• ~ Schrijvers-ID van Laleah ~
  _____________________________________________

  Ik ben Leah -hier op Quizlet ben ik bekend als Laleah- en ik ben 25 jaar oud en woon in Nederland. Ik ben al acht jaar actief op Quizlet en ben hier aan fanficties gaan schrijven. Momenteel werk ik daarnaast ook aan een fantasy-trilogie, die ik in de toekomst hoop uit te geven.
  Hier vinden jullie een overzicht van mijn verhalen hier op Quizlet en ik ben van plan om deze keer aan mijn ID te blijven werken. Mijn doel hier is echt zoveel mogelijk leren -en plezier hebben- van het schrijfwerk van anderen en zo beter te worden in wat ik doe, om zo ooit ook een boek uit te kunnen geven waar ik trots op kan zijn! ^^
  ~ Lopende Stories ~
  ______________________________________


  ~ Afgeronde Stories ~
  ______________________________________

  Death's Diadem • Helena Ravenclaw
  x link ~ Drama, Romantiek, Avontuur ~ Harry Pottter Universe ~ Nederlandstalig ~ Abo record: 20 x
  Een lange, bleke jongen met ravenzwarte haren is na meer dan negenhonderd jaar de eerste levende ziel die erachter komt waar het verloren diadeem van Ravenclaw is gebleven. Het geheim dat de Grijze Dame al voor zo lang verborgen heeft gehouden komt eindelijk aan het licht als ze de verkeerde persoon vertrouwt met haar verleden, met alle gevolgen van dien.
  Happy Thoughts || Peter Pan
  x link ~ Komedie, Romantiek, Avontuur ~ Peter Pan ~ Nederlandstalig ~ Abo record: 65 x
  Avery Johnson is een zeventienjarig meisje uit Londen en is anders dan de rest. In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten was ze totaal niet bezig met jongens, liefde en mode. Ze viel buiten de groep en dat werd haar ook sterk duidelijk gemaakt. Haar ouders waren erg streng, ze waren nooit thuis door hun werk en als ze dat wel waren, waren ze nog niet bezig met hun enige dochter.
  Omdat ze zich vaak alleen voelde, schreef zij haar gevoelens vaak uit op papier en verborg zij zich achter stapels boeken. Avery vermaakte zich prima op zichzelf, maar ze voelde zich vaak eenzaam. Een eenzaamheid die haar langzaam steeds meer opvrat. Er was maar één persoon die haar graag van deze eenzaamheid wilde verlossen en die stiekem, 's avonds op haar dak lag te luisteren naar hoe zij haar verhalen voorlas aan haar katje. Zijn naam was Peter Pan.
  Hij neemt haar mee naar Neverland, het land waar alle dromen uitkomen, maar Neverland is niet het land waar Avery zo vaak over had gelezen in de boeken. Wanneer de piraten haar te pakken krijgen, ontdekt ze de toekomst waar Neverland in verstrikt is geraakt en moet ze met Peter een manier zien te vinden om Neverland te redden van zijn ondergang.  A Darkened Heart ~ How a Snake killed a Badger || DM
  x link ~ Drama/Fanfiction/Fantasy ~ HP ~ Nederlandstalig ~ Abo record: 151 x
  Ailionora (Eleanor) Whelan begint aan haar zesde jaar op Hogwarts. Al zag ze op tegen het leren voor de naderende N.E.W.T's van het volgende jaar, ze was opgelucht dat ze eindelijk was verlost van het weeshuis waar zij wederom haar tijd had moeten doorbrengen in de vakantie. Na alles wat er het afgelopen jaar was gebeurd, hoopte ze deze keer op een rustig jaar, zonder problemen en gevaren die op de loer liggen. Zoals elk jaar, leek dit een te moeilijke taak voor Hogwarts.
  Niet alleen komt de school opnieuw in de problemen, Eleanor zelf houd het ook niet veilig. Ze stuit op een groot geheim, verborgen door haar moeder en altijd verborgen gebleven, tot nu toe. Na het openen van één deur, ontrafelt ze het mysterie van de dood van haar gehele familie en blijkt datzelfde gevaar, dichterbij dan zij ooit zou hebben vermoedt.


