• Hoi hoi!

    Ik ben opzoek naar Story's!
    Wat ik lees:
    -5sos
    -Drama
    -Onderwerpen als anorexia, automutilatie, suicide.
    -Fantasy (Draken, weerwolven, etc)
    -The Hobbit
    -Lord of the Rings
    -Harry Potter

    Voel je vrij om nog meer verhalen te plaatsen die niet in de onderwerpen lijst staan!

    Heb je alles van Square, Vikings en Cuttlefish al gelezen? Die hebben alle drie sowieso hele goede verhalen die binnen die onderwerpen vallen c:


    Verder zijn dit mijn Harry Potter stories:


    Genre: Harry Potter fanfic, fantasie, spanning, drama en een vleugje romantiek
    Leeftijdskeuring: 12 jaar en ouder, voornamelijk vanaf hoofdstuk 13
    Lengte: 99 hoofdstukken, +-116K
    Samenvatting:
    Masquerades, precursors of theatre as we know it, where a source of chaos. They cloaked conspiracy, treachery, murder and mystery. Well, I'm something like that. A mystery cloaked by a mask. A secret hidden in the shadows. I'm The Mystery Behind the Mask.

    Gryffindor corresponds to the element of fire, Hufflepuff to the element of earth, Ravenclaw to the element of air and Slytherin corresponds roughly to the element of water. United their power would have been beyond imagination.

    Quinn is zo'n typisch gevalletje van samensmelting. In de verstreken jaren zijn de bloedlijnen van de vier oprichters wel eens in contact gekomen, maar nog nooit is het voorgekomen dat iemand afstamde zowel Gryffindor, als Hufflepuff, als Ravenclaw, als Slytherin. Haar bestaan is zeventien jaar geheim gehouden door een ex dooddoener, met het idee haar krachten te kunnen gebruiken wanneer zij een volwassen heks is. Nu dit het geval is, stuurt hij haar naar Hogwarts met maar één simpele missie: het volbrengen van het plan van de gesneuvelde Heer van het Duister. Echter blijkt Quinn ook nog haar eigen inbreng en mening te hebben en is het volbrengen van haar taak lastiger dan gedacht. Vooral wanneer ene James Sirius Potter ook nog in de waan lijkt te zijn dat hij ooit net zo'n beroemde held zal worden als zijn vader.



    Genre: Harry Potter fanfic, Fantasie, Romantiek, Komedie
    Leeftijdskeuring: 12+
    Lengte: 16 hoofdstukken, +- 32K
    Samenvatting:
    Als alles in het leven fout lijkt te gaan en je hart alleen met leegte is gevuld, je warmte mist en duisternis je omringt, weet dan dat het licht dichterbij is dan je denkt en zal verschijnen op de meest onverwachte manieren.


    "Leave me alone, Potter!"
    "No, I won't leave you. Not like he did"


    Het dramatische, romantische en humoristische verhaal over de aanloop naar de dag dat Lily Evans eindelijk de naam "James" over haar lippen kreeg, in plaats van hem op hatelijke toon "Potter" te noemen. Een dag die James Potter nog altijd benoemt tot het beste verlate kerstcadeau ooit.



    Genre: Harry Potter fanfic, romantische komedie, fantasie
    Leeftijdskeuring: 12 jaar en ouder
    Planning: Start 1 februari 2016, afronden in 2016
    Samenvatting:
    Wanneer Harry begint te twijfelen aan de liefde tussen zijn ouders, grijpt Sirius Black in en vertelt zijn petekind hoe James en Lily precies bij elkaar zijn gekomen, namelijk dankzij zijn eigen heldhaftige optreden. Het humoristische verhaal wordt bijgeschaafd door Remus Lupin, die koste wat het kost wil voorkomen dat Harry slachtoffer wordt van Sirius' levendige fantasie. Echter zorgt dit ervoor dat Harry uiteindelijk niet het ontstaan van één perfect koppel krijgt te horen, maar twee.



    Genre: Harry Potter fanfic, Parodieën, komedie, romantiek
    Leeftijdskeuring: Alle leeftijden
    Planning: Lopend in 2016
    Samenvatting:
    De bekende Frozen songs in een Jily jasje.


