•       The System     
    Let's just say this — normal RPG rules, am I right?


    The Story     

                "Trust The System."

    In een verre toekomst oogt de wereld stukken beter eraan toe te zijn, niet alleen de aarde maar ook zeker de mensen die erop leven. In geen honderd jaren heeft er nog geen plaag bestaan, en ook bestaan er geen natuurverschijnselen zoals aardbevingen of tornado's. De wereld is een vredige plek waar ieder veilig kan wonen — een waar paradijs in de ogen van iemand die niet verder wil kijken. Het stikt er van de positiviteit, en zelfs de mentale gezondheid is over de generaties enkel gestegen. Iedereen oogt net zo gezond als de aarde vruchtbaar is als het ware. Dit heeft echter enkel generaties gekost, en is niet altijd even goed omarmt. Het is echter de nieuwe generatie die zowat gekweekt is met de behoefte naar deze perfectie, met een gezonde portie nieuwsgierigheid en creativiteit om te groeien in deze perfecte wereld. Het is hun taak de nieuwe generatie te creëren en alles dat daarbij komt kijken.
          Het klinkt natuurlijk allemaal te perfect om waar te zijn, en dat is het ook — al heeft tot dusver niemand ook maar een poging gedaan om verder op onderzoek uit te gaan. En degene die dat wel gedaan hebben, zijn simpelweg verdwenen. Het is verder ook totaal geen gebruikelijk iets, omdat het als het ware "uit" een mens is gekweekt om hen vragen te laten stellen tegenover The System. The System is namelijk een computerprogramma dat alles bepaald wat er gebeurt, ontworpen door Augustus French — de overgrootvader van Derrick French, de man aan de top. Hij draagt de titel Generaal, wat gelijk zal staan aan President of Koning van nu.
          De titel Generaal duidt er natuurlijk wel op dat het leger een hoge rank heeft in dit land, zelfs de hoogste rank als het ware. Het is echter niet zozeer dat zij angst aanjagen, ze zijn gewoon overal ten alle tijden aanwezig. Volgens Derrick French hangt er namelijk altijd een donkere wolk boven het land, al heeft geen levend persoon iets van de dreiging gezien en begint de nieuwe generatie dat als het ware lichtelijk te wantrouwen.
          Toch is er nog geen oorlog uitgebroken, juist omdat alles gratis wordt aangeboden aan het volk. Zo worden ze van huizen, kleding en voedsel voorzien en is geld simpelweg niets meer dan een herinnering aan een verkeerde wereld — althans zo wordt het hen verteld. Ze programmeren haast dankbaarheid in je vanaf een jonge leeftijd, al blijft het daar zeker niet bij. Het een en ander wordt ze vanaf jongs af aan zo vaak verteld, dat er oprecht geloof is in het feit dat dit een perfect leven is, en dat zij dit jou verzorgen.

                "Trust The System."

    You could bring down my level of concern — Just need you to tell me we're alright, tell me we're okay.
    The System wordt omschreven als het machtigste voorwerp dat er op de wereld bestaat. Voor de buitenwereld is het simpelweg een supercomputer die op elk moment elk deeltje informatie opslaat. Van de camera's die over de straten verspreid zijn, tot de keren dat je hardop tegen je spiegel spreekt. The System is zo complex dat niemand precies waar waar deze allemaal te vinden is — al is het meest logische overal.
          Al je informatie, elk gesproken woord en elke emotie die je tentoonstelt, zal bekend zijn bij The System. Ondanks dat het je zo verteld wordt, is dat gedeelte wel waar. Ondanks dat wordt het je niet verteld hoe gevaarlijk dat kan zijn, maar dwingen ze je op dat het enkel is om je te helpen. Vooral de wekelijkse gesprekken met een toegewezen psycholoog zullen je op het juiste pad helpen, gezien deze je enkel van dezelfde informatie voorziet als je al je hele leven hoort.
          Echter, is het ware concept achter The System veel duisterder. Gezien niemand contact kan houden met de personen voorheen, weet niemand waar je jeugdvriendjes daadwerkelijk zijn. De kans is namelijk groot dat zij deel worden van The System. Al jaren oefenen ze namelijk op weerloze kinderen een manier uit om krachten te bezitten. Geen mens is hetzelfde, dus ook de krachten niet. Toch helpen zij The System als het ware, op hun eigen manieren. De krachten werken namelijk enkel ten goede van The System en diens handelingen.
          Deze mensen mogen geen interactie hebben uit angst om hun meningen en handelingen zo oprecht mogelijk te houden. Laat staan met de buitenwereld, gezien de normale mensen geheel andere gedachten hebben en een echt leven hebben. Zij worden dan ook echt afzijdig gehouden, in glazen, geluidsdichte kooien. Zo kunnen ze elkaar zien, maar niet horen, en toch hun taken uitvoeren.
          Maar vergeet niet — voor de buitenwereld zijn deze mensen een deel van The System, en bestaat er niets als mensen met krachten. Dit komt niet eens meer in verhalen of boeken voor, dit is iets dat helemaal niet meer ondersteund wordt en waar geen realiteit in te vinden is — al is het uiteraard één grote leugen vanuit Generaal Derrick French en zijn belangrijkste vertrouwelingen — de mensen over wie toevallig ook verteld wordt dat ze in zijn geheel naar hen moeten luisteren.

