• Oi!

    Ok Q'ers, ik weet dat er heel veel ongeloof is rondom zwanger zijn en zo op Q en daar heb ik alle begrip voor, maar ik kan je garanderen dat ik dit geluk niet zou kunnen faken — alsof ik dat zou willen. Ik kan met trots zeggen dat ik een groeiend, levend wezen in me heb wiens hartje wel degelijk aan het kloppen is. Vandaag had ik mijn eerste echo, waar er geconcludeerd is dat ik precies 9 weken en 4 dagen zwanger ben. Volgens hen is mijn uitgerekende datum 2 maart en aaagh ik ben nu al zo verliefd op de kleine mini me. De echo was erg emotioneel en ik heb echt de beste gynaecologe die ik me maar kon wensen, wat de ervaring duizendmaal beter maakte. Ik zat er (natuurlijk) met mijn vriend / verloofde en ugh ik kon mijn tranen niet bedwingen, maar hey, ik kan de hormonen eindelijk officieel de schuld geven.
          Het was echt geweldig om eindelijk zekerheid te hebben, want wat biedt zo'n zwangerschapstest je nou eigenlijk? Voor mij niet genoeg zekerheid, dat is zeker. Ja, dan heb ik natuurlijk wel de gevoelige borsten, buikpijn, rugpijn, vermoeidheid en uiteraard de misselijkheid (oh, als het enkel daarbij bleef zou het zeker geweldiger zijn), maar toch is het anders nu je alles echt hebt gezien. Het hartje klopte (had ik dat al gezegd?) en het was echt geweldig (ik val in herhaling).
          Ook hebben we een USB gekregen (hier moesten we voor betalen maar ssst) waarop ze alle echo's gaan opslaan en iedere keer foto's zodat je echt de overgang gaat zien en dat is toch echt geweldig of niet? Aaargh technologie is geweldig, like really. Maar goed, ik wilde pronken en rondom het motto meer topics aanmaken vond ik het win-win. Dus wie babyspullen wil opsturen is welkom, ik stuur mijn adres wel even. Of als je niet weet wat, mijn Paypal biedt ik ook aan (ok, bad joke, maar still a joke ok peeps no worries).

    Ik kan begrijpen dat als mensen op Q het niet geloven (en dan heb ik het vooral over de mods) dan kan ik eventueel wel de echo sturen met een boodschap naar keuze of zo gezien ik niet zou willen en kunnen faken over dit feit.

    So yeah. Eh. Ja. Bye.


    I'm your little ray of pitch black.

    Ah wat geweldig! Gefeliciteerd! *O*
    Als je die 2 maart even uitstelt naar 13 maart - dat is de beste datum om jarig te zijn, kuchkuch haha.

    Naahw, wat lief! Gefeliciteerd! Hopelijk heb je een fijne zwangerschap en krijg je niet al teveel pijn, zoals ik bij sommige vrouwen wel hoor. Maar super leuk! ^^


    Smile. You're beautiful. <3

    Wat ontzettend leuk! Heel veel geluk met de zwangerschap! Ik heb je andere topic ook gelezen; mag ik vragen hoe de familie van je vriend er nu tegenover staat? c;


    I, Tahani Al-Jamil, shall do my level best to make every event too much.

    Gefeliciteerd met jullie zwangerschap!


    If you don't understand my silence, you will never understand my words.

    Gefeliciteerd! c:


    El Diablo.

    Thanks y'all!
    @ Krolock ; Hmm... ik denk dat dat iets te lang gaat zijn. Tegen die tijd ga ik allang schreeuwen dat het kind eruit moet waarschijnlijk, haha. c:
    @ Kalokagathia ; Ik hoop het ook, haha. Nu heb ik al de nodige kwaaltjes, als het nog wat meer wordt dan gaat het pas vermoeiend worden.
    @ Hopps ; Nog altijd niet zo enthousiast, daar kan ik moeilijk over liegen maar ze leggen zich er volgens mij al wat meer bij neer. We gaan gewoon onze eigen keuzes maken en niet focussen op onze families, het is immers ons kind en onze opvoeding (al gaat dat niet makkelijk zijn met de drang die zij bieden).


    I'm your little ray of pitch black.

    Awwh wat leuk! Gefeliciteerd!

    Wat ontzettend leuk!! Gefeliciteerd en geniet van dit kleine wonder!

    Mocht je tips/adviezen, of wat dan ook omtrent je zwangerschap willen mag je me als je wil gerust een GB/PB sturen, ik ben zelf moeder van 2 en 1 onderweg. (;


    'Three words, large enough to tip the world; I remember you.'

    Gefeliciteerd. Ik wens je goed verlopende zwangerschap toe!


    Shoganai i ne~

    Wat leuk zeg! Gefeliciteerd! Geniet ervan! (:


    Every villain is a hero in his own mind.

    Campeon schreef:
    Gefeliciteerd! c:


    The truth is out there.

    Scurll schreef:
    Thanks y'all!
    @ Hopps ; Nog altijd niet zo enthousiast, daar kan ik moeilijk over liegen maar ze leggen zich er volgens mij al wat meer bij neer. We gaan gewoon onze eigen keuzes maken en niet focussen op onze families, het is immers ons kind en onze opvoeding (al gaat dat niet makkelijk zijn met de drang die zij bieden).


    Maak vooral duidelijk dat het jouw kind is en dat jij dus de regels bepaalt. Lijkt mij niet meer dan logisch. c; Heel veel geluk!


    I, Tahani Al-Jamil, shall do my level best to make every event too much.

    Gefeliciteerd! Super veel geluk en geniet er vooral van natuurlijk!


    Good people are like candles, they burn themselves up to give others light

    Hehe, want dat gaat gebeuren he. Prepare yourself. 😈


    Don't walk. Run, you sheep, run.

    Aaaah zo leuk! Gefeliciteerd!


    stay safe because I like being alive at the same time as you