• Crime division


    Er zijn altijd al bendes geweest en die zullen er altijd zijn.
    In San Francisco zijn er 3 bendes. Elk hebben ze hun eigen gebied en jarenlang kwamen ze zo nooit met elkaar in contact. De drie "gebieden" waren vastgelegd in een contract om misverstanden en conflicten te voorkomen. Jaren later is er geen sprake meer van een contract. Elke bende hunkert naar meer en daarom gaan ze zich ook vestigen op de "gebieden" die niet van hen zijn. Zo komen de drie groepen dus met elkaar in contact.
    Dit zorgt voor verwarring, leugens, gevechten,...

    Het grote begrip criminaliteit wordt hier dus in 3 hoofdafdelingen opgesplitst. Alle bendes willen meer macht en meer geld en houden zich daarom niet meer aan de criminele opdrachten die voor hen bestemd zijn. Het is de bedoeling dat dit in een soort van evolutie gebeurt, dus het begint met gewoon stelen. De mensen van de verschillende bendes stelen af en toe iets waardoor ze met elkaar in contact komen. Daarna beginnen ze ook af en toe de opdrachten en taken van de andere bendes over te nemen,...



    Voor sommigen is criminaliteit iets alledaags...
    Dagelijks verdwijnen er mensen, worden er grote bedrijven overgenomen, worden mensen gechanteerd, zonder dat iemand in San Francisco er iets vanaf weet.
    En dat,
    is het werk van de bendes.




    Alle leden wonen in hun eigen gebouwencomplex. Alles is er tot in de puntjes geregeld en alles staat op papier. Maar toch willen ze allemaal meer. Ze willen meer opdrachten, meer geld en dat zorgt ervoor dat San Francisco niet meer zo rustig is.




    Bende 1: gebied = De donkere zaakjes. De opdrachten die het daglicht niet mogen zien en waar de buitenwereld niets van af weet worden door deze mensen vervuld. (mensen laten verdwijnen, vermoorden)

    Bende 2: gebied = Grote bedrijven en zakenmannen. Er voor zorgen dat een gigantisch bedrijf ineens failliet gaat. Bedrijven die worden overgenomen terwijl niemand het had verwacht, veel geld bij elkaar brengen,... dat zijn de taken van Bende 2.

    Bende 3: gebied = Mensen chanteren en afpersen is de hoofdtaak van deze Bende. Hierdoor verkrijgen ze enorm veel geld,... en af en toe hebben ze natuurlijk ook de zelfmoord van de afgeperste persoon op hun geweten.


    Rollen:

    Bende 1:
    -Malarkey (meisje) | Jacelyn Louise Azarov
    -Orton (jongen) | Tyler Lucás Garcia-Castillo
    -Amaris (meisje) | Rhaelyn 'Rhae' Delane Rodriquez
    -Dandelions (jongen) | Marcus Kendrick Garcia
    -GusWaters (meisje) | Mireia Kyle Murray
    - CaptianHook (jongen) | Liam Jay O'Donoghue
    -TheseWords (meisje) | Chanel Julia Dubois


    Bende 2:
    -Orochi (jongen) | Stephen diAngelo
    -CaptianHook (meisje) | Chevanna Juliet diAngelo
    -TheseWords (jongen) | Dylan Bo Black
    -Perconte (jongen) | Warren Carwood Howlett
    -Weekes (meisje) | Roxette 'Roxy' Caley Michaelson
    -Isimat (jongen) | Daniel Romano Maldini
    -Cissy

    Bende 3:
    -Isimat (meisje) | Lynn Jasmine Riviera
    -Orton (meisje) | Azealia Rose DiRomano
    -LittleNinja (meisje) | Kate McBryan
    -Rivals (meisje) | Olivia Mary Blake
    -GusWaters (jongen) | Creg Merrie Johnson
    -Weekes (jongen) | Adam Daniel Carusso

    Regels
    -Gebruik ABN
    -Naamsveranderingen doorgeven in topic a.u.b.
    -Wees vriendelijk en houdt het leuk voor iedereen
    -Gelieve regelmatig te posten
    -Bij lange afwezigheid, even op voorhand laten weten
    -Alleen ik open de topics (dat is nu eenmaal handiger, maar je mag me altijd een gb sturen wanneer het topic vol is)
    -Vragen mogen altijd gesteld worden
    -We schrijven in de verleden tijd en derde persoon

    Praktische info
    -De drie bendes zijn opgesplitst in drie gebouwen. (er is dus een gebouw voor bende 1, een gebouw voor bende 2,...)
    -In die gebouwen is er het volgende aanwezig: (zie cursieve tekst)
    -voor elke persoon een appartement dat volledig naar hun eigen zin is ingericht (bv.: bed, douche, keuken,...)
    -Een groot kantoor, eventuele wapenopslag, computers,...
    -De leden slapen de hele week in het gebouw, maar zijn verder vrij om te gaan en staan waar ze willen.
    -In het weekend is het mogelijk om ergens anders te gaan slapen, maar je kan ook gewoon in het gebouw blijven.
    -Ook op andere dagen is het mogelijk om niet in het gebouw te slapen als daarvoor een goede reden is (bv.: iemand in de familie sterft,...)