    Some people are worth singing Frozen songs for. She was one of those people. Merlins sparkling flip flops, she could make all my totally awesome Potter coolness melt in an instant and my super hot Quidditch body shiver as if I was in deep deep snow. I couldn't just let her go, could I?


    En ik heb nog twee verhalen die niet overeen komen met je lijstje. Een Avontuurlijke thriller (OP) en een THG fanfic:


    Genre: Onbekende personen, avontuur, thriller
    Leeftijdskeuring: 12 jaar en ouder, kan neigen naar 16 jaar en ouder.
    Lengte: 68 hoofdstukken, +- 74K
    Samenvatting:
    De drieëntwintigjarige Iwo is al bijna vier maanden afgestudeerd en werkeloos, als hij plots gebeld wordt door zijn oom in India. De jongste broer van zijn moeder, reisleider van beroep, verzoekt hem dringend het eerste vliegtuig naar New Delhi te nemen. De dochter van zijn beste vriend is ontvoerd en volgens hem is vreemd genoeg Iwo de enige die hen kan helpen. Hij heeft zijn redenen om te geloven dat de roof iets te maken heeft met een oude epos waar Iwo werkelijk alles over beweert te weten: De Ramayana. Na enig twijfelen stemt Iwo ermee in, familie help je immers altijd. Iwo weet alleen niet dat deze roep om hulp slechts het begin is van een bloedstollende race tegen de klok vol raadsels, mysteriën en met een geduchte psychopaat als tegenstander, iets waar de wereldvreemde Iwo helemaal niet naar op zoek was en wat zijn idee over wat feit en wat fictie is compleet zal veranderen.

    Het riskante aan mythen is dat je geen idee hebt wat waar is en wat niet. Er zijn cruciale dingen aan toegevoegd en verloren gegaan. Eigenlijk zijn ze vergelijkbaar met het schimmenspel. Je ziet de schimmen, maar het zijn slechts schaduwen van de werkelijkheid. Misleidend en ongrijpbaar.



    Genre: The Hunger Games fanfic, Sci-Fi, Avontuur
    Leeftijdskeuring: 12 jaar en ouder
    Planning: Doorstart in december 2015, afronden in 2016
    Samenvatting:
    Once someone said to me that snowflakes are like people. They kinda look alike but no two are exactly the same. I have experienced that only some of us are similar to snowflakes. Those people are here to create peacefulness, to quench the fire that others started. We need them. However, it is hard for most of us to understand that without them the whole system will collapse and humanity will be lost forever.

    We proudly present you the 77th and final Hunger Games! With 24 children from the Capitol as tributes.


    Annabelle Snow haar leven staat op zijn kop, wanneer ze na de stemming van de overgebleven winnaars gedwongen wordt mee te doen aan een laatste hongerspelen, bedoelt om het Capitool duidelijk te maken hoe vreselijk de spelen eigenlijk zijn. Ze is in de afgelopen paar jaren wel getraind mocht zoiets ooit gebeuren, maar in tegenstelling tot haar grootvader, is de jongedame helemaal geen wreed persoon en kan ze zich überhaupt niet eens voorstellen dat ze ooit een dier zou doden, laat staan een ander mens. Ze draagt geen vuur met zich mee, zoals haar grote voorbeeld Katniss altijd deed. Daarnaast zien alle andere tributen haar als schuldige en dus ligt al vast dat zij de ultieme prooi is in deze spelen. Ze is gedoemd te sterven, of toch niet?


    Happy Birthday my Potter!

    Hallo!

    Ik weet niet of je ook dingen leest als thriller/misdaad, maar ik zal ze toch maar hier plaatsen, in de hoop dat je dat niet erg vindt. ^^ Verder kan je ook altijd in het topic van Story of the year kijken, daar staan vaak ook heel goede verhalen tussen.

    De Zes

    Genre: misdaad, vleugje horror
    Taal: Nederlands
    Onbekende personen
    Short story
    Afgerond


    Je leest het verhaal over een man die alles had. Een man die zijn leven volledig had ingericht zoals hij dat wilde, een man die gelukkig was. Tot het noodlot toesloeg. Järke Roslund werd gediagnosticeerd met een ongeneeslijke vorm van longkanker. Hij ging dood. Maar niet zonder de mensen die hier verantwoordelijk voor waren, te laten sterven. Langzaam en pijnlijk.

