• problems are like washing machines,
    they twist us,
    spin us
    and knock us around,
    but in the end we come out cleaner,
    brighter and better than before
    at least that's how it's supposed to go


    Een aantal meiden met behoorlijk wat problemen worden naar een militair kamp gestuurd, hun ouders zitten met hun handen in het haar en zien dit als laatste middel om hun dochter te redden.
    Het kamp wordt geleid door een super strenge sergeant, buiten het feit dat hij super streng is kan hij behoorlijk agressief worden wanneer hij boos is en laat hierbij een ander niet ongeschonden.
    De meiden worden getraind door de jongens van de militaire opleiding, hun doel is er zo snel mogelijk met welk middel dan ook er voor zorgen dat de meiden hun problemen overwinnen en weer normaal zullen gaan functioneren.
    Maar wat gebeurd er als ze verliefd worden op elkaar..?
    Of als de problemen van de meiden juist erger worden?
    Of wanneer de militaire jongens zich tegen de sergeant keren?
    De jongens van One Direction spelen hierin de rol van de militaire jongens, ik vond het een leuk idee hun hierin te gebruiken ^^.
    Als niemand het leuk vindt one direction erin te gebruiken mogen het ook andere jongens zijn.

    Regels:
    - Graag spelers die vaak online zijn en dus ook vaak reageren, niet dat het snel dood loopt (:
    - Maximaal twee rollen per persoon. Wil je een sergeant spelen mag je 3 rollen.
    - Er is een minimum van 2 regels per post. (dit lijkt me makkelijk te halen)
    - Naamsveranderingen en afwezigheden graag doorgeven.
    - Reserveringen blijven 48 uur staan.
    - Geen perfect players, iedereen heeft zijn fouten en gebreken. Mary Sues en Gary Stus worden niet goedgekeurd
    - Alleen je eigen karakters besturen
    - 16+ is toegestaan
    - liefst evenveel jongens als meisjes



    Meisjes: Vol tot er jongens zijn, sergeant is nog wel mogelijk
    - sergeant:
    - Felicia Romé Alvarez - Rayhi
    - Scarlett Fay Johnson - lilangel
    - Jenna Taylor Isley - MinnieMouseX


    Jongens:
    - sergeant:
    - Drake Miller - lilangel
    - gereserveerd door - undentified
    -
    -
    -


    er kunnen altijd nog meer bij komen maar ik wil wel graag evenveel jongens als meisjes.

    Naam:
    Leeftijd: (tussen de 16 en 22 jaar, sergeant is 22+)
    Geslacht:
    Uiterlijk: (liefst met foto)
    Innerlijk:
    Indien meisje: reden waarom ze naar het kamp gestuurd is:
    Extra:


    (hoop dat jullie het leuk vinden (: tips zijn altijd welkom!)

    [ bericht aangepast op 27 feb 2014 - 23:08 ]


    When you're broken and you're shatterd love will save you from disaster.

    Mag ik een meisje reserveren?


    God only knows

    Mag ik een meisje?


    " icarus had loved the sun, and so daedalus lost his. "

    zet jullie erbij (:


    When you're broken and you're shatterd love will save you from disaster.

    Naam: Felicia Romé Alvarez
    Leeftijd: Felicia is 19 jaar oud.
    Geslacht: Vrouwelijk
    Uiterlijk:



    Melanie Iglesias
    Felicia heeft lange zwarte haren tot op het midden van haar rug. Van nature heeft haar haar een lichte slag en meestal stijlt ze het dan ook. Ze heeft grote bruine ogen die haar gezicht erg sprekend maken. Ze heeft een licht-getinte huid, dit door haar Spaanse afkomst. Ze is erg tevreden met haar slanke postuur en goede gevulde borsten. Felicia draagt meestal hakken om wat groter te lijken, ze is namelijk maar zo'n 1.60 meter groot.
    Innerlijk:
    Felicia is een uitgaand meisje. Ze flirt graag maar als ze eenmaal een vriend heeft is ze daar ook echt trouw aan en zal ze alles doen om hem bij haar te houden. Ze komt vaak heel bitchy over tegen mensen die ze niet zo goed kent maar als je haar goed kent dan zul je ook merken dat ze heel lief, rustig en behulpzaam is. Haar favoriete bezigheden zijn uitgaan met haar vriendinnen, shoppen en fotografie. Hier is ze ook erg goed in. Ze heeft een hekel aan alles wat haar ouders goed vinden. Haar ouders wilde haar als een net meisje opvoeden maar dit is nogal mislukt. Ze gaat veel uit, soms ook doordeweeks waardoor ze veel school mist. De lessen die ze volgt vindt ze meestal saai en dan is ze ook meer bezig met het irriteren van de leraren en met het flirten met klasgenoten.
    Reden waarom ze naar het kamp is gestuurd: Felicia gaat veel uit en is dan niet vies van een drankje, hierdoor komt ze vaak met politie in de problemen voor het verstoren van de openbare orde en vechtpartijen.
    Extra: -

