• De Yagami familie; een bekende familie in Ierland en Engeland. Ze staan bekend om hun krachten: het beheersen van vuur. Ieder lid van deze familie wordt geboren met deze gave. Nou ja, bijna ieder lid. Een klein groepje jong volwassenen bezit deze gave niet. Ze werden zwakkelingen genoemd, en werden door de rest van de familie buitengesloten en er werd wreed met ze omgegaan. Deze groep werd als kind weggestuurd. Nu het hoofd van de familie is overleden, is zijn opvolger vastbesloten om de verstootte kinderen op te zoeken. Maar wat is er van ze geworden? Zijn ze op het rechtte pad gebleven? Of hebben ze een aantal jaar in de gevangenis gezeten? Of is er iets heel anders gebeurt? Twee dingen zijn zeker: Vrijwel ieder verstootte kind heeft een nieuwe spirit gevonden: Een geest die je krachten geeft. Deze krachten zijn vrijwel de elementen; je hebt de spirit van water, de spirit van vuur, de spirit van lucht en de spirit van aarde. Helaas was het niet mogelijk voor de verstootte kinderen om de spirit van vuur te bereiken. Punt twee van dingen die zeker zijn: vrijwel elk kind heeft zijn of haar achternaam veranderd. Ondanks dat lukt het dankzij connecties die de familie heeft om de verstootten kinderen te vinden. Maar zullen ze worden geaccepteerd?

    Invullijstje:
    Let op! Het kan ook zijn dat je een relatie bij de familie hebt! In dat geval is je achternaam McCoy(van de water spirit), Smith(van de aarde spirit) en Winters (van de wind spirit).

    Naam:
    Leeftijd:
    Uiterlijk:
    Innerlijk:
    Nieuwe kracht(indien nodig):
    Verstoten op welke leeftijd?:
    Verleden:
    Relaties:
    Extra:


    Rollen:
    De Yagami familie:
    - Dale Yagami ~ Trohman ~ Pagina 10
    - K illian Ryu Yagami ~ DarkAng3l ~ Pagina 5
    - Kiara Lucy Yagami ~ Repelsteeltje ~ Pagina 13
    - Gereserveerd ~ Aurora Malia Yagami~ Duvaineth ~ Pagina 13
    - Marissa Anna Yagami ~ Mangata
    - Alcina Andromache Pyralis Yagami ~ TheseWords ~ Pagina 13

    De McCoy familie:
    - Nevaeh Arelia McCoy ~ Malarkey ~ Pagina 3
    - Selena Ysabeau McCoy ~ DarkAng3l ~ Pagina 3
    - Christine Sarah McCoy ~ geleninja ~ Pagina 13
    - Gereserveerd ~ Cameron Simon McCoy ~ Lost_Voice ~ Pagina 3
    - Tyler William McCoy ~ Mrs_Hemmings ~ Pagina 10

    De Smith familie:
    - Demitra Hailey Smith~ Djibriel ~ Pagina 4
    - Gereserveerd ~ Constellation ~
    - Adam Sebastian Smith ~ Ferrars ~ Pagina 10

    De Winters familie:
    - Gereserveerd ~ Millicent Aurora Winters ~ Amaris ~ Pagina 2
    - Gereserveerd ~ Avery Noah Winters ~ Duvaineth ~ Pagina 13
    - Ezekiel Stark Michael Cormoran Winters ~ Offspring ~ Pagina 11
    - Burton Matthew Winters ~ Perconte ~ Pagina 13

    De verstoten kinderen: Vol!
    - Rosetta Vera Monatra ~ Aarde ~ Waldeinsamkeit ~ Pagina 8
    - Cassandra Rose Santiago. ~ Water ~ Orton ~ Pagina 2
    - Gereserveerd ~ Evan Silas Keaton ~ Wind ~ Keynes ~ Pagina 3
    - Aedan Quillian Creed ~ Wind ~ Perconte ~ Pagina 6
    - Jamie Fynberg ~ Aarde ~geleninja ~ Pagina 4
    - Dawn Varaia Abdicare ~Water ~ Sobremesa ~ Pagina 6


    De Families
    De Yagami familie:
    Deze familie kun je simpel beschouwen als ouderwets. Ze staan bekend om hun enorme krachten, het vuur sturen. Ze hebben hun krachten - uiteraard - zo'n driehonderd jaar geleden van de vuurspirit gekregen. Hun kennis over vuur is zeer uitgebreid, ze hebben het op hun kracht toegepast waardoor ze nu zo goed als vuurbestendig zijn. Letterlijk.
    Alles in deze familie draait over kracht, en als je dat niet hebt is de enige optie verstoting. Wel geven de ouders van het verstoten kind meestal een groot geldbedrag mee. De verstoten kinderen kunnen ook tegen vuur, al zitten er ook uitzonderingen tussen.

