• University of Washington DC
    I don't know where I'm going, but I'm on my way



          "Good morning everyone, I hope everyone will enjoy this new school year.
    Be sure to keep an eye out, because I'm always watching.
    xoxo, yours truly
    "


    ●●●

          Zoals op iedere andere school en universiteit is er ook op de UW een flinke roddelhype. Dit gaat alleen een stuk verder dan het onschuldige geroddel op de andere scholen. Op deze school is namelijk iemand aanwezig die via berichtjes roddels versprijd aan de hele school. Iemand op deze school heeft iets te veel Gossip Girl gekeken, maar niemand weet wie het is.

    Er is al flink wat schade aangebracht door de persoon die de roddels versprijd, maar het houdt niet op. Iedere dag verschijnt er weer een berichtje, soms zelfs meerdere. Soms is het een tijdje stil, maar dan breekt de hel los zodra er weer een berichtje op de mobieltjes verschijnt.

    Op de UW zijn flink wat groepjes. De groepjes zijn gemaakt om elkaar te beschermen van de roddels. Het zijn voornamelijk de cheerleaders, de jocks, de studiebollen en de rebellen die bij elkaar blijven. De roddels worden meestal zo versprijd dat er ruzie ontstaat tussen groepjes en soms ook binnen de groepjes. Het is dus heel belangrijk dat je weet wie je echte vrienden zijn en wie niet.
    ●●●
    The cheerleaders
    De dames die bij het cheerleading team horen zijn de meiden die sportief zijn, zelfverzekerd en maar al te graag in de schijnwerpers staan. Zij zijn een van de grootste doelwitten voor de roddels.

    The jocks
    De dames en heren die aan American Football doen of tennis spelen voor de school zijn ook flinke doelwitten. Als atleet mag je weinig tot geen alcohol en absoluut geen drugs. Be careful.

    The studs
    Het slimmere volk op de universiteit wordt ook flink in de gaten gehouden. Ze zijn dan misschien niet zo losgeslagen als de andere leerlingen, maar wat sommigen allemaal doen voor hun cijfers...

    The rebels
    Natuurlijk zijn ook op deze school wel wat deugnieten te vinden. De dames en heren die zo nu en dan iets roken op het schoolplein en iets te vaak met een kater aan komen zetten.


    Natuurlijk zijn er ook studenten die nergens bij willen horen. Het is moeilijk om vrienden te maken op een school waar veel groepjes zijn, maar er zijn een aantal trotse studenten die het gemaakt hebben in hun eentje. Het is wel vervelend om een doelwit te zijn in je eentje, je kunt je zwak voelen en daar worden niet veel studenten vrolijk van. De paar studenten die niet bij groepjes horen komen gek genoeg toch bij elkaar, waardoor ze toch een soort clique hebben en net iets veiliger zijn dan alleen.

    ●●●
    Op de universiteit hebben de studenten keuze uit een eigen kamer of een gedeelde kamer. Zodra de enkele kamers zijn volgeboekt, worden de laatste studenten in een gedeelde kamer geplaatst. De kamer beschikt over een bed, een kast en een bureau, maar de kamer mag volledig opnieuw ingericht worden. De originele meubels moeten aan het eind van de studie echter wel weer in de kamer staan, anders volgt er een boete van 1100,-

    ●●●
    Antonio Romano      Rechten      Sombre      1.1      football captain
    Tyler Castillo      Geneeskunde      Maluma      1.4     
    Juaquin Powell      Geneeskunde      Naestivate      1.1      cheerleader
    naam                  studie            Pines                              pagina
    Dawson Anderson      media      Kavinsky      1.4      the boy next door
    Daniel Dooley       Werktuig bouwkunde      IrisWestAllen      1.4      Righteous Rebel
    naam                  studie            Hopps            pagina
    naam                  studie            Writtenwords            pagina

    Layla Casey            studie            Ricciardo      1.2            cheerleader
    Alessandra Diangelo      Psychologie      Maluma      1.2      cheer-captain
    Safae Rahman                  studie            Remiinds      1.2      fitgirl
    Dawn Thorne                  studie      xJess      1.4      the nerdy one
    Jacinta Fray      Fotografie      nerys      1.3
    Tempest Moore      Geschiedenis      Condor      1.3
    Alaska Monet      Archeologie      Eostre      1.4      bones
    Jody De Lacour      Muziek geschiedenis      Sombre      1.4      musical rebel

    Naam ● leeftijd (19-26) ● studie ● uiterlijk&innerlijk ● geschiedenis inclusief wat informatie voor de roddels
    ●●●
    The university
          De universiteit staat in het prachtige Washington DC. Het is een groot oud gebouw met ontzettend veel vierkante meter. De universiteit heeft meer dan honderd studies en meer dan 2.000 kamers beschikbaar voor studenten.

