• Hallo allemaal!

    Zoals de titel al verraad: ik ben op zoek naar stories.

    Ik lees van alles!

    Heb of ken je een goede story? Deel het met me!


    Whatever you do in life will be insignificant, but it's very important that you do it because nobody else will.

    Als je van bekende personen houd ik heb er een paar. Lees ze maar eens. Ik ben met een nieuw verhaal ook begonnen maar die staat er nog niet op :)


    I love Cameron Bright,Nick Jonas,Joe Jonas,Kevin Jonas,






    Jarenlang is Eden het lachertje geweest van vele pesterijen, waar ze meerdere malen te schande werd gezet. Hierdoor heeft ze haar middelbare schooltijd als einzelgänger doorgezet, omdat ze niet eens als buitenstaander gezien werd. Het waren donkere dagen voor de tiener, niet enkel de fysieke pijn werd op een gegeven punt teveel, maar tevens de mentale.
          Hedendaags voelt ze zich eindelijk gelukkig; Eden heeft een beroep als beginnende, succesvolle kunstenares, ze heeft een liefdevolle familie en bovenop dat heeft ze eveneens de man van haar dromen ontmoet. Het leven kan er niet beter voor haar uitzien! Echter zijn er een aantal dingen die ze niet van haar man – Elijah – weet, geheimen die hij ten alle kosten voor zich probeert te houden. Want als de jonge vrouw erachter komt, zal ze er dan mee kunnen leven wie haar verloofde daadwerkelijk is? Of worden de littekens van vroeger opengehaald en wordt hun relatie op de proef gesteld?

    • • •

    © Yonggook
    x Gebaseerd op mijn eigen fantasievolle hersenspinsels
    x Nederlands geschreven
    x Drama, Onbekende personen, Romantiek
    x Start O6.O2.2O15
    x Eindigt . . .

    [ bericht aangepast op 29 mei 2015 - 21:14 ]


    Quiet the mind, and the soul will speak.


    Levenslang

    Veertig jaar lang teisterde de Familie het land. Iedereen kreunde, sidderde en beefde bij het horen van de naam De Koninck. Tot het eindelijk lukte om hen achter de tralies te krijgen. Langzaam verdween de angst, al bleef de woede onderhuids branden. Slachtoffers en nabestaanden konden de pijn en het verdriet eindelijk een plaats geven en probeerden hun leven op te pakken.
    Negen jaar later probeert één van hen, Anna-Elizabeth De Graeve, of kortweg Anna, als prille twintiger haar plek te vinden in de wereld. De veel besproken moord op haar moeder heeft zo zijn sporen nagelaten, maar het lukt haar goed om gelukkig te zijn.
    Dat is in tegenstelling tot Castitus De Koninck die na drieëntwintig helse jaren vrede probeert te vinden. Maar de mensen en zijn verleden laten hem niet met rust. De nachtmerries blijven en het verwijt in de ogen wordt alleen maar groter.
    Als Anna deze man met die vreemde witte haren en betoverende ogen ontmoet, wordt het duidelijk dat de spelregels heel anders zijn dan ze gedacht had. Zijn aantrekkingskracht wordt groter bij elke ontmoeting en ze moet niets hebben van zijn verwoede pogingen om haar uit zijn buurt te houden. Maar hoe beter ze hem leert kennen, hoe meer vragen er naar boven komen.
    Wat is er gebeurd negen jaar geleden? Wat heeft Castitus met haar moeder te maken? Hoe schuldig is hij aan zijn verweten daden? En wat moet ze doen met die kriebels die ze iedere keer voelt als ze het blauw van zijn ogen ziet?


    Mhm?

    ^ Op beide verhalen heb ik een Abo genomen.

    Nog meer?


    Whatever you do in life will be insignificant, but it's very important that you do it because nobody else will.

    Maleficia schreef:
    ^ Op beide verhalen heb ik een Abo genomen.

    Nog meer?


