• Tien mensen die elkaar kenden van de middelbare school. Die bij elkaar in de klas zaten tot het examen, en daarna allemaal hun eigen weg zijn gegaan. Tien mensen die nu van klierige pubers overgegaan zijn naar jongvolwassenen van gemiddeld rond de twintig jaar. Allemaal leiden ze compleet hun eigen leven, hebben hun eigen problemen, het verleden is achter hen gelaten.
          Tot ze op een dag allemaal een brief op de deurmat krijgen. Ze zijn allemaal uitgenodigd op een schoolreünie te komen. En wie wilt dat nou niet? Oud klasgenoten opnieuw zien, kijken hoeveel ze veranderd zijn en natuurlijk bespreken wat er van ze gekomen is. Maar, wat een leuke avond zou moeten worden loopt uit op een regelrechte ramp. De avond begint namelijk net wat in te lopen als er een lichaam wod gevonden. Het lichaam van de altijd zo populaire Michelle. Leveloos en in een bad van vers bloed.
          De politie selecteerd tien van de oud-klasgenoten, allemaal hebben ze een reden tot verdenking en één van deze tien is de dader.
          De spanning is om te snijden. Oude verwaardeloosde vriendschappen, op de klippen gelopen relaties, niet goed uitgeprate ruzies, vergeten geheimen die ze van elkaar weten, alles komt terug. Maar de vraag is hoe ze hiermee omgaan. Zullen er weer nieuwe ruzies ontstaan, vechtpartijen zoals deze op de oude school nog wel eens gebeurden? Of kunnen ze laten zien dat ze ouder zijn geworden door hier volwassen mee om te gaan? Zullen oude relaties en vriendschappen weer opgepakt worden, of zijn deze al te lang weggeweest? En natuurlijk, welk van deze zielen is zo zwart dat het in staat is deze afschuwelijke moord te plegen? Daarbij, wat voor gevaar zal deze vormen voor de anderen, zeker als ze dichter bij de waarheid komen?


    Deze lijst moet je invullen:

    Rol •
    Naam •
    Leeftijd • Leeftijd + Geboortedatum.
    Geboorteplaats • Stad + Land.
    Uiterlijk • Foto + Beschrijving.
    Innerlijk •
    Reden tot verdenking •
    Mogelijke dader of liever niet •
    Geschiedenis • Wat is er gebeurd? Hoe ging het vroegere leven. Hoe was de relatie met de klasgenoten.
    Extra •


    De rollen:
    De jongens:
    - Louis William Tomlinson. • Styson.
    - Zayn Javadd Malik. • Durm.
    - Liam James Payne. • Fusce.
    - Niall James Horan. • C_A_L_M_.
    - Harry Edward Styles. • Stywin.

    De overige klasgenoten:
    - Rhozalynn "Rose", "Rosa" of "Rossi" Catriona Marron Rossi. • Tethys.
    - Gabriëla Eva Harrison. • Hennig.
    - Stephanie Maria Améry • Lost_Voice.
    - Zarah Valentine Kollinger. • Frary.
    - Gereserveerd door: Hennig.


    De regels:
    - Geen oneliners. Minimaal 200 woorden oftewel zeven regels.
    - Reserveringen blijven 48 uur staan, dit geld tot de rol compleet ingevuld is. Achteraf wat aanpassen mag natuurlijk.
    - Geen perfecte personages!
    - Naamsveranderingen doorgeven.
    - Ga niet teveel off-topic en als je wel off-topic gaat, zet het in een andere kleur of tussen haakjes; ( ), { } of [ ].
    - Meld het alsjeblieft als je voor langere tijd niet kunt reageren. Twee weken niet reageren zonder reden is zonder pardon eruit.
    - Alleen Tethys of Styson maken nieuwe topics.
    - Geen ruzie, alleen in het RPG is dat toegestaan.
    - 16+ mag, maar hou het netjes.


    De dader word gekozen door middel van loten, wie de dader is zullen alleen de betreffende persoon, Esmée en ik weten.

    [ bericht aangepast op 4 dec 2014 - 21:07 ]


    Reality's overrated.

    MT, hehe.


    "Family don’t end in blood”

    Hi.


    Because I love him, do I need another reason?

    Mag ik Niall weer?


    Bowties were never Cooler

    Ik wil wel een overige klasgenoot. ^^


    stay safe because I like being alive at the same time as you

    Jullie staan er beiden bij.


