• The War is Over
    isn't it?


    STORY
    2 Oktober 2017 — Het is 5 jaar na het einde van de Cold Peace, de verdrijving van de Shadowhunters uit Idris, en het begin van het leiderschap onder Consul Alec Lightwood. De spanningen tussen de Shadowhunters en de Downworlders lijkt minder dan ooit. Zelfs met de Seelie's en Unseelies gaan de betrekkingen langzaam aan beter. Zelfs de meeste oudere en meer conservatieve Shadowhunters beginnen in te zien dat dit leven, samen met de Downworlders in plaats van tegen ze, meer voor dan nadelen heeft. Toch zijn er nog altijd Shadowhunters, ook buiten Idris, die de weg van de Consul en zijn Warlock echtgenoot maar niets vinden, of die toch wel heel sterk terugverlangen naar hun thuisland. Deze Shadowhunters zijn maar met enkelen, maar toch geeft het wat roering in de gemeenschap. Daarbij is het ook nog lang niet zo rustig onder de Downworlders als het lijkt.
    Inmiddels is er op hetzelfde landgoed als de Shadowhunter Academy ook een ander complex verschenen: de School for Downworlder Training and Guidance. Deze school geeft les aan jonge en net veranderde Downworlders. Het is een initiatief tussen de representatives van de 4 groepen Downworlders: Vampieren, Weerwolven, Warlocks, en Fair Folk. Dit is iets waar de meningen onder de Shadowhunters erg over verdeeld zijn, zeker omdat de minderjarigen van de twee scholen leefruimtes zullen delen. Een deel van de ouders was pas overtuigd om hun kinderen toch weer naar school te laten gaan na een persoonlijk gesprek met de Consul.


    Deze rpg gaat over de studenten van de twee scholen. Zijn zullen plots moeten omgaan met de realiteit dat ze vanaf nu hun school, een in elk geval hun leefruimtes, delen met studenten die geen Shadowhunter zijn. Hoe zal dat aflopen?





    INFORMATION
    Bloedlijnen
    Shadowhunters
    Shadowhunters zijn mensen met engelenbloed. Ze leven gescheiden van de normale mensen, n mogen ook absoluut niet met ze trouwen. Over het algemeen leven ze in Institutes, waar ze wonen en trainen. Vroeger hadden ze een eigen land, maar hier zijn ze niet meer welkom. Ze zijn degenen die de regels opstellen voor de Shadow World en deze ook handhaven. Ook jagen ze op demonen die mogelijk de rust in de normale wereld kunnen verstoren. Hun krachten komen van Runes op hun lichaam, dit zijn speciale markeringen aangebracht met een Stele die aan hen zijn gegeven door de engelen. Shadowhunters zijn stervelingen.
    Werewolfs
    Weerwolven zijn Downworlders, dit betekend dat ze demonenbloed hebben. Bij weerwolven worden ze hiermee besmet na een beet of krab van een andere weerwolf. Hun eerste verandering is meestal met volle maan, maar over het algemeen kunnen ze vrijwillig veranderen, waarbij ze hun kleren aan flarden scheuren als ze die nog aan hebben.
    Weerwolven zijn zowel in menselijke als in wolfvorm onnatuurlijk sterk, hebben supersnelle reflexen, en helen veel sneller en beter dan mensen. Als wolf kunnen ze veel beter zien, horen, en vooral ruiken dan normaal, maar dit is niet het geval in hun menselijk vorm. Weerwolven zijn stervelingen.
    Vampires
    Vampiren zijn Downworlders, en hebben dus demonenbloed. Om en vampier te worden moet een mens eerst gebeten worden en dan binnen korte tijd een menselijke dood sterven. Pas als ze daarna worden begraven kunnen ze transformeren en zullen ze uit hun graf kruipen. Als laatste moeten ze binnen 24 uur na herrijzen veel menselijk bloed drinken om te kunnen blijven leven. Als een van deze stappen verkeerd loopt, ontstaat er geen vampier en kan de Fledgeling mogelijk sterven al dan niet nooit verrijzen of ontstaan. Vampieren zijn meestal bleker dan ze waren toen ze nog sterfelijk waren, en meestal ook magerder. Hun bloed is felrood en ze kunnen niet huilen, als ze dat doen is dit bloed wat over hun wangen loopt. Vampieren hebben geen hartslag en hoeven niet te ademen, ze zullen dus nooit stikken of verdrinken, maar de meesten ademen wel uit gewoonte. Daarbij versterkt dit hun reuk. Vampieren zijn gelinkt aan hun Sire, degene die hen heeft geturned. Voor de ene is deze band sterker dan voor de ander. Ook de grafaarde van de Vampier heeft macht over hen, hiermee kunnen onder andere simpele berichten worden gestuurd of de vampier naar een plek worden gelokt. Vampieren zijn niet te tracken met magie, en ze zijn onsterfelijk. Wel zijn Vampieren steriel, en zijn te doden met vuur, zonlicht, of een houten staak. Heilige symbolen zijn ook heel schadelijk voor Vampieren, maar als ze er zelf voor kiezen om zichzelf er systematisch aan bloot te stellen, kunnen ze er ongevoelig voor worden, maar nooit volledig resistent. Als een Vampier geen morele waarden ziet in een geloof, ook niet onbewust, hebben de namen en symbolen ervan ook geen macht over de Vampier.
    Warlocks
    Warlocks zijn Downworlders en hebben dus demonenbloed. Ht zijn biologische kinderen van een demon en een mens, maar ze zijn zelf steriel. Warlocks zijn onsterfelijk, maar wanneer ze stoppen met verouderen is afhankelijk van hun Demon ouder. Toch zullen de meesten over tijd, de ene eerder dan de ander, vervagen en verstenen omdat ze geen vreugde meer uit het leven halen en niet meer naar de toekomst kijken.
    Alle Warlocks hebben een of meerdere Demon Marks. Dit zijn uiterlijke kenmerken die niet menselijk zijn en sterk kunnen verschillen tussen Warlocks. Toch hebben de kinderen van 1 individuele Demon over het algemeen dezelfde soort kenmerken. Enkel kinderen van Shadowhunters en Demons hebben soms geen Mark, maar hier is maar 1 geval van bekend.
    Alle Warlocks bezitten de mogelijkheid om magie te gebruiken. De kracht van de magie hangt af van hun ouder en hun bereidheid te trainen en te studeren. Wat Warlocks met hun magie doen is en persoonlijke keuze en loopt erg uiteen. De meeste Warlocks spenderen in elk geval wat tijd in het Spiral Labyrinth, het centrum van de Warlock kennis en onderzoek, om hun krachten verder te leren kennen. Enkel de meest getalenteerde blijven hier om de magie verder te studeren en nieuwe kanten van de magie te ontdekken en vast te leggen.
    Fair Folk
    Fair Folk is een term voor een diverse groep van Downworlders die een ding gemeen hebben: Ze hebben engelen en demonenbloed, geen mensenbloed, al hebben ze wel een menselijke ziel. Ze hebben een engelachtige schoonheid, maar zijn meestal zo fel en misleidend als een demon. Fair Folk hebben net als Warlocks een of meerdere Demon Marks. Verder hebben ze eigenlijk allemaal puntige oren, en meestal proberen ze iets van de natuur in hun kleding te verwerken. De meer menselijke Fair Folk leven in de Seelie en Unseelie Courts, maar de minder menselijke Fair Folk leven eerder vrij in de wereld.
    In de Courts loopt de tijd anders dan op aarde, al maakt dit voor de Fair Folk niet uit. De tijd gaat er heel traag, waardoor Fair Folk geen enkel probleem hebben om een Millennium te wachten. Hoe ouder ze worden, hoe krachtiger zij en hun magie worden, maar officieel zijn ze niet onsterfelijk, in tegenstelling tot wat de meesten denken.
    Fair Folk zijn heel trots met een sterk gevoel voor eer en etiquette, wat je maar beter in eren kan houden. Fair Folk kunnen ook niet liegen, maar zijn slim genoeg om woorden zo te kiezen en verdraaien zodat ze zich op de letter aan hun woord houden, en intussen toch iets anders bedoelen of doen dan degene tegenover hen dacht of bedoelde. Ook kunnen ze wel vertellen wat ze denken dat de waarheid is, zonder dat het feitelijk waar is, net als niet de hele waarheid vertellen en mensen die fouten maken niet verbeteren.
    Naast steenoude en krachtige magie, die noch van de engelen noch van de demonen komt, hebben Fair Folk ook een onmenselijke sierlijkheid over zich heen. Daarbij kunnen ze beter horen en ruiken dan een mens. Ijzer is giftig voor Fair Folk, hoe ruwer hoe giftiger, ijzerverbindingen verzwakken ze, maar zijn niet giftig. Lijsterbes hout, zout, en grafaarde verzwakken Fair Folk ook. Fair Folk hebben minder problemen met wijwater dan Vampieren, maar als ze het drinken verzwakt het ze wel heel erg, aanraken is geen probleem.
    De enige manier om echt macht te krijgen over Fair Folk is het weten en gebruiken van hun echte naam. Deze houden ze dan ook strikt geheim om dit te voorkomen.