    Heb je al bij mijn story's een kijkje genomen?


    I love Cameron Bright,Nick Jonas,Joe Jonas,Kevin Jonas,

    Ik heb hem niet verzonnen maar op mijn profiel staat Jeff the Killer, en das echt geweldig (flower)


    tiptoe through the tulips...






    Toen een duisternis zich over Het Groene Woud verspreidde, vertrok het geluk uit het rijk. Het eens zo levenslustige volkje, verschool zich nu achter de muren van het koninkrijk. Het woud groeide uit tot een sombere en onbehaaglijke plek.
    De andere rijken verdachten Thranduil ervan te zijn verbitterd door de terugkeer van Sauron, de groeiende verduistering van zijn rijk en de overheersing van de kinderen van Shelob in zijn woud, maar niets is minder waar. Er was een andere reden dat Thranduil de lust in het leven had verloren. Een reden waarover niemand durfde te spreken en dit door de jaren heen ook niet deed. Omdat men er niet meer over sprak, vervaagde de herinneringen van vroeger. Men was vergeten hoe Thranduil eens was, een genieter van het leven en een liefhebber van zijn koninkrijk. De herinneringen gingen in teniet en men dacht er niet meer over na. Niemand meer, behalve Thranduil. Dit is het verhaal over Thranduil en de verborgen herinneringen, die hij verstopte in het diepste van zijn ziel. Een pijn dat zijn hart heeft gekrengd. Een pijn dat met geen beter woord beschreven kan worden; 'Zielenpijn.'









    • Gestart op 19/4/2015
    • Fictie, niet gebaseerd op realiteit
    • Alle rechten gaan naar J.R.R. Tolkien.
    • Volledig Nederlands
    • Prachtige cover gemaakt door Tartle


    Hard Work. Good-hearted. Loyalty. And Fair Play: I'm a Hufflepuff In Every Single Way.

    Maleficia schreef:
    ^ Op beide verhalen heb ik een Abo genomen.

    Nog meer?


    Dankje (: Verder ken ik niet zo veel stories op Q, omdat ik zelf op Wattpad lees.

    Observaties van een muurbloem is een leuk verhaal.


    Mhm?

    Nou, hier komt het. :')

    × Onbekende Personen ×


    Chaos
    Status: in ontwikkeling.
    Genre: drama.
    Samenvatting: Vier jaar na een pandemie, waarbij alle volwassenen het leven hebben gelaten, slaagt Lacey erin om terug te keren naar haar geboortestad. Deze is echter onherkenbaar door het gebrek aan orde en veiligheid. Ze gaat op zoek naar haar broers en ontdekt dat de stad verdeeld is in rivaliserende bendes die allemaal naar de macht willen grijpen.
    In vier jaar is er veel veranderd. Kent ze haar broers en toenmalige vrienden nog terug? Of zijn de gebeurtenissen zo ingrijpend geweest dat ze eigenlijk met de volwassenen gestorven zijn?

    Guilt
    Status: afgelopen, maar het vervolg is in ontwikkeling.
    Genre: drama, romantiek, actie.
    Samenvatting: Elles’ eerste schooldag tekent haar verdere schoolcarrière. Met haar spontaniteit maakt ze direct vrienden voor het leven, maar ze roept even snel een aartsvijand in het leven… een vijand die haar koste wat het kost kapot wil maken en steeds verder gaat.
    Elles’ nieuwe vrienden doen er alles aan om haar te beschermen, maar hoever kunnen ze gaan? Elles voelt zich almaar schuldiger omdat anderen door haar in de problemen komen en er is niemand bij wie ze haar ei kwijt kan: het gros van de leraren ziet haar als de meest vervelend leerling door haar brutaliteit en bijdehante opmerkingen en haar ouders worden haar puberale, opstandige gedrag spuugzat en kunnen haar slechte schoolprestaties niet verkroppen. Haar problemen met de leraren, slechte schoolprestaties, gespannen thuissituatie en een hevige verliefdheid, geven Elles een onstabiele situatie waarin ze zichzelf moet zien te handhaven.