    Reality's overrated.

    Mag ik Zayn reserveren?


    Danmarks Dynamite.

    Noek, mag ik Liam reserveren?

    Ik heb het alleen nog nooit gedaan, dus dit word een beetje improviseren denk ik.


    'Darling, just hold on'



    Rol • Overige klasgenoot.
    Naam • Gabriëla Eva Harrison.
    Leeftijd • Tweeëntwintig. (02/01/1992.)
    Geboorteplaats • New York, USA.
    Uiterlijk • [FC: Shelley Hennig.] Gabriëla heeft lange donkerblonde tot bruine haren, die meestal langs haar schouders hangen. Alleen als ze gaat sporten heeft ze het vaak in een rommelige knot of paardenstaart. Ze vind het fijner als haar haren gewoon los langs haar hoofd hangen, omdat ze trots is op haar lange lokken. Gabriëla is niet al te lang, heeft vaak een kleine laagje mascara op haar wimpers zitten en soms een laagje eye-liner, ligt eraan of ze zin heeft om dat op te doen 's ochtends. Ze heeft bruine ogen, die met een goede lichtinval vaak wel helemaal zwart kunnen lijken.
    Innerlijk • Gabriëla is een aardige meid, ze is ontzettend sportief en zou nooit iemand wat aan doen, tenzij diegene haar echt kwaad zou doen. Dan kan ze heel link worden en is ze altijd in voor wraak. 's Ochtends heeft ze bijna altijd een ochtend humeur, voor negen uur moet je haar ook niet wekken anders is ze de hele dag chagrijnig. Haar geluk is dat ze vaak later op kan staan, ze is verslaafd aan koffie, zo vaak als ze kan drinkt ze een beker koffie. Als ze vroeg op moet staan is koffie iets wat haar de hele dag op de been houd. Voor vriendinnen is Gabriëla een hele goede, ze luistert net zolang totdat iemand klaar is met vertellen en geeft dan altijd raad, heel veel mensen zeiden tegen haar dat liefdestherapeut moest gaan worden, ze heeft zoveel van haar vriendinnen gekoppeld maar zelf heeft ze nog niet de perfecte man gevonden. Verder is ze gek op series kijken, ze kan als ze wil drie seizoenen in een dag kijken en nooit word het voor haar saai. Ook gaat ze graag naar de sportschool en is ze daar vaak te vinden.


    Reden tot verdenking • Gabriëla zal niet snel iemand wat kwaad doen, ze is eigenlijk een heel lief vredig meisje, pas als iemand haar iets aan doet is ze in staat om diegene ook iets aan doen. Vaak omdat het dan zo erg is, meestal praat ze het liever uit met diegene dan dat ze gelijk een mes tussen de ribben steekt.
    Mogelijke dader of liever niet • Ja, hoor. Al past ze er niet zo goed in, denk ik, haha.
    Geschiedenis • Op school hebben Gabriëla en Louis een hele lange tijd een relatie met elkaar gehad, ze weken niet van elkaars zijde en waren bijna altijd samen te vinden. Waar Gabriëla was, was Louis ook, en andersom. Op het moment dat ze beide van school gingen, is het contact toch met elkaar verwaterd en ging uiteindelijk hun relatie uit. Sinds Louis heeft Gabriëla ook geen andere relatie meer gehad, dat kwam vaak omdat ze elke potentiële partner vergeleek met Louis en dan werd het uiteindelijk toch niets.
    Verder heeft Gabriëla na haar school niet zo heel veel gedaan, eigenlijk weet ze nog steeds niet zo goed wat voor opleiding ze moet doen. Ze speelt een beetje tussen twee opleidingen en iedere keer als ze denkt dat ze een keuze heeft gemaakt, dan is er net weer iets wat haar in verwarring maakt, daarom werkt ze parttime bij een drogisterij.
    Extra • -

    [ bericht aangepast op 1 dec 2014 - 22:42 ]


    stay safe because I like being alive at the same time as you

    MT [Ik ga niet meedoen, alleen even stalken. Ik denk dat dit een hele leuke RPG gaat worden. ^-^]

