• HOTEL APHRODITE
    Praattopic
    ALS JE NOG WIL MEEDOEN, KAN JE DAT ALTIJD EENS VRAGEN

    I LOVE you.


    Ooit kocht een hoogstaande "zakenman", César Blasios Rivera, een niet al te groot, maar luxueus ingericht hotel, ergens in de neonverlichte buurten van Los Angeles. Jaren later is het één van dé toplocaties voor mannen -en vrouwen - om zich te goed te doen aan drank, drugs en vrouwen. Alle klasses weten er zich te vinden, of je nu op zoek bent naar een plek om te dansen en een onvergetelijke nacht te beleven, of van plan bent om een nachtje door te brengen in één van de luxueuze kamers, dit is dé plek.
    Helaas heerst er niet enkel plezier en genot in het hotel. De meisjes die er verblijven en zich beschikbaar maken, kennen niets anders meer dan dit leven. Allemaal zijn ze er ooit met heel hun hart ingeluisd, om vervolgens enkel nog als slaaf te dienen en geen kat die het doorheeft, daar zorgt Rivera wel voor. De strikte regels en onverwachte uitspattingen van hun persoonlijke duivels - ooit de liefdes van hun leven - zorgen voor een ware hel. Zal de nachtmerrie ooit stoppen?

    De spanningen lopen hoog op wanneer er op 30 juli, 2016, een lijk in één van de werkkamertjes ligt. Tot ieders verbazing is het niet één van de meisjes, maar wel één van de jongens. De tweeëntwintigjarige Mason Kingsley blijkt die nacht een overdosis te hebben genomen, hoewel hij nooit eerder zo veel drugs heeft genomen. Is het een zelfmoord? Is het moord? Wie zal het zeggen? Verdenkingen worden alle kanten op gegooid en iedereen is verdacht. Het weinige vertrouwen dat in het hotel hangt, is bijna volledig verdwenen en het zal niet lang meer duren voor er een metaforische bom ontploft.
    En wie heeft er de politie bij gehaald?


    People are not rain or snow or autumn leaves; they don't look pretty when they fall down.



    EXTRA INFO
    De meisjes:
    Alle meisjes die in het huis verblijven, zitten er vast. Ze hebben geen rechten meer en zijn niet meer dan bezit van het hotel en hun loverboy. Sommigen zitten nog in de waan van hun verliefdheid en denken te werken voor een betere toekomst, terwijl anderen al door hebben dat ze nog minder waard zijn dan slaven en zagen hun mooie toekomst lang geleden in rook opgaan. Sommigen zijn hartsvriendinnen, anderen kunnen elkaar niet uitstaan en nog anderen hebben helemaal niet meer door wat er op de wereld gebruikt. Allemaal zijn ze ooit in de val gelokt met mooie woordjes, cadeautjes, valse beloftes en/of drugs.

    De jongens:
    Hoe de jongens in contact zijn gekomen met het hotel, hangt van hun geschiedenis af, maar één ding hebben ze gemeen: het zijn geen lieverdjes. Er hangt een bepaalde hiërarchie tussen hen in, de rang afhankelijk van hoe sterk ze zijn - mentaal & fysiek - en hoe lang ze al in of rond het hotel verblijven. De meesten weten niet alleen hoe ze om moeten gaan met meisjes, maar zijn ook niet vies van drugs en wapens. Sommigen wonen in het hotel zelf, anderen hebben er enkel hun meisjes zitten. Sommigen hebben al een flink fortuin opgebouwd en denken misschien aan een ander leven, maar Rivera houdt de touwtjes strak; eruit stappen is niet zo simpel.