    Leviathan
    Status: in ontwikkeling.
    Genre: avontuur, romantiek, historie.
    Samenvatting:
    Nadat de vrome, vredelievende Maerwynn haar ouders aan de dood heeft moeten afstaan, staat haar lang vermiste broer opeens voor haar neus. Na al die jaren wil hij opeens de grote broer uithangen en vertrouwt hij haar zijn grootste geheim toe: hij is een zeerover.
    Hij neemt Maerwynn mee op avontuur, waar ze omringd wordt door mannen die alle mogelijke Godsgeboden overtreden. Tijdens haar reis komt ze angstaanjagende gevaren onder ogen, kost het haar de grootste moeite om haar onschuld te bewaren en verliest ze haar hart aan een man die niet bepaald godvrezend is… Lukt het haar om een weg te vinden tussen alle tegenstrijdige moralen of verliest ze zichzelf in een wereld van bloeddorst, hebzucht en wellust?

    Orks
    Status: afgerond, maar het vervolg is in ontwikkeling.
    Genre: thriller, fantasy en avontuur.
    Samenvatting: Een leerzame reis voor jongeren verandert in een nachtmerrie wanneer ze het schip op een ochtend verlaten aantreffen. Ze stranden in een onbekend gebied, waar ze niet alleen elkaar moeten zien te overleven, maar zich ook moeten wapenen tegen een groep inheemsen die zich ’s nachts verplaatst en geen indringers duldt: gewelddadige Orks. Weten ze zich te wapenen tegen deze moordlustige vijanden terwijl ze zich op onbekend gebied bevinden of zullen ze stuk voor stuk ten prooi vallen? En zijn de Orks wel hun hoogste prioriteit of is het wantrouwen binnen de groep een tweede gevaar dat uiteindelijk fataal zal blijken?

    × Fanficties: Harry Pottter ×


    Gezworen Vijanden?
    Status: afgerond.
    Genre: drama, romantiek.
    Samenvatting: Als de ouders van Aenea horen dat hun neefje Harry nog in leven is, vertrekken ze vanuit Bulgarije naar Engeland. Aenea komt op Zweinstein terecht, waar ze direct merkt dat haar neefje beroemd is. Ze krijgt zijn vriendenkring direct cadeau en wordt verliefd op twee jongens die ze niet uit elkaar kan houden. Alsof dat haar nog niet genoeg problemen bezorgt, raakt ze bevriend met Draco, waardoor haar afdeling haar al snel links laat liggen.
    Aenea merkt al gauw dat het niet meevalt om vrienden te maken op een nieuwe school, waar het schoolsysteem haar vriendenkeus beperkt. Toch houdt Aenea voet bij stuk en laat ze zowel haar Griffoendorvrienden als Draco niet los – een keuze waarvan de consequenties steeds zwaarder gaan wegen, totdat uiteindelijk haar eigen leven in de waagschaal komt te staan, zonder dat ze dat zelf doorheeft…

    Hersenspinsels
    Status: afgerond.
    Genre: drama.
    Samenvatting: Na de overwinning op Voldemort, keert Draco terug naar Zweinstein, waar hij behalve gevreesd nu ook intens gehaat wordt. Zijn ouders zitten in Azkaban en Draco woont onder toezicht bij een ander gezin. Hij wordt door de meesten gemeden en er doet zich een verontrustende ontwikkeling voor: een nieuwe groepering die zich geroepen voelt om zich te wreken. Draco is daarvan het belangrijkste doelwit: hij is immers de enige dooddoeners binnen hun bereik.
    Een lichtpuntje in zijn leven is een nieuwe, mysterieuze, bloedmooie leerlinge die in Ravenklauw zit. Zij is die enige die hem met een neutrale blik bekijkt, maar hij durft niet op haar af te stappen.
    Na verloop van tijd merkt hij echter dat er iets vreemds aan de hand is met het meisje: hij blijkt de enige te zijn die haar kan zien! Word hij langzaam gek? Ziet hij geesten? Of is er toch iets anders aan de hand?

