• Boston, een van de grootste steden van Amerika zit vol heksen, weerwolven en vampieren. De drie groepen zitten in een strijd en dit speelt zich 's nachts vooral af. Wanneer er een dode weerwolf in het gebied van de heksen komt, leeg gezogen door vampieren is is het niets nieuws.. Wat de drie groepen niet weten is dat er een paar hybrids zijn aangekomen in de stad.
    Iedereen doet overdag zijn normale dingen. School, werk of wat je ook doet, terwijl ze wat plannen smeden. Voor de normale mensen is het een afvraag wat het lawaai is in het bos en de politie snapt het doden aantal niet meer. Op een dag wordt er een heks door de vampieren ontvoert en dit leid tot een ruzie en vragen de heksen, de weerwolven om hulp.


    Rollen:

    Heksen:
    x Daggers
    x Cathedrals
    x Sabaism

    Vampieren:
    x Joann Veronica McBryar x Lily_Evans
    x Dumbledore
    x Chronos

    Weerwolven:
    x Thominewt
    x HemmingsMyHero
    x Daggers
    Invullijstje:

    x Naam x
    x Leeftijd x
    x Soort x
    x Uiterlijk x
    x Innerlijk x
    x Extra x

    Regels:

    x Maximaal twee personages per persoon, één meisje en één jongen.
    x Houdt de meisjes en jongens gelijk, net zoals de soorten.
    x Minimaal 15O woorden per post, het kan soms minder zijn omdat je het druk hebt, maar dit gelieve niet te vaak.
    x OOC doe je tussen haakjes.
    x Geen Mary-Sue of Gary-Stu personages! Iedereen heeft zijn slechte eigenschappen!
    x Alleen ik open nieuwe topics!
    x Bestuur enkel jouw eigen personage, of je hebt toestemming van de andere persoon.
    x De aller belangrijkste: Have fun!

    [ bericht aangepast op 18 feb 2015 - 17:45 ]


    The monsters running wild inside of me. I'm faded

    Oeh, mag ik een vrouwelijke.. uhm... twijfels... doe maar vampier ^^


    Happy Birthday my Potter!

    Vrouwlijke heks voor mij please? (:


    but do you feel held by him? — does he feel like home to you? ( Anatomy » Midsommar )

    Jullie twee staan erbij! c;


    The monsters running wild inside of me. I'm faded

    Wat voor weerwolven zijn het? Zoals Twilight?


    You got teeth like a wolf, but you cry like a sheep

    Thominewt schreef:
    Wat voor weerwolven zijn het? Zoals Twilight?


    Ik heb geen idee, zelf heb ik het Teen Wolf weerwolven in mijn hoofd. Maar laat het maar zo zijn: Weerwolven die al zo geboren zijn, dat het in de familie zit dus, komen als Twilight weerwolven en de genen die een weerwolf zijn door te zijn gebeten zien eruit als Teen Wolf weerwolven. Want als je zo geboren bent, ben je heel wat sterker lijkt me.


    The monsters running wild inside of me. I'm faded

    Oke, dan een mannelijke geboren weerwolf voor mij graag :)


    You got teeth like a wolf, but you cry like a sheep

    Je staat erbij! c:


    The monsters running wild inside of me. I'm faded

    Hoe zit het dan eigenlijk met de vampiers? Wat gebeurt er als ze in het zonlicht komen, kunnen ze zich daar dan tegen beschermen, zijn hun zwaktes daarnaast gewoon houten staken (en knoflook of vervain oid), moeten ze mensenbloed drinken om te kunnen overleven of kan dit vervangen worden door dierenbloed? etc. Neem aan dat ze iig wel sneller en sterker zijn en verbeterde zintuigen hebben?


    Happy Birthday my Potter!

    Mag ik een vrouwelijke vampier? ^^


    I don't want you to die, I want you to suffer.


    Joann Veronica McBryar

    ”I’d rather be frozen cold than melted by sunlight”
    -Joann


    Joann = God is verzoenend
    Veronica = Overwinnend


    Leeftijd: 65, geboren op 15 December. Ze ziet er echter nog altijd uit als 21. Voor een vampier is ze dus nog vrij jong.