    Dagverloop:
    Dancing + Werkkamers
    21u30 - 06u00: geopend voor klanten
    06u00 - 14u00: Gesloten
    14u00 - 20u00: Schoonmaak (door de meisjes)
    20u00 - 21u00: Ontspanning (voor iedereen)
    21u00 - 21u30: Voorbereiden opening

    Hotel
    13u00 - 19u30: Schoonmaak
    20u00 - 22u00: Aankomst klanten
    08u00 - 10u00: ontbijt (op de kamer) + vertrek klanten

    Meisjes:
    Ingehuurd voor overnachting:
    De dag ervoor heeft het meisje vrij en mag ze doen wat ze wil, op voorwaarde dat ze helemaal klaar is voor de klant en geen regels breekt.
    20u00 - 10u00: ter beschikking van de klant
    10u00 - 13u00: bijslapen & eventueel eten
    13u00 - 19u30: Schoonmaken & avondeten
    Niet ingehuurd:
    06u00 - 14u00: Slapen & eten
    (08u00 - 10u00: lobby voor wie lobbydienst heeft)
    14u00 - 20u00: Schoonmaak & avondeten
    20u00 - 21u00: Ontspanning
    (20u00 - 22u00: lobby, voor wie lobbydienst heeft)
    21u00 - 21u30: Voorbereiden voor werk
    21u30 - 06u00: werken in de dancing (serveren, achter de bar staan, dienst draaien)

    Jongens:
    De jongens mogen zelf hun dag invullen, tenzij ze een shift hebben.
    shifts:
    Dancing in het oog houden (schoonmaak controleren & corrigeren + toezien op verloop avond/nacht) : 19u00 - 06u00
    Lobby (in- en uitschrijven van klanten, toezicht houden op de zitruimte): 21u00 - 09u00
    Kamers controleren: 18u00 - 19u30


    MASON KINGSLEY
    Mason was 22 jaar en werkte al 5 jaar voor het hotel. Hij woonde in kamer 15 (op de derde verdieping) en had op het moment van de moord geen meisje in het hotel zitten. Hij was meer gericht op de drugshandel van de organisatie en verdiende hier genoeg mee. Hij was niet meteen de meest opvallende persoonlijkheid, maar lag wel goed bij de meeste jongens. Tegenover de meisjes was hij grof, en iets te gewelddadig zonder duidelijke reden. Hij was geen stommerik, maar ook niet het grootste licht, waardoor hij waarschijnlijk nooit verder zou zijn gekomen dan hij nu was in zijn criminele carrière.


    HET HOTEL
    Algemeen:
    • Boekingen gebeuren enkel via het internet/telefonisch en moeten minstens 48 uur op voorhand gemaakt worden. Dit wordt geregeld door César zelf (of zijn assistent) en af en toe door Beau. Er wordt per nacht gerekend. Overdag is het niet mogelijk om op de kamers te verblijven.
    • De kamers en de meisjes worden via het internet aangeprezen, waar ook recensies geplaatst worden. Hoe beter de recensie, hoe vaker het meisje gevraagd wordt, hoe meer ze verdient en hoe beter haar leven (en het leven van haar loverboy) zal zijn.
    • Op zondag is het hotel gesloten. Dit is een rustdag voor iedereen. Vaak wordt de was op deze dag gedaan.


    Opmerking: alle foto's zijn er om je een idee te geven. Dit betekent dat ze niet altijd 100% overeenkomen met schaal en inrichting en zo.
    Buitenkant:


    Het is oké als je iets niet kan lezen, ik had het vooral voor mezelf geschreven.


    Het hotel staat ergens halverwege een heuvel, tussen de vele, felverlichte gebouwen van Los Angeles. Op het eerste zicht valt het dan ook niet erg op. Het gebouw is al enkele decennia oud, maar goed verzorgd. Het bevat een "kelder", gelijkvloers en vier verdiepen, en oogt vrij rustig aan de buitenkant. De hoofdingang geeft uit op het gelijkvloers, maar de kelder heeft ook nog een aparte ingang voor de jonge feestvierders die iets te veel plezier maken voor een hotellobby. De stenen zijn rood, maar verder heb ik geen beschrijving want ik suck in het beschrijven van een gebouw. (x
    Alle trappen in het huis zijn van steen, behalve die naar de eerste verdieping; deze zijn van marmer.