    × Fanficties: Hobbit/Lord of the Rings ×


    Bevroren Watervallen
    Status: in ontwikkeling.
    Genre: fantasy, drama.
    Samenvatting:
    Angmar en Jayne zijn uitzonderlijk. Niet alleen omdat ze een van de Dúnedain zijn, een ras dat superieur is aan alle andere menselijke volken in Midden Aarde, maar ook omdat ze een tweeling zijn, wat zeer ongebruikelijk is.
    Beiden zijn sterk van lichaam en geest, maar hun harten hebben de bijzondere aanleg om door het Duister gecorrumpeerd te worden. De magische krachten die ze hebben verkregen, kunnen ze voor twee zaken voorwenden … het Licht of de Duisternis.
    De onafscheidelijke tweeling komt voor een zware keuze te staan wanneer ze in heel Midden Aarde geroemd worden om hun bravoure. Kunnen ze hun verlangen naar macht en rijkdom temperen? Of raken ze zo erg van elkaar vervreemd dat ze hun wederhelft verliezen?
    Extra: Dit verhaal speelt zich voor de Hobbit en LOTR af, dus er is geen voorkennis nodig.

    Courage
    Status: afgerond.
    Genre: drama, avontuur en romantiek.
    Samenvatting:
    Alyssae is een jonge elf die gevangen zit in de kerkers van de aardmannen. Omdat zij van Koninklijke komaf is, wordt ze voor losgeld gevangen gehouden.
    Wanneer ze op een dag door een groep dwergen wordt bevrijd, besluit ze hen te helpen bij hun queeste. Ze hebben hun inbreker verloren en ze wil hen graag bedanken voor het redden van haar leven.
    Toch wordt ze met een schuin oog aan gekeken door de leider van de groep: de norse Thorin. Hij lijkt bijzonder weinig met elven op te hebben en al helemaal niet met vrouwen. Zijn minachting is zelfs zo groot dat Alyssae niet durft te vertellen wie ze werkelijk is, bang dat hij zijn wrok jegens de tekortkomingen van haar volk tegenover haar zal uiten. Alyssae weigert echter te vertrekken: ze is mijlenver van haar verwanten vandaan en daarnaast heeft ze redenen om niet direct met haar familie herenigd te willen worden.
    Na verloop van tijd ontwikkelt ze gevoelens voor de starre Thorin – een liefde die naar alle schijn onbeantwoord zal blijven. Wat misschien maar goed is ook, want Alyssae weet dat een wederzijdse liefde verstrekkende gevolgen zal hebben...
    Niet alleen voor hen, maar voor hun hele ras...

    Creature of the Night
    Status: in ontwikkeling.
    Genre: thriller, fantasy.
    Samenvatting:
    In het leven geroepen door een vloek van een verknipte elfenkoning, dat is hoe Niamh ter wereld is gekomen. Ze behoort tot geen enkel ras en er is geen enkel wezen met wie ze zich kan identificeren. Het grootste deel van haar leven heeft ze in afzondering geleefd, maar een bijzondere vriendschap haalt een kant in Niamh naar boven die in de vergetelheid was geraakt.
    Echter, Niamh heeft haar eigen agenda, waarin helemaal geen plaats is voor vriendschap. Na jaren opgejaagd te zijn, is ze vastbesloten de rollen om te draaien. Iedereen die ook maar enige interesse in haar toont, wordt haar prooi en bij ieder hart dat verpulvert tussen haar vingers, groeit haar onstuitbare kracht.
    Een kracht die voor heel Midden Aarde een gevaar vormt, daar ze een ring draagt die, mits het in zachtaardige handen komt, de hele wereld in as kan veranderen...