    Engelengeluid

    Genre: drama
    Taal: Nederlands
    Onbekende personen
    Short story
    Afgerond


    Geloof jij in een hogere macht, die het lot voor jou uitstippelt? Daniel Rath wel. Na een heftig auto-ongeluk raakt hij in coma, en hij vraagt zich af of hij wel enig nut heeft gehad op deze aardbol. Hij is ervan overtuigd dat er een god is, die hem in het ziekenhuis heeft doen belanden. Tot hij bezoek krijgt van zijn broer, die een lang verhaal vertelt – en Daniel trekt de conclusie dat de god waarvan hij dacht dat die bestond, naast zijn bed zit, in hoogsteigen persoon.

    Schuld

    Genre: thriller, drama, psychologische oorlog
    Taal: Nederlands
    Onbekende personen
    Story of the Year
    Lopend


    Sergiu is een beschadigd man. De verdwijning van zijn broertje is hem niet in de koude kleren gaan zitten, en maakt dat hij een psychische strijd moet leveren, elke dag weer. Een psychische oorlog, die hem elke dag weer verder het ravijn in trekt. De muren om hem heen lijken steeds dichterbij te komen, en sluiten hem in samen met zijn schuldgevoel. Wanneer Sergiu, in het bijzijn van zijn geliefde, wordt geconfronteerd met zijn verleden, wordt hij gedwongen de ware toedracht van de verdwijning uit de doeken te doen.

    Over de grens

    Genre: thriller, misdaad
    Taal: Nederlands
    Onbekende personen
    Gepland


    Sigurd Maelstrom is een jonge schrijver die al maandenlang geen letter op papier heeft gezet. Zijn uitgever is allang niet meer tevreden over hem en staat op het punt hem de laan uit te sturen. Sigurd is de wanhoop nabij. Maar dan stuit hij op een onopgeloste moordzaak, en ineens lijkt zijn writer’s block verleden tijd. Wanneer hij echter die beerput opentrekt, ontdekt hij dat de zaak veel grootschaliger is dan hij dacht. De tijd begint pas echt te dringen als de moordenaar zijn zinnen op Sigurd blijkt te hebben gezet.


    Ik hoop dat ik je bij een van mijn verhalen mag verwelkomen!


    Slightly drunk.

    Dit zijn mijn Hobbit en Lord of the Rings-stories:

    Undómë || The Hobbit

    Lang geleden werd in Arda een halfelf geboren waar niemand van hield. Het kind groeide op in een ogenschijnlijk vredige samenleving, maar werd vernederd en bespot door de Elfen, die op haar neerkeken.
    Hoewel het kind zelf vrede had gesloten met haar lot, hunkerde ze in het geheim naar genegenheid. Die vond ze, in de vorm van een jong mensenmeisje.
    De openbloeiende vriendschap ontlokte spot en verzet, maar de twee bleven koppig samen.
    Toch werd hun band zwakker, want het mensenmeisje werd ouder en de halfelf ontdekte in de loop van dit begin van haar eindeloze bestaan dat ze bepaalde krachten tot haar beschikking had. Deze wekten interesse op bij de elite van de Elfen en deze probeerden de halfelf dicht bij zich houden, zodat ze het mensenmeisje steeds minder en minder zag. Uiteindelijk besloten ze toch dat de halfelf hun niet tot nut kon zijn en ze vertelden kwaadaardige geruchten over haar, die al snel werden opgepikt door zowel Elf als Mens en zich over Midden-Aarde verspreidden.
    En de tijd tikte door, hoewel dat door de Elfen amper bemerkt werd. Ze wisten niet dat mensenmeisje stierf en dat de halfelf niet lang daarna verdween.

    “It is sometimes an appropriate response to reality to go insane.”


