• Robbers
    We go where nobody knows, we got guns hidden under our petticoats.
    © Avalance

    STORY
    Een groep jongvolwassenen heeft het gehad met het normale leven. Ze besloten om rond te trekken in een busje, heel Australië door. Van Sydney tot Perth. Nooit blijven ze op één plek, en dit heeft twee redenen. 1; altijd op dezelfde plaats blijven is maar saai. De tweede reden is iets minder voor de hand liggend; ze worden namelijk gezocht door de politie, voor verscheidene overvallen. Want hoe zouden ze anders aan hun geld komen?




    ROLLEN
    Naam
    Leeftijd (minimum 22)
    Innerlijk
    Uiterlijk
    Geschiedenis
    Extra (denk aan likes, dislikes, talen, angsten, geloof,…)

    REGELS
    De huisregels van Q gelden ook in deze RPG.
    16 + is toegestaan.
    Denk goed na voor je meedoet.
    Geen perfecte personages; zeker in deze RPG is niemand perfect.
    Alleen ik (Avalance) maak nieuwe topics aan.
    Sluit niemand buiten.
    Reserveringen blijven 4 dagen staan.
    Vragen? Stel ze gerust, ik bijt niet hoor!
    Have fun!

    ROLLEN


    Vrouwen 4/4 VOL!
    Avalon Rafinha Quirino~Avalance~p 1.1
    Jasmin Melinda Hofman~Kawahi~ p 1.1
    Cordelia Mae Phelan~Deryth~p 1.2
    Laurel Apple Ankins~Dalis~para 1.2

    Mannen 4/4 VOL!
    Tyler Jay Lopez~MaIec~p 1.2
    Orlando Ezequías De La Fuente~Itscamilla~p 1.1
    Christopher Aiden Griffin~Panix~ p 1.2
    David Fernando Pasko~Kels~para 1.2

    [ bericht aangepast op 27 april 2016 - 16:39 ]


    I promise you I will learn from my mistakes.

    Mag ik een vrouw?


    'Three words, large enough to tip the world; I remember you.'

    Mag ik een vrouw reserveren? (:

    @Both; Sure!


    I promise you I will learn from my mistakes.

    Hoelang kan mijn reservering blijven staan? (:

    Kawahi schreef:
    Hoelang kan mijn reservering blijven staan? (:

    4 tot 5 dagen. Je krijgt er zeker wel genoeg tijd voor hoor, aangezien ik weet hoe lastig het soms kan zijn om een rol in 2 of 3 dagen af te hebben. Het is ook nog school enzo dus daar houd ik wel rekening mee.


    I promise you I will learn from my mistakes.

    Boy for me? :3


    El Diablo.

    MaIec schreef:
    Boy for me? :3

    Sure <3


    I promise you I will learn from my mistakes.

    Mag ik nog een meisje :)

    Dalis schreef:
    Mag ik nog een meisje :)

    Ja hoor, dan zitten de meisjes nu vol!


    I promise you I will learn from my mistakes.

    Bedankt!

    hi hello allemaal ik doe mee als heer (:

    fc: waarschijnlijk marlon teixeira of lucky blue smith want dat zijn cuties

    [ bericht aangepast op 23 april 2016 - 13:12 ]


    Up with the sun. Gone with the wind.

    •Avalon Rafinha Quirino
    And if I may just take your breath away I don't mind if there's not much to say.

    •Naam•
    Avalon~ Avalon, an island paradise of Celtic myth and Arthurian legend--it was where King Arthur was taken to recover from his wounds-- and also the colorful capital of the California island of Catalina-- makes a heavenly first name. Actress Rena Sofer and British musician Julian Cope used it for their daughters. Avalon manages to blend the appeal of Ava and Evelyn, while sounding more interesting and unique.

    Rafinha~ This name derives from the Hebrew "Rafa'el" , meaning "God who heals, God heals". Raphael is an archangel of Judaism and Christianity, who in the Judeo-Christian tradition performs all manners of healing. In Islam, Raphael is the same as Israfil. The name of the angel Raphael appears only in the Deuterocanonical Book of Tobit. The book of Tobit is considered canonical by Catholics, Orthodox, and some Anglicans. Raphael first appears disguised in human form as the travelling companion of Tobit's son, Tobiah (greek: Tovías), calling himself Azarias, the son of the great Ananias. Saint-Raphaël (Occitan: Sant Rafèu) is a commune in the Var department in the Provence-Alpes-Côte d'Azur region in southeastern France.