    Uniforms
    De Shadowhunters dragen een volledig zwart uniform bestaande uit een polo met hun schoolembleem erop, een lange broek, en stevige schoenen of laarzen. Gympen zijn niet toegestaan tijdens schooltijd. In hun vrije tijd mogen ze hun eigen kleding dragen, maar door traditie is dit bij de meeste nog altijd bijna volledig zwart. Wit zal je in de kledingkasten hier niet vinden. Grijs en beige zijn ook niet aanwezig in het kleurenpallet van de kinderen.
    De Downworlders dragen ook zwarte polo's met daarop het embleem van hun school, maar zijn vrijer in wat ze eronder dragen, zolang het tot op de knie komt of langer is. In hun vrije tijd zijn ze helemaal vrij in hun kledingkeuze, zolang ze maar kleding dragen(Deze regel is speciaal voor de weerwolven ingesteld maar geldt natuurlijk voor iedereen)


    Vakken
    Verplichte vakken
    • Mathematics
    • Biology
    • Chemistry
    • Physics
    • English
    • Mundane History
    • Shadow World History (formerly Shadowhunter history)
    • Geography
    • Runes and weapons(Shadowhunters only) or Power control(Downworlders only)
    • Physical education and training
    Keuzevakken(Minimaal 2. Maximaal 5)
    • Home Ed
    • Art
    • Music
    • Theatre
    • Philosophy
    • French / German / Italian / Spanish / Portuguese / Japanese / Mandarin Chinese / Russian / Arabic / Malay / Hindi -> Een extra taal naast Engels. Twee extra talen is mogelijk na goedkeuring van de schoolleiding. Meer dan twee talen is nooit mogelijk. Talen worden gegeven door een lid van een relevant Institute ergens op de wereld.
    Buitenschoolse activiteiten(Minimaal 1. Maximaal 3)
    • Dramaclub
    • American Football
    • Soccer
    • Blacksmithing, woodworking, and carpentry
    • Cross Species sparring
    • Glee club
    • Cheerleading
    • Baseball

    Keuzevakken en Buitenschoolse Activiteiten samen mogen er niet minder zijn dan 5 en niet meer dan 7.

    Landen
    Leerlingen van beide scholen komen van over de hele wereld, vooral uit de grotere steden waar de grotere packs en clans zich bevinden en waar de Institutes liggen. Shadowhunters komen natuurlijk sowieso van een van de Institutes.

    Schoolsysteem
    We werken met een Amerikaans schoolsysteem voor High School leerlingen. Hierbij blijf je niet zitten, maar als je een vak niet haalt moet je dit het jaar erna op hetzelfde niveau volgen in plaats van op hetzelfde niveau als je leeftijdsgenoten. De Academy en de SDTG hebben daarnaast de regel dat er een verplichte zomerschool is voor iedereen die voor een vak is gezakt, zodat je het toch nog kan halen voor het volgende schooljaar start.
    De Academy wordt geleid door Jem Carstairs
    De SDTG wordt geleid door Amabel Garcia(Werewolf), Dolly O'Connell(Vampire), Tessa Gray(Warlock), en Mark Blackthorn(Fair Folk).
    Jem Carstairs en Tessa Gray zijn de enige die permanent op het terrein verblijven tijdens het schooljaar, op Luke en Jocelyn Garroway na die aan de poort van het landgoed in de boerderij wonen.

    Huisdieren

    Elk huisdier wat een leerling wil meenemen moet minimaal 8 uur per dag zonder problemen alleen in de dorm kunnen verblijven en mag niet meer dan 5 kilo wegen. Er is een voorkeur voor dieren die makkelijk in een kooi gehouden kunnen worden en die niet te veel herrie maken, vooral niet 's nachts.


    ROLES
    • Naam:
    • Leeftijd: (16-18)
    • Leerjaar: (Junior voor 16-17 of Senior voor 17-18)
    • Bloedlijn: Shadowhunter/Werewolf/Vampire/Fair Folk/Warlock
    • Thuishaven:
    • Reputatie: (Wees creatief)
    • Innerlijk:
    • Uiterlijk:
    • Geschiedenis:
    • Vakken:
    • Extra:


    Schadowhunter Werewolf Vampire Warlock Fair Folk
    Jongens 6
    • Carlos DeCruz • Senior • Handsome Freak • Beshte • Timothy Granaderos • 1.1
    • Caiden Elias Wright • Senior • Try-Hard • Fika • Brenton Thwaites • 1.1
    • Noel Sébastian Debroux • Senior • Reputatie • Venustic • Timothée Chalamet • 1.1
    • Omar Santiago De La Fuente • Junior • Big Bad Pup • Hargreeves • Maverick McConnell • 1.2
    • Naam • Jaar • Reputatie • Username • Faceclaim • Pagina
    • Darcy Kaine • Junior • Reputatie • Hanson • Samuel Larsen • 1.1
    • Leslie • Senior • Harmless Sweetheart • KIaus • Finlay MacMillan • 1.1

    Meisjes 5
    • Rin Matsumoto • Senior • Warrior Doll • Hanson • Kina Shen • 1.1
    • Naam • Jaar • Reputatie • Username • Faceclaim • Pagina
    • Kira Quinn Stevens • Junior • British Bookworm • Fika • Emily Rudd • 1.1
    • Kiara Gwenneth Turner • Jaar • Reputatie • Venustic • Faceclaim • 1.3
    • Dominique Odette Thibault • Junior • Abysmal French Girl • KIaus • Danna Paola • 1.1
    • Naam • Jaar • Reputatie • Username • Faceclaim • Pagina





    RULES
    • De huisregels van Quizlet gelden hier
    • Alleen KIaus openen nieuwe topics
    • Afwezigheid langer dan drie dagen graag even melden
    • Houd de geslachten en bloedlijnen gelijk
    • Geen special snowflakes of Mary Sues
    • Wees origineel
    • 300 woorden per post
    • 16+ n aanstootgevend mag, maar bovenaan de post duidelijk aangeven en onder een spoiler plaatsen
    • Heb je vragen? Stel ze gerust!

    ROLLENTOPIC • PRAATTOPIC • SPEELTOPIC

    [ bericht aangepast op 29 okt 2019 - 19:06 ]


    Bowties were never Cooler

    • Naam • Leslie
    Leslie Hulst tuin
    Leslie is niet zijn echte naam. Niemand behalve zijn ouders en de Unseelie King weten zijn naam, omdat dit hen macht over hem geeft. Leslie is de naam die hij heeft gekozen omdat hij in de winter is geboren en het feit dat het een unisex naam is spreekt hem enorm aan.
    • Leeftijd • 17 in Fae jaren. De tijd loopt anders in de Unseelie Court, waardoor hij in mensenjaren ouder zou zijn.
    17 Februari
    • Leerjaar • Senior
    • Bloedlijn • Fair Folk
    • Thuishaven • Unseelie Court
    Hij is loyaal aan King Kieran
    • Reputatie • Harmless sweetheart
    Leslie staat bekend op school als een schatje, die nooit ook maar een vlieg kwaad zou doen. Nu is dit laatste waar, Leslie zou nooit een dier iets aandoen, maar hij is veel minder lief dan velen denken. Hij zet zonder problemen of schuld mensen tegen elkaar op, bespeeld ze als een pianospeler, en heeft grote lol. Deze lol wordt alleen maar groter, omdat niemand ooit doorheeft dat hij erachter zit. Hij heeft al menig hart gebroken zonder dat de mensen zelf het doorhadden. Misschien is het zijn onschuldige gezichtje, of hij is gewoon goed in woorden verdraaien, maar hij vind het wel prima zolang hij maar door kan blijven gaan met zijn streken en niemand hem de schuld geeft.