    De McCoy Familie:
    De McCoy familie is de grote tegenpool van de Yagami familie. Ze zijn vaak elkaars grootste rivalen, maar je zou hun relatie ook wel kunnen beschrijven als een bondgenootschap. Al jaren is de spanning tussen de twee families om te snijden, hoewel er ook uitzonderingen zijn tussen mensen; er zitten zelfs relaties tussen die verdergaan dan een vriendschap.
    De McCoy familie is de op één na oudste familie, die hun krachten tweehonderdvijftig jaar terug kregen van de waterspirit.

    De Winters Familie:
    De Winters familie is maar bevriend met de Yagami familie. Ze kunnen samen door één deur, lachen om elkaars grappen en wat andere dingen, maar meer ook echt niet. Deze familie is de op één na jongste - of de op twee na oudste - die zijn krachten van de windspirit heeft gekregen, honderdvijfenzeventig jaar terug.

    De familie Smith:
    De familie Smith is de jongste familie in het rijtje. Ze hebben hun krachten gekregen van de aardespirit, een kleine honderd jaar terug. Deze familie staat het dichtste bij de Yagami familie. Ze vertrouwen blind op elkaars rug, wat vaak ook zo is. Maar ook in deze band zitten er heus uitzonderingen. Maar over het algemeen is het wel zo.


    Regels:
    - Alleen ik open nieuwe topics.
    - Geen perfecte personage's.
    - Ruzies buiten het topic.
    - Denk goed na over of je meedoet; ik wil deze RPG graag zo lang mogelijk vol houden.
    - Naamsveranderingen doorgeven


    De villa van de Yagami familie


    Het Praattopic
    Het Rollentopic

    Het begin

    Het begint ermee dat iedereen zich klaarmaakt om naar de enorme villa van de Yagami's te gaan. De Yagami villa ligt op een afgelegen plek, zodat niemand wordt lastiggevallen door pottenkijkers bij het oefenen van hun element.

    [ bericht aangepast op 18 jan 2015 - 14:52 ]


    "At least I am much stronger than when I was unaware of my own weakness."

    MT


    I don't want you to die, I want you to suffer.

    [Mijn Topics.]


    ''Cause I've got a jet black heart and there's a hurricane underneath it.''

    {Mijn topics}


    -

    [MT]


    Geloof niet alles wat je denkt

    (MT)


    Keep your head up, keep your heart strong

    •Mea Topica•


    Sidera nostra contrahent solem lunamque

    MT


    #dealwithit (cool) NecklessOfHope --> Trohman

    MT


    The woods are lovely, dark and deep. But I have promises to keep, and miles to go before I sleep.


    Burton Matthew Winters x Wind x Song that fits him x Outfit
    ______________________________________________________________
    Een zucht rolde over mijn lippen toen ik gapend overeind kwam. Ik merkte dat ik op een stoel zat, en ik zuchtte nogmaals diep. Ik rekte mijn rug en stond op. Ik ging onder de douche staan, en begon na te denken wat voor een dag het vandaag was. Maar aangezien ik net wakker was, kon ik me niet echt focussen. Ik stapte onder de douche vandaan, droogde mezelf af, en trok mijn kleren aan. Ik keek op de kalender die mijn appartementje bezat, en zag dat vandaag de dag was dat de Yagami's weer herenigd zouden worden. Als ze kwamen opdagen tenminste. Ik besloot naar Zeke's huis te gaan. Ik griste mijn bos sleutels uit het daarvoor bestemde bakje, pakte mijn spullen, en liep de deur uit. Ik deed hem op slot, en besloot lopend naar Zeke's huis te gaan, aangezien hij niet heel erg ver weg woonde.

    [ bericht aangepast op 18 jan 2015 - 19:14 ]


    "At least I am much stronger than when I was unaware of my own weakness."