    Mission Impossible
    Status: afgerond.
    Genre: romantiek, thriller.
    Samenvatting:
    Twee Quizletschrijfsters die elkaar via hun liefde voor de hobbit hebben leren kennen, maken het hetgeen mee waar alle fans op hopen: op magische wijze worden ze naar Midden Aarde getransporteerd zodra ze elkaar voor het eerst echt ontmoeten.
    Direct reizen ze naar de Gouw, hopend daar hun helden aan te treffen. Ze kunnen hun vreugde niet op als ze de hobbit Bilbo vinden, die al gauw bezoekt krijgt van dertien dwergen, maar het lachen vergaat hen al snel wanneer ze beseffen dat het lot van de dwergen in hun handen ligt, gezien zij weten hoe hun verhaal verloopt. Bovendien hebben ze geen van beide ooit lange afstanden afgelegd, op een paard gezeten of een zwaard in de hand gehad, wat niet alleen tot hilarische momenten maar ook tot levensgevaarlijke situaties leidt.
    De meiden besluiten de dwergen zoveel mogelijk ellende te besparen, teneinde zelfs enkele levens redden, maar door hun komst verandert alles en al snel hebben ze geen vat meer op de toekomst. Bovendien moeten ze niet alleen uit de handen van de orks blijven, maar zijn ook genoodzaakt om een nog meer gevreesde vijand te ontvluchten die het op hen gemunt heeft!

    So Far Away
    Status: in ontwikkeling.
    Genre: drama, romantiek, avontuur.
    Samenvatting:
    Met gebroken harten moeten Dis en Thorin zien te overleven in een meedogenloze, wrede wereld. Alles zijn ze kwijtgeraakt.
    Thorin heeft zijn grootvader, zwager en broertje zien sterven op het slagveld. Hij heeft zijn stad in as zien veranderen. Zijn vader is van de aardbodem verdwenen en een moordzuchtige ork jaagt op hem, vastbesloten hem en zijn zus uit te roeien.
    Dis heeft haar man moeten afstaan aan de dood en blijft met twee jonge kinderen achter. Vrienden en familieleden heeft ze niet die haar te hulp kunnen schieten, behalve Thorin.
    De twee slaan op de vlucht nadat de orks Moria hebben ingenomen en zoeken verwoed naar een nieuwe thuishaven. Ze belanden uiteindelijk in een prachtig oord, waar ze onverwacht onderdak krijgen aangeboden. Dis is blij dat ze haar kinderen een veilige haven kan bieden, maar ze kan haar terneergeslagen gedachten niet van zich afzetten, zeker niet wanneer Thorin haar achter laat om hun vader te zoeken. Ze wordt opnieuw verliefd op een man, de enige die ze vertrouwt, maar niet in haar wereld past, waar enkel ellende de boventoon voert. Dis staat voor een duivels dilemma, waarin ze moet kiezen tussen de veiligheid van haar eigen zonen en het welzijn van het volk dat haar opgenomen heeft.

    Your Betrayal
    Status: afgerond.
    Genre: drama, avontuur.
    Samenvatting: Twee jonge, ambitieuze elfen halen hun koning over om hen te laten infiltreren in het gezelschap van Thorin Oakenshield. Ze zetten ieder hun zinnen op één van de dwergen, vastberaden hen te verleiden om zo in Erebor te geraken om te voorkomen dat het opnieuw dwergen zullen zijn die in deze gouden hallen zullen resideren….
    Waarschuwingen: sterfte, enkele seksscènes.