    Rol • The one who thinks he's indie but he's not.
    Naam • Harry Edward Styles.
    Leeftijd • Twintig. (Een februari.)
    Geboorteplaats • Holmes Chapel, Groot-Britannië.
    Uiterlijk • Met zijn 1.80 is Harry wat langer dan de gemiddelde mensen, maar zeker niet de meest intimiderende. Zijn lengte maakt hem vaker klungelig dan intimiderend. Op het eerste gezicht is zijn lichaam dun en tenger, maar als je wat beter kijkt zie je dat de jongen wel degelijk een stel goede spieren beschikt, al beschrijven de meeste mensen een aantal van zijn vormen als vrouwelijk. Zijn huid is licht gebruind door het vele in de zon zitten, niet dat hij graag zont of iets dergelijks, maar hij komt gewoon graag buiten. De jongen heeft vrolijke bruine krullen, die nu ze te lang worden achterover worden gehaald en hij nog langer lijkt. In vergelijking met de meeste mensen heeft Harry aardig grote handen, die verschrikkelijk lomp maar ook heel precies te werk kunnen gaan, met ringen om zijn lange, dunne vingers waarmee je hem nooit zonder ziet. Hij heeft de meest groene ogen die je ooit zult zien, die zowel vriendelijkheid als moordlust kunnen uitstralen. Diezelfde ogen kunnen niks weergeven over zijn gevoelens of juist boekdelen spreken, dat ligt aan zijn stemming. Ook niet onopvallend zijn -zijn volle, rozige lippen, wat meestal het tweede ding is dat mensen gelijk zien, naast zijn sprekende ogen. Hij heeft een aardige verzameling tatoeages die op verschillende plekken op zijn lijf zitten, de een opvallender dan de ander. Niet allemaal even mooi, maar stuk voor stuk met een betekenis. Van sommige heeft hij wel degelijk spijt, en compenseert dat door en andere tattoo er overheen te laten zetten. Zijn kledingstijl is verder een beetje apart. Zijn zwarte skinny jeans en bruine, afgetrapte laarzen missen nooit bij zijn outfit, maar wat hij er bovenop aanheeft kan flink verschillen. Meestal zie je hem wel met een shirt met v-hals of een met de bovenste knoopjes los, wat goed de tatoeages op zijn borst showt, net als de ketting met het kruis eraan dat nooit zijn hals verlaat.
    Innerlijk • Harry is vooral een hele lieve en spontane jongen. Hij kan af en toe een beetje raar zijn, maar dat is altijd goed bedoelt. Je moet hem nemen zoals hij is, anders kun je maar oprotten. De jongen kan er namelijk niet tegen als hij gebruikt word. Als hij kwaad is moet je hem wel heel erg ver hebben gekregen, en duurt het wel even voordat je hem weer kalm hebt gekregen, ook heeft hij dan de neiging met dingen te gaan smijten. Maar over het algemeen een stuiterende bal vrolijkheid. Hij is erg beschermend tegen over zijn vrienden en familie en zal alles doen om ze te beschermen. Hij flirt graag, maar zodra hij een echte relatie heeft is hij zo trouw als een hond en zal hij nooit iets doen om zijn vriendin of vriend te kwetsen en doet juist alles om diegene gelukkig te maken. Hij zal dus ook erg van slag zijn als hij dat wel gedaan heeft. Vreemdgaan is volgens hem het onvergeeflijkste dat er is en dan is hij ook niet bang om gelijk zijn relatie te verbreken als zijn partner hem dat geflikt heeft, al doet het natuurlijk ontzettend veel pijn. Over het algemeen komt hij heel zelfverzekerd en arrogant voor, maar dat is alleen omdat hij stiekem best onzeker is. Degenen die hem echt kennen snappen hoe dat zit en bij hen doet hij dan ook normaal. Daar is hij dan ook aanhankelijker dan een puppy bij en wordt vrij snel jaloers als hij even niet meer het middelpunt van hun aandacht is. Veel mensen voelen zich geïntimideerd als ze hem voor het eerst ontmoeten, vanwege zijn lengte en aardige verzameling tatoeages, maar