• noun
    1. a theory that explains an event as being the result of a plot by a covert group or organization; a belief that a particular unexplained event was caused by such a group.
    2. the idea that many important political events or economic and social trends are the products of secret plots that are largely unknown to the general public.


    Oké, dus stiekem vind ik conspiracy theories erg interessant. 8D Ik geloof er niet perse in, maar het is leuk om uit te zoeken en door te lezen. Misschien zitten er nog meer mensen op Quizlet die deze mening met mij delen, of je er nou in gelooft of niet. Daarom leek het me wel leuk om er een groot topic voor te openen! Hier kan je dus alle theorieën bespreken, van hoaxes tot red flags en ga zo maar door.


    9/11


    Boston Marathon
    The woman in red

    Chemtrails


    Aliens

    [ bericht aangepast op 4 sep 2015 - 15:23 ]


    Your make-up is terrible

    Ahh, dit is wel tof. :'D


    The truth is out there.

    Haha, wat een interessant topic. De meeste theorieën klinken in mijn oren altijd als iets té fantasierijk, maar het is inderdaad wel altijd heel fascinerend om erover te horen. :'D


    "Just words." "But good words. That's where ideas begin." - Star Trek, The Wrath of Khan

    Ik ben er niet zo mee bezig, maar af en toe kan ik het wel echt geweldig vinden om van die videos te kijken op Youtube. :'D


    Caution first, always.

    Oeh; mijn topics!


    I don't understand that reference. - Castiel

    Ah, dit is heel interessant Nikki. Super idee! Ik ga dit in de gaten houden.:Y)


    Quiet the mind, and the soul will speak.

    Square schreef:
    Haha, wat een interessant topic. De meeste theorieën klinken in mijn oren altijd als iets té fantasierijk, maar het is inderdaad wel altijd heel fascinerend om erover te horen. :'D


    You could be great, you know, it’s all here in your head, and Slytherin will help you on the way to greatness, no doubt

    Blurryface schreef:
    Ik ben er niet zo mee bezig, maar af en toe kan ik het wel echt geweldig vinden om van die videos te kijken op Youtube. :'D

    Ik dacht er echt gisteren nog aan. :'D Niet aan een specifieke theorie, maar ik besefte me opeens dat het sprookje van mijn eindmusical niet ging over rovers en prinsessen, maar over pedofilie, Stockholm syndroom en complottheorieën. :') Goodbye childhood.


    Ik kijk uit het raam, naar de lucht en de zon, ik loop naar buiten en flikker van het balkon.

    Ik ben er ook niet zo mee bezig, maar volgens mij hangt er wel een geurtje aan 9/11.


    Mirror, mirror on the wall, will there be glory if I fall?

    Ik had het er laatst nog over samen met mijn zus en haar vriend.


    "Ignite, my love. Ignite."

    Als jullie nog goede link hebben, plaats ze gerust. 8D Ik kan nooit terug vinden wat ik allemaal gelezen heb, haha.


    Your make-up is terrible

    MT, klinkt interessant :3


    "Yes, that was a banana. No one expects the banana!"

    Hm, ik vind die post van Boston eigenlijk niet echt kunnen. Stel je voor, jij bent een slachtoffer van een ramp, hoe zou jij het dan vinden als jij zo, met een herkenbare foto, online staat? Het kan heel traumatisch zijn dus ik vind het eigenlijk een beetje respectloos naar die vrouw toe (en dan heb ik het over de laatste drie foto's). Tenzij ze natuurlijk toestemming van die vrouw hebben om de foto's te plaatsen en er zo'n bericht over te schrijven, want het idee van de theorie zelf vind ik wel gaaf.


    It probably had more to do with the hurled bombs, thrown down by humans hiding in the clouds...

    Mijn topics. Ik ben zelf sceptisch tegenover 9/11. Daar klopt te veel niet...


    What would Emma do?

    Ik vind ze altijd erg interessant om te lezen. Het is heus niet allemaal waar, denk ik, maar het is wel goed om kritisch te kijken naar gebeurtenissen en niet alles klakkeloos te geloven wat de media schrijft. Persoonlijk heb ik zo mijn twijfels over 9/11, maar vind ik het ook apart dat de zogenaamde 'speech' van Tarik Z. die afgelopen jaar bij de NOS binnenviel nooit meer door de NOS is bekend gemaakt.


    Travel far enough, you'll meet yourself