• In eind december-begin januari liggen de bergen weer vol sneeuw en daarom is er een jongeren-winterkamp georganiseerd! Vier weken lang gaan de jongeren naar een Frankrijk, waar ze in gedeeld worden in huisjes en allemaal leuke activiteiten ondernemen. Tijdens hun vakantie ontstaan natuurlijk de nodige liefdes, vriendschappen en ook ruzies.

    Vakantielocatie:
    De vakantie vindt plaats in Frankrijk, in de alpen. Het vakantiepark waar de jongeren verblijven, ligt op een paar kilometer (loopafstand) verwijderd van een klein, middeleeuws-achtig dorpje, waar de jongeren naartoe kunnen als er geen activiteit op de planning staat. Het dorpje ligt ook aan de voet van een berg, waar geskied, gesnowboard en gesleed kan worden. Ook bevindt zich daar een après ski-hut.
    In het dorp zelf bevindt zich een casino en er is een spa met sauna.

    Vakantiepark:
    Het park bestaat uit een terrein met een stuk of tien huisjes, die in de zomer en de winter gehuurd kunnen worden. Het heeft bovendien een binnen- en buitenzwembad, waar het buitenzwembad 's winters niet gebruikt wordt, en ligt aan een bergmeer, waar 's winters geschaatst kan worden (maar waar weinig gebruik van wordt gemaakt door de plaatselijke bewoners). Verder is er een gamehal en een partygebouw, waar de feesten gehouden worden en ook verschillende activiteiten plaatsvinden.
    De leiding van het park bestaat uit twee mannen en twee vrouwen.

    Huisindeling:
    De vijfpersoonshuisjes hebben beneden twee slaapkamers en boven drie slaapkamers, ieder met een eenpersoonsbed. Beide verdiepingen hebben een badkamer en beneden is er een woonkamer, keuken en zitkamer ineen (twee banken, zes stoelen bij een tafel).

    Regels:
    - Minimaal 150 woorden per post
    - Voorlopig maximaal 2 personages per persoon
    - Realistische personages
    - Uitgebreid personagelijst
    - Reserveringen blijven een week staan!


    Invullijstje:
    Naam:
    Leeftijd
    Karakter:
    Familie:
    Muzieksmaak:
    Hobby's:
    Uiterlijk/foto:

    PERSONAGES
    Jongens:
    x Vincent "Vince" Marney - Lost_Voice
    x Jason Shallow - Aureolus
    x Santino Stefano Sanders - Falahee
    x Jongen - EdwardSheeran
    x Jongen - Madel
    x Oliver Thomas van Camp - Mamo
    x Lion Leech - Oneira
    x Jongen - Californication

    Meisjes:
    x Ashet Florence "Ash" Nyström - Creepers
    x Alice Oshiro - SocialCasualty
    x Meisje - AnoukXox
    x Meisje - xkimx124
    x Silena Aemilia Hale - Piaffe
    x Kirsten Royaards - Sorridere
    x Samantha "Sami" Noëlle Valencia - Falahee
    x Christina ‘Chris’ Colijn - Frary
    x Meisje - Madel

    Leiding


    KAMERINDELING:
    1. Vincent - Jason - Jongen ChandlerBing - Ashet - Alice
    2. Santino - Jongen EdwardSheeran - Silena - Meisje AnoukXox
    3. Jongen Madel - Oliver - Meisje xkimx124 - Kirsten - Meisje ChandlerBing
    4. Lion - Jongen Californication - Samantha - Christina - Meisje Madel

    [ bericht aangepast op 24 nov 2014 - 16:27 ]


    If you want the rainbow, you gotta put up with the rain

    Mag ik een meisje?


    Dear Molly. Watching over Fred like you have been watching over Harry all these years. Love, Lily.

    Zou ik een meisje mogen reserveren?


    Starve the ego, feed the soul.

    Jullie staan erbij.


