• Ik denk niet dat iemand al zo'n een story in de naart heeft..

    EDIT: IK HEB BESLOTEN OM DAVID VILLA TE VERANDEREN VOOR CESC FABREGAS; OMDAT IK PERSOONLIJK VOND DAT HET LEEFTIJDSVERSCHIL ZEER GROOT WAS TUSSEN CHARLY EN DAVID.


    Switching Goals
    De tweelingzussen Amy en Charly Queiroz zijn zo gelijk dat zelfs hun ouders hen niet uit elkaar kunnen houden. De meisjes zijn nu tweëntwintig en gaan samen met hun nonkel een maand lang mee naar het Wereld Kampioenschap voetbal in Zuid-Afrika.
    Vanaf de eerste dag dat de meisjes de jongens ontmoeten valt Amy als een blok voor de lieve, charmante Fernando Torres en Charly is in de zevende hemel van Cesc Fabregas, het luidruchtige en grappige gevaar van Spanje.
    Jammer genoeg voor de meisjes vallen de jongens voor de tegenovergestelde. De zussen besluiten om van naam te wisselen en zo te daten met de jongen waar ze verliefd op zijn. Maar hoe lang zou het duren voor de jongens er achter komen dat ze de verkeerde daten en hoe lang kunnen de meisjes het vol houden niet zichzelf te zijn?


    Gezocht:
    x; Vriendinnen/verloofdes voetballers [geen Torres en Fabregas]
    x; Zelf bedachte rollen

    Lijstje:
    Rol:
    Naam:
    Achternaam:
    Nationaliteit:
    Leeftijd:
    Karakter: (liefst zo uitgebreid mogelijk)
    Uiterlijk: (beschrijving, foto hoeft niet)
    Extra's:
    Voor welk(e) land(en) ben je?:

    x; Pershoofd; Beste vriendin Carly & Vriendin David Villa
    x; LuxuryRebel; Beste vriendin van Fernando Torres en Cesc Fabregas
    x; VivaEspana; Vriendinnetje van Fábio Coentrão + Vriendin van de tweeling
    x; S0UNDTRACK; Nichtje van de meisjes - latere vriendin Ricardo Kaka
    x; xMILES; Toekomstige vriendin van Amy
    x; Fernando; Vriendin van de tweeling en vriendin van Jesús Navas
    x; S0UNDTRACK; Vriendin van Fernando Torres, en vijand van de twee meiden
    x; CRonaldo; Vriendinnetje van Cristiano Ronaldo

    [ bericht aangepast op 22 juli 2010 - 18:22 ]


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Rol: Beste vriendin Carly & Vriendin Cesc Fabregas.
    Naam: Julin
    Achternaam: McLoad
    Nationaliteit: USA
    Leeftijd: 22
    Karakter: (liefst zo uitgebreid mogelijk) Julin is een meisje van 22. Ze is puur zichzelf, houd van voetbal kijken met vriendinnen, shoppen met vriendinnen en uit eten gaan met vriendinnen. Ze is slim en kan ontzettend goed koken. Ze kan af en toe als de kakker overkomen en praat dan vooral met de gooische 'R'. Voor de rest is ze heel creatief met dingen, en is ze helemaal in de wolken van Cesc Fabregas.
    Uiterlijk: (beschrijving, foto hoeft niet) Lang bruin haar, bruine ogen, zachte rode lippen, volle wimpers en een slank postuur.
    Extra's: Julin gaat altijd stiekem tijdens Cesc' training mee kijken wat hij niet door heeft.
    Voor welk(e) land(en) ben je?: Spanje.


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Rol: Vriendin Sergio Ramos
    Naam: Patricia
    Achternaam: Konrad
    Nationaliteit: Spanje
    Leeftijd: 23
    Karakter: Patricia is een behulpzaam meisje die altijd voor iedereen klaar staat tenzij je daar misbruik van maakt dan kan ze een echte bitch zijn. Verder is ze ook heel gevoelig en maken veel mensen daar gebruik van die Sergio bijvoorbeeld van haar af willen pakken. Ze is ook een heel eigenwijs typje als iemand zegt dat ze iets niet moet doen krijgt ze juist de drang er naar om het toch te doen. Ze is ook heel sociaal en kan met bijna iedereen wel op schieten. Ze is ook heel erg nieuwschierig en steekt overal haar neus in. Ook is ze heel erg betrouwbaar als haar vriendinnen met iets zitten is ze de eerste waar ze naar toe komen.
    Uiterlijk: Lang donkerbruin haar, Groen/bruine ogen, Neuspiercing, Moedervlek boven haar lip, Normaal postuur.
    Extra's: Patricia checkt elke avond de sms'jes van Sergio. En ze hebben samen een dochtertje van 5 maanden; Brianna Allyson Ramos.
    Voor welk(e) land(en) ben je?: Spanje

    [ bericht aangepast op 14 juli 2010 - 23:49 ]


    Life is a fairytale, told by an idiot.