  A Darkened Heart ~ Between demons and angels || DM
  x link ~ Deel 2 van A Darkened Heart - How a snake killed a badger ~ Drama/Fanfiction/Romantiek ~ HP ~ Nederlandstalig ~ Abo record: 44 x
  Hogwarts in puin, dat is hoe ze de school het laatst heeft gezien. Sinds de aanval van de Dooddoeners en de dood van Dumbledore, is er geen hoop meer voor de leerlingen. Met Voldemort aan de macht zien zij het somber in. In wanhoop heeft Eleanor haar staf geheven en een einde gemaakt aan dat leven zonder uitzicht, maar ze ontwaakt in een nog grotere nachtmerrie. Met een verduisterend hart treedt ze een nieuw begin van het einde binnen. Met Draco aan haar zijde, probeert ze de machtigste en gevaarlijkste tovenaar op de wereld te overtuigen van haar belang in zijn heerschap en ontrafelt ze het eeuwenoude geheim achter haar lotsbestemming.


  Agony ~ Concealed Memories || Thranduil
  x link ~ Drama/Fanfiction/Romantiek ~ Hobbit ~ Nederlandstalig ~ Abo record: 35 x
  Toen een duisternis zich over Het Groene Woud verspreidde, vertrok het geluk uit het rijk. Het eens zo levenslustige volkje, verschool zich nu achter de muren van het koninkrijk. Het woud groeide uit tot een sombere en onbehaaglijke plek.
  De andere rijken verdachten Thranduil ervan te zijn verbitterd door de terugkeer van Sauron, de groeiende verduistering van zijn rijk en de overheersing van de kinderen van Shelob in zijn woud, maar niets is minder waar. Er was een andere reden dat Thranduil de lust in het leven had verloren. Een reden waarover niemand durfde te spreken en dit door de jaren heen ook niet deed. Omdat men er niet meer over sprak, vervaagde de herinneringen van vroeger. Men was vergeten hoe Thranduil eens was, een genieter van het leven en een liefhebber van zijn koninkrijk. De herinneringen gingen in teniet en men dacht er niet meer over na. Niemand meer, behalve Thranduil. Dit is het verhaal over Thranduil en de verborgen herinneringen, die hij verstopte in het diepste van zijn ziel. Een pijn dat zijn hart heeft gekrengd. Een pijn dat met geen beter woord beschreven kan worden; 'Zielenpijn.'  She Wolf || Marvel
  x link ~ Actie/Fanfiction/Romantiek ~ Marvel ~ Nederlandstalig/Engelstalig x
  Een Shield agente wordt getrained voor een belangrijke missie om samen met Steve Rogers, Clint Barton en Natasha Romanoff te werken.Deze agent heeft echter een mysterieuze geschiedenis, iets waar haar partners maar al te graag achter willen komen. Zeker als blijkt dat er geen informatie over haar te verkrijgen valt in de SHIELD database, gaat er bij Agent Barton een belletje rinkelen.


  Rewind the Clock || Avengers
  x link ~ Actie/Fanfiction/Romantiek ~ Marvel ~ Nederlandstalig/Engelstalig x
  Tony Stark heeft een tijd machine uitgevonden en blaast de hele groep avengers en het nichtje van Maria Hill per ongeluk mee terug in de tijd. Enkel Maria's nichtje is degene die haar geheugen niet kwijt is geraakt door de speciale halsband van Tony en zal snel haar collega's terug moeten vinden in deze onbekende omgeving en tijd.


  The Arrow of The Silver Dragon || Avengers
  x link ~ Actie/Fanfiction/Humor ~ Marvel ~ Nederlandstalig/Engelstalig x
  Een meisje is toevallig in New York wanneer Loki de stad aanvalt met zijn leger. Lijkt cliché, maar het is het niet. Er is een reden waarom Loki haar niet gelijk de nek omdraaide toen hij de kans kreeg, iets waar zij graag achter wil komen.


  The Eyes of The Dragon || Avengers
  x link ~ Actie/Fanfiction/Humor ~ Marvel ~ Nederlandstalig/Engelstalig x
  Vervolg op The Arrow of The silver Dragon. Nadat Syrena zich heeft aangemeld bij S.H.I.E.L.D. en ze is terug gekeerd naar Nederland, houd ze contact met haar nieuwe vrienden. Maar al snel blijkt haar hulp opnieuw nodig en aarzelt ze geen seconde om zich opnieuw aan te sluiten bij The Avengers.


