• Mackenzie is een echte mannenverslinder en een feestbeest. Mackenzie vind het saai om nog in het dorpje 'Village' te wonen en besluit om in het heerlijke warme Spanje te gaan wonen. Waar ze overigens nog meer gaat feesten en drinken. Totdat ze een hele speciale jongen ontmoet Ferndando José Torres Sanz. Een tijdje is ze gestopt met de andere mannen en het feesten totdat ze merkt wat voor een jongen Fernando is.


    Rollen;
    Beste vriendin Mackenzie;
    Ex vriendin Fernando;
    Vriendin voetballer;
    Vriendin Sergio Ramos RememberXme

    Invullen;
    Rol;
    Naam;
    Achternaam;
    Leeftijd;
    Foto&Beschrijving;
    Extra;
    Karakter;

    [ bericht aangepast op 14 juli 2010 - 17:38 ]


    Life is a fairytale, told by an idiot.

    Mag ik vriendinnetje van Sergio Ramos zijn :9~


    Rol;vriendinnetje van Sergio Ramos+Beste vriendin van Mackenzie
    Naam;Kimberley
    Achternaam;von vee
    Leeftijd;20
    Foto&Beschrijving;Lichte huid, rode lippen, lichte ogen, kort zwart haar, en een piercing in haar lip. Is slank, en zichzelf Qua kleding en make-up Klik hier voor foto
    Extra;Staat wel bekend als Praatpaal, iedereen kan alles tegen haar vertellen, gaat voor vrienden en familie door het vuur, zal nooit iemand met opzet kwetsen.
    Karakter;Lief, aardig, behulpzaam, kan soms bitchy overkomen maar is stiekem heel verlegen en onzeker over zichzelf, ook heel creatief.

    FinxD

    [ bericht aangepast op 14 juli 2010 - 2:46 ]


    Lust tastes like tequila and love tastes like whiskey

    Ingevuld (flower)


    Lust tastes like tequila and love tastes like whiskey

    RememberXme schreef:
    Ingevuld (flower)

    Dankje (:


    Life is a fairytale, told by an idiot.

    Jaaj ik heb de rol dankjewel (K)


    Lust tastes like tequila and love tastes like whiskey

    Rol; Ex-vriendin Nando + BF Ramos.
    Naam; Crystal Bo.
    Achternaam; Rodríquez.
    Leeftijd; 20.
    Foto&Beschrijving; Crystal heeft lange bruine stijle haren en een schuine pony. Ze krult haar haren best wel vaak omdat ze dat mooier vind. Ze draagt vaak zonnebrillen en als ze haar zonnebril af heeft komen haar prachtige lichtbruine ogen tevoorschijn, om haar wimpers zit vaak een dik laagje mascara en een klein beetje oogpotlood.
    Extra; Crystal kan heel mooi zingen, ze maakt covers en zet ze op youtube. Haar grote droom is ondekt te worden en beroemd te worden net als dat bij Esmee Denters & Justin Bieber is gebeurt. Ze heeft het gevoel dat ze dood gaat van binnen als het uit gaat tussen Fernando en haar.
    Karakter; Crystal is een lief meisje en soms wel een beetje verlegen. Als ze een beetje op heeft komt ze helemaal los en is ze niet meer te stoppen. Ze staat open voor nieuwe vrienden maken en houd van haar eigen vrienden. Ze is de Beste vriendin van Sergio Ramos en zou niet zonder hem kunnen. Vele vinden hem lelijk en irritant, maar Crystal vind hem de beste vriend allertijden.
    (krul)


    Smiling but close to tears.

    Mag ik vriendinnetje van Iker Casillas? :$

    Rol; (toekomstige?) vriendin van Iker Casillas.
    Naam; Sanne
    Achternaam; van Waal (ik wist niets beters)
    Leeftijd; 22
    Foto&Beschrijving; Sanne. Ze heeft donker blond haar, half lang. Donker bruine ogen. Ze heeft dunne wenkbrauwen en een lichte huid.
    Extra; Ze heeft een moedervlekje op haar kaaklijn xD.
    Karakter;:$ Sanne is erg zorgzaam en oplettend. Ze is altijd vrolijk maar ze kán chagrijnig zijn. Ze heeft een naar verleden gehad(dat mag jij verzinnen) en daar is ze nog steeds niet overheen. Ze doet alsof ze geen problemen heeft maar die heeft ze wel degelijk. Ze heeft ook een zwak voor jongens xD

    als je iets meer nodig hebt ofzo moet je maar zeggen :$

    [ bericht aangepast op 15 juli 2010 - 10:12 ]