    • Innerlijk •
    Positief Goed opgevoed, kan niet liegen, passievol, vrij van geest, speels, loyaal, pienter
    Negatief Manipulatief, sluw, somber, zelfzuchtig, achterbaks, ongeduldig, niet-serieus
    Leslie is op het eerste gezicht een goed opgevoede beleefde jongen met een open blik naar de wereld. Hem is altijd het belang van manieren aangeleerd, en dit gebruikt Leslie dan ook. Zijn loyaliteit, en eeuwige speelse en plagerige gedrag, zorgen er nog eens voor dat Leslie door eigenlijk niemand als gevaar wordt beschouwd, waardoor de jongen altijd grof wordt onderschat. Leslie is namelijk zeker loyaal aan degenen om wie hij geeft, en aan de projecten waar hij aan begint, maar dit is zeker niet altijd goed. Leslie kan door zijn Fae bloed niet liegen, maar hij kan zeker wel woorden verdraaien, strategisch dingen weglaten, en fouten niet verbeteren, om mensen zo volledig naar zijn wil te laten handelen. Hij vind het heerlijk om zijn plannen voor zijn ogen te zien voltrekken, terwijl de spelers erin geen enkel idee hebben wat de uitkomst zal zijn. Dit is het andere deel van hem wat zeer sterk Fae is: Leslie speelt graag met mensen: Hun acties, emoties, en diepste verlangens. Hij ziet alles als een spel en is zeer goed in het spel van de Fae om je hetgeen te beloven wat je hart het meest begeert, maar tegen een gruwelijke wrede prijs. Alles om zichzelf en zijn doelen ten goede te komen. Ondanks dat Leslie constant spelletjes speelt met het leven van anderen, ziet hij zeker ook dat het leven in het algemeen geen spel is. Hij ziet hoe de planeet wordt verwoest en het respect wordt verloren voor de wezens waarmee we de wereld delen. Het geeft een somberheid in zijn ogen die nooit helemaal verdwijnt, en die hem een heel stuk ouder doet lijken. Ondanks dat Leslie graag een plan voor zijn ogen ziet voltrekken, heeft hij nog niet het geduld van een Fae, als het aankomt op wachten. Het kost hem vaak veel moeite om geen actie te ondernemen als de voortgang vertraagd.
    • Uiterlijk • [Finlay MacMillan]
    Leslie heeft een jeugdig gezichtje met een duidelijke structuur. Hij heeft grote bruine puppy-ogen, lange zwarte wimpers, en hoge jukbeenderen. Zijn hoofd wordt bekleed door een dikke bos zwart-bruine krullen, die ook zijn puntige oren bedekken, het enige tegen dat Leslie echt een Fae is. Leslie's bouw is slank en sierlijk, haast vrouwelijk, met een lichte hint van een groen-bruinige tint op zijn huid, en in het maanlicht lijken zijn ogen half doorschijnend. Als Fae mark heeft hij het staartje van een hert, maar dit is goed te verbergen onder kleding, waardoor amper iemand het ooit ziet. Leslie is van een gemiddelde lengte, of misschien een beetje aan de korte kant in vergelijking met zijn klasgenoten. Hij is 1.80.
    Leslie heeft naast zijn fysieke uiterlijk, waarbij ieder normaal mens het gevoel krijgt dat iets niet klopt, maar er nooit de vinger op zou kunnen leggen wat, altijd een of andere verwijzing naar de natuur in zijn kleding, net als dat hij enkel natuurlijke materialen draagt. Meestal is dit een borduursel van bloemen of planten op zijn trui of jas. Vaak heeft hij ook een speld met hulst in zijn haar om zijn krullen uit zijn gezicht te houden. Hij kleed zich graag androgynous. Iedereen die nog nooit met hem het bed heeft gedeeld weet over het algemeen niet of hij nu een meisje of een jongen is. Dit doet hij express, gewoon voor de fun en omdat het wel bij hem past. Daarbij werkt het vaak ook in zijn voordeel in zijn plannen. Dat zijn stem ook niet heel laag is helpt mee met dit alles.

    • Geschiedenis •
    Leslie is geboren in het koninkrijk van de Unseelie King. Zijn jeugd was alleen geen rustige tijd voor de Unseelie en andere Fair Folk. Eerst kwam de Dark War, waarin zijn moeder sneuvelde, en erna de Cold Peace, wat zorgde voor onrust in een plek waar millennia rust had geheerst. Deze onrust heeft Leslie ook wel getekend, en is mogelijk een van de redenen waarom hij zo'n moeite heeft met geduld. Het zorgde er ook voor dat de kroon van de Unseelie King van hoofd veranderde, tot twee keer toe, wat een splitsing dreef binnen het koninkrijk. Het mag nu onder King Kieran wel rustig lijken, met de meeste Unseelies die loyaal zijn aan hem, maar de spanning is verre van verdwenen en niemand weet of de rust ooit helemaal terug zou keren. Dit vooral omdat King Kieran geen volle Unseelie is. Leslie zelf is blij om even weg te zijn uit het koninkrijk, maar tegelijkertijd zorgt hij altijd dat hij in contact kan blijven met zijn thuisland, gewoon om te weten wat er speelt, gezond te blijven, en te weten wanneer het tijd is om terug te keren om de koning te verdedigen of om een andere kant te kiezen voor het te laat is.
    • Vakken •
    Verplichte Vakken Mathematics, Biology, Chemistry, Physics, English, Mundane History, Shadow World History, Geography, Power control, Physical education and training
    Keuzevakken Theatre, Philosophy, Malay
    Buitenschoolse Activiteiten Dramaclub, Blacksmithing woodworking and carpentry, Baseball
    • Extra •
    Leslie heeft als huisdier een vliegende vos genaamd Emery. Hij is handtam... voor Leslie. Voor de rest is hij vrij territoriaal en erg beschermend over zijn vriend. Overdag slaapt hij in een vogelkooi, maar 's nachts laat Leslie hem gewoon los het raam in en uit vliegen zoveel hij wil.
    Leslie heeft geen enkele voorkeur wie er in zijn bed beland, hij geniet er wel van. Daarbij is sex een goede manier om chaos te creëren en mensen te bespelen.
    Net als elke Fae blijft Leslie ver uit de buurt van ijzer, zout, wijwater, grafaarde, of lijsterbes. Dit is giftig voor Fae.

    [ bericht aangepast op 15 okt 2019 - 22:23 ]


    Bowties were never Cooler

    C A R L O S      D E C R U Z

    I hope karma slaps you in the face, before I do



    ✺      NAAM      ✺

    Carlos DeCruz
    ➤ Carl

    ✺      LEEFTIJD      ✺

    18
    ➤ 29 Mei
    ➤ Gemini


    You can't change a person who doesn't see an issue in their actions



    ✺      INNERLIJK      ✺

    energiek • glashard • recht door zee • opvliegend • agressief • bezig • behendig • brutaal • dominant • doorzetter • goede leugenaar • eigenwijs • fel • gesloten • diep van binnen gevoelig • koppig • kieskeurig • slim • sportief

    If you Don’t know the whole story, shut up


    ✺      UITERLIJK      ✺

    Timothy Granaderos • 1.83 • Male • Sportieve bouw • Licht getinte huid • Wordt snel bruin • Tatoeages op armen • Geen oorbellen of piercings • Geen grote zichtbare littekens


    There's no market for your emotions, so never advertise & keep it all inside


    ✺      GESCHIEDENIS      ✺

    Vader | James DeCruz • 56 y/o • Shadowhunter
    Moeder | Jennifer Rose DeCruz-White • 53 y/o • Seelie


    What would you do if you weren't afraid?