  Earths Mighthiest Chatroom || Marvel
  x link ~ Comedy/Fanfiction/Stand Alone~ Marvel ~ Engelstalig x
  Niemand had ooit verwacht dat de machtigste groep superhelden ooit tijd zou hebben voor iets als chatten. Verkeerd gedacht!  ~ Stopgezet ~
  ______________________________________

  Quizlet goes to Hogwarts || HP
  x link ~ avontuur/Fanfiction/Fantasy ~ HP ~ Nederlandstalig x
  Zweinstein staat op zijn kop als de leerlingenkamers opeens gevuld zijn met voormalige Dreuzels. Al snel komen de nieuwe leerlingen tot de ontdekking dat Quizlet hét aanknopingspunt is, omdat ze allemaal users zijn van die website. De enige twee buitenbeentjes zijn Mike en Layla - zij leven al langer op Zweinstein, maar zijn weinig behulpzaam doordat ze hun geheugen hebben verloren.
  Wat doen de Quizletters op Zweinstein? Waar zijn de oorspronkelijke leerlingen en docenten gebleven? Hoe komen ze weer naar huis? En is Zweinstein werkelijk zo leuk als Rowling hen al die tijd heeft doen geloven?  Daughter of the mountain || Hobbit
  x link ~ avontuur/Fanfiction/Fantasy ~ Hobbit ~ Nederlandstalig versie en Engelstalige versie x
  Als op een dag een groep dwergen Rivendell binnenvalt, neemt Aegliriëlls nieuwsgierigheid haar geest over. Na alle klachten van de elfen, wilde ze wel eens weten of het Dwergenvolkje echt zo verschrikkelijk is als werd beweerd. Ze ontmoet de leider van de groep, Thorin Eikenschild, een nogal chagrijnig en koppige man die totaal niets met de elfen te maken wil hebben. Zodra de groep dreigt te vertrekken, biedt ze zich aan bij hen te voegen in hun missie, om hopelijk de groep te versterken. Thorin weerhoudt haar hiervan, want hij denkt dat ze alleen maar voor problemen zal zorgen, maar dankzij het continue gezeur en vastberadenheid van de koppige elf lukt het haar toch om met de groep mee te mogen op hun avontuur.  ~ Gepland ~
  ______________________________________

  Loki Fanfictie
  x Avontuur/Fanfiction/Mysterie~ Marvel ~ Nederlandstalig x
  Na een verschrikkelijk ongeluk is Elora haar lange termijn geheugen kwijt geraakt. Gek genoeg zijn er geen ooggetuigen geweest, noch familie die naar haar is toegekomen. Na jaren van verwarring en twijfel probeert Elora er overheen te stappen en begint ze aan de opleiding tot historicus op de Washington Universiteit. Daar raakt ze goed bevriend met Robert, die compleet is geobsedeerd door de Noorse oudheid en mythologie. Hij probeert haar te helpen om haar identiteit te achterhalen, maar hun hele wereld staat op de kop wanneer een vreemd figuur op de deurmat staat, met gouden hoorns en een vreemde scepter in zijn hand.


  Tom Hiddleston Fanfictie
  x Romantiek/Humor/Drama ~ Nederlandstalig x
  De 29 jarige Lilly Pritchett heeft een zwaar verleden achter de rug. Nadat ze haar diploma had gehaald voor journalistiek is ze voor een nieuwe start gegaan. Ze is uit huis gestapt bij haar ouders en verhuisd naar een appartementje dat ze net kan betalen, helaas moet ze het dan wel delen met een kamergenoot, Danny. Een jongen waar ze het niet erg goed mee kan vinden. Maar tot haar grote vreugde krijgt ze al snel een perfecte baan aangeboden gekregen. Ze levert goed werk voor een wereldwijd blad en krijgt al gauw een promotie. Voor een enorme grote opdracht moet ze Tom Hiddleston interviewen en een tijd lang zijn werk volgen, natuurlijk slaat zij deze opdracht niet af.
  Een ander idee was dat Tom een prins was (Thomas Hiddleston) en Lillith een hofdame was voor de princses. Zijn vader, de koning, is een vrouwenhatende man die absoluut niet zou willen dat zijn zoon verliefd wordt op een simpele hofdame. Natuurlijk is Thomas niet zo. Een love story met veel geheimen en wat spanning, hoopte ik/


  Newt Scamander Fanfictie
  x Fanfic/Humor/Avontuur/Fantasy ~ 12+ ~ Nederlandstalig x
  Vóór zijn geweldige avontuur in het grote New York, was Newts koffer nog leeg. Er waren geen landschappen in verscholen en geen magische wezens om te verzorgen. Maar zelfs voor die tijd hield Newt zich bezig met magische wezens. In zijn tijd op Hogwarts besteedde hij zijn aandacht vooral met de dieren die zich op en rond het terrein verscholen. Uiteindelijk blijken zijn avontuurtjes op school hem duur te komen staan, wanneer hij van school wordt getrapt door een groot incident.
  Newt is echter niet van plan zijn liefde voor de magische wezens op te geven en besluit de wereld rond te trekken om hen te leren kennen, ze te bestuderen en van hen te leren. Hij wordt uiteindelijk vergezeld door een vrouwelijke Magiëzooloog en hen staan een boel avonturen te wachten.


