• Dit topic is heropend. Als je niet ongeveer om de dag kan reageren schrijf je dan niet (weer) in


    Wat als iedereen ter wereld een strip op hun pols had zitten die zei hoe lang het nog duurde tot je je soulmate zou tegenkomen? Wanneer de teller op 0 staat kom je hem of haar tegen. Je weet niet wie het is, hoe hij of zij heet of hoe hij of zij eruit ziet. Je weet alleen dan op dat moment jullie bijde tellers op 0 komen te staan. Het kan gebeuren op ieder moment van de dag. In de bus naar school, tijdens het boodschappen doen of tijdens het uitgaan in je favorite club.
    Deze RPG gaat over 6 jongeren uit gewone arbeidersgezinnen: Harry, Liam, Louis, Niall, Zayn en . Na hun middelbare school hebben deze jongens geen idee wat ze moeten doen. De meesten werken nu maar in supermarkten of cafe's tot ze weten wat ze met hun leven willen. Hun ouders hebben er wel genoeg van en besluiten ze naar een kamp te sturen om uit te vinden wat ze willen met hun toekomst... Maar wat als ze daar aankomen en meer blijken te vinden dan alleen een carriere plan? Al hun tellers vallen nammelijk op 0, maar als ze dat eenmaal ontdekken is het te laat en weten ze niet wie van hun nou eigenlijk elkaar's soulmate is. Het kamp wordt dus niet alleen een kans op een goede baan, maar ook een op ware liefde, maar hoe vogel je uit wie dat is...?


    Rollen:
    [Naam - Soulmate - Speler]
    - Harry Edward Styles - - Roe
    - Liam James Payne - -
    [R]- Niall James Horan - - Whisperings
    - Zayn Javadd Malik - - quin98
    - Louis William Tomlinson - - KiliOfDurin
    - - -


    Koppels:
    -
    -
    -


    Kamerindeling:
    -
    -
    -


    Lijstje:
    Naam:
    Leeftijd: (leeftijd en geboortedatum.)
    Geboorteplaats: (stad en land)
    Uiterlijk: (foto en minimaal 4 regels beschrijving)
    Innerlijk: (minimaal 7 regels)
    Voorkeur voor soulmate:
    Extra:



    Regels:
    - Minimaal 7 regels, 200 woorden, schrijven, dat is niet heel erg moeilijk. Voeg dingen toe zoals: Omgeving, gebruik tekst van andere, gevoelens, gebeurtenissen van vroeger, ...
    - Graag met leestekens en hoofdletters typen.
    - Houd het REALISTISCH! Liefde groeit ookal vind je je soulmate. Ook kan je niet zeker zijn wie je soulmate is als je met een iemand een kort gesprekje hebt gehad.
    - OOC graag met haakjes; [] {} () - -
    - Het blijft zo lang zomer als dat deze RPG duurt.
    - Minimaal eens per 2 dagen schrijven. Haal je dit niet: Graag doorgeven
    - Als je 3 dagen niet hebt gereageerd zonder te laten weten waarom lig je er zonder pardon of herindering uit.
    - Reserveringen blijven 3 dagen staan. Reservatie telt tot dat de rol HELEMAAL af is, dus niet voor de helft invullen. Later aanpassen mag wel. De verval datum staat achter de reservatie, dus je krijgt GEEN nieuwe herrindering
    - Graag personages die verschillend zijn, qua karakter etc.
    - Geen Mary Sue's (perfecte personages)
    - 16+ is geoorloofd. Graag wel onder 'spoiler' voor mensen die het liever niet lezen
    - Geen personages van anderen besturen. Dat is echt super irritant.
    - Alleen KiliOfDurin maakt nieuwe speel, rollen en kletstopics aan.

    Op het overtreden van al deze regels staat na 2 waarschuwingen het verwijderen van je personage(s).

    Veel plezier!

    [ bericht aangepast op 4 maart 2014 - 21:10 ]


    Bowties were never Cooler

    Ik wil graag Zayn houden

    Okay.
    Zal ik hem hier neer gooien uit het oude topic, of doe je het zelf?


    Bowties were never Cooler

    Naam: Zayn Malik
    Leeftijd: 12 januari, 1993, 21
    Geboorteplaats: Bradford
    Uiterlijk:Zayn heeft zwarte haren die in een kuif omhoog zitten, zijn haar is voor hem heel belangrijk dit moet altijd goed zitten, hieraan is die in de ochtend ook veel tijd aan kwijt. Hij heeft mooie bruine ogen. Zayn heeft een redelijk gespierd lichaam met daarop vele tatoeages, vooral op zijn arm heeft hij der veel, bijna al zijn tatoeages hebben wel een betekenis voor hem. Zayn heeft gaatjes in zijn oren waarin hij geregeld oorbellen draagt. Zayn heeft een bril nodig maar deze heeft hij niet zo heel erg vaak op.