    You are the only boy worth drawing stupid hearts all over my notebook <3

    Rol; Beste vriendin Mackenzie + Vriendinnetje van Pedro Rodriquez
    Naam; Kim
    Achternaam; Madeira
    Leeftijd; 20 jaar
    Foto&Beschrijving; Kim heeft lichtblond krullend haar en glimmende grijzen ogen die mooi passen bij haar vuurrode volle lippen. Kim heeft klein lichaam en een slank tot mager postuur. Hoewel Kim er niet uitziet als een rasechte Spaanse, is ze dat toch degelijk wel.
    Extra; Kim is erg passievolle meid met gevoel voor muziek. Ze is één van de beste tangodanseressen van de wereld.
    Karakter; Vurig, moedig, sportief, soms een tikkeltje brutaal, chaotisch, charmant, vriendelijk, behulpzaam, creatief, diervriendelijk, soms wat overbezorgd als het gaat om haar vrienden of familie.

    [ bericht aangepast op 15 juli 2010 - 10:17 ]


    If you have the courage to love, you have the courage to suffer.

    Rol; BF Torres & Vriendinnetje Cesc Fabregas.
    Naam; Julin
    Achternaam; Steals
    Leeftijd; 20.
    Foto&Beschrijving; Julin Steals - Heeft bruin haar en groen/grijze ogen. Ze is slank en heeft cup C.
    Extra; Julin is pas verloofd met Cesc toen hij haar mee nam uit varen.
    Karakter; Julin is sociaal, en slim, en ook grappig. Ze kan af en toe arrogant over komen, maar weet zich er weer een weg uit te vinden.

    [ bericht aangepast op 15 juli 2010 - 10:17 ]


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Wanneer ga je beginnen :)

    (K)


    Lust tastes like tequila and love tastes like whiskey

    Rol; vriendinnetje David Villa :9~
    Naam; Anabel (Anna)
    Achternaam; Estévez
    Leeftijd; 24
    Foto&Beschrijving; Anabel heeft bruin haar met een schuine pony. Ze is nét is kleiner dan David maar als ze hakken aanheeft is ze langer.
    Klik
    Extra; Anabel kan zelf ook goed voetballen. Ze doet rolletjes in films van mensen die niks zeggen. (Die gewoon op straat lopen of in het restaurant eten.) Ze kan erg goed zingen maar zelf is ze er best onzeker over. Haar hondje Tucker heeft ze uit een asiel. Ze is erg sportief, ze leest graag boeken. Ook spreekt ze veel talen. Anabel wil heel graag een kind. (Zij en David hebben nog geen kinderen) Familie is erg belangrijk voor haar. Ze kan heel goed koken en zorgt graag voor anderen.
    Karakter; Anabel is een liefdevolle vrouw. Ze wil altijd anderen helpen en je kan altijd bij haar terecht. Ze maakt niet graag ruzie en maakt het dus ook zo snel mogelijk weer goed. Anabel kan er niet goed tegen als mensen boos op haar zijn, dan voelt ze zich slecht. Ze is erg trouw en behulpzaam. Je kan haar in alles vertrouwen.

    Laat je het weten of ik 'm heb?


    No guts no glory.

    Rol; Ex vriendin Fernando
    Naam; Jayde Mandy
    Achternaam; Jones
    Leeftijd 21
    Foto&Beschrijving; Jayde heeft lichtbruin haar op schouderlengte en donkerbruine ogen. In haar neusvleugel heeft ze een piercing. Jayde Mandy Jones
    Extra; Jayde is een zeer sportief meisje. Zij doet namelijk aan voetbal, tennis en als ze zin heeft gaat ze naar danslessen. Ze valt op blonde jongens met halflang haar. Het liefst een beetje getint en een mooi wasbordje. De uiteindelijke levenswens van Jayde is carriëre maken in de modewereld, ze houdt van populariteit.
    Karakter; Soms bikkelhard, dan weer zacht en aardig. Mensen weten vaak niet hoe Jayde in elkaar zit. Ze gelooft dat alleen haar kitten Toulouse haar begrijpt. In de modewereld krijg je commentaar na commentaar en zij heeft zichzelf aangeleerd haar kritiek te kunnen verwerken. Zelf is ze ook een kei in kritiek geven. Het is moeilijk om haar te leren kennen maar als je haar kent is ze een schat.