  [ bericht aangepast op 21 feb 2022 - 14:53 ]


  Hard Work. Good-hearted. Loyalty. And Fair Play: I'm a Hufflepuff In Every Single Way.

  Oeh, wat heb je er mooi ID van gemaakt. ^^


  Every villain is a hero in his own mind.

  • Update •
  x Afgesloten: Agony ~ concealed memories || Thranduil

  [ bericht aangepast op 20 maart 2016 - 23:16 ]


  Hard Work. Good-hearted. Loyalty. And Fair Play: I'm a Hufflepuff In Every Single Way.

  • Update •
  x Herschreven: Agony ~ concealed memories || Thranduil
  Verhaallijn is niet aangepast, alleen beter verwoord


  Hard Work. Good-hearted. Loyalty. And Fair Play: I'm a Hufflepuff In Every Single Way.

  • Update •
  x toegevoegd: Newt Scamander Fanfictie
  x Fanfic/Humor/Avontuur/Fantasy ~ 12+ ~ Nederlandstalig x
  Vóór zijn geweldige avontuur in het grote New York, was Newts koffer nog leeg. Er waren geen landschappen in verscholen en geen magische wezens om te verzorgen. Maar zelfs voor die tijd hield Newt zich bezig met magische wezens. In zijn tijd op Hogwarts besteedde hij zijn aandacht vooral met de dieren die zich op en rond het terrein verscholen. Uiteindelijk blijken zijn avontuurtjes op school hem duur te komen staan, wanneer hij van school wordt getrapt door een groot incident.
  Newt is echter niet van plan zijn liefde voor de magische wezens op te geven en besluit de wereld rond te trekken om hen te leren kennen, ze te bestuderen en van hen te leren. Hij wordt uiteindelijk vergezeld door een vrouwelijke Magiëzooloog en hen staan een boel avonturen te wachten.


  Hard Work. Good-hearted. Loyalty. And Fair Play: I'm a Hufflepuff In Every Single Way.

  • Update •
  x Herstart: A Darkened Heart || DM
  Na een korte pauze is het verhaal weer gestart.


  Hard Work. Good-hearted. Loyalty. And Fair Play: I'm a Hufflepuff In Every Single Way.

  Dit is zo mooi opgemaakt he


  no regrets only memories

  Mooi Leah ^^
  En btw! Omnomnom - peter Pan fanfictie^^


  It's never gonna happen, Guys.

  • Update •
  x Afgelopen: A Darkened Heart ~ How a Snake killed a Badger || DM


  Hard Work. Good-hearted. Loyalty. And Fair Play: I'm a Hufflepuff In Every Single Way.

  • Update •
  x toegevoegd: Happy Thoughts || Peter Pan
  x link ~ Komedie, Romantiek, Avontuur ~ Peter Pan ~ Nederlandstalig x
  Avery Johnson is een zeventienjarig meisje uit Londen en is anders dan de rest. In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten was ze totaal niet bezig met jongens, liefde en mode. Ze viel buiten de groep en dat werd haar ook sterk duidelijk gemaakt. Haar ouders waren erg streng, ze waren nooit thuis door hun werk en als ze dat wel waren, waren ze nog niet bezig met hun enige dochter.
  Omdat ze zich vaak alleen voelde, schreef zij haar gevoelens vaak uit op papier en verborg zij zich achter stapels boeken. Avery vermaakte zich prima op zichzelf, maar ze voelde zich vaak eenzaam. Een eenzaamheid die haar langzaam steeds meer opvrat. Er was maar één persoon die haar graag van deze eenzaamheid wilde verlossen en die stiekem, 's avonds op haar dak lag te luisteren naar hoe zij haar verhalen voorlas aan haar katje. Zijn naam was Peter Pan.
  Hij neemt haar mee naar Neverland, het land waar alle dromen uitkomen, maar Neverland is niet het land waar Avery zo vaak over had gelezen in de boeken. Wanneer de piraten haar te pakken krijgen, ontdekt ze de toekomst waar Neverland in verstrikt is geraakt en moet ze met Peter een manier zien te vinden om Neverland te redden van zijn ondergang.