    Innerlijk: Zayn is een lieve jongen die toch ook wel een klein beetje badboy is. Hij rookt en is een stoere jongen, maar hij is ook een hele lieve jongen die niet snel iemand wat aan zou doen, alleen als je hem heel erg boos krijgt wordt hij nog wel is agressief maar het is moeilijk Zayn zo boos te krijgen. Zayn is een jongen die veel lacht maar ook vaak serieus kan zijn. Als je hem net leert kennen is het meestal een hele stille jongen maar als je hem beter leert kennen wordt die een stuk losser, aan het begin vinden mensen Zayn ook wel een beetje mysterieus omdat die dan zo weinig zegt. Zayn is iemand die er niet van houdt zijn gevoelens te tonen, hij houdt ze liever voor zichzelf en laat het niet gauw aan andere merken. Veder is hij heel erg ijdel, hij is heel lang bezig met zijn haar wat altijd goed moet zitten, niemand mag hier dan ook aan komen, doe je dat wel dan kan je nog wel is in de problemen met hem komen. Zayn kan ook nog wel is chagrijnig zijn en dan kan je hem maar beter even alleen laten, tenzij hij graag wilt dat je bij hem bent.
    Voorkeur voor soulmate: maakt niet uit
    Extra: Hij is bi

    [ bericht aangepast op 4 maart 2014 - 20:04 ]

    KiliOfDurin schreef:
    Okay.
    Zal ik hem hier neer gooien uit het oude topic, of doe je het zelf?


    haha had het zelf al gedaan




    Naam: Louis William Tomlinson
    Leeftijd: 22, 24 December
    Geboorteplaats: Doncaster, Groot-Brittannië
    Uiterlijk:
    Louis is een kleine gespierde magere jongen van net geen 1.75m. Zijn spieren en aderen zie je duidelijk lopen onder zijn huid, toch is hij erg dun omdat zijn spieren niet bol, maar pezig zijn. Louis heeft licht blond haar wat meestal met wat wax warrig omhoog staat. Hij heeft helder blauwe ogen en een licht getinte huid. Op zijn huid heeft hij een hele rits tatoos staan, elk met een apart verhaal erachter. Louis heeft vaak ook een stoppelbaardje, gewoon omdat hij te lui is om zich meet dan eens per week te scheren.
    Innerlijk:
    Louis is de levendige jongen die altijd druk door het huis stuitert en de gekste dingen uithaalt. Louis is lief, zorgzaam, loyaal aan zijn vrienden en familie en eigenlijk altijd vrolijk. Hij is net een klein ondeugend kind en als je hem snapt kan hij zelfs nog wel eens mokkend in een hoek gaan zitten. Hij wil het liefst dat iedereen om wie hij geeft vrolijk is en en probeert hen dan ook altijd op te vrolijken, hoe slecht deze pogingen soms ook uitpakken. Als je naar hem toekomt met problemen, of een opdracht, kan Louis erg serieus zijn, maar dit is echt een uitzondering. Door zijn loyale karakter is hij ook zeker geen jongen die liefje na liefje neemt, al ziet hij door zijn extreme aanhankelijkheid al heel snel one-night-stands niet als overspel als hij niet voldoende liefde uit zijn relatie krijgt. Dit heeft hem genoeg relaties gekost. Hij is heel trouw en vrij snel jaloers, daardoor ook best hypocriet. Overspel is voor hem uit den boze. Daardoor is hij ook altijd degene die gedumpt wordt, niet degenen die de ander dumpt. Hij zit daar soms wel erg mee, maar spreekt dit bijna nooit uit. Zijn werkelijke emoties kropt hij namelijk meestal op, tot hij 's nachts gaat gitaar of piano spelen en alles eruit laat stromen. Ook heeft hij soms nog wel eens nachtelijke huilpartijen waar niemand van weet. Louis is erg aanhankelijk aan zijn vrienden en familie en houd er totaal niet van om buitengesloten te worden. Hij heeft een hele rits rare trekjes en is heel impulsief, maar zal nooit iemand opzettelijk pijn doen. Hij is gewoon een gestoorde hyperactieve kleuter op speed, iets waar lang niet iedereen tegen kan, zeker niet om 2 uur 's nachts. Hij wil graag dat iedereen altijd vrolijk is, en probeert altijd iedereen vrolijk en aan het lachen te houden, maar dit lukt niet altijd en dan wordt hij zelf triest, of hij gaat te ver en krijgt een klap voor zijn kop. Hij kan ook zijn mond eigenlijk niet houden, wat vaker dan eens voor irritaties zorgt.
    Voorkeur voor soulmate: Harry
    Extra: Hij is daarbij bisexueel, dus hij heeft zowel mannelijke als vrouwelijke bedpartners gehad. Er zijn maar weinigen in Doncaster van zijn leeftijd met wie de jongen niet, dan wel compleet bezopen, het bed heeft gedeelt. Hij is dus ook een beetje de slet van de stad. Doordat hij dit zelf meer als aandacht en nietszeggende liefde ziet dan overspel heeft hij zo al genoeg relaties onbedoeld verspilt.
    Louis speelt graag voetbal en is graag met muziek bezig. Dit helpt hem ook zijn extreem hoge energiewaarden wat onder controle te houden, al blijft hij een hyperactieve kleuter op speed.