          The System

    Artificial Intelligence will not destroy the world. Our irresponsibility will destroy the world.
    Life cycle     

          0 — 9 jaar » Opgevoed door ouders.
    Opgroeien in deze nieuwe wereld is héél anders, althans na de leeftijd van tien jaar. Daarvoor wordt je simpelweg opgevoed door je ouders en loopt alles nog soepel en mag je je onschuld behouden. Na dit veranderd het echter uit het niets, en beland je in The System — al heeft deze zijn kijkers ook al op je gericht vanaf je geboorte, maar dat is onbekend voor velen. Enkele gelukkige families zijn hierover ingelicht, zij vormen The Council. Deze informatie mag officieel niet gedeeld worden, maar zij willen natuurlijk ook hun families beschermen.
          10 — 15 jaar » Opgevoed in The School.
    Deze locatie noemen ze The School omdat ze vanaf hier geheel omgeschoold worden. De meeste "leraren" willen het nog wel eens Selcouth noemen, wat de vroegere naam ervoor was. Deze betekenis is: unfamiliar, rare, strange and yet marvelous. Alles is hier enorm streng, jongens en meisjes mogen zich ineens niet meer mengen. Families worden niet bij elkaar gezet, en komen zelfs in een geheel andere school terecht. Het is haast te vergelijken met een legerschool. Ze slapen in bunkers, al zien deze er beter uit dan onze legerbasissen.
          16 — 18 jaar (staat niet vast) » Verblijf Specifications School.
    Hier wordt zogenaamd pas bepaald in welke groep iedereen thuis zal horen, maar niets is minder waar. Hier wordt iedereen echter wel op en top in de gaten gehouden, en verkeerd gedrag wordt groots gestraft — zodat het echt afgeleerd wordt. Hier komt er ook naar voren dat ze het kaf van het koren onderscheiden, en de groep wordt geleidelijk kleiner. De een zal binnen één week misschien al zijn of haar toegewezen taak weten, terwijl de ander echt tot zijn achttiende moet wachten hierop. Hoe langer je er bent, hoe meer informatie je als het ware hebt over verschillende beroepen / mogelijkheden in deze wereld.
          Verder » Het normale leven.
    Het leven in deze wereld is natuurlijk heel anders dan wij gewend zijn, al is het voor deze mensen heel normaal. Ze worden gemiddeld zo'n zeventien jaar klaargestoomd hiervoor — gezien hun ouders net zo goed voorgeprogrammeerd zijn door The System. Hier hebben ze hun toegewezen taken verkregen, wat iets simpels kan zijn als fruitteler, of juist een soldaat. Van drinkwatervoorziening tot onderhoudt van dieren — alles is belangrijk. De belangrijkste personen zijn echter de Babydragers, zij worden gekoppeld aan een man (of zelfs meerdere) en zijn er simpelweg voor klaargestoomd om de perfecte moeders te zijn. Onderaan deze rangorde vallen vreemd genoeg de soldaten, gezien deze er vaak in overvloed zijn.

    God Bias: When an algorithm or neural network inherits flaws of it's human creator.
    Het grote, nog altijd onbekende geheim binnen The System, en vooral deze wereld is echter dat niets is wat het lijkt. Het gaat helemaal niet zo zuiver achter de schermen als ervoor oogt, en de verdwijning van de helft van de kinderen gaat geheel zonder enige zorgen — ze worden namelijk opgesplitst van hun families, dus niemand weet uiteindelijk wie waar precies te vinden is.
          Soms zijn het kinderen die al uit The School gehaald worden, maar in de meeste gevallen zijn het de tieners in Specifications School die zonder enige waarschuwing weggehaald worden. De anderen zullen simpelweg denken dat ze naar hun toegewezen locaties gaan, maar niets is minder waar. In alle eerlijkheid verdwijnen deze mensen onder de grond, waar ze in leven worden gehouden voor gevaarlijke experimenten. Niet alleen dat, maar nieuwe krachten binnen The System worden ook op hen getest. Hun genen zijn officieel "slecht", waardoor deze mensen niet mogen bestaan in hun perfecte wereld, maar wel goed genoeg zijn als testkonijnen.
          Zij worden niet alleen gebruikt als testkonijnen, maar ook als een angstmechanisme voor de mensen die vlak boven hen leven. Er wordt namelijk al jaren gesproken over een bedreiging van miljoenen mensen die hen zullen overvallen wanneer zij tegen de regels in blijven gaan. Het is vol overtuiging verteld, en drie generaties terug zijn ze zelfs zo ver gegaan een horde op hen los te laten. Deze ondergrondse mensen (al zijn ze niet allemaal meer mensen te noemen) leven heel anders, en hebben niet altijd de mogelijkheid tot voedsel, waardoor ze zich helaas hebben moeten overgeven aan kannibalisme. Dit heeft de mensen met zo'n grote angst achtergelaten, dat hun vertrouwen in Generaal Derrick French en The System uit wanhoop is voortgekomen, gezien zij hen gered hebben als het ware — al was het eerder Augustus French toentertijd.
          Al leven er binnenin deze wereld veel meer geheimen dan enkel dit, maar het feit dat er mensen ondergronds leven in waardeloze toestand staat toch zeker bovenaan de lijst. De vraag is enkel of deze er enkel en alleen nog zijn om de mensen bovengronds gedeisd te houden, of dat er verdere plannen voor hen zijn.