de jongen is de onschuldigheid zelve. Daardoor hebben mensen ook al snel een vooroordeel klaar, en dan doet hij er alles aan dat te veranderen. Normaal gesproken is hij erg sociaal en wil overal mee in betrokken worden, omdat hij zich anders buitengesloten voelt, en wilt altijd graag helpen met allerlei dingen. Toch heeft hij ook zo zijn dagen dat hij zich het liefst op zijn kamer opsluit en de hele dag naar muziek luistert, en dan moet je het ook niet wagen om hem te storen, want anders is de kans groot dat je moet rennen voor je leven. Door het feit hoe hij is behandelt in zijn verleden, is hij nog aanhankelijker geworden dan hij al van zichzelf was, en stort compleet in als iemand hem verlaat, al is het voor korte tijd. Het is meer uit de hand gelopen verlatingsangst.
    Reden tot verdenking • Dankzij Michelle is Harry veel vrienden en zelfvertrouwen verloren. Ze zorgde ervoor dat er de verschrikkelijkste rumoeren ontstonden rond de jongen en erg genoeg werden ze geloofd ook, mensen begonnen te denken dat Harry een arrogant joch was dat alleen aardig deed voor de macht en achter iedereens rug om totaal anders was. Hierdoor bleef hij op het einde compleet alleen achter, niemand die in een straal van vijf meter om hem heen wilde zijn. Kort gezegd heeft ze het laatste jaar van zijn school geruïneerd, dat het beste jaar had moeten zijn, en is de reden geweest van veel van zijn huilbuien.
    Mogelijke dader of liever niet • Yas.
    Geschiedenis • Harry was altijd al een opvallend persoon geweest, zo ook in zijn schooltijd. Hij behoorde onder de elite van de leerlingen, de absolute top. Hoe ouder hij werd, hoe meer macht hij kreeg en het duurde ook niet lang voor hij overduidelijk de school regeerde, samen met zijn 'vrienden.' De populaire groep. Het steeg alleen nooit zijn hoofd, hij bleef dezelfde zachtaardige jongen die nog geen vlieg dood kon slaan en opkwam voor degene die het nodig had. Dat maakte hem anders, geliefd, maar ook gehaat, door Michelle wel te verstaan. Ze kon het niet hebben dat zo'n watje haar van de troon af stootte. Toen er dankzij haar vuil spel in beeld kwam werd Harry verstoten uit zijn vriendengroep en werd een erg gewild mikpunt van zijn voormalige vrienden. De ontzettend sociale jongen kwijnde weg in zijn eentje en de eeuwige glimlach op zijn gezicht verdween. Harry kon niet wachten of van school af te kunnen en een nieuwe start te maken, met dit keer hopelijk mensen op wie hij wel kon vertrouwen. Hij was dan ook verschrikkelijk opgelucht toen hij eindelijk zijn diploma in handen had. Toch liet het anders dan hij had gepland. In plaats van dat hij Rechten ging studeren werd hij een aantal weken na de diploma-uitreiking ontdekt op straat door een scout, die een model van hem wilde maken. Zo'n aanbod kon Harry natuurlijk niet afslaan en na een keiharde training werden diens vruchten afgeworpen en werd Harry beloond voor zijn harde werk.
    Extra • Harry is biseksueel met een duidelijke voorkeur naar mannen. Dat wist hij op zijn dertiende al en daar heeft hij nooit een probleem van gemaakt, net zoals dat zijn familie er nooit een probleem van heeft gemaakt, maar zij zijn dan ook de enigen die het weten. Hij heeft verder nooit iemand genoeg vertrouwd om zijn seksualiteit aan op te biechten en hij vind het prima zo, het zou toch alleen maar problemen geven op zijn werk. Harry is namelijk succesvol opgeleid als model en doet shoots en loopt voor grote namen zoals Vogue, Calvin Klein en Burberry. Hij is al in een groot aantal landen geweest voor shows en ondertussen kent iedereen zijn naam of heeft op zijn minst een keer zijn gezicht gezien.