    ●●●
    The facilities
          De universiteit beschikt over twee grote bibliotheken, een sportschool, een sportzwembad, twee sportzalen, drie sportvelden, drie kantine's en een starbucks. Ook zijn er meerdere plekken om te studeren.

    ●●●
    The clothes
          De universiteit verplicht leerlingen om een schooluniform te dragen om discriminatie te voorkomen. De uniformen kunnen heel erg variëren. De jasjes zijn donker blauw en de rokken en pantalons ook. Er zijn witte polo's en overhemden beschikbaar en ook sokken in verschillende hoogtes. De cheerleaders dragen de donkerblauwe en witte kleuren van de school, dat zelfde geldt voor de andere sport uniformen.


    ●●●

    please behave ● minimum of 200 words ● no fights outside the RPG ● no perfect characters ● Q-rules


    sombre ©

    [ bericht aangepast op 2 sep 2018 - 21:43 ]


    - thank you for existing -

    Zou ik een vrouwelijke student mogen? Die ook cheerleader is?


    Tommi, ich glaub, ich hab' Heimweh. Ich will mal wieder am Rhein stehen.

    Mag ik een meisje (cheer cap) en voor nu ook een jongen? (denk ik nog over na) c:


    El Diablo.

    Zou ik een jongen mogen alsjeblieft?

    Waar staat de invullijst?

    De invullijst staat onder de rollen (:

    Ik zet jullie er zo bij!


    - thank you for existing -

    Even een vraagje, zijn er jongens toegelaten bij de cheerleaders? Of enkel meisjes?
    Anders claim ik een plaatsje bij de cheersquad haha.

    Jongens ook natuurlijk! zie je heel vaak in chearleader teams. Ik zal je er bij zetten!


    - thank you for existing -

    Sombre schreef:
    Jongens ook natuurlijk! zie je heel vaak in chearleader teams. Ik zal je er bij zetten!

    Dankje! Ja, dat dacht ik ook maar ik wou het voor de zekerheid nog eens vragen omdat er bij de beschrijving dames stond en niet dames en heren.

    Edit: Ik faceclaim ook even Manu Rios als dat mag haha

    [ bericht aangepast op 30 aug 2018 - 11:49 ]

    Antonio Thomas Romano


    Antonio
          Name with the meaning 'Highly praiseworthy'.
    Thomas
          Second name ' from Aramaic t'om'a, a byname meaning 'twin'.
    Romano
          Italian family name.


                Age
    24 years old.
          Born on the 20th of November
                Scorpio.

                Study
          Antonio studeert rechten en hij zit nu in het tweede leerjaar. Zijn leerrichting is strafrecht en daar gaat hij met de volle 100% voor.

    History           
    Antonio is geboren in Rome, Italië. Hij heeft daar tot zijn vierde gewoond met zijn ouders en zijn jongere zusje Emelia. Antonio's vader is advocaat, een hele succesvolle advocaat en daarom zijn ze naar Amerika verhuisd. Zijn vader is nu een van de grootste advocaten in Washington en omstreken. Ze wonen dan ook in een flink huis midden in de bossen van Washington DC.
    Antonio heeft op de middelbare school niet de aller fijnste jeugd gehad. Hij had dan wel atlijd mooie en nette kleding aan, maar zijn huid was heel onrustig en hij had voor een jonge puber al redelijk wat gezichtsbeharing. Hij is hier altijd onzeker over geweest, tot op zijn zeventiende zijn moeder hem mee nam naar een schoonheidssalon. Ze hebben daar zijn wenkbrauwen en baardgroei onder handen genomen en ze hebben hem meteen doorverwezen naar een hele goede kapper. Hij voelde zich na de metamorfose meteen een stuk beter en dat straalde hij ook zeker uit.
    Op school waren ze het er echter niet mee eens. Ze vonden Antonio lijken op een homoseksuele jongen omdat hij ineens ontzettend verzorgd was. Hij is hier dan ook nog flink mee gepest tot ongeveer zijn negentiende. Op zijn negentiende ging hij naar een andere school, op deze school kreeg hij bijna meteen een bloedmooie vriendin. Vanaf dat moment ging het met hem alleen maar bergopwaards.
    De relatie bleef helaas niet voor eeuwig, want na een jaar had ze het uitgemaakt. Ze heeft nooit verteld waarom en Antonio zit er soms nog steeds mee. Hij weet niet wat hij verkeerd heeft gedaan en daar zal hij waarschijnlijk ook nooit achter komen.