    The Secret

    When everything goes black you'll know that the programmers have pulled the plug.
    Next Gen     


    Vrouwen.
    Naam ⋄ Deel van ⋄ User ⋄ Pagina
    Veda ⋄ Normals; Teacher The School ⋄ Cleaner ⋄ 1
    Bryce ⋄ The System ⋄ Rionach ⋄ 2
    Pip ⋄ Undergrounder ⋄ MlRANDA ⋄ 3
    Sabrina King ⋄ The System ⋄ IneffabIe ⋄ 3
    Zella Waters ⋄ Normals; Nurse ⋄ Ziegler ⋄ 2
    Neomy ⋄ Undergrounder ⋄ Reeses ⋄ 3
    Morrigan ⋄ Undergrounder ⋄ IneffabIe ⋄ 3

    Mannen.
    Naam ⋄ Deel van ⋄ User ⋄ Pagina
    Echo ⋄ Undergrounder ⋄ Cleaner ⋄ 1
    Juro Kiyomizu ⋄ The System ⋄ Reeses ⋄ 1
    Cailean Patch ⋄ Normals; Doctor ⋄ IneffabIe ⋄ 2
    Cristián ⋄ Undergrounder ⋄ Mandalorian ⋄ 2
    Derrick French ⋄ GeneralCleaner ⋄ 3
    Talon ⋄ Undergrounder ⋄ Luftmensch ⋄ 3

    De belangrijkste dingen om mij te laten weten bij het aanvragen
    van een rol is het geslacht dat je wilt, en waar deze persoon binnen
    het RPG zal vallen — Normals, The System, Underground. Voor de
    rest maakt het mij niet zozeer uit hoe groots je je rol maakt, en of
    je enkel kernwoorden gebruikt in plaats van hele teksten.

    Naam » Leeftijd » Innerlijk » Uiterlijk » Geschiedenis » Extra
    Normaal / The System / Underground » Eventuele taak

    Natuurlijk gaan wij niet vanuit de ogen van tienjarige schrijven, om ons bezig te houden met The School, maar zullen wij de rollen op ons nemen van leeftijden tussen de 16 en de 26. Het is een grote leeftijdspanne, daar ben ik me geheel bewust van, maar het is juist interessant verschillende leeftijden samen te kunnen voegen, mochten mensen hier interesse in hebben uiteraard. Ook wil ik mensen uit verschillende groepen hebben, en is niets echt te gek te noemen — al zullen er uitzonderingen zijn.
          Zelf vind ik het wel interessant als er mensen van zowel de bovenwereld als onderwereld gemaakt zullen worden, evenals mensen binnen The System, of The Council — en natuurlijk het normale volk. De afwisseling is van harte welkom, en zal ons verhaal drijven. We gaan er namelijk voor om iedereen uiteindelijk de waarheid te laten weten over de wereld, en hoe alles er echt aan toe gaat.
          Er zullen dus opdrachten komen, eventueel manieren om mensen samen te brengen. Waarschijnlijk zal het RPG dan ook beginnen bij het punt dat The System een glitch zal krijgen, iets dat geheel nieuw is. Tegelijkertijd gaan er een soort van flitsen af bij de mensen die wij op ons nemen, waardoor deze als het ware ook "glitchen", of beter gezegd bij zinnen komen. Uiteraard moet dit verborgen gehouden worden om te overleven. Weet jij wie je kan vertrouwen?
          In een wereld waar liefde een illusie was, en je als het ware gemaakt bent om enkel babies te creëren zonder echte dwang naar intimiteit draait dit allemaal om. Liefde blijkt echt, evenals andere verdere emoties zoals zelfs lust of simpelweg verdriet. Alles komt naar boven in één vlaag, of als je geluk hebt in meerdere vlagen. Het voelt voor iedereen anders, waardoor iedereen een eigen verhaal heeft. En hoe iedereen met de abrupte duisternis omgaat.
          Wanneer ik een beter beeld heb van de rollen die jullie op je nemen zal ik beter beeld hebben om een start te verzinnen waar iedereen echt iets aan heeft. Wees ook niet bang om vragen te stellen, en al helemaal niet om input te geven. Ik wil dit RPG in samenwerking met iedereen die meedoet tot een succes brengen.


    Rollentopic —             Praattopic —             Speeltopic — ⊠

    Moodboard — ⊠ (komt)

    [ bericht aangepast op 17 mei 2020 - 13:19 ]


    I'm your little ray of pitch black.

    MT, sowieso ;D Ik ga wel eens even goed nadenken wat ik wil ;D

    [ bericht aangepast op 14 april 2020 - 20:26 ]

    Mag ik een Underground vrouw? ^^


    I, Tahani Al-Jamil, shall do my level best to make every event too much.