    [ bericht aangepast op 23 feb 2014 - 17:08 ]


    God only knows

    Ik bedenk me net, het is ook wel handig erbij te zetten waarom het meisje naar het kamp is gestuurd denk ik..


    When you're broken and you're shatterd love will save you from disaster.

    mag ik een meisje reserveren

    Zet je erbij (:


    When you're broken and you're shatterd love will save you from disaster.

    Naam: Scarlett Fay Johnson (haar vriendinnen noemen haar vaak Fay)
    Leeftijd: 18 jaar
    Geslacht: vrouwelijk
    Uiterlijk:



    Sacha Pieterse.

    Scarlett heeft een blanke huid, ze is slank gebouwd en heeft mooie vrouwelijke rondingen. Ze is niet heel groot, 1.67. ze heeft lang blond krullend haar dat tot haar middel reikt en ze heeft mooie blauwe ogen.
    Innerlijk: Scarlett is een erg spontaan meisje, ze doet meestal voordat ze denkt en dat kan haar nog wel eens in de problemen brengen. Scarlett is overal wel voor in en is nergens bang voor, ze is altijd opzoek naar een nieuw avontuur. Ze vindt het erg leuk mensen, vooral van het andere geslacht uit te dagen en te plagen. Het liefst gaat ze met jongens om. Ze doet zichzelf altijd stoerder en zekerder voor dan ze werkelijk is, soms heeft ze momenten waarop ze erg onzeker kan zijn en als er dan anderen bij zijn schaamt ze zich hier wel voor. Ze heeft haar hele leven al gedanst en is hier dus ook erg goed in. Door haar lieflijke uiterlijk denken mensen vaak dat ze niks doet, hier maakt ze vaak misbruik van door te doen alsof ze heel lief en onzeker is en zo anderen voor haar karretje te spannen. Scarlett kan erg boos worden wanneer zij haar zin niet krijgt.
    Reden waarom ze naar het kamp is gestuurd: thuis is ze erg opstandig, ze rookt, gebruikt drugs en drinkt overmatig alcohol. Naar haar ouders luistert ze helemaal niet, ze skipt haar school om bij haar vrienden te kunnen zijn of te kunnen dansen. Het was de druppel toen ze werd aangehouden terwijl ze een fles whisky aan het stelen was. Toen hebben haar ouders per direct besloten haar naar het kamp te sturen.
    Extra: ze heeft een navelpiercing, op haar rechter enkel heeft ze een tattoo van een hartje met daarin een muzieknoot verwerkt, op haar linker schouderblad heeft ze een tattoo met de tekst stay real en op haar rechter sleutelbeen heeft ze de letters b t r getatoeëerd.

    [ bericht aangepast op 23 feb 2014 - 15:55 ]


    When you're broken and you're shatterd love will save you from disaster.

    Pudge schreef:
    Mag ik een meisje?


    heb je erbij gezet (:


    When you're broken and you're shatterd love will save you from disaster.