    × Fanficties: Loki ×


    Into the Light
    Status: in ontwikkeling.
    Genre: drama, actie, romantiek.
    Samenvatting:
    Na zijn verraad wordt Loki op de aarde gesmeten en verliest hij zijn goddelijke macht. Hij moet zien te overleven in een wereld die hij niet begrijpt en die hem vooral vijandelijk gezind lijkt te zijn. Doch Odin krijgt berouw wanneer hij ziet hoe verloren zijn zoon is in de onbekende mensenwereld en besluit hem een laatste kans te geven. Als hij ware liefde leert kennen, kan hij terugkeren naar Asgaard.
    Echter, oprechte, onvoorwaardelijke en onzelfzuchtige liefde blijkt niet voor het grijpen te liggen voor iemand die nooit liefde gekend heeft en het slechts een uitweg voor wezens zonder ambitie vindt. Bovendien is het maar de vraag of niemand het weinige vertrouwen dat hij heeft wil misbruiken, want samenzijn met een halfgod biedt een hoop mogelijkheden die hem misschien juist wel mijlenver van het juiste pad afbrengen.

    × Fanficties: One Direction [Harry Styles] ×


    Fanfiction Nightmares
    Status: in ontwikkeling.
    Genre: horror, drama.
    Samenvatting:
    De fanficties over Harry Styles en zijn consorten rijzen de pan uit, in zulke mate dat de wereld gaat geloven dat ze niet enkel op fantasie kunnen berusten. Het zorgt voor een grote stress in de groep, waardoor ze uiteindelijk besluiten ieder hun eigen weg te gaan.
    Harry wordt het meest getroffen van allemaal. Hij lijkt geen baan meer te kunnen vinden door alle vunzige verhalen die over hem worden geschreven en geen enkel (leuk) meisje wil hem nog daten. De frustraties lopen dusdanig hoog op dat Harry zichzelf verliest en besluit de verhalen een kern van waarheid te geven, hij gaat op zoek naar de schrijvers en geeft ze de nachtmerrie die ze zelf in het leven hebben geroepen…

    [ bericht aangepast op 3 juni 2015 - 13:13 ]


    Every villain is a hero in his own mind.

    Laleah schreef:
    Agony • concealed memories || Thranduil





    Toen een duisternis zich over Het Groene Woud verspreidde, vertrok het geluk uit het rijk. Het eens zo levenslustige volkje, verschool zich nu achter de muren van het koninkrijk. Het woud groeide uit tot een sombere en onbehaaglijke plek.
    De andere rijken verdachten Thranduil ervan te zijn verbitterd door de terugkeer van Sauron, de groeiende verduistering van zijn rijk en de overheersing van de kinderen van Shelob in zijn woud, maar niets is minder waar. Er was een andere reden dat Thranduil de lust in het leven had verloren. Een reden waarover niemand durfde te spreken en dit door de jaren heen ook niet deed. Omdat men er niet meer over sprak, vervaagde de herinneringen van vroeger. Men was vergeten hoe Thranduil eens was, een genieter van het leven en een liefhebber van zijn koninkrijk. De herinneringen gingen in teniet en men dacht er niet meer over na. Niemand meer, behalve Thranduil. Dit is het verhaal over Thranduil en de verborgen herinneringen, die hij verstopte in het diepste van zijn ziel. Een pijn dat zijn hart heeft gekrengd. Een pijn dat met geen beter woord beschreven kan worden; 'Zielenpijn.'









    • Gestart op 19/4/2015
    • Fictie, niet gebaseerd op realiteit
    • Alle rechten gaan naar J.R.R. Tolkien.
    • Volledig Nederlands
    • Prachtige cover gemaakt door Tartle


    Even tussedoor, dit is echt een aanrader. (:


    made a list of my regrets and you were the first, love

    ~ F I R E N Z E E ~


          Alice is een enorme fan van Harry Potter. Wanneer ze samen met haar beste vriendin Roxanne in King's Cross aankomt om weer naar school te gaan, heeft Alice plots het idee om door de muur tussen perron 9 en 10 te lopen. Uiteraard loopt ze er tegen, maar dan krijgt ze een vreemde ingeving: dit is het jaar dat Harry en Ron met de Ford Anglia naar school vliegen. Tot hun grootste verbazing staat buiten een vliegende auto op hen te wachten...