    [ bericht aangepast op 23 juli 2010 - 10:59 ]


    a figment of your imagination

    Vriendin Fàbregas
    Naam: Elodia
    Achternaam: Lopes Ágreda
    Leeftijd: 21
    Foto&Beschrijving: [ in het echt Elina Ivanova ] Elodia Elodia is een slanke, en lange vrouw. Ze heeft prachtige benen om jaloers op te zijn en sierlijke handen. Menig meisje is jaloers op Elodia.
    Karakter: Elodia is kalm, rustig. Ze denkt na voordat ze iets doet en maakt zo bijna altijd de juiste keuze.
    Dat Elodia rustig is, betekent niet dat ze minder grappig zou zijn. Als ze het had gewild, had ze het ook kunnen maken als Stand-up Comedian. Met haar zijn betekent buikpijn hebben van het lachen.
    Elodia wordt door veel mensen gewaardeerd, omdat ze in iedereen intresse toont.
    Extra: Elodia studeert nu journalistiek.


    Carry me away, I hope that you don't break.

    Rol; Vriendin Cesc Fàbregas
    Naam; Charlotte "Charly"
    Achternaam; Di Russo
    Leeftijd; éénentwintig
    Foto&Beschrijving; Charly!
    beschrijving komt
    Extra; Charly heeft jaren lang op streetdance gezeten. Ze won in maar liefst vijftien keer de titel "Miss Streetdance" en wordt vaak gekozen om mee te dansen in videoclips van bekende artisten. Ze heeft twee huskey puppies; Zambo en Alou, die ze overal mee naartoe neemt. Op haar rechterenkel heeft Selena een solsleutel als tattoo en achter haar oor het Chineese teken voor liefde.
    Ze is vanaf haar twaalfde een echte hype geworden op YouTube met haar covers en eigen liedjes.
    Cesc en Charly leerde elkaar in een club kennen in Italië toen hij samen met zijn Spaanse team genoten op vakantie was in Italië. De twee kwamen voor het eerst in contact toen Charly hem vroeg of hij wou dansen en sinds die dag zijn ze contact blijven houden. Toen Charly achttien was gaven de twee in het openbaar toe dat ze een koppel vormde. Cesc en Charly zijn dus al drie jaar een koppel.
    Karakter; Charly is alles behalve een echte voetballersvrouw. Ze houdt van Cesc om hoe hij is en niet om wàt hij is. Of hij nu een voetballer was of een ijsjesverkoper, Charly is tot over haar oren verliefd op Cesc. Charly houdt van sporten en ze gaat graag mee trainen met Cesc. Ze heeft een goede conditie en is een gewaagde hulp voor de spelers om te oefenen. Verder houdt Charly verschrikkelijk veel van dansen. Ze kan geen minuut stil zitten en zal altijd één van de eerste zijn die op de dansvloer staat en er niet meer afkomt. Toen Charly nog in Italië woonde -voor ze naar Spanje verhuisde- was ze het meest populairst in dansclubs. Mensen zagen haar graag dansen en ze had een eigen streetdance groep waarmee ze op feesten ging dansen.
    Charly heeft een goed gevoel voor humor en een aanstekelijke lach. Zo werd Cesc ook verliefd op haar. Zij en Cesc hebben geen woorden nodig om elkaar te verstaan en geen grappen nodig om met elkaar te kunnen lachen. Ze houden van elkanders humor. Charly heeft een grote mond en een nog groter hart. Ze zal al haar vrienden met hand en tand verdedigen en zal er altijd voor hen zijn. Charly werd een echt YouTube hit toen ze op haar twaalfde een eigen account maakte met daarop filmpjes waar ze, samen met haar gitaar en tevens beste vriend, covers zong of haar eigen liedjes maakte.

    [ bericht aangepast op 23 juli 2010 - 13:25 ]


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.