    MlRANDA schreef:
    Mag ik een Underground vrouw? ^^
    Natuurlijk, ik zet je er morgen bij. c:


    I'm your little ray of pitch black.

    ⋙      Veda      ⋘

          Teacher at The School      |||      Parents in The Council      |||      Cousin to Derrick French      |||      Figuring herself out      |||      Avid reader     

                      n a m e
    Veda heeft van haar ouders de naam Veda gekregen, en draagt deze vol trots. De naam betekent “Enchanting” en daar kan ze best mee leven. Haar ouders waren de laatste generatie die het recht hadden om hun achternaam te dragen, dus deze is Veda ontnomen.

                      a g e
    24 jaar.

                      g e n d e r
    Vrouw.

                      p l a c e
    Veda is op jonge leeftijd uitgekozen om als lerares te werken op The School, wat ze in de eerste jaren vol plezier heeft gedaan. Inmiddels is het meer een must geworden, en doet ze het om niet op te vallen in de ogen van The System. Door haar geschiedenis, en directe familie te zijn van Derrick French heeft Veda meer informatie dan de gemiddelde mens, en ze wacht enkel nog op het juiste moment deze te delen — iets dat moeilijker blijkt dan het daadwerkelijk is. Ondertussen doet ze haar best de kinderen die ze onder haar zorg heeft zo goed mogelijk te helpen.
    _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

    "It's a circle with an A in it, how would I know what it means? I just keep seeing it."
                      c h a r a c t e r
    standvastig doelgericht goede leugenaar flirt maar al te graag wraakzuchtig voelt zich leeg van binnen stiekem erg gevoelig intelligent neemt graag de opperhand wikkelt mensen om haar vinger stiekem erg behulpzaam goede luisteraar opmerkzaam charmant natuurlijke elegantie stiekem heel onzeker onvoorspelbaar handelt uit emoties kan zich goed focussen wantrouwend sassy vaak felle opmerkingen prikkelbaar geduldig sarcastisch perfectionistisch creatief energiek geeft nooit haar fouten toe kan soms erg lui zijn kan geen nee accepteren respectloos op sommige vlakken niet vergevingsgezind onafhankelijk vechter tot het einde provocatief

                      l o o k s
    Marina Laswick 1.59 m iets te slank blank verbrand in de zon slank heeft lichte rondingen, maar wat vollere billen sport overduidelijk geen tatoeages geen piercings (bestaat niet) heeft een lichaam vol subtiele littekens

    altijd gekleed in de standaard kleding voor Normals

    lange, blonde haren wenkbrauwen die mooi in model zijn lange, zwarte wimpers grote, sprekende ijsblauwe ogen draagt geen makeup (bestaat niet) heeft de meeste dagen wallen onder haar ogen slanke neus met boller einde vollere onderlip dan bovenlip normale oren

    heeft een aangename, hese stem heeft een Canadees accent spreekt duidelijk blijkt te kunnen vloeken als een zeeman

    _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________[/color

    "If there is no justice for the people, let there be no peace for the general."


                      f a m i l y
    Vader | Jeff | 63 | Lid van The Council
    Moeder | Mira French | 61 | Lid van The Council + Babycarrier
    Broer | Brar | 39 | Onbekend; Soldier
    Broer | Gein | 37 | Onbekend; Soldier
    Broer | Hero | 33 | Onbekend; Dentist
    Broer | Kain | 31 | Onbekend; Scientist
    Broer | Myko | 28 | Onbekend; Underground
    Zus | Lyss | 26 | Onbekend; The System
    Zusje | Reai | 21 | Onbekend; Soldier


                      h i s t o r y
    De ouders van Veda hebben een apart verhaal, en dat kost dus ook wat uitleg. Mira is gestart als lid van The Council, iets dat vanuit haar familie erg gebruikelijk was. Toen ze dit werk echter vijf jaar deed, kwam The System erachter dat haar genen perfect waren om door te geven — waardoor ze gekoppeld werd aan Jeff. Dit gebeurd zelden, maar is niet extreem ongewoon.
          In totaal heeft Mira acht kinderen gebaard, van wie ze nu niets meer weet. Ze heeft zelfs geen idee waar ze zitten. Dit is dan ook volkomen normaal, en erg veel waarde hechten babydragers dan ook niet aan kinderen. Toch was Mira anders, en was ze er altijd voor haar kinderen en probeerde hen zo liefdevol mogelijk op te voeden, ondanks dat liefde niet bestaat. Gezien Mira twee baantjes had, als het ware, heeft ze echter minder babies gebaard dan de gemiddelde Babycarrier.
          Veda is opgegroeid met Hero, Kain, Myko, Lyss en Reai. Ondanks hun verschillende leeftijden, was ze close met hen allen geweest. Aan ieder van hen heeft ze leuke herinneren, maar natuurlijk voelt ze er nog maar weinig bij. Ze heeft geen idee hoe het het men allemaal is afgelopen, al heeft ze daar nooit echt bij stil (kunnen) staan.
          Op haar tiende verjaardag vertrok ze, zoals alle andere leeftijdsgenoten, richting The School. Hier leerde ze de standaard dingen zoals geschiedenis van de wereld (maar niet te ver terug uiteraard), hoe perfect alles is, hoe ze zelf een belangrijk lid kan worden binnen het werkende systeem — niet te vergelijken met The System. Deze school heeft ze met vlag en wimpel behaald, gezien deze jongedame aardig intelligent blijkt te zijn.
          op haar zestiende verjaardag ging ze richting de Specifications School, waar ze uit gingen vogelen wat er bij haar paste, en binnen twee simpele weken werkte ze al als lerares bij The School, al is ze tot haar achttiende eerder aan het meelopen geweest met her en der een dagje invallen. Dit is erg gebruikelijk, en tot dusver vond ze dit echt nog helemaal geweldig — juist omdat The School voor haarzelf zo goed verlopen was.
          Twee jaar erin, en het voelde voor Veda alsof ze iets miste — alsof er iets niet helemaal op zijn plek was. Niets was veranderd, behalve de kinderen althans. Ze merkte dat ze zich begon te hechten aan de kinderen, en daar bovenop begon ze te dromen van een A omringt door een cirkel (Anarchy).
    _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________[/color