    Begin
    Het is donderdagmiddag 14:30.
    Laten we eerst een tijdje de bendes gewoon behouden zoals ze zijn, zodat iedereen de leden van zijn eigen bende wat leert kennen en een paar taken heeft vervuld,... en daarna laten we ze langzaamaan samenkomen doordat ze beginnen met bv.: stelen en zo elkaar tegenkomen en zo uiteindelijk ook opdrachten van andere bendes gaan uitvoeren zonder dat dit de bedoeling is.


    Het rollentopic

    [ bericht aangepast op 15 jan 2015 - 21:04 ]


    Ik wil vrij zijn zoals de wind

    [MT]


    - God only knows

    MT


    El Diablo.

    Mt


    Vampire + Servant = Servamp

    mt


    "The most beautiful things in life go unnoticed..."

    MT


    Keep your head up, keep your heart strong

    Mt


    "At least I am much stronger than when I was unaware of my own weakness."

    MT


    I’m restless. I’d like to think I know who I am, but I’m interested in the world at large. - Alex Turner

    MT


    I don't want you to die, I want you to suffer.

    Daniel Romano Maldini
    Hij haalde nog even een hand door zijn haar en stopte daarna zijn telefoon in zijn jaszak. Daniel liep naar de uitgang van het pand waar hij samen met de rest van zijn bende woonde. Hij had afgesproken met Chanel. Nee, niet zijn vriendin, gewoon een vriendin. Ze was mooi en leuk maar toch wilde Daniel geen relatie met haar. Hij hield van het gevoel dat hij vrij is en niet aan één meisje gebonden is. Nee, Daniel gaf zijn hart niet zomaar aan iemand weg.
    Hij liep richting het hotel waar ze hadden afgesproken. Chanel dacht nog steeds dat hij een model was en in de tijd die hij over had werkte als promotor voor een groot bedrijf. Hij grinnikte even bij de gedachte dat hij echt een model zou zijn. Was het maar zo, kon hij zijn leven in de bende maar inruilen voor een modellencarrière.
    Chanel was danseres en werkte nu vooral in restaurants had ze hem verteld. In de verte zag hij het hotel en hij haalde zijn telefoon uit zijn zak om te controleren of Chanel hem nog iets gestuurd had. Gelukkig was dat niet zo en kon hij in alle rust alles regelen. Hij liep naar de receptie en vroeg of er nog een kamer vrij was. De dame wees hem een duurdere kamer toe en hij betaalde met de briefjes losgeld die hij in zijn zak had zitten. Chanel moest eens weten hoe hij aan het geld kwam..
    Nadat hij de kamersleutel gekregen had liep hij naar buiten en wachtte tegen de deurpost van het hotel tot Chanel er was.

    [ bericht aangepast op 14 jan 2015 - 16:07 ]


    - God only knows

    Verveeld zat Dylan achter zijn veel te grote bureau, documenten te lezen die hem totaal niet interesseerden. Het werd steeds moeilijker voor hem om met zijn hoofd bij de zaken te blijven, iets wat betekende dat het niet lang meer zou duren voor hij en de bende dit bedrijf falliet zouden laten en Dylan op zoek zou moeten naar het volgende slachtoffer.
    Dat nog geen enkel bedrijf door had gehad wat er in werkelijkheid aan de hand was wanneer het failliet werd verklaard en dat alle nieuwe bedrijven hem met alle liefde aannamen verbaasde Dylan. Er moest toch ergens een verband tussen hem en de failliete bedrijven te vinden zijn? Maar blijkbaar was zijn werkelijke baas zo goed in wat hij deed, dat hij alles volledig wist te verdoezelen.
    Uiteindelijk besloot Dylan zijn poging om de documenten door te lezen op te geven. Hij legde zijn vinger op het knopje waarmee hij zijn computer aanzetten en enkele seconden later verscheen het logo van het bedrijf op zijn bureaublad. Na enige twijfeling drukte Dylan op het knopje dat hem internet verschaf, waarna hij zijn mail opzocht.
    Bij het zien van de vele ongelezen e-mails rolde hij geïrriteerd met zijn ogen, maar toen hij zag dat hij een mailtje ontvangen had van ene Rosa McCean, een prachtige vrouw die hij op een van de persfeesten was tegen gekomen, verscheen er een grijns op zijn gezicht. Eens zien wat ze te vertellen had. Bij het lezen van de e-mail werd de grijns op Dylans gezicht nog groter. Ze wou hem zien, over een klein half uur in het restaurant in het park waar het feest geweest was.
    Gelijk drukte Dylan het knopje van zijn computer uit, waarna hij zijn pak nog een laatste keer glad streek, op stond en zijn tas pakte.
    'Ik heb een afspraak, ik denk niet dat ik vanmiddag nog terug op kantoor zal komen' melde hij zijn assistente toen hij zijn kantoor uit was komen lopen, waarna hij zijn jas aan trok en naar de lift toe liep. Dylan wist dat ze hem op zakelijk gebied wou spreken, maar hij was er zeker van dat het niet bij zaken zou blijven.