    [ bericht aangepast op 2 dec 2014 - 15:45 ]


    Because I love him, do I need another reason?

    Rol • Zayn Javadd Malik
    Naam • Zayn Javadd Malik
    Leeftijd • 21 - [12/03/1993]
    Geboorteplaats • Bradford, Engeland.
    Uiterlijk • Zayn heeft tegenwoordig zwarte half lange haren, die meestal zonder echt model langs zijn hoofd hangen. Af en toe is het gestijld en soms is het juist iets meer gekruld als normaal. Zijn bruine ogen die nog meer naar voren komen door zijn lange wimpers, zijn het oog punt voor de meisjes. Vroeger was dat, maar nu nog steeds. De jongen heeft een redelijke dikke, korte baard die overloopt in een snor. Een belangrijk feit aan zijn lichaam is dat zowel zijn borstkas, als armen vol zitten met tatoeages. De ene nog mooier dan de ander. Zijn skinny lichaam maakt zijn verschijning helemaal af.
    Innerlijk • Zayn was en is altijd een gesloten persoon geweest. Hoewel hij tegen zijn beste vrienden best wel wil vertellen wat er in zijn gedachten om gaat, is hij meerderheid van de tijd erg stil. Niet irritant stil. Nee, hij antwoord wanneer het moet en zal altijd met zijn vrienden praten als het slecht gaat of als zij hulp nodig hebben. Maar als hij stil kan zijn wil hij ook het liefst stil zijn. Zayn wordt vaak gezien als een laid-back person. Hij is erg vriendelijk tegenover iedereen en probeert positiviteit in de wereld te brengen. Hij laat zijn gedachtes spreken door zijn creativiteit. Wat voor namelijk bestaat uit schilderen en tekeningen in zijn vrije tijd. Als hij het echt naar zijn zin heeft zal hij dat ook laten zien. Kortom, Zayn is een stil, maar vriendelijk en vrolijk persoon.
    Reden tot verdenking • De grootste reden tot verdenking is het feit dat hij zijn 'privé leven' graag niet te zeer in beeld brengt en dat hij ook heel stil is. Hoewel je het niet van hem verwacht, zou het wel eens zo kunnen zijn dat er vreemde dingen rond hem kunnen gebeuren. Simpelweg omdat niemand veel van hem weet.
    Mogelijke dader of liever niet • Ja, doe maar. [Al vraag ik dan wel om wat extra uitleg, als ik wordt geloot]
    Geschiedenis • Zoals al was gezegd is Zayn een stille jongen, zo ook toen hij nog op school zat. Des ondanks trok hij het meeste op met Louis en daar was hij erg blij mee. Dat contact verwaterde nadat ze beide een andere kant op gingen.
    Extra • -

    [ bericht aangepast op 4 dec 2014 - 20:18 ]


    Danmarks Dynamite.