    Samen met Harry en Ron vliegen ze naar Zweinstein. Dit is wat Alice al haar hele leven gedroomd heeft, de echte personages tegenkomen. Maar doordat Alice en Roxanne zich in de toverwereld mengen, kan de toekomst van elk personage helemaal veranderen. Alice wil naar huis voor er ongelukken gebeuren, maar dan is het al te laat...
    "Get in!"

    X Begonnen op 1 februari 2015
    X Nederlands gesproken
    X Speelt zich af in "Harry Potter and the Chamber of Secrets"
    X Cover gemaakt door Surrealistic



    Mijn verhaal mag gerecenseerd worden! ^^


    Als je zin hebt in een Harry Potter story! Klik!

    [ bericht aangepast op 23 juli 2015 - 13:53 ]


    I wanna be a wizard!

    [Thriller, klein beetje fantasy]
    [16+]

    Caged. Wat als je maandenlang rondzwerft in de hoop te overleven? Wat als complete dorpen affikken en je soortgenoten sneuvelen? Wat als jij als enige overblijft, en tot overmaat van ramp door de FBI wordt overmeesterd, en wordt vastgezet, in een kooi van een vierkante meter? Overleef je dat?

    Abo's zijn welkom. Ik bijt niet. Razvan wel. :3









    All his life he's been
    told. He'll be nothing
    when he's old. All
    the kicks and all
    the blows. He won't
    ever let it show.




    'Cause he's stronger
    than you know.
    A heart of steel
    starts to grow.





    He's got a beast
    in his belly.
    That's so hard
    to control.










    All her life she
    has seen. All the
    meaner side of me.
    They took away the
    prophet's dream for
    a profit on the street.




    Now she's stronger
    than you know.
    A heart of steel
    starts to grow.





    She's got lions
    in her heart.
    A fire in her
    soul.


    In een verre toekomst hebben verschillende nucleaire rampen en oorlogen de wereld verwoest achtergelaten. De zeespiegel is onherroepelijk gestegen. De lucht hangt vol met giftige gassen en de mens is tot op enkele tiental duizenden na uitgestorven. Er zijn nog maar drie steden bewoond, de andere delen van de wereld zijn zo goed als leeg.
    In deze wereld wonen minstens evenveel robots als mensen. Hun uiterlijk kan verschillen, maar vanbinnen zijn ze allemaal gelijk. Een en al elektrische bedrading en koud staal.
    En zij zijn het die nu de macht in handen hebben.




    That's how a superhero learns to fly.




    |Nederlands gesproken
    en geschreven|
    |Onbekende personen|
    |Science-Fiction|
    |Actie|
    |Kan geweld bevatten|
    |Soundtrack|
    |Trailer|
    |Opmerking:
    De trailer is eerder
    bedoeld als sfeerbeeld
    en geeft het verhaal
    niet helemaal weer|







    “To live will be an awfully big adventure.”




    The story is set 97 years after a devastating nuclear war in 2052 wiped out almost all life on Earth. The only known survivors are the residents of twelve space stations. These stations banded together to form a single massive station called "The Ark", where about 2400 people live under the leadership of the elected Chancellor, Thelonieus Jaha. But there’s a system failure, so all the oxygen is running low. So they sent 100 juvenile prisoners declared expendable to the surface.

    Eleanor Kane is one of these prisoners, though she is already over the age of 18. She isn’t locked up because of a crime but because of her dad. She has been locked up since she was 14 and now it’s almost 5 years later. In these years, one of the guards helped her train in secret. So when she then gets send away, she at least knows how to defend herself.



    x x x x x



    xThe serie The 1OO
    xEnglish
    xEleanor is my own
    xAll other characters Kass Morgan/Jason Rothenberg
    xBeautiful cover by Leah <3
    xSoundtrack


    made a list of my regrets and you were the first, love