    "Do you ever feel like it's just not good? Like you are not okay — that the whole world is just... not okay?"
                      e x t r a
    Likes       Muziek kinderen lezen zon dieren groenten en fruit telen illegaal alcohol
    Dislikes       Regels Derrick French melk The Council het feit dat ze zich anders voelt sneeuw

    Afkomst       Quebec, Canada
    Geaardheid       Heteroseksueel
    Talenten       Koken liplezen zingen fotografisch geheugen
    Geheim       Dat ze zich al twee jaar anders voelt (kan The System weten)
    Angsten       Dat The System weet van haar geheim donker rupsen
    Tics       Speelt met haar haren kantelt haar hoofd houdt haar vingers altijd bezig

    Huis       Het standaard appartement waar alle Normals wonen.
    Huisdier       Het is niet officieel een huisdier, maar ze zorgt voor een ratje (Dome) dat op The School wordt gebruikt.

    [ bericht aangepast op 15 april 2020 - 11:39 ]


    I'm your little ray of pitch black.

    Juro Kiyomizu

    漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字

    • • •      NAME
    回 Juro
    回 Kiyomizu

    • • •      DOB
    回 31 years old
    回 April 29th
    回 Taurus

    • • •      POB
    回 Toronto, Canada
    回 Japanese


    漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字

    • • •      PLACE
    The System 回 rank V
    Vanaf zijn tiende jaar werd Juro een stuk serieuzer en ambitieuzer. Hij was dan ook niet verbaasd dat hij vlak na zijn zestiende verjaardag in The System zelf belandde, maar is nog altijd ambitieus genoeg om de hoogste rang te bereiken. Juro bezit de superpower gedachten lezen en gesprekken op (grotere) afstand afluisteren. Toen Juro in The System begon, was zijn kracht enkelt gedachten lezen en wel zo dat dat alleen lukte wanneer iemand vlak naast hem stond.
          Door had te werken en vooral veel te trainen, is zijn kracht enorm gegroeid waarmee hij ook deze hoge rang heeft weten te bereiken. Op het moment is Juro bezig zijn kracht nog verder te laten groeien en wel op zo'n manier dat hij de emoties van zijn medemensen kan beïnvloeden. Mocht dit lukken staat de weg naar de hoogste rang voor hem open - maar op het moment beschadigd hij zijn medemens nog teveel wanneer Juro deze kracht gebruikt.

    漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字

    • • •      CHARACTER
    Intelligent 回 Ambitieus 回 Loyaal 回 Gaat tot het uiterste 回 Mentaal sterk 回 Strijdlustig 回 Geeft nooit op 回 Vechter tot het einde 回 Streng 回 Gesloten 回 Tikkeltje mysterieus 回 Dominant 回 Blijft akelig kalm 回 Opmerkzaam 回 Geeft niet graag fouten toe 回 Heerszuchtig 回 Actief 回 Geeft enkel om zichzelf 回 Doorzetter 回 Sluw 回 Charmant 回 Manipulatief 回 Weinig medelijden 回 Alles voor The System 回 Zelfverzekerd, haast arrogant 回 Gefocust 回 Trots 回 Haast 'eng' netjes 回 Perfectionistisch回

    • • •      LOOKS
    回 Zwarte haren.
    回 Zeer donkere, enigszins lege ogen. Deze lijken dwars door je heen te kijken, wat vaak ook daadwerkelijk het geval is.
    回 Zijn stem is wat zwaarder en erg autoritair tot zelfs dwingend te noemen.
    回 1.80 cm
    回 Een aantrekkelijk, gespierd lichaam. Door sport wil Juro het graag op dit niveau houden.
    回 Blanke huid met een voorliefde voor maatpakken, al gaat hij altijd gekleed in de standaard kleding


    漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字

    • • •      HISTORY
    Dad | Hachiro Kiyomizu | 60 years old | Soldier
    ♰ Mom | Kimora Kiyomizu | 57 years old | Babycarrier