    Carlos is geboren als tweede en laatste kind van de familie DeCruz. Zijn vader en moeder wisten altijd goed hun aandacht en liefde te verdelen over hun twee kinderen, tot zijn broer, Kyle DeCruz, op 16 jarige leeftijd ernstig ziek werd. Carlos was nog maar 12 toen dat gebeurde. Van de een op de andere dag ging opeens alle aandacht naar de zieke Kyle. Carlos raakte hierdoor met zichzelf in de knoop, hij kon de ziekte van zijn broer niet hendelen, maar troost bij zijn ouders kreeg hij niet. Hierdoor is hij, de eerst gevoelige en behulpzame jongen, het verkeerde pad in geslagen. Hij kreeg foute vrienden en begon te experimenteren met tabak en alcohol, maar bleef het daar maar bij. Na een tijd was hij uitgekeken op de tabak en ging hij verder met drugs; blowen. Hij draaide steeds meer door en begon ook met de harddrugs; cocaïne, heroïne en XTC. Zijn broer overleed na 4 jaar, en iedereen was ontroostbaar, zijn ouders zijn in dat tijdperk blijven hangen en rouwen nog steeds elke dag om hun overleden zoon. Hun leven staat stil en vergeten vaak genoeg dat ze nog een tweede zoon hebben, die steeds dieper in het drijfzand zakt. Zeker nu hij ook met bi-seksualiteit worstelt. Hij kan dit goed verbergen, dus weinig mensen weten het. Zeker omdat hij goed is op school.

    I am jealous of everybody who is with you when I am not with you




    ✺       SCHOOL INFO       ✺

    ➤ Senior
    ➤ Shadowhunter
    ➤ Madrid Institute
    ➤ Handsome Freak
    ➤ Maths, Biology, Chemistry, Physics, English, Mundane History, Shadow World History, Geography, Runes and Weapons, PE, Music, Spanish, Italian, American Football, Soccer



    ✺      EXTRA      ✺

    Afkomst ➤ Spaans
    Talen ➤ Engels, Spaans, Italiaans
    Geaardheid ➤ Bi
    Allergie ➤ Pinda's
    Verslaving ➤ Muziek maken
    Roken ➤ Ja
    Alcohol ➤ Ja
    Drugs ➤ Ja
    Angsten ➤ Dat mensen erachter komen dat hij bi-sexueel is.
    Droom ➤
    Talenten ➤ Piano spelen
    Hobby's ➤ Rugby
    Huisdieren ➤ Een ara, Junk
    Muziek ➤ Pop

    [ bericht aangepast op 17 okt 2019 - 16:20 ]


    I suck at apologies, so unfuck you or whatever. AlwaysHope -> Beshte

    Mag ik een male Warlock en een vrouwelijke Shadowhunter?


    Bicycle, unicycle, unitard. Hockey puck, rattlesnake, monkey, monkey, underpants.

    Sure!


    Bowties were never Cooler

    Mag ik een mannelijke Shadwhunter en een vrouwelijke Weerwolf?


    Adventurer at heart, but oh how she loved to be home

    Ja tuurlijk!


    Bowties were never Cooler

    Darcy Kaine


    Leeftijd:
    17. Hij werd geboren tijdens een stormachtige herfstnacht.

    Leerjaar:
    Darcy is inmiddels een Junior.

    Bloedlijn:
    Warlock. Men weet niet zeker wie zijn vader is, maar er is een sterk vermoeden dat het gaat om Belial vanwege Darcy's talent voor illusies en hoe hij gevonden werd.

    Reputatie:



    Innerlijk:
    Positief
    • Ambitieus
    • Amicaal
    • Avontuurlijk
    • Behulpzaam
    • Charmant
    • Gracieus
    • Harde werker
    • Hartstochtelijk
    • Humoristisch
    • Intuïtief
    • Kleurrijk
    • Leergierig
    • Mededogend
    • Moedig
    • Slim
    • Spontaan
    • Standvastig
    • Rechtuit
    • Welbespraakt
    Negatief
    • Dramalama
    • Laks met regels
    • Licht ontvlambaar
    • Losbandig
    • Ongeduldig
    • Ongeremd
    • Onvoorspelbaar
    • Passief
    • Sloddervos (dan wel georganiseerde chaos)
    • Sluw
    • Skeptisch
    • Tactloos
    • Trots
    • Uitdagend
    • Weinig vergevingsgezind
    • Wispelturig


    Uiterlijk:
    •Haar: Hij heeft korte, zwarte haren, in een assymetrisch kapsel.
    •Ogen: Felblauw
    •Huid: Darcy heeft een zeer bleke, maar zeer gave huid. Ook in de zomer krijgt hij amper een kleurtje.
    •Lengte: Met een lengte van 1.94m valt Darcy op z'n minst lang te noemen
    •Bouw: Slank & gespierd; smalle heupen en schouders, goede buik- en armspieren.
    •Bodymods: neuspiercing, hij heeft samen met zijn zus Robyn een tattoo van de parabatai-rune laten zetten op zijn linkerpols.
    •Warlock Marks: Hij heeft lange, puntige oren en twee kleine hoorns op zijn hoofd.
    •Kledingstijl:: Hoe hij zich kleed hangt volledig van Darcy's bui af, en hij heeft dan ook heel uiteenlopende stijlen; soms neigt hij eerder naar de Gothic kant, maar even goed zie je hem de volgende dag in een pantalon met een warme trui. Even goed kiest hij voor een bandshirt met een lederen jack over gecombineerd met een jeans.
    Doorgaans kiest hij welke donkere kleuren zoals zwart, donker paars, smaragdgroen en bordeaux.
    textextextextextextextextextextextextextextextextextextextextetextetextextextextextextextext



    Geschiedenis:

    Adoptiegezin:
          • Vader: Alistair Kaine - Shadowhunter London Institute
          • Moeder: Magnolia Springfellow - Council Member
          • Zus: Robyn Kaine
    Biologische ouders:
          • Vader: Belial - prince of hell
          • Moeder: Kathryn Fowls - mundane (overleden)

    Kathryn was een jonge dame uit Cockney, die na een avondje stappen om de tuin werd geleid door Belial. Hun avontuurtje resulteerde in de geboorte van Darcy zo'n kleine negen maanden later. Kathryn wandelde naar huis nadat ze nog wat boodschappen had gedaan, en zou in principe pas twee weken later bevallen, toen ze het idee had achtervolgd te worden. Ze besloot een binnenweg te nemen, wat een grote fout bleek. In tegenstelling tot bij normale zwangerschappen zat er amper tijd tussen het moment dat haar water brak en het kindje ter wereld kwam. Zodra het jongentje geboren was, werd Kathryn aangevallen door een Balial (lesser demon), die het kereltje naar zijn vader in Edom zou brengen. Hoewel Kathryn de aanval niet overleefde, was er hoop voor Darcy. Alistair Kaine had toevallig de demon opgemerkt en was deze aan het tracken. Nog voor de Balial zich terug kon trekken werd deze verslagen door de Shadowhunter, die meteen wist dat Darcy geen gewone baby was. Hij nam het kindje mee naar het Instituut en kreeg zijn oversten zover het kind zelf te mogen opvoeden.
    Tot zijn achtste wist Darcy niet met zekerheid dat hij geen echte Kaine was. Toen zijn krachten zich meer en meer uitgesproken begonnen te manifesteren zijn zijn ouders met hem rond tafel gaan zitten en hebben ze een openhartig gesprek gevoerd waarbij ze hun best deden zijn vragen te beantwoorden. Ondanks hij toen wist dat zij niet zijn echte moeder en vader waren heeft het hen wel dichter naar elkaar toe gebracht. Ze maakten gebruik van hun connecties met London's High Warlock om lessen voor Darcy te regelen, zodat hij zijn magie op een veilige manier kon ontwikkelen en beheersen.
    Toen bekend werd gemaakt dat de Shadowhunter Academy ook Downworlders zou huisvesten en onderwijzen werd voor beide kinderen prompt een overplaatsing aangevraagd. Alistair en Magnolia blijven elk op hun basis, omdat het door de krachten van Darcy makkelijk is voor de kids om heen en weer te portal-en.


