• Pas op! Dit RPG kan heftige onderwerpen bevatten. -- Niet meedoen als je dit ergens tot aanspoort dus.


    Felton High, een kostschool voor probleemkinderen.
          Je zou denken dat je na een jaar daar op school toch wel een stuk beter "opgevoed" zou zijn, maar hier hebben vooral ouders een hele grote fout gemaakt. De leraren konden op een bepaald moment de leerlingen niet meer aan. -- Een groot deel van deze leerlingen eindigt dan ook vrijwel elke dag in het nablijf-lokaal, dé plek om je nieuwste grappen of protesten met je vrienden te bespreken binnen de muren van de school.
          Toch had je op saaiere plekken terecht kunnen komen. Onderling is er een soort ranglijst ontstaan tussen de leerlingen en als je pech hebt, eindig je onderaan en kan je dagelijks smurrie in je tas verwachten van de kinderen die zich heel wat beter voelen dan de rest. Toch ontstaan er vriendschappen en andere relatie's, mensen zien in wie hun vijanden zijn en wie ze het beste allemaal kunnen ontlopen. -- Maar ze hebben een ding gemeen, ze zitten hier niet zomaar en sommige zijn vastbesloten de leraren het leven zuur te maken, hoe vaak ze ook na mogen blijven door hun actie's.

    Regels.
    -. Wees origineel met de reden waarom je personage hier op school zit. Dit kan vanwege zelfmoordneigingen zijn, doordat hij onhandelbaar was, misschien wel heel iets anders. Het word in ieder geval erg gewaardeerd hier een beetje origineel mee te zijn en niet klakkeloos dat van iemand anders te kopiëren. Eigenlijk gaan alle kinderen waar van hun ouders niet meer wisten wat ze met hen aan moesten, hier naar school.
    -. Algemene regels, en uiteraard geen perfecte personages.
    -. Personages slapen met z'n tweetjes op een kamer, deze tweetallen mogen zelf gemaakt worden.
    -. Probeer zo veel mogelijk met iedereen te spelen! Je mag relatie's van tevoren afspreken, maar ga hier door alsjeblieft niet aan die mensen kleven. We spelen met z'n allen en de school is dan misschien groot. -- Aan het einde van het (hopelijk) eerste speeltopic vind ik het toch wel een must dat je met iedereen een keer hebt staan praten.
    -. Jongens en meisjes een beetje gelijk a.u.b ^^
    -. Minstens 200 woorden per post.
    -. Dingen zoals lesroosters, plattegrond van de school en mogelijkheden tot naar het winkelcentrum gaan etc. komen laten nog. (:

    Lijstje.
    Naam
    Rol [Leerling/leraar.]
    Leeftijd [Liefst tussen de 15/18]
    Geslacht
    Innerlijk
    Uiterlijk
    Reden van toelating op school [Mag bij leraren weggelaten worden.]
    Kamergenoot [Mag bij leraren weggelaten worden.]
    Verleden
    Extra

    Rollen
    Meisjes.
    [list][*]Jacelyn Adelaide Romanoff - Sangster[*]Cassandra Adira Monroe - Falahee[*]Gereserveerd - Ryouta[*]Gereserveerd - Valois[*]Louise Vanessa Argent. - Oneira[/list]
    Leraren.
    [list][*]Christopher 'Chris' Yates - TouchofMystery[*]Florence Secundfield - Vivir[*]Bronwyn Alexandra Deyes - Talkhouse[*]Julian Canoy - MistyRocker[/list]
    Jongens.
    [list][*]Jason Marquez. - Aureolus[*]Tyler Jay Castillo-Montez. - Falahee[*]Charles Lance Simmons - Lensherr[*]Scott James Hale. - Oneira[*]Kai Leon Raimonds - Majikku[/list]

    [ bericht aangepast op 4 nov 2014 - 13:19 ]


    And I'm nothing. You've always said you want nothing.

    Meisje voor moi?


    I don't want you to die, I want you to suffer.

    For sure (:


    And I'm nothing. You've always said you want nothing.

    Mag ik een boy + girl


    El Diablo.

    JASON MARQUEZ.

    Young, wild and free? I'm yound, sad and depressed.



    Rol [Leerling/leraar.]
    Leeftijd [Liefst tussen de 15/18]
    Geslacht
    Innerlijk
    Uiterlijk
    I act like i don't care, but deep inside, it hurts.


    Reden van toelating op school - Depressief, zelfmoordpogingen. Ouders wisten niet meer wat ze met hem moesten.
    Kamergenoot
    Verleden
    Extra

    I try so hard to help other people because i have no idea how to help myself.

    [ bericht aangepast op 3 nov 2014 - 16:56 ]


    And I'm nothing. You've always said you want nothing.

    Ik zal iedereen er zo snel mogelijk bijzetten ^^


    And I'm nothing. You've always said you want nothing.

    Can I have a girl?


    | 'Sorry for being awesome, losers,' Call had said before he blacked out. | The Iron Trial

    Mag ik een jongen?


    "At least I am much stronger than when I was unaware of my own weakness."