    If you want the rainbow, you gotta put up with the rain

    Mag ik een meisje? (:

    Meisje graag :)

    Mag ik een jongen?

    Jullie staan erbij!


    If you want the rainbow, you gotta put up with the rain


    Naam: Vincent "Vince" Marney


    Leeftijd 18 jaar.
    Karakter: Vince is een wat terughoudende jonge gozer. Hij is niet iemand die snel vrienden maakt, en ook met de vrienden die hij heeft is hij nog best gesloten. Hij zal zijn geheimen niet zo snel prijsgeven en het is moeilijk hem aan de praat te krijgen. Eten is wel een weg naar zijn hart, hij is dol op koken uit alle keukens, maar vooral de Indische en Aziatische keuken, en lust ook zowat alles. Hij is alleen niet zo dol op het eten uit Nederland, spinazie of bloemkool hoef je hem niet voor te zetten. Vince heeft nogal last van paranoia, en is altijd bang dat er achter zijn rug om over hem gepraat wordt. Hij heeft wat issues met mensen vertrouwen hierdoor. Vince is biseksueel, maar in de relaties die hij heeft is hij wel erg romantisch ingesteld, hij is wel echt zo'n type dat zijn date komt ophalen met een bos bloemen en alles.
    Familie: Vince woont in een pleeggezin, samen met nog een tweeling Phoebe en Hannah. Zijn moeder is overleden toen ze op de fiets werd geschept door een vrachtwagen. Zijn vader is toen aan de alcohol gegaan en werd steeds agressiever naar hem toe. Op zijn twaalfde is Vince uit huis geplaatst en kwam hij terecht in een pleeggezin. Met zijn vader heeft hij al het contact verbroken en wil hem dan ook nooit meer spreken. Nu heeft hij het enorm naar zijn zin en beschouwd hun dan ook als zijn familie.
    Muzieksmaak: ince zijn muziekaak rijkt vooruit naar de muzikanten uit het verleden. Elvis Presley, Queen. The Eagles en Michael Jackson zijn grote namen die hij enorm bewonderd. De muziek van andere zal hij altijd respecteren maar dit betekend niet dat hij het ook echt mooi vind. Hij vind dat iedereen in zijn waarde moet laten en niet eindeloos kritiek moet hebben op de keuzes die andere maken.
    Hobby's: Vince vind het fijn om ergens rustig te schetsen in zijn standaard schetsboek die hij bijna altijd met zich mee draagt. Ook vind hij skate- en snowboarden erg gaaf om te doen. Ook vind Vince het geweldig om in de keuekn aan de slag te gaan met zowel bekende als onbekende recepten of ingrediënten.
    Uiterlijk: [FC:Alex Evans] Vince is een jongen die door zijn lange zwarte haar en lichtte huid snel opvalt. Op zijn lichaam heeft hij in zijn puberjaren aardig wat kleine tatooages laten zetten. Eén in zijn nek, twee op zijn schouders en één op zijn pols. Hij heeft een lengte van 1,68 waardoor hij best klein in vergeleken met andere jongens. Dit weerhoudt hem er niet van om zichzelf soms te laten zien in de sportschool om wat spieren te kweken.

    [ bericht aangepast op 20 nov 2014 - 9:29 ]

    Mag ik een meisje? En kan ik Kaya Scodelario faceclaimen?