    Quirino~ Brazilian last name.

    •Leeftijd•
    Ava is geboren op 9 september, 1991. Doordat ze zo laat verjaard, is ze nog maar 24.

    "Sometimes the silence guides our minds.
    •Innerlijk•
    Een spontaan, losbandig persoon. Dit is de meest voorname manier om Avalon te beschrijven. Sommigen zeggen vaak wat over haar ‘I don’t care’- attitude, terwijl anderen haar eerder beschrijven met een welbekende zin; Sex and Drugs and Rock & Roll. Eigenlijk past dit allemaal goed bij haar karakter. Avalance trekt zich namelijk niet veel anders van wat anderen over haar denken. Ze heeft een speels karakter en haar opmerkingen hebben vaak een flirterige ondertoon. Ava is niet de persoon om vaste relaties te hebben, ze is veeleer van de one night stands en hier en daar wat flirterige opmerkingen. De jongedame kan zich namelijk niet heel goed binden aan mensen en het duurt dan ook lang voordat ze je echt bestempelt als één van haar vrienden.
    Verder is Avalon redelijk intelligent, maar laat ze dit eigenlijk nooit zien. Ze is een echte levensgenieter en gebruikt dan ook wel vaker drugs of alcohol. Opzich is Avalon best zelfstandig en kan het prima in haar eentje redden. Toch heeft ze graag mensen om zich heen, om met te praten of dergelijke. Ook kan ze heel beschermend zijn over degenen die ze lief heeft en zegt ze altijd dat zij zou sterven om haar beste vriend te redden, al kan dit uiteindelijk toch wel anders lopen.

    •Uiterlijk•
    Haar~ Ava heeft van nature bruin haar, maar deze kleur is al lang vervangen door blond.
    Haarstijl~ Stijl haar tot op haar schouders.
    Oogkleur~ Donker bruin.
    Neus~ Smalle neus.
    Lippen~ Ava's lippen zijn niet heel vol, al is haar onderlip voller dan haar bovenlip.
    Lengte~ 1m 67.
    Figuur~ Zandloper figuur met de nodige vrouwelijke rondingen.
    Piercings~ Ze heeft 1 neuspiercing en meerdere ringetjes in haar oren.

    "The goose bumps start to raise, the minute that my left hand meets your waist. And then I watch your face; put my finger on your tongue 'cause you love to taste.
    •Geschiedenis•


    •Extra•
    Likes• Sports, alcohol, sex, flirting, cute guys, music.
    Dislikes• Arrogance, cops, swans, gooses, dogs.
    Sexuality• Bisexual.
    Fears• Ava heeft hoogtevrees en een vreemde angst voor zwanen.

    [ bericht aangepast op 27 april 2016 - 17:45 ]


    I promise you I will learn from my mistakes.

    Orlando Ezequías De La Fuente
    theme

    Leeftijd
    Voor Orlando begon alles op zesentwintig februari 1991, hij is geboren in het ziekenhuis van Huelva op het Iberisch Schiereiland in Spanje. Dit maakt hem inmiddels vijfentwintig jaar oud.

    Innerlijk
    Een intelligente jongeman met een vlotte babbel, dat is hoe menig man Orlando zal beschrijven. Hij zal zich vaak koeltjes gedragen onder een situatie en niet snel affectie laten zien aan anderen. Tenzij hij dit persoon echt vertrouwd. Zijn dominante persoonlijkheid en kille opmerkingen, gepaard met zijn stevige bouw, kunnen vrij intimiderend zijn. Orlando is heel gepassioneerd over sporten, het is zijn uitlaatklep. Dus hij zou zichzelf wel het label atletisch geven. Hij sport vooral omdat hij heel erg met zichzelf in de knoop kan zitten. (lees geschiedenis) Een deel van hem is ook zeer beschermend over zijn vrienden, vooral de vrouwelijke. Hij vindt zichzelf zeker geen prins die een dame moet redden, maar het is gewoon in zijn karakter geweven door het feit dat hij zelf drie kleine zusjes heeft. Iets wat hij wel doet is flirty remarks maken tegenover al zijn vrienden, mannelijk en vrouwelijk. Puur omdat dat zijn soort humor is. Hij ziet zichzelf niet als charmeur maar kan wel op goede momenten romantisch uit de hoek komen. Of juist helemaal niet en dan zet hij zichzelf voor schut. Je weet het eigenlijk nooit met Orlando.