    ♰ Sister | Gina Kiyomizu | 34 years old | Underground
    Sister | Amaya Kiyomizu | 33 years old | Hairdresser
    Little brother | Adam Kiyomizu | 29 years old | Underground
    ♰ Little brother | Matsu Kiyomizu | 25 years old | Underground
    Little sister | Neomy Kiyomizu | 21 years old | Underground

    Omdat ze allebei van Japanse afkomst zijn, worden Hachiro en Kimora aan elkaar gekoppeld en met haar genen wordt Kimora bovendien als Babycarrier aangewezen. Of het nu aan Kimora's genen ligt, of dat het ligt aan de combinatie met de genen van Hachiro erbij, weet men niet. Ze presenteren het om vier van het uit zes tellende gezin in the Underground te laten verdwijnen, waarvan er twee ook nog eens overlijden in the Underground. Of dit komt doordat er onderling wordt gemoord of door uit de hand gelopen experimenten, is onbekend.
          Gelukkig is er Juro, die bij zijn geboorte al duidelijke tekenen van krachten vertoond, wat in de loop der jaren alleen maar meer en meer naar voren komt. Zelf is het jonge jochie ambitieus genoeg om hier hard aan te werken en wanneer hij naar de Specifications School, wordt hij er dan ook vrij snel tussenuit geplukt. Vanaf dat moment heeft Juro geen enkel contact meer met met zijn ouders en broers en zussen, en heeft hij geen idee hoe het hen is vergaan.
          Juro werkt hard, verbeterd zijn krachten enorm en wordt daarom keer op keer gepromoveerd waardoor hij inmiddels een hoge positie bekleedt. Iets dat voor Juro echter niet genoeg, hij wil de hoogst mogelijke functie behalen. Met deze functie is het voor Juro mogelijk om te achterhalen hoe het zijn familie is vergaan, maar daar voelt hij absoluut geen behoefte aan. Hij wil niet dat zijn familie zijn promoties in de weg staat. Het enige dat hij in ere houdt, is zijn Japanse cultuur en levensstijl.


    • • •      EXTRA'S
    AFKOMST 回 geboren in Canada, maar Japanse ouders
    RELIGIE 回 geen
    GEAARDHEID 回 homoseksueel
    TALEN 回 Engels, Japans
    DROOM 回 de perfecte wereld creëren waarin alleen mensen met de juiste genen leven en tevens de hoogste rang binnen the System behalen.
    ANGST 回 dat iemand (en dan vooral The System) achter zijn ware geaardheid komt.
    GEHEIM 回 Juro valt eigenlijk op mannen.
    TALENT 回 gedachten lezen en gesprekken op afstand meeluisteren.
    TIC 回 strijkt met enige regelmaat met duim en wijsvinger over zijn kin.

    LIKES The System 回 sushi 回 zijn Japanse afkomst 回 honden 回 de oceaan 回 whisky 回
    DISLIKES the Undergrounders 回 regen 回 aardappels 回 overtreders 回 drukte 回 rommel 回

    漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字 漢 字

    [ bericht aangepast op 18 april 2020 - 10:49 ]

    Mag ik een dame?


    My magical crystall ball tells me •´¯`•» you're full of shit «•´¯`•.

    IneffabIe schreef:
    Mag ik een dame?
    Je staat erbij!


    Ik heb overigens een concept gevonden van de kleding die gedragen wordt in deze wereld.
    The System      The Normals      The Undergrounders
    Ook heb ik bij Veda een standaard woning voor single Normals neergezet, The System leden zullen ook in zoiets wonen, maar natuurlijk van hen verwijderd. Voor de Undergrounders moet ik nog wat conceptart vinden, maar reken niet op echte woningen oid. Zij worden behandeld als vuil, dus zal hun leefomgeving zeker geen aangenaam appartementje zijn.


    I'm your little ray of pitch black.

    MT

    ⋙      Echo      ⋘

          Undergrounder      |||      Committed a crime      |||      English gentleman      |||      Four years in this hell      |||      Fighter     

                      n a m e
    Echo is geboren als Echo Clump, maar eenmaal naar The Underground gebracht is hij gestript van zijn achternaam, wat een van de weinige dingen is dat hij kan accepteren aan dit gezeik.

                      a g e
    30 jaar.

                      g e n d e r
    Man.

                      p l a c e
    Hij een hoge functie binnen het leger, en had hij zelfs net zijn EHBO cursus behaald (iets dat enkel de Elite krijgt). Hij was een belangrijk concept binnen zijn locatie, maar ook daar kunnen dingen fout gaan. Zo is Echo eens aangevallen door een Undergrounder, en is deze ontsnapt. Ondanks dat het probleem klein is gebleven, heeft het hem grote consequences opgeleverd.
          Echo heeft sinds drie dagen zijn vierde jaar Underground overleefd, zonder mensenvlees aan te raken — al kwam het eens erg dichtbij.
    _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

    "The world isn't as black and white as people think, it's pitchblack and neon blue — the colors of The System."