    Soort: Vampier

    Uiterlijk: Het meest opvallende aan Joann haar uiterlijk zijn toch wel haar lange natuurlijk rode lokken. Ze heeft nog nooit de neiging gehad om ze of te kleuren of af te knippen. Ze heeft altijd al een bleke gevoelige huid gehad. Haar ogen zijn groot en groen met in het midden een bruine hazelnoot-achtige kleur. Ze heeft vrij volle lippen die ze graag accentueert met een felle lippenstift. Joann is niet dik en niet dun, gewoon gemiddeld gebouwd. Ze is ook nooit heel sterk en gespierd geweest als mens zijnde, maar als vampier is ze natuurlijk een stuk sterker en sneller dan ze eruit ziet. Vroeger droeg Joann altijd weinig make-up, vrolijke gekleurde kleren en paste ze prima bij de hippies uit haar tijd. Bloemig, vrolijk en vrij. Tegenwoordig draagt ze echter altijd strakke nette kleren, is ze altijd netjes en vrouwelijk opgemaakt en draagt nog zelden platte schoenen of vrolijke gekleurde wijde kleding. Haar haar zit vaak vast, om niet in de weg te zitten, terwijl ze het vroeger altijd los had hangen. Het enige dat nog verwijst naar haar tijd als mens, is haar armband die ze altijd draagt.



    Innerlijk: Joann Veronica McBryar heeft eigenlijk twee gescheiden persoonlijkheden: Joann en Veronica. Joann is het meisje van voor haar verandering in een vampier. Vrolijk, zorgeloos en met een blinde vlek als het gaat om gevaar. Ze was naïef en geloofde er heilig in dat in ieder mens iets goeds in zich had. Puur en menselijk, dat was ze. Altijd en eeuwig op zoek naar vrijheid en niet bang om de dingen achter zich te laten om dit te vinden. Joann koos altijd haar eigen pad zonder echt na te denken over mogelijke gevaren. Het is eigenlijk een wonder dat de meid het tot haar eenentwintigste volgehouden heeft en nooit eerder in de handen is gevallen van één of andere engerd, maar ze had dan ook snel Fredrick als haar beschermengel. Toen hij stierf stond Veronica op en verdween Joann van de aardbodem. Veronica is de emotieloze en wraaklustige vampier die er altijd in Joann heeft geschuild. Veronica is koud en is blind voor gevoelens van anderen. Misschien dat het altijd al in Joann heeft geschuild. Ze was altijd al niet zo bezig met wat anderen wilden en was nooit goed in het verwerken van verdriet of woede. Ze leefde met een masker van vrolijkheid op en toen dit haar na de dood van Fredrick niet meer lukte, zette Veronica een masker van haat en kilte op. Veronica is sluw, heeft haar emoties nooit open en bloot liggen en zal nooit toegeven aan zichzelf dat ze gewoon bang is om weer om iemand te geven. Ze is sadistisch tegenover andere wezens of vampiers die haar dwarszitten. Wraaklust is overduidelijk haar grootste zonde. Uiteindelijk blijft ze natuurlijk gewoon Joann Veronica McBryar, alle twee van haar kanten zitten in haar, maar ze kan deze onmogelijk combineren zonder te voelen en dat weigert ze dus kiest ze op het moment voor Veronica. Eigenlijk kan er best van haar gezegd worden dat ze het psychisch niet allemaal meer op een rijtje heeft en eerder bezig is met overleven en niet instorten, dan met leven zoals ze vroeger altijd als mens zo graag deed. Iets is in haar geknapt die ene nacht dat Fredrick van haar is afgenomen. Wel heeft Veronica nog een guilty pleasure. Ze is namelijk nog altijd dol op de muziek van de beatles. Met één druk op de knop verandert ze dan helemaal in haar oude zelf. Dit vertellen zal ze echter nooit.