    Rol: beste vriendin amy en vriendin van Robin van Persie.
    Naam: Chelsea
    Achternaam: Woodsen
    Nationaliteit: NL
    Leeftijd: 22
    Karakter: (liefst zo uitgebreid mogelijk)
    Chelsea is een lief meisje, dat zich best verlegen opsteld maar wanneer ze iemand echt goed kent verre van verlegen is. Ze houdt van winkelen met vriendinnen afspreken, films kijken.
    Uiterlijk: (beschrijving, foto hoeft niet) Blond, lang haar, pony, blauwe ogen, slank.
    Extra's: ze kan goed opschieten met iedereen en valt altijd goed in de smaak bij jongens.
    Voor welk(e) land(en) ben je?: Nederland

    Rol: Beste vriendin van Fernando Torres en David Villa, kent veel van de andere spaanse spelers erg goed
    Vriendje: Samir Nasri
    Naam: Poppy-Rose Amber
    Achternaam: Shivers, wil het liefst Poppy óf Rose genoemt worden, heeft een hekel aan haar tweede naam Amber, waarmee de jongens Van beide het Arsenal Team en het Spaanse elftal haar soms mee plagen, door haar Amber te noemen
    Nationaliteit: Engels
    Leeftijd: 20
    Karakter: Poppy is iemand die erg stil is rond mensen die ze niet kent, of niet goed kent. Maar zodra je haar beter leert kennen kom je er achter dat ze een heel erg vrolijk meisje is. Ze laat niet zomaar over zich heen lopen en kan haar mannetje goed staan. Als ze iemand niet mag is ze heel erg bitchy, en ze heeft altijd al een rebels en speelse kant aan zich gehad, om het kort te beschrijven: soms heb je je handen aan haar vol. 'well, look on the bright side, life won't ever be boring again....'
    Uiterlijk: Thats me Blauwe ogen en blond haar. Ze is 1.75 m. en is niet te dun en niet te dik.
    Extra's: Poppy is een meisje met een verleden van hier tot Tokio, letterlijk. Ze heeft bijna overal ter wereld al gewoont. Miami, Tokio, Amsterdam, Mardid, Barcalona, Rome, Venetie, LA, Oslo, Beijing, Helsinki, Stockholm en nu in London bij Samir. Ze heeft meerdere stiefvaders gehad, niet altijd de leukste. Toen ze tien was sloeg haar stiefvader haar en toen besloot ze dat ze voor zich zelf moest op leren komen, sinds haar tiende doet ze fanatiek aan kickboxen. Ze is altijd wel in voor een potje voetbal met de jongens of om te shoppen met vriendinnen
    Voor welk(e) land(en) ben je?: Frankrijk, Spanje, England en Nederland


    xkoeskoes

    [ bericht aangepast op 14 juli 2010 - 23:38 ]


    Chaotic Evil

    Rol: zusje David Villa
    Vriendje: Lionel Messi
    Naam: Mireia lúcie
    Achternaam: Villa
    Nationaliteit: Spaans
    Leeftijd:20
    Karakter: een sociaal, aardig en druk meisje die van shoppen houdt. Ze gaat vaak uit met vrienden en kijkt graag bij alle wedstrijden van Leo en haar broer. Ze houdt niet echt van mode en is ook geen meisje die vaak jurkjes of rokjes draagt. Ze lacht veel en kan veel hebben. Als je slecht over haar of haar familie praat word ze wel snel boos maar zo snel is ze niet boos.
    Uiterlijk: ze is 165 cm lang, heeft halflang bruin golvend haar, bruine ogen, houd van t-shirts met een broek of short, draagt meestal slippers en heeft bijna altijd een zonnebril of haarband in haar haar. Draagt verder alleen mascara en oogpotlood
    Extra's: haar hobby's zijn uitgaan, dingen doen met vrienden en voetballen
    Voor welk(e) land(en) ben je?: Argentinië, spanje
    x.