    Garage:
    Als je voor de ingang staat, dan is er aan de rechterkant een lager gebouw. Dit is de garage van de bewoners en eventueel enkele gasten. Er is plaats voor zo'n dertig wagens (het gaat ook deels ondergronds).

    -1: Kelderverdieping:
    Bar - 3 werkkamers (A, B, C) - Washok - Tuin & Zwembad


    bar:


    zitruimte:


    werkkamers:


    zwembad:



    De kelder is het drukste deel van het hotel, aangezien er elke nacht een hele hoop mensen de tijd van hun leven beleven. De meisjes die die nacht zich niet ten dienste moeten stellen (door lichte ziekte of maandelijkse problemen), staan achter de bar en lopen rond met drankjes en andere middelen. Achter de bar bevinden zich drie kamers, waarvan er drie als werkkamer worden gebruikt. Dit zijn de kamers waar klanten zich een uurtje (of langer/korter, naargelang de prijs) met één van de werkende meisjes kunnen plezieren. Ze zijn sober ingericht, aangezien niemand er echt verblijft. Meestal staat er niet meer dan een bed, een douche en een nachttafeltje voor alle benodigdheden. De laatste kamer is het washok waar enkele wasmachines, droogkasten en strijkplanken staan. Hier worden overdag de kleren gewassen etc.
    De deuren naast de trap leiden naar buiten, naar het terras, de grote barbecueruimte, het bubbelbad en het zwembad. 's Nachts kunnen de feestvierders hier terecht, overdag wordt het zwembad vooral schoongemaakt en dan gebruikt door de jongens. Het kleine gebouwtje ernaast zijn de wc's van de dancing, die via binnen te bereiken zijn.


    0: Gelijkvloers
    Inkomhal hotel - 6 werkkamers (1 tem 6)


    zitruimte:


    desk:



    Achter de desk staat één van de jongens en een meisje. Gasten die willen overnachten, schrijven zich hier in en worden meestal al opgewacht door hun gezelschap in de zitruimte. De zitruimte mag ook gebruikt worden door de meisjes die vijf minuutjes willen uitblazen, al moeten ze oppassen dat ze er niet te lang blijven zitten. De kamers op deze verdieping zijn eveneens werkkamers (zie -1). Klanten kunnen zowel uit de kelder komen, als via de hoofdingang. In de zitruimte zitten dan ook meestal enkele meisjes voor deze laatste groep.

    1: Eerste verdiep
    Kamers overnachtingen (5) (7 tem 11)


    Een kamer:


    (dit is een voorbeeld)


    De eerste verdieping is meteen de meest luxueuze. Er zijn slechts vijf kamers, maar deze kosten dan ook enorm veel per nacht. De klanten die hier overnachten zijn dan ook altijd erg rijk, en meestal veeleisend. De meisjes die hiervoor worden ingezet, worden dan ook de dag ervoor goed voorbereid. De klanten overnachten hier dan ook niet voor de kamer, maar vooral voor het gezelschap - velen zijn vaste klanten. Alles op deze verdieping moet altijd tip top in orde zijn.

    2: Tweede verdiep
    Leefruimtes jongens - Grote jongenskamers (3) (12 tem 14)


    woonkamer:


    keuken:



    Op de tweede verdieping slapen de jongens die het meest verdienen/er het langst verblijven. Hun kamers zijn groter dan de anderen, en luxueuzer. Elke kamer heeft zijn eigen badkamer en kan op slot. De jongens slapen alleen of met twee, hangt ervan af wat ze zelf willen. Naast de kamers ligt nog de grote zitkamer, de keuken en de eetkamer. De eetkamer bevat simpelweg een grote tafel en enkele stoelen. Wanneer de vierde verdieping niet is afgesloten en ze niet aan het werk zijn, mogen de meisjes hier ook komen.
    De trap om naar boven te gaan, hangt boven de bocht van de trap om naar beneden te gaan.