    Rol • Little Irish Puppy
    Naam • Niall James Horan
    Leeftijd • 20, 13 September
    Geboorteplaats • Mullingar, Ierland
    Uiterlijk • Niall is een kleine jongen met vaalblond haar, een witbleke huid en ijsblauwe ogen. Zijn ogen verstopt hij meestal achter een donkere zonnebril en zijn haren onder een pet. Hij lijkt wat mollig omdat hij eigenlijk altijd dikke truien en vesten en door zijn babyface draagt, maar niets is minder waar. Niall is eerder erg mager, ondanks dat hij alles eet wat los en vast zit. Als hij geen kleding draagt dat zijn lichaam verstopt, dus zijn trui, zonnebril en pet, dan staat hij op het podium of slaapt hij. Daarna gaat alles ook altijd direct weer aan Alleen als hij helemaal alleen is speelt hij nog wel eens gitaar in alleen zijn boxers. Niall heeft geen tattoos of piercings en ziet er gewoon uit als een kleine kwetsbare puppy of een klein engeltje.Tegenwoordig zie je Niall nooit meer zonder rolstoel of krukken. Zeker de laatste jaren heeft Niall snel steeds meer problemen gekregen met zijn gewrichten, waardoor hij niet lang geleden te horen heeft gekregen dat hij beter niet meer kan lopen, en al helemaal niet zonder krukken, wil hij zonder ernstige pijn leven.
    Innerlijk • Voor bekenden is Niall een vrolijk en spontane jongen. Hij is vrij druk, gek en een grapjas, maar zal nooit te ver gaan met zijn grappen. Hij is snel enthousiast en wil dan ook direct her idee uitvoeren als het eenmaal in zijn hoofd zit. Toch kan Niall ook best serieus en verstandig zijn als het nodig is. Ondanks zijn spontaniteit spreekt hij maar moeizaam over zijn ware gevoelens, zeker als ze negatief zijn. Deze houd hij van binnen opgekropt en laat ze alleen naar buiten als iemand die hij echt vertrouwd erop aandringt of hij gitaar aan het spelen is. Iets wat hij vaak doet op hele rare tijdstippen. Sinds hij klein was speelt hij al gitaar en hij vind het geweldig om met muziek bezig te zijn. Dit doet hij dan ook het liefst dag en nacht, maar dat gaat niet altijd. Hij is een jongen die erg beschermend en zorgzaam is tegenover zijn familie en vrienden en hij geeft echt heel veel om hen. Zij zijn het belangrijkst in zijn leven. Niall staat heel positief in het leven en probeert van alles en iedereen het goede in te zien, hierdoor kunnen situaties waarin dat niet gaat hem zwaar vallen. Toch is hij door zijn familie en vrienden weer snel op te vrolijken als alles er eenmaal uit is. Al duurt dat soms wel even.
    Voor vreemden is Niall anders. Hij is stil, gesloten, koud en harteloos. Hij laat niemand snel dichtbij komen en als je eenmaal zijn vertrouwen hebt geschaad is er bijna geen mogelijkheid het weer terug te krijgen. Hij koestert wraak en pijn heel lang en vergeeft heel moeilijk, zeker als hij de reden voor je daden niet inziet of snapt.
    Reden tot verdenking • Niall is altijd de stille ondoorgrondelijke jongen van de school geweest. Niemand zag door de kleine Ier heen. Pestkoppen probeerden hem te kleineren zijn hele school carrière, vooral door zijn uiterlijk, zijn afkomt, zijn duidelijke moeite met de Engelse taal en het feit dat hij nooit mee gymde of leek te sporten. Niall leek hierdoor ongedeerd, maar niets was minder waar. Van binnen deed het veel pijn en vervloekte hij zijn slechte knieën. Toen hij een relatie kreeg met Michelle leek het tij te keren. Hij werd opgenomen in de populaire groep en ondanks dat hij stil en gesloten bleef. Dit ging redelijk goed, tot op een schoolfeest hij drankjes ging halen en haar zag zoenen met een ander en nog voor hij bij ze was verdwenen ze een van de wc's in. Zijn tere Ierse hartje was gebroken. Sindsdien zit hij weer alleen en koesterde wraak op zijn ex. Ook omdat ze alle hoop dat hij ooit in Groot-Brittannië zou thuishoren weg had genomen. Hierna werd het pesten alleen maar erger en werd hij ook vaker dan eens tot moes geslagen, waar niemand ooit iets aan heeft gedaan. Na nog een verschrikkelijke anderhalf jaar op de middelbare school is Niall dan ook snel weer terug naar Ierland vertrokken.
    Mogelijke dader of liever niet • Absoluut