    Extra:
    • Allergieën: Tot nog toe geen.
    • Angsten: Grote honden
    • Dislikes: Sneeuw, ijsblokjes in z'n drankjes, mensen die praten in de bib of archieven, domme vragen, pumpkin spice anything, rozen, DTR'ing.
    • Eigenaardigheden: heeft het altijd koud
    • Likes: de geur van inkt, binnen kunnen blijven als het regent, fysiek moe zijn, over z'n haren gestreeld worden, iemand die hem op z'n plaats durft zetten, dames met een goede eetlust, casual sex
    • Favorieten: Turkish Delight, Hellboy, The Curious Incident of The Dog in The Nighttime, Salem sigaretten, Dr.Pepper, ovenschotel met zoete aardappel en bloemkool.
    • Geaardheid: Hetero
    • Geheimen: Hij heeft toen hij tien jaar was, zonder te weten hoe of het nogmaals gekund te hebben, Poe terug tot leven gewekt nadat deze was aangevallen door een kat. Dit heeft hij nog nooit aan iemand verteld.
    • Gewoontes: Hij vindt het heerlijk anderen te ergeren door heel traag en uitvoerig te stretchen voor hij aan trainingen begint
    • Hobby's: oefenen, oefenen, oefenen tot zijn handen er zowat afvallen
    • Huisdier: Hij heeft een witte raaf, genaamd Poe, die hij als kind redde van ander raven.
    • Relatiestatus: Moeders houd je dochters binnen
    • Talenten: geweldig gevoel voor ritme, spreekt vloeiend Sarcasme, goede kusser

    Vakken:
    • Keuzevakken: Art, Philosophy & Japanese
    • Buitenschoolse activiteiten: Blacksmithing, woodworking, and carpentry & Cross Species sparring

    [ bericht aangepast op 14 okt 2019 - 19:47 ]


    Bicycle, unicycle, unitard. Hockey puck, rattlesnake, monkey, monkey, underpants.

    Caiden Elias Wright


    Caiden Elias Wright

    Caiden - ‘'Battle, Fighter’’

    Elias - Vorm van Elijah wat betekend ''Jehova is God''

    Wright - ‘'Worker or shaper of wood’'

    LEEFTIJD
    Caiden is geboren op 15 Juli, wat hem 18 jaar en een Kreeft maakt.

    LEERJAAR
    Senior

    BLOEDLIJN
    Shadowhunter

    THUISHAVEN
    Melbourne Institute

    REPUTATIE
    Try-hard

    Gezien het feit dat Caiden met een achterstand op de Academy is begonnen en hij hierdoor een behoorlijke tijd buiten zijn trainingen om geen sociaal leven had, heeft hij de reputatie Try-hard gekregen. Ondanks zijn pogingen om er vanaf te komen -nu hij up to date is is zijn sociale leven namelijk ook weer terug- kleeft de reputatie als lijm aan hem.

    UITERLIJK
    FC: Brenton Thwaites

    Lichaamstype – Caiden heeft een behoorlijk gespierd lichaam, brede schouders en met zijn lengte van 1m85 heeft hij een gemiddelde lengte.

    Huidskleur – Caiden kleurt van nature behoorlijk snel en loopt bijna het gehele jaar rond met een zongetinte huid. Het helpt wel dat hij graag buiten is.

    Wenkbrauwen – Het meest opvallende aan zijn gezicht zijn toch wel zijn borsteligge, volle wenkbrauwen.

    Haar – Over het algemeen draagt Caiden zijn bruine lokken warrig en wat langer aan de bovenkant, maar soms wil hij het wel eens wat langer dragen, meestal zegt hij dan dat hij daar gewoon zin in had, maar meestal is het een kwestie van geen tijd maken om naar de kapper te gaan.

    Oogkleur - Bruin

    Bril of lenzen - Geen

    Kledingstijl - Caiden heeft absoluut geen gevoel voor mode of wat dan ook, het boeit hem ook vrij weinig. Vandaar dat zijn zijn wat simpel is en meestal donkere kleuren bevat.

    Tatoeages – Op de vele Runes na heeft Caiden geen tatoeages.

    Piercings – Tevens heeft hij ook geen piercings.



    INNERLIJK

    +: Aanwezig, Ambitieus, Enthousiast, Gedreven, Goedaardig, Levendig, Sociaal, Trouw

    -: Achterdochtig, Brutaal, Jaloers, Licht ontvlambaar, Ongeduldig, Perfectionist, Rusteloos, Strijdlustig,

    Caiden wordt vooral gekenmerkt door zijn levendigheid en aanwezigheid Over het algemeen kan Caiden het met de meeste mensen wel vinden, al zijn er enkele uitzonderingen. Hij is eigenlijk op zijn best als hij zich onder de mensen begeeft. In zijn eentje is hij wat rusteloos. Hij houdt namelijk van afwisseling en drukte. Zelf heeft hij ook vrij weinig moeite met contact zoeken met anderen.
    Dat hij graag met andere optrekt betekend echter niet dat hij afhankelijk is van hen. Caiden is behoorlijk achterdochtig ingesteld, puur door zijn opvoeding. Geloof niemand totdat je bewijs hebt, waren de woorden van zijn vader altijd. Wat betreft keuzes maken gelooft hij meer op zijn eigen intuïtie dan die van een ander.
    Zijn gezelligheid verdwijnt als sneeuw voor de zon zodra hij in zijn rol van de Shadowhunter treedt. Dit is namelijk iets wat hij enorm serieus neemt. Geen tijd voor grappen en grollen. Hij is enorm gedreven en streeft voor perfectie. Hij traint dan ook behoorlijk veel om zichzelf steeds te verbeteren. Caiden is ook nog eens ambitieus wat eigenlijk hetgeen is wat hem het meeste motiveert om daadwerkelijk iets te bereiken.
    Tegenover zijn vrienden en familie is Caiden net een trouwe hond. Hij zou werkelijk door het vuur gaan voor degenen die belangrijk voor hem zijn. Echter maakt dit hem ook een wat jaloerser type.
    Ten slotte zijn er ook nog de mensen die wat minder gesteld zijn op Caiden, en meestal denkt Caiden hetzelfde over de mensen in kwestie. Hij is namelijk niet bang om zijn mond open te trekken dit maakt hem behoorlijk brutaal. Daarbij is hij ook nog eens licht ontvlambaar en deze combinatie gaat niet zo goed samen. Niet iedereen is hiervan gediend.





    ''A winner is a dreamer who never gives up.''






    GESCHIEDENIS

          • Vader: Matthew Noah Wright | Shadowhunter †

          • Moeder: Ava Sophie Wright | Shadowhunter

    Caiden is geboren als enige zoon van Matthew en Ava Wright. Zijn eerste 12 levensjaren heeft hij doorgebracht in Melbourne, in de Melbourne Institute om precies te zijn, waar zijn ouders werkten. Op 8-jarige leeftijd is hij zijn vader verloren aan de strijd in Alicante. Maandenlang is hij hier kapot van geweest. Caiden had een hechte band met zijn vader en het was ook nog eens zijn trainer. Zijn moeder was niet in staat om alle trainingen over te nemen en in het begin wilde Caiden zelfs helemaal niets meer te maken hebben met Shadowhunters. Uiteindelijk is hij bijgedraaid en heeft hij de trainingen gevolgd die aangeboden konden worden. Dit leverde echter wel een achterstand op en die achterstand heeft Caiden gevoeld tijdens zijn eerste jaren aan de Academy. Hij heeft zich er werkelijk doorheen moeten knokken, maar inmiddels heeft hij die achterstand door hard te werken volledig ingehaald.