    "Eat the spaghetti to forgetti your regretti."


                Personality
    playfull       ●      happy       ●      flirty       ●      intelligent       ●      sarcastic       ●      evincive       ●      brave       ●      sportive       ●      foody       ●      curious       ●      jealous       ●      a little insecure       ●      adventurous       ●      honest       ●      forgiving

    Antonio is door zijn jeugd nog steeds wat onzeker. Hij kan dan ook jaloers worden als zijn vrienden of iemand in een relatie met hem ineens wat minder contact met hem heeft en meer met anderen. Na een verklaring trekt het wel snel weg, want Antonio vergeeft mensen heel snel, soms iets te snel.
    Hij is heel eerlijk tegen de mensen waar hij om geeft, omdat eerlijkheid het langst duurt. Hij is heel overtuigend en hij houdt er van om zijn zin te krijgen. Hij is ook nieuwsgierig, waardoor hij soms een beetje een bemoeial lijkt.


                Appearance
    1,91      ●      87 kg       ●      muscular       ●      tanned       ●      dark hair and dark eyebrows       ●      light blue/green eyes       ●      long lashes       ●      full lips       ●      normal nose       ●      sharp jawline       ●      unshaved beard       ●      rings as jewelery

    Antonio heeft een heel uniek uiterlijk. Hij heeft een donker getinte huid met donkere beharing, maar zijn ogen zijn helder blauw. Soms lijken ze een beetje groen, vooral in de winter. Hij is redelijk lang en ook flink gespierd. Hij gaat vaak naar de sportschool en hij sport op school ook als captain van het football team.
    Zijn kledingstijl varrieerd van heel netjes naar wat stoerder. Als hij op school een pleidooi heeft dan komt hij in een driedelig pak op school, maar de normale lessen kleedt hij zich normaal.
    Extra's           
    Antonio heeft een fobie voor vogels, hij kan de beesten niet uit staan       ●     
    Antonio valt op vrouwen, maar veel mensen dachten dat hij homoseksueel was       ●     
          Antonio heeft een hekel aan kaas, tenzij het gesmolten is. Hij eet graag pizza's en tosti's       ●     
    Antonio heeft al heel lang een rijbewijs en hij rijdt in een Volkswagen Golf R       ●     
    Antonio is een grote flirt en ondanks zijn onzekerheid heeft hij wel eens one-night stands       ●     
    Antonio praat gewoon Amerikaans, hij kan wel Italiaans en hij heeft best wel een accent       ●     
    Antonio heeft een grote liefde voor horrorfilms, dat doet hij dan ook het liefst als eerste date       ●     
    Antonio sport vier keer in de week in de sportschool en hij eet redelijk gevarieerd       ●     
    Antonio ontkent het, maar hij heeft echt behoefte aan een vaste relatie en steun       ●     

         
    Babe, wanna come over? Movie night?

    [ bericht aangepast op 30 aug 2018 - 12:47 ]


    - thank you for existing -

    Oh, ik twijfel zo. Even MT!


    'Three words, large enough to tip the world; I remember you.'

    JOAQUIN ASHER POWELL

    “A sass a day keeps the basics away.”


    Buckle up buttercup, you just flipped my bitch switch.

    NAAM
    Joaquin —
          Joaquin is a Spanish variant of the Hebrew name 'Yehoyaqin or Johaiachin', derived from two Hebrew words - 'Yahweh', which means 'God', and 'quwm', which means 'to rise or to establish'.

    Asher —
          Asher is a Hebrew name that means 'fortunate or blessed'. It is a Biblical name that was given to Jacob's eighth son, but his second through Zilpa, who was Leah's maid.

    Powell —
          Powell is a surname of Welsh origin. It is a patronymic form of the Welsh name hywel and the prefix "ap" meaning "son of", together forming ap Hywel, or "son of Hywel".

    Bijnaam
          De meerderheid van zijn vrienden noemen hem Joa, daar heeft hij geen enkel probleem mee.