    Uiterlijk
    Haar — Donkerbruin
    Haarstijl — Langer dan gemiddeld voor een man en krullen
    Oogkleur — Bruin, met ambergeel rond de irissen en een groene gloed
    Neus — Recht en gemiddelde grootte
    Lippen — Van nature vol en een lichtroze kleur
    Lengte — 185 centimeter
    Gewicht — Rond de 80 kilo
    Figuur — Atletisch en vrij breed
    Tatoeages — Maarliefst één aan de binnenkant van zijn rechter onderarm, die luidt 'XI V MIII'. Wat de sterfdag is van zijn moeder.
    Piercings — Geen

    Geschiedenis
    Zoals eerder vermeld is Orlando geboren op het Iberisch Schiereiland, in het prachtige Spanje, om precies te zijn. Hij heeft hier vrijwel zijn hele jeugd doorgebracht. Orlando is de oudste van vijf kinderen, die allen geboren zijn tussen 1991 en 1999. Hij heeft drie zusjes (Delores, Leonor en Valentina) en een jonger broertje (Cruz). Als hij zijn jeugd zou moeten beschrijven zal Orlando zeggen dat hij het fijn heeft gehad, de familie woonde in een dorpje genaamd Nuevo Portil, zo'n 25 minuten van de grote stad af. Hij lag vrijwel elke dag in de zee te waden met zijn vrienden. Maar alles veranderde toen zijn vader een kans kreeg in 2002 om in Australië te gaan werken. Wat tevens het land van afkomst is van Orlando's moeder, de hele familie had er reuze zin in. In in zijn twaalfde levensjaar verhuisde Orlando naar Sydney, het jaar daarop was de tragische dood van zijn moeder aan de gevolgen van een hartaanval. Dit veranderde hem, Orlando werd iets stiller begon veel meer te sporten. Beweging werd zijn uitlaatklep en hij ging doen aan vechtsporten, zoals kickboxen en Krav Maga. Waar hij tot vandaag de dag nog van geniet. Orlando heeft dus niet een veelbewogen jeugd gehad, maar zit door het overlijden van zijn moeder nog altijd met zichzelf in de knoop. Daarnaast is hij heel beschermend over zijn zusjes en broertje.

    Extra
    Likes — De zee, surfen, Krav Maga, kickboxen, broccoli, Torta del Casar, een goed glas Sangria, seafood>regular meat, art, strange habit of collecting shot glasses, marijuana, 80's hair metal, 90's R&B, het gevoel dat je gewaardeerd wordt.
    Dislikes — Kikkers, water in je oor, dumb ass bitches.
    Languages — Orlando is tweetalig opgevoed, hij spreekt dus van huis uit Spaans en Engels. Ook kan hij zich aardig redden in het Portugees, maar verder heeft hij niets met talen.
    Fears — Claustrofobie & Ranidaphobie (kikkers).
    Religion — Rooms Katholiek, vanaf een jonge leeftijd is Orlando altijd spiritueel geïnvesteerd geweest in zichzelf. Dit heeft hem echter nooit tegen gehouden van de dingen die hij heeft gedaan. Hij draagt af en toe nog wel zijn gouden kruis, wat een cadeau was van zijn moeder, om zijn nek.


    [ bericht aangepast op 23 april 2016 - 22:08 ]


    Up with the sun. Gone with the wind.

    Alvast een praattopic!


    I promise you I will learn from my mistakes.

    JASMIN MELINDA HOFMAN

    ‘’ You think you know someone. But mostly you just know what you want to know.’’




    Naam:
    Jasmin Melinda.
    Je spreekt haar naam uit op zijn Amerikaans.
    Haar vrienden noemen haar Jas.
    Letterlijk: Jes.

    Leeftijd:
    23 jaar, geboren op 2 augustus.