    Geschiedenis: Joann is midden in de hippie tijd geboren en opgegroeid. Haar ouders mochten er dan misschien niks mee hebben, maar Joann was als vrije ziel al helemaal ondergedompeld in de populaire cultuur van de jaren zestig en zeventig. Thuis voelde ze zich hierdoor al snel opgesloten en belemmerd en zodra zij en haar vriendengroep achttien was, is zijn ze de wijde wereld ingetrokken. Het verantwoordelijkheidsgevoel van de groep was echter iets minder goed dan verwacht en na een jaar te hebben geleefd in volkomen vrijheid zonder enige geldzorgen, waren de centjes toch echt op. De jaren van protesten tegen oorlog, gebruik van LSD en dansen op concerten waren voorbij. Joann is toen gaan werken in een bar in Boston, waar de groep gestrand was. Ruzie zorgde ervoor dat de vrienden allemaal hun gescheiden wegen gingen. De negentienjarige Joann was nog steeds haar vrije zelf en hoewel ze iedere avond hard moest werken, genoot ze met volle teugen van het leven. Abnormaal kalm tegen vervelende klanten en altijd vriendelijk, zo werd Joann gezien. Een echt flower power meisje. Ook één van de vaste klanten van de bar zag dit. Fredrick vond Joann uiterst amusant en kon zijn ogen niet van haar afhouden. De twee raakten aan de praat en Fredrick kreeg de ondertussen smoorverliefde Joann uiteindelijk zo ver om bij hem te wonen, mee te gaan op zijn zakenreisjes en te genieten van de vrijheid die zijn overvloed aan geld haar weer bood. Ze was gelukkig en leefde in een soort hemel, maar toch vielen haar de vreemde dingen aan Fredrick op. Naïef was ze altijd geweest, maar uiteindelijk kreeg zij zelfs vermoedens dat hij iets voor haar achterhield. Haar pogingen tot het achterhalen van zijn geheimen resulteerde uiteindelijk in een flinke ruzie tussen de twee en Fredrick moest uiteindelijk gedwongen vertellen dat hij een vampier was. Joann was als ondertussen twintigjarige ontzettend geschokt en probeerde in eerste instantie te vluchten, bang voor het onbekende. Fredrick wilde haar echter niet opgeven en uiteindelijk wist hij Joann te overtuigen dat hij haar nooit kwaad zou doen en ze echt niet bang voor hem hoefde te zijn. Hij vertrouwde haar al zijn zwaktes toe en legde haar uit wat ze moest doen als ze ooit aangevallen zou worden door een vampier, was bereid haar te leren vechten mocht het nodig zijn, maakte van haar zijn gelijke. Nog een jaar van vreugde en verliefdheid ging voorbij, Joann als mens en Fredrick als vampier. Toen Joann eenentwintig werd, ging het echter allemaal mis. Fredrick en Joann werden aangevallen. Om Joann te redden heeft Fredrick haar toen in een vampier veranderd, maar heeft zelf de aanval niet overleefd. Joann erfde alles en was nu een gloednieuwe vampier zonder controle over haar nieuwe krachten en gebreken met slechts de dagboeken van haar geliefde Fredrick om te leren over zichzelf. Ze is een aantal jaren weg gegaan uit Boston om alles onder controle te krijgen. Ze heeft verscheidene vampiers ontmoet in die tijd, een universitaire opleiding rechten succesvol afgerond getraind en is nu al weer even terug in Boston. Van het oude flower power meisje is echter weinig meer over. Ze is verbitterd en volledig in beslag genomen door wraakgevoelens. Haar aversie voor ruzie en hunkering naar vrede en vrijheid zit ergens diep weggestopt achter een dikke laag haat. Ze leeft amper meer mee met haar medemens en geeft geen zier om andermans leven en is zelf ook niet bang om te sterven, zolang ze maar zoveel mogelijk weerwolven en heksen met zich meeneemt. Ze geeft hen namelijk de schuld van de dood van Fredrick en dat maakt haar waarschijnlijk nog het gevaarlijkst. Ze leeft op het moment onder de naam Veronica, Joann is gestorven toen Fredrick van haar werd afgenomen. Veronica is nu advocate in Boston en probeert zoveel mogelijk invloed te krijgen in de menselijke wereld van Boston.

    [ bericht aangepast op 14 feb 2015 - 14:10 ]


    Happy Birthday my Potter!

    Zou ik een vrouwelijke, geboren weerwolf mogen?


    Feel the fire, but do not succumb to it.