    • Ezekiel Stark Michael Cormoran Winters • Wind •


    Dust in the wind
    All we are is dust in the wind

    • • •
    Ochtenden waren voor mij elke dag weer de zwaarste periode uit mijn dag, maar vandaag was de schade beperkt. Als ik opsta rek ik mezelf uit, duw op de on-knop van mijn stereopaal waar mijn iPod staat en ga met beide armen aan een rekstok hangen die ik had laten installeren in mijn kamer. Dit is iets uit mijn vaste ochtendroutine, ik doe elke ochtend mijn workout en douche me erna. Als ik aan honderd kom laat ik mezelf vallen en haal mijn springtouw van een haakje en begin aan mijn intensieve vijf minuten. Het touw tikt elke keer zacht tegen de grond en ik tel het aantal tikken. Aan het eind van de vijf minuten heb ik meer dan vijfhonderd keer het touw de grond horen raken. Ik voel hoe het zweet over mijn rug loopt en ik ril even om dan naar de badkamer te lopen die aan mijn kamer grenst. Ik draai de kraan open en voel of de temperatuur al stijgt voor ik me uitkleed. Na een verkwikkende douche loop ik naar mijn kleerkast om vervolgens wat random kledingstukken op mijn bed te gooien. Op de tonen van The Death& resurrection show van Killing Joke kleed ik me aan om dan naar beneden te gaan om een ontbijt bij elkaar te gooien. Terwijl ik rustig mijn yoghurt en kom fruitsla opeet zie ik Burton wandelen en ik schud mijn hoofd. Hij heeft zijn 'fancy' leren vest weer aan. Helemaal Mattie. Ik zet mijn afwas in de vaatwasmachine en merk op dat het ding vol is, dus zet ik het aan. Ik zoek mijn portefeuille en sleutels al bij elkaar en stop ze in mijn broekzakken om dan mijn jas over de leuning van de zetel te gooien en gooi mezelf er vervolgens bij, wachtend op de Burton, die zich toch wel een weg naar binnen vindt.

    [ bericht aangepast op 19 jan 2015 - 23:27 ]


    Sidera nostra contrahent solem lunamque

    mt


    "Nothing is True. Everything is Permitted"

    Mon Topicass


    “A queen will always turn pain into power.”

    Mijn Topics.


    you don't love me the way that i love you // Heizer is nu Fagerman

    Selena Ysabeau McCoy
    *** Water ***


    De ochtend was zo ongeveer het slechtse moment van de dag dat ik mezelf kon inbeelden. Echter, er waren nu eenmaal dingen die niet vanzelf gingen en het was dan ook met opgewekte tegenzin dat ik al met de zon op was, zoals iedere morgen. De paarden hadden al een vers bed en hun ontbijt gekregen voor ik dat van mezelf zag. Met de krant naast me had ik nog redelijk wat koffie nodig om wakker te worden. Vaag herinnerde om me immers dat ik vandaag een afspraak had die ik niet kon missen en ik wilde in ieder geval wakker daar aankomen.
    Een half uur en verschillende koppen koffie later was ik pas een beetje een mens en liep ik naar boven om een douche te nemen. Yagami... Dat wilde op z’n minst zeggen dat ik ervoor moest zorgen dat ik er niet als een landloper toe kwam. Ze hadden niet nog een reden nodig om raar te gaan kijken naar de familie. We konden zo al amper samen door een deur.
    Hoewel ik niet van plan was om me te gaan optutten als een pauw, zorgde ik toch dat ik toonbaar voor de dag kwam. Met m’n haren nog in een handdoek gebonden zocht ik de juiste kleren uit. Makkelijke donkerblauwe jeans en een aangename witte trui die van m’n schouders viel. Zodra ik ze aanhad zette ik m’n ogen even aan voor ik m’n haar los liet. Een eenvoudige speld hield het meeste uit m’n ogen terwijl het aan het drogen was. Haardrogers vond ik een pest dus liet ik ze maar achterwege. Ik wierp snel een blijk op mezelf in de spiegel voor ik mijn favorite zwarte laarzen aantrok en met de autosleutels naar de garage liep. Was ik nog wat vergeten voor ik vertrok of kon het wachten tot ik terug was?


    "Nothing is True. Everything is Permitted"


    Burton Matthew Winters x Wind x Song that fits him x Outfit
    ______________________________________________________________
    Toen ik de straat van mijn neef in liep, zag ik hem al naar me kijken. Ik grijnsde naar hem, ik wist precies wat hij dacht. Grinnikend liep ik naar zijn voordeur en stak de sleutel in het slot. Ik opende zijn deur en liep naar binnen, waar ik Zeke al aantrof. Mijn grijns werd breder, en ik zei: "Wel, wel, wel. Kijk eens wie we hier hebben." Ik leunde tegen de muur en haalde een hand door mijn haren. Daarna zette ik mijn tas op de grond, en sloeg mijn armen over elkaar. "Ook klaar om naar de fantastische Yagami familie te gaan? Ik ben echt zo blij dat onze familie niet zoals die van hun is. Stel je voor dat ik zonder krachten zat en uit de familie verbannen werd? Je zou me dan wel missen hé, Zekey." Grinnikte ik. Zeke was een van de weinige bij wie ik me echt op mijn gemak voelde. Ook wist hij delen van mijn verleden op het eiland, maar natuurlijk niet het hele verhaal, al weet hij meer dan de gemiddelde mens die hem kende. "Ik weet het zeker. Eilanden zijn niets voor jou. Jij moet gewoon lekker bij je dochter blijven. Dat verdien je gewoon." Zei ik nogal willekeurig.


    "At least I am much stronger than when I was unaware of my own weakness."