    3: Derde verdiep
    "Kleine" jongenskamers (7) (14 tem 20)


    (Ik zie net dat ik een gigantische fout heb gemaakt met de trap, dus kamer 15 is nog net iets kleiner (x )


    Deze kamers zijn kleiner en minder luxueus dan die van de tweede verdieping, maar zeker nog best aangenaam. Ook hier heeft elke kamer een eigen badkamer en kan elke kamer op slot. De jongens slapen alleen, met twee of met drie, afhankelijk van wat ze zelf willen. Voor de leefruimte moeten deze jongens een verdieping naar beneden.

    4: Zolder / Vierde verdiep
    Leefruimtes meisjes - slaapkamers meisjes (7) (21 tem 27) - Douches meisjes


    kamers met 2+ :


    (dit is een voorbeeld van hoe het is ingericht. Dit is niet per se een kamer)
    kamer met 2:


    (dit is een voorbeeld van hoe het is ingericht. Dit is niet per se een kamer)
    keuken:


    woonkamer:



    De meisjeskamers zijn erg sober, hoewel je af en toe wel eens wat spulletjes vastkrijgt. Sommige meisjes doen dan ook hun best om er toch nog een eigen plekje van te maken en dit is dan ook toegestaan. De kamers kunnen op slot, maar enkel de jongens hebben de sleutel. Er is een wastafel en plek om make-up etc. te doen, maar er is geen wasplaats. Daarvoor is de grote doucheruimte (tenzij het meisje geluk heeft om in één van de jongenskamers te kunnen douchen). De grote doucheruimte heeft geen aparte hokjes, enkel een plek om je om te kleden en dan de grote ruimte zelf. De bovenste verdieping kan op slot, wat af en toe gebeurt. Daarom hebben de meisjes zelf een kleine woonkamer en keuken. De ruimtes zijn niet groot, maar door de jaren heen is het er best gezellig geworden. Het is de enige plek in het huis waar de jongens zich niet al te veel mee moeien.
    Indeling kamers:
    Kamer 21: met vier
    Kamer 22: met vier
    Kamer 23: met twee
    Kamer 24: met vier
    Kamer 25: met drie
    Kamer 26: met vijf
    Kamer 27: met drie


    Hotelregels:
    Meisjes:
    • Wanneer je een drankje wordt aangeboden, bestel dan het duurste. Neem één slok, en giet de rest weg
    • Blijf in staat om te werken (ivm drank & drugs)
    • De klant is koning en heeft altijd gelijk. Blijf ten allen tijden vriendelijk (= lachen)
    • De jongens hebben altijd gelijk
    • Wanneer de deur van de vierde verdieping op slot is, blijft deze op slot tot een jongen ze weer openmaakt
    • Internet is verboden zonder toezicht
    • Bellen is verboden zonder toezicht
    • Buitengaan is verboden zonder toezicht
    • Je kiest zelf hoe je tijd overdag spendeert (tijdens het schoonmaken), zolang je klusjes maar gedaan zijn
    • Van sleutels blijf je af
    • Gebruik altijd een condoom bij klanten
    • De pil is verplicht, vergeetachtigheid wordt zwaar bestraft.

    Jongens:
    • Respecteer de privacy van de andere jongens
    • Lijfstraffen zijn toegestaan, moord niet. Ook niet per ongeluk
    • Onderlinge problemen los je zelf op
    • Naar de politie gaan is verboden
    • De meisjes staan ter beschikking van het hotel, maar zijn eigendom van de jongens wie ze gerekruteerd worden. Hun wil moet gerespecteerd worden. Nee is nee.
    • Verliefd worden is verboden
    • Klant is koning
    • Het maakt niet uit hoe je aan het geld komt, zo lang je maar genoeg betaalt