                      c h a r a c t e r
    is behulpzamer dan hij wil toegeven charmant kan vreemd genoeg nog sociaal zijn strijdlustig twijfelt soms aan zijn levenslust neigend naar een opkikker streng vertrouwd anderen niet gauw gesloten slim mysterieus dominant geen geduld negatief nors kan qua humeur ineens omslaan snelle denker opmerkzaam waakzaam heeft wel een goed gevoel voor humor geeft pas respect als hij het krijgt nieuwsgierig avontuurlijk mentaal sterk standvastig

                      l o o k s
    Charlie Hunnam 1.96 m blank verbrand snel in de zon slank gebouwd aardig gespierd, over zijn gehele lichaam heeft verder geen opvallende kenmerken geen tatoeages geen piercings (bestaan niet) enkele grote littekens zijn er te vinden over zijn lichaam

    is altijd gekleed in het gebruikelijke uniform voor een Undergrounder

    boterblond haar zijn haren zijn op dit moment weer veel te lang, moet nodig geknipt worden blonde wenkbrauwen blonde, lange wimpers ijsblauwe ogen wat bredere neus die overduidelijk vaak gebroken is geweest wat vollere lippen heeft altijd wel een baardje

    heeft een diepe, aantrekkelijke en mannelijke stem spreekt niet altijd even duidelijk, is geneigd te mompelen spreekt met een dik Essex accent vloekt veel en houdt zich niet gauw in

    _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

    "If you can't go back to your mother's womb, you'd better learn to be a good fighter."

                      f a m i l y
    Vader | Bernard Clump | 52| Soldier
    Moeder | Veronica Young | 52 | Babycarrier
    Broer | Vincent | 32 | Unknown; The System
    Broertje | Gerard | 29 | Unknown; The System
    Zusje | Christiana | 27 | Unknown; Soldier
    Broertje | Wendell | 26 | Unknown; Clothing maker
    Broertje | Hugo | 24 | Unknown; Sheep farmer
    Zusje | Katerina | 23 | Unknown; Babycarrier
    Broertje | Powell | 22 | Unknown; Soldier
    Zusje | Suzan | 19 | Unknown; Doula
    Zusje | Luciana | 18 | Unknown; The System
    Zusje | Helena | 17 | Unknown; Deceased
    Broertje | Hunter | 16 | Unknown; Soldier
    Zusje | Dinella | 14 | Unknown; Architect
    Broertje | Brendan | 12 | Unknown; Soldier
    Broertje | Tyrell | 10 | Unknown; Deceased


                      h i s t o r y
    Zoals gebruikelijk was er geen liefde in de jeugd van Echo, en het hielp ook niet dat zijn vader hem de naam Echo had gegeven — "finding an echo": a close parallel to an idea, feeling, or event — gezien in zijn ogen Echo niet van hem was. Niemand heeft er een officieel antwoord op, maar nadat Bernard naar The Council is gestapt hebben ze besloten er geen tests op te geven, iets dat hij altijd heeft gegooid op het feit dat Veronica uit een krachtig gezin komt.
          Echo is dus nooit geheel geaccepteerd in zijn familie, wat er enkel voor zorgde dat toen hij op zijn tiende naar The School moest, hij harder zijn best deed dan wie dan ook. Alles ging hem goed af, en hij kwam nooit in de problemen. De regels heeft hij nooit overschreden, en ook zeker nooit behoefte aan gehad.
          Op zijn zestiende verjaardag vertrok hij richting Specifications School, waar hij ook zonder enig probleem zijn taken verrichte — dit kostte hem enkel maar twee dagen voor de Soldiers hem gevonden hadden. Ze hadden hem al langer op het oog, waardoor de keuze niet moeilijk was uiteindelijk.
          Ook hier slaagde hij in alle tests, en binnen no time werkte Echo zich langs de ranks van de Soldiers. Zijn uiteindelijke functie was dan ook aardig hoog, voor het helemaal in de soep liep. Hij moest een Undergrounder weten te vangen voor een onderzoek, en een andere wist hem te overmeesteren. Deze ontsnapte uiteindelijk, en daarvoor werd Echo gestaft. Hij mocht bij de "beesten" gegooid worden waar hij zo lang de grootste vijand van was.
          Inmiddels woont hij al vier jaar in de hell dat ze Underground noemen, en heeft hij een aardige naam op weten te bouwen. De hoeveelheid aan gevaren die hij ontweken heeft, mensen hij als het ware gered heeft en de kannibalen die hij vermoord heeft stapelen zich dagelijks nog op — vreemd, gezien de man zich liever overal buiten houdt. Ondanks dat heeft het voor Echo wel gezorgd dat hij een bullseye op zijn eigen rug heeft getekend met betrekking tot de lugubere mensen die er in de Underground wonen. Het heeft er ook voor gezorgd dat hij enkele bondgenoten moest hebben om toch wat slaap te kunnen verkrijgen.
          Grappig genoeg was de functie die Echo voorheen droeg als Soldier iets dat hij grotendeels alleen deed, en dat hij nu gedwongen wordt om samen te werken voelt enkel meer en meer als een flauwe grap vanuit zijn vader. De herinneringen van wat de man hem allemaal aangedaan hebben is in zijn ogen nog velen malen erger dan de vier jaar die hij hier nu zit.
    _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