    VAKKEN

    Keuzenvakken: Music, Philosophy & Spanish

    Buitenschoolse activiteiten: American Football & Cross Species sparring



    EXTRA

    Geaardheid - Biseksueel

    Angsten – Hij komt er niet graag voor uit, maar Caiden is echt als de dood voor naalden.

    Likes – Gezelligheid, samenzijn met vrienden, buiten zijn, sportief bezig zijn, trainen, Shadowhunter zijn, koffie, muziek luisteren, warme regen

    Dislikes – Kou, bewolking, koken, falen, vroeg opstaan, te lang alleen zijn, nietsdoen

    [ bericht aangepast op 16 okt 2019 - 19:33 ]


    Adventurer at heart, but oh how she loved to be home

    • Naam • Dominique Odette Thibault
    Dominique van de heer
    Odette Vaderland
    Thibault Dapper persoon
    • Leeftijd • 16
    21 Juli
    • Leerjaar • Junior
    • Bloedlijn • Warlock
    Dominique is de dochter van een Greater Demon, dat is vrij zeker, maar niemand weet precies wie. Geen van de bekende Greater Demons heeft haar opgeëist, en haar krachten lijken tot nu toe ook niet overeen te komen met een van hen. Dit zou betekenen dat en van de Greater Demons die beschouwd werden als dood of geketend in Hel weer tot op aarde kunnen komen.
    • Thuishaven • Franse Alpen
    Dominique is geboren en getogen in Barcelonnette in de Franse Alpen. Het is een klein stadje in het hooggebergte dichtbij de Italiaanse grens. Ze heeft zelf nooit onder de 2000 meter gewoond, en is zelfs nog maar amper lager dan 1000m hoogte geweest in haar leven. Dat was dus best een shock toen ze hier aankwam en alles laag en plat was.
    • Reputatie • Abysmal French Girl
    Dominique is iemand waar maar weinig mensen echt hoogte van kunnen krijgen. Van haar gezicht kan je nooit echt aflezen wat ze denkt of vind, en haar stem is altijd zoet en zangerig met een zwaar Frans accent, waardoor ook daar maar lastig aan te horen is wat ze nu denkt. Het feit dat niemand precies weet wie haar vader is, en dus hoe haar krachtig zich zullen evolueren, is hier toch ook een deel van. Sommigen vinden dit mysterieuze aantrekkelijk, maar toch maakt het veel mensen in mindere of meerdere mate ongemakkelijk. Je weet namelijk nooit waar je aan toe bent, zeker niet omdat ze krachtiger is dan ze zelf doorheeft.


    • Innerlijk •
    Positief Kalm, zelfverzekerd, sociaal, energiek, avontuurlijk, intelligent, onbevooroordeeld, vindingrijk, nieuwsgierig, dapper, charmant
    Negatief Veranderlijk, gesloten, rusteloos, afstandelijk, onbevreesd, wispelturig, onvoorspelbaar, trots, ondoorgrondelijk, flirt maar laat je nooit verder komen dan first of second base
    • Uiterlijk • [Danna Paola]
    Dominique is een prachtig maar klein meisje, van nog net geen 1.55. Ze heeft lange lichtbruine haren die tot over haar bips vallen. Ze heeft een zwart gezicht met grote ogen en pikzwarte irissen, een smal neusje, volle lippen, en netjes onderhouden wenkbrauwen. Meestal accentueert ze haar gelaatstrekken met wenkbrauwpotlood, mascara, en eyeliner. Vaak draagt ze ook rode lippenstift of lipgloss, en anders een nude. Ze is sportief gebouwd, maar heeft wel rondingen, waaronder een goede voorgevel en een rond kontje. Haar huid is lichtjes getint, iets wat van haar vader moet komen.
    Dominique voelt zich goed en sexy in haar lijf en dat straalt ze ook uit. Het is niet dat ze zich normaal erg blood of in strakke kleding kleed, maar ze zorgt wel dat ze zich er altijd goed in voelt en het haar goed past. Zo ziet ze er altijd goed uit of ze nu een lage v-hals of kort rokje draagt of niet.
    Het eerste wat aan Dominique opvalt zijn haar inktzwarte ogen, maar men is er nog niet over uit of dit nu een Mark is of niet. Toch lijkt het soms of er letterlijk vuur brand in haar ogen, wat toch niet helemaal normaal is. Verder lijken haar gewrichten onmogelijk mobiel te zijn, en zijn haar lippen, al haar slijmvliezen, en haar tong pikzwart. Dat moet wel echt een Mark zijn en is iets wat haar moeder lang zorgen heeft gebaard. Gelukkig bestaat er lipstick.



    • Geschiedenis •
    Louise Rosine Thibault Moeder
    Antoine aka ??? Vader en Greater Demon
    Dominique is geboren een getogen in Barcelonnette in de Franse Alpen. Haar moeder is daar manager van een van de luxe ski resorts. Ze verdient er genoeg mee om een comfortabel leventje te creëren voor haar en haar dochter. Het is geen luxe, maar het is meer dan genoeg. Louise, haar moeder, leerde haar vader kennen als toerist buiten het seizoen die graag meer over de regio wilde weten. Ze gaf hem alle info, terwijl ze werd betoverd door zijn ongebruikelijke schoonheid. Al snel klikte het en kregen de twee een relatie. De man, die ze alleen kende als Antoine, bleef de winter en binnen het jaar was Louise zwanger. Hij bleef, maar kort na haar geboorte zei hij dat hij terug moest naar waar hij vandaan kwam voor zijn werk. Hij beloofde wel elk jaar in de zomer langs te komen. Louise geloofde hem niet, maar toch hield hij zich eraan, in elk geval tijdens Dominique's jonge jaren. Dit veranderde het jaar toen de High Warlock van Turijn langs kwam in de winter. Hij had gevoeld dat hier al jaren een verstoring op de Leylines zat, die alsmaar sterker werd. Hij vond het meisje en was verbaasd over wat hij zag. Haar Marks waren iets wat hij niet kende, en haar krachten waren al vrij sterk. Hij wilde haar meenemen naar Turijn, maar hier stak Louise een stokje voor. Dat het meisje magisch was, was voor Louise geen nieuws, maar ze liet haar dochter toch echt niet zomaar alleen de wereld in trekken. Het meisje bleef in de Alpen, maar toch bleven de zorgen van de High Warlock, die tot de dag van vandaag niet weet wie hier verantwoordelijk voor is.
    Dominique groeide zo normaal mogelijk op, op een normale school met vriendinnetjes en vriendjes, en later ook liefjes. Ze was anders dan de anderen, en soms gebeurden er vreemde dingen, maar toch heeft ze best een normale jeugd gehad, met maar weinig pestkoppen. Haar vader stopte helaas met komen sinds de High Warlock was geweest, al stuurt hij wel elke maand een brief, en sturen haar moeder en zij er ook een terug. De High Warlock kwam ook elk jaar langs om haar te zien, maar vooral om te zien of ze zichzelf nog in de hand kon houden, en of er meer tekenen waren naar wie Antoine eigenlijk was.
    Op haar 16e verjaardag kreeg Dominique persoonlijk de uitnodiging om aan de SDTG te studeren. Eigenlijk wilde ze helemaal niet gaan, maar haar moeder, haar vader, en de High Warlock wisten haar over te halen. Zo zit ze hier toch met een beetje tegenzin, maar wel in het grootste avontuur van haar leven. In de Alpen zijn er namelijk niet veel Downworlders, dus ook voor haar is alles nieuw. En misschien komen ze er hier wel achter wie eigenlijk haar vader is.
    • Vakken •
    Verplichte Vakken Mathematics, Biology, Chemistry, Physics, English, Mundane History, Shadow World History, Geography, Power control, Physical education and training
    Keuzevakken French, Italian, Philosophy, Art
    Buitenschoolse Activiteiten Soccer, Cheerleading
    • Extra •
    Niemand weet precies wie haar vader is, maar ze weten wel dat het niet Asmodeus, Belial, Lucifer, Agramon, Abbadon, Moloch, of Stheno is. Het nare is dat er dan nog best een paar mogelijkheden overblijven, waaronder een paar hele machtige Greater Demons die dood of geketend in Hel worden beschouwd. Dit is heel beangstigend voor veel van de Shadow World bewoners, maar vooral voor de Shadowhunters, die hun hart vasthouden mocht Azazel, Beelzebub, of Sammael op volle krachten terug weten te keren.