    Geschiedenis • Niall is door zijn ouders samen met zijn broer naar Groot-Brittannië gestuurd voor een middelbare school en universitaire opleiding. Hij heeft zich er nooit fijn of thuis gevoelt. Greg vond een vaste vriendin en echt een plekje, maar Niall was altijd het buitenbeentje en alleen. Op zijn middelbare school ook. Toen hij wonderbaarlijk genoeg een relatie kreeg met de populairste meid van de school leek het tij gekeerd, maar toen hij merkte dat ze na 3 maanden vreemd ging viel alle hoop in duigen. Hij smeekte zijn ouders terug naar Ierland te mogen komen, maar hij moest van hen eerst zijn school afmaken. De rest van zijn middelbare schooltijd werd alleen maar helser door dit voorval. Na zijn middelbare school ging hij terug naar Ierland om te studeren. Als bijbaan begon hij in kroegen te spelen en nu speelt hij als opkomende singer-songwriter al in kleine zaaltjes terwijl hij zijn conservatorium bijna heeft afgerond. Inmiddels spaart hij ook voor een knieoperatie zodat hij weer normaal kan functioneren en langer dan een heel optreden kan staan. Nu hij weer terug is waar hij zich thuis voelt, in Ierland dus, gaat het een stuk beter met Niall, voelt hij zich sterker en zelfverzekerder en ziet de toekomst weer rooskleurig in. Dat was absoluut niet het geval toen hij nog in Groot-Brittannië woonde en naar school ging. Hij voelde zich daar een buitenlander, een buitenstaander en ronduit verschrikkelijk en ongewenst. Na zijn vrij slechte break-up werd dit alleen maar erger. Hij sloot zich soms dagen op, op zijn kleine kamertje in het appartement wat hij deelde met Greg en zijn vriendin, at niets, was niet vrolijk en was lusteloos. Het enige wat hij deed was troosteloos gitaarspelen. Nu hij in een klein appartementje in Dublin woont midden in het levendige hart van de stad, bloeit de jongen helemaal op. Hij is vrolijk, speelt serenades naar eenzame ouderen, helpt mensen, en geniet van het leven. Nogsteeds is zijn middelbare schooltijd een zwart hoofdstuk in zijn leven en hij wil er liever niet aan terug denken. Soms schrijft hij er nog wel nummers over om het te verwerkten, maar hij stopt het, het liefst weg in een klein donker hoekje zonder er ooit nog over te praten.
    Tijdens Dublin Fashion Festival van vorig jaar mocht Niall tijdens een van de shows de muziek verzorgen. Hier heeft hij Harry leren kennen, die daar als model de show liep. Het klikte eigenlijk meteen en ze hielden contact. Harry is dan meestal niet thuis, maar inmiddels hebben ze wel samen een appartementje in down-town Dublin. Eigenlijk wilde Harry in London gaan wonen, maar daar had Niall net iets te veel slechte herrinderen aan en heeft zo'n scene geschopt, dat ze in Dublin bleven. Het loopt heel goed tussen de twee en ze hebben best een gelukkige relatie. Niall vind het nogsteeds wel moeilijk om toe te geven dat Harry zijn vriendje is, al behandelt hij hem wel zo. Ze hebben elkaars ouders al ontmoet en het is best heel serieus, zelfs al hebben ze nog nooit met elkaar over de middelbare school gepraat, gewoon omdat ze het allebei hebben ontweken.
    Extra • Niall is een opkomend singer-songwriter. Inmiddels is hij bezig met het regelen van een kleine UK tour, al komt dit maar moeilijk van de grond.
    Hij is nogsteeds single, vooral omdat hij zijn hart niet weer gebroken wil hebben. Ook is Niall erachter gekomen dat hij eigenlijk helemaal niet op meisjes valt. Hij heeft het heel moeilijk gehad met uit de kast komen, eigenlijk zit hij er nogsteeds in. Zijn ouders, familie en vrienden hebben het eigenlijk allemaal al lang geaccepteerd, maar hij zelf nog niet. Zij zien namelijk duidelijk dat Niall nooit van zijn leven op een meisje zal vallen, ondanks dat hij het zelf niet aan hen of zichzelf wil toegeven. Hierdoor waren ze ook heel verbaasd toen hij met Michelle thuis kwam, toch waren ze niet verbaast dat het uit ging Deze pijn, onzekerheid en angst maakt hem nog gevaarlijker, maar ook nog kwetsbaarder.
    Niall heeft altijd zijn gitaar bij zich en een klein schrijfblokje voor als hij inspiratie krijgt of gewoon zin om te spelen. Zodra je dus een gitaar ook maar hoort weet je vrij zeker dat de kleine Ier in de buurt is.