    "I'm done carrying the whole fucking world, I deserve better than this crap."
                      e x t r a
    Likes       Vechten zon de zee boeken lezen chaos trainen
    Dislikes       Wanhoop The System (geen besef) baby's luide muziek

    Afkomst       Essex, Engeland
    Geaardheid       Biseksueel, nog nooit uitgesproken (geen geheim)
    Talenten       Vechten mensen lezen gitaar spelen
    Geheim       Waarom hij een Undergrounder is geworden.
    Angsten       Kikkers The System
    Tics       Raakt zijn baardje aan houdt zijn ogen uit frustratie gesloten

    Huis       Woont simpelweg in een donker hoekje binnen The Underground.
    Huisdier       Heeft niet zozeer een huisdier, maar wordt wel omringt door kakkerlakken en heeft daar minder moeite mee dan hij zou inschatten voor dit alles.

    [ bericht aangepast op 16 april 2020 - 8:30 ]


    I'm your little ray of pitch black.

    Guavara schreef:
    (...) Je staat erbij!


    Ik heb overigens een concept gevonden van de kleding die gedragen wordt in deze wereld.
    The System      The Normals      The Undergrounders
    Ook heb ik bij Veda een standaard woning voor single Normals neergezet, The System leden zullen ook in zoiets wonen, maar natuurlijk van hen verwijderd. Voor de Undergrounders moet ik nog wat conceptart vinden, maar reken niet op echte woningen oid. Zij worden behandeld als vuil, dus zal hun leefomgeving zeker geen aangenaam appartementje zijn.


    Als undergrounder ben je dan forever underground? Of wordt je gewoon super vies aangekeken als je in de bovenwereld bent.

    Mag ik een normie man reserveren erbij, sinds ik altijd twee rollen speel en dit super verleidelijk is.


    My magical crystall ball tells me •´¯`•» you're full of shit «•´¯`•.

    IneffabIe schreef:
    (...)

    Als undergrounder ben je dan forever underground? Of wordt je gewoon super vies aangekeken als je in de bovenwereld bent.

    Mag ik een normie man reserveren erbij, sinds ik altijd twee rollen speel en dit super verleidelijk is.
    Undergrounders leven enkel underground en zien amper zonlicht etc. Vergelijk het een beetje als een zwaarbewaakte gevangenis, maar dan lopen ze er los, zonder cellen. Aan de start van het RPG zullen zij echter uitbreken (inclusief alle gevaarlijke figuren die er beneden rondlopen).
          Zij kunnen er heen gestuurd zijn door middel van hun "slechte" genen, of door criminele praktijken. Al is dat laatste alles behalve normaal, en gebeurt het zelden omdat dat hen niet geleerd is als het ware.

    Dus een Undergrounder en een Normal? Welke geslachten? ^^

    [ bericht aangepast op 15 april 2020 - 12:33 ]


    I'm your little ray of pitch black.

    Guavara schreef:
    (...) Undergrounders leven enkel underground en zien amper zonlicht etc. Vergelijk het een beetje als een zwaarbewaakte gevangenis, maar dan lopen ze er los, zonder cellen. Aan de start van het RPG zullen zij echter uitbreken (inclusief alle gevaarlijke figuren die er beneden rondlopen).
          Zij kunnen er heen gestuurd zijn door middel van hun "slechte" genen, of door criminele praktijken. Al is dat laatste alles behalve normaal, en gebeurt het zelden omdat dat hen niet geleerd is als het ware.

    Dus een Undergrounder en een Normal? Welke geslachten? ^^


    Mijn undergrounder is een jongedame en mijn man is een normal.
    De faceclaim van mijn man is waarschijnlijk Renan Pacheco
    Wat voor criminele activiteiten moet ik dan bedenken. Moord, of is dat te erg?
    Mijn dames faceclaim is waarschijnlijk Joanna Kutcha.

    Edit: Kan mijn man een techneut zijn?

    [ bericht aangepast op 15 april 2020 - 12:43 ]


    My magical crystall ball tells me •´¯`•» you're full of shit «•´¯`•.

    oke, ik wil een underground vrouw reserveren

    IneffabIe schreef:
    (...)

    Mijn undergrounder is een jongedame en mijn man is een normal.
    De faceclaim van mijn man is waarschijnlijk Renan Pacheco
    Wat voor criminele activiteiten moet ik dan bedenken. Moord, of is dat te erg?
    Mijn dames faceclaim is waarschijnlijk Joanna Kutcha.
    Ik zal je tweede rol er ook bijzetten. c:
    Hmm... gezien de doodstraf niet meer bestaat zouden ook deze mensen ondergronds verdwijnen, alleen zijn zulke emoties over het algemeen niet heel gebruikelijk zeg maar (er komen namelijk nogal wat emoties kijken bij moord), maar een ongelukje zou eventueel wel als moord gelden?

    e_nnazus schreef:
    oke, ik wil een underground vrouw reserveren
    Cool, ik zet je er ook gelijk bij!


    I'm your little ray of pitch black.

    Mine. ^^


    'Three words, large enough to tip the world; I remember you.'