    RPG REGELS
    • De huisregels Quizlet zijn hier - natuurlijk - van kracht.
    • Geen ruzie OOC - Personages mogen elkaar natuurlijk wel hartgrondig haten
    • 16+ is toegestaan, maar hou het een beetje netjes en schrijf altijd een waarschuwing in het begin van de post. Maak desnoods gebruik van een spoiler.
    • Maxmum twee rollen per persoon. Eventueel wordt dit aangepast.
    • Lees alsjeblief alle informatie toch eens door.
    • De deadline voor de rollen is ??/??
    • Ik verwacht niet dat je elke dag hier mee bezig bent, maar hou het alsjeblief in het oog. Ik kom zeuren als je te lang niets laat horen…
    • Geef naamsveranderingen door. Ik kan niet beloven dat ik het nooit zal vergeten te veranderen, maar dan weet ik (en anderen ook) tenminste wie je bent.
    • Minimum 250 woorden per post
    • Have fun (:

    She broke her rules for you.

    ROLLEN
    Jongens - 10
    • Naam ~ Leeftijd ~ Kamer ~ tijd in het hotel ~ Faceclaim ~ Username ~ Pagina
    • Beau Rivera ~ 24 ~ 14 ~ 24 jaar ~ Christian Williams ~ Frisk ~ 1.6
    • Hunter Benjamin Lukasiak ~ 20 ~ Kamer ~ 4 maand ~ Ash Stymest ~ Ziegler ~ 1.2
    • Milo Rhys O'Brien ~ 27 ~ Kamer ~ 5 à 6 jaar ~ Theo James ~ Miall ~ 1.8
    • Gereserveerd ~ Leeftijd ~ Kamer ~ tijd in het hotel ~ Faceclaim ~ Feliana ~ Pagina
    • Christopher "Kit" Harvey Ellis Jones ~ 29 ~ 13 ~ 10 jaar ~ Kit Harington ~ Shireen ~ 1.6
    • Gereserveerd ~ Leeftijd ~ Kamer ~ tijd in het hotel ~ Faceclaim ~ JetBlackHeart ~ Pagina
    • Bran Oakley ~ 24 ~ 17 ~ 5 jaar ~ Mikkel Jensen ~ Raccoon ~ 1.6
    • Rowan Theodore Ackerman. ~ 26 ~ Kamer ~ tijd in het hotel ~ Niclas Gillis ~ Mismagius ~ 1.8
    • Adam "Ramses" Berger ~ 26 ~ Kamer ~ tijd in het hotel ~ Toni Mahfud ~ Sempre ~ 1.7
    • Maddox 'Matt' Adam ~ 28 ~ Kamer ~ 8 jaar ~ Colton Haynes ~ Hood96 ~ 1.7
    • Romano Emil Rivera ~ 21 ~ Kamer ~ Enkele maanden ~ Emilio Flores ~ Raccoon ~ 1.8

    meisjes - 10 + 1
    • Naam ~ Leeftijd ~ Kamer ~ tijd in het hotel ~ Faceclaim ~ Username ~ Pagina
    • Gereserveerd ~ Leeftijd ~ Kamer ~ tijd in het hotel ~ Faceclaim ~ PecuIiar ~ Pagina
    • Talitha Hayes ~ 23 ~ 23 ~ 7 jaar ~ Holland Roden ~ Mignon ~ 1.1
    • Leia Cara Jameson ~ 18 ~ 21 ~ 3 jaar ~ Barbara Palvin ~ Hood96 ~ 1.1
    • Genevieve Loire Ozera ~ 18 ~ Kamer ~ tijd in het hotel ~ Faceclaim ~ Sugar_Coated ~ 1.8
    • Norah Aroha Walker ~ 20 ~ Kamer ~ (3 jaar) ~ Courtney Eaton ~ Velaris ~ 1.6
    • Callie Mae Woodward ~ 22 ~ Kamer ~ tijd in het hotel ~ Sky Ferreira ~ Erlebnis ~ 1.8
    • Dani Reina Verdad ~ 25 ~ Kamer ~ 4 jaar ~ Eiza Gonzalez ~ Canagan ~ 1.6
    • Ivy Wynter Keegan ~ 22 ~ Kamer ~ 4 maand ~ Debby Ryan ~ Miall ~ 1.8
    • Samantha Parks ~ 22 ~ Kamer ~ 3 jaar ~ Jessica Lowden ~ MrsHummels ~ 1.7
    • Angelina Manda Feryal ~ 17 ~ /~ Nieuw ~Baskin Champion ~ Sunrises ~ 1.7

    • Alexandra Margot Benson ~ 31 ~ Klant~ Julianne Hough ~ Puellae ~ 1.6


    Don't blame me for trusting me. It was your mistake.

