•       Mackenzie krijgt een uitnodiging van een van haar beste vrienden voor de kans van haar leven, om eens een grot te verkennen waar nog niemand zijn voetsporen heeft achtergelaten. Het is voor de jongedame niet echt twijfelen, want kom op, wie kan er nou serieus op zijn naam zetten dat hij of zij een grot verkent heeft?
          Ondanks wat complicaties die de grot met zich mee lijkt te brengen bij het afdalen gaat alles op rolletjes de eerste dag, ze besluiten een kamp op te stellen vlak bij de plek waar ze zich naar beneden verplaatsen. De volgende dag beginnen de grootste problemen pas echt. Het begint te regenen, en niet zo'n beetje ook niet. Dit brengt veel gevaar aan de groep. Zullen ze bij elkaar blijven en samen sterk staan, of zullen ze afdwalen - net als de grot doet?
          De betere vraag is waarschijnlijk: "Wie kan er nou serieus op zijn naam zetten dat hij of zij een grot verkent heeft? En het heeft overleefd?" Er lijkt meer aan de hand te zijn, onrealistische dingen, of is het gewoon moeder natuur die eindelijk eens mensen laat weten dat ook zij geheimen verdiend?


    × Soundtrack.
    × Nederlands geschreven.
    × Thriller, drama, actie, OP.
    × 16+ voor geweld, schelden en meer.
    × Begint 01-01-2015.















    “Everything will be okay in the end. If it's not okay ––

    then it's not the end.”


    Klik hier voor de link.

    [ bericht aangepast op 14 dec 2014 - 23:03 ]


    I'm your little ray of pitch black.

    Proloog staat al online trouwens.

    [ bericht aangepast op 14 dec 2014 - 23:54 ]


    I'm your little ray of pitch black.