    Geschiedenis:

    Jasmin komt niet uit een fijn gezin. Haar moeder was alcoholist, en haar vader was allang niet meer in beeld. Toen ze twaalf jaar was, ging ze daarom ook van pleeggezin naar pleeggezin. Dit kwam omdat ze niet makkelijk was op te voeden. Ze kwam erg rebels over, maar dit diende juist als masker. Een soort verdediging/overleving mechanisme. Ze heeft één zus, genaamd Jill. Daarmee is ze een tweeling. Ze lijken echt sprekend op elkaar. Ze heeft daar nog wel contact mee. Omdat Jasmin wel degelijk slim was, heeft ze een psychologie opleiding gedaan, maar niet afgerond. Nu zit ze met een schuld van 50.000 euro die ze maar niet kan afbetalen. Ze had hier en daar een baantje, maar dat was enkel genoeg om zichzelf te onderhouden. Ze werd het helemaal zat met al die gezinnen waar ze verbleef, de baantjes, en heeft besloten om rond te trekken door Australië. Wanhopig als ze was, had ze besloten om haar leven compleet om te gooien en overvallen te plegen in de hoop haar studie te kunnen afbetalen. Sommige overvallen betalen namelijk wel goed. Ze moest maar net geluk hebben.

    Innerlijk:
    Perfectionistisch – Manipulerend – Creatief - Gevoelig – Fantasierijk – Impulsief – Kwetsbaar - Emotioneel – Wisselend – Behulpzaam – Denker
    Jasmin is een echte perfectionist. Dit uit zich vooral in vriendschappen, en op school. Ze is zelfs niet tevreden met een zes voor een vak waar ze niet zo goed in is. Ze wil alles zo goed mogelijk doen met de toppen van haar kunnen. Het is dus nooit goed genoeg voor haar. Doordat het tegen haar ging keren, heeft ze haar studie verknald. Ze is onzeker over hoe ze overkomt. Ook op dat aspect wil ze door iedereen aardig worden gevonden.
    Ondanks haar onzekerheid kan Jasmin prima mensen naar haar hand zetten door zich soms toch kwetsbaar op te stellen. Als ze zich een keer kwetsbaar opstelt, wil ze dan ook echt serieus genomen worden. Dit lukt haar vaak door bepaalde dingen van mensen te vragen met haar emotionele gedrag. Met andere woorden: Als ze zich open stelt naar iemand toe, moet en zal ze daar wat voor terugkrijgen. Anders voelt ze zichzelf te kwetsbaar. Jasmin is heel erg impulsief en maakt keuzes vanuit haar gevoel. Ze kan iemand voor een dag helemaal geweldig vinden, en de volgende dag zich afvragen hoe ze met die persoon moet omgaan. Dit doet ze vaak niet express. Ze wil vaak dan nog wel met de persoon omgaan, maar de band lijkt dan te ontbreken. Ook kan ze heel erg wisselen op andere aspecten zoals geld, en motivatie voor doelstellingen in het leven. Haar stemming wisselt over het algemeen heel erg waardoor Jasmin een emotioneel persoon is. Gelukkig heeft ze ook hele goede kanten. Zo is ze creatief, en houdt ze van schrijven, tekenen, piano spelen, zingen, dansen en acteren. Je zou kunnen zeggen dat ze in het echte leven ook acteert; een masker op zet als het ware. Ook is ze graag behulpzaam, en wilt ze iemand graag helpen als iemand dat van haar vraagt. Ook als iemand in de problemen zit, biedt ze een goed luisterend oor en heeft de neiging om troost te bieden omdat ze zelf als geen ander weet hoe het is als alles even tegen zit.


    Uiterlijk:



    Gezicht: Hartvormig
    Ogen: Groen
    Wimpers: Normale lengte, vooral naar voren gericht
    Wenkbrauwen: Geëpileerd
    Neus: Iets breder dan gemiddeld, plat
    Mond: Volle lippen
    Haar: Donkerbruin
    Haarlengte: Halflang
    Figuur: Slank
    Lengte: 1.72
    Huidskleur: Getint
    Anders: Draagt vaak een beanie als ze naar buiten gaat. Haar favoriete kleding kleur is zwart. Ze is ook gek van glitters.

    Extra:
    Likes: Vrouwen en mannen (bisexueel), Sigaretten, Uitgaan, In de belangstelling staan (constant bevestiging moeten hebben dat ze oké is)
    Dislikes: Onrechtvaardigheid, Binden aan een persoon (verlatingsangst)