    LIJSTJE
    • Naam
    • Leeftijd 18 - 28
    • Kamer Spreek dit onderling een beetje af
    • Tijd in het hotel
    • Uiterlijk
    • Innerlijk Hou er rekening mee dat de jongens criminelen zijn en hoogstwaarschijnlijk geen hoog beeld van vrouwen hebben, terwijl de meisjes ooit in het huis terecht zijn gekomen waardoor ze wel degelijk een zwakke periode hadden. Also, jarenlang misbruik en zo, laat zijn sporen achter. De jongens zijn niet vies om klappen te geven wanneer de toon hen niet aanstaat.
    • Geschiedenis
    • Relaties:
          - loverboy:
          - zijn meisje(s):
          - Wat was de relatie met de dode jongen? (alles is toegestaan)


    KAMERVERDELING
    Tweede verdieping - jongens
    • Kamer 12
    • Kamer 13 - Kit
    • Kamer 14 - Beau

    Derde verdieping - jongens
    • Kamer 15 - Mason (overleden)
    • Kamer 16
    • Kamer 17 - Bran
    • Kamer 18
    • Kamer 19 - Ramses
    • Kamer 20

    Vierde verdieping - meisjes
    • Kamer 21 (4): Leia
    • Kamer 22 (4):
    • Kamer 23 (2): Talitha & Dani
    • Kamer 24 (4):
    • Kamer 25 (3):
    • Kamer 26 (5):
    • Kamer 27 (3):

    Nog niet aangegeven
    • Hunter
    • Norah
    • Samantha
    • Maddox
    • Angelina - wordt tijdens RPG beslist?
    • Rowan
    • Ivy
    • Genevieve
    • Romano
    • Callie
    • Milo


    RELATIES
    • Beau: Talitha
    • Kit: Dani
    • Hunter: Ivy
    • Ramses: Samantha
    • Bran: Norah
    • Romano: Angelina

    Nog niet besloten
    Meisjes: Leia, Genevieve, Callie
    Jongens: Rowan, Maddox, Milo


    SHIFTS
    komt

    [ bericht aangepast op 24 aug 2016 - 22:11 ]


    Mhm?

    Oelala. Zou ik een meisje mogen? (:


    She's imperfect but she tries

    Mag ik een meisje reserveren? Wil er nog even over na denken.


    I'm not waiting for a pince, I'm waiting for a guy who thinks i'm his princess.

    Oeh mag ik een meisje reserveren svp?


    When I taste Tequila, Baby, I still see ya

    Ik wil graag barbara palvin claimen


    I'm not waiting for a pince, I'm waiting for a guy who thinks i'm his princess.

    Wanneer zou je willen beginnen? Dit spreekt me erg aan, maar ik ga maandag op vakantie


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Ziegler schreef:
    Wanneer zou je willen beginnen? Dit spreekt me erg aan, maar ik ga maandag op vakantie


    Ik heb geen idee, dat hangt van de respons af (:
    Hoe lang ga je op vakantie? En heb je er totaal geen wifi, of zou het je lukken om het een beetje te blijven volgen?
    @de anderen: jullie staan er bij.


    Mhm?

    Mag ik een meisje ?


    Spinning around, I'm weightless.


    "Your love was fake, but the pain it caused was very real"



    "I thought I have met Mr. right . But instead I have met Mr. Fake, Mr. Rude and Mr. Asshole."