    Dúath || Lord of the Rings


    Wanneer een oud kwaad zich weer in Midden-Aarde vestigt, breken onzekere tijden uit voor de Elfen, mensen, dwergen en hobbits. Een vondst in de vorm van een ring lijkt echter de kaarten te keren. Als ze deze kunnen vernietigen, zal het kwaad voor eens en voor altijd voorbij zijn. Toch heeft de duistere heer ook zijn eigen agenda, waar de halfelf Andúnë Gurthang een grote rol in speelt. Na jaren in de duisternis tegen haar te hebben gesproken, heeft hij haar omgevormd tot zijn eigen wapen, dat klaar is om alle bewoners van Midden-Aarde weg te vegen en het pad vrij te maken voor een nieuwe heerser.


    She remembered the sun
    From the world long ago
    In the time before darkness and wander



    Verder raad ik je Bevroren Watervallen, Courage en zijn vervolg Eclipse of Hearts van Vikings aan ^^

    [ bericht aangepast op 12 mei 2016 - 9:36 ]


    “The heart is an arrow. It demands to aim true."

    -

    [ bericht aangepast op 12 mei 2016 - 9:34 ]


    “The heart is an arrow. It demands to aim true."

    - dubbelpost :') -

    [ bericht aangepast op 12 mei 2016 - 9:35 ]


    “The heart is an arrow. It demands to aim true."

    http://www.quizlet.nl/forum/topic.php?tid=175185

    Misschien dat hier wat tussen zit ^^


    Hard Work. Good-hearted. Loyalty. And Fair Play: I'm a Hufflepuff In Every Single Way.

    Ik zal later misschien iets plaatsen.


    wees jezelf dan ben je al mooi genoeg

    Misschien wil je een kijkje nemen bij mijn verhaal Verbroken, het gaat over onbekende personen. Ik zal een linkje toevoegen.
    If het verhaal Bulletproof. Die ik samen met lagom schrijf. Ook Op

    Verbroken:
    Lauren, Eloïse en Maud wonen samen in een studentenhuis en zijn sinds de middelbare school al onafscheidelijk. Als één van hen op een dag door een overdosis komt te overlijden groeien de twee overgebleven vriendinnen steeds verder uit elkaar en raken met zichzelf en elkaar in de knoop. Ze geven ieder een ander de schuld van wat er is gebeurd en doen van alles elkaar het leven zuur te maken. Overwint hun vriendschap dit of wordt deze verbroken?
    http://www.quizlet.nl/stories/156555/verbroken--op/


    Bulletproof:
    http://www.quizlet.nl/stories/156399/bulletproof/


    chaos makes the muse

    Oeh, ik heb er wel een paar voor je!

    Daughters of Durin
    The Hobbit
    Lopend

    Fili en Kili zijn de zuster-dochters van Thorin Oakenshield en daarmee zijn erfgenamen. Thorin is niet blij met het feit dat de laatste dwergen van de lijn van Durin vrouwen zijn en is ook geen voorstander van hun deelname aan zijn queeste om de Lonely Mountain terug te veroveren van de afschrikwekkende draak Smaug, maar hij heeft maar weinig keuze. Kili doet alles om haar oom te overtuigen van haar waarde, maar Fili is meer dan zat van zijn seksistische gedrag. Hoewel de twee zussen een hechte band hebben, komt de relatie tussen Thorin en Fili steeds meer op gespannen voet te staan. Hoe lang zullen Fili en Kili het gedrag van hun oom dulden? En wat als Fili een keuze maakt die tegen haar ooms wil in gaat?


    De Wilde Jacht
    Onbekende personen (fantasy)
    Lopend

    Als Aleida's broer Fabian sterft, weet Aleida waar ze zijn ziel kan vinden: bij de Wilde Jacht. Daar jagen de zielen van mannen, vrouwen en kinderen, die een gewelddadige dood zijn gestorven, voor eeuwig op de reusachtige wolf Fenrir. Op de nacht van de zonnewende, de langste nacht van het jaar, smeekt ze Wodan haar op te nemen in de Jacht. Daar wil ze voor het leven van haar broer pleiten, maar zelfs haar oude vriendin Vrouw Holle kan haar niet helpen. Aleida wordt op een zoektocht door het bosrijke land gestuurd, waar ze de hulp inschakelt van een aantal mythische wezens. Zal het haar lukken om haar broer terug te halen naar het rijk der levenden?