    Ik zal iedereen er bij zetten.


    And I'm nothing. You've always said you want nothing.

    Ryouta schreef:
    Can I have a girl?


    but do you feel held by him? — does he feel like home to you? ( Anatomy » Midsommar )

    Iedereen staat er bij. (:


    And I'm nothing. You've always said you want nothing.

    Mag ik een jongen?


    The monsters running wild inside of me. I'm faded

    For sure, noaa (:


    And I'm nothing. You've always said you want nothing.

    † Nothing's gonna be the same. †




    † Naam † Scott James Hale.

    † Rol † Leerling. Of een awkward turtle. Het is maar net hoe je hem wilt noemen c:

    † Leeftijd † Hij is zeventien en geboren op 8 augustus 1997.

    † Geslacht † Mannelijk.

    † Innerlijk † Als er iemand een klootzak genoemd mag worden is Scott dat eigenlijk wel. En dit weet hij. Hij is niet altijd de aardigste, maar over het algemeen is dit om de meesten bij hem weg te houden. Gezien hij geen zin heeft om zich aan wie dan ook te binden en dat diegene hem dan snel al weer verlaat. Vandaar dat hij het liefste anderen afschrikt. Hij is ook redelijk arrogant, en kan hier kan hij niets aan doen.
    Toch is hij als vriend een aardig persoon met wie je vreselijk veel lol kan hebben. En ook veel grappen uithalen, waardoor je wel eens in de problemen komt. Maar meestal verzint hij dan wel weer iets. Scott is ook iemand die je over het algemeen wel kunt vertrouwen. Hij vertelt niets door, aangezien hij wel weet dat niet iedereen alles hoeft te weten over iemand. Als je een probleem hebt kun je ook naar hem toe komen voor advies.
    Ondanks dit heeft hij een redelijk kort lontje, die bij zijn vrienden en familie wel ietsjes langer is. Zijn geduld is zo klein als een mug en dat is erg minuscuul dus. Wanneer hij je niet mag, of je hem net ontmoet kunnen zijn sarcastische opmerkingen niet missen. Hierdoor blijven de meesten ook weg bij hem. Wat hij oké vindt. Scott kan erg druk en hyperactief zijn, en vaak vinden mensen dit irritant. Anderen kunnen er wel om lachen.
    Het zal hem een worst wezen wat je van hem vindt, en hij gaat gewoon zijn eigen gang.

    † It's my own fault. †


    † Uiterlijk † [FC: Dylan O'Brien] Scott is nog wel redelijk lang met zijn 1 meter 80. Hiermee maakt hij ook een intimiderende indruk op sommigen. Zijn huis is lichtelijk verkleurd, en verkleurd best wel snel. Hierdoor heeft hij in de zomer nog een wat donker tintje dan dat hij nu eigenlijk al heeft. Al hij in de winter lichter lijkt dan hij eigenlijk is.
    Scotts haren staan meestal in een kuif en hebben een bruine kleur. Als hij weinig tijd heeft haalt hij er enkel een hand door, maar anders doet hij het wel even beter met gel. Zijn ogen hebben een donker bruine kleur. Meestal staan deze wel afwijkend naar de rest. Maar bij zijn vrienden staan deze ondeugend.
    Over het algemeen draagt hij simpele kleding waar hij zich goed in voelt.

    † Reden van toelating op school † Agressiviteit, vandalisme en vechtpartijen. Zijn ouders waren hier stront zat van. En al helemaal na het telefoontje van het politiebureau.

    † Kamergenoot † Who wants? c:

    † Verleden † Scott was niet de allerpopulairste en werd door grotendeels van zijn school genegeerd. Prima. Uiteindelijk kreeg hij wel vrienden, alleen waren dit de verkeerde. Deze groep zat op de leeftijd van veertien gemiddeld. Hij werd aangezet tot agressiviteit en vandalisme. En zo heeft hij op zijn vijftiende ongeveer een maand of drie in de jeugd gevangenis gezeten. Dit had niemand van Scott verwacht. De jongen die altijd zo lief en vrolijk was. Maar toch gebeurde dit.
    Zijn ouders waren woedend en vonden hem een vervelende lastpost hierdoor. Waardoor hij naar een of ander internaat is gestuurd. Maar ook hier kreeg de jongen met zijn korte lontje vecht partijen. Dit was voor zijn ouders de druppel en hij kon kiezen: Óf Felton High óf naar een of andere internaat in Zwitserland. En hij koos het dichtbij zijnde. Wat Felton High was. Hij zit hier nu al anderhalf jaar.

    † Extra †

    † Go ahead and tell eveybody. †

    [ bericht aangepast op 4 nov 2014 - 15:36 ]


    The monsters running wild inside of me. I'm faded

    Oh dit klinkt leuk, kan ik nog meedoen? Zo ja, dan wil ik graag een leraar zijn (mannelijk). En zou deze leraar wel enige compassie voelen met de leerlingen die elke dag in het nablijf lokaal komen? :)


    I'll stop laughing as soon as it stops being funny

    Oké, twijfels! D:


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.