    • Naam Leia Cara Jameson
    • Leeftijd 18
    • Kamer 21
    • Tijd in het hotel drie jaar
    • Uiterlijk
    • Innerlijk
    - onhandig
    - eigenwijs
    - temperamentvol
    - arrogant
    - zorgzaam
    - afzonderlijk
    - gevoelig
    - gesloten
    - flapuit
    - zelfopofferend
    - onzeker
    • Geschiedenis
    Leia haar jeugd is altijd wel goed geweest, ze woonde in een gezin die rijk genoeg was om
    Komst
    Vaste klant
    • Relaties:
    - loverboy:
    - zijn meisje(s):
    - Wat was de relatie met de dode jongen?
    Ondanks dat Leia een afkeur heeft voor de meeste jongens in het hotel heeft ze toch een paar kleine goede momenten gedeeld met Mason, ondanks dat ze vaker geslagen werd door hem of grof behandeld werd heeft ze toch een soort van goede band met hem weten op te bouwen waar andere weinig wat van afwisten.

    [ bericht aangepast op 31 juli 2016 - 11:07 ]


    I'm not waiting for a pince, I'm waiting for a guy who thinks i'm his princess.

    Frisk schreef:
    (...)

    Ik heb geen idee, dat hangt van de respons af (:
    Hoe lang ga je op vakantie? En heb je er totaal geen wifi, of zou het je lukken om het een beetje te blijven volgen?
    @de anderen: jullie staan er bij.


    Ik zou mijn rol sowieso op tijd kunnen maken. Ik heb wel wifi, dus ik zou het wel kunnen volgen c: ik ga 2,5 week!


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Ziegler schreef:
    (...)

    Ik zou mijn rol sowieso op tijd kunnen maken. Ik heb wel wifi, dus ik zou het wel kunnen volgen c: ik ga 2,5 week!


    Kom er dan maar gerust bij ^^


    Mhm?






                                        Talitha H A Y E S
                ALL MEN ARE PIGS. BUT NOT HIM — HE'S JUST A LITTLE LOST.

    NAAM
    Talitha Hayes. Ze wordt het liefst met haar hele naam aangesproken, omdat ze hier zelf erg content mee is. Het is het kleine beetje trots dat ze nog heeft.

    LEEFTIJD
    Talitha is niet meer het jongste meisje dat er rond loopt en dus zeker ook niet het minst ervaren: ze is op het moment drieëntwintig jaar jong.

    KAMER
    Kamer 23. Waar ze eerst op een kamer met vier personen sliep, heeft ze inmiddels het geluk om haar kamer slechts met één ander te delen. Door de jaren heen heeft ze er een persoonlijke draai aan weten te geven, al zal de kamer voor buitenstaanders alsnog sober ogen.

    TIJD IN HOTEL
    Talitha spendeert al een ruime tijd van haar leven in het hotel. Haar eerste pas binnen zette ze — weliswaar onvrijwillig — op haar zestiende, wat er voor zorgt dat ze inmiddels al een grove zeven jaar haar thuis vindt in het louche hotel.

    UITERLIJK
    Met haar 1m60 valt Talitha niet heel groot te noemen, al is ze ook weer niet overdreven klein. Toch is het moeilijk om haar over het hoofd te zien: ze heeft van nature rode lokken, die tot over haar schouders golven. De tint van haar huid is behoorlijk bleek en ze zal in de zon sneller verbranden dan daadwerkelijk een kleurtje krijgen, al hoeft ze zich daar geen zorgen meer om te maken nu ze gevangen zit tussen de muren van het hotel. Haar figuur is goed in proportie, al zijn haar rondingen niet bewonderenswaardig en ze moet het voornamelijk van haar gezichtje hebben. In feite heeft ze permanent last van wallen, maar ze weet dit vaak weg te werken met make-up als ze aan het werk is.

                                  I SURVIVED. I DON'T NEED TO HIDE THAT.