    Draken Brengen Geluk
    Onbekende personen (fantasy)
    Afgelopen

    Nuo woont in een klein bergdorpje in het machtigste land van de wereld: Minzu. Dit land wordt onder andere bewoond door draken, waarvan wordt geloofd dat ze geluk brengen en geneeskrachtige magie bezitten. Als in haar dorp de pest uitbreekt, wordt ze door haar adoptieve oma, de leider van het dorp, gevraagd op zoek te gaan naar de rode draak die volgens de legenden het dorp beschermd. Maar deze draak is al jaren niet gezien en heeft zich teruggetrokken in de bergen. Nuo begint aan een lange en gevaarlijke reis om de draak te vinden en haar dorp te redden. Maar ook de drakenkeizerin, de keizerin van het rijk, heeft gehoord van haar zoektocht en doet een beroep op haar om het rijk te helpen verlossen van de op tijgers rijdende stam die zint op de rijkdommen van het land. Ze komt voor een moeilijke keuze te staan. Moet ze haar dorp en iedereen waar ze van houdt redden of het rijk? Voor beide tikt de klok.


    Adventurer
    Onbekende Personen (fantasy)
    Afgelopen

    Xandria, dochter van een groots avonturier, gaat na de dood van haar vader op haar eerste avontuur: een zoektocht naar een schat.
    Maar het gezelschap waarmee ze reist, is nogal opmerkelijk.
    Zo zijn er een constant ruziënde broer en zus en een heks die nooit tovert. De enige normale in dit gezelschap lijkt de jonge ridder Breyan. Maar wat verbergt hij voor haar en de rest van de groep?
    Hun zoektocht naar een mysterieuze schat leidt ze naar de meest sprookjesachtige plaatsen en ze ontmoeten wezens die geen mens ooit heeft gezien. Xandria treedt in haar vaders voetsporen en ontdekt steeds meer over zijn verleden. Maar zal ze ook ooit weten wie eigenlijk haar moeder was? En zal ze ooit Breyans geheim ontdekken?

    [ bericht aangepast op 12 mei 2016 - 21:39 ]


    Rest in Peace, Son of Gondor

    Jafar schreef:
    Heb je alles van Square, Vikings en Cuttlefish al gelezen? Die hebben alle drie sowieso hele goede verhalen die binnen die onderwerpen vallen c:


    Verder zijn dit mijn Harry Potter stories:


    Genre: Harry Potter fanfic, fantasie, spanning, drama en een vleugje romantiek
    Leeftijdskeuring: 12 jaar en ouder, voornamelijk vanaf hoofdstuk 13
    Lengte: 99 hoofdstukken, +-116K
    Samenvatting:
    Masquerades, precursors of theatre as we know it, where a source of chaos. They cloaked conspiracy, treachery, murder and mystery. Well, I'm something like that. A mystery cloaked by a mask. A secret hidden in the shadows. I'm The Mystery Behind the Mask.

    Gryffindor corresponds to the element of fire, Hufflepuff to the element of earth, Ravenclaw to the element of air and Slytherin corresponds roughly to the element of water. United their power would have been beyond imagination.

    Quinn is zo'n typisch gevalletje van samensmelting. In de verstreken jaren zijn de bloedlijnen van de vier oprichters wel eens in contact gekomen, maar nog nooit is het voorgekomen dat iemand afstamde zowel Gryffindor, als Hufflepuff, als Ravenclaw, als Slytherin. Haar bestaan is zeventien jaar geheim gehouden door een ex dooddoener, met het idee haar krachten te kunnen gebruiken wanneer zij een volwassen heks is. Nu dit het geval is, stuurt hij haar naar Hogwarts met maar één simpele missie: het volbrengen van het plan van de gesneuvelde Heer van het Duister. Echter blijkt Quinn ook nog haar eigen inbreng en mening te hebben en is het volbrengen van haar taak lastiger dan gedacht. Vooral wanneer ene James Sirius Potter ook nog in de waan lijkt te zijn dat hij ooit net zo'n beroemde held zal worden als zijn vader.