    [ bericht aangepast op 15 juli 2010 - 0:41 ]


    I'm not perfect and I don't live to be. But before you go pointing fingers make sure your hands are clean.

    Rol: vriendin van Cristiano Ronaldo
    Naam: Joke
    Achternaam:Jersey
    Nationaliteit: Amerikaans
    Leeftijd:20
    Karakter: Joke is een lief en eerlijk meisje, ze heeft veel meegemaakt en is daarom vaak wat afstandelijk van personen die ze nog niet goed kent. Cristiano heeft haar vertrouwen gewonnen en sinds dien zijn ze onafscheidelijk. Ze is heel verlegen en praat niet veel tegen mensen die ze net ontmoet. Als Cris bij haar is voelt ze zich veilig en durft ze meer. Ze zal zich echter nooit anders voordoen dan ze is maar ze heeft bang voor wat anderen van haar denken en is heel onzeker. Als ze in gezelschap is dat ze min of meer vertrouwd is ze echter heel open en flapt ze er vanalles uit.
    Uiterlijk: lang kastanjebruin haar met een schuine pony (bles), blauwe ogen, slank, 1m68 groot.
    Extra's:ze heeft dus veel meegemaakt, ze is vaak bedrogen geweest in relaties en haar hart is vaak gebroken, haar vader dronk te veel en sloeg haar soms in die buien, daarom vertrouwt ze niet snel mensen. Sinds ze volwassen is is ze op haar eentje in Portugal gaan wonen en daar heeft ze Cristiano ook leren kennen, hij heeft veel moeite voor haar moeten doen maar nu zit alles goed tussen hen. Haar beste vriend is Fabio Coentrao die ze via cris heeft leren kennen en ook Luis suarez die ze sinds kind af aan kent. Sinds ze overal meegaat met Cris en ook bij hem is ingetrokken kan ze het ook goed vinden met voetballers zoals Fernando Torres, David Villa enzovoort. Ze vertrouwd hen alleen niet zo erg maar vind hen wel vriendelijk.
    Voor welk(e) land(en) ben je?: Portugal, spanje, nederland, Uruguay

    [ bericht aangepast op 15 juli 2010 - 0:42 ]


    can't be tamed

    wil je iets laten weten want ik krijg geen mails van Q
    <3


    can't be tamed

    Rol: nichtje van de meisjes - latere vriendin ricardo kaka 8B
    Naam: Dylan
    Achternaam: Cruz -ze heeft niet dezelfde achternaam omdat het van hun moederskant is-
    Nationaliteit: Britts
    Leeftijd: 22
    Karakter: over het algemeen staat Dylan bekent als het bijdehandte studiebolletje, Dylan is ook erg slim en is gewoon een nerd. Dylan heeft haar VWO-diploma en studeert aan de universiteit, omdat Dylan zo slim is heeft ze vaak bijdehandte opmerkingen en ze weet het altijd beter. tot grote ergenis van mensen vind Dylan zichzelf erg slim, en laat altijd met haar opmerkingen weten dat ze er is. Dylan is dan buitgewoon slim maar ze is ook zeker een levensgenieter, ze heeft een grote mond en kan bot overkomen. dat is om zichzelf een beetje stoerder te maken, ze werd en wordt nog steeds nerdje genoemd. daarom is ze een tijdje terug met stoer doen begonnen, en is er nou nog steeds niet vanaf. Dylan is wel erg sociaal, en heeft gevoel voor humor. haar aanstekelijke lach weet altijd bij iedereen een lach op hun gezicht te toveren. Dylan is altijd in voor wat kattekwaad en is zeker niet bang om dan ook iemand anders de schuld te geven.
    Omdat Dylan bij de dansacademie heeft gedanst en vaak complimentjes kreeg, is ze wel wat arrogant geworden. iedereen zegt vaak dat Dylan zelf ook al te goed weet dat ze goed kan dansen, en dat is ook wel waar. Dylan is zeker niet onzeker en helemaal niet bescheiden, als iemand haar een complimentje geeft vat ze die meteen letterlijk op en is er dan ook zeker van dat het zo is. Dylan geeft zelf niet vaak complimentjes omdat ze vaak iets niet mooi of lelijk zelf vind, maar zodra Dylan een compliment geeft meent ze dat.
    Dylan weet altijd overal onderuit te komen, vaak geeft ze andere de schuld en komt er onderuit. maar de meeste mensen -vooral haar vrienden- durven haar niet de schuld te geven en nemen de schuld opzichzelf. dat doen ze omdat ze Dylan niet kwijt willen, omdat ze wel een goeie vriendin is en je ook zeer hard kan haten als je haar tegen je hebt.