    LEEFTIJD
    20 jaar | 23 februari | Vissen

    GEBOORTELPAATS
    Geboorteplaats: Piedmont, United States
    Woonplaats: Washington D.C. , United States

          Joaquin is geboren en getogen in de regio Piedmont. Voor hem werd het al snel duidelijk dat dit niet zijn eeuwige thuis zou blijven. De keuze om een opleiding te volgen aan de universiteit van Washington DC was dan ook snel gemaakt. Hij voelde zich namelijk niet thuis in Piedmont en had het gevoel dat het onmogelijk was om zichzelf te zijn daar. Welke stad is er nu beter dan de hoofdstad van de Verenigde Staten? Er is alleszins veel meer te beleven dan in zijn geboortestad.

    OPLEIDING
    GENEESKUNDE
          Hij volgt de opleiding geneeskunde en gaat naar zijn tweede jaar. Dit is geen vrijwillige keuze, integendeel. Zijn ouders hebben hem gedwongen, Joaquin had geen enkele inspraak in zijn studiekeuze. Als hij zijn gevoel en droom mocht volgen dan had hij ongetwijfeld gekozen voor een dansopleiding, maar Joaquin's ouders vinden dat gewoon ridicuul. Volgens hen is dansen iets waar je geen geld mee kan verdienen, terwijl geneeskunde veel opportuniteiten aanbiedt. Zijn vader hoopt dat zijn zoon later de dokterspraktijk over zal kunnen nemen van hem, maar dit behoort niet tot Joaquin's toekomstplannen.

    PERSOONLIJKHEID
    achterdochtig
    doorzettend
    driftig
    druk
    eigenwijs
    enthousiast
    expressief
    gevoelig
    humoristisch
    intelligent
    jaloers
    kieskeurig
    koppig
    kwetsbaar
    nieuwsgierig
    ondeugend
    onhandig
    opgewekt
    prikkelbaar
    sassy
    sociaal
    spottend
    wantrouwig
    wispelturig

          Joaquin zijn karakter is naargelang de jaren drastisch verandert. Vroeger was hij eerder het verlegen type die nooit of te nimmer het lef had om iemand tegen te spreken en te zeggen wat hij denkt. Hier had hij dan ook zijn redenen voor, maar sinds hij is verhuisd en student is aan de universiteit van Washington heeft hij besloten om niet langer een gemakkelijk doelwit te zijn voor pestpartijen. Daardoor komt hij vaak over als een harteloze bitch die enkel en alleen maar geeft om zichzelf. Dit is echter niet waar, hij gebruikt zijn sassy en bitchy attitude enkel als een schild. Eens je zijn vertrouwen weet te winnen zal je rap merken dat de 'oude' Joaquin nog niet helemaal is verdwenen.
          Sommigen vragen zich af waar hij al die energie blijft halen, want Joaquin is een echte spring-in-'t-veld. Je zal hem niet vaak stil zien zitten. Niets doen vindt hij gewoon tijdverspilling. Hij kan ook heel enthousiast uit de hoek komen ook al valt dit niet bij iedereen in de goeie aard. Waarom? Wel, het lijkt soms gewoon op overacting, maar dat is het dus niet. Joaquin houdt er gewoon van om zijn vreugde te delen met de mensen die hij toelaat in zijn 'inner circle'.
          Jaloersheid is een van zijn negatieve kanten. Joaquin zal zich snel bedreigt voelen en zal daardoor vaak defensief overkomen. Hij zal nooit of te nimmer meer over zich heen laten lopen zoals vroeger. De student houdt gewoon van aandacht en als iemand zijn spotlight probeert te stelen, dan valt dat in verkeerde aarde.
          Hij is best een aanhankelijk type die nood heeft aan affectie. Zijn bitchy attitude definieert hem niet. Joaquin is eigenlijk best onzeker en heeft vaak bevestiging nodig. Ook zou hij alles doen om de mensen om wie hij geeft te beschermen en hen te helpen.


    Status
    CHEERLEADER
          Joaquin behoort tot de cheersquad van the university of Washington DC. De student heeft in zijn eerste jaar onmiddellijk auditie gedaan en werd geselecteerd. Om eerlijk te zijn had hij niets anders verwacht, want ondanks dat zijn ouders hem niet steunde in zijn beslissing had Joaquin toch auditie gedaan voor de opleiding Drama, Dance & Cinematics met als major Dance. Hij slaagde voor zijn ingangsexamen maar toen zijn ouders dit te weten zijn gekomen hebben ze hem gedwongen om iets anders te doen. Natuurlijk baalde hij hier enorm van en sowieso zou hij dansen niet uit zijn leven bannen dus besliste Joaquin om zijn kans te wagen bij de cheerleaders. Tot nu toe vindt hij dit de beste keuze dat hij zelf heeft gemaakt op de universiteit. Lid zijn van de cheersquad laat hem niet alleen toe om zijn hobby uit te oefenen maar zo behoort Joaquin ook tot de 'hogere klasse' op de universiteit en dit is iets wat hij voor al het geld van de wereld niet meer zou kunnen missen.



