrijven en tekenen. Hij heeft daarom ook altijd een schrijfblok en een schetsblok bij zich. Je ziet hem dan ook wel op feestjes of verjaardagen eerst gezellig meedoen, maar als het hem te veel wordt gaat hij toch weer ergens stil in een hoekje zitten. Ook vertrouwd hij mensen niet zo snel, hij blijft heel lang achterdochtig, en is de enige die hij compleet vertrouwd zijn hond Harley. Hij mag dan ongevaarlijk lijken, met zijn hondje en zijn schetsblok stil in een hoekje, het absolute tegendeel is waar. Zodra je hem tegen je in het harnas jaagt is het mis. Het ligt dan heel erg aan zijn stemming wat hij besluit te doen, maar prettig is het nooit. Om hem van zijn korte lontje af te helpen heeft zijn moeder hem als kind al naar taikwando les laten gaan. Dit heeft hem eigenlijk alleen maar gevaarlijker gemaakt, maar ook rustiger.
    Extra: Zayn heeft een hond, Harley. Hij neemt hem altijd overal mee naar toe, letterlijk overal. Hij vind het ook erg gezellig om met Louis uit wandelen te gaan samen met zijn twee honden, maar toch vind hij het ook heerlijk om gewoon alleen met zijn hond in een verlaten gebied te zijn zonder andere mensen om na te kunnen denken. Hij wordt namelijk nog wel eens erg verward als hij alleen met de kleine knuffelbeer is. Dit is alleen nog veel erger als hun krullenbol er ook bij is.
    Zayn tekent en schrijft veel. Al zijn emoties legt hij hierin. Deze schetsblokken en schriften zijn dan ook strikt privé en hij zal letterlijk je hand eraf rijten, of hem in elk geval breken, als je er ook maar aan probeert te komen. Hij zal zijn zachte kant namelijk nooit zo makkelijk laten uitkomen als het aan hem ligt. Ook rookt hij om zichzelf rustig te houden en zijn emoties te onderdrukken.
    Zayn is ook biseksueel en worstelt hier heel erg mee. Hij heeft het ook nog niet aan iemand anders vertelt. Alleen de teksten die hij schrijft en sommige dingen die hij tekent, en dan vaak weggooit of verbrand, wijzen erg de kant uit dat hij wel degelijk op jongens valt.

    [ bericht aangepast op 8 feb 2014 - 20:21 ]


    Bowties were never Cooler

    Lou is af *O*


    If we hug a little tighter, our hearts will be a little closer

    Zayn ook


    Bowties were never Cooler

    ik niall


    Change is for weirdos ~ Niall Horan

    Ik twijfel, maar kan ik Niall reserveren?
    En de look-a-like van Liam?

    Damn it. Naja mag ik dan Nialls look-a-like? :)

    Rol: Nialler
    Naam: Niall James Horan
    Leeftijd (16-21): 20 jaar, 13 September 1993
    Nationaliteit: Iers, Mullingar, Ierland.
    Karakter: Niall is op het eerste ogenblik een rustige en iets wat verlegen jongen. Door zijn bleke huidskleur kun je erg snel zien of hij bloost of niet en dat haat hij. Als hij je net zal ontmoeten zal hij aarzelen, blozen en onzeker zijn. Pas als jij hem en hij jou vertrouwt zal hij los komen. Dan zul je merken dat hij stiekem totaal niet rustig is maar juist een echte stuiter bal. Niall heeft zo zijn hypere momenten maar hij kan ook heel serieus zijn. Voor Niall is het leven gewoon een grote ballenbak, geniet van alles, doe wat je wilt en laat niemand je tegen houden is zijn motto. Niall is iemand die vaak honger heeft, door dat hij veel eet is hij bang dat hij dik word. Niall is naar mensen erg vriendelijk en respectvol. Liegen is iets wat Niall helemaal niet kan en hij haat het als mensen over iets liegen behalve als het iets is wat leuks is zoals een verassing. Ruzie is iets waar Niall ook helemaal niet tegen kan en hij zal dan ook alles eraan doen om ruzie's te vermijden en op te lossen. Niall is een jongen die erg emotioneel is, als jij iets naars tegen hem zegt kun je dat gelijk zien. Niall is snel aan het huilen als je de verkeerde dingen zegt en is een open boek. Hij trekt zich van alles heel erg aan en denkt dan vaak dat het zijn schuld is. Niall is verder gewoon een vrolijke jongen die gewoon van het leven geniet.
    Uiterlijk:

    Niall heeft groen/blauwe ogen. Zijn tanden zijn recht gezet door een beugel en wat gebleekt. Zijn haren zijn vanaf redelijk laag tot de puntjes blond geverfd maar op zijn hoofd zie je wel de bruine kleur. Zijn haren liggen warrig maar verzorgd door elkaar. Niall is niet zo erg lang en draagt graag witte sneakers
    Extra:Hij speelt gitaar


    Change is for weirdos ~ Niall Horan

    Mag ik de beste vriendin van Niall, die dan een zusje is van een van de look-a-likes?


    "Live simply, so others can simply live." - Matthew Espinosa