    Genre: Harry Potter fanfic, Fantasie, Romantiek, Komedie
    Leeftijdskeuring: 12+
    Lengte: 16 hoofdstukken, +- 32K
    Samenvatting:
    Als alles in het leven fout lijkt te gaan en je hart alleen met leegte is gevuld, je warmte mist en duisternis je omringt, weet dan dat het licht dichterbij is dan je denkt en zal verschijnen op de meest onverwachte manieren.


    "Leave me alone, Potter!"
    "No, I won't leave you. Not like he did"


    Het dramatische, romantische en humoristische verhaal over de aanloop naar de dag dat Lily Evans eindelijk de naam "James" over haar lippen kreeg, in plaats van hem op hatelijke toon "Potter" te noemen. Een dag die James Potter nog altijd benoemt tot het beste verlate kerstcadeau ooit.



    Genre: Harry Potter fanfic, romantische komedie, fantasie
    Leeftijdskeuring: 12 jaar en ouder
    Planning: Start 1 februari 2016, afronden in 2016
    Samenvatting:
    Wanneer Harry begint te twijfelen aan de liefde tussen zijn ouders, grijpt Sirius Black in en vertelt zijn petekind hoe James en Lily precies bij elkaar zijn gekomen, namelijk dankzij zijn eigen heldhaftige optreden. Het humoristische verhaal wordt bijgeschaafd door Remus Lupin, die koste wat het kost wil voorkomen dat Harry slachtoffer wordt van Sirius' levendige fantasie. Echter zorgt dit ervoor dat Harry uiteindelijk niet het ontstaan van één perfect koppel krijgt te horen, maar twee.



    Genre: Harry Potter fanfic, Parodieën, komedie, romantiek
    Leeftijdskeuring: Alle leeftijden
    Planning: Lopend in 2016
    Samenvatting:
    De bekende Frozen songs in een Jily jasje.


    Some people are worth singing Frozen songs for. She was one of those people. Merlins sparkling flip flops, she could make all my totally awesome Potter coolness melt in an instant and my super hot Quidditch body shiver as if I was in deep deep snow. I couldn't just let her go, could I?


    En ik heb nog twee verhalen die niet overeen komen met je lijstje. Een Avontuurlijke thriller (OP) en een THG fanfic:


    Genre: Onbekende personen, avontuur, thriller
    Leeftijdskeuring: 12 jaar en ouder, kan neigen naar 16 jaar en ouder.
    Lengte: 68 hoofdstukken, +- 74K
    Samenvatting:
    De drieëntwintigjarige Iwo is al bijna vier maanden afgestudeerd en werkeloos, als hij plots gebeld wordt door zijn oom in India. De jongste broer van zijn moeder, reisleider van beroep, verzoekt hem dringend het eerste vliegtuig naar New Delhi te nemen. De dochter van zijn beste vriend is ontvoerd en volgens hem is vreemd genoeg Iwo de enige die hen kan helpen. Hij heeft zijn redenen om te geloven dat de roof iets te maken heeft met een oude epos waar Iwo werkelijk alles over beweert te weten: De Ramayana. Na enig twijfelen stemt Iwo ermee in, familie help je immers altijd. Iwo weet alleen niet dat deze roep om hulp slechts het begin is van een bloedstollende race tegen de klok vol raadsels, mysteriën en met een geduchte psychopaat als tegenstander, iets waar de wereldvreemde Iwo helemaal niet naar op zoek was en wat zijn idee over wat feit en wat fictie is compleet zal veranderen.

    Het riskante aan mythen is dat je geen idee hebt wat waar is en wat niet. Er zijn cruciale dingen aan toegevoegd en verloren gegaan. Eigenlijk zijn ze vergelijkbaar met het schimmenspel. Je ziet de schimmen, maar het zijn slechts schaduwen van de werkelijkheid. Misleidend en ongrijpbaar.