    Keep your head up, keep your heart strong

    Met een tevreden glimlach op haar gezicht keek Chanel naar haar spiegelbeeld. Haar blonde haren had ze in een losse, grote knot naar achter zitten. Haar hakken waren hoog en zwart, iets wat Chanels mooie benen goed uit deed komen. Het jurkje dat ze droeg was sexy en zat strak, wat ervoor zorgde dat haar lichaam er erg goed in uit kwam. Over het sexy jurkje droeg Chanel een lang, zwart vest wat ervoor zorgde dat ze niet te veel blikken haar kant op zou laten glijden als ze over straat liep. Toch wist Chanel dat dat vest snel genoeg uit zou gaan als ze eenmaal bij Daniel zou zijn. Daniel was niet haar vriendje, daar had ze Liam in haar bende al voor. Toch was Daniel een jongen die ze erg leuk vond en waarbij ze helemaal geen problemen had om zichzelf bloot te geven. Nou ja, op het feit dat ze in een bende zat na dan. Daniel dacht dat Chanel een opleiding tot danseres deed en in restaurants werkte. Hij moest eens weten.
    Nog een laatste blik richtte Chanel in de spiegel, waarna ze de deur uit stapte. 'Ik ben even weg!' ze zei tegen niemand in het bijzonder, waarna ze de deur uit stapte en haar auto in ging. Daniels moest eens weten hoe ze daar aan gekomen was...
    Bij het hotel aangekomen keek Chanel even twijfelend om zich heen, maar toen ze zag dat niemand haar kant op keek stapte ze naar binnen. Daar aangekomen kwam ze er helaas achter dat ze geen idee had in welke kamer Daniel was, waardoor ze besloot op één van de stoelen in de lobby plaats te nemen. Daniel zou haar vast vanzelf wel komen halen.


    Keep your head up, keep your heart strong

    Mt


    "Satan's friendship reaches to the prison door."

    Mireia zuchtte terwijl ze in het grote kantoor van het gebouw van bende 1 zat. Geen enkele nieuwe e-mail, geen enkel nieuw telefoontje. Ze had dus vandaag geen opdracht en dat vond ze best jammer. De opdrachten hielden haar bezig en zorgden voor afleiding. Gefrustreerd liep ze terug naar haar kamer. Mireia liet haar vinger over een wereldbol glijden en zorgde er voor dat deze zacht begon rond te draaien. Ze sloot haar ogen en liet daarna willekeurig haar vinger stoppen op een plaats op de wereldbol.
    Ijsland. Haar vinger stond op Ijsland. Daarna zocht ze op een van de schappen in haar kamer een boek dat geschreven of geproduceerd was in Ijsland. Zo ging ze haar verveling tegen. Vele van de boeken in haar kamer waren nog nooit gelezen maar toch stonden ze daar voor wanneer Mireia toch zin kreeg om zich te gaan verdiepen in één van de verhalen. Bovendien vond ze dat alle boeken samen een leuk decoratiestuk waren in haar appartement, wat er dus voor zorgde dat het een win-win situatie was. De boeken waren mooi en je kon ze lezen. Zonder ook maar te kijken waarover het verhaal zou gaan, wandelde ze terug naar het kantoor en zette zich daar in een zetel om zo te beginnen in het boek dat door het lot (namelijk haar vinger) was uitgekozen.


    Ik wil vrij zijn zoals de wind

    Rhaelyn trok even haar rok wat naar beneden en kwam overeind uit haar grote zetel. Ze had haar plezier er wel aan zich uitdagend aan te kleden, maar soms was een joggingbroek en een te grote trui ook wel fijn. Met een zuchtje pakte ze haar sleutels en sloot achter zich haar kamer van het hele gebouw af, zoiets deed ze altijd - want ergens had Rhaelyn altijd nog wantrouwen in mensen, zelfs al zijn het haar vrienden. Uiteindelijk wandelde Rhae dan met een flinke grijns de trap af en liet zich in de ingang van het gebouw op een stoel zakken, zelf had ze geen idee wat ze nu moest doen - dus begon ze verveeld in een tijdschrift te bladeren. De hele morgen was ze uit huis geweest voor een paar nieuwe kledingstukken en nu zat ze zich te vervelen, waardoor ze met een zuchtje om zich heen keek. Misschien moest ze vanavond weer een klus gaan doen, maar het was dus nog best vroeg - waardoor iedereen ergens wel was.


    "Satan's friendship reaches to the prison door."

    MT


    The monsters running wild inside of me. I'm faded