• De verhaallijn, hij mag iets afwijken tijdens het schrijven, maar niet heel erg. :

    Ergens in een nabije toekomst zo rond het jaar 2200, word de wereld overvallen met een Derde Wereldoorlog, veel landen werden overgenomen door Rusland. Maar men wil niet dat het zo word als de Tweede, die te lang duurde, te veel mensen stierven, te koud was etc. Dus Amerika besloot een atoombom te droppen op Europa in de hoop dat ze wel zouden stoppen, maar Europa had hetzelfde idee. De oorlog had de gedachten van mensen aangetast en ze dachten niet meer goed na.
    De atoombom doodde bijna 90% van de mensen.
    De overige 10% is verdeeld onder :
    'de overlevers', die in de steden een nieuw bestaan proberen op te bouwen. Zij wonen in de oude vervallen huisjes en proberen er het beste van te maken.
    'De jagers', die in de bossen wonen en leven zoals de voorouders. Zij leven op het uiterste en proberen zoveel van de wereld te maken als mogelijk is. Zij overleven dus op het vlees van dieren etc.
    'De strijders', die vechten om de wereld weer te krijgen als voorheen. Zij wonen bij de overlevers, dus ook in vervallen huisjes. Maar toch is het een aparte groep.
    En 'de rovers', die bij iedere groep langskomt en allerlei bezittingen stelen. De groep is groot en gevaarlijk, veel mensen kiezen hiervoor omdat ze het nut niet meer zien, en zo denken dat ze meer eten etc hebben.
    Waar kies jij voor?

    Regels :
    :# Je schrijft minimaal 4 zinnen.
    :# Niet spammen.
    :# We hebben geen vaste volgorde met schrijven, als er maar minimaal 2 berichten tussen zitten.
    :# Je gebruikt interpunctie.
    :# ABN schrijven.

    Naam : ( Voornaam en achternaam. Heet je personage Klaas Van de berg schrijf je dit op. )
    Leeftijd : ( Tussen de 15 & 22. )
    Innerlijk : ( Probeer het uitgebreid te doen. )
    Uiterlijk : ( Vertel er wat over, en post daarna de foto. )
    Tot welke groep behoort je personage : ( Overlevers, Strijders etc. )
    Extra : ( Heeft het nog een aandenken van zijn/haar ouders etc. )

    Paar kleine uitwekingen bij begin posten en hoe het zit :
    In het begin mogen de mensen elkaar niet kennen maar je kan ook met iemand afspreken of hij/zij al vrienden zijn met de andere personages.
    We hebben geen vaste schrijfvolgorde.

    Jagers :
    - Anouska Lissa Hathaway (Ikzelf.)
    -
    Overlevers :
    -
    -
    Strijders :
    -
    -
    Rovers :
    - Alan Dean Mccain. (Ikzelf.)
    -

    Mijn Personages. :
    Naam : Anouska Lissa Hathaway.
    Leeftijd : 18, ze is bijna 19.
    Innerlijk : Anouska is een lieve meid, als jij ook aardig tegen haar doet. Ben je dat niet dan kan ze erg vervelend en erg gemeen zijn. Maar een voordeel daarvan is dat ze je wel volledig vertrouwd als ze je kent. Ze is echt iemand die weet wat ze wilt en vecht voor de dingen of mensen waar ze van houd. Verder is ze niet erg sociaal en zag na de oorlog weinig nut meer. Ze zat vroeger bij de Rovers, maar dat vond ze toch niet erg fijn. Zo is ze na een tijdje alleen zwerven bij de Jagers terecht gekomen Verder kan ze ook erg verlegen en bescheiden zijn. Ze houdt zich voornamelijk bezig met boeken lezen van voor de oorlog. Verder houd Anouska ook erg veel van de natuur en zwemmen.
    Uiterlijk : Anouska is één van de weinigen die groene ogen heeft, en daar is ze erg trots op. Ook is ze voor haar leeftijd erg klein, om precies te zijn 1.66. Door haar lengte, en haar gezicht lijkt ze veel jonger. Ze is als een echt meisje gebouwd, met rondingen en een figuur dat een beetje op een zandloper lijkt.
    Tot welke groep behoort je personage : Anouska behoort tot de Jagers.
    Extra : Haar roepnaam is bijna voor iedereen 'Noussie'. Zelf vind ze het geen leuke naam, ook al laat ze zich zo noemen. Het enigste dat ze van haar ouders heeft meegekregen is een ketting, een ketting met een klokje eraan. Het is een familiestuk dat Anouska later weer aan haar kinderen geeft.



    Naam : Alan Dean Mccain.
    Leeftijd : 20.
    Innerlijk : Alan is een Engelse man die tot de rovers behoort. Alan is een koppige man en heeft een sterke wil. Hij is altijd al alleen geweest, zijn ouders kregen hem op een leeftijd waar ze hem niet wouden en legde hem bij een kerk voor de deur. Alan is meegenomen door de christenen en is christelijk opgegroeid. Hij vond dit nooit fijn en is toen weggeglipt. Sindsdien leeft hij in oude vervallen huisjes totdat hij werd overvallen door de rovers. Hij volgde hun en sloot zich bij hen aan. Hij was in het begin een erg slechte rover totdat hij *Naam van andere rover* ontmoette. Hij leerde het roven van hem/haar en is nu hem/haar strijdpartner. Ze vertrouwen elkaar volledig en zijn vaak samen te vinden. Verder is hij erg goed in plannen, maar leidden kan Alan totaal niet.
    Uiterlijk : oke het is tekening but i dont care Alan heeft bruine ogen, en ook een vaste outfit. Hij heeft lang haar en zowat altijd zit het in een staart. Hij is erg lang, zo rond de 1.90. Hij heeft brede schouders en is ook vrij sterk.
    Tot welke groep behoort je personage : Rovers.
    Extra : Hij heeft geen familie meer en wou ook niks van hun meekrijgen. Hij is vaak met *Naam van andere Rover* samen en heeft ook gevoelens voor haar. Ook al weet *Naam rover* dat niet. Dit geld alleen als het een meisje is.



    [ topic verplaatst door een moderator ]

    So wie doet er mee ? :D

    Leuk idee, alleen ik ben niet goed in oudere leeftijden schrijven.


    ''Long Story... Wait For The Movie,, Damon Salvatore. The Vampire Diaries.

    -

    [ bericht aangepast op 12 juli 2014 - 17:31 ]


    "Her heart was a secret garden, and the walls were very high."

    DamonEnzo schreef:
    -

    [ bericht aangepast op 12 juli 2014 - 17:35 ]


    ''Long Story... Wait For The Movie,, Damon Salvatore. The Vampire Diaries.

    Ik wil wel een overlever, een meisje.