    Newt Thomas Wood
    "If you let people take you, you'll be lost forever."




    x Leeftijd x 17 jaar
    x Soort x Geboren weerwolf
    x Uiterlijk x Newt heeft een blanke huid, groene ogen een roodblond haar. De jongen is rond de 1,75 lang en tenger gebouwd. Ondanks zijn dunne - en enigsinds zwakke - voorkomen traint hij veel en heeft hij behoorlijk veel spieren opgebouwd. Ook doordat hij een weerwolf is, is hij veel sterker dan je zou denken. Newt heeft een van zichzelf al open uitstraling, waardoor hij al snel vrienden maakt.
    x Innerlijk x Je zou het niet zeggen, maar Newt is compleet anders dan hoe hij zich voordoet. Hij is van zelf gesloten, maar laat dit aan niemand zien. Hij plakt altijd een glimlach op, en doet vrolijk mee. Hij maakt makkelijk vrienden en probeert ruzies zo snel mogelijk op te lossen. Hem níét aardig vinden kan bijna niet. Maar als hij thuis is stort hij mentaal in. Newt is zijn complete familie verloren, en geeft zichzelf hiervan de schuld. Niemand weet dit. Niemand verwacht dit van hem. Maar niemand zal hem ook in zijn sombere buien zien, daar zorgt hij wel voor.
    x Extra x -

    [ bericht aangepast op 14 feb 2015 - 12:01 ]


    You got teeth like a wolf, but you cry like a sheep

    Nicole Mikaelson
    x ''All of my kindness, is take for weakness.'' x



    x Volledige naam x Nicolette Juliet Mikaelson.

    x Leeftijd x Ze is achttien jaar oud en verjaart op zestien juni.

    x Soort x Nicolette is een heks. De hele vrouwelijke familie lijn van haar moederskant was een heks en hier heeft zij het dus van.

    x Uiterlijk x [FC: Nina Dobrev] De volwassen heks is niet heel erg lang, 1 meter en 66 centimeter om precies te zijn. Hiermee is ze erg tevreden, want zo heeft ze zo nu en dan een excuus om hakken aan te doen. Die zijn dan niet zo lang, maar ze is dan zeker wel 6 centimeter langer. En dat vindt zij prima. Haar huid is licht getint en dit is omdat ze meestal buiten zit als de zon schijnt en het niet regent. Dus ook al ligt er sneeuw, dan kleed ze zich warm aan en zit ze buiten. En ook zoals je aan haar eerste naam ziet is ze niet volledig Amerikaans, ze is half Italiaans en haar huidskleur heeft ze aan haar moeder te danken. Eigenlijk haar hele uiterlijk.
    Nicolette haar ogen hebben een donkerbruine kleur en worden omringd door donkere wimpers waar altijd een laagje mascara opkomt om ze opvallender en donkerder te maken. Bij dit plaatje past donker haar natuurlijk en dit heeft ze. Haar haren zijn lang en donkerbruin. Meestal heeft ze de lokken los hangen, maar ze kan ook een paar plukken met klipjes naar achteren schuiven. Zo nu en dan heeft ze het in een knot of vlecht. Van nature hebben haar lokken krullen, maar vaak stijlt zij ze. Want dit vindt zij mooier.
    Haar lippen hebben een zacht roze kleur en meestal komt hier rode lippenstift op. Verder draagt ze geen make-up. In haar vrije tijd draagt ze vaak casual kleding.

    x Innerlijk x Ergens zou je het niet verwachten maar Nicolette is een wat meer terughoudend persoon. Hier heeft ze geen reden voor, maar ze is liever gewoon met haar vrienden dan met zo'n grote groep. Maar ze is niet zo terughoudend dat ze niet voor zichzelf opkomt. Want dit doet Nicolette overduidelijk. Ze kent haar eigen grenzen en je moet daar niet over gaan, want dan is ze beledigd. Net zoals haar pa is Nicolette´s lontje kort. Boos kan ze lang blijven, het ligt er maar net aan hoeveel je voor haar betekend. Ook heeft Nicolette niet veel geduld, al ze dit altijd wel probeert. Als iets haar te lang duurt zeurt ze niet, maar dan blijft ze maar langer wachten. Hoe haatvol ze dit ook vindt. Ze oogt ergens onzeker, maar is dit niet. Op sommige gevallen misschien wel. Al ze dit meestal niet is. Ze weet gewoon wie ze is en accepteert dit, en is niet bang om zich zelf te zijn.
    Wanneer ze je niet mag, kan ze nogal een bitch zijn. Over het algemeen roddelt ze niet over iemand, maar doet iemand dit over haar. Of hoort zij iets slechts van iemand over haar, dan kun je wraak verwachten. Hier past ook goed het gezegde: Je krijgt wat je geeft, bij. Want in haar geval is dit de waarheid. Nicolette is niet iemand die terug deinst voor een gevecht maar dit gewoon aangaat. Ze is doelbereikend en als dit haar niet lukt vindt ze dit tijdverspilling. Eigenwijs is deze meid ook, haar mening veranderd niet snel en ze zal ook haar eigen gang gaan. Tot anderen zeggen dat het voor hun vervelend is. Want ze heeft respect voor anderen en hun mening.
    Over het algemeen is ze een vrolijk en enthousiast iemand met wie je altijd wel lol kunt maken, ook al ben je niet echte vrienden met haar. Sommigen zouden zich irriteren aan haar enthousiasme, en anderen zouden er zelf vrolijk van worden. Chelsey is iemand die je kunt vertrouwen, en ondanks dat ze geen genie is - is ze redelijk slim en geeft ze je ook advies als je dit wilt. Verder is het zo als jij de vertrouwensband breekt, krijg je die heel langzaam terug. Het ligt er aan of je veel voor haar betekende. Bij sommigen komt die band helemaal niet meer terug.
    Nicolette houdt ervan om risico´s te nemen en te kijken hoe ver ze kan gaan. De dame is erg moedig en dapper en moedig. Ze zal uiteindelijk altijd vechten voor haar geliefden.