    Genre: The Hunger Games fanfic, Sci-Fi, Avontuur
    Leeftijdskeuring: 12 jaar en ouder
    Planning: Doorstart in december 2015, afronden in 2016
    Samenvatting:
    Once someone said to me that snowflakes are like people. They kinda look alike but no two are exactly the same. I have experienced that only some of us are similar to snowflakes. Those people are here to create peacefulness, to quench the fire that others started. We need them. However, it is hard for most of us to understand that without them the whole system will collapse and humanity will be lost forever.

    We proudly present you the 77th and final Hunger Games! With 24 children from the Capitol as tributes.


    Annabelle Snow haar leven staat op zijn kop, wanneer ze na de stemming van de overgebleven winnaars gedwongen wordt mee te doen aan een laatste hongerspelen, bedoelt om het Capitool duidelijk te maken hoe vreselijk de spelen eigenlijk zijn. Ze is in de afgelopen paar jaren wel getraind mocht zoiets ooit gebeuren, maar in tegenstelling tot haar grootvader, is de jongedame helemaal geen wreed persoon en kan ze zich überhaupt niet eens voorstellen dat ze ooit een dier zou doden, laat staan een ander mens. Ze draagt geen vuur met zich mee, zoals haar grote voorbeeld Katniss altijd deed. Daarnaast zien alle andere tributen haar als schuldige en dus ligt al vast dat zij de ultieme prooi is in deze spelen. Ze is gedoemd te sterven, of toch niet?


    Hier heb je al mijn aanraders ^^ Srs, alles.

    Zelf heb ik nog een story van de Hongerspelen, ik weet niet of je dat ook leest? Hij is bíjna afgerond op Q, dus je kan alle 50K in één keer uitlezen, haha. I will see you again < Tadaaa ^^


    Three words, large enough to tip the world. I remember you.

    Oeh wat een reacties, ik ga eens even rondneuzen, bedankt!

    Zelfbeeld - Op Dezelfde Golflengte







    Hij was vroeger de pester

    Zij het slachtoffer.


    Het verhaal gaat ver twee tieners. Stef en Sacha
    Ze kennen elkaar van de basis school, maar na de basis
    school zouden ze elkaar nooit meer zien, dat dachten ze,
    totdat Stef opeens bij haar op school komt.




    Stef had vroeger gepest, en was een moeilijke jongen op de basis school,
    maar dat veranderde al gauw als hij op de middelbare school kwam waar Sacha zit.
    Hij kwam erachten, dat hij er mensen in zijn omgeving niet meer kon helpen
    en dat het te laat was voor sommige. Hij wilde opnieuw gaan beginnen.
    In de eerste instantie was Sacha niet blij om hem weer te zien.
    Stef wilde Sacha echt niet meer kwetsen.
    Hij begon spijt te krijgen wat hij allemaal bij Sacha aan deed.
    Hij wilde niks liever dan opnieuw beginnen met haar, maar
    daar twijfel Sacha nog steeds over. Ze is nog steeds kwaad op hem, en wil
    helemaal niks met hem te maken hebben.
    Ook zij had moeilijk heden vroeger en thuis.
    Stef had echt enorme spijt, dat hij haar gekwetst had.
    Hij ontdekte op de een of andere manier dat
    ze bijzonder was, en begon zelf om haar te geven,
    maar dan ontdekt Sacha zijn gruwelijke familie geheim over zijn grote zus.
    Zou ze Stef wel ooit vergeven wat hij haar allemaal aandeed?
    wat als hun de enige twee zijn die elkaar echt begrijpen die
    niemand anders ooit had gedaan?
    Wat als hun zielverwante van elkaar zijn?

















    'Ik ben altijd kritische op mezelf.'
    'Ik ook ik voelt me niet trots op mezelf.'
    ''Ik heb dat ook. Ik onderwaardeert de dingen die ik goed doe'
    'Toevallig, Ik denkt dat anderen belangrijker zijn dan ik zelf.'
    'Ik heb het gevoel niets te kunnen.'
    'Ik ook. Ik ben zeer gevoelig voor kritiek van anderen.'
    'Ik kijkt daarom op tegen anderen mensen. Heb jij dat ook eens?'
    'ja, Ik denkt dat anderen beter zijn dan ik zelf.'
    'Ik leef met je mee. Ik bent altijd op zoek naar waardering van anderen.'