    [ bericht aangepast op 2 dec 2014 - 19:19 ]


    Bowties were never Cooler

    Mag ik een overige klasgenoot?

    Jullie staan erbij.

    [ bericht aangepast op 2 dec 2014 - 11:06 ]


    Reality's overrated.

    Rol • Little Princess.
    Naam • Louis William Tomlinson.
    Leeftijd • 22 jaar, 24-12-1991.
    Geboorteplaats • Doncaster, South-Yorkshire, UK.
    Uiterlijk • Louis heeft bruin haar, voor een jongen gezien ongeveer halflang, misschien iets aan de lange kant. Lukt het hem niet zijn haar in model te krijgen, ook wel een bad hair day genoemd, dan trekt hij hier gewoon een beanie overheen, simpel zat. In de zomer wil dit ook nog wel eens een pet zijn, omdat een beanie dan wel eens warm kan zijn en een pet zijn gezicht bovendien tegen de zon beschermt.
    Zijn ogen hebben de blauwe kleur van een oceaan, ogen waar je in verdrinkt. Zodra de jongen lacht, verschijnt er een twinkeling in zijn ogen, maar als hij verdrietig is kun je het ook aan blauwe kijkers zien; deze staan dan ietwat dof. Hij is voor een jongen niet heel groot, maar ook geen echte dwerg. Wel is hij redelijk gespierd, iets waar hij trots op is en waar dan ook wel de nodige training voor nodig is om dit te behouden. Hij heeft een klein stoppelbaardje op zijn kin staan en een klein snorretje onder zijn neus. Verder heeft Louis heeft meerdere tattoo's waarvan sommige wel een betekenis hebben en sommige niet. Hij vindt deze er ook gewoon mooi uitzien, al vinden anderen het soms wat too much. Zijn kledingstijl is simpel en casual, maar hij heeft wel zijn eigen stijl en is wat dat betreft best modebewust. Het is ook niet voor niets dat shoppen één van zijn hobby's is.
    Innerlijk • Op het eerste gezicht lijkt Louis een doodnormale jongen, zoals ieder ander. Hij kleedt zich volgens de laatste mode, is gemiddeld qua intelligentie en doet aan voetbal, een over het algemeen populaire sport voor jongens. Maar als je hem wat beter leert kennen, kun je hem altijd meer even normaal noemen. Louis is iemand die een wat jongere geest heeft dan zijn eigenlijke leeftijd. Hij mag tweeëntwintig zijn, hij kan zich af en toe gedragen als een kleuter van vier. Wel heeft de jongen een goed gevoel voor humor en is bijna altijd vrolijk. Chagrijnig is hij haast nooit en het zal niet vaak gebeuren dat je hem zonder lach op zijn gezicht ziet. Zijn vrolijkheid en enthousiasme werkt vaak aanstekelijk, maar werkt ook wel eens op de zenuwen in combinatie met zijn hyperactieve gedrag. Deze Britse jongen heeft af en toe wat gay trekjes, neem bijvoorbeeld het feit dat één van zijn hobby's shoppen is. Iets anders dat Louis graag doet, is schrijven. Nee, geen brieven of verhalen, maar liederen. Hier kunnen vaak de mooiste, diepste songs uitkomen, al heeft de jongen hier wel een rustige plek voor nodig. Als hij zeker weet dat hij echt alleen is, zingt hij ook vaak zijn liedjes, maar ook echt alleen maar als hij zeker weet dat er niemand in de buurt is die het hoort. Hij schaamt zich namelijk nogal voor zijn stem, al is dit nergens voor nodig, want het talent heeft hij echt wel; Dit moet hij alleen zelf nog inzien. Niemand heeft zijn zelfbedachte liedjes ooit gehoord. Hij is namelijk de enige die ze echt goed kent en weigert ze te zingen. Niet alleen omdat hij onzeker is over zijn stem, maar ook over de liedjes zelf. Zelfs de tekst ervan is strikt geheim, maar dat komt omdat de liedjes die hij schrijft - en dan vooral de liedjes die hij vroeger schreef - nogal een persoonlijke betrekking op hem hebben, waarvan sommige niet hoeven te weten waar ze over gaan. Louis schrijft op wat hij voelt, eigenlijk zet hij gewoon zijn gedachten op papier en bedenkt hier dan een melodie bij. Mensen vinden het soms ietwat vreemd dat de jongen hier zo geheimzinnig over doet, maar hij heeft er in principe alle redenen voor. Niet iedereen hoeft tenslotte alles over hem te weten, en dit zit meestal wel in zijn songs verwerkt.
    Reden tot verdenking • Michelle was vroeger verliefd op Louis, maar Louis had alleen nog maar oog op Gabriëla. Als populair, verwend meisje was Michelle gewend alles te krijgen wat ze wilde en toen dit bij Louis niet lukte, werd ze vreselijk jaloers. Ze deed er alles aan om Louis en Gabriëla uit elkaar te krijgen. Ondanks dat dit haar niet lukte - Louis en Gabriëla waren veel te close om hier in te trappen - kreeg Louis een steeds grotere hekel aan haar.
    Mogelijke dader of liever niet? • Yes.
    Geschiedenis • Louis had op de middelbare school lange tijd een relatie met Gabriëla, één van zijn klasgenoten. Ze waren erg gelukkig samen en weken amper van elkaars zijde. Iedereen zag hun als een leuk koppel. Helaas gingen ze allebei een andere richting op na de middelbare school, het contact verwaterde steeds meer en uiteindelijk beseften ze allebei dat het zo niet werkte en gingen uit elkaar. Toch is Louis altijd aan Gabriëla blijven denken, ondanks dat hij wel een paar relaties heeft gehad na Gabriëla - al waren dit meestal slechts korte affaires - is zij voor hem altijd speciaal gebleven. Verder had Louis op zich redelijk veel vrienden vroeger, maar met Zayn kon hij het wel het meest goed vinden. Helaas is dat contact ook verwatert in de loop der jaren.
    Extra • Louis' biologische vader is dezelfde vader als die van Rhozalynn, maar dit weten ze beiden zelf niet, laat staan dat ze weten dat ze halfbroer en -zus zijn. Louis weet namelijk niet eens dat zijn stiefvader niet zijn echte vader is. Verder is Louis biseksueel.

    [ bericht aangepast op 2 dec 2014 - 22:06 ]


    "Family don’t end in blood”