    Uiterlijk: Juul heeft oranje in laagjes geknipte haren, gecombineerd met groenige ogen met een vleugje bruin erdoorheen gemixt. ze is ongeveer 1.64m lang, en wordt daarom vaak uitgemaakt voor 'kleine' of iets met die betekenis. ondanks dat Dylan klein is heeft ze een mooi lichaam, ze heeft korte maar mooie benen. Dylan heeft een platte buik en cup C. 8B
    Extra's: Dylan heeft vijf jaar bij de dansacademie gedanst, Dylan kon vooral Ballet, Jazz-dance en streetdance goed. maar omdat ze bezig was met haar school moest ze er vanaf, daarna is ze verder gaan studeren, en heeft haar VWO-diploma en ze heeft de universiteit afgemaakt.
    Voor welke landen ben je?: Nederland & stiekem voor Brazilië

    [ bericht aangepast op 15 juli 2010 - 9:13 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol: Vriendinnetje van Fábio Coentrão + Vriendin van de tweeling
    Naam: Kim
    Achternaam: Mendoza.
    Nationaliteit: Portugees.
    Leeftijd: 20 jaar.
    Karakter: Kim is een meisje dat snel haar geduld verliest. Ze is echt ongelofelijk ongeduldig en word ook snel chagrijnig. Kim is een lief meisje met een grote liefde voor gitaar spelen en voetbal. Kim doet zich meestal erg arrogant voor naar vreemde maar is eigenlijk erg onzeker en kwetsbaar. Kim doet zich onbewust voor als een bitch, maar mensen die haar echt leren kennen vinden haar aardig omdat ze zo gevoelig eigenlijk is. Bijna niemand weet dat Kim echt verschrikkelijk creatief is.
    Uiterlijk: Kim is een klein meisje met een slank tot mager postuur. Ze heeft volle lichtroze lippen, extreem lang donkerbruin haar en lichtblauwe ogen. Ze kan erg 'koud' overkomen door de ijzige blik in haar ogen. Ze draagt vaak zwarte jurkjes.
    Extra's: Kim schildert graag, en wanneer ze dat dan ook doet is ze zeer geconcentreerd. Ze schildert van alles, van naaktschilderijen tot dieren. Verder weet bijna niemand dat Kim een navelpiercing en een tongpiercing heeft.
    Voor welk(e) land(en) ben je?: Portugal


    If you have the courage to love, you have the courage to suffer.

    Dankje! (flower):9~


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    vraagje, mag ook vriendin van voetballer die niet van portugal of spanje is ofzo? want dan heb ik dit:

    Rol: (toekomstige?) vriendin van Robin van Persie
    Naam: Sanne
    Achternaam: (denk denk...) uhh; van Daelen
    Nationaliteit: Nederlands (maar woont in portugal(A))
    Leeftijd: 22
    Karakter: (liefst zo uitgebreid mogelijk) Uh..
    Ze geeft om mensen, dus ze is wel degelijk lief, maar ze kan niet echt goed tegen grapjes die over haar gaan, want dan word ze boos ;). Ze is overbezorgt als er iets ergs gebeurt. Ze is niet echt verlegen, ze zegt vaak gewoon alles wat ze denkt, maar als iemand een aardige/leuke opmerking maakt is ze wel een beetje verlegen. Ze is nóóit chagrijnig, altijd vrolijk, maar ze heeft wel een ochtendhumeur. En ze heeft een groot zwak voor jongensxD
    Uiterlijk: (beschrijving, foto hoeft niet) Donkerbruin half lang haar, beetje gekruld(slag). Blauw groenige ogen. Zeker niet slank maar ook niet dik. Gewoon normaal dus. Ze is ongeveer 1.70. & ze heeft sproetjes. (een beetje)
    Extra's: Ze houd ontzettend veel van zingen en van films kijken. (enorme verslaving!) mensen in haar omgeving worden er soms wel eens gek van dat ze altijd films kijkt.
    Voor welk(e) land(en) ben je?: Ze is natuurljk voor Nederland, maar haar 2e keuze is Engeland. Als ze daarna moet kiezen is het Spanje of Portugal.