    x Extra x x

    [ bericht aangepast op 19 feb 2015 - 18:45 ]


    The monsters running wild inside of me. I'm faded

    x Luke Daniel Sharrow x
    x ''I'm pretty good at breaking persons.'' x


    x Leeftijd x Hij is zeventien jaar oud en verjaart op 26 augustus.

    x Soort x Luke is een weerwolf.

    x Uiterlijk x Luke zijn lengte is voor een jong volwassenen redelijk gewoon. 1 meter en 78 centimeter lang. Hier is de jongeman tevreden mee, want niet alle jongens van zijn leeftijd hebben die lengte. Zijn huis is licht en verkleurd ook niet echt heel snel, al het ook niet snel verbrand. Over zijn armen zitten wat littekens en op zijn rug heeft hij er ook eentje.
    Zijn haren zijn blond en zitten vaak in de war, want hij doet er niets mee. Luke vindt dit tijdverspilling het enigste wat hij er aan doet is er een hand door haren. Of hij doet er een beanie over. Zijn ogen zijn lichtblauw met wat grijs erin en met die trekt hij wel eens meiden aan.
    In zijn vrije tijd draagt hij vaak simpele kledij. Zoals een joggingsbroek met een t-shirt. Normaal draagt hij altijd een spijkerbroek en een t-shirt.

    x Innerlijk x Als er iemand een klootzak genoemd mag worden is Luke dat eigenlijk wel. En dit weet hij. Hij is niet altijd de aardigste, maar over het algemeen is dit om de meesten bij hem weg te houden. Gezien hij geen zin heeft om zich aan wie dan ook te binden en dat diegene hem dan snel al weer verlaat. Vandaar dat hij het liefste anderen afschrikt. Hij is ook redelijk arrogant, en kan hier kan hij niets aan doen.
    Toch is hij als vriend een aardig persoon met wie je vreselijk veel lol kan hebben. En ook veel grappen uithalen, waardoor je wel eens in de problemen komt. Maar meestal verzint hij dan wel weer iets. Luke is ook iemand die je over het algemeen wel kunt vertrouwen. Hij vertelt niets door, aangezien hij wel weet dat niet iedereen alles hoeft te weten over iemand. Als je een probleem hebt kun je ook naar hem toe komen voor advies.
    Ondanks dit heeft hij een redelijk kort lontje, die bij zijn vrienden en familie wel ietsjes langer is, en hierdoor kan hij nogal snel transformeren naar zijn klootzak gedaante. Zijn geduld is zo klein als een mug en dat is erg minuscuul dus. Wanneer hij je niet mag, of je hem net ontmoet kunnen zijn sarcastische opmerkingen niet missen. Hierdoor blijven de meesten ook weg bij hem. Wat hij oké vindt. Luke kan erg druk en hyperactief zijn, en vaak vinden mensen dit irritant. Anderen kunnen er wel om lachen.
    Het zal hem een worst wezen wat je van hem vindt, en hij gaat gewoon zijn eigen gang. Luke wilt altijd zijn doel bereiken en zak hier ook wel veel voor doen.

    x Extra x

    [ bericht aangepast op 21 feb 2015 - 14:52 ]


    The monsters running wild inside of me. I'm faded

    Mag ik een vrouwelijke vampier? C:


    Big girls cry when their hearts are breaking