    Soundtrack wordt nog aan gewerkt!
    bevat zaken over zelfverminking, Mishandeling,
    zelfmoord, en minderwaardigheidscomplex.
    Ik schrijf wanneer ik wil en kan
    Het start op 20-05-2016


    Fiction || Drama || Romantiek || Realistisch

    _____________________________________________________________________________________________________

    Septem World of Magic





    Heel ver van hier vandaar is er
    een magische dimensie, waar alles mogelijk is.
    Een dimensie met zeven planeten.
    Vijf magische koningsrijken, die ieder
    hun eigen planeet bewaken.
    zeven planeten, waar magie mogelijk is,
    maar de zeven magische planeten worden
    bedreigt door kwaadaardige en verbannen wezens.
    eens in de zoveel tijd worden er kinderen uitgekozen
    als beschermers, om de twaalf hoofdkrachten te leren
    en de zeven magische planeten beschermen tegen
    het kwaad en tegen oorlogen.


    Stella Twinkels is een vijftien jarig meisje, die een gewone tiener leven leidt. Alleen is ze de enige persoon, die alle legendes, verhalen en geschiedenis weet over de hele universum, maar haar leven zal niet meer hetzelfde zijn, als ze op een ochtend een magische ketting vindt in haar slaapkamer.
    Op school ziet ze opeens mysterieuze universele mannen, zonder gezichten. Haar ouders worden op Mysterieuze wijze vermoord, maar al gauw kreeg ze te horen dat ze een beschermster is, die de twaalf belangrijken hoofdkrachten moet leren, en getraind moet worden om de zeven magische planeten te beschermen. Maar dan gebeuren er op de zeven planeten hele vreemde dingen. Vreemde gebeurtenissen dat onmogelijk is op de zeven magische planeten.
    Niemand weet de oorzaken, of wie er achter zit. Door haar eigenwijze gedrag ontdekt ze samen met haar vrienden iets gruwelijks. Samen met hulp van andere moet ze ervoor zorgen dat de zeven planeten weer worden hersteld, door uit te zoeken wie er achter dit gruwelijke plan zit. En die persoon tegenhouden, maar wat als het kwaad haar veel beter kent dan ze zelf verwacht heeft.?










    * Het is Nederlands geschreven
    * doet mee met Soty
    * Gestart op 6 jan 2016
    * afgelopen ergens in de herfst





    Onbekende personen || Drama || Fantasy || Alternate Universe

    ________________________________________________________________________
    Dark school mysterie








    Het verhaal over een prins op school, die samen met zijn vrienden ontdekt, de de school ook hele duistere kanten heeft. Ze moeten snel uitzoeken wie er achter deze gruwelijke mysterie zit, voordat er nog meer levens kost.
    verhaal gebaseerd uit mijn droom





    * Bevat 12+ stukken
    * Het verhaal is gebaseerd uit mijn droom.
    * Lees niveau B1/B2
    *Geschreven in grote en makkelijker woorden.
    * geschrikt voor mensen met dyslexie



    Onbekende personen || Drama || Thriller || Lees niveau B2

    [ bericht aangepast op 19 mei 2016 - 16:03 ]


    wees jezelf dan ben je al mooi genoeg

    Misschien lijkt dit je leuk:



    'But who? Who do you exactly mean, Luke?'
    'Oh, don't you know, you stupid? That girl. Er... that dipdyed hair from Yogurtland, you know?'


    Soundtrack

    Al zo lang ze het zich herinnert woont Jackie in Los Angeles. Wat ze daarentegen niet weet is dat er iemand is die haar leuk vindt. Tot diegene plots van de aardbodem verdwijnt....

    Onbekende personen
    Nederlands geschreven

    Een NaNoWriMo-verhaal, dus het verhaal is zo goed als afgerond. Toch wil ik het niet "in de kast laten liggen"; ik wil er iets mee doen! Vandaar dat ik dit verhaal toch publiceer op Quizlet, vooral omdat ik graag feedback van jullie wil en omdat ik Quizlet gemist heb! Ook zie ik graag reacties tegemoet die eventueel de plot verbeteren kunnen, maar ook zie ik de meest motiverende reacties.
    x