    "Oh, sweetie. Don’t you worry about getting haters. No one is jealous of dumb bitches."



    "My sarcasm and sincerity sound surprisingly similar."

    UITERLIJK
    Lengte — 176 centimeter
    Lichaamstype
          — Figuur • Slank, licht gespierd
          — Tatoeages • Flowers & Paper plane
          — Piercings • Geen
          — Littekens • Joaquin heeft een litteken ter hoogte van zijn knie. Omwille van een blessure heeft de cheerleader een paar jaar geleden een operatie ondergaan. Het litteken is hier een overblijfsel van.
          — Kenmerken •

    Huid
          — Huidskleur • Blank

    Gezicht
          — Expressief gezicht • Ja
          — Wenkbrauwen • Donkerbruin
          — Wimpers • Korte zwarte wimpers
          — Ogen • Lichtbruine ogen
          — Neus • Brede, korte brug en topje
          — Lippen • Volle lippen en hebben een lichtroze kleur van nature
          — Wangen • Gekenmerkt door lachkuiltjes

    Haren
          — Haarkleur • Donkerbruin
          — Haarlengte • Middellang
          — Haarstijl • Netjes

    Handen
          — Gebruikte hand • Rechts
          — Nagels • Goed verzorgd

    Stem
          — Accent • Vrijwel geen
          — Volume • Heldere stem
          — Manier van spreken • Gebruikt veel intonatie


          Joaquin kan je beschrijven als een modebewuste jongen. Hij is op de hoogte van de nieuwste trends maar dat wilt niet zeggen dat hij altijd draagt wat op dat moment trendy is. De jongen creëert veel liever zijn eigen stijl en is dan ook niet bang om gewaagde combinaties uit te proberen.


    GESCHIEDENIS
    Vader • Matthew Daniel Powell (43) • Dokter
    Moeder • Madeline Angela Smith(42) • Apotheekassistente

    RELATIES
    Who volunteers?


    EXTRA
    Likes
         
    Cuddles, dancing, long walks on the beach, gossip, Netflix

    Dislikes
         
    Know-it-all's, pressured decisions, wasting time, snakes

    Sport
         
    — Dansen
    Dit is zijn passie, iets wat hij nooit zal opgeven. Joaquin is gestart met deze hobby op zijn tiende. Hij deed dit thuis aan de hand van filmpjes op youtube en tutorials. Doordat zijn ouders hem hierin niet steunde was het voor Joaquin niet simpel om lid te worden van een dansschool, maar uiteindelijk is het hem gelukt. Meteen ging hij aan de slag en probeerde zoveel mogelijk verschillende stijlen uit zodat hij kon groeien. Na jaren training is dit hem al aardig gelukt, maar Joaquin legt de lat hoog voor hemzelf en zal nooit volkomen tevreden zijn met het resultaat. De student zal sowieso het onderste uit de kan halen om nog beter te worden en eventueel proberen om van dansen een bijberoep te maken.

    Talen
         
    — Engels (vloeiend), Spaans (vloeiend), Frans (basis)

    Seksualiteit
         
    — Homoseksueel
    Dit steekt hij niet onder stoelen of banken. Joaquin is al vijf jaar uit de kast en hij zal nooit of te nimmer zijn geaardheid verbergen voor iemand, zelfs als hij weet dat die persoon er iets tegen heeft. De 20-jarige student heeft té lang niet zichzelf kunnen zijn en dit laat hij niet meer toe. Hij vindt dat het hoog tijd is om te doen wat hij wil.

    Angsten
         
    — Pistanthrophobia
    Pistanthrophobia is defined as the fear of trusting people. This fear is conceived from negative experiences an individual endured in former relationship(s). Trust is perceived as one of the most fragile connections and understandings humanity builds, which is why pistanthrophobia must be overcome to live a fulfilling life.

    — Tantophobia
    Tantophobia is the fear of losing someone you love.


    You can't sit with us.

    [ bericht aangepast op 3 sep 2018 - 14:06 ]

    Mag ik een jongen reserveren?
    Het is wel niet voor mij maar voor Pines.

    Zou ik een vrouwelijke studente mogen?


    • His arms feel more like home than any house ever did. •

    Ik zet jullie er bij! ^^

    (Pines in ieder geval haha)


    - thank you for existing -

    Mag ik een jock dame? ^^