    Bowties were never Cooler

    Hazza komt morgen.


    If we hug a little tighter, our hearts will be a little closer

    Okay


    Bowties were never Cooler




    Naam:
    Harold 'Harry' Edward Styles.
    Een bekende bijnaam is Hazza.
    Leeftijd:
    Harry is twintig jaar en verjaart op een februari.
    Geboorteplaats:
    Holmes Chapel, Cheshire, Engeland
    Uiterlijk:
    Harry is gekenmerkt door zijn wilde, chocoladebruine, krullenbos, die alle kanten opstaan, en zijn heldere groene ogen. Ogen die zo door je heen kunnen kijken, maar ook zijn ziel bloot leggen, boekdelen spreken waardoor het voor de jonge jongen soms niet even prettig is. Toch hoor je hem niet vaak als er wat mis met hem is, want hij heeft als het ware zijn huid gebruikt om te kunnen spreken met de verschillende tatoeages die overal te vinden zijn. Allemaal met een eigen betekenis, maar ook daar zul je hem nooit over horen.
    Zijn lengte van rond de 1,80 maakt hem een van de langste, wat niet heel intimiderend over kan komen, als je kijkt naar de onhandigheid van de jongen en het feit dat hij sneller als 'schattig' bestempeld word.
    Innerlijk:
    Harry ziet eruit als iemand die stevig in zijn schoenen, iemand die alles positief probeert te bekijken en altijd met een glimlach op zijn gezicht loopt. Maar zou je het geloven als blijkt dat het allemaal maar schijn is? Schijn sinds het moment dat de krullenbol naar buiten is gekomen met zijn geaardheid, waar hij verschrikkelijk veel problemen mee heeft gehad? Dat mensen hem in de steek lieten en de jongen eigenlijk werd meegesleurd in een donker gat, is dan ook een van de redenen dat zijn ouders hem wel altijd gesteund hebben. Hij heeft dan ook nog altijd het idee dat ze hem daarvoor voor dit programma hebben opgegeven.
    Toch nam dat niet weg dat Harry van een spontane, lieve, sociale jongen is veranderd naar een doodsbang jochie met een onzichtbaar masker op. In tegen stelling dat hij niet oordeelt over mensen, doen de mensen in zijn omgeving dat drie keer zo hard en zijn recht voor zijn raap. Hij zou dan ook heel graag willen weten hoe of wat. Wat er zo verkeerd is aan hoe hij is. Af en toe heeft de krullenbol dan ook gewoon iemand nodig die hem vertelt dat hij er mag zijn en dat hij geliefd is. Omgekeerd zal hij dat ook doen. Er is dan ook zeker een kans dat je de 'echte' Harry zult leren kennen. De jongen die zich als een klein kind op kan stellen, waar je mee kan lachen en die voor je door het vuur gaat. Iemand die dol is op sprookjes, omdat het in het verhaal wel altijd een goed eind heeft en stiekem hoopt hij dat hij deze, ondanks alles, ook nog zal krijgen. Dat iemand hem neemt, om wie hij werkelijk is.
    Eigenlijk keert de spontane, lieve jongen dan weer terug, ook al zal hij nog altijd op zijn hoede zijn, om niet nog een keer teleurgesteld te worden.
    Voorkeur voor soulmate:
    Louis 'The Tommo' Tomlinson.
    Extra:
    Sinds alle gebeurtenissen heeft Harry geen woord meer gesproken. Het maakt niet uit of je bevriend met hem bent of een onbekende, want je zult geen woord horen uit zijn mond. Heel soms kan je hem 's nachts zijn grootste passie zachtjes uit horen oefenen, want Harry beschikt over een gouden stem. Omdat 's nachts de meeste mensen liggen te slapen, en hem dus niet zullen horen, is het een voordeel dat de jongen een echte nachtmens is en dan ook de meeste inspiratie heeft.
    Als je 'degene' bent voor hem, heb je de kans datje overdag zijn stem nog kan horen. Diegene die het waard is om tegen te praten en dat hij weet dat je er voor hem zult zijn, dus ook niet tegen het einde zwart zult maken. Maar op dit moment is dat nog niet voorgekomen.


    If we hug a little tighter, our hearts will be a little closer

    Is vandaag morgen? (K)


    Bowties were never Cooler

    KiliOfDurin schreef:
    Is vandaag morgen? (K)


    Nee, eigenlijk niet, maar het word anders weer een vergeet. Daarbij heb ik nu een paar minuten (A)


    If we hug a little tighter, our hearts will be a little closer

    Yay(flower)


    Bowties were never Cooler

    *O*


    If we hug a little tighter, our hearts will be a little closer

    Mag ik Nialler?


    "Live simply, so others can simply live." - Matthew Espinosa

    Jup


    Bowties were never Cooler

    Niemand meer? Anders wordt het vrij ongemakkelijk met 3 of iets gemakkelijker met 4


    Bowties were never Cooler