  [ bericht aangepast op 8 okt 2017 - 9:47 ]


  Hard Work. Good-hearted. Loyalty. And Fair Play: I'm a Hufflepuff In Every Single Way.

  • Update •
  x Gestart: Happy Thoughts || Peter Pan
  x link ~ Komedie, Romantiek, Avontuur ~ Peter Pan ~ Nederlandstalig ~ Abo record: x


  Hard Work. Good-hearted. Loyalty. And Fair Play: I'm a Hufflepuff In Every Single Way.

  • Update •
  x Toegevoegd: Fantasy OP
  x link ~ OP/Avontuur/Fantasy ~ 12+ ~ Nederlandstalig x

  Heb je je ooit afgevraagd waarom baby's lachen naar spiegels? Waarom honden soms abnormaal reageren wanneer zij hun spiegelbeeld zien? Dat komt omdat zij iets anders zagen dan zichzelf. Zij zagen de wereld achter de spiegel.
        Tegenwoordig zou je worden uitgelachen wanneer je het woord 'magie' gebruikt. Tussen alle logica, fysica en chemie is het enkel de vraag of er nog iets bestaat dat niet kan worden uitgelegd. Toch zijn er in de wereld nog sporen te vinden van magie en hoewel weinig, zijn het enkel de jongste onder de jongste die die sporen nog kunnen ontdekken. Wanneer men opgroeit, verdwijnt die kracht.
        Er zijn er die vrij tussen deze en onze wereld kunnen bewegen, genaamd Crossers, maar deze zijn al lange tijd van de aardbodem verdwenen. De wereld is uit balans geraakt door de grote verschillen tussen de wereld achter de spiegel en onze wereld en als er niet snel iets zou gebeuren, dan zouden beide werelden verbrokkelen. Er is een Crosser nodig en uiteindelijk wordt er een geboren. Een Crosser met een groot lot. De wereld is uit balans en dit meisje is misschien de enige die orde kan creëren om de weegschaal van het heelal recht te zetten.

  [ bericht aangepast op 11 april 2018 - 16:41 ]


  Hard Work. Good-hearted. Loyalty. And Fair Play: I'm a Hufflepuff In Every Single Way.

  • Update •
  x Gestart: A Darkened Heart ~ Between demons and angels || DM
  x link ~ Drama/Fanfiction/Romantiek ~ HP ~ Nederlandstalig x
  Hogwarts in puin, dat is hoe ze de school het laatst heeft gezien. Sinds de aanval van de Dooddoeners en de dood van Dumbledore, is er geen hoop meer voor de leerlingen. Met Voldemort aan de macht zien zij het somber in. In wanhoop heeft Eleanor haar staf geheven en een einde gemaakt aan dat leven zonder uitzicht, maar ze ontwaakt in een nog grotere nachtmerrie. Met een verduisterend hart treedt ze een nieuw begin van het einde binnen. Met Draco aan haar zijde, probeert ze de machtigste en gevaarlijkste tovenaar op de wereld te overtuigen van haar belang in zijn heerschap en ontrafelt ze het eeuwenoude geheim achter haar lotsbestemming.

  [ bericht aangepast op 11 april 2018 - 16:42 ]


  Hard Work. Good-hearted. Loyalty. And Fair Play: I'm a Hufflepuff In Every Single Way.

  • Update •
  x Afgesloten: Happy Thoughts || Peter Pan


  Hard Work. Good-hearted. Loyalty. And Fair Play: I'm a Hufflepuff In Every Single Way.

  • Update •
  x Afgesloten: A Darkened Heart ~ Between Demons and Angels || DM


  Hard Work. Good-hearted. Loyalty. And Fair Play: I'm a Hufflepuff In Every Single Way.

  • Update •
  x Gestart: Death's Diadem • Helena Ravenclaw
  x link ~ Drama, Romantiek, Avontuur ~ Harry Pottter Universe ~ Nederlandstalig ~ Abo record: .. x
  Een lange, bleke jongen met ravenzwarte haren is na meer dan negenhonderd jaar de eerste levende ziel die erachter komt waar het verloren diadeem van Ravenclaw is gebleven. Het geheim dat de Grijze Dame al voor zo lang verborgen heeft gehouden komt eindelijk aan het licht als ze de verkeerde persoon vertrouwt met haar verleden, met alle gevolgen van dien.


  Hard Work. Good-hearted. Loyalty. And Fair Play: I'm a Hufflepuff In Every Single Way.