    Naam: angel mentink
    Leeftijd: 16 verjaart op 31 mei
    Geslacht:meisje
    Uiterlijk:


    Misschien heeft angel haar naam te danken aan haar uiterlijk. Angel is van binnen misschien geen engel, maar van buiten lijkt ze dat wel. Elke jongen zou voor zo’n meisje vallen toch? Ze heeft blond haar met een paar plukken donkerblond ertussen. Haar haren vallen ongeveer tot net boven haar billen. Alleen haar voorste plukken zijn wat korter. Ze heeft felblauwe ogen die gelijk opvallen. Haar ogen zijn omringt door lange zwarte wimpers. Haar lippen zijn vol en perzik roze. Ze is niet de dikste, maar ook niet de dunste. Ze is 1.65, dus niet zo heel lang.
    Innerlijk:Angel haar naam betekent engel. Zo engelachtig is ze niet en al helemaal geen ‘meisje meisje’. Ze probeert altijd stoer te doen. Ze weet niet van opgeven en gaat recht op het doel af. Ze vind het leuk als mensen een beetje boos worden. Ze is brutaal, eigenwijs, naïef en luistert helemaal niet. Ze gaat lekker haar eigen gang. Ze haat regels en dan vooral nutteloze regels. Ze houdt van de macht die ze meestal wel krijgt. Ze gaat meestal alleen met jongens om. Na dit alles heeft ze ook een zachte en wel engelachtige kant. Die komt alleen tevoorschijn als ze bij haar paard spirit is. Spirit is haar alles, ze zou niet weten wat ze zonder hem moet. Dat is ook 1 van de redenen dat ze niet naar dat kamp wilde. Ze ziet er lief uit, maar dat is totaal anders. Mensen denken dat ze lief is, dus doet ze ook alsof ze lief is. Maar als ze hem/haar niet meer nodig heeft dumpt ze hem/haar gewoon als oud vuil. Ze heeft ook al vele vriendjes gehad die ze later weer gedumpt heeft. Achter deze ongelofelijke bitch komt soms nog wel is een lief engeltje naar buiten. Dan is ze lief, grappig, beschermend en noem zo maar op. Helaas komt dat engeltje nooit naar buiten.
    reden waarom ze naar het kamp gestuurd is: Angel spijbelde van school om bij haar paard te kunnen zijn of om naar de stad te gaan met haar vriendinnen. Ze was brutaal tegen haar ouders en luisterde niet. Ze heeft vaak gevochten op school. Maar de druppel voor haar ouders was echt iets anders. Ze heeft een bank geprobeerd te beroven met haar vriend. Na dat incident waren haar ouders er klaar mee. Met veel tegensputteren hebben haar ouders besloten om haar naar dit kamp te sturen.
    Extra: ze komt alleen tot rust bij haar paard spirit. ze zit op voetbal en op paardrijden.

    [ bericht aangepast op 21 feb 2014 - 20:01 ]

    Is angel goed?

    Ja, ze is goed maar besef het meisje op de foto is hetzelfde meisje als scarlett: sasha pieterse. Voor mij is dit opzich niet echt een probleem ofzo zolang hun innerlijk verschild (:


    When you're broken and you're shatterd love will save you from disaster.

    Kan ik een meisje reserveren?


    It just takes one negative comment to kill a dream

    MinnieMouseX schreef:
    Kan ik een meisje reserveren?


    Ja, ik zet je erbij (:


    When you're broken and you're shatterd love will save you from disaster.

    Naam: Drake Miller
    Leeftijd: 20
    Geslacht: Jongen
    Uiterlijk:


    Drake is erg gespierd, door het jaren lange trainen, hij heeft blond haar dat bijna altijd warrig zit. Hij is redelijk groot, 1.85 en hij heeft helder blauwe ogen.
    Innerljk: Drake is iemand die bij mensen eerst de kat uit de boom kijkt en zich op de achtergrond houd waardoor hij erg teruggetrokken lijkt maar als hij mensen eenmaal kent komt hij los en kan hij erg druk zijn. Drake observeert mensen om vervolgens hun gedrag te leren kennen en zo wanneer nodig is op het juiste moment in te grijpen. hij houd er van zo nu en dan alleen te zijn. Met Drake kan je erg goed serieuze gesprekken voeren maar hij is ook wel in voor een grapje. Als mensen hem uitdagen om iets te doen en ze er maar lang genoeg over door gaan zal hij het uiteindelijk doen alleen al om te bewijzen dat hij het wel durft, hij wordt niet graag voor mietje aangezien en als hij uitgedaagd wordt op een verkeerde manier wordt hij erg boos.
    Extra: hij kan goed zingen en gitaar spelen


    When you're broken and you're shatterd love will save you from disaster.