    (als er iets ontbreekt zeg het maar)
    xxx.


    You are the only boy worth drawing stupid hearts all over my notebook <3

    mag Affelay ook? als nl's elftal niet mag dan Jesus Navas (;

    Rol: vriendin Affelay (of Navas)
    Naam: Demi
    Achternaam: Parker
    Nationaliteit: Nederlands (voorouders uit Amerika vandaar Parker)
    Leeftijd: 21
    Karakter: Lief, Wil altijd anderen helpen, Je kan haar goed vertrouwen (verteld je geheimen enzo niet door), altijd vrolijk, praat niet graag over haar eigen gevoelens, is best wel verlegen maar als het erop aan komt kan ze best een grote bek hebben.
    Uiterlijk: Bruin haar tot het midden van je rug ze heeft krullen maar ze stijlt het meestal. Groene ogen. Net ietsje kleiner dan Ibi. Niet te dun niet te dik (gewoon dus).
    Extra's: trapt af en toe een balletje met Ibi.
    Voor welk(e) land(en) ben je?: Nederland natuurlijk! Maar ze kijkt ook wel naar andere wedstrijden en dan is ze gewoon voor het land wat ze het leukste vind (mag jij verzinnen welke)

    [ bericht aangepast op 15 juli 2010 - 12:08 ]


    No guts no glory.

    Rol: Toekomstige vriendin van Amy
    Naam: Jillian Chanael
    Achternaam: Depoix
    Nationaliteit: Frans/Amerikaans
    Leeftijd: 23
    Karakter: (liefst zo uitgebreid mogelijk) Jillian kan niet tegen routines en vaste bezigheden, ze wil altijd wat anders doen en mee maken. Ze is een uitstekende spreker en weet je vaak overal in te spreken waar je later soms -meestal niet- spijt van kan hebben. Jill is een makkelijk persoon om mee te praten en ze kan de beste raad ooit hebben, ze zit vol goede ideeën die ze als ze ze probeert toch altijd anders lopen dan gepland. Ze analyseert emoties en kijkt verder naar wat er gebeurt is en wat die emoties doen, ze kan slecht haar aandacht bij iets houden maar ze kan wel uren iemand observeren en zijn kenmerken onthouden. Ze heeft een sarcastisch gevoel voor humor en kan soms echt heel droog overkomen. Ze heeft charme en vanwege die charme kan je nooit lang boos op haar blijven omdat ze alles heel gemakkelijk kan rechtzetten. Ze is een rationele denker en laat haar gevoel niet makkelijk de overmacht overnemen, over alles denkt ze na en het lijkt dat ze soms overal een antwoord op heeft. Ze kan goed overweg met de emoties van andere maar haar eigen emoties laat ze niet graag zien en als iemand erover begint kan ze erg fel uit de hoek komen.
    Uiterlijk: (beschrijving, foto hoeft niet) halflang zwart haar wat meestal warrig door elkaar zit, lichtblauwe ogen die afsteken tegen haar haar. Ze heeft een jong gezicht en ziet er jonger uit dan ze werkelijk is. Ze is rond de 1.75 en heeft een slank postuur zonder heupen maar met een mooie C-cup. Ze heeft een ding voor gekleurde Ray-Ban zonnebrillen en geruite vestjes.
    Extra's: Jillian studeert criminologie en rechten aan de John Jay College of Criminal Justice gevestigd in New York. En wanneer Amy en Charly ruilen en Charly met haar omgaat heeft ze het al snel door, Charly heeft hele andere kenmerken dan Amy. Niet aan haar uiterlijk maar bijv. Charly bijt nagels en Amy niet -snap je wat ik bedoel?-
    Ze is op vakantie in Zuid-Afrika en ze is vaak op het strand en de boulevard te vinden.
    Voor welk(e) land(en) ben je?: Frankrijk en Amerika en ook een beetje voor Spanje ookal geeft ze dat niet graag toe

    [ bericht aangepast op 15 juli 2010 - 12:20 ]


    Love is overrated

    Ontzettend bedankt voor de rol!
    (:


    If you have the courage to love, you have the courage to suffer.

    thank you, thank you, thank you so much voor de rol =)

    haha me loves your stories <33


    Love is overrated