    INNERLIJK
    Talitha is een geval apart. Ooit kwam ze hier als bang hertje binnen, maar inmiddels zou dit niet meer de juiste beschrijving zijn voor de vurige dame. Als je zolang in de duistere kringen van Hotel Aphrodite woonachtig bent, dan sijpelt de duisternis langzaam maar zeker ook een beetje bij jezelf binnen. Talitha is een persoon dat erkenning nodig heeft; ze heeft een doel nodig en wil graag het gevoel hebben dat ze belangrijk wordt gevonden. Ze heeft prestatiedrang en voelt competitie bij de andere meisjes als het gaat om klandizie.
          Omdat ze zich zo bedreigd voelt door anderen, bemoeit ze zich juist ook veel met hen. Ze heeft een no nonsense-mentaliteit en zal bange hertjes dan ook direct luidkeels verkondigen dat ze zich geen waanbeelden moeten maken, omdat dit geen droom is en ze maar beter gewoon aan het werk kunnen gaan als ze hun leven nog ietwat draaglijk willen maken. Na deze koude douche aan nieuwkomers zal ze echter een warme knuffel geven en zich als moederfiguur voor hen opstellen, al is dit misschien niet met de juiste intenties. Ze heeft zo namelijk het idee nodig te zijn en krijgt zo het gevoel dat ze, ondanks haar penibele situatie, alsnog enige macht in handen heeft en gerespecteerd wordt. Desondanks voelt ze zich wel degelijk verantwoordelijk voor de andere meisjes en is ze graag hun steun en toeverlaat. Als een van de klanten of jongens zich weer eens misdragen heeft, dan zal ze een schouder aanbieden om op uit te huilen en zal ze, in grove gevallen, zelfs haar mond openen naar de jongens toe om haar afkeuring te laten blijken.
          Dit alles, gewoon zonder al te veel spatjes haar werk doen en onervaren meisjes subtiel de juiste richting in duwen, doet ze om loverboy tevreden te stemmen. Ondanks alles voelt ze namelijk een ongezonde devotie voor hem en doet ze er nog steeds alles aan om zijn appreciatie te krijgen, no matter what. Ze wil dat hij trots op haar is, dat hij over haar kan opscheppen tegenover de andere jongens en tot slot, dat hij haar aandacht geeft.
          Als gevolg van dit alles is haar karakter zodanig beïnvloed dat Talitha buiten het hotel waarschijnlijk niet eens meer fatsoenlijk zou kunnen leven. Hierbinnen wordt ze — in haar ogen — aanbeden en gerespecteerd. Daarnaast verkeert ze nog altijd in de waan dat loverboy altijd nog om haar geeft zoals zij om hem geeft, zelfs al openbaart zich dat niet altijd, iets wat haar — gezien het advies dat ze aan de andere meisjes geeft — ook nog eens hypocriet maakt.





                                  AT FIRST I CRIED. THEN I SUCKED IT UP.

    GESCHIEDENIS
    Komt.


    RELATIES
    Loverboy: TBD
    Kamergenote: TBD
    Mason Kingsley (†): Talitha heeft geen nacht wakker gelegen van zijn overdosis. Niet alleen was de jongen jonger dan zijzelf, maar ook vertoefde hij minder lang in het hotel, waardoor ze zich altijd wat verheven boven hem heeft gevoeld, ondanks het feit dat hij natuurlijk veel meer rechten dan zij had. Respecteren deed ze hem in ieder geval niet en ze zag hem meer als een puppy dan als iemand om angst voor te moeten hebben.

    [ bericht aangepast op 29 juli 2016 - 16:50 ]


    She's imperfect but she tries

    Zou ik een meisje mogen?

    Hoe zit het met loverboys enzo? Mag je dat zelf onderling bespreken of? Mocht het er staan dan heb ik er overheen gelezen sorry!


    I'm not waiting for a pince, I'm waiting for a guy who thinks i'm his princess.

    Dan zou ik graag een jongen willen c:


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Ik twijfel nog een beetje, maar zou ik voor de zekerheid een meisje mogen reserveren c: ?


    To the stars who listen — and the dreams that are answered