    [ bericht aangepast op 4 dec 2019 - 16:03 ]


    Bowties were never Cooler

    Zou ik een mannelijke shadowhunter mogen en een vrouwelijke vampier?


    I could be your perfect disaster, you could be my ever after.

    Tuurlijk!


    Bowties were never Cooler

    Voor wie nog mee wil doen, het liefst zou ik voor we beginnen in elk geval 1 jongen en een meisje hebben van elke Bloedlijn. Dat betekent dat deze rollen sowieso gewenst zijn [Anderen natuurlijk ook (:]
    Weerwolf jongen
    Vampier jongen
    Fae meisje


    Bowties were never Cooler

    Kira Quinn Stevens


    Kira Quinn Stevens

    Kira -- 'mistress, ruler'

    Quinn -- 'Wise’

    Stevens -- derived from the Greek word "stephanos" meaning "crown" or "wreath".

    LEEFTIJD
    Kira is geboren op 26 januari wat haar 17 jaar en een Waterman maakt.

    LEERJAAR
    Junior

    BLOEDLIJN
    Weerwolf

    THUISHAVEN
    York

    REPUTATIE
    British Bookworm
    Het is geen geheim dat Kira geboren en getogen is in Engeland, dit zou ook nooit een geheim kunnen worden vanwege haar sterke accent. Bovendien is Kira iemand die eigenlijk altijd wel in de bibliotheek te vinden is.

    UITERLIJK
    FC: Emily Rudd

    Lichaamstype – Kira is slank gebouwde jongedame. Met haar 1m60 is ze eit echt groot te noemen, maar echt klein is ze ook niet.
    Huidskleur – Kira heeft een bleke huid en enkel als ze heel hard haar best doet kleurt ze een klein beetje bij. Ze is echter wel gezegend met een egale huid.
    Moedervlekken – Enkele, mar heeft geen opvallende.
    Ogen – Hetgeen waar Kira eigenlijk het meest trots op is zijn haar lichtblauwe, grote ogen.
    Bril of lenzen - Geen
    Haar – Na haar haar jarenlang lang te hebben gedragen is ze nu enorm blij meet een kortere coupe namelijk tot net boven haar schouders. Haar haarkleur is lichtbruin.
    Kledingstijl - Kira houdt eigenlijk van meerdere stijlen, van kleurige jurkjes tot leren jacks. Het ligt er maar net aan waar ze zin in heeft.
    Tatoeages - Ze heeft een behoorlijk grote bloemen tattoo op haar heup, verder ook nog een klein pijltje bij haar enkel.
    Piercings - Geen


    INNERLIJK
    +: Vastberaden, Sweetheart, Witty, Geduldig, Eigenzinnig, Zelfstandig

    -: Gesloten, Naïef, Gevoelig, Ondeugend, Control freak, Judgy

    Op het eerste gezicht lijkt Kira een lieflijk meisje, dit is ze in zeker mate ook wel, maar vergis je niet. Ze is zoveel meer dan dat. Als ze haar zinnen ergens op heeft gezet is er niets wat haar tegenhoudt. Ze is bereid om hard voor die dingen te werken en hetgeen wat in de weg staat, daar bedenkt ze wel iets voor. Het liefst doet ze dit soort dingen zelfstandig, puur zodat ze zelf alle touwtjes in handen houdt. Wat dat betreft is Kira een echte control freak, het beangstigd haar als ze de controle moet overgeven aan iemand anders.
    Een ander iets wat ze liever niet deelt met anderen -naast de controle- zijn haar eigen gevoelens. Het voelt voor haar niet prettig om deze te delen. Onbewust zorgt dit er wel eens voor dat het lijkt alsof ze mensen express buiten sluit. Zo bedoelt ze het echter meestal niet. Luisteren naar de gevoelens van anderen dát ligt haar veel beter. Sterker nog stiekem is het wel een dame die kan genieten van de nodige gossip.
    Helaas is Kira iemand die anderen net iets te snel vertrouwd, en anderen ook iets te snel beoordeeld. Iets wat enigsinds botst met een andere eigenschap van haarzelf; ze is namelijk behoorlijk eigenzinnig. Het kan haar helemaal niets schelen wat anderen van haar vinden. Ze doet dingen op haar manier. Tenminste zo probeert ze zich te gedragen, want in werkelijkheid is ze behoorlijk gevoelig. Directe kritiek is iets waar ze niet tegen kan, niet omdat ze zichzelf perfect vind, maar omdat ze anders volschiet met tranen.





    ''Forever that girl that gets really excited when the sky is in pretty colors.''




    GESCHIEDENIS
          • Vader: Jaylinn Kelly Stevens

          • Moeder: Jason Blake Stevens

          • Broers/Zussen: Jonah (22) & Lukas (24)

    Kira is als jongste opgegroeid in een gezellig en liefdevol gezin. Ze waren niet echt rijk te noemen, maar hadden ook geen moeite met rondkomen. Eigenlijk had Kira niets te klagen. Haar gehele leven heeft ze gewoond in York waar het leven eigenlijk best simpel was. Op school was Kira nooit echt een lid van de populaire groep, maar ze werd ook zeker niet gezien als een buitenbeentje. Haar vrienden mochten dan wel op één hand te tellen zijn, maar dit had ze zoveel liever dan 2 handen en een minder sterke band.
    Haar leven veranderde drastisch op een vrijdagavond in mei. Het was niet eens bizar laat, maar toen Kira in haar eentje naar huis liep van de bioscoop ging het mis. Het waren maar twee straten die ze in haar eentje door moest, maar toch genoeg voor een aanval. Naast een beet deed de aanvaller niets, maar na enkele dagen werd het duidelijk wat voor impact de beet had gehad. Kira had genoeg films gezien om te weten dat ze dit eerst het beste voor haarzelf kon houden, maar het werd steeds moeilijker. Net toen ze het wilde gaan toegeven kwam ze in contact met de Academy. Hier is ze dan ook zo snel mogelijk begonnen onder het mom van een uitwisselingsproject van school voor enkele jaren.


    VAKKEN
    Extra vakken: Frans, Art, Theatre
    Buitenschoolse activiteiten: Drama club, Cross Species sparring & Cheerleading

    EXTRA
    Seksuele Geaardheid - Hetero
    Angsten – Dat haar ouders achter haar geheim komen
    Likes – Thee en koffie equally, Boeken, Truien met lange mauwen, De geur van kaneel, Dieren, De maan en sterren, muziek luisteren, sportief bezig zijn, jongens
    Dislikes – Huilen, Het koud hebben, Het té warm hebben, zweet, sigaretten, werken met cijfers, langzaam lopende mensen, vroeg opstaan, rommel, ruzie



    [ bericht aangepast op 18 okt 2019 - 15:58 ]


    Adventurer at heart, but oh how she loved to be home

    Rin Matsumoto


    Leeftijd
    Rin is momenteel 18 jaar. Ze is geboren op 23 december.


    Leerjaar
    Senior.

    Bloedlijn
    Shadowhunter

    Thuishaven
    Rin is geboren en getogen in Tokyo, meer bepaald in Minato City.

    Reputatie
    The Warrior Doll.
    Rin ziet er dan wel als een frêle popje uit, ze is veel taaier en sterker dan ze oogt. Velen laten zich hierdoor misleiden en maken daarmee een grote fout.