    take me back to the basics and the simple life



    Naam: Ashet Florence "Ash" Nyström
    Leeftijd: Negentien
    Karakter: Als je samen met Ashet ergens binnen bent dan kan binnen de kortste keren een dure vaas in scherven op de grond liggen, of iets anders kostbaars kan per ongeluk stuk worden gemaakt. Ze is enorm onhandig en gooit daarom ook per ongeluk alles om. Je kan haar omschrijven als een druk, vrolijk meisje die de hele dag rond stuitert en zoveel mogelijk vrienden maakt. Niemand neemt haar serieus. Niet dat ze daar problemen mee heeft, aangezien Ashet het liefst dan ook heel de dag door plezier maakt. Vriendschap is makkelijk te maken, alleen zal Juliet je niet snel vertrouwen. Zo kan ze soms wat scherp reageren op mensen die ze al helemaal wantrouwt. Door haar angststoornis heeft ze regelmatig paniekaanvallen waar ze echt doorheen moet worden geholpen, ze heeft er enorm veel last van maar doet alsof het niets is. Waar Ashet vooral enorm enthousiast over kan zijn - zijn tattoos en piercings. Zelf heeft ze enkel piercings omdat ze geen tattoos durft te nemen, maar heeft enorm veel respect voor mensen die dat wel durven.
    Familie: Ashet heeft een drie jaar oudere broer genaamd Daniël waar ze een enorm sterke band mee heeft. Haar beide ouders zijn overleden, haar moeder bij haar geboorte en haar vader aan een hartstilstand. Ze woont dan ook vanaf haar zevende bij haar grootouders en is toen ze zeventien werd bij haar broer gaan wonen. In plaats van grootvader en grootmoeder ziet ze haar grootouders als ouders en heeft ook bijna geen problemen met de dood van haar echte ouders. Voor de rest heeft ze nog een aantal neefjes en nichtjes, maar daar heeft ze niet zo heel veel contact mee.
    Muzieksmaak: De enige muziek waar Ashet van houdt is metal, punk en rock. Bands zoals Bring Me The Horizon, Asking Alexandria, Fall Out Boy en The Green River Burial zijn haar favoriet. Vandaar dat ze ook steeds weer naar concerten gaat, is het niet van een band die ze kent dan is het wel van een band die ze wilt leren kennen. Met andermans muzieksmaak heeft Ashet totaal geen probleem, ze kraakt het niet af maar vindt het zeker niet mooi. Zodra iemand iets slechts zegt over haar muziek laat ze het maar gaan. Om tegen fangirls in te gaan die de hele dag hun tijd kwijt zijn aan het verdedigen van hun boybands heeft ze totaal geen zin.
    Hobby's: Het liefst is Ashet bezig met gitaar of bas te spelen, longboarden of gewoonweg lui in haar bed te liggen. Alle drie de dingen kan ze de hele dag door doen, vooral het laatste. Je moet dan ook niet raar opkijken als je haar veel te laat aan ziet komen voor iets, je raakt er wel aan gewend.

    [ bericht aangepast op 18 nov 2014 - 12:36 ]


    Dear Molly. Watching over Fred like you have been watching over Harry all these years. Love, Lily.

    Zou ik een meisje mogen reserveren?


    A Smile is the most beautiful curve on an womans body

    Piaffe schreef:
    Mag ik een meisje? En kan ik Kaya Scodelario faceclaimen?


    En? Sorry voor de ongeduldigheid


    take me back to the basics and the simple life

    Jongen FC Sangster? ^^


    And I'm nothing. You've always said you want nothing.

    Ik heb alle karakters toegevoegd aan het lijstje. Onthoud wel dat het gewoon Nederlandse jongeren zijn, hè, met Nederlandse namen. Natuurlijk zijn er mensen bij die niet een Nederlandse naam hebben, maar over het algemeen zijn wij Nederlands toch vrij Hollands.
    En het zou ook fijn zijn als het aantal jongens wat gelijk zijn met het aantal meiden, want dat is natuurlijk wel wat interessanter voor het verhaal ;).

    [ bericht aangepast op 19 nov 2014 - 11:33 ]


    If you want the rainbow, you gotta put up with the rain

    Naam| Silena Aemilia Hale
    Leeftijd| zeventien
    Innerlijk|
    Uiterlijk| fc: kaya scodelario
    Hobbies|
    Familie en geschiedenis|
    Extra|

    Rest komt nog


    take me back to the basics and the simple life