    Innerlijk
    Positief


    Negatief


    Uiterlijk
    •Haar:
    •Ogen:
    •Huid:
    •Lengte:
    •Bouw:
    •Bodymods:
    •Kledingstijl:
    textextextextextextextextextextextextextextextextextextextextextextextextextextextextextextextextext



    Geschiedenis
    Familie
          Vader: Hiraki Matsumoto - Shadowhunter bij het Tokyo Institute
          Moeder: Odha Nagiyagi - Shadowhunter bij het Tokyo Instute - overleden




    Vakken
    Keuzevakken:Art, Mandarin Chinese & Arabic (if that's okay?)
    Buitenschoolse activiteiten: Blacksmithing, woodworking, and carpentry, Cross Species sparring

    Extra
    • Allergieën: Lactose-intolerant
    • Angsten: Geliefden verliezen, alleen achter blijven
    • Dislikes: Gladjakkers, "doll"/"popje" genoemd worden
    • Eigenaardigheden: Rin heeft een verschrikkelijk ochtendhumeur, ze wordt altijd stipt om 4:06 wakker om te gaan plassen.
    • Likes: Make-up,
    • Favorieten:
    • Geaardheid:I'm into people, not labels
    • Geheimen:
    • Gewoontes: Hij vindt het heerlijk anderen te ergeren door heel traag en uitvoerig te stretchen voor hij aan trainingen begint
    • Hobby's: MMA
    • Huisdier:Een zwarte kat genaamd Keiko
    • Relatiestatus: Single
    • Talenten:
    • Wapen van voorkeur: Kama


    Bicycle, unicycle, unitard. Hockey puck, rattlesnake, monkey, monkey, underpants.

    Noel Sébastian Debroux

    Naam
    Noel: Origin: French, Latin Meaning Born on Christmas Day.

    Sébastian: Origin: French Meaning: Revered, respected and adored


    Leeftijd
    25 december, 18 jaar, Capicorn

    Element: Earth
    Quality: Cardinal
    Color: Brown, Black
    Day: Saturday
    Ruler: Saturn
    Greatest Overall Compatibility: Taurus, Cancer
    Lucky Numbers: 4, 8, 13, 22
    Date range: December 22 - January 19

    Leerjaar
    Senior

    Bloedlijn
    Shadowhunter

    Thuishave
    Parijs

    Reputatie




    Persoonlijkheid
    Noel heeft het lichte vermoeden dat hij niet geboren is om een shadowhunter te zijn, hij is namelijk alles behalve handig. Noel is namelijk beter in dingen laten vallen dan dat hij is in dingen vast houden. Waardoor er vaak over zijn vecht skills ook niet echt naar huis te schrijven is. Noel is wel enorm leergierig en probeert het dan vaak ook wel op te pakken, maar om één of andere reden lijkt zijn lichaam niet helemaal samen te werken met zijn hoofd. Echter betekent dit tekort aan motoriek nog niet dat Noel helemaal nutteloos is, hij is namelijk wel enorm slim en dat laat Noel ook nog wel eens merken. Hij wil het niet te veel in mensen hun gezichten duwen, maar wanneer hij in een les een antwoord weet moet je er ook op rekenen dat zijn hand in de lucht reikt, wat dus vaak is. Opnieuw komt hier dan ook Noel zijn leergierigheid naar voren, hij is dan ook altijd bereid om iets nieuws te leren.
    Verder is Noel een enorm sociale jongen, die eigenlijk met iedereen wel een praatje wil maken. Over andere mensen, maar ook wel over zich zelf. Hoewel Noel nooit bewust de hele tijd over zich zelf zou praten, hij praat vaak voordat hij echt nadenkt. Wat er dus ook wel eens voor zorgt dat Noel iets te veel van zich zelf laat horen of juist over anderen. Geheimen zijn lang niet altijd bij Noel veilig, niet omdat hij een echte roddeltante is, maar hij denkt er vaak genoeg gewoon niet goed over na.
    Noel kan wel eens een beetje onrustig zijn, hij is namelijk niet heel goed is stil zitten. Niet dat hij oom de twee seconden weer van zijn stoel af moet springen, maar als je goed kijkt is er altijd wel iets wat aan Noel beweegt. Of het nou zijn been is die onrustig op en neer beweegt of zijn vingers die tegen de tafel aan tikken. Toch betekend dit voor Noel niet dat hij snel uit zijn concentratie raakt, juist het tegenovergestelde. Noel kan uren met het zelfde bezig zijn, wanneer hij eenmaal in de 'flow' zit blijft hij ook lang bezig.

    Uiterlijk
    • Haar:
    - Lengte: Middel lang
    - Kleur: Donkerbruin
    - Stijl: Licht golvend
    • Gezicht:
    - Ogen: Bruin
    - Wenkbrauwen: Vol
    - Lippen: Dun
    • Lichaam:
    - Lichaamsbouw: Dun
    - Huidskleur: Bleek
    - Lengte: 1 meter 82
    • Extra's:
    - Tatoeages: Shadowhunter runes
    - Piercings: -
    - Kledingstijl: Voornamelijk zwart, maar hij probeert nog wel wat kleur in zijn garderobe te verwerken.
    Familie en geschiedenis
    Martin Frederic Debroux | Vader | 50 jaar | Shadwonhunter

    Madeleine Jeanne Debroux | Moeder | 47 jaar | Shadowhunter

    Geneviève Elaine Debroux | Zus | 21 jaar | Shadowhunter


    Noel Debroux is geboren en getogen in het instituut van Parijs. Hij is de tweede zoon van Martin en Madeleine Debroux, die na hun dochter nog een kindje wouden. Zijn ouders ouders hebben Noel en Geneviève altijd redelijk los gelaten in de opvoeding. Al snel lieten ze de twee zelf door de gangen van het instituut rennen en niet veel later wisten de twee vrij rond te wandelen door de Franse straten, waar ze alle hoekjes van de stad verkenden. Noel zou bijna durven zeggen dat hij Parijs beter kent dan zijn eigen broekzak.
    Hoewel Noel zijn ouders nooit echt pushy waren, ze wouden het beste voor hun zoon, maar zouden hem nooit tot het uiterste uitbuiten, had Noel toch altijd wel een beetje door dat hij soms een beetje een teleurstelling voor zijn ouders was. Zijn ouders staan namelijk bekend als enorm goede shadowhunters, vooral befaamd om hun goede vechtskills. Ook zijn oudere zus is geweldig met een seraph blade, terwijl Noel beter is in zijn wapen laten vallen dan het vasthouden. Het waren geen woorden die de teleurstelling van zijn ouders weergaven, het waren de zachte zuchten die hun lippen verlieten toen ze de jongen probeerden te leren vechten of hoe ze subtiel hun hoofd schudden. Zelfs hoe de twee volwassenen elkaar aan konden kijken zei genoeg voor Noel. Zijn ouders hebben nooit gewild dat Noel dit opmerkte, maar Noel wist genoeg. Voor hem heeft het er echter alleen voor gezorgd dat hij bereid is harder zijn best te doen om te laten zien dat hij niet compleet nutteloos is als een shadowhunter of dat nou is als vechter of als het brein achter een operatie.

    Vakken
    Verplichte Vakken: Mathematics, Biology, Chemistry, Physics, English, Mundane History, Shadow World History, Geography, Runes and Weapons, Physical education and training
    Keuze Vakken: Art, Theather, Philosophy, French and Mandarin Chinese
    Buitenschoolse Activiteiten: Dramaclub and Blacksmithing, woodworking, and carpentry

    Relaties


    Extra
    •Hobby's: Schilderen, Leren en Met vrienden afspreken
    • Guilty pleasures: The Sims
    • Verslavingen: Koffie
    • Likes: Parijs, Croissant (het liefst gedipt in warme chocolademelk), Kunst, De natuur, Wandelingen buiten, Zijn zus, Lezen, Pizza, Spelletjes, De zonsopgang en Regen.
    • Tics: Kan niet stil zitten
    • Dislikes: Vroeg opstaan, Vooroordelen, Opschieten, De geur van lavendel, Opruimen, Roken, Vis, Alleen zijn, Oordopjes die in de knoop raken en Koude handen.
    • Talen: Engels en Frans
    •Seksualiteit: Panseksueel



    [ bericht aangepast op 23 okt 2019 - 23:19 ]


    